Új privát üzeneted érkezett!

Ani:Akkor meg tessék kicsit örülni....kicsit legalább. :wink:
Vendég

Nóri: Hát ott a méhem fölött egy kicsit keményebb és nagyobb, de hidd el, semmi látványos. Van egy rosszmájú kollegám, aki 2 éve kb. 3 havonta megkérdezi, hogy " Csak nem vagy terhes?" - Szóval alapból is annak látszom, így most sok még nem látszik tényleg.

Ani: Semmi baj veled, be ne magyarázd magadnak, hogy van!!!!
Az a gond, hogy ha az ember rá van kattanva a témára, tesztel rögtön. Az normális, hogy nem marad meg minden terhesség, csak legtöbbször ezt észre sem venni. Fel a fejjel, kicsit persze lehet szomorkodni, ki nem lógatná az orrát, de hidd el, lesz baba, csak ki kell várni. :wink: Azért tesztelnék pár nap múlva megint...nem lehet tudni. :wink:

Olik: Örülök, hogy jobban vagy!

NórI : :lol: :lol: Télleg, Sirkici el van veszve. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

:) Köszi csajok.
Most alszom
madiani

Ditke: :( Pedig annyira hasonlított az én görbémre, nagyon reménykedtem...

Andi: :lol: :lol: Tényleg, mikor is kamaszodnak a fiúk? már 13 évesen??? Nagyon hamar :?

Heni:
Ezek nagyon jó képek :lol: A tökös a legjobb 8) Mi lesz a neve????

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:nincs ez hamar,mert dani elmúlt 13 éves,és ha nem tartom vissza egy évet,most menne nyolcadikba.Teljesen rendben van,majd meglátod Te is :wink: :lol:
vedresandi

Olik: A csajok már 11 évesen! :shock: :shock: Több smink van a kiscsajokon, mint rajtam. (ami nem nehéz mondjuk...)

jaimee

Jaimee:gondolom pasi az illető és maga Adonisz...útálom az ilyet én is.Most lesz két hónapja, hogy leraktam a cigit és én is felkaptam pár kilót.(has-derék-cickó), tőlem is kérdeztek már ilyet, tök rosszul esett...Persze pasik voltak akkora hassal, mint két döbrögi...
Vendég

Dzséminek igaza van.Most a Bubóm láttama táncos fiatalokat,kábé 13-18 év közöttieket,és elképesző milyenek!
vedresandi

Pandus:
Én a DEOEC Női Klinikán szülök majd :) A jövő héten 25-26kán mennék uh-ra.

Betsy:A dokim szabin van, mondta, hogy elég a 12 uh-ra jönni. Én meg szeretném látni, most elmegyek magamtól az ambulanciára. Anyukán jön pénteken, így vele már bátrabban mehetek, nameg Zolika is velünk jöhet :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Nóri: Tudod, vannak olyan emberek, akik tudják, mivel bántanak meg legjobban. Amikor szakítás után voltam, folyton arról papolt ugyanez az illető, hogy a nők egy bizonyos kor után már képtelenek a tartós kapcsolatra, mert túl zsémbesek lesznek....Aztán valahogy kiszimatolta ezt a baba ügyet, mert akkor meg azzal terrorizált. Nem nagy ügy, ő ilyen...

He-he, tényleg pasi, de nem Adonisz, alacsony kis köpcös...

jaimee

Olik: akkor jó lesz neked, itt lesz anyukád! :D

jaimee

Andi:az tuti, néha csodálkozva nézem a őket...én még 17 évesen 11-ig voltam elengedve a dizsibe.Smink-kistop-piercing-tetkó-műcici???nem is tudtam mi az.Pedig fiatal pipi vagyok még...
Jaimee:nekem is szoktak csókolomot köszönni... :shock:
Vendég

Jaimee:hát azért mondom, olyan pasi kritizálja a hasadat, aki nézhetne akár tükörbe is...
Vendég

Andi/Nóri: Emlékszem, általánosban tök ciki volt, ha valakiről elterjedt, hogy 7-8.-ban dizsibe jár...Erkölcsileg le volt írva a csajszi. Most meg le vagy maradva, ha nem jársz...Én nem értem ezt...

jaimee

Nóri: Nem az volt a lényeg, hanem hogy megbántson azzal, hogy tudta, hogy nem vagyok terhes...Sikerült is neki.

jaimee

Ez tény is való...Néha egy ilyen láttán ( kisminkelt tízéves cigivel a kezében) elgondolkozom egy pár dolgon :roll: :evil: Fantasztikus ez a világ!

