Jó reggelt, látom, nagy volt a forgalom tegnap....
Na majd én most írok nektek egy kicsit. Muszáj a dühömet kiadnom.
A Tűű által ajánlott Szent Imrés nőgyógyász doktornő -akit mellesleg már ismer a család, unokatesóm is nála szült - két hónappal ezelőtt adott időpontot, tegnap estére. Nagy izgalommal elmentem, rengeteg kérdés volt bennem, amire végre választ szerettem volna kapni, (2005-ös szülés után volt egy kaparás is, félek, hogy esetleg ott történhetett valami velem, hogym ost nem sikerül teherbe esnem, meg persze ciszták állapota is érdekelt volna) Fél órával előbb értem oda, mint az időpontom, volt bent 4 kismama, és az asszisztens finoman közölte velem, hogy ma nem fog tudni fogadni a doktonő, 3 órát szülni volt, most ért vissza, előttem még volna 4 nő, plusz a kismamák. 10 előtt nem kerülnék sorra.
Köpni nyelni nem tudtam, mit mondhatnék erre ? Rendben, következő időpont ? Erre a hölgy, suttgova, mintegy bizalmasan közli velem: volt egy lemondás,annak a helyébe berak, 16.-ára. OK, de ma 18.-a van.... ja, hát július 16-ra..... köszi !! Megint egy hónap várakozás..... a t....öm tele van, komolyan !
Nincs nőgyógyászom, de most pillanatnyilag nem tudom, mennyire van szükségem nekem erre a túlhajszolt doktornőre... bár tegnap este utána olvastam a neten, és tényleg nagyon dícsérik, nagyon sokan szülnek nála, rosszat nem olvastam róla......... hát, nem tudom. Kicsit most csalódott vagyok azért és dühös. De azért lehet, hogy mégis kivárom.... fene egye meg.
Na, véget ért a szépséges ciklusom, még nem jött meg, de szerintem ma délután meglátogat piroska, régi öreg barátnőm...
Szerintem ez tankönyvi görbe, ezek után - mivel ez már a 2. jó ciklusom - talán tényleg van okom a reménykedésre....