Sziasztok lányok!
Itt vagyok, mert alszás van, ahogy Bálint mondja. nekem meg nincs kedvem semmit dolgozni, inkább lógok egy kicsit a neten.
Most nagyon szeretnék mindenkinek reagálni, akik azóta írtak, hogy bejelentkeztem, meg képeket feltenni, de majd meglátjuk. Anya tervez, gyerek végez...hátha még több van.
Na belevetem magam a sűrűjébe.
Szóval ott tartottam, hogy Liv-nek és Verának gratuláltam
Gyertek majd babás hírekkel. Hol tartotok, mocorog, mit reagál a nagy, hogy érzitek magatokat stb.
Liv
örülök, hogy UH oké. Miért volt AB, vmi fertőzést becsíptél?
Tudom, hogy az egészség a legfontosabb stb....de hogy élitek meg, hogy fiú lesz ketteske is?
Én meg vagyok gajdulva. Most hogy túl vagyunk a műtéten és már egy kicsit szusszanhatnék, teljesen bekattant az agyam egy hármaskára.
Megint irigykedve nézem a pocakos mamikat, fülig ér a szám, ha csöppséget látok stb.
Egy hónapja még azt mondtam, hogy a világból ki lehetne kergetni azzal, hogy legyen egy 3. gyerekem, mert se fizikailag, se idegileg nem bírom megoldani így hogy a mamák a világ végén.
Most meg tessék. Persze, ez nem jelenti azt, hogy valaha is lesz egy 3. vonalzó a navem alatt, mert apa nem támogat az ötletben és ha az érzelmeket félreteszem, teljesen igaza van és egyetértek vele.
Azok a piszkos anyagiak, tényleg nem állunk úgy, hogy megengedhetnénk (nem is most, hanem ha majd beiskolázás stb...), nem férnénk el a házban, nem tudnánk hová tenni a picit, néha a ketttől is olyan vagyok mint a mosott szar
, ő sokat dolgozik, én full time egyedül a picikkel stb stb stb....
Szóval ez mind igaz és agyban én is tudom, hogy itt most meg kellene állni, de azok a kis piszok női-anyai érzések...azok nem hagynak békén
De ennyit a monológomról....
Szóval. Kormi
3x olvastam vissza a hozzászólásod azon részét, hogy ritkán alszik el a banda éjfél előtt...Ezt hogy bírod? Én alig várom, hogy este 8 óra legyen, becsukjam magam mögött a szobaajtót és lehessek nő, ne "csak" anya.
Jó nyaralást!
Kriszti
Köszi a GYES-es választ. És egyébként ez a fajta ekcéma ez kinövős vagy ez egy életen át kezelendő dolog nála?
Mikor megy apa?
Vera
Hát én már csak ilyen édes vagyok
Nagyon örülök, hogy írtál és hogy 2 vonalzód is van.
Meddig tervezel dolgozni, most hogy jön a pici?
Építkezés érthető, de azért reméltem, hogy idébb költöztök Budafokra és akkor találkozhattunk volna egyszerűen.
Noémi
Nekem is rögtön az a "közhely"-ként is használt dolog jutott eszembe, hogy ki tudja mit hoz az élet. Egyébként pedig hihetetlen csaj vagy, hogy ilyesmi eszedbe jut, hogy örökbefogadás.
Tényleg nem akarlak zaklatni és ha nem ez a megfelelő fórum vagy ha egyáltalán nem akarsz erről írni, akkor lépd is át ezt a hsz-t, de engem őszintén nagyon érdekel, hogy hogyan éled meg a mindennapokat, hogy tudsz állva maradni ennyire strammul (talán emlékszel, hogy egyszer régebben írtam, hogy nekem meghalt a vőlegényem 12 éve és sajnos bizonyos szinten tudom és érzem, hogy miről beszélünk).
Helénáról képek?