Én változatlanul egész nap émelygek, inkább semmit nem kívánom, éhesnek meg éhes vagyok :? Este megkívántam a lecsót, megcsináltam, aztán már nem kellett :? elraktam és most ettem belőle egy keveset. Ilyen vagyok mostanában :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:minek mész megint UH-ra????Ha a dokid csak a 12. héten küld?
vedresandi

Olik: Én is voltam 8. hetesen Uh-n. Azt nézték, hogy elégg tapad e és nekem szívhangot is akkor látott 5+5-ön még nem.

Olik: Próbáld a gyümölcsöt, most már van barack és sárgadinnye is a meggy mellett. És a tejtermékek is le szoktak csúszni.

jaimee

Jaimee,
Most hánytam ki a barackot :lol:
Vendég

Pandus:akkor a gyümölcs sem jó most...
vedresandi

Panda: Bizti nem volt rá szükségetek. Mindenkinek más jön be. Nekem még gyümi nem jött ki.

Juj, barackot akarok enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaimee

Jaimee,
Még van kettő barackom elküldöm neked azt hiszem ma má rnem eszem meg :lol: most dinnyézek nekem az vált be eddig :D

Andi,
Jók a lufijaid :lol:
Vendég

Pandus:olyan üres volt a vonalzóm helye,de már nem akartam újat felrakni.Majd a hét végén csinálok újat,csak még nem tudom melik fajtáből :wink: :lol:
vedresandi

Andi: csak megnyugodni, nekem túl sok ez a 1.5hónap. Csak egy bekukk lesz, hogy jól növöget-e stb. Muszály :roll: Zolcsival is voltam 8 hetesen.

Jaimee: gyümölcs...tényleg :D S.dinnye, jól hangzik :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: Hol van a Baby gaga-s vonalzód???

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Leszedtem. Nem bánod, ha az enyém is gólyás?

jaimee

Jaimee: miért :?: Miattam :?: :?: :?: Hát akár ugyan olyanra csinálhatod, ez nem téma :lol: :lol: :lol: Olyan szép volt, tedd csak vissza!!!Ok?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Oké, akkor visszatettem. :D Egyedibbet terveztem, de elmaradt.

jaimee

Sziasztok!

Nekem is a gyümölcs jön be, leginkább pedig a málna..

Jaimee! megvettem az első kismamagatyám. Egyszerűen már csak a gumis szoknyáim voltak jók, de nem akarok mindig úgy kiöltözni, úgyhogy ez egy kényelmes farmersort. Még nincs rajta elől betét, de a a hasán állítható és így jó minden felsőmmel nem kell hogy rálógjon.

Kép
barbi5

Sziasztok Lányok!

Minden Pocakos és leendő Pocakos sorstársnak szeretném az üdvözletemet adni!!!!!

Olvaslak ám titket, csak érdemben kevés dolgohoz tudok így most hozzászólni... de továbbra is hőmérőzök, meg gyűjtöm az infokat...

Vigyázzatok magatokra meg a pocaklakókra!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak mikor hazajöttünk olyan fáradt voltam, hogy Manót leraktam és én is ledőltem.

Na doki megvizsgált mindent rendben talált és a jobb petefészkemben látott is domináns szép tüszőt. És azt mondta, hogy még nem bolygatna, mert még nem muszáj. Szóval még egy kicsit legyek türelmes, egyébként a férjem is ezen az elven van.
A doki is azt mondta, hogy mivel volt egy egészséges szép terhességem nem szabad gondnak lenni, szóval csak szexeljünk. Egyébként a rákszűrés aktuális volt, azért is fontos volt most menni.
REmélem tényleg jó kis tüsző éreget odabent és a jövő hét elején már meg is lesz a pé.
Szóval ennyi!

Kismamik! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi volunk a postán aztán meg hintáztunk egyet, de még a bugyimból is folyt a víz. Nem bírtam sokáig kint már a fejem is zizeget így gyorsan bejöttünk, MAnó lubickolt egy kicsit, most az ágyban van. Még jó, hogy van klímánk különben felfordulnánk!

Jaimee! Olik! Nagyon szép a vonalzótok!!! Énis akarok ilyet!!! Persze babával együtt!!! :lol:
REmélem hamarosan eljön az én időm is!
Én rengeteg gyümit ettem a terhességem alatt, igaz én nem voltam hányós, de azokat kívántam a legjobban, A dennye hidegen a legjobb szerintem ilyenkor. Bár nem vagyok kismami, da van a hűtőben sárgadinnye.

Barbi! Jó kismamarucikat lehet kapni a Bp. Baross u. 21. (Debrecenben is van Batthyány u. 1. és Győrben, Liszt F. u. 8.)alatt A MaternElle-ba én ott vettem jó kis farmerszoknyát, meg melltartót is szoptatósat (szerencsére csak a 7 hónapban kellett, mert nekem a cicim akkor kezdett nőlni). Nagyon kedves ott az eladócsajszi. Meg jó rucik vannak a Pintács Viki boltjában az meg a Blahánál van, és a RÁkóczi tér felé kell indulni a jobb oldalon egy kis üzlet, de sok minden van. Ja és aC&A-ba is jó rucik vannak.
Egyébként ha nagy lesz a pocitok kismamik a pamut betétes nacik és szoknyák a praktikusak, mert az nem nyomja majd a poci alját.
Bocs nem akartam okoskodni!

