Új privát üzeneted érkezett!

Syry :D

Altalaban 3-4 alkalommal megyünk haza evente. Azaz amikor csak tehetjük. Itt fogok szülni Olaszorszagban. Jo pihenest Nektek a jövö hetre!

Aniko :D

Sajnalom a kutyusudat :( viszont nagyon örülök, hogy Agoston szepen cseperedik!

Dido :D

Nagyon szepen köszönöm! Nagyon drukkolok Neked a diplomahoz es persze az azt követö esemenyekhez is!

Norwell :D

En is nagyon varom! :) Jövö heten hivjuk a dokit. Nagyon edes Kende a kepeken!

Evi :D

Nekem ketszer volt tutira anovulacios ciklusom, az egyik 36 a masik pedig 28 napos volt. De az a jellemzö, hogy hosszabb a ciklus ilyenkor.

Angie :D

Tenyleg tünder vagy! Erezzetek nagyon jol magatokat holnap, gondolni fogok Ratok!
Alig varom mar, hogy vonalzot csinaljak, csak az az igazsag, hogy varni szeretnek vele a következö uh-ig amikor mar lesz szivhang is es biztosan tudni fogjuk azt is mennyi baba van. Bar en erzem, hogy egy. Jövö kedden hivjuk a doki bacsit, remelem csütörtö körül ad idöpontot. Amugy hihetetlen de mar a 9. heten vagyok. Azaz 8+2.

Draga Junko :D

Annyira aterzem…en nem akartam hinni a szememnek sem amikor pedig mar jelei voltak. Hamarosan nekikezdhetsz a következönek uj remenyekkel!
Szuper lenne ha tenyleg jönnetek erre! Nagyon szivesen latnank benneteket! :wink:

Anna :D

Akkor latom nem csak en vagyok ilyen hetalvo..:) Meg a kertben a hintaagyon is kepes vagyok elaludni. Hihetetlen. En is sajnalom nagyon, hogy nem tudok talalkozni veletek. Jo nektek, hogy sokan pestiek vagytok igy közelebb is egymashoz. Meg minitalikra is lehetösegetek van. :P

Orülök, hogy Annamari jobban van, es Petkarol a fotok…nagyon edes!

Tina :D

Jo pihenest a telken! Es persze utana is! :wink:

Kellemes hetveget mindenkinek!
Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Moist biztos mindenki még a talin van :D Érezzétek jól magatokat, tegnap ne tudtam jönni, ezer dolgom volt.
Most itt vagyunk a szüleimnél.Emili megkapta ma afülbevalóját! :D
Persze nem ment simán, mert a lukasztógép bekrepált,mikor már be volt lőve neki, csak nem akart a fülbevalót kiengedni, de sikerült kipiszkálni.Hát én jól leizzadtam, meg bőgtem, nagyon megijjedtünk.A férjem fogta a fejét, szegény Emili már az elején sírt, nem bírja, ha le van fogva.Meg is értem szegénykémet.Na de már ki is aludta magát, most mamázik, meg dédizik. :lol:
ja, és 6 kg!:-)

Annácska!
Édes Petka, kergeti a habokat. :lol: 8)
Igen, ha éhes, akkor vígasztalhatatlan.

Anikó!
Nagyon sajnálom a kutyusodat!A miénk is öreg már, 13 éves.De süket,mint az ágyú. :(

Junkó!
Hát akkor jó nyaralást!Töltődjetek fel enerdzsivel, és aztán jöhet a mehet. :lol:
Mi is így voltunk tavaly nyaraln, hogy ne volt úticél, csak mentünk, és nagyon jó volt!
Köszi az infót Zsúkárol!De miért nem ír ide?

Norwell!
Aranyos a Kendéd! :D
Áhh, nem vagyunk mi olyan gonoszak, csak néha nem adunk a gyereknek enni, szaros pelusba járatjuk, és hagyjuk sírni is. :lol: :lol: Ja, és vagesz a ruci!

Jucmuc!
Ugye, hogy telik az idő? :wink:
Vonlzót nem csinálsz?

