Új privát üzeneted érkezett!

Képek:

Tengerpart....

Kép

Tevegelünk Ali babán:

Kép

Krokodilfarmon:

Kép

Titokban összebratyiztunk az egyik gondozóval és bevitt minket bébikrokit simogatni:

Kép

Kalózhajó kirándulás:

Kép
Kép
Kép

Búvárbékám:
Kép

Kép
maccs

Macs!

Nagyon jók a képek!!! Milyen belevaló kis csaj Lili, látom nem fél semmitől sem:) Kroki, vmi szörnyűség a sapiján :shock: :lol:
Úszótudomány:)
Merre voltatok?, lemaradtam. Talán Tunézia?

Noémi
fantikbaba

Sziasztok :)

Bocsánat az ismételt eltünésért,kicsit megint összejöttek a dolgok de ez ugye nálunk nem újdonság :wink:
Míra közel egy hónapja valami rejtélyes allergiával küzd,teste minden porcikája pöttyös.Olyan mintha egy folyamatos bárányhimlő lenne...Talán a héten meg lesz a vérvétel eredménye,a bőrteszt poratka,penész,parlagfű allergiát mutatott ki első körben.Folyamatosan gyógyszert kap meg az Elocommal bekenem ha nagyon vészesen vakarózik,de nincs sok javulás.Szó szoros értelemben véresre tudja kaparni magát nem is ragozom...Ez persze rányomja bélyegét a mindennapokra 8) Mához két hétre már Pécsen leszek a lottózós vizsgáimon,még csak most kezdek belehúzni a tanulásba,jó lenne már túl lenni rajtuk.Külön gond,hogy nem akar anyóséknál lenni,ha mégis elviszem hogy pár órát egyben tudjak tanulni,utána itthon kezelhetetlen és az éjszakai alvása is nagyon zaklatottá válik.Pedig amíg nincs ovi és én már dolgozom nem lesz más megoldás,muszáj szoknia hogy nem lehet mindig velem.

Azért jó hír is van,nappalra teljes szobatiszta kb 4 hete és tényleg egy nap alatt azzá vált.Legalább ezen nem kell izgulni szeptemberig :P

Ház körül is haladnak adolgok,leburkolták a teraszt,hétvégén a kerítés alap készül és megjött a térkő is.Füvesítettünk is,most aranyat ér az eső.Szóval mentségemre legyen szólva nem unatkozom,gép közelében nem nagyon voltam..Párom meghívott az iwiwre,még arra sincs időm hogy keressek ismerősöket :oops:

Voltunk George M. koncerten,Míra első házon kívüli éjszakáját töltötte a pótanyumnál,jól viselte.Azóta G.M. DVD-re vasalok itthon,nagyon tetszett kicsit újra kamasznak éreztem magam :lol:

Ébredezik a kisasszony,mennem kell..

Macs :)
Szuper helyen voltatok és nagyon vagány a csajszikád :lol:

Reditke :o
Remélem minden rendben van Veletek!!

Többieknek MUKK

Puszi:Viola
h_viola

Hello Csajok!

Nem érdekelne valakit kb. 2,5 hét irodai munka Bp-en a XI-kerülteben jún. 13-tól? Minimális német nyelvtudás kéne hozzá.
Akit érdekelne jelezze itt nekem, este olvasom majd a netet újra.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Kép
Kép
Pár kép.
h_viola

Szia Viola!!!!

Jó újra hallani rólatok! Képek szupik! :D Az allergiát sajnálom, nagyon vacak lehet, remélem találnak rá valami gyógymódot! Majd az alakuló lakról is kérünk fotót! Nálunk a nagyszülőknél tök jól elvan Márk, csak utána vissza kell zökkenteni, mert elkényeztetik. Főleg anyu. És nem ismeri el. 1 hét múlva indulunk nyaralni, már nagyon várom. Kistesó szépen gyarapszik és fejlődik, ahogy kell, Márk édesen dumcsizik neki időnként a köldökömön keresztül.

Macs,
jó kis nyaralás lehetett, bátrak vagytok, hogy Tunéziának nekivágtatok!

Csirkesz,
báránykák javulnak?

Reditke,
mi újság???

Na megyek fürdetni, pontosabban felügyelni a pancsolást, többiek gyertek és írjatok, olyan kár, hogy pangás van.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok.
Csak gyorsan, mert hulla vagyok. Reggel korán irány a kórház és este 9-10 között érek haza, amikor elaludt.
Köszönöm az érdeklődéseket, szerencsére Milán nagyon jól van. minden túlzás nélkül mondhatom, hogy teljesen olyan, mint műtét előtt, csak van egy seb a mellkasán.
Szóval nagyon akítv, eleven, jókedvű.
Holnap már varratszedés, és ha minden jól megy, jövő hét elején haza is engedik.
MUKK
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Na azóta is készülök írni, de csak most jött össze ! :shock:

Ez a mai napon is elég gáááááz, de pont ezért ma mindenki letojja már az egészet itt az irodában. :evil:

Nem is tudom már, hogy mit szerettem volna még írni a nyaralásról! :shock: Tiszte szita az agyam! :shock:

Már régen hurcolom a "jegyzeteket" hogy kinek mit szerettem volna írni:

Noémi! :) Heléna-lak nagyon klassz név! tetszik! :) Igen Tunéziában voltunk! :) Sapin látható állat egy tengeri rák, a hajóúton odafelé kivetettük a hálót, visszafelé meg volt benne pár "érdekesség". Hála istennek a gyerek az állatokhoz való viszonyulását tőlem örökölte, nem fél szinte semmitől, és nagy általánosságban szereti őket! :)

Reditke! nagyon szorítottam nektek, további gyógyulást, erősödést és pihenést kívánok nektek!!!!

Juti! Remélem bacik már nyomtatlanul távolabbi legelőket kerestek!! :) Suli, vizsgák hogy állnak?

Csirkesz! Kitartás, Te duplamutik gyöngye! Mostanában nekünk is volt egy direkt nem fogadok szót időszakunk, sőt, kicsit kitört rajtunk a dackorszak 1.2 upgradelt verziója, és a mamamajma tizennemtudomhányadik fejezete. :shock: Ez így egyszerrre egy kicsit sok volt nekem, héna közel járam, hozzá hogy szétcspjam a kis buráját, de rettenetesen .. :) Negatív szériádat nagyon sajnálom, valaki már írta, amivel csak egyet tudok érteni, hogy csak pozitívan / Unicum?! :)/, és hidd el, a hullámvölgyben az a jó, hogy onnan út már csak felfelé vezet!

Kriszti! Medence! :):) Kiakadtam, mennyi baromságot tudnak kitalálni az emberek /autóügyetek!!!!/. Kész kabaré az élet... Csak néha nehéz röhögni a fanyar humorán. :(

Macsek! :) Mi eddig sem voltunk félősek, talán még emlékszel, hogy mikor Lili kerek egy évet betöltötte, Egyiptomban nyaraltunk egyet!:) Pocakossághoz, várakozáshoz, munka befejezéséhez sok türelmet kívánok neked! :)

Liv! Szobatisztaság ügyileg mi sokáig úgy csináltuk, hogy ha volt közelben babapisilésre alkalmas hely, akkor pelus nélkül volt, amikor meg üzletközpontba mentünk, vagy autóztunk, meg éjszakára még pelus húztunk fel. Aztán amikor már otthon és WC közelben láttam, hgoy egy rövid ideig képes tartani is a pisit /nem csak szólni, és két másodpercen belül egyből csurizni/, akkor kezdtünk bevezetni a teljes pelusmentességet, de természetesen mindig 2 adag váltóruhával a hónom alatt közlekedtem. Ez be is vált, elég gyorsan teljesen beleszokott a dologba.
Jó 3/4 év múlva volt egy erőteljes visszaesése. Állandóan bepisilt, teljesen kétségbe voltam esve, hogy felfázott, vagy lelki sokk érte, vagy mi a csuda lehet. Tiszta frászban voltam, már felhivtam a dokker néninket, hogy mi lehet, ő azt modnta, hogy ebben a fejlődési dologban is lehetnek visszaesések, ugyanúgy, mint pl. a beszédfejlődésben, van hogy egy ideig úgy tűnik, mintha már azt sem tudná, amit már megtanult, az agya "újraszervezi" a dolgokat" és utána hirtelen egy sokkal nagyobb fejlődési lépcsőre ugrik fel - és tényleg így lett. Kb. másfél hónapja közölte, hogy neki éjszakára sem kell pelus, így gondoltam kipróbálom, és láss csudát, azóta 1-2 balesettől eltekintve már ágytiszta is a gyerekem! :) Igaz, ezt is kicsit bánom, mert már megszoktam, hogy átalhatom az éjszakát, erre most éjjel, ha pisilni kell, akkor az a mama nélkül nem megy, ergo kelhetek fel! :shock:

Nikk! Nagy nagy drukk a suliban a végéghez, szorítok neked!

Kormi! A barátnőmnek 4 gyereke van, már a legkisebb is 1 éves, de még mindig nem tudta teljesen gyerekbiztossá tenni a kégljüket! :)

Kata! :) jó látni néha téged is, írj kicsit töbet!:)

Viola! :) Nem egyszerű a gyereknek az elválás... :shock: Azért előbb utóbb minden gyerek beleszokik !:) Mi mindig biztosítjuk róla, hogy ha baj van szóljon a bölcsis néniknek, és akkor azonnal megyünk érte /és ez elég is, még sosem kérte! :)/, amikor otthagyjuk, sokszor elmondom neki, hogy szeretem, amikor érte megyek szintén ez az első, és sokszor beszélgetünk róla, hogy ez nem büntetés, hanem ő is "dolgozni" megy.
Koncert! :) Néha úgy vágyok az ilyen régi nosztalgikus dolgokra!!!!:):) Allergia :( Képek aranyosak! :)

Gyerekszáj:

Mostanában nálunk az a menő, hogy ha rászólok, vagy valamit nem csinálok meg neki azzzzonnnal, akkor közli velem, hogy
- Anya, nem szeretsz!
- Nem tudom kitől tanulta, és sosem zsaroltam érzelmileg ilyenekkel!! :shock: Úgy tűnik ízig-vérig nő a szentem! :):)

Van egy új kisfiú /Benedek 1 év/ a bölcsiben. Egy hete Lili közölte velem:
- Vegyél nekem egy Benedek kistesót otthonra! :shock:

Tunéziában az étteremben, reggeli közben közli velem /miközben kb. 20 magyar ül körülöttünk/:
- Gyökér vagy!!!! :shock: Mire én: -tessék, mit mondtál?! /azt hittem rosszul hallok.. !), Lili jó hangosan és tagoltan - GYÖKÉR VAGY! - naná, hogy körülöttünk mindenki hangosan röhögésbe fulladt :shock: Ez meg imponált a gyereknek, úgyhogy még egy párszor jó hangosan megismételte! :shock:
/Persze ez is pont egy olyan kifejezés, amit mi a férjemmel soha nem használunk, hogy honnan szedte?!!!/

Megyünk az autóval haza a bölcsiből:
-Mit csinál ott az a hülye autó???

Komolyan mondom, én csak lesek, miket tanul ez a gyerek! :)

Na léptem, bocs,ha sok voltam! :)

Puszi

Macs
maccs

Maccs, köszi a választ, végül úgy alakult, hogy csak 1-2 napig volt aktuális a kérdés.
Nappalra teljesen szobatiszta lett Dávid néhány nap alatt, csak akkor adok rá pelenkát, ha távolsági buszra ülünk, aztán egyik nap (kb. 1-2 hét után) mondta, hogy éjjel is bugyiban szeretne aludni. Jó. Azóta úgy alszik, és egyszer se pisilt még be, de nem is ébreszt, egyszerűen kibírja simán reggelig. Tök jó. :)

Mesélte a húgod még kb. 2 hónapja, hogy összefutottunk a játszótéren?

Edit, Milánod jól van, otthon van már?

Kép

Kép
liv

Sziasztok Lányok!
Mostanában nagy a pangás!Mi van veletek?
Mi ezerrel haladunk a szobatisztaság felé.Hihetetlen de nem néztem ki Adriennből,hogy három nap leforgása alatt ilyen sikert produkál.
Nagy változás várható az életünkben mert apa Olaszországba készül dolgozni.A jelenlegi munkahalye ami a Magyar Honvédség nem növeli a fizetést sokkal inkább csökkenti.Így aztán nem marad más választás olyan helyre kell menni ahol olyan szintű a fizetés,hogy a hiteleket nullára tudjuk futtatni.Pedig hitelünk az van bőven.Tehát nem 1-2 hónapról van szó.Nem lesz egyszerű de volt már ilyen igaz az csak egy évig tartott.
Mivel Ágota tartós beteg maradok vele GYES-en.Így talán majd bírom a rámnehezedő terhet.Mert ugye mindenre egyedül leszek.
De hát a cél érdekében mindent.
Most ennyi mert Ágónak ma van az utolsó ovis napja és indulok érte .Utánna kezdődik a jól megérdemelt nyáriszünet.Ami nekem is jó mert van olyan hét,hogy ki sem mozdulunk itthonról.Játszunk,medencézünk, macskázunk(6 pici cicánk van).
Nagyon jó itthon.
Üdv.Kriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Mi nagyjából megvagyunk. Benedek két hétig volt a párom szüleinél, imádták ott, nagyon jól érezte magát. Rászoktatták egy szalámira, ami azért nagy szó, mert január óta semmilyen húsfélét nem volt hajlandó megenni.
Még nem teljesen szobatiszta, kaki több, mint fél éve csak bilibe megy, de a pisiléssel lusta a drágám. Anyám unszolására vettem Leventének is bilit, hogy elkezdjük a szoktatást (ami szerintem nagyon korai, dehát anyámat nehéz leszerelni). Tegnap itt volt anyám, s hogy megnyugtassam, elővettem a kicsi bilijét, ő meg leültette a nagy mellé. Benedeknek ez annyira tetszett, hogy onnantól csak úgy akart bilizni, ha mellette bilizik a kicsi. Azaz hozta Levente bilijét, ő maga is levetkőzött a bilizéshez, majd elkezdte a kicsiről is lerángatni a nadrágot. A kicsi ruhában még csak ráülne a bilire, de gatya nélkül fél, látszik rajta. Szóval Benedek rángatja le a gatyát a kicsiről, s Baba, kakilj, Baba, kakilj! kiáltásokkal nyomja le a bilire. A baba meg üvölt, mert nem érti, mi van, meg megijedt...Képzelhetitek. Mára már lenyugodott a helyzet, Benedek megértette, hogy a baba még nem bilizik.

Vasárnaphoz egy hétre indulunk Kecskemétre, leköltözök a gyerekekkel jópár hétre. Ott anyám gondolom újra előveszi a kicsinél is a bilikérdést, Benedekre meg tervei szerint egyáltalán nem ad pelust. Nem tudom, hogy sikerül, majd beszámolok.

Tegnap voltunk a kicsivel az ortopédián, a doki azt mondta, nem kell semmi spéci cipő, ilyen idős korban még nem lehet mit kezdeni a görbe lábacskáival. Egy év múlva vigyem kontrollra, öt éves korában valószínűleg megröntgenezik a térdét, hogy nincs-e valamilyen csontosodási problémája. És kizavartak, mert sokan vártak. Tulzottan nem nyugodtam meg.

Reditke,
remélem, már otthon vagytok, s minden rendben van.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Két friss kép a fiúkról:
Kép Kép

Kormi

kormi

Sziasztok

Köszönöm az érdeklődéseket és drukkokat.
Minden oké velünk és hétfő óta itthon is vagyunk.
Nehéz időszakon vagyunk túl, de amennyire tartottunk tőle, annyira jól és aránylag gyorsan túlestünk a nehezén.
Május 31-én csütörtökön megműtötték Milánt, azon a vasárnapon már sétálgatott a szobában és az utána bő egy hét kórházi tartózkodás alatt a legnehezebb volt, hogy a folyamatosan szaladni, mindenre felmászni akaró, az ágyban öt percnél tovább el nem ücsörgő 15 hónaposom figyelmét és energiáit le tudjam kötni.
Ezt eléggé megnehezítette, hogy védeni kell az eleséstől, ütéstől (még kb 6 hétig), ergo nonstop a nyomában kell lenni.
Ebből adódóan nem nagyon van időm semmire, a főzést, mosást, háztartást is éjszaka vagy napközbeni alvás alatt csinálom, mert azért Bálint érti, hogy mi van és óvatosabb Milánnal mint előtte, de ugye ez bármelyik pillanatban megváltozhat és hát önmagára nézve is elég veszélyes a kicsi (motorozás, lépcsőn kapaszkodás nélkül lesétálás stb stb)

Szóval, még1x köszi mindenkinek, most erre futotta, mert eddig voltak hajlandóak elücsörögni az etetőszékekben.
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Hello lányok!
Jöttem pótolni, hogy ne csak magunkról írjak, mert úgy látom lefagyasztottam a topikot :roll:

Embrrr dolgozik, fiúk alszanak, holnapi ebédem és a vasalás kész, így firkálok :wink:

Kormi :) hihetetlen frizurája van Leventének :) gondolom azért nem is vágjátok neki, mert ilyen szép.
Jó nyaralást nektek!
Ez a pici szobatisztasága nagyon vicces. Természetesen nekem a legvadabb álmaimban sem merül fel, hogy egy 15 hónapost pelus mentességre szoktassak, de Milán annyira utánozza Bálintot, hogy állandóan tépi le magáról a pelust, mondja, hogy TITI (magyarul pisi) és ha leveszem róla, akkor pisil is általában fél percen belül. De!!!! csak és kizárólag állva a bili fölött, de leginkább az udvaron Bálint kedvenc pisilős fája mellett :lol:
Ezt látván már elképzelhetőnek tartom, amit anyáink mondanak, hogy mi már 1-1,5 évesen nem hordtunk pelust, de azért zárójelben megjegyzem, hogy kétlem ez a tényleges szobatisztaságot jelentette.
Mindenesetre vicces, ahogy két pöcsös locsolja az akácfát a kertben :lol: :lol: :lol:

Kriszti :)
és az nem merült fel, hogy ti is menjetek apával Olaszországba? Vagy a katonaságnál erre nincs ilyen lehetőség, mint pl egy multinál?
Tartós beteg gyerkőccel meddig jár a GYES? Egyébként én erről picit le vagyok maradva. Ágónak nem kell spéci ovi ugye? Normál oviba jár?
Adriennek gratu a pelus mentességhez.
Mi van az autó vásárlós őrülttel?

Liv :) Dávidnak is gratu. Ez igen, hogy éjjel sem ébreszt. Előbb-utóbb az összes törpénk ilyen kis alsónadrágos-bugyis kisember lesz :lol:

Macs :) nagyon királyok a képek, de tényleg. nekem egyáltalán nem sok, amikor ilyen sokat írsz, jó olvasni nagyon.
Lili hihetetlen kis vagyány nőci és a dumákon is behalok.
Tudom, hogy meló meg az élet, de jöhetnél gyakrabban egy-két szösszenettel.

Macsek :)
Majd kérjük a nyaralós beszámolót!
Még nem tudjuk, hogy öcsi vagy hugi-e a pocak?

Viola :)
Jó a kis vadállatod a rácsoknál :lol:
Majd írj, ha megvannak a vizsgák, hogy mit derítettek ki az allergiáról! jobbulást!

Csirkesz :) Vége a pásztor-létnek? Kérdőív mennyiség összejött végül?
Ez a 6-os kelés nálunk standard, de azért a tömör zsalugáter segített, hogy ne álljon be rendszerként a hajnal 4-es, mert az horror volt pár napig :twisted:

Tontica :)
Remélem minden rendben nálatok. Ha tudsz, jelentkezz légyszi!

Moszi :)
És nálatok? Két gyerkőcös lét? Hogy bírod? Sikerült Alsópáhokra beújítani szállást?

Mindenki másnak nagyon nagy MUKK, de ennyire futotta.

Hveráról senki nem tud semmit? ő nagyon eltűnt, pedig régen rendszeresen jött, talikra is, ide is.

Na pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Húúúh, visszapörgettem az időt!! Varázsló vagyok!! Nekem előző hozzászólásomnál az jelent meg, hogy május 1-én írtam!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Csak beköszönök. :):):):):):)

Kép

Kép
liv

Liv,
csak így, két vonalzóval? Hatalmas gratula!!!! Fiú lesz, tutira?

Reditke,
imádom Levente göndörke fürtjeit, s erősen ellenállok a páromnak, aki nagyon szeretné már megnyiratni. De ő az én kis fürtös angyalkám.
Nagyon édesek lehetnek nálad is a pasikák.

Próbálok még jelentkezni, kicsit gyakrabban is, de ritkán alszik el a banda éjfél előtt....

Kormi

kormi

Szia Edit!
A GYES 10 éves korig járhat ha ez indokolt.Évente meg kell újítani.De ahoz,hogy indokolt legyen két havonta menni kell a dokihoz.Még akkor is ha jelenleg semmi tünet nincs .Pedig az ekcéma ilyen betegség.Kora nyártól késő őszig minimális tünetet produkál.DE ősszel beindul (amikor a melegebben öltözködés elkezdődik).Sajnos a bőrtüneteken kívül még a hörgők is fertőződnek és nagyon köhögő,fuldoklós éjszakáink szoktak lenni.

Az autó vásárlóról semmi hír.Remélem nem is lesz.Nem tudom,hogy ha beperel mennyi időn belől kell értesíteni minket.Remélem erre nem kerül sor.De ha igen az egy kabaré lesz.(szerintem)

A Magyar Honvédségnél nincs ilyen "családi" kiküldetés az apa szintjén dolgozóknak.Csak a nagy fejeseknek.Ők vihetik a családot ha egy éves kiküldetésre mennek.Igaz az ilyen esetekben nem békefentartók.Általában tanulni mennek ki.
Apa Olaszországba gipszkartonozni vagy vágóhídra menne.Majd meglátjuk.Remélem összejön.Ki akarjuk tisztázni a hitelünket.Nem lehet ilyen bizonytalanságban élni.Tudom buta feltételezés amit most írok de ha valamelyikünkkel történik valami ezt a 18 évet egyedül nem tudja vállalni. (annyi van még a hitelből)Akkor pedig hiába volt az egész.Meg aztán így nem lehet előrre jutni.Mert szinte minden pénzünk a törlesztésre megy el és még nem festettünk,nem cseréltünk bejárati ajtót stb..Mi ezt vállaltuk de ha van mód változtatni mért ne.Nem lesz könnyű de majd látjuk.
Olyan érdekesek a magyar emberek(pedig én is az vagyok)ott vannak kint és nem akarnak segíteni,hogy kijusson a másik magyar.Csak beképzelt,fellengzős módon válaszolgatnak.De mi nem adjuk fel.

Szobatisztaság:kb.tavaly januárban Adriennek is volt ilyen fellángolása és mindíg ügyesen bilizett.Kisérte Ágotát ha wc-re ment.Majd jött egy igen hosszú időszak amikor hallani nem akart a bilről.Most már minden ok csak a kaki nem kerül sokszor oda ahova kellene.(még jó, hogy nincs hasmenése).
Most ennyi.
Mindenkinek üdv.GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok Lányok!

Reditke, olyan édes vagy, hogy hiányols.

Mindig elkezdek írni( mivewl szorgosan olvaslak titeket titkosan:) persze9, aztán valami mindig közbejön elküldésként.

Nagyon zűrös volt az elmúlt év, és egy idő után a legközelebbi barátaimon kívül senkivel sem volt kedvem beszélgetni.

Kornél folyton beteg volt, a melóhelyemen egy idióta főnökkel kellett együtt dolgozni( azóta főnököt is cseréltem) így a rengeteg dologtól általában levegőhöz sem jutottam.

A 128. kör után végül megbeszélük enylém férjjel, hogy egy tesóbaba meg a házépítés anyagilag és energiailag most nem lenne nyerő, így végül is maradtunk Zuglóban, amitől máris sokkal stresszmentesebb lett az életem. Lehet , hogy közeljövőben semmmi esélyünk egy családi házra, de legalább függetlenek vagyunk és lakáshitelmentesek:) Ha már valaminek lehet örülni.

Reditke:) Annyira örülök Milán sikeres műtétjének. Rengeteget gondoltam rátok:)

Kriszti:) Nagyon szorítok, hogy apa munkája rendben legyen és egyenesbe kerüljetek. Én tuti nem bírnám ki egyedül, de te gyakorló katonafeleség vagy:) űgyhogy tuti menni fog.

Liv, Kormi,Maccs és a többi szobatiszta nagyfiús és nagylányos anyuka. Gratula nektek. Kornél csak akkor pisil és kakil is a bilibe, ha egyszál fütyiben lengedezhet itthon. Sajna ez az oviban nem mehet, szóval nem tudom mi lesz szeptemberben. Merthogy Kornélnak a szeptember 4-i születés miattt már oviba kell mennie( kivéve vis major szobatisztaságnál, de remélem ez is rendben lesz). Ide a szomszéd oviba irattam a bölcsi mellett, hogyha gond van, akkor tuti vissza tudjon menni bölcsibe.

Februárban sajnos 7 hetesen nálunk is elment egy tesóbaba, de azóta már 13 hetes az új, úgyhopgy lassan ( remélem) abbahagyhatom az aggódást a tesó miatt. Kornél nagyon várja már (kb. egy éve tesót akar) és asszem ő fogja szexuálisan felvilágosítani a többieket. Olyan részletes kérdései vannak, hogy alig győzöm neki érthetően elmondani az egészet. Uh kép láttán egyből visít, hoy baba:)

MIndenkire gondolok, és igyekszem gyakran jelentkezni:)

Vera

hvera

Most tényleg nincs időm, mert megy a zúzás, csak annyi, hogy Liv :) Vera :) hatalmas gratula a pocakbabákhoz!!!!!!
Huncut titkolózósak vagytok (mondjuk az előzmények után, megértem).
Lépek.
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Liv:):):):):):):):) Gratulálok! Milyen figyelmetlenek vagyunk :shock:
De másodjára csak észrevesszük azt a vonalzót!

Vera:):):):):):):) Gratulálok! A tesóbaba tényleg előbbre való :D , a hitelmentesség szuper, én még várhatok rá 9 és fél évet.:(

Jó lenne egy tesvér Helénának, de erre sajnos a legkisebb esély sincs, esetleg majd később az örökbe fogadás.

Noémi+Heléna
fantikbaba

Sziasztok, köszi. :)
Tegnap voltam ultrahangon, és ezt uh-t meg akartam várni, mielőtt elmondom.

Egyébként ennél a terhességnél is akad néha egy kis aggódnivaló, először is 5 napos pici vérzéssel indult, hát jól megijedtünk (az előzmények után különösen), most meg elkezdett keményedni a hasam, persze az orvosom szabadságon, szedek magnéziumot, kaptam egy antibiotikumot meg hüvelykúpot, most jelentősen javult a helyzet. A méhszáj zárt, ultrahangon minden rendben, így aggódás felfüggesztve. :)
Ja, és igen, biztosra mondták, hogy kisfiú. :)

Kép

Kép
liv

Hahó!!

Liv, Vera
Nagyon örülök én is tesóbabáknak!!!Jó pocakososdást Nektek!!!

Reditke
örülök, hogy minden simán ment :)

mi megvagyunk, tegnap volt (remélem) az utolsó vizsgám, még nem tudom az eredményt, mert írásbeli volt.
már csak szakdoli és záróvizsga ősszel.
de most sem tudom lógatni a lábam, mert apa hozott nekem haza munkát....

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy, gratula a vizsgákhoz. Jól emlékszem, hogy jogász leszel? Vagy közgáz kieg. szak? Szakdolgozatot miből írod?

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Csak egy gyors örülésre vagyok most képes, aztán majd még jövök, csak jussak egy kis szusszanásnyi időhöz! :roll:

Szóval,Liv, Hvera nagyon nagy gratula és drukk nektek a kistesóhoz!!!!! :D :D :D :D :D :D Külön gratulálok a pici pocilakóknak, hogy a szunnyadó topikot is fel tudták éleszteni :):):).

Na, most megyek hunyni, de majd még jövök reagálni a többieknek is.

Pusssz

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Csak beneztem es micsoda jo hirek!!!

Eloszor is Reditke nagyon, nagyon orulok hogy Milan tul van a muteten es kutya baja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szuper hir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Liv: Te kis titkolozo vagy tenyleg de en is tokeletesen megertelek, ez a terhesseg nalam is aggodassal teli, sajnos tisztan el bennem az elozo veszteseg es szamolgatom a napokat, heteket es mar alig varom hogy a biztonsagos 28. hethez erjunk. Gratulalok a masodik kisfiadhoz es szuper hogy minden rendben! Amugy en is vereztem az elejen es nem lett semmi baj es nem is lesz!!! (kopp-kopp)

HVera: Nektek is hatalmas nagy gratula, szerintem is nagyon jol dontottetek, a teso a legfontosabb es az nem varhat a haz pedig raer meg!!! :D

Kormi: CSODASZEPEK EZEK A FIUK!!! Es igazad van, irto edes Levente igy furtosen!!!

Velunk minden rendben (ugyancsak kopp-kopp) babik jol vannak, kb. fel kilosak, most mar biztos hogy egy kislany es egy kisfiu lakik a pocimban, Anna Viktoria es Alexander. Rengeteget rugkapalnak, szinte egesz nap es mar hatalmas a hasam, ime:
Kép
Rate pedig igazi nagyfiu, mar puszilgatni meg olelgetni sem lehet mert ramszol hogy: Mami en nem vagyok mar kisbaba!!! :lol: Nagyon szepen beszel mindket nyelven es teljesen szobatiszta mar par honapja.
Itt van O:
Kép
Ez pedig a bolcsis tablokep:
Kép
O itt Alex:
Kép
Sajnos Annarol nincs kep mert nagyon szegyenlos volt es elbujt. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hvera, én is gratulálok neked.

Tontica, örülök, hogy jelentkeztél, milyen nagy már Rate is, meg a picik is. :)
Először más lánynevetek volt, Sofia, ha jól emlékszem. Melyikőtök gondolta meg magát? :)

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

En is itt vagyok, mindig olvasok!

Reditke!
En is sokat gondoltam ratok es orulok, hogy minden ok veletek!

Liv, Hvera!
Nagy gratula nektek. Olyan jo, hogy minden hol van vagy jon a teso.

Mi jol vagyunk.

Zoli tovabbra is bolcsis en dolgozom.
Szepen beszel, nagyon szeret enekelni, dudolaszni.
Mi is mar honapok ota szobatisztak vagytunk.

Most mennem kell vissza dolgozni.

Magi
Vendég

Sunimumról tud valaki valamit? Ő is nagyon régen volt már.

Kép

Kép
liv

Ötleteket kérek: szerintetek hova érdemes menni a Balatonra nyaralni? Semmi extra kívánságunk nincs (ha csak a kagylógyűjtés nem az, mert azt nagyon szeretnék Dáviddal - vajon lehet valahol?), csak homokos Balcsi-part, nem egyből másfél méteres víz, szép környezet, ahol jókat lehet sétálni... ilyesmi.

Kép

Kép
liv

Csak gratulálni léptem be a nem is annyira friss kismamiknak :lol: :lol: :lol: :lol:
HVera, Liv! Szívből gratulálok nektek a pocakbabákhoz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Balcsi tekintetében én északi-parti párti vagyok, azaz homokos, kagylógyűjtögetős helyről nem tudok. talán a délin valahol...

Tontica!
Képek tutik, minden gyerekről :D :D

Enyém férj megint utazik külhonba, beadandómnak már rég a tanárnál kellene lennie, itt ez a kuka meleg, szóval megvagyok :? :shock: :lol: :lol: :lol:

Boti már második éjszaka alszik egy szál kukacban, pisimentesen!!!
Tulajdonképpen napok óta nem volt rajta semmilyen ruhanemű :) Na és persze Csengin sem, kivéve alváskor pelus. Ő jártában-keltében intézi a dolgait a kertben, de nem csinálok belőle problémát, kakit összeszedem, pisit issza a szomjas föld :lol:

MUKK!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Nagyon rég jelentkeztem, tudom, :oops: de, végre nekiduráltam magam, úgyhogy írok, és olvasok....vagy fordítva :)

Macs hívott ma reggel, úgyhogy ő is adott egy lökést az egyébként is készülő szándékomnak, hogy hosszabb időre üljek a gép előtt :)

Látom a jó híreket (kicsit régebbről a rosszabbakat is, de előre nézünk és nem hátrafelé).

Szóval:
Tontica, Macsek, Liv, Hvera, nagyon nagyon örülök a pocakbabák létének! Gratulálok!

Reditke!
Szorítok, hogy Milán továbbra is rendben legyen, örülök, hogy sikerült a műtét!
Nem tudom aktuális(bocs, hülye szó) e még a temetésen való részvétel. Férjem nagypapáját nemrég temették el. Az egész családban 8 kicsi, értsd 5 éven aluli gyerek van, ebből kettő nem volt ott, az egyik az én egy szem csemetém. Ezzel én sem tudtam elmenni, de szerintem egy ilyen pici gyerek, aki most a legérzékenyebb a hangulati rezdülésekre, most érti/kezdi érteni, felismeri a szomorúság, harag, egyéb érzelem kifejeződéseit, és át is tudja venni azokat, semmiképp nem való a gyászoló, sokszor zokogó, sirató felnőttek közé. A másik, ami miatt még a sírhoz sem viszem ki Lilit, az, hogy van egy elmélet, miszerint a temetőben sok vándor lélek lakik, és a picik fogékonyak, hogy beléjük költözzenek. Lehet, hogy nem igaz, lehet, hogy valaki azt mondja, hülyeség, én hiszek a szellemvilágban, én ezért teszem így.

Csirkesz, Reditke, Macs :)
Iszonyú jókat mondanak a gyerkőceitek, a fürdőszobás farpofáson nagyot nevettem:)

Csirkesz
kell még kérdőív kitöltve? Férjem intézett már ügyet interneten keresztül, megmutatom neki, és kitölti, ha kell.
Legalábbis remélem :)

Nálunk szobatisztaság alakul, ő szokta eldönteni, kér e pelust nappali alváshoz vagy sem. Bölcsiben nagyon rugalmasak, a gyerek döntését veszik figyelembe(hogy ne legyen kudarcélmény, ha bepisil alvás közben, akkor ha kéri ráadják a pelust)
Itthon minden megy bilibe, ha bárhol vagyunk, bárhol pisil, bevásárlókpban körbebéleltem a klotyit, és úgy csurgatott. Kakihoz van, hogy pelust kér, de gondozónők azt mondják, őszig ez lezajlik. Én nem sürgetem, minden gyerek megérik rá egyszer.

Oviba felvették, vegyes csoport van itt is, két fiatal ovónő, az egyik kézműveskedik, a másik zenél, minden nap egy óra fejlesztő foglalkozás, a szintjüknek megfelelően, akár egyénileg is( a kisebbekkel), szerintem ez klassz. Nagy udvar, nagy terasz, az ovi maga is természetközpontú. Ha valakit érdekel, www.napraforgoovoda.freeweb.hu.

Lili is mond mindent, kioktat (Ne fogdosd már össze a cipőd koszos talpát, mire ő Anya ez szandál, nem cipő...), visszafelesel, ha úgy gondolja nem fogad szót, persze, dackorszak, de azért "meggyőzhető", a megfelelő eszközöket megtalálom. Lehet nem helyes, de hatékony nálunk, hogy akkor nincs minimax, játszótér, dinnye(most a görögdinnye a csúcs, minden mennyiségben, így ezzel kicsit megpuhítható). Persze hiszti még van, tényleg nagy hisztis gyerkőcök kinőtték? Bálint például?

Lili most megy bele nagyon, ha nem az van amit ő kigondol, legtöbbször azért balhézik, mert nem veszem fel.

Én állást keresek, otthagytam a kútvölgyit(a gyest megtartottam, de ez nagyon kevés pénz), úgyhogy ha esetleg tudtok arról, hogy valaki 8 órás munkarendbe ápolónőt, asszisztenst keres, itt vagyok:)

Liv külön köszönöm a hiányolást!!!

Bocsánat a bőbeszédért, most pótoltam :roll:

Megpróbálok tenni képet Liliről.

Puszi Mindenkinek!

Sunimum
Móni

Kép
sunimum

Kép

Kép

Kép

Kép
sunimum

Sziasztok!

ÚÚÚgy örülök, hogy ilyen sok "hallgatag" emberke is újra írt! :):)
Tudom, mindenkinek meg van a maga nyűge-baja, /ismerős a dolog ;)/, de azért egy ici-picit gyakrabban is jelentkezhetnétek! :)

Mit szólnátok egy július 30-ai szomszédpukkasztó papás-mamás-babás talihoz nálunk??? Olyan jó lenne, ha minél többen el tudnátok jönni!!!!! Rég láttuk már egymást, meg a gyerkőcöket is... :)

Nálunk szokás szerint zajlik az élet. Múlt hét hétfőn, csak úgy ukkmukkfukk kivágtak 25 embert a cégnél, átszervezés miatti elépítés címen. Szerencsére én maradtam, de a hideg kiráz, hogy akár bele is eshettem volna a szórásba én is.. :( No meg a jövőre nézve is kicsit megrendült a cégben a hitem....
Ugyanakkor, bár nagyon bizonytalannak nézett ki a dolog, végre megkaptuk az értesítést, hogy felvették Lilit a hozzánk legközelebb eső állami oviba, úgyhogy most nagyon megkönnyebbültem. :):):)

Tegnap a vihar elég durva volt, nálunk alaposan lerendezte a kertet és a cserepeseket. Lili meg volt gajdulva, hogy menne ki a teraszra nézni a vihart, csak éppen a mi teraszunk nem fedett.. .. !

NAGY, NAGY gratula Livnek és Hverának a tesóprojekthez!!!! :) Kívánom, hogy most már minden rendben legyen, és egészséges szép picikkel bővüljünk a topikban!:)

Kérlek ne nézzetek, nagyon hülyének, de már pár hónapja nyomaszt a kérdés, eddig mással nem mertem megbeszélni. Teljesen úgy érzem magam, mintha bediliztem volna.
Minden hónapban megjön pontosan a menzeszem, csináltam több tesztet /természetesen negatív lett/, de mégis március óta gyakran érzek olyan dolgokat a pocakomban, mintha magzatmozgás lenne. Hozzátartozik a dologhoz, hogy Lili 4 hónapos korától kezdve tudatosan csak a szoptatás jelenthetett némi védelmet, szeretnénk /legalábbis én már nagyon párom kicsit kisebb lelkesedéssel/ egy tesót, de nekünk Lili is nagyon nehezen jött össze. Szóval lehet, hogy azért érzem, mert szeretném, ha lenne második, és már ilyen szinten beképzelem, és akkor az már nem normális szerintem. Vagy lehet, hogy a szülés óta megváltozott a belső szerveim elrendeződése és a bélműködésem érzem jobban, de akkor eddig miért nem? Néha, amikor ezen rágódok magamba, úgy érzem, lehet, hogy el kéne mennem egy agykurhászhoz, mert ez nem normális, szerintetek??? Van valami meglátásotok az ügyben?

Liv! Szoba és ágytisztasághoz valamint átaludt éjszakákhoz gratula, /irigy-irgy!/! :) Igen, hugi említette, hogy összefutottatok. Kár, hogy mi ilyen ritkán futunk össze. Persze elég más a napirendünk! :) Grafi-suli hogy halad? Balcsi - hát a kiépített strandok miatt ezt a kagylószedegetést nagyon nehezen tudom már elképzelni... :( Én Fenyvest favorizálom, tavaly nem voltunk, de tavaly előtt amikor alacsony volt a vízállás akár kilómétereket lehetett gyalogolni benne, mire térd fölé emelkedett a mélysége!
Kriszti! "Apátlanság" nehéz lesz, de megéri, tényleg nagy dolog, hogy ne legyen hitel! Bár csak 7 év??? Nekem az is remekül hangzik, jó mi 30-ra vettük fel!!! :):) Medencézés, cicázás jó muri, különösen ebben a hőségben! :)

Kormi! Nagyon szépek a képet, nagyot nőttek mindketten! Jó nyaralást kívánok Kecskeméthez!

Reditke! :) Örülök nagyon a SZUPER hírekeknek Milánról! Valahogy úgy érzem, hogy most hogy otthon vagy velük, nagyon nem unatkozhatsz mellettük. :) Van segítséged? Bálint hogy viselte, hogy a kórházban voltál napközben? Igyekszem minél gyakrabban jelentkezni, beccsszóra! :)

Jut eszembe, íme egy újabb szösszenet:
Az idei utazás kapcsán sokszor emlegettük a tavalyelőtti egyiptomi nyaralást. Lili leginkább Gyiptomnak ejti. Múltkor játszott a kádban két delfinnel, és megkérdeztem tőle,
- Hova mennek a delfinek?
- Nyaralni Gyiptomba.
- Egyiptomba? - kérdeztem.
- Nem! Egy Iptom zárva van, a másik Iptomba mennek!!!

Hvera! Annyira megértem, hogy most így a másodikkal terhesen nem akarsz belevágni még egy új lakásprojektbe! Ez az építkezés téma, dettó olyan, mint a gyerek: mindenki mondja, hogy milyen nehéz, de csak akkor jössz rá, hogy mennyire, amikor már a sajátod megszületett!! Most már biztos minden rendben lesz! Szobatisztasággal türelem, max. most nyáron hagyd Kornélt pucérkodni minél többet! :)
Bocsika mindenkinek, de főleg neked, de egy rövid "off" témával zaklatnálak egy kicsit, írtam e-mailt többször, de semmi választ nem kaptam tőled, lehet, hogy nem érkezett meg. Tavaly áprilisban megadtál nekem egy ügyvéd elérhetőségét /dr. Dénes Bertold/, akivel akkor beszéltem, átadtam neki az iratokat átnézésre, aztán végül semmi nem történt, mert szégyen ide, szégyen oda, akkor a költözöködés, lakáshitelfelvétel, stb miatt nem tudtam kifizetni a perköltségeket. Most április óta próbálom előkeríteni a pasit, de sajnos az akkori e-mail címe nem jó, azt a telefonszámot sem tudtam elérni már. Nem tudnál segíteni nekem, hogy valahogy visszajussanak legalább a papírok hozzám???? /A perekre továbbra sincs pénzem, de legalább a "bizonyítékok" meg legyenek!/ Előre is köszi!!

Noémi! Testvér-ügyileg csak azt mondhatom, hogy sohasem lehet tudni, hogy mit hoz majd még az élet! Heléna, mint minden oroszlán, lehet, hogy jobban is érzi magát, ha minden csak körülötte forog, nem "veszi el" anyát egy kistesó tőle! :)

Judy! Gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyi vagy! :) Rosszcsontkáid hogy vannak??

Zsombi! Egy kicsit írhatnál magatokról is! :):):) Megígérted! :)

Tontica! De jó, hogy írtál, rég jártál felénk! Szép a pocid, édesek a képek! :) Rate tényleg nagyon komoly "férfi" lett. Jézusom, már most kezdik, hogy ne tutulgassuk őket??? Nemrég még az anyatejes kakit törölgettük a popójukról!:)

Magi! Szia! Légyszi, ne csak olvasgass!! :) Jó a kép a profilodba, aranyos nagyon! :)

Csirkesz! És Ti még harmadikat is bevállaltok emellett a pörgés mellett ???? :) Minden elismerésem! :)

Sunimum! JÓÓÓ hogyírtál! ;) Lilid is hatalmasat nőtt, igazi kis hölgy lett! :) A többit már megbeszéltük, de azért tényleg Te is jöhetnél kicsit gyakrabban... ;)

Bocs a végét kicsit elkapkodtam, de most muszáj lépnek, pussz és mukk mindenkinek!!

Macs
maccs

Bocs, csak még egy gyors kérdés:

Nem tudja valaki, hogy a GYES-t le kell majd mondani augusztus végén, vagy az automatikusan szűnik meg??
maccs

én nem tudom, de sztem automatikusan szűnik meg, mivel igényleni kellett. Az igénylés persze nem jár automatikusan. Meg tuti, hogy figyelnek rá, senki egy fillérrel se kapjon többet, mint amennyi jár.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok :)

Jelentem hazaértem Pécsről,sikerültek a felújító vizsgáim így hétfőtöl újra lottózós kisasszony leszek :wink:

Liv,Vera :)

Hatalmas gratula a pocakbabákhoz!

Igazán figyelemre méltó már a pocid,örülök hogy minden rendben!!

Most rohanok mert mennem kell a munkahelyi papírokat intézni...

Puszi:Viola
h_viola

Mindenkinek köszi a kedves szavakat. :)

Most csak gyorsan Maccsnak: biztos, hogy július 30-át akartál írni? Nekünk jó, csak azért kérdezem, mert az hétfő...
Azzal kapcsolatban, hogy mintha magzatmozgást éreznél: fogalmam sincs, de én nem hinném, hogy pszichológusra lenne szükséges. Viszont nem lehet, hogy egy uh kiderítené, mi (ki) van odabenn? Úgy értem, az valószínűleg választ adhatna arra is, hogy minden ugyanúgy "rendeződött-e" vissza, ahogy kellett.
És sulitéma: befejeztem az első évet, még van kettő, sokat tanultam, ötösökre vizsgáztam (az utolsó eredményét még nem tudom), és nagyon élvezem, hogy már rengeteg dolgot meg tudok állapítani bárkiről az írása alapján. Eleve nem voltak kétségeim afelől, hogy működik a grafológia, hiszen ha lettek volna, nem jelentkeztem volna ide, de az biztos, hogy ha netán mégis kételkedtem volna benne, hát tökéletesen meggyőzne az, hogy bárki írását nézem (illetve a tanárunk az enyémet pl.), még sosem volt tévedés a tulajdonságait, pszichés közérzetét stb. illetően, szóval néha rácsodálkozom, hogy oké, tudtam, hogy működik, de ennyire?! :D

Kép

Kép
liv

Liv!

Jogos az 5 pont! :)

JÚNIUS 30-at, szombatot szerettem volna írni! :):)

Köszi, bocs, többre nincs időm! :) Köszi a választ, majd ha sikerül, otthonról írok este UH ügyileg!

Macs
maccs

sziasztok!!!

Gratulálok én is a kismamiknak:-D

Én vettem csak észre vagy tényleg sok kismama van most közetetek?

Nah mindegy.

Én is sikerrel befejeztem az első évemet. Ha minden ok akkor 4,7-4,8 lesz az átlagom:-D De sajnos még most jön négy hét szülőszobai nyári gyakszi ami nagoyn elveszi az időmet. Meg atérdemet is meg kellene majd műteni.

Liv gratulálok a vizgsához. Hol tanulsz? MInek? Grafológusnak? vagy rosszul vettem ki az írásodból?

Bettikével kezdük a szobatisztaság görönygyös útjára lépni. Eddig már négyszer pisilt a bilibe és egyszer már kakált is.
Úgy örülök neki mert még egy két hete semmi jelét nem mutatta az íránt hhogy ő szobatiszta akarna lenni. De ezmost már nem így van. Úgy örülök neki

Szép napot mindenkinek

Kép
kbernadett

Szia, nagyon szép az átlagod.
Grafológiát tanulok az Országos Írásszakértő Intézetnél, igen, ha minden jól megy, 2 év múlva grafológus leszek.

Kép

Kép
liv

Liv ez bővebben mit takar?
MIvel foglakozol ezután? Akkor egyszerre fogunk végezni ha nem bukok meg persze:-D

Kép
kbernadett

Bernadett, a válasz a kérdésedre (akit nem érdekel, ugorja át :D ):

Tevékenysége szerint a grafológus az író személy pszichológiai értelemben vett személyiségére tehet megállapítást. A személyiségkép tartalmazza az író személy önmagához és a külvilághoz való viszonyulásának legfontosabb paramétereit. Foglalkozik még a munkavégzési jellemzőkkel, az érzelmi élet legfontosabb összetevőivel, akarati funkciókkal. A grafológus tanácsot adhat különböző problémás élethelyzetekben. Ismeri a pályaválasztás, a párkapcsolati és pedagógiai grafológia területeit, valamint az orvosi diagnosztikában használható irásjellegzetességeket.

Elhelyezkedési lehetőségeik rendkívül változatosak.. A "megfelelő személyiségű embert a megfelelő helyre" elv alapján segítenek a kiválasztásban. Pénzintézetek humánpolitikai osztályán is fontos a munkatársak kézírásának állandó vizsgálata, a személyek zavarása nélkül. A biztosító társaságok is alkalmaznak grafológusokat a felvételi szűrő kialakításánál, vagy a munkaerő megtartásához szükséges humánstratégia tervezéséhez. Munkaügyi Központok szintén alkalmaznak grafológusokat annak eldöntéséhez, hogy kinek milyen munkakör felelne meg jobban. Társkereső irodák ma már elképzelhetetlenek ilyen mellékszolgáltatás nélkül, ahol a beérkezett kézzel írt levelek alapján segítenek sorrendiséget felállítani, a megadott szempontok szerint. Rendőrségi felkérés alapján, külső, eseti szakvélemény-készítésével szintén gyakran bízzák meg végzett hallgatóinkat. Grafológusi végzettséggel kiváltható a vállalkozói igazolvány, s ennek birtokában valóban széleskörű humántevékenység alakítható ki.

Kép

Kép
liv

Liv!
hát ez nagyon érdekes.. akkor nem csodálom hogy három év kell ennek megtanulásálhoz

sok sikert hozzá!

Kép
kbernadett

Móni, hogyhogy otthagytad a főnővéri állást?

Kép

Kép
liv

Sziasztok lányok!
Itt vagyok, mert alszás van, ahogy Bálint mondja. nekem meg nincs kedvem semmit dolgozni, inkább lógok egy kicsit a neten.
Most nagyon szeretnék mindenkinek reagálni, akik azóta írtak, hogy bejelentkeztem, meg képeket feltenni, de majd meglátjuk. Anya tervez, gyerek végez...hátha még több van.

Na belevetem magam a sűrűjébe.

Szóval ott tartottam, hogy Liv-nek és Verának gratuláltam :)
Gyertek majd babás hírekkel. Hol tartotok, mocorog, mit reagál a nagy, hogy érzitek magatokat stb.
Liv :) örülök, hogy UH oké. Miért volt AB, vmi fertőzést becsíptél?
Tudom, hogy az egészség a legfontosabb stb....de hogy élitek meg, hogy fiú lesz ketteske is?

Én meg vagyok gajdulva. Most hogy túl vagyunk a műtéten és már egy kicsit szusszanhatnék, teljesen bekattant az agyam egy hármaskára.
Megint irigykedve nézem a pocakos mamikat, fülig ér a szám, ha csöppséget látok stb.
Egy hónapja még azt mondtam, hogy a világból ki lehetne kergetni azzal, hogy legyen egy 3. gyerekem, mert se fizikailag, se idegileg nem bírom megoldani így hogy a mamák a világ végén.
Most meg tessék. Persze, ez nem jelenti azt, hogy valaha is lesz egy 3. vonalzó a navem alatt, mert apa nem támogat az ötletben és ha az érzelmeket félreteszem, teljesen igaza van és egyetértek vele.
Azok a piszkos anyagiak, tényleg nem állunk úgy, hogy megengedhetnénk (nem is most, hanem ha majd beiskolázás stb...), nem férnénk el a házban, nem tudnánk hová tenni a picit, néha a ketttől is olyan vagyok mint a mosott szar :oops: , ő sokat dolgozik, én full time egyedül a picikkel stb stb stb....
Szóval ez mind igaz és agyban én is tudom, hogy itt most meg kellene állni, de azok a kis piszok női-anyai érzések...azok nem hagynak békén :shock:
De ennyit a monológomról....

Szóval. Kormi :) 3x olvastam vissza a hozzászólásod azon részét, hogy ritkán alszik el a banda éjfél előtt...Ezt hogy bírod? Én alig várom, hogy este 8 óra legyen, becsukjam magam mögött a szobaajtót és lehessek nő, ne "csak" anya.
Jó nyaralást!

Kriszti :)
Köszi a GYES-es választ. És egyébként ez a fajta ekcéma ez kinövős vagy ez egy életen át kezelendő dolog nála?
Mikor megy apa?

Vera :)
Hát én már csak ilyen édes vagyok :lol: Nagyon örülök, hogy írtál és hogy 2 vonalzód is van.
Meddig tervezel dolgozni, most hogy jön a pici?
Építkezés érthető, de azért reméltem, hogy idébb költöztök Budafokra és akkor találkozhattunk volna egyszerűen.

Noémi :)
Nekem is rögtön az a "közhely"-ként is használt dolog jutott eszembe, hogy ki tudja mit hoz az élet. Egyébként pedig hihetetlen csaj vagy, hogy ilyesmi eszedbe jut, hogy örökbefogadás.
Tényleg nem akarlak zaklatni és ha nem ez a megfelelő fórum vagy ha egyáltalán nem akarsz erről írni, akkor lépd is át ezt a hsz-t, de engem őszintén nagyon érdekel, hogy hogyan éled meg a mindennapokat, hogy tudsz állva maradni ennyire strammul (talán emlékszel, hogy egyszer régebben írtam, hogy nekem meghalt a vőlegényem 12 éve és sajnos bizonyos szinten tudom és érzem, hogy miről beszélünk).
Helénáról képek?

Judy :) ha apa hagy láblógatni, azért mesélhetnél fiúkról és a négylábúról picit :)

Erika :) ez neked is szól, ha tudsz szusszanni, akkor szusszanj ide grafománkodni :lol: :lol:

De jó titeket látni!!!
Szuper, hogy 1 fiú 1 lány :)
Nem lesz semmi 3 törpével. lesz segítséged?
Rate nagyon jóképű legény és látod semmi hátránya nem lett a kétnyelvűségből...mármint abból nem is lehet, hanem arra gondolok, hogy nem tanult meg később beszélni, mint a többi itteni törpe.

Magika :)
Takarítónőd azóta is rendben és a pasi bébiszittyó?

Csirkesz :)
Kérünk képet a pucér csapatról!!!! :)

Liv :) Balcsi ügyben tanácstalan, de ha találtok jó gyerekes helyet, akkor lszi írjátok meg. Minket is érdekel/het talán....

Sunimum Móni :) De jó, hogy te is jelentkeztél :)
Lili édes nagy csaj már :)
A nekem feltett kérdéseidre íme a válaszok.
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod és véleményed. Temetés dolog már nem aktuális, mert alighogy feltettem a kérdést, pár nap múlva, pont aznap amikor bevonultunk műtétre a kórházba, meghalt férjem apuja (87 éves volt, férjem 2. házasságból való gyerek, nagy korkülönbség-25 év van a szülei között). És hát végülis nem vittük el Bálintot a temetésre. Rengeteget olvastam erről a neten, millió féle vélemény, meglátás stb, aztán végül egy nagyon jó barátnőm barátnőjének (aki mellesleg gyermekpszichológus) a véleménye volt a döntő. Szte ne vigyük el, viszont külön otthon, gyújtsunk egy gyertyát és szépen mindent mondjunk el neki, előtte egymás közt jól átbeszélve és hát természetesen olyan elméleteket, amiket mi vallunk, amikben mi hiszünk. ja, és semmiképp ne használjuk azt a szót, hogy elaludt meg örök álomba szenderült stb, mert lehet hogy a gyerek félni fog utána az elalvástól.
Szóval mi frankón azt mondtuk, hogy meghalt.
Elég nehezen fogta fel, milliószor visszakérdezett hogy akkor most hol van és mivel nem vagyunk azok a ténylegesen hívő katolikus emberek, így csak azt mondtuk neki, hogy pontosan nem tudjuk, de nagyon jó helyen, valahol fenn az égben, ott pihen és ha akarjuk bármikor gondolhatunk rá, beszélhetünk róla stb stb. erre gyerek gondolkozik és a két racionális megjegyzést tette: Dehát anya az embereknek nincs szárnya, nem tudnak repülni! A csillagra nem lehet felmenni és pihenni, nincs rajta ülőke! :lol: :lol:
Szóval jó, hogy a temetést nem látta, szerintem ki lenne akadva hogy mi van a koporsóban meg miért engedik le a föld alá stb. pici még szerintem nagyon ehhez.
Bálint hiszti: ki még nem nőttük, de már tudunk vele együtt élni és tudjuk nagyon jól kezelni.
Mindennek a nyitja a megelőzés. ha vele minden egyes kis lépést, mozdulatot, mi fog történnit megbeszélünk, akkor nincs balhé. csak ez iszonyú fárasztó és hát én sem vagyok mindig a topon. Szóval sokkal jobb mint volt és rájöttünk, hogy ezt nekünk kell tudni kezelni, ő nem fogja. Szóval kitartás, lesz ez jobb!!

Macs :) húúú, de jó hosszút írtál és jó hosszat akarok rá válaszolni :lol: aztán majd a csajok kidobnak minket innét, hogy egész családregényeket írunk hozzászólás gyanánt :lol: :lol:
Szóval nekünk 30-a nem jó, mert most csüt reggel lemegyünk mamákhoz és csak jövő kedden jövünk vissza. ugyanis uram megy Olaszországba a motoros klubbal a Ducati világtalálkozóra. Szegény :twisted: :lol:
Ovi miatt nagy gratu, meló helyzet elég zűrös. Nézel valami mást vagy maradsz a fenekeden?
Gyiptomi :lol: :lol: csajod nem semmi, hogy ki akart menni a viharban a teraszra!!! Valami kemény túlélő táboros bige lesz belőle, ha így halad :lol:

Fiúkkal tényleg nem unatkozom, bár Bálint érti hogy mi történt, és hogy vigyázni kell Milánra, na de kérem egy 3 éves izomembernél, aki ráadásul kemény oroszlán és az indulatai elég erősen befolyásolják....hát bármelyik pillanatban elszakadhat a cérna.
1 hétig itt voltak anyuék, néhány napig meg egy barátnőm, 1 napig meg egy másik barátnőm vigyázott Bálintra, amíg a kórházban voltunk.
Látszólag jól viselte a napközbeni távollétemet, de este majdnem mindig megvárt és akkor ölelgetett, csókolgatott és mondta, hogy nagyon szeretlek.
Most egy kicsit keményebb a dolog, mert Milánra extrán vigyázunk plusz a pici most van abban a nagyon édes korban, amikor még baba, de már kisfiú és minden nap kitalál valami huncut, ámde mégis vicces és okos dolgot, aminek persze nagyon örülünk és jókat nevetünk rajta....így Bálint is néha kisbabát játszik 8elején nem volt semmi ilyen), néha nem azt mondja hogy autó, hanem otóó, meg nem anya, hanem anaaa, meg tyetyetyütyü-zik meg utánozza a picit, dehát majd kinövi. persze minden pillanatban próbálok balanszírozni, hogy őt is dicsérjem, őt is simizzem, őt is őt is őt is mindent....UGYANÚGY és UGYANANNYIRA.
Kórházból hazajőve nincs segítség. Fírgyem is sokat melózik, dehát megoldom, ügyes láány vagyok én...JUJJJJ! :roll: :lol:

UH ügyileg hol az írás? Várom nagyon. Egyébként csatlakozom Livhez. Szerintem sem kell pszihomókus emiatt.
Én speciel, amikor B előtt nem sikerült teherbe esni és még nem mondták, hogy nincs is rá remény, akkor én is hónapról hónapra beleéreztem a babát a pocakba pszichés alapon, de nem tartottam magam emiatt "kezelendőnak".
A másik pedig, hogy Milán óta nekem olyan érzékeny a pocakom, hogy csak na. Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de hónapo közepén érzem a peteérést vagy hát nem szó szerint azt, de hogy zajlanak benn folyamatok. Lehet, hogy ez viszont kezelendő...mármint nem fejben, hanem hasban. majd megkérdezem, ha megyek rákszűrésre lassan úgyis időszerű.
Szóval ez csak az én véleményem, és hozzáteszem, hogy boldog lennék, ha nem ezek miatt éreznéd azt, amit érzel, hanem egy manó miatt :)
Viola :) Gratula a vizsgához! Az eheti nyerő ötös számokat nem tudod megsúgni előre? vagy erre nem terjedt ki az oktatás? :lol: :lol:

Liv :) neked is gratu. én még sosem voltam grafológusnál. Kiváncsi lennék mit mondanak rólam.

Bernadett :) neked is gratu a vizsgához. és Bettikének a szobatisztasághoz vezető lépésekhez :)

Azt hiszem elég hosszú lettem...

Az eü-s mamiktól kérdeznék, hátha tudják (csak csüt tudom felhívni a dokinőt, aki válaszol)

Tejallergia vizsgálat és nagy vérkép volt Milánnak még május elején.
Most lett meg az eredmény.
Van két *-os érték, amit nem tudok mi illetve nem tudom hogy ez most allergiás vagy sem.
Természetesen felhívom az orvost, de hátha addig tud vki válaszolni így virtuálisan.

szóló allergén tej f2 10,3 RAE
EOZINOFIL GRAN 7.50* % REF.TARTOMÁNY -5.00
ABSZ.EOZINOFIL 0.70* G/l ref.tartomány -0.30

képet még próbálok és most dugulok.
puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

A falusi homokozó :lol: :lol: mint gyerekkorunkban nagymamám mondta mindig, hogy pisakása :roll: :lol: :lol:
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

sziasztok!

vendégségben vagyunk, így nem tudok sokat írni. Csak egy kérdéssel fordulok hozzátok, otthonról meg majd bővebben...

Szóval van valamelyikőtöknek feleslegessé vált kismama övterelője? egy barátnőm babát vár, és kellene neki. Az enyémet nem akarja kölcsönbe elfogadni, mert azt mondja, hogy akkor nekem nem lesz, ha sikerül hármaska. Újra nem futja, így használtat szeretne. Én meg vállaltam a közvetítő szerepet, illetve megígértem neki, hogy megkérdezlek Titeket. Szóval akinek van, az plíz, adja el nekem, én meg eljuttatom hozzá.

Köszi:-)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!

Nekem van, még a doboza is megvan.
És ingyen is szívesen odaadom.

KépKép
KépKépKép
beszti

Edit :), Augmentint meg hüvelykúpot azért kaptam, mert talált egy enyhe folyást az orvos, és azt mondta, az összefüggésben lehet a keményedésekkel. Előtte napi 3-6 volt, azóta 1-3. Tegnap voltam a saját orvosomnál, mondta, hogy még ennyinek sem szabad lenni, úgyhogy még 1 hét hüvelykúp, meg hüvelyváladék-tenyésztés, ennek péntekre lesz meg az eredménye, remélem, negatív, azonkívül a héten minden este igyak meg egy fél deci Baileyst (jól írom?), és ha az nem hat, akkor jövő héttől megint gyógyszer: Diaphylin vagy mi, plusz tovább magnézium.
Alkohol: férjem azt mondja, akkor már inkább egy pohár sört vagy bort szerinte, nemtom, melyiket választom, jól meg is lepődtem, bár hallottam már ilyet, ugyanakkor bízom ebben az orvosban, és azt mondja, a keményedésekre a kórházban is alkoholos infúziót adnak. Hallott már erről valaki valamit?
Az, hogy a 2. is kisfiú, tök jó. :) Őszintén. :) Persze ha lány lenne, akkor meg az lenne tök jó. :)
Dávid várja, aranyosan, kedvesen áll hozzá, mint mindenhez, emlegeti, remélem, ez így is marad.
Balaton: Füredet választottuk, oda megyünk.
Grafológia: szívesen fogadok írásmintát, ha van kedved adni. :):)
Képek nagyon jók, gyerkőcök továbbra is szépek, nekünk is van ilyen zöld fűnyírónk. :) Szép a házatok meg az udvarotok.

Csirkesz :), mi az övterelőt megoldottuk egy tök egyszerű tépőzárral, azzal van lehúzva a hasamról az öv.

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?