Pusszantó
Vendég

Krisz: Ez nagyon jó hír! Próbálkozzatok aktívan! :wink:
Én is kivárnék vagy 1,5 évig, mivel tényleg ott a babó. Csak ügyesen!

Helló Pöttye! :D

Barbi: Helló! Biztos csini az első szerzeményed. Gyümi itt is megy, alig várom, hogy hazaérjek és behűtsem a sárgadinnét. Piszok drága volt, de olyan illatos, hogy ihaj. :D

jaimee

Én nem tom, folyton melléütök....Dinnyét akartam írni...

jaimee

Én is dinnyézek este... :wink:

Lassan meg lépek is, zabszem sem fér sehova. :shock:
Vendég

Nóri: Szegénykém....Ügyes légy! Veled leszünk!

jaimee

Jaimee:köszi...este lehet, hogy benézek, de nem biztos, mert a kedves mondta, hogy "egy kis koszt" hagytak a klímások maguk után...ez magyarul azt jelenti, hogy nagytakaríthatok estére. :lol:
Vendég

Nóri: Hát igen, le kellett volna takarni a környéken a bútorokat, elpakolgatni.... :?

jaimee

Majd látjuk mekkora a kár.Most állított be egy jégkrémmel ide az irodámba.Tündérke!Na mentem.
Kitartás Jaimee, ne hányd le senki hátát hazafelé!
:lol:
Vendég

Szóval akkor szeritetek is legyek még türelmes! Apa szerint is ne agyaljak! Hát akkor nincs más választás türelmes leszek, jóóóó???

Nóri! REmélem nem lesz nagy káosz otthon!
Minden oké lesz a dokinál, no para!

Jaimee! Mondtam már, hogy indítsd el a rókákat hozzám, idő kell még ide érnek!!!!
Vendég

Krisz: Egy ideig még mindenképpen, sztem.
Jó, jó, még egy rókám van, azt csakis hozzád küldöm. :wink:

jaimee

Lányok!

Ki küldte a rókát hozzám??????????? Na nem is lenne baj, no de pirivel együtt? :( Már két napja gyötör a kis vukocska :(

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Nagy csalódás volt ez a nap, abból a szempontőbl, hogy a doktornő, akihez utaltak, kiderült, hogy csak szuper uh-s hírében van és nem kimondott magzati kardiológus. Szóval jövő héten futhatok egy új kört...

Mellesleg megnézett uhval, ami 2 percet vett igénybe (szó szerint) és rávágta mindenre: kéz ok, láb, ok, stb...De semmit sem mért le...Tisztára felidegesített, mert ilyen alapon én is ülhettem volna az Ő helyén...Ráadásul szegény babókámat zaklattuk :cry:

Bocsánat a kirohansámért, de piszok rossz kedvem van..

Az a lényeg, hogy Drága Egyetlen Kincsem jól van....!!! :D :D :D Ez a legfontosabb...!!!!

Elnézést, hogy most nem olvastam vissza, de az agyam máshol jár...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Bambi: nem én voltam, nálam nem jártak :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem olvastam még vissza. :oops:

Heni! Az a lényeg, a baba jól van! Ne legyen rossz kedved! :lol: Kép

Hátha felvidítalak egy picikét.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna Drága: köszönöm a noszogatást... :D Holnap új nap lesz! Addig is megyek és a hűtőszekrényen töltöm ki a mérgemet :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni! ok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Ani

Negatívos vagyok én is, nem akarok okoskodni, de ha mégsem erősödne a csík/ne így legyen!/akkor is menj el orvoshoz /nehogy gond legyen a következő babával.

Heni

Lényg, hogy jól van a kicsikéd! Ne legyen rossz a kedved!

Hanna

Szia! Egyiptomért irigy vagyok nagyon :oops: :oops: . Régi vágyam/ rengeteget olvastam és olvasok most is, igaz a fáraók koráról/ eljutni oda. A férjem szerint előző életemben biztosan ott éltem :)

KépKépKép
bambika

Szia Bambika!

Én megvagyok veszve, nagyon várom. :roll:

És viszek két estélyi ruhát, mert puccos lagziba megyünk. :lol:

Kép
hanna30

Hanna

Dupla-tripla élvezet :P

KépKépKép
bambika

SZiasztok!!!!

Iszonyú fosondáresz napom volt... de persze túléltem :lol: :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X