Na hello!
Elsodortak az események...
Ciripke! Klassz lett a tojipörkölt! Köszi az ötletet!
Timi! Jaj, ez az eleven kiscsaj! A lényeg, h semmi baja! Te meg nyugodj meg!
Marek! Nálam egyszer nyaralt egy kamasz kiscsaj. Elvittem strandra. Hát nem meglépett, nem találtam sehol (még jó, h versenyt úszott, legalább amiatt nem kellett aggódnom, h belefullad a vízbe!). Kiderült, h valami huszonéves pasasok után szaladgál! De szó szerint! Asszittem ott helyben felpofozom! Ja, és kajákat rendelt! Egész nap a konyhában robotoltam, mire közölte: az anyja (barátné) nem így szokta, ez neki nem kell! Hm?
Zsu! Nem egyszerű a jó név! Nem lehet mégis Emerenc?
Andi! Schrek? Van barátné aki rajongó, de meg kell valljam engem nem szólított meg! Sőt, én untam! A poénok is laposak, nem is értettem, miért röhögnek rajta olyan nagyokat... Mondjuk a 3-at nem láttam, de sztem csak akkor fogom, h szembe jön velem! Amúgy meg mi most egymás fánjai vagyunk? Klassz!
Jolka, alakul a babaszoba! Bár az általad ajánlott egyik üzletet még holnap felhívom! Marhára teccik, de az a gyanúm, ennyi pénzt nem szánok rá!
Csaptam egy kört ma az RS-ben, a Kikában, és az Ikea-ban. Az Ikea tele volt terhes csajjal, és ikresekkel! Jöhettél volna velem Andi! (Mi van az ikerkocsikkal, erről jut eszembe!)
Hát az Ikea katasztrófa volt! Ott nincs semmi! Babaszoba meg végképp! Ja, Jolka! Kanapéban is utaztam! Komolyan, mintha kihalt állatfajt keresnék! Kihúzható, kényelmes (vagyis nem vendégágy-jellegű), és ágyneműtartós! Láttátok volna milyen ocsmány cuccok voltak a Kikában! Hát komolyan! (De láttam én is az autóságyat! Majdnem 140.000-ért! Hű!
)
Már kezd pánik hangulatom lenni, olyan kevés időnk lesz! Azért pánikolok, mert van a férjemnek egy haverja, akinek a felesége a 24. héten szült! Sajnos az egész terhességgel baj volt ott, meg hát a kislánnyal is baj van-most is! Sztem ezt már írtam! Sőt egy másik barátné egy hónappal korábban szült, pedig ott semmi előjel nem volt, ott minden oké volt! Szóval én augusztus végére kész akarok lenni mindennel. Már csak be kelljen állítani! Már a textileket is kitaláltam. (Bár az apja szerint ezen még gondolkodjak!
Neki nem jön annyira be az angol stílus!)
Na, el is megyek aludni, mert nagyon kifáradtam a mászkálásban! És leettem a hasam csokifagyival!