Syry!
Milyen tápot eszik Máté?
Sajna piri már hozzám is visszatalált,2x is.De legalább működök jól :wink:
A héten volt pém, de annyira fájt a hasam, hogy csak na.Akkor jutott eszembe, hogy ez lehet a bajom.Néztem is a PG53 tesztel, és másnap reggel páfrányos volt :wink: :D
Kíváncsi leszek,hány napos lesz a ciklusom, mert pont a nyaralás előtti 7en kéne megjönnie,ha 8 napos lesz. :roll:

Dido!
Akkor drukkolok,mindenféle szempontból! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Talis lányok, mikor jelentkeztek? Kíváncsian várjuk az élménybeszámolót (és képeket is!! :wink: )

Panka
először Beba Ha Startaktívot kapott, aztán 3 hós korától a sima Beba 1-et kapja. Még mindig van cicizés is mellette. Még egy héttel ezelőttig napi 4-szer szopizott, de ezen a héten már csak napi 2-szer. :( (korábban 80-110-et evett, most már csak 40-70-et max.)Már tényleg lecsökkent a mennyiség sajnos. Nálatok már csak tápi van? Melyik? A minap olvastam a történeted a szoptatós topikban. Piri még nem jelentkezett, csak mintha a jeleit éreztem volna. Látom ma csak te írtál.

Tavaly június 15-én volt + a tesztem Mátéval. (eltettem, megőrzöm :lol: )

Kocsink kész lesz. Ma voltunk megnézni a szerelőnél (pár utcával arrébb lakik.) Már kb.80 %-ra be van csomagolva. Még este megpróbálok benézni, aztán majd csak jövő vasárnap tudok jönni.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Nahát, mekkora csend van..... Jól beletaliznak....
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó volt a tali, bár most azt hiszem nem én fogok beszámolni.
Bocs mindenkitől, ha esetleg nem voltam kellően felpörögve. Kinga mondjuk jól kimászta magát, nagyot durmolt itthon. Mielőtt hazajöttünk, még bekanyarodtunk a boltba, ahol szerencsésen nekicsaptam a szomszédba éppen beparkoló autónak a mi autónk ajtaját. Figyelmetlen vagyok a gondolataim egséz máshol járnak. Minden esetre ott elbőgtem magam. Szerencsére a muki nem csinált nagy ügyet megrántotta a vállát, és azt mondta nincs mit tenni.

Én is várom a képeket. A babák egytől egyig tüneményesek, és nagyon nyugodtak. :-)

Anikó!

Köszi, de nem néztél be a rettenetes macistáskba, ott még kuyta füle is van, mindenre felkészült játékosok vagyunk. :twisted:

Évi!

Köszi a fültakarítási tippet :wink:

Virág!

Nem mondtam, de nagyon formás pocakod van, és nagyon csini kismami vagy.

Pusza:

tjuca

Sziasztok!

Jajj, nagyon jó volt veletek találkozni!!! :D :lol: :lol:
Nagyon igaz, hogy teljesen megváltozik az ember viszonya, ha személyesen is látja a másikat... :lol:
Én szuperül éreztem magam veletek, és nagyon köszönöm!
A család azóta mást sem hallgat, csak hogy ki milyen élőben, és hogy milyen tüneményesek voltak a pindúrok! :lol: :lol: :lol:
Na persze meg azt is, hogy nekünk mikor lesz már... :lol:
(bár ezt Pupyval borítékoltuk már előre, hogy most majd másról sem tudunk beszélni napokig :lol: )

Juca!
Sajnálom, hogy nem voltál 100%os formában, de van ilyen.
Évinek mennyire igaza volt, mikor mondta, hogy olyan rossz, hogy az ember haza felé menet gondol bele, hogy még mennyi mindent akart mondani/kérdezni, meg hogy nem is beszélgetett mindenkivel. Én éppen így jártam többek közt veletek! :oops:
De talán majd legközelebb...

Pupy!
Lac hogy bírja követni az élménybeszámolót?
Én Lacom már nagyon vágja, hogy ki kicsoda, és milyen volt. :lol:
Szerintem már látatlanban beleszeretett a babákba akikről meséltem :D

Én is várom a képeket, és meghagyom a beszámolót a rutinosabbaknak :)

Remélem, hogy nemsoká látlak újra titeket :D

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, csak azt sajnálom, hogy mi megint nem tudtunk elmenni. :cry: :cry: :cry: Tegnap este (meg tulképp egész héten) már jól kikeseregtem magam Pupynak, úgyhogy most nem folytatom. Meg igazából nem is magunk miatt írtam (velünk nincs semmi különös), hanem [color=red]Tündi
miatt.

Délután felhívott, hogy tegnap újra vérezni kezdett és 8 perces fájásai voltak :shock: :shock: :shock: , így jelenleg a szülőszobán van és szülés visszatartó infúziót kap 24 órán keresztül. Jó kis 59-es fájásai voltak, de már ritkulnak, és a méhszája is megrövidült. Drukkoljatok neki, jó lenne ha még pár hétig egyben maradnának!. :roll: :roll: :!: [/color]

KépKép

KépKép
timika

Timika
ezek nem jó hírek!!!!!!!!! Ha beszélsz Tündivel, üzenjük neki, hogy nagyon szorítunk, hogy még bent maradjon a csöppség!! Jó lenne! (bár nem tudom, hogy mennyi ideig lehet ilyen visszatartó infúziót kapnia, gondolom napokig ez sem lehetséges.)

Kép

Kép
syrynx

Hű, de borzasztó ez az éjszakai meló. Alig látok ki alóla... Egyáltalán nem jellemző, hogy ennyit kellene húzni az igát.... :evil:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Tényleg fantasztikus volt a tali. Kár, hogy az újak közül csak Eszter tudott eljönni, de neki is nagyon örültem. Nagyon kedves helyes lány.
Sziszkó tényleg nagyon édes és nyugodt volt a talin, aztán este be is pótolta a nyűgijét. Úgy látszik, nekünk két hónapos korunkban kezdődik a hasfájás. A kólika tipikus jeleit kezdte produkálni a fiacskám. Eddig még meg tudtam vigasztalni egy kis hascsikarás, pukizásnál, de tegnap 2 órán keresztül sirt vigasztalhatatlanul, és semmi nem használt neki. Ma reggel megint volt egy enyhe lemenetelü valami, akkor csak pukizott, és utána megnyugodott. Azért bizom benne, hogy nem fog ez több hónapig tartani, mert eléggé megvisel, hogy nem tudok segiteni rajta.

Juca!
Ott maradt Kinga váltó ruhája. Ehoztam magammal, és ha majd Dk felé járok, beviszem. Még nem látom át a jövő hetet, de ha úgy alakul, előre jelzem.
A váci korházról pedig nem meséltél. Utólag jutott eszembe. De majd felhivlak valamelyik nap, ha nem zavarok, mert nagyon érdekel.

Évi!
Hogy viselte Dórika a távollétedet? Én nagyon rosszul az ő távollégét. Komolyan nagyon hiányzott. Igaz, igy jobban oda tudtál ránk figyelni.

Annácska!
Beszéljétek meg Pupyval, hogy mikor jó nektek. Nekem a köv és az azt következő hétvége is jó.

Eszter!
Ha van kedved csatlakozni, szivesen látlak téged is :)

Pupy!
Olyan jó volt végre látni. Csak kár, hogy ilyen rövid volt az idő. De sebaj, ha jöttök, bepótóljuk :) Már alig várom!

Anikó!
Annyira jó, hogy el tudtatok jönni. A kisfiad pedig irigylésre méltóan nyugisan aludt. Kicsit tanulhatna Sziszkó tőle. Egyébkét, ha nem lennénk hasfájósak, nálunk is ez lenne, de sajnos beütött ez a csúnya dolog, amitől annyira tartottam, mert tudom, hogy az idegeim nem sokat birnak el, ha tehetetlenségről van szó.

Virág!
Én nagyon azt hiszem, hogy Sziszkó kicsemelte a kislányodat magának :wink: Le sem birta venni a pocakodról a szemét :)

Brill!
Erik baba nagyon kis finom baba. Még a sirása is nagyon kis babás. Nagyon tudja kimélni az anyukáját. Biztos arra gondol, hogy ha ennyi sokat váratott magára, akkor most ezzel a nyugissággal viszonozza a türelmeteket :)

Timika!
Tündinek mennek a drukkok. Nekem a korházban volt egy szobatársam, akinek a 29. héten kezdett ugyanigy görcsölni, végül a 36. héten szült. 7 hétig tartották neki vissza úgy, hogy még háromszor beindult utána. Igaz végig korházban feküdt.

Puszó MINDENKINEK!
Szép vasárnapot!
Vendég

Angie!

Köszi! Nem is vettem észre, csak itthon. Ha gondolod, gyere úgy, hogy valami nasi mellett bezséljünk. Ha Sziszkó baba engedi. Nem akarom rosszabb vagy jobb színbe lefesteni, de van pár dolog, ami történt, tehát telefonon kicsit hosszú. És tudok olyan nevet is mondani, aki nagyon normális volt. :-) Hátha egyezik. Amúgy szerintem egy nap alatt megismertem szinte az egész gréniumot, kivéve, akik éjszakáztak, meg esetleg, aki szabin volt. :? Úgy látszik ott a szerdai nap a nagyüzem. Ráadásul olyan szobába tettek, ahol mindenféle páciens volt, öreg, fiatal, éppen szült, még nem szült, hólyagplasztikás, abortuszos, és én. Tehát hallottam sokmindent, mondjuk nem voltam beszédes kedvemben. :roll: Van pro és kontra, tehát ez tényleg hosszabb traccs lesz. 8)
A ruci pedig ráér, most nagyon sok rucija van a kisnőnek, nekem tizede annyi sincs, és ez csak a kánikula kollekció. :wink:

Eszter!

Kár, hogy nem beszéltünk. (Kofa megjegyezte itthon, hogy az a fekete pettyeske nagyon össze van ám rakva :wink: aztán, mikor kivillantottam az agyaraimat, hogy ez nem abszolvált megjegyzés behúzta fülét, farkát 8) :twisted: )

Mennem kell, mert az ebéd még csak félig készült el, csak a fényképek miatt jöttem, de még egy se nincsen.

tjuca

Angie!

Köszönöm a meghívást!!! :D
Nagyon szívesen megyek, ha meg tudom oldani!
Mégegyszer köszi!Nagyon jól esik, hogy ezt írtad! :D
Remélem, nem fog sokáig fájni a pocitok, és hamar visszaáll Sziszkó a nyugodt állapotába :D

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Tündi!

Kitartás! Remélem, ha a kicsi fiad mégsem marad, akkor sem lesz semmi baj, és egészséges lesz, mint a makk. Bár azért még megülhetne benn a pocakodban pár hetet!!!!

tjuca

Juca!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Jól tetted, hogy agyarakat villantottál :D
Én is ezt tettem volna...
De legalább megnyugtatott ez a tali-mivel olyan sokan mondtátok-, hogy nem is olyan nagyon vészes az Elevittől rám rakódott +5-6kg! :D
A traccsolást, pedig remélem, legközelebb bepótoljuk :D

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Pupy!!!

Hol vagy?
Haldoklik még a gépetek???
Írtam neked mailt tegnap! :D

Várom, hogy halljak rólatok!!!
Hogy sikerült az este :lol: ?
Mi megtettünk mindent a babásodás érdekében :lol: :roll:

Cupp

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Szépen eltűntem, mi? Lazulok ezerrel, Jucához hasonlóan most én is "szabira küldtem magam" a kötődéseket illetően. Már azt hittem sose lesz vége a tunyulós időszaknak, de kezdek feltöltődni és összekapni magam. Azért megvolt a jócselekedetem is. Szereztem egy kedves barátomnak állást, az interjúkon viszont magának köszönhette a sikert (nem protekcióztunk), így mindenki elégedett. Nagyon örülünk.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy milyen hírek fogadtak.

Angie khm... értem a célzást, sajnálom, majd legközelebb :) Azért örülök ám, hogy hiányoltad az újakat. Hogy nektