Sziasztok!
Kicist tudtam visszaolvasni....
Zsófi annyira nem szereti, ha ide leülök....ezért csak ha alszik tudok olvasni, írni. MOst ma csak úgy aludt el, ha ott feküdtem mellette. Most surrantam ki mellőle, kicist elaludtam én is.
NAna, nagyon szépek vagtyok a képen! Teszel majd még?
Nem árusítod ki s fiús rucijaitokat? Vevő lennék rájuk.
Olyan szépen öltözteted őket.
Ser, én is pont így szoktam járni, mint Te, a fényképező mindig lemarad.....
De gondolom azért jól éreztétek magatokat.
Lina, Nagyon irigylésre méltó a hozzáállásod!
Reméljük, h. a 6hónap az a max amit várnotok kell. A fogadat sajnálom. Olyan drága fogorvoshoz is elmenni....
Hajni, Anna tényleg nagyon szép, hírtelen én sem tudtam ki az a kislány.
Bilizéshez gratulálok! Ezt mondtam anyunak. Nem kell erőltetni. Zsófinál már elkezdhettem volna, mindig ezt mondja. De még nincs kész rá sztem......
Timci, szép Atticy legény! De jó lesz nektek Erdélyben pihenni szülőknél.
Féltést megértem, n ugyanilyen vagyok, én sem engedtem senkit 6hétig hozzánk. MEg kellett is nekem is az a 6hét.
Bepa, szülés......
Ez nagyon szomorú, h. ilyenek is vannak.....
De büszke lehetsz a fiaidra! Olyan szépek!
A vizsgáidhoz gratulálok!
Ügyes vagy!
Cukker, Bencének én is nagyon gratulálok! Tényleg borzasztó ügyes! Büszke lehetsz rá.
Roz, apában is pont tegnap előtt szedtek ki egy kullancsot, mi nem mertünk hozzá nyúlni, de a doki azt mondta, h. figyelni kell, nehogy máshol is megjelenjenek ilyen kisd piros foltok. HA igen, akkor azonnal orvos, és penicillin injekció. Szegénykém szerdán eljött múlt héten délután a munkahelyéről, mert előtte napokon sokáig dolgozott, h. sétálunk egyet a Tőserdőben, erre összeszedett egy kullancsot.
Erszényke, Sajnálom a viharban történt károtokat!