Judy
ha apa hagy láblógatni, azért mesélhetnél fiúkról és a négylábúról picit
Erika
ez neked is szól, ha tudsz szusszanni, akkor szusszanj ide grafománkodni
Tontica
De jó titeket látni!!!
Szuper, hogy 1 fiú 1 lány
Nem lesz semmi 3 törpével. lesz segítséged?
Rate nagyon jóképű legény és látod semmi hátránya nem lett a kétnyelvűségből...mármint abból nem is lehet, hanem arra gondolok, hogy nem tanult meg később beszélni, mint a többi itteni törpe.
Magika
Takarítónőd azóta is rendben és a pasi bébiszittyó?
Csirkesz
Kérünk képet a pucér csapatról!!!!
Liv
Balcsi ügyben tanácstalan, de ha találtok jó gyerekes helyet, akkor lszi írjátok meg. Minket is érdekel/het talán....
Sunimum Móni
De jó, hogy te is jelentkeztél
Lili édes nagy csaj már
A nekem feltett kérdéseidre íme a válaszok.
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod és véleményed. Temetés dolog már nem aktuális, mert alighogy feltettem a kérdést, pár nap múlva, pont aznap amikor bevonultunk műtétre a kórházba, meghalt férjem apuja (87 éves volt, férjem 2. házasságból való gyerek, nagy korkülönbség-25 év van a szülei között). És hát végülis nem vittük el Bálintot a temetésre. Rengeteget olvastam erről a neten, millió féle vélemény, meglátás stb, aztán végül egy nagyon jó barátnőm barátnőjének (aki mellesleg gyermekpszichológus) a véleménye volt a döntő. Szte ne vigyük el, viszont külön otthon, gyújtsunk egy gyertyát és szépen mindent mondjunk el neki, előtte egymás közt jól átbeszélve és hát természetesen olyan elméleteket, amiket mi vallunk, amikben mi hiszünk. ja, és semmiképp ne használjuk azt a szót, hogy elaludt meg örök álomba szenderült stb, mert lehet hogy a gyerek félni fog utána az elalvástól.
Szóval mi frankón azt mondtuk, hogy meghalt.
Elég nehezen fogta fel, milliószor visszakérdezett hogy akkor most hol van és mivel nem vagyunk azok a ténylegesen hívő katolikus emberek, így csak azt mondtuk neki, hogy pontosan nem tudjuk, de nagyon jó helyen, valahol fenn az égben, ott pihen és ha akarjuk bármikor gondolhatunk rá, beszélhetünk róla stb stb. erre gyerek gondolkozik és a két racionális megjegyzést tette: Dehát anya az embereknek nincs szárnya, nem tudnak repülni! A csillagra nem lehet felmenni és pihenni, nincs rajta ülőke!
Szóval jó, hogy a temetést nem látta, szerintem ki lenne akadva hogy mi van a koporsóban meg miért engedik le a föld alá stb. pici még szerintem nagyon ehhez.
Bálint hiszti: ki még nem nőttük, de már tudunk vele együtt élni és tudjuk nagyon jól kezelni.
Mindennek a nyitja a megelőzés. ha vele minden egyes kis lépést, mozdulatot, mi fog történnit megbeszélünk, akkor nincs balhé. csak ez iszonyú fárasztó és hát én sem vagyok mindig a topon. Szóval sokkal jobb mint volt és rájöttünk, hogy ezt nekünk kell tudni kezelni, ő nem fogja. Szóval kitartás, lesz ez jobb!!
Macs
húúú, de jó hosszút írtál és jó hosszat akarok rá válaszolni
aztán majd a csajok kidobnak minket innét, hogy egész családregényeket írunk hozzászólás gyanánt
Szóval nekünk 30-a nem jó, mert most csüt reggel lemegyünk mamákhoz és csak jövő kedden jövünk vissza. ugyanis uram megy Olaszországba a motoros klubbal a Ducati világtalálkozóra. Szegény
Ovi miatt nagy gratu, meló helyzet elég zűrös. Nézel valami mást vagy maradsz a fenekeden?
Gyiptomi
csajod nem semmi, hogy ki akart menni a viharban a teraszra!!! Valami kemény túlélő táboros bige lesz belőle, ha így halad
Fiúkkal tényleg nem unatkozom, bár Bálint érti hogy mi történt, és hogy vigyázni kell Milánra, na de kérem egy 3 éves izomembernél, aki ráadásul kemény oroszlán és az indulatai elég erősen befolyásolják....hát bármelyik pillanatban elszakadhat a cérna.
1 hétig itt voltak anyuék, néhány napig meg egy barátnőm, 1 napig meg egy másik barátnőm vigyázott Bálintra, amíg a kórházban voltunk.
Látszólag jól viselte a napközbeni távollétemet, de este majdnem mindig megvárt és akkor ölelgetett, csókolgatott és mondta, hogy nagyon szeretlek.
Most egy kicsit keményebb a dolog, mert Milánra extrán vigyázunk plusz a pici most van abban a nagyon édes korban, amikor még baba, de már kisfiú és minden nap kitalál valami huncut, ámde mégis vicces és okos dolgot, aminek persze nagyon örülünk és jókat nevetünk rajta....így Bálint is néha kisbabát játszik 8elején nem volt semmi ilyen), néha nem azt mondja hogy autó, hanem otóó, meg nem anya, hanem anaaa, meg tyetyetyütyü-zik meg utánozza a picit, dehát majd kinövi. persze minden pillanatban próbálok balanszírozni, hogy őt is dicsérjem, őt is simizzem, őt is őt is őt is mindent....UGYANÚGY és UGYANANNYIRA.
Kórházból hazajőve nincs segítség. Fírgyem is sokat melózik, dehát megoldom, ügyes láány vagyok én...JUJJJJ!
UH ügyileg hol az írás? Várom nagyon. Egyébként csatlakozom Livhez. Szerintem sem kell pszihomókus emiatt.
Én speciel, amikor B előtt nem sikerült teherbe esni és még nem mondták, hogy nincs is rá remény, akkor én is hónapról hónapra beleéreztem a babát a pocakba pszichés alapon, de nem tartottam magam emiatt "kezelendőnak".
A másik pedig, hogy Milán óta nekem olyan érzékeny a pocakom, hogy csak na. Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de hónapo közepén érzem a peteérést vagy hát nem szó szerint azt, de hogy zajlanak benn folyamatok. Lehet, hogy ez viszont kezelendő...mármint nem fejben, hanem hasban. majd megkérdezem, ha megyek rákszűrésre lassan úgyis időszerű.
Szóval ez csak az én véleményem, és hozzáteszem, hogy boldog lennék, ha nem ezek miatt éreznéd azt, amit érzel, hanem egy manó miatt
Viola
Gratula a vizsgához! Az eheti nyerő ötös számokat nem tudod megsúgni előre? vagy erre nem terjedt ki az oktatás?
Liv
neked is gratu. én még sosem voltam grafológusnál. Kiváncsi lennék mit mondanak rólam.
Bernadett
neked is gratu a vizsgához. és Bettikének a szobatisztasághoz vezető lépésekhez
Azt hiszem elég hosszú lettem...
Az eü-s mamiktól kérdeznék, hátha tudják (csak csüt tudom felhívni a dokinőt, aki válaszol)
Tejallergia vizsgálat és nagy vérkép volt Milánnak még május elején.
Most lett meg az eredmény.
Van két *-os érték, amit nem tudok mi illetve nem tudom hogy ez most allergiás vagy sem.
Természetesen felhívom az orvost, de hátha addig tud vki válaszolni így virtuálisan.
szóló allergén tej f2 10,3 RAE
EOZINOFIL GRAN 7.50* % REF.TARTOMÁNY -5.00
ABSZ.EOZINOFIL 0.70* G/l ref.tartomány -0.30
képet még próbálok és most dugulok.
puszi