Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek!
Spagi nem marad vacsira? Nekem mostanában a mackósajt és a gyümi jön be együtt. Vacsira is jó. Vagy bundás kenyér, olcsó és gyors kaja. REndelj pizzát. :wink: Nekünk még van egy nagy kondér gulyás leves, majd még valami második kell, palacsinta tegnap volt.
Jó munkát neked!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

Részben az enyém, hárman csináljuk egyenlőre 2-en még gyesen társadalmi munkában nyomjuk, mert még ugye nem nyereséges. Webbolt még nincs, bár a férjem állandóan ezzel piszkál, hogy csináljunk már csak ugye ő könnyen dumál, mert neki "csak" a munkája van nekünk meg ott a bolt a nagykerek a háztartás meg az 5 és fél gyerek. Szóval nem tudunk ennyi fele szakadni.
Én annyira várom a holnapot, mert megint tojásos lecsót főzök! Meg lehet, hogy paprikás krumplit is. De azért ez este 9-kor már húzós!
Majd jövök, megjött a pelenka, megyek pakolni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

De jót aludtam!!!! Csak Bálint valahogy nem értékeli, ha a bal oldalamon fekszem, én meg csak ott szeretek....a vége mindig az, hogy összeveszünk :roll:

Jolka
Bundás kenyér.....nem szeretem......de a férjem igen :lol: megvan a vacsi....köszi!!!!

Szerencsére hazaért az uram, és elvitte az unatkozó rokonyt focizni....még mindig ki vagyok akadva, nem tudom, hogy mér kellett ez nekem.....ő is szarul érzi magát, mert unatkozik, meg én is, mert nem érzem magam otthon a saját házamban :twisted: Nem tudok vele mit kezdeni, meg nem is az én dolgom...Az ebéd is úgy zajlott, hogy kettel leültünk, de ő előbb végzett és otthagyott.....az egész szitu olyan kellemetlen :twisted: :twisted:
:twisted: De nem baj, mindjárt megyünk tanítani, ittmarad szegény egyedül, majd 9 körül jövünk haza....holnap megint ilyen napja lesz, többször nem jön szerintem :? :?

marek

Ciripke, üdv újra itthon! azért jól hangzik ez a nyaralás, még ha babakocsi nem is volt. :)
én olyan buta vagyok. eddig fogalmam sem volt arról, h zölden eszik a paradicsomot.
de kis hüjék! vajon miért? :roll:

Marek, nem is volt szó sziesztáról!!! azt hittem, a konyhában ragadtál!
én nem tanítok ma. moziba megyünk helyette. shrek 3-ra. megnézzük, mit szólnak hozzá a gyerekek. meg ott jó idő van! csak vinnem kell vmi ujjas ruhát, mert a karom mindig fázik.

palacsintaaaaa :shock: :shock: :shock: mikor sütitek, Ti, őrültek? ugye nem melegben? felkeltek hajnalban?
tojásos lecsó... az igen! ha lesz holnap időm, mi is azt eszünk. vagy holnapután. ma délután ismét gyümölcsnapot tartok. tegnap sem ártott meg, h nem zabáltam este... bár mire lehűl az idő, h étvágyam is legyen, addigra elálmosodom... ez is jó passzív ellenállás..hheeehhe

fórumtali... akkor nem soltvadkerten lesz, ha Marek, Ti így bántok a vendégekkel! :lol: :lol: mikor jöttök pontosan pestre?

Kép
an°°di

Azt sose lehet tudni, hogy mikor hova megyünk, de előtte két nappal már lehet, hogy meg tudom mondani....mondjuk jó lenne mostanában, azt hittem több időm lesz, de aki mazopista az dolgozik egész nyáron nagy hassal :lol: :lol: :lol:

Nem minden vendéggel vagyok ilyen, csak akivel nem tudok mit kezdeni!!! De őszintén Andi.....te mit csinálnál vele...persze ha nem Bukaresten laknál a lehetőségek városában, hanem az ország laposabbik felén.... :? :?

Shrek???? Én még egyet sem láttam!!!! Mer én ilyen műveletlen vagyok, meg vannak dolgok, amikre elhatározom, hogy nem és kész, mert nekem ez úgysem tetszik!!!! Hát ezzel is így jártam....nem jó hozzáállás...tudom....

Amikor én Spanyolországban voltam (megboldogult zsenge koromban), tök jó zöldségeket ettem....észre se vettem, hogy zöld a paradicsom... :?

marek

én? hagynám unatkozni ;) most Magaddal kell foglalkoznod. ami Neked jó! legyél önző. megérdemled. az utolsó igazán önző hónapjaidat éled!
és nem csak te dolgozol végig nagy hassal. itt vagyok szolidarítani vagymi... :? meg Jutta és Móni és Zsu is, meg biztos van még vki, csak nemtom. :roll:

Kép
an°°di

Nem is sajnáltatni akartam magam...meg különben is én akartam és örülök neki.....na!!!

Annyit nem lehet takarítani, amennyi szabadidőm lenne, ha nem dolgoznék....és ez fáj ám egy nem tisztaságmániásnak....ja, és nem tudok egy helyben maradni, úgyhogy olvasás, pihizés órákig kilőve....marad az emberekkel való beszélgetés angolul...intenzíven :shock: :shock: Ez fáj egy kicsit....másfél óra után úgy megunják!!! és akkor még ott van a köv. másfél óra!!!

Megyek, mert lassan itt a focis csapat, és nem tudhatják meg, hogy megen a számítógép előtt ültem..... :lol: :lol:

Még benézek mielőtt elmennék dógozóba!!!

marek

ja, nem sajnállak. együttérzek. azt csak akkor lehet, ha sajnállak????
;)

Kép
an°°di

Jutta, de jó, hogy kislááááány!!!! Lehet, hogy egy napon is szülünk :) Lesz kivel tologatnom a felfújható vagy bolygó kerekes kocsit, jaj de jó :lol:

Andi, szexi a fürdőruhás kép, igy szemből nem is olyan nagy a poci!

Gabcii, édes a te fiacskád is!

Móni, nekem is húzódik köldöknél, és már néha pólón keresztül is látszik a kidudorodó köldököm formája :evil: Gondoltam leragasztom egy ragtapasszal :lol:
Ha vezetés közben tolatok, és hátra fordulok, úgy húzódik a bőröm, hogy azt hiszem mindig,hogy most tutira szétszakad.
És még van 3 hónap, nem tudom, hogy egyben maradok-e. Volt már rá példa, hogy valakinek kidurrant a hasa? Szerintem én leszek az első :lol:

Én tegnap lazán szalonnát vacsoráztam, de rendes voltam és rozskenyeret ettem hozzá, hogy ne legyen akkora a lelkiismeret furdalásom :lol:

Timi, hol vagy? Kár volt megmutatnod a tesz-vesz-t, megint rendeltem egy csomó cuccot...apuka jól kihajit majd velük.

Mit szóltok a Kitti névhez? Nálunk a Panna még nem végleges.

Marek, nem lehet egyszerű a 15 éves rokon gyerekkel. A tesóm fia 13 éves, vele se lehet már mit kezdeni, állandóan unja magát családi körben. Mondjuk ha van számitógép, akkor lefoglalja magát.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, pont ma láttam egy plakátot a Shrek 3-ról, és ha jól sejtem, akkor kisbabájuk születik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ha kidurransz, akkor légyszi rakd fel a videót a netre...csak okulásnak! Na meg mert a gondolattól is hangosan röhögtem :lol: :lol: :lol:

Mit szólnátok, ha fórumtalin egyszerre durrannánk ki??? Arra már ki lehetne hívni a fókuszt, vagy valami hasonló elmés műsort.... :lol: :lol: :lol:
De ne aggódj....én még sose hallottam, hogy bárki is kidurrant volna...de majd Andi megnézi a mindentudó kismamakönyvében....

marek

nalássuk... durranás nincs... duzzadt arc/láb/kéz/mell... ez nem az
kidurranás sincs.
hehe, de vicc van. aszongya, ötödik hónap (bocs, aki már előbb jár): "világéletemben hasamon audtam, de most nem merek..."
nem mer??? :lol: :lol: én lefordulok a hasamról, mint Garfield. :lol: :lol: pedig mernék hason aludni. nagyon bátor vagyok ám!!! :wink:

Zsu, tényleg. rémlik nekem is, h vmi családi mese lesz ez. de ha jól emlékszem, hármasikreik lesznek. :shock:
Kitti-kérdésben nem vagyok objektív. úgy utáltam egy Kitti nevű lányt. pedig jó kis név ez. és nincs is benne az első tízben, mi? ;)

Kép
an°°di

ja, a legfontosabb lemaradt: én totál benne vagyok egy kis közös kidurranásban. csak nehogy durrogtatás legyen a vége. :oops: hoppá

Kép
an°°di

Mér Andi? A Blikknek az is bejön...."Egy rakás terhes nő durrogtat a ligetben" Mondjuk ez címlapon???? Nekem tetszik!!! Benne akarok lenni a tévében - de legalábbis az újságban!!!

Ja és a rendőrség a következő nagy ünnepen felkérne minket tömegoszlatásra :oops: - ez már lehet, hogy sok volt :?

marek

Most mennem kell....de lehet, hogy nem is baj :oops: :oops:

marek

nemtom. de nekem is mennem kell.
este lehet, h még benézek.
szép délutánt Lányok és Asszonyok!
:arrow:

Kép
an°°di

Nade kérem, hogy elfajult ez a topic...elvégre lassan gyerekes anyukák leszünk vagy mi, kicsit több komolyságot hölgyeim :lol: :lol:

De most tényleg, lesz fórumtali vagy nem? Én már bérbe is adtam egyszer nagy könnyelműségemben a házunkat a talira, ha jól emlékszem :roll: Sőt, mint mondtam, 27. héten apuka fejét tömni fogják valahol Németországban, szóval szingli vagyok, vagyis Pankával (Kittivel?) kettecskén.

Utaznia mindenképpen kell valakinek. Szóval beszélünk akkor konkrétumokról?
Én utazom is szivesen, ha a többség amellett dönt, persze, ha addig ki nem durranok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mi is tervezzük, hogy elmegyünk a gyerekekkel a shrek3-ra, Barnu még sosem volt moziban
Majd írd meg milyen volt

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Mossatok fel csajok, megnéztem a Brendon weboldalán a gyerekbútorokat, amit Jolka feltett. Egy pelenkázó komód 140.000 Ft (ami úgy, ahogy tetszik), és még csak nem is fából van, hanem laminált bútorlapból! :evil:
Ha vennék egy kiságyat, akasztós szekrényt, fiókos komódot és pelenkázót, az 600.000 lenne. Ez most komoly, vagy van ennél azért olcsóbb is??? :roll:

Viszont Jutta által ajánlott másik webcimről nekem ez a kedvencem:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
megint szar napjaim vannak,ráadásnak Maja most taknyolt a betonon fejjel .(kurvapapucs,ömlött a szájból a vér felrepedt neki az íny és a ajkak közötti kis valami,remélem a fogai nem mozognak,meg a fején is van hüpli,hüpp,hüpp,mingyá bőgök :cry: :cry: :cry: :cry:

vigyázz a vásárlással ,betegséggé alakulhat :D én ezt löttem most
1800 postával

http://www.vatera.hu/c_a_tunderi_pluss_ ... 52047.html

Kép fagyi sütivel

Kép szeder fagyi
Vendég

Te Timi, ne ijesztegess, azt hittem a szeder fagyira, hogy ilyen sebes lett Maja pofija!!!

Csúcs ez a kis cumó, nagyon megérte 1800-ért!
Mi ez a Vatera? Jaj neeee, lesz mit holnap nézegetnem, látom :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa:
http://www.kittibutor.hu/
nekünk innét van, szép, jó áron. Nagyon korrektek.
Nekünk ugye helyben van, nem tudom, h szállítást vállalnak e. :oops:

Timi:
nagyon édes a ruci. SzegényMaja. :(
Marci is tele van sebbel. De addig örüljünk amíg van rajtuk. :wink:
Vendég

Marek:
az, h lehet, h 23 hetes vagy és 88 napod van, én meg 26 hetes vagyok és 95? :shock: :? :oops:
Vendég

Zsu,Hajni
szerencsére engem jobban megvisel úgy nézem,totál megfájdult apocim meg hányingerem lett,annyira nem bírom,ha vele történik valami.ESzik,lafatyol úgyhogy talán nem fáj neki annyira.

ÉS belepisilt a bilibe,de úgy konkrétan :-)tök jó :-) kíváncsi vagyok haladunk e majd.

Zsu
Teszvesz olyan mint a vatera :-)
szerintem is megérte,mert elvileg szinte új és olyan cuki,a kabát jól kihasználható :-)
Vendég

Nekem már csak 6 nap és 100 nap indul vissza,tök jó :-)

Beszéltetek Shrekről,Maja azzal kel azzal fekszik,de komolyan kek,kek egész nap ez megy.Már nagyon unom,épp most vagyok a 3ik rész megszerzésése alatt vagyok.Mert a 2ik részt nagyon unom,de csak aza jó ,mert abba vana csizmáskandúr.
Vendég

Na L lecsót főzni, most azt kívántam. :wink:
Vendég

Timi:
Marci is ilyen. Shrek . Ő is a 2-t imádja, most megszereztem neki az 1-t, de abban van sárkány és fél tőle, azért azt is nézi.
Moziba még nem merem elvinni, sztem nem bírná végigülni. :oops:
Ha megtudod szerezni a 3-at átmásolnád nekem is? :oops: :oops:
Vendég

Mi anno az RS bútornál vettünk szép bútort.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja, mi 7végén megnéztük a Shrek3-t, nekem tetszett, sokan lehúzták. Sztem a 2 a legjobb, de ez is aranyos volt. :wink:
Vendég

Kép port aventura Kép bérelt járművünk Kép Kép Kép Kép innen nem is látszik! Kép oldalról Kép mobil árnyék

nem vagyok annyira béna, meg tudom fordítani a képeket, de akkor valahogy túllépik a limitet. Remélem így is látszik a lényeg

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

és a hasas képek: Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

jó estét!
kicsit szédülök (45 percig telefonáltam egy volt tanítvánnyal...évek óta nem beszéltünk... nagyon klassz volt... :D ).
shrek sztem nem volt rossz. kissé inkább mintha rutinból ment volna, de Petrának nagyon tetszett, és sokat rugdosott (vagy utálta, h már megint ülök).

Ciripke, klasszak a képek!!! és rajtad is türkiz bikini!! ;)

Timi! éljen a bilibepisilés!

Zsu és Timi! tessék ezt abbahagyni! én mindjárt sírok. vagy inkább elmegyek vásárolni... és akkor nem is kell semmit sem abbahagyni. vagy benézek én is a teszveszre és a vaterára. csak annyira utálok sokat ülni a gép előtt. ha tehetem, azonnal feláűllok,és átfekszem a kanapéra.

Kép
an°°di

Na hello!
Elsodortak az események...
Ciripke! Klassz lett a tojipörkölt! Köszi az ötletet! :wink:
Timi! Jaj, ez az eleven kiscsaj! A lényeg, h semmi baja! Te meg nyugodj meg!
Marek! Nálam egyszer nyaralt egy kamasz kiscsaj. Elvittem strandra. Hát nem meglépett, nem találtam sehol (még jó, h versenyt úszott, legalább amiatt nem kellett aggódnom, h belefullad a vízbe!). Kiderült, h valami huszonéves pasasok után szaladgál! De szó szerint! Asszittem ott helyben felpofozom! Ja, és kajákat rendelt! Egész nap a konyhában robotoltam, mire közölte: az anyja (barátné) nem így szokta, ez neki nem kell! Hm? :twisted:
Zsu! Nem egyszerű a jó név! Nem lehet mégis Emerenc? :wink:
Andi! Schrek? Van barátné aki rajongó, de meg kell valljam engem nem szólított meg! Sőt, én untam! A poénok is laposak, nem is értettem, miért röhögnek rajta olyan nagyokat... Mondjuk a 3-at nem láttam, de sztem csak akkor fogom, h szembe jön velem! Amúgy meg mi most egymás fánjai vagyunk? Klassz!
Jolka, alakul a babaszoba! Bár az általad ajánlott egyik üzletet még holnap felhívom! Marhára teccik, de az a gyanúm, ennyi pénzt nem szánok rá! :wink: Csaptam egy kört ma az RS-ben, a Kikában, és az Ikea-ban. Az Ikea tele volt terhes csajjal, és ikresekkel! Jöhettél volna velem Andi! (Mi van az ikerkocsikkal, erről jut eszembe!)
Hát az Ikea katasztrófa volt! Ott nincs semmi! Babaszoba meg végképp! Ja, Jolka! Kanapéban is utaztam! Komolyan, mintha kihalt állatfajt keresnék! Kihúzható, kényelmes (vagyis nem vendégágy-jellegű), és ágyneműtartós! Láttátok volna milyen ocsmány cuccok voltak a Kikában! Hát komolyan! (De láttam én is az autóságyat! Majdnem 140.000-ért! Hű! :? )
Már kezd pánik hangulatom lenni, olyan kevés időnk lesz! Azért pánikolok, mert van a férjemnek egy haverja, akinek a felesége a 24. héten szült! Sajnos az egész terhességgel baj volt ott, meg hát a kislánnyal is baj van-most is! Sztem ezt már írtam! Sőt egy másik barátné egy hónappal korábban szült, pedig ott semmi előjel nem volt, ott minden oké volt! Szóval én augusztus végére kész akarok lenni mindennel. Már csak be kelljen állítani! Már a textileket is kitaláltam. (Bár az apja szerint ezen még gondolkodjak! :lol: Neki nem jön annyira be az angol stílus!)
Na, el is megyek aludni, mert nagyon kifáradtam a mászkálásban! És leettem a hasam csokifagyival! :lol:

Kép
ermoni

Ja és még mindig csak halvány lövésem van, mi is az a Turbo rágó! Az én időmben még a Donald rágó is Amerikából jött, nem is nagyon lehetett kapni! Lehet, h amikor Ti ezt nyomtátok én már más gumival voltam elfoglalva? :oops: :lol:

Kép
ermoni

Na jó van, ha jó volt a Shrek3!
Ja és mi van ezzel a talival? Biztos úgy fogjátok kitalálni, hogy ne érjek rá! :( A nyári bulikkal mindig így járok! Nekem mindegy hol, én szívesen utazom. Mondtam már! :wink:

Kép
ermoni

Remélem alszotok vagy rosszalkodtok! Azért ilyen nagy a csend!
Na én is megyek hajcsizni!
Holnap!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Na egy napot kihagyok és olvashatok vissza... :lol:

Andi, Ciripke üdv újra itthon!

Rágó: nekem mind a kettő "rémlik" :-)
Milyen fagyi? Hát, nem hangzik túl jól, de ha még is az szóljatok...

Timi: ha a csajt nem viselte meg az eset, akkor nincs baj! Stram kis csaj - esik, kell, megy tovább!! Én is ilyen gyereket akarok!!!

Hajni: csini vagy! és ahogy látom, te pl. popsira nem híztál, de Ciripke sem!
Andinak ezen alkatrészét nem láttuk, tehát :?: De a pocakfotó nagyon művészi!!!

Csajok én alig eszek és nem fogyok, sőt... és eddig sem ettem sokat!! :cry:
Hát a génjeim/hormonjaim jól kicsesznek velem... :twisted:

Ja és ne sírjatok - én normál teljesállásban dolgozom + egyesület vezetés + magánélet + napi 2X40 perc kocsikázás...
Eddig ok, de szerintem mindenhol lassan visszább veszek.
A melóhelyen mondjuk rendesek, ha később megyek, vagy hamarabb jövök el nem szólnak... mostanság 9-től 4-ig vagyok ált.

Egyetlen gondom, hogy még semmit se vettünk, és igazából nézelődni is alig voltunk... ezt azért fel kellene gyorsítani... még se mondhatjuk azt a gyereknek, hogy anyukád és apukát túl elfoglalt volt kiságyat venni.. :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Ja ezek a tinik tényleg húzósak... főleg egy fiúval nem tudom mit kezdenék nagyhirtelen... de azt én sem értem, hogy egy nettel ellátott számítógép hogy nem köti le, ez működni szokott, nem :?:
De tényleg ne csinálj belőle gondot, főleg ha pofátlan... nehogymán terhesen Te ugráld körül :!:

Jutta

KépKép
jutta

ha napközben nem jövök, akkor meló van ezerrel... de azért olvasgatlak titeket, csak amire odajutok, hogy írjak, már dolgom van... de majd azért bekukkantok!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt

Hajni
persz átmásolom a Shreket,de ez szerintem még mozis,meg divixes,úgy töltögeetm le ,majd apaának még összekell raknia.
Tudod ,hogy a Mekibe Shrekes figurákat adnak most?mi lemardatunk róla,finoman szólva :evil: így csak szamárjutott,de már elvileg jön egy postán,biztos örülni fog neki Maja.

Jutta
én asszem nem is gratuláltam a kishálnyhoz :-9gratula,kicist te is lányt szerettél volna jobban ügye?nagyon cuki :-)

jaja stramm kiscsaj,de hát azért ő is megijed szerencsére nem mindennapos történet a betonon való tigrisbukfenc :-( elég kemény látvány volt ám.Van egy hülye átlátszó kék strandpapucs,állandóan aztakarja fölvenni,begyűrődött az eleje és szerintem azért esett el.

hú de éhes vagyok

Marek

miért akarod te szórakoztatni azt a csávót?csiáljon amit akar,ott a net menjen el sétálni,strandra elég nagy gyerek már nem?

Gabi
Ádám nagyon cukor :-) mozgó videót iskaptatok?mert van egy prrogram amivel lehet fotózni a mozgó képekből,én is csináltam még két képe Bibiről.

Dombóváron nincs szájsebészet,itt először ott rakták vissza nagy élmény volt,3 fiatal doki 8)

na megyek enni meg spagettit csinálni

Maja még alszik,vajon miért?mert éjel alig aludt(unk) ?
nem bírom már ezt a meleget,úúúúútáááááálóóóóóóm!!!!DE úgy néz ki megyün k a Balcsira mi is nyaralni jövő hétvégétől,alig várom,de így tényleg elmegyek dokihoz jövő héten kukantson be.

Andi
meddig mentél be a Balcsiba?Nuni fölöttig is?
Vendég

Jó reggelt!
Én ma nagyjából leszek! (Hacsak a kis cégünk ügyei le nem kötnek túlságosan..., mert a férjemnek az APEH-ba kellett mennie!) Én meg már írtam az osztrák partnernek, bejelöltem a szlovák magyar rokont a skype-on, megbízások között túrkáltam... És ha látnátok olyan rendes titkárnős (mai szóval asszisztens) körmöt pingáltam magamnak! Leginkább bordónak mondanám! (Tudni kell, h én a halvány színekért, és nagyjából a francia manikűrért vagyok oda, ehhez képest egy ilyen élénk szín... 8) )
A Turbo rágóhoz: mondom, h Ti fiatalabbak vagytok! Már megkérdezem a hugomat!
Jutta! Mér mondod, h sehogy sem álltok? Kiválasztottad a gyerekszoba berendezését vagy nem? Az neked semmi? :wink:

Kép
ermoni

Timi!
Egy ismerős kisgyerek (fiú) viszont egész nyáron gumicsizmában akart járni! És abban is járt! Hát, az se sokkal jobb! Dugd el azt a papucsot (vagy dobd ki!).
Milyen idő lesz jövő hét végétől? Nem akkortól mondják a hideget? Nem károgni akarok... Én is érintett vagyok! Esőben semmi kedvem menni sehová!

Kép
ermoni

Sziasztok

Ma annyi dolgom van, hogy az valami rettenetes.....szóval nem ülök itt sokáig, sőt egyáltalán nem ülök itt. Már megyek is, lecserélem a pizsimet valami szebbre és elkezdődhet a nap....
Írjatok sokat, majd este jövök olvasni....
Nálunk már most iszonyú meleg van.....Melyik a legmelegebb szobánk.....??? A leendő gyerekszoba :shock: :shock: :shock: Ne örüljetek, télen ez a leghidegebb :x Ezért kell a radiátor....

Legyetek jók, ne dolgzzatok sokat, éljen a hideg zuhany!!!

Hajni kérdezte a vonalzómat......
A többiek már tudják, hogy az én vonalzóm csak dísznek van, semmi információt nem hordoz, ugyanis 24. hétben vagyok és gőzöm nincs hány napom van még......de a vonalzómnak sincs :lol: Ha valaki csinál nekem egy újat, azt elfogadom, én erre a kis időre már nem szórakozok vele, főleg mer olyan jó, hogy szabályos időközönként valaki észreveszi, hogy nem jó, és órákat agyal rajta, hogy akkor most ki a hülye..... és ez ollllyan jóóóóóó!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

marek

Jó reggelt mindenkinek!

Móni, akkor KIKA-t és IKEA-t el is felejthetjük? Nem érdemes gyerekbútort nézni?
Egyébként megnéztem tegnap a neten a Brendont, azért ott vannak aranyos bútorok, csak horror áron. És abba az angol stilusúba mi is készülünk, amit Jolka megadott, de ránézésre az még drágább. Most 7végén lehet, hogy elmegyünk 1-2 helyre, hogy legalább valami fogalmunk legyen.

Andi, nyugi, kisruhán kivül még semmink nincs. A rokonok-ismerősök igértek minden félét, addig nem akarunk venni semmit, amig le nem tisztult, hogy mit kapunk.

Ciripke, szépek vagytok, cukik a gyerkők, biztos tök jó volt a nyaralás! Jó, hogy most mentetek, mi augusztusra tervezzük, de lehet, hogy át kell gondolni, mert addigra már mozdulni se fogok tudni.

Timi, gratula Majának, csak igy tovább! Kicsit ma benézek a vaterára is. Én ezt lőttem tegnap.
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, ezt másold be, ugyanolyat csináltam neked

Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni
elraktam a pacskert,pedig biztos kényelmesebb lenne neki papucsba mint állandóan szandálba,tutyiba,de hát nem ilyen áron.

és a cungalunga?az se ismerős?én azt szerettem :-)

ne már honnan tudod,hogy rossz idő lesz???ne legyen,igazából nem tudunk máskor menni,mert annyira teltház van mindenhol hogy csak augusztusba lehetne menni,én meg akkor már nem akarok.remélem nem lesz nagyon rossz idő,az nem baj ha nem lesz ilyenmeleg :-)

Zsu
veszel ilyen nyári rucikat is?vagy ez őszi?én próbálok pár igazi nyári darabot eladni,de nem veszik meg ,biztos drágállják ,de 500 ftért akkor sem adom el őket
Vendég

na, ez a hülye megcsinálta, text-ként akartam küldeni...na még 1x

[img]http://bd.lilipie.com/KAnQp2/.png[/img]

remélem most nem csinálja meg. kicsit átkódoltam, a piros i-t ird át y-ra és úgy másold be. remélem működik :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, nem sikerült, irok privit, nem szórakoztatom a többieket :lol:

Timi, ez kord ruha, bélelt, remélem még aláöltöztetve jó lesz ősszel/télen is.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Ciripke: nagyon édik vagytok. Szép családod van. te is csini kismama vagy,a pocak is szépen gömbölyödik már :)
Timi: kaptunk dvd-t Ádámról, onnét van a kép is csinálva, Mozgó kép? Ja, hát ha , megmozdult volna :lol:
Majád, elég eleven kiscsaj. Édes pofa nagyon, csak nekem már tuti kilukadt volna a gyomrom a sok aggódástól.
Bár, én is vagány kölköt szeretnék, nem vmi nyápicot :)
Zsu, látom bele jöttél a netes vásárlásba. hajrá lányok, nekem ez nem megy.
Mindenkire, hogy rájött az el vagyunk késve szitu. Ne parázzatok már, nekünk még semmink sincs, csak pár kapott kisruci, meg 3 body. Holnap veszem meg és rendelem meg a cuccokat, aztán csak utánna állunk neki a baba szoba és a lakás alakításának.
nem tudom mi van velem, de ma nagyon hisztis vagyok. Lehet, a meleg, vagy fogalmam sincs, de még magamnak is sok vagyok.
Lépek is, takarítok inkább.

Kép
Kép
gabcii

Gabci, miket veszel és rendelsz holnap?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?