Új privát üzeneted érkezett!

Charlott,

kistesó maximum a Szentlélektől. :wink: Sírva is fakadnék, őszintén szólva. Bogi egyre nehezebb, ruhástól 12 kg fölött van, majd megszakadok. És még nagyon sokat cipelem. Hogy oldanám ezt meg terhesen, mikor én annak idején állandóan görcsöltem meg keményedtem a terheléstől? Ezzel mindenképp várnom kell most. Plusz építkezés. Az embernek muszáj józanul is mérlegelnie... :roll:

Petefészek gyulladás, felfázás sem lehet, azt már ismerem, mert olyankor a derekam fáj a legjobban.

Na, majd kiderül. Nem akarok cisztát. :evil:

A met közvetlenül nem hat az ivarszervekre, csak áttétesen. Ilyen rövid idő alatt nem hiszem hogy kapcsolatban lenne bármivel is, ami "onnan" ered, ha esetleg peteérésre gondolsz.

Az esztergomi vizespark egész jópofa. Tetszett, hogy nem volt tömegnyomor és viszonylag tisztának találtam, bár az egész nem olyan nagy. Csak aranyára van...
Vendég

Norka,

nézelődök a külföldi internetes oldalokon és a PCO-ra kerestem rá. Elég sok oldal foglalkozik ezzel a betegséggel és úgy látom, hogy könyvek is jelentek meg már erről. Biztos előrehaladott a betegség kezelése, gyógyítása külföldön.
Ezeket a könyveket, cikkeket magyar doktor elolvassa? Illetve Te is láttad már ezeket az oldalakat? (Mit írnak?)
Esetleg lenne kiadó, aki foglalkozna a mo-i megjelentetéssel?

KépKép
charlott

Szép reggeltet Mindenkinek!

Csak egy kérdés: ma reggel, amikor 6 kor mértem a hőmet 36.4et mutatott. Visszaaludtam, fél 9kor kíváncsiságból megint mértem, akkor pedig 36.7et mért. Létezik, hogy 2 óra eltérés ekkora különbséget mutat :?: :?:
Menzi még mindig sehol :roll:

Köszke!

Kép
apple

Jó reggelt mindenkinek,

Norka, a fene egye meg, hogy valami zavar támadt megint a rendszeredben, :twisted: :twisted: de amig nem vizsgál meg doki, szerintem ne parázz előre.... túl sokat görcsölsz dolgokon, ne ijesztgesd előre saját magad, plíízzz!!!
Klassz lehetett ez a kirándulás, az aqua parkban csúszdáztatok is Bogival ? Mit szólt hozzá ?

Apple, állítólag igen, számíthat ennyit pár óra többlet alvás a hőnél.... ezért kell mindig ugyanabban az időpontban mérni állítólag...

Az én görbuszom beállt a hulla szívhangja kategóriára megint.... úgy látszik, én egy ilyen kiegyensúlyozott egyéniség vagyok, akár ciklus elején, akár ciklus végén vagyok, a peteérés környéki hőingadozástól eltekintve állandó testhőmérsékleten működöm... csak tudnám, hogy ez jó vagy rossz.... :roll: :roll:
Mindjárt felrakom, csak túl nagy lett a mérete, átalakítom.

Tegnap vettem medencét, kicsit nagy lett.... :shock: Tele van vele a kert.... majd meglátjátok.
Gyerekeknek és felnőtteknek is lehet hozni fürdőrucit, van kerti zuhany is, és van/lesz medence is....
zsizsik

Imhol a görbém:

Kép
zsizsik

Zsizsik de szep a gorbed!!!!

Gyonyorü pe, 6. napon beagyazodasos hoeses... :wink: :lol:

te csaj ne keszulj ennyire, mert zavarba jovunk! :lol:

hat a fiam tuti be fog nevezni a pancsira, de en asszem kihagyom meg a furdorucis bemutatot... :oops:

ja igen, mikor fogsz tesztelni???????

Kép

Kép
rejo

Zsizsik!

Fúúúú... szépséges a görbéd!!
Mikor tesztelsz? megvárod a 32. napot?

Jó hétvégét mindenkinek!
Lona
lona1

Jó reggelt,

nyafogás visszavonva, mára minden diszkomfort érzésem megszűnt egycsapásra. :shock: Megnéztem a hőmet felkelés előtt, kicsivel 36.7 fölött, ezzel az új hőmérővel még nem mértem ennyit alap állapotban. Meglátjuk.

Charlott, a pcos.hu külföldi mintára készült, pont azért mert itthon semmi ilyen nem volt. :? Az írások forrása is külföldi 90%-ban, mi fordítgattuk.

Zsizsik, teeee... gondolom vársz még min.3 napot a teszttel, ahogy ismerlek. 8)

A csúszdák túl nagyok voltak Boginak, nekem meg fájó hassal nem volt hozzá kedvem. Bőven elég volt a hullámmedence meg a gyors sodrásos, azt is vígan kacagta.

Viszont ma éjjel 3-szor kelt, ilyet már nagyon régóta nem csinált. :( Párom rendes volt, ő kelt fel cumit visszadugni stb. Szerintem a sok élmény kicsit agyára ment a gyereknek. Mi lesz Horvátországban? :roll:
Vendég

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Ha még emlékeztek rám: inszemmel fogant Zsombor fiam most nyolc hónapos, előtte 10 hónapig szedtem Adimetet, nekem nagyon bevált.
Most jönnek elő megint a hülye kínjaim, és nem tudom hová forduljak. A Kaális dokim nem írja fel az Adimetet. Viszont érzem a cisztát, és az első ciklusom éppen a 40. napnál tart.
Ajánljatok nekem olyan helyet, ahol felírják az Adimetet, légyszi. Ahol Dr. Tűű rendel, ott felírnák? Persze gondolom előzetes vérvétel meg hasonlók után. De felírhatják?
Köszönöm
Vera
verona

zsizsikkkk, nagyon tuti a görbéd!!! majd egy tesztet megér. de tudom,hogy megvárod a megfelelő alkalmat. de sosem lehet tudni..... :)
viszek fürciruhát, és jöhettek bálnavadászatra :lol: hihihi......férjem főz. megint. én megcsináltam a salit. sütit ma nem sütök, ilyen melegben. pffff.......

na, üdv. fővök tovább.....
dimet

Norka! Ezermillió gratula a pé-hez!!!!!!!!! Úgy látszik használ az avandamet!!! Nagyon örülök, már kellett egy is "sikerélmény" neked is!!! A pihenésról nem is beszélek!!! Bogi babát úgy megnéztem volna strandolás közben!!! :) Nem készültek fotók?
Zsizsik! A görbéd csodás!!!!!! Nem kívánok neked csak egy zebrát okés???
Verona! www.mensmentis.hu Szerintem ha felhívod Terkát, ő az, aki a telefont felveszi, meg fogja mondani, hogy kell-e vérvétel vagy hasonlók. De igen, ott rendel Tűű doki, és felírja neked a gyogyidat. Jelentkezz be!

Magamról: Norcolut szedés alatt suttyomban peteértem egyet...... :wink: :? Szerintem lekéstük, ráadásul mivel nem mértem teljesen végig a napokat, foglamam sincs, hogy mikor volt, nem is jeleöltem az együttléteket sem, pedig volt még valamikor, de nem emlékszem már rá mikor........ Jól megjártam. :twisted: De legalább volt pé!!!!! Ennek nagyon-nagyon örülök!
Egy hét múlva nézek egy hőt, aztán majd kiderül, hogy tesztelek vagy nem.
Kép
Vendég

Zsizsik, ez a görbe gyönyörűűű!

Kép
apple

Jaj, de édesek vagytok, tényleg szép ez a görbe ? :oops: :oops: Életem első görbéje, még soha nem mértem eddig hőt....
Norka, vajon honnan ismersz ennyire....?? :lol: :lol: :lol: 8)
Ige, a teszteléssel még várok, ugyanis bonyolult számításokkal kiszámoltam, hogy az elmúlt időszakban a luteáris fázis nálam 16-17 napos volt általában. Mivel ebben a ciklusban a 18. napon volt a pé, így még akármikor megjöhet a héten. Mondjuk egyelőre nyomát sem látom, érzem, de ez még változhat.
Szóval lányok, nekem ez mindennél többet ér, hogy nomális ciklusom van, látom, hogy működöm, most már el is tudom hinni, hogy ebből még egyszer baba lehet.

Nem kell zavarba jönni, én csak azért készülök ennyit, mert nagyon várlak titeket, kedvcsinálónak mindjárt felteszek néhány képet a medansziéról !!

A kert zárt, úgyhogy csak magunkban leszünk, aki akar, fürdőzhet !!
zsizsik

Monácska, ahogy elnézegettem a görbédet, azért neked is lesz miért izgulnod pár nap múlva.... :wink: :wink:
zsizsik

egyfolytában éhes vagyok máma...kicseszés......
dimet

Kép

Kép

Kép

Kép

No, a medence alatt még látható a fólia, amit azóta levágtunk, a medencében én vagyok látható hol anyámmal, hol a lányommal.
Egy bónusz kép a teraszról.
zsizsik

Zsizsik!

Micsoda gyerekparadicsom!!
Szuper a terasz a virágokkal és nagyon szép szín? a házatok!! (néha olyan lehetetlen szinekkel festik le a házakat)
Nekem ez a kedvenc házszínem.

Lona
lona1

Zsizsik drága!
Én vagyok olyan nyugodt, hogy az tőlem valami hihetetlen, ezt Norka tudná igazán elmesélni, nagyon parázós, aggódós, esetenként igen-igen hisztis vagyok
:oops: :roll:
Szerintem kicsesztem magammal, és ezerszázalékig biztos vagyok benne, hogy baba nem sikerült most, de legalább lesz mensim......
Minima egy hét múlva nyúlok először tesztért....... Minima! De inkább 10-12 nap múlva, vagy ha egy reggel hányásra ébredek.

Az esélytelenek nyugalmával tudod...... :lol: :lol: :lol: :lol:

A medanszié tetszik, de azt hiszem nem szennyezem a környezetem egészségét egy fürdőruhás villantással...... :shock: A teraszotok viszont nagyon szimpi!!
Vendég

Monácska, láttam én már pókot falon..... 8) 8) 8) Majd azért várjuk ki ezt a ciklust, jó ?

Most látom csak, hogy Eszter a képen kis debilke fejű, ennél azért sokkal szebb ám életben, csak a haja vizes és furán tartja a fejét, és nem, nem is kocka fejű...!! :lol: :lol: :lol:

Na, mostan megyek gyereket mosni, mesét olvasni, képzeljétek, Lázár Ervin : A négyszögletű kerek erdő mesekönyvét olvasom neki, olyan jókat rötyögünk rajta.... tök jó !

Jó éjt mindenkinek !!!
zsizsik

Sziasztok!

Zsizsik nagyon szép kis udvarotok van! Jó nézni benneteket fűrdőkézni :lol: :lol:

Csajszik, jelentem megjött, semmi barna nélkül. Ma este 7 körül. Ezt az utóbbit csak azért jegyeztem meg, mert 3. napi hormonvizsgálatra kell mennem, és nem tudom, hogy mától számoljam, számít ez a pár óra? Vagy holnaptól és szerdán menjek? Lehet, h túl bonyolítom... :roll: :roll:

De most örülök, h van és barna nélkül és pé-em is volt :lol: :lol: és nem is görcsölök :lol: :lol:

Pusz Mindenkinek

Kép
apple

Zsizsik!

Én részemről tuti csobbanok!!!!! :lol:
(Na de csajok! Most egymás előtt szégyenlősködünk? Na nemá'! :roll: Csak a japán bálnavadász hajókat kell távoltartani, akkor nem lesz baj! :lol: Egyébként az tuti, h. az egész csapatból egyetlen ember fog a legrekkenőbb melegben is hosszúgatyában ücsörögni, az én egyetlenem, mert szégyenli a botsáska lábait! :lol: )

Látom van hinta is! Cserélhető rajta a szerelék? Mert akkor vinnénk bébihintát is, szerintem nem csak a Gergő imádja!

Norka, Zsizsik, Monácska!

Hú micsoda fejlemények vannak!

Többiek nyaralnak????
Kandika?????Lafi????? Kavits?????Backa????

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Ja!

Még vmit akartam kérdezni:
Van még ember rajtam kívül, aki MENSI UTÁN (!!!), a 7. ciklusnapon, 1 teljesen vérzésmentes napot követően, egy teljes napig barnázik? :shock:
Ez már a 3. ciklus, amikor ez történik. A dokim csak annyit mondott, h. makacs a sárgatest. :?
Én inkább vmi császáros szövődményre tippelek, pl. még nem szívódtak fel a belső varratok, v. a fene tudja!

rambóka

Sziasztok csajok!

Rambóka mi nyaraltunk bár én nem szerepeltem a felsorolásban.. :lol:

Apple ha 4után jön meg akkor csak holnap kezd számolni az új ciklust!

Norka szuper a pé-d!!!! :wink:

Lafi nagyon drága vagy a táblicskuval,pussssz!
Jól vagyok (Friderikát hallgatok), és várom a csodát.

Pogi merre jársz??

Zsizsik Kavics írtam nektek privit és Kandika neked is!!

A másik topikban ismét megnéztem a tündéri gyerkőcök képeit, nagyon édes kis kópék !

Okr,Backa, Kikka és akik rég nem írtak légyszi jelezzetek!

Pusszantás mindenkinek!!
Vendég

Szia Kincs!

Bocsi! :oops:
Mennyi nap van hátra addig a csodáig? :wink:
Jót nyaraltatok?

rambóka

Rambóka!

Japán bálnavadászhajók mi????????? Hihihihihihihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd megbeszélem magammal! Később....... Most másfelé van az agyam.

Ma megyek az MMEC-be autogén tréningre Buchinger doktornőhöz!!!!!!!! Csak tudnám miért izgulok!

Aple! Nagyon gratulálok a spontán mensidhez!!!! Ez jó hír, még akkor is, ha nem ez a cél! A hormonlabort a 3-5 napon lehet levetetni, tehát ne aggódj!! Bárhonnan számolod jó lesz az időpont!!! Mégegyszer gratula.

Kincsecske! Hol voltatok nyaralni???? Mi most csütörtökön indulunk, és csak július 1-jén érünk haza! A Balcsira megyünk, Szabadi-Sóstóra. Hiányozni fogotk...... :oops:

Most megyek! Hajat is kell mosnom! Pussz mindenkinek!
Vendég

Mostmár biztos, hogy volt pé-m szombaton (19.cn), a hőm megy feljebb. :lol: 2,5 hó Avandamet kellett hozzá. Nekem már ez is valami, hogy végre teljesen magától lesz egy 32-33 napos ciklusom!!!! :lol: :lol: :lol:

Úgy ürülök, mint majom a farkának!

Egyre jobban sajnűlom viszont, hogy nem tudok ott lenni a talin. :( S képzeljétek, mikor indulunk Horváto-ba, előtte 1-2 nappal fog megjönni, szuper lesz. :?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nekem is 3. és 21. napi vérvételre kell mennem. Csak hát egyelőre nem akar megjönni, most éppen a 42 . napon vagyok. Mennyire fontos ,hogy pont a 3. napon menjen az ember. Végülis beutaló papíron az van, hogy ciklus elején. Ha mondjuk csütörtökön vagy pénteken jön meg, akkor csak hétfőn tudok menni, ami ugye már 4. vagy 5 nap.
Köszi:)
k.vanda

Sziasztok,

Rambóka, szerintem cserélhető a hinta ülőkéje, karabiner van fent, kicsatolható, úgyhogy hozzátok nyugodtan a bébi hintát is !

Norka, ez zseniális, óriási hír, hogy végre neked is hatott az avandamet !!!! Annyira örülök !!! :lol: :lol: :lol: Ezek szerint az az alhasi fájdalom a pé volt ?? Állati...az ember lánya nem is tudja, milyen egy pé, amíg meg nem tapasztalja az elsőt....
Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni.... :cry: :cry: :cry:

Apple, gratulálok, első spontán ciklus ! Meglátod, a javulás hónapról hónapra szembetűnőbb lesz... !
zsizsik

Norka!

Én a szülés utáni első Pé-mnél komolyan vakbélgyulladásra gyanakodtam! :shock: Nem vicc! Ha nem hétvége lett volna, tutira el is megyek orvoshoz! A következő 2-3 ciklusban még ilyen volt, aztán elmúlt.
Örülök, h. használ neked az új bogyó!
Nincs otthon Duphastonod? Azzal talán el lehetne tolni a pirit pár nappal!
Sajnálom, h. nem jöttök Zsizsikhez! :(

Zsizsik!

Köszi! Akkor visszük! :D
Sütin még gondolkozom!

Vanda!

3.-5. napi jó!
Tesztet csináltál már? :wink:

rambóka

Tudjátok, nekem egyetlen egyszer volt ilyen haspuffadós-daganatérzéses-feszülős fájdalmas pé-m eddig. Amikor Bogi fogant. (szájbezárós pofa) Még Krizsát is felhívtuk, hogy mi ez. :shock: Mondjuk akkor tüszőrepesztőt is kaptam.

Azt mondta apjuk, ha most is bekaptam a legyet, bedob a kútba. :oops: Mondtam neki, ne aggódjon, kizárt. Dehát milyen kedves, nem? 8) :lol:

Rambóka, a csaszis szövődmény könnyen lehet. Nekem teljesen elképesztő volt, hogy pl. odaát egy másik topikban 2.5 évvel az ikrek megcsaszizása után egy lány állítólag nem tudott rendesen tágulni a 3.gyerek születésénél és feszültek a varratai. :shock: Így ebből is császár lett.
Vendég

Sziasztok!

Rambóka azt sajna nem tudom, de várok ..(30nap minimum)

Mona Hargita megyében voltunk. Jó pihit nektek!
Vendég

Sziasztok! :P

Kincsecske
Drága vagy,hogy hiányolsz! :D
Örülök,hogy kellemesen telt a nyaralás!Hátha sikerült egy babát is összehozni! :lol:
Velem semmi különös,el vagyok havazva.Vizsgázom,és járok mindenféle vizsgáltra.(holnap pl. genetika)

Puszika mindenkinek!

KépKép

KépKép
okr

Csajszik, köszönöm az infókat! Akkor szerdán megyek és megnézetem azokat a bűvös hormonokat. Tesztoszterontól félek a legjobban, hullik a hajam :cry: :cry: :cry:

7Kincs, szia! A nyaralás "csodákra" képes!Drukkolok!

Kép
apple

okr, hello!! mááááár a 21. hétben vagytok? atya-gatya...hogy telik az idő :)

meleg van :?
dimet

Jó reggelt, látom, nagy volt a forgalom tegnap.... :cry:

Na majd én most írok nektek egy kicsit. Muszáj a dühömet kiadnom. :twisted: :twisted:

A Tűű által ajánlott Szent Imrés nőgyógyász doktornő -akit mellesleg már ismer a család, unokatesóm is nála szült - két hónappal ezelőtt adott időpontot, tegnap estére. Nagy izgalommal elmentem, rengeteg kérdés volt bennem, amire végre választ szerettem volna kapni, (2005-ös szülés után volt egy kaparás is, félek, hogy esetleg ott történhetett valami velem, hogym ost nem sikerül teherbe esnem, meg persze ciszták állapota is érdekelt volna) Fél órával előbb értem oda, mint az időpontom, volt bent 4 kismama, és az asszisztens finoman közölte velem, hogy ma nem fog tudni fogadni a doktonő, 3 órát szülni volt, most ért vissza, előttem még volna 4 nő, plusz a kismamák. 10 előtt nem kerülnék sorra. :twisted: :twisted: Köpni nyelni nem tudtam, mit mondhatnék erre ? Rendben, következő időpont ? Erre a hölgy, suttgova, mintegy bizalmasan közli velem: volt egy lemondás,annak a helyébe berak, 16.-ára. OK, de ma 18.-a van.... ja, hát július 16-ra..... köszi !! Megint egy hónap várakozás..... a t....öm tele van, komolyan !
Nincs nőgyógyászom, de most pillanatnyilag nem tudom, mennyire van szükségem nekem erre a túlhajszolt doktornőre... bár tegnap este utána olvastam a neten, és tényleg nagyon dícsérik, nagyon sokan szülnek nála, rosszat nem olvastam róla......... hát, nem tudom. Kicsit most csalódott vagyok azért és dühös. De azért lehet, hogy mégis kivárom.... fene egye meg.

Na, véget ért a szépséges ciklusom, még nem jött meg, de szerintem ma délután meglátogat piroska, régi öreg barátnőm...

Kép

Szerintem ez tankönyvi görbe, ezek után - mivel ez már a 2. jó ciklusom - talán tényleg van okom a reménykedésre....
zsizsik

És meg is jött !!! MŰKÖDÖM !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Zsizsik!!!!!!!!!!!!!!Gratula!!!!!!!!!!!Ez nagyon jó!!!!!!Csodálatos a görbéd is és 32. napon mensi!!!!!!!!!Grat az 1. cn-hez
Vendég

Kép
Vendég

Lafika, de drága vagy !! :lol: :lol: :lol: Köszönöm szépen !!! (mintha legalábbis az Oscar díjat hoztam volna el... :lol: :lol: :lol: )
zsizsik

Sziasztok!

Zsizsik, gratulálok!!! Nagyon szép ciklusod volt, tankönyvi görbével!!! Látod, hogy hat a met és elég!!! Lesz itt baba is hamarosan!

Niki, merre vagy eltűnve?!

Ginuska?!

Monácska, mi a helyzet?!

Kincs, de jó hogy újra jöttél!

Nálam semmi különös, mostanság kell pé-nek lennie - 16. napon szokott - de a görbém most messze nem olyan szép mint múlt hónapban... :(

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Halihóóó!

Zsizsek ez bőőődületesen jó görbusz,gratula!! De lesz még jobb is! :wink:

Anyooka köszi, :) biztosan hamarosan pé-d lesz szép ciklusaid voltak eddig!

Szia Lafi hogy vagy?

MNIKI BACKA KIKKA POGI GINA ALICE KAVICS hogy vagytok??
és ki volt aki ikrekkel kismami Orshe?? :oops: mi lehet vele

Szép napot!
Vendég

Szasztok csajócák!!!!!!
Zsizsik Ez a görbe nagyon szép volt, kár a végéért, de lesz ez még sokkal szebb is! B.J doktornőről meséltél?? Nekem nem szimpi...... :( Voltam viszont Mészáros dokinál az MMEC-ben! Számomra elég jófejnek tűnt.......

Anyóka drága! Köszönöm kérdésed, vagyogatok. Újság semmi, várom a mensit. Majd valamikor a jövőhéten megjön. A görbédből még bármi lehet! Arra is meleg van..... Pfffffffffffffffff már nagyon várom a Balcsit!!!!
Vendég

Sziasztok!

zsizsik az a görbe nagyon tuti.....nem baj, legalább van piri is. viszont a dokinő végett szomorú vagyok.....

7kincs: veled mizújs?

Mona: nem volt szimpi a dokinő? miért, mesélj? Pedig már én is gondolkodtam, hogy elmegyek egy kis pszichoösszerázásra.....

És a Mészáros dokinál szülni is lehet majd?

lafi: minden ok?

nálam semmi változás.....mindenki jól van remélem......
a tesóm és babója rendben van
szisza30

Monácska, nem B.J. doktornő, hanem U.M. doktornő....én nem ismerem még személyesen, de egyelőre nem is fogom megismerni.... :? Dimet győzköd, hogy nézzek utána a Bajcsyban milyen a női nődoki, állítólag jó. Mondjuk a Bajcsy jóval közelebb van hozzánk, mint a Szent Imre, ez tény.... de Tűű azt kérte, hogy a Szent Imrében nézzek orvost.... én pedig szófogadó vagyok....Pontosan nem tudom, mi az a tény, ami miatt nekem mindenképpen a Szent Imrében kellene szülnöm, gondolom Tűű azért csak segítene, követné a terhességet diab. oldalról, még ha nem is Szent Imrés lennék...

Anyooka, jó ez a görbe, indulásnak mindenképpen, jó lenne, ha már pé lenne ! de szerintem hamarosan lesz is, úgyhogy dolgozzatok rá ! :lol:
zsizsik

zsizsik, akkor is követne tűű (elnézést dr úr, de így látatlanban beígérem :lol: de én anno így vettem ki a szavaiból..... :lol: ), ha a bajcsyba járnál. mikor én is mentem hozzá,mondtam,hogy a bajcsyba szülök,mondta,hogy rendben, és be is utalt a szent imre diabjára. akkor voltam az andinál is. igaz aztán nem, úgy döntöttem nekem egyedül is menni fog :) de nálam pont babásodás előtt jó volt az inzulin, és itt a bajcsyba nem csak egyszer csináltak cukorterhelést, amikor kötelező volt, hanem hamarabb is, hogy kiderüljön,ha baj van.....
lényeg,hogy felügyeljen vki vhol.....
dimet

Sziasztok, bocs, hogy mindig csak akkor jelentkezem, ha gondom van, és segítségre van szükségem... :oops: Múltkor sokat segítettetek, voltam Tűű dokinál, most már biztos, hogy PCOS vagyok, magas a cukrom, stb. Emelt a metformin adagon, már 1500 mg-ot szedek naponta, augusztusban ismét emelünk, cél a 3*850 mg. Szépen fogyogatok, de még mindig nincs normális ciklusom. És sajnos peteérésem sincs, legalábbis LH teszt szerint. Hőt nem nagyon tudok mérni, mert mindig felkelek, mire eszembe jut :roll: Most azért írok, mert nagyon be vagyok tojva! Ma van a 29. nap, és tegnap óta nagyon erősen görcsölök, de sehol semmi vérzés. Én így még nem voltam, állt. 33-38 nap között volt ciklusom, ha volt egyáltalán. Ez a fájdalom normális? Mi lehet velem? Nagyon örülnék, ha elmondanátok, veletek volt-e már ilyen. Lehet, hogy pitinek tűnik, de ilyesztő nagyon!
Előre is köszi, üdv
pandur

Monácska, már többször akartam írni, hogy mi igazából földik vagyunk! :wink: 4 évvel ezelőttig Úriban laktam! :lol:

Pandur, ilyenem még nem volt, de mivel a 29. napon vagy, azért egy tesztet lehet hogy érdemes lenne csinálni!

Én most már reménykedem a pé-ben, elindult a tojásfehérje-niagara...

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka, milyen tesztet? Mert terhességit már 2x csináltam félidő óta, mert ugye a remény... De sajna a ma reggeli első is hulla negatív lett, bizti nincs baba :( Pedig bizony nagyon igyekeztünk! :oops:
pandur

Jajjjjjj, jajjjjjjjjjjjjjjj! A pszichodokinéni egy angyal!!!! Szisza, neked szívből ajánlom is, vagy Te olyan lelkiállapotban, mint én, hidd el, hogy megéri! Az első beszélgetés ingyenes, tájékozódj!

Akiről én beszéltem doktornő, az nőgyógyász, és Boros doktornő, nekem ő nem volt szimpi.......

Nagyon bocsánatot kérek a félreértésért!!!
Vendég

Pandur, és pé nem lehet? Hol, hogyan görcsöl? LH tesztet is csináltál? Más egyéb pé-re utaló jelek, pl. tojásfehérjés váladék? Mensisen görcsöl vagy inkább szurkál?

Kép

Kép
anyoooka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?