Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ser
mentek még a nyáron úgyis eleget,meg hát fotótok is van már sok,az a pár darab ide-vagy oda,nem baj.Engem csak a kíváncsiság hajtott.Én sem fotózok mindig.

Kazi
bocsi azért a csajszi miatt,kicsit gázul beszél,de mi már hiába mondjuk neki,nem foglalkozik vele.Kicsit depi a csaj,szakember kellene már neki.A kisfiát sajnálom naon,köszi hogy eljöttetek.Bár én sem fotóztam,mindig elfelejtem.

Roz
nem kell eröltetni,majd csinálja Áki is,tök öröm ha maguktól rájönnek.Anna már magának mondja,ügyes Anna.

Lina
fogat sajnálom :( ,nekem is kellene menni,mert ami ki van idegelve,az be van gyulladva.Az ínyem fáj,lehet nincs kiidegelve rendesen?Néha fájdogál,érzékeny.

Nagyon meleget mondanak a hétre,strandolni kéne menni.

Erszényes
nem tom melyik nap még,de kimegyünk Annával.Lehet csak pénteken,mert dolgozom kedden,szerdán,csütkön még nem tom mi lesz.Szólok idöben,ígérem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kicist tudtam visszaolvasni.... :) Zsófi annyira nem szereti, ha ide leülök....ezért csak ha alszik tudok olvasni, írni. MOst ma csak úgy aludt el, ha ott feküdtem mellette. Most surrantam ki mellőle, kicist elaludtam én is. :D

NAna, nagyon szépek vagtyok a képen! Teszel majd még? :wink: Nem árusítod ki s fiús rucijaitokat? Vevő lennék rájuk. :wink: Olyan szépen öltözteted őket. :) :wink:

Ser, én is pont így szoktam járni, mint Te, a fényképező mindig lemarad..... :? De gondolom azért jól éreztétek magatokat. :)

Lina, Nagyon irigylésre méltó a hozzáállásod! :) Reméljük, h. a 6hónap az a max amit várnotok kell. A fogadat sajnálom. Olyan drága fogorvoshoz is elmenni.... :(

Hajni, Anna tényleg nagyon szép, hírtelen én sem tudtam ki az a kislány. :) Bilizéshez gratulálok! Ezt mondtam anyunak. Nem kell erőltetni. Zsófinál már elkezdhettem volna, mindig ezt mondja. De még nincs kész rá sztem......

Timci, szép Atticy legény! De jó lesz nektek Erdélyben pihenni szülőknél. :) Féltést megértem, n ugyanilyen vagyok, én sem engedtem senkit 6hétig hozzánk. MEg kellett is nekem is az a 6hét.

Bepa, szülés...... :( Ez nagyon szomorú, h. ilyenek is vannak.....
De büszke lehetsz a fiaidra! Olyan szépek! :) A vizsgáidhoz gratulálok! :) Ügyes vagy!

Cukker, Bencének én is nagyon gratulálok! Tényleg borzasztó ügyes! Büszke lehetsz rá. :)

Roz, apában is pont tegnap előtt szedtek ki egy kullancsot, mi nem mertünk hozzá nyúlni, de a doki azt mondta, h. figyelni kell, nehogy máshol is megjelenjenek ilyen kisd piros foltok. HA igen, akkor azonnal orvos, és penicillin injekció. Szegénykém szerdán eljött múlt héten délután a munkahelyéről, mert előtte napokon sokáig dolgozott, h. sétálunk egyet a Tőserdőben, erre összeszedett egy kullancsot. :) :?

Erszényke, Sajnálom a viharban történt károtokat! :(
birolili

Don, kérdezted Sbeát....múltkor találkoztunk velük, jó nagy pocakja van már, a felújításban nykig benne vannak. Éppen fürdő kádért mentek a Praktikerbe. Jól van, már olyan igazi kismama. Szept. 11-re van kiírva. Előtte szeretnének beköltözni az új házba.

Kazi, csodaédes Lari! Olyan, mint egy játékbaba. :)

Pille, szépek az arborétumos képek! Milyen nagy minden baba. :)

Nyhk, teszel majd a hétvégéről képeket? Vagy küldesz nekem skypon? Köszi! :)

Na, f4elébredt Zsófi, mennem kell. :)
birolili

Sziasztok!

Na még csak bele-bele olvasgatok :D kicsit sokat írtatok :x :lol: :wink:

Lili
Köszi a bókot. :) Igyekszem az öltöztetésükkel :) sőt bevallom nagy-nagy örömet jelent :D csak a rengeteg rucit nem tudom már hová tenni. :roll: :D Pici manó rucik nagyrészét már eladtam. Tényleg nagyon édik voltak (legalábbis az új tulajok anyukái agyon dicsérték :D ) Boti új ruhatárat kapott, mivel Danus ruhái eltüntek :(

Képeket szívesen rakok még fel, sőt ha valakit érdekel szívesen mesélek is :oops: :) :oops:
Nekünk sincs több száz képünk, kicsit bánom is :(

Erszényes képeit viszont én nem tudom megnézni :( :( :( pedig nagyon szeretném. Mi az album címe?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili
nem baj ám ha kicsit pihikézel,alszol Zsófival,én is szoktam pár percet.Kell is.
Zsófi egyre inkább érezheti már a tesót,nem?Gömbölyödsz már te is?Tesóm már szép pocis,érzed rendesen mocorogni ?

Nana
igen,mesélhetsz nekünk,olyan jó olvasni amikor boldog az ember.Na,mesélj csak,és képeket is tennél még?

Virág
kaptál értesítöt már?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Boti és a homok sorozatot meg kell hogy mutassam :D :lol:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Illetve olasz Pampers reklám :D , miközben nézi a csajokat (komolyan! :D ) :lol:

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Borsika-Sajnaos ma nem tudtunk volna itthon lenni.2üre értünk haza.Elintéztük az útlevelét.Olyan édes volt,nem akart fölébredni.Aztán Attila addig csikizte,mig cska sikerült egy nyitott szájjal,nyitott szemmel késziteni egy képet vele. :lol: Mindenki ugy élvezte.N :lol: em baj,majd legközeleb bejösz,ha van kedved és időd.Mi nem szaladunk el.És én is nyugisabb lennék,ha megnéznéd. :wink:

Csajok! Köszönjük szépen a sok bókot.Igazán. :oops: Még mindig nincs egy rosz szavam a kisfiamról.Nagyon Tündéri,eszik,alszik.Egy hangja nincs,csak ha éhes és tökölödök sokat,mig elkészülök a szopihoz. 8) :lol:
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, tényleg nagyon aranyos a ksifiad,és jól bírta az okmányirodát? Nem semmi azért 2hetesen!

Nana, mesélj, várjuk izgatottan!

Kép
seriff

Jaj, homokozós csajozós Boti szuperédes!

Kép
seriff

Nana, Boti nagyon cuki!!! :) A rucikat sajnálom. :( Biztosan szépek voltak. :)

Lányok! :!: lenne egy fontos kérdésem: Az éjszakai fogcsikorgatás gyerekeknél mitől lehet? Tud erről vki vmit?
Köszönöm a választ előre is.
birolili

Hajny,
fog dolog pikk-pakk megoldódott, olyan tutit varázsoltak belőle, mintha új lenne :D

Lili,
talán rossz szokás? Egyébként fogalmam sincs. Lili horkol, azt legalább tudjuk miért. De olyan, felnőtteket is megszégyenítő hangerővel, hogy csak na.

Nana,
nagyon aranyos a csajozós Boti, és mekkora már? Bár én a kis törpe lányomhoz vagyok szokva, de el sem hiszem, hogy csak egy éves. Quill Zsombija ugyanilyen hatalmas.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana
tutti édes Boti! :lol: Nem lehet elég korán kezdeni a csajozást!Nagyon szép kisfiú!

Lina
az jó ha megcsinálták a fogat,ára is jó volt mi?

Lili
néha Anna is csikorgatja a fogait,de ébren.Szerintem is valami szokás lehet.Nappal nem csinálja?Régóta van?

Timci
az jó

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
meglepődtem, szerintem mégcsak nem is volt drága

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nem Zsófi csinálja, hanem a 7éves keresztlányunk. És sztem régóta.....
birolili

Sziasztok!!!

Nana:
Boti nagyon aranyos!Várjuk az élménybeszámolót!

Lina:
Hogy sikerült hosszában kettétörni a fogad?ilyet még nem is hallottam!Hova jársz fogorvoshoz?

Hajni:
Ugyan már!nehogy már te kérj elnézést!Nagyon furcsáltam,hogy Mira egyből lefigyelte a csajszit :shock: ,hogy mit meg nem figyel egy ilyen csöppség!Amúgy klassz volt nállatok,jó hogy van egy megszokott kis csapat odalenn :)

Lili:
Hú passz!De tudom ,hogy az egyik kismamában volt róla szó!Ha senki nem tud segíteni,akkor utánna nézek :wink:
kazi

Sziasztok!

Rég nem írtam,látszik nyár van :lol: ,majd azért próbálok többet jönni.Aranyos vagy Hajny,hogy eszedbe jutottam!

Hú,újabb pocisoknak gratulálok :D !

Lina sajnálom,ami veletek történt :cry: ,de tetszik a hozzáállásod,igazán példaértékű.

Hajny nektek is gratula :D !

Nana édes homokozós Botinak nem volt forró a homok?
Talis képek is nagyon jók!
Kazi Larid,és Timci Atticyd is nagyon édes.
Bepa csuda helyesek a te fiacskáid is!

Bocs,de nem tudok mindent visszaolvasni és reagálni :oops: .Velünk minden rendben,Lencike elkezdett szavakat mondani(baba,mama,papa,anya(ánnyá),cica,cici(sziszi),kuka,hinta)és megy,megy egész nap :D.

Ki hova jár fürdeni,nem nyaralni,csak így egy napra,a közelben hova érdemes?

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
de jó hogy jelentkeztél. Pont éjszaka jutottál eszembe, hogy mi lehet veled, olyan régen írtál. Azt ne kérdezd, hogy miért pont éjszaka :D
Nagyon rosszul aludtam, a szomszéd este 10-kor kezdett kalapácsolni valami fémet, hát kiakadtam rendesen.

Komolyan 11 körül jön haza egy 20-25 éves Ladával, reggel 5-kor megy el, minden áldott nap erre ébredek. Aztán az udvaron fújja az orrát, de úgy, hogy símán felkelek rá. Már alig várom, hogy egyszer beköltözhessünk Kecskemétre.

Fürdés: Ha mi menni akarunk, akkor apukám telkére szoktunk. Van egy kis ház, tóval, tökéletes. Lehet sütögetni...

Tényleg, nem szervezünk össze valamikorra, amikor sokan ráérünk egy hétvégi egésznapos, családos babatalit oda???? Lehetne főzni valamit, napozni, fürödni, gyerekeknek rohangálni. Elvileg július 16-29-ig lesznek ott, de előtte még jó lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus, talán még a majsai fürdő vagy a Tőserdőben a strand, vagy a ballószögi fürdő lehet jó, bár a mi gyerekorvosunk anno azt tanácsolta,h ha lehet, 2 éves korig kerüljük Kecskemét és környéke strandjait. Édes lehet Lenci!Fotó?

Lili, vsz rossz szokás,ill. a háttérben vmiféle szorongás, félelem állhat. Nagyon aranyos csajszi Zsófi,vett vmi bocikának az Orsay-ben? :wink:

Lina, szomszéd :evil: .Már nézelődtök is Kméten?

Nana, ti hogy álltok a házkereséssel? Tervben van még?Tudtál nagyokat pihenni Te is Olaszországban? Hogy viselték az utat a fiúk?

Kép
seriff

Sziasztok! Nállunk minden a legnagyobb rendben van még mindig.Eszik jol,és alszik.Néha mostmár fönnt van órákat,de akkor se sir,csak bámészkodik. :lol: Imádnivaló.Az antibiotikumot csak csütörtökig szedi.Utána csak a vitaminok maradnak már. :roll: Most itt van velem ő is az ölemben.Nagyon érdekli minden. :lol:
Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Seriff,
nem, még nem nézelődünk. A cél az, hogy mire Lili iskolába megy, addigra Kecskeméten lakjunk. Nem nagyon szeretném, ha itt járna suliba. Na meg ehhez az kell, hogy a pesti lakást végre kifizessük, és akkor abból, meg a lajosmizseiből talán tudnánk végre egy végleges kecskemétit venni.

Ma olyan jó napom van, felhívtak a munkahelyemről, hogy jövő héten ürült hely az üdülőben, úgyhogy anyukámmal és Lilivel megyek egy hétre Balatonkenesére. Hú, ez most nagyon jót tett a lelkivilágomnak!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, ez tök szuper,és milyen jó fejek,h szólnak Neked!Gondolom, kifizessék-et akartál írni :wink: .

Timci, nem akartam beleszólni, de csak nem bírom ki, Hajny nem dajkálhatja meg Atticy-t kb 2hónapos koráig, viszont az antibiotikumot kapó,kórházból éppen kikerülő,alig 2hetes kisfiúval az Okmányirodába mentek-tudom, h az útleveléhez kell.Ne érts félre, csak megütötte a szememet!

Kép
seriff

Seriff,
nem, még mi nem fizettük ki, lakáshitel van rajta. Elvileg egy másfél év még, ha csak addig nem nyerünk a lottón!

Thymi,
mi volt az orvosnál???????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még valami,
nem használ valamelyőtök még véletlen Milumil HA2 tápszert, és Humana HA2 pépet? Van egy-egy felbontatlan zacskóm, szívesen odaadnám.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,
jók a képek! Mentek úszni?

Ser,
klassz lehetett a Balcsin, mi is voltunk vasárnap, fincsi volt a víz :lol: .

Lina,
kakis sztori :lol:. Bátyáméknál az volt a szerencse, hogy már volt egy kisfiuk, akiért élni kellett tovább. A picúr két napot élt :cry:. De szerencsére azóta van egy másik kisfiuk és most várják a kislányt.

Erszényes,
ez szörnyű, még szerencse, hogy nektek nem lett bajotok.

Roz,
kullancs :(, hogy bírod 7 gyerekkel :shock: ?

Hajni,
8 éve házasodtunk, megmaradt a nevem, nem írattam át semmit és semmi gondom nem volt eddig.

Nana,
szépek vagytok. Nagyon jók a képek.

Timci,
csatlakozom Serhez, az ilyen zsufi helyeken rengeteg baci van, sokkal veszélyesebb mint egy kézbevétel. Én három hónapos korukig nem vittem őket még boltba sem, csak a friss levegőre.

Van egy iwiw meghívóm, kéri valaki?
balim

Thymi, tényleg,mesélj,minden okés?

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina, jó dolog a céges üdülő. :D Jól emlékszem, hogy ingyen van nektek, vagy csak minimális a díja?

Dettus, örülök, hogy jól vagytok. Édes lehet dumcsizós Lencike.

Arborétumban még Thymi is készített képeket, talán felteszi őket, ha erre jár. Sajnos Balim és Cukker család lemaradt a képeimről. Így is nehéz volt Orsi mellett kattogtatnom.

Nana, én is kíváncsi vagyok az élménybeszámolódra. Az ízelítőnek szánt képek szuperek! :)

Kazi, dobok egy képet, csak hogy legközelebb megismerd kisebbik csemetémet. :D
Nagyon aranyos szöszi lánykád :)

Kép

Mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton egy baráti összejövetelen voltunk. Grillezős, szalonnasütős, gyerek után szaladgálós :lol: Bár az utóbbi részt most inkább Istvánra bíztam, olyan jó volt végre asszonypajtásokkal beszélgetni. :D
Vasárnap pedig a nagymamám 97. szülinapját ünnepeltük! Anyukám bedauerolta egy kicsit a haját, és azon nevetgéltünk, hogy így alig 90-nek néz ki. :)
Rakok az ünnepeltről is egy képet.
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Balim, és Eszti élvezte a Balcsit?Pancsolt?
Marci gondolom úszott nagyot!
(én felfújtam a medencét, engedtem bele vizet-most süti a Nap, melegíti-és várja, h Hanna felébredjen,és jöjjön még egy kis barátja és Lelona)

Kép
seriff

Pille, de jó Neked,h Mamikád ilyen jól bírja!Nagyon kis cuki Mamszi!
Orsiborsit a férjem is kinézte magának az Arborétumos képeken, ezt is megmutatom majd este Neki, nagyon csípi a kis pofiját!

Kép
seriff

Balim, úgy döntöttem, hogy nyári táborba nem viszem, kicsit gyorstalpalónak tűnik nekem. Megvárom a szept. és akkor rendes oktatásra megy. Addig még kérdezek :wink:

Roz, tényleg, mi lett a kullancsoddal? Bár ennyi gyerek mellett nem hiszem, hogy mostanában válaszolni tudsz. :roll: A 4 lányka testvér?

Hajni, nekem a TAJ kártyám még mindig nincs átíratva. :oops: Évekig elvoltam a régi irataimmal. Na nem azért írtam, hogy ez a követendő példa. :wink: Én csak vezetéknevét vettem fel a férjemnek. (7 éve)

pillle

Pille,
milyen hasonló hétvégénk volt! Szombaton mi is sütögetős kerti partin voltunk, vasárnap pedig Siófokon ünnepeltük a dédit (ő most még "csak" 94).
Uszival egyetértek, nem kell elkapkodni. Szerintem szept.-ben nézzétek meg az edzőket, aki szimpi, annál maradtok. Orsi nagyon cuki, mamás kép szuper!

Ser,
csak a fiúkat vittük le, Eszti addig mamázott :), fiúk nagyon élvezték. Hanna pancsizott?
balim

Balim,
ezért mondom én, hogy egy szót sem szólhatok, persze jobb lett volna, ha nem így alakul, de változtatni akkor sem tudok rajta. Majd a következő sikerül :D

Pille,
nagymama tényleg nagyon jól tartja magát! Ez a gyerek után szaladgálós party nagyon tetszett :D

Mi csütörtökön megyünk Öcsödre egy napra, azokhoz az ismerőseinkhez, ahol a kislány egy napon született Lilivel. Úgy várom, aztán szombatra Szláva szervezkedik valamit, de az titok, és utána meg megyünk Balcsira. Bár pont néztem, hogy jövő keddtől csökken a hőmérséklet. Végül is tavaly is csak az az egy hét volt rossz, amikor mi nyaraltunk :D

Seriff,
lányok pancsiznak már? Reggel találkoztunk Leonával meg Robival. Még azt a rengeteg csatot Leo hajában.... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,
hát ingyen azért nincs, de 7 éjszaka napi 3* kaja anyuval kettőnknek idegenforgalmi adóstól együtt 42000 Ft, Lilinek nem kell fizetni. Szerintem azért elég baráti ár.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na vagyok. Köszi h aggódtok értem, jól esik.
Elméletileg minden okés :lol: 5 hetesnek felel meg és 11 mm-es a petezsák :D és csak 4 hét múlva kell mennem :cry:

Lina
Én benne vagyok, csak időben szólj h mikorra készüljünk :wink:

Most csak ennyire futja, de még pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Ez egy kis plusz a klánikulában
Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
örülök, hogy minden ok. Aranyosak a talis képek. Kár, hogy anyu nem bírta tovább, és ilyen korán el kellett jönnünk, pedig milyen sokan lettetek a végén. Majd megbeszéljük a randit. Most jövő héten elmegyünk nyaralni, de utána bármikor jó lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hátha szeretne valaki kirándulni egyet:

Titeket is vár a T-Com gyereksziget 2007.június 2. és július 8. között
minden hétvégén a Hajógyári Szigeten:
Tobávvi info:
http://www.sziget.hu/gyereksziget

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,balim-az Okmányirodába addig volt bent a pici mig lefényképezték.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,nem kell védekezned, nem azért írtuk! :wink: :D

Thymi,Te olyan más vagy élőben,mint a kicsi képen, ezért is csak olyan sokára köszöntem rád a múltkor :oops: ! Örülök,h minden okés babszemmel!

Pille, az én tajkártyámra a szülészem bigyesztette rá tollal a 2betűt :oops: :shock: ....

Kép
seriff

sziasztok

valamiért nem tudtam fellépni 2 napig..nem értem

Nézem a arborétumos képeket és nem tudom ki kicsoda....vagyis sokakat nem ismerek.

Ser! Hanna szobatisztasága, és beszélőkéje hogyan áll most(nagyon el vagyok maradva, és bocs ha illetlent kérdeztem)

Balim! Hogy vannak a gyerkőckéid: mizujs a suliban?
bepa77

Sziasztok!

Tegnap este írtam sokat és elszállt!Dühítö! :evil:

Balim
azt hiszem jó hogy nem kell a sok papírom átíratni,sok idö,és szeretem a nevem is.

Pille
hát nem kapkodtad el anévátíratást,ha nem volt belöle bajod az jó.
Nagyis kép annyira jó,jó egészséget neki,szép a lányod naon.

Thymi
örülök hogy rámköszöntél,én csak lótok-futok,nem látok.
Pénteken tali Erszényeséknél?Kimegyünk Annával,jó lenne ha kijönnétek.
Köszi a képeket,tök jók!

Kazi
Lari szeme már nem könnyezik?

Dettus
gratula Lencinek a beszédességhez,csak így tovább.
Tavaly mi a tóhoz jártunk ki,klassz homokos a part,nem mélyül gyorsan,tiszta a víz,árnyék van,ott aludt délben Anna mindig.De ki is lehet menni,és visszaengednek.Idén még nem jutottam el,de mehetünk együtt ha gondolod.

Ser
de jó pancsi helyük vana lányoknak!

Lina
jó hogy így végzödött a fog.
Egy babataliban benne lennék én is,mi is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili másfél éves lett!!! :D :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lilinek micsoda nagy haja van, és nagyon jól áll Neki a csat! Hű,állítólag a thomasos mozdonyok kompatibilisek ezzel a fa sínnel!

Hajny, Leona végül nem jött,mert fagyiztak, de jött egy barátnőm az 1éves kisfiával, és pancsoltak, később pedig Apukám, amikor meg kikísértük Leonáék is megérkeztek,úgyhogy a napi bunyó sem maradt el :? :D .A Tó eszembe sem jutott volna, pedig teljesen kézenfekvő...Ügyes vagy!

Bepa, Hanna már nagyon régóta nagyon tisztán beszél,mindent,mondatokban...Szobatisztaság:hátööö(nem illetlen a kérdés,dehogy),tegnap egész du pelus nélkül volt,és egyszer megijedt (mert a műanyag szék megbillent alatta) és bepisilt, de később már nem, szép lassan haladunk sztem.Bár nemrég olvastam Lux Elviránál(sz.pszichológus),h 14hónaposan már beszélt a lánya,és próbálgatták a szobatisztaságot, de folyton a padlóra pislit,kakilt, neki meg viaszolni,meg fényezni kellett a padlót utána, hát egy darabig szorgalmasan csinálta, de megelégelte, és a következő pisi után a lánya popójára csapott, soha többet nem pisilt be,és nem lett lelki baja sem.. :D
Ti hogy álltok ezekkel? Utólag is Boldog Levinapot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Tegnap este mi is megerkeztunk a nyaralasbol. Nagyon jol ereztuk magunkat, szivesen maradtunk volna meg! :lol: Sok kep keszult, majd csinalok egy keptarat - ide csak egy kedvencemet tennem. :D
Kép

Linacska, micsoda szep nagylanyod van! Repul az ido! :D

Nana, Boti a homokban - szuper kepek! :lol: Orulok, hogy jol ereztetek magatokat! Fiuk betegek? Jobbulast!

Pille, milyen szep koru nagymamad van! Flora lanyod mar kesz holgy!

Kazi, a kis divatmodell! :D Jol allnak Larinak a gatyok!

Bepa, milyen jo hogy visszatertel a forumra! Majd tegyel kepeket a fiukrol!

Timci, Atti nagyon szep kisfiu!

Arboretumos kepek nagyon jok, de en is csak par embert tudtam beazonositani. :roll:

Hajni, mikor lesz az eskuvo? :D Lemaradtam... :oops:

Erszenyes, vihar :( :shock:
Hol lehet megnezni az amszerdami kepeket?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff,
te mivel takarítottad ki a kaki után a szőnyeget? Nem tudom, de én még mindig érzem a szagát, bármivel próbálkozom. Lehet, hogy ki kell tisztíttatni...

Dóra,
nem emlékszem, merre voltatok?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, szerencsére csak 2apró kemény mogyoró volt. Próbáld a vanish szőnyegtiszttítót vagy bármelyik másikat, vizezd be,kend rá, hagyd megszáradni, porszívó-bár gondolom ezeket csináltad.

Dora, ez nem semmi kép, tisztára naptárra való! Mesélj,klassz volt?Időjárás?Szálloda?Kirándulás,kaja?

Kép
seriff

Dóra: nagyon szuper a kép Katikáról! Gondolom ő is élvezte a beach-et! :wink: :lol: :lol: :lol:
Hú a képeitekre kíváncsi vagyok nagyon, majd mindenképp tedd be a linket ide!;) És te hogy vagy?
Ja tettünk fel képeket ide, de nem mindet, majd még bővítek: www.kep.tar.hu/szazszorszep

Nana: nagyon jók a nyaralós képeitek! És milyen nagy fiú már Boti is! :wink: Ti melyik részen voltatok Olaszban??

Timci: akkor gondolom nemsoká már kész is a fiatalúr útlevele és mehettek vele haza! :wink:

thymi: örülök, hogy minden rendben veletek! Nagyon szupereka képek amiket feltettél! :wink: :lol: Gyopi még mindig anyás nagyon?? :roll: :lol: :lol: Nincs kedvetek átjönni vmelyik nap?

Lina: Nagyon szép haja van tényleg Lilinek, nagyon aranyos. :lol:
Egy olyan taliban mi is benne lennénk... :wink:

Pille: tényleg fiatalos a mamád! :)
Jók ezek a keri partyk csak mi is olyankor sokat futunk Jana után... meg amúgy mindig.... :lol: :lol: :lol: :lol:

hajny: tali vmikor? Voltatok DM-ben végül? :wink:

KépKép
erszényes

hajny: oké a péntek! :wink: :lol: :lol:

Thymi: gyertek át pénteken hozzánk!! Csinálunk egy 6-os babatalit hajnyékkel!!! Benne vagy?? :wink: :lol: :lol: :lol:

na rohanok mert apukám itt van értünk

KépKép
erszényes

seriff-balim-az okmányirodába csak a fénykép erejéig volt bent a kifiam,és mikor bevittem meg kivittem akkor is le volt takarva pelussal. 8)Nem védekeztem,csak az igazat irtam. :wink:

erszényes-reméljük,h.a jövő héten már meg is lesz az útlvele.

Hajni-holnap akkor várunk.

dora-köszi a bókot a te kislányod is elragadó.
Csajok,van egy problémám.Vasárnap vettünk az üzletbe 2 zacskó pelust,de sajnos nem vált be.Túl agy Atticy-nak.Véletlenül nem kellene valakinek?9oo Ft ért vettük nincs még kibontva,2-ös és 3-6 kg-ig van Sleep and play Pampers pelus.32 darab van benne.

[url=http://babafalva.hu][img]http://babafalva.hu/tickers/crm.png[/img

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

sajnos nincs időm irni ....

csajok tudtok segiteni nekem
olyan üdülöhelyet keresek itt magyarországon ahol van búvárkodás vagy vizi sport lehetőség
tudom googel meg kereső meg net meg minden de az olyan bonyolult meg hát jó lenne valami kiprobált hely :) köszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mosógép sztori:

Nekem Whirpool felül töltős gépem van, aminek baromi nehéz kitisztítani a mosószer, öblítő adagolóját. (Ja, ez a büdösödős rész :) ) Mint kiderült, nem csak én sz...-ok vele. Pedig mindig nyitva hagyom a gépet két mosás között. Én az öblítőt tettem csak az adagoló tartályba, a mosóport közvetlenül a ruhákra szórtam. Na itt szúrtam el. Lehetőség szerint a mosóport fel kellene oldani, ha por alakú, vagy még jobb a gép szempontjából, ha folyékony. Az öblítőt úgy ahogy megteremtették hígítás nélkül tettem az adagolóban, ami szintén nagy hiba. Nem véletlen írják rá, hogy négyszeresen kell hígítani. (de mit nekem ajánlás, legyenek illatosak azok a ruhák :D :roll: ) Ilyen esetben, ahogy én csináltam, nem oldódik fel elég gyorsan a mosópor, az öblítő meg ott melegszik a mosás nagy része alatt a tartályban, ami esetleg kifolyik, az meg megtapad a belső részeken. És ez fog később büdösödni.
A vízkő ellen a mosógép szerelő Expressz vízkőoldót ajánlott, ők is azt használják a szervízben. Állítólag azért jó, mert nem savas, hanem lúgos. Festék boltban vettem 1 l-t 400 Ft-ért. Persze jó az ecet is, de nem nekem, aki már ennyire elhanyagolta a gépét.
Valamelyikőtök írta, hogy a mosásnál önti a gépbe. Én üres gépbe raktam, 90 fokos programnál.
A vízkőoldót úgy használtam, hogy 90 fokos mosást indítottam, előmosás és centrifugálás nélkül. Elindítottam a programot, megvártam, míg felszívja a vizet, majd kikapcsoltam a gépet. Ekkor önöttem a dobra az egy liter vk.oldót és újraindítottam a programot. Erre azért volt szükség, mert állítólag a mosás indulásakor a gép kiszívja az esetleges maradék vizet, és csak utána enged magának újat. Ha így van, akkor leengedné a vk.oldót még az elején.
Ha lement a program, akkor a végén csak simán leeresztettem a vizet (van egy ilyen gomb) Megnéztem a fűtőszálat és lement róla tényleg a vízkő, pedig szörnyen nézett ki. A vízkő meg a vegyszer maradékot egy ecetes szintén 90 fokos progival kiűztem.
Röviden, tömören ennyi a történet :)

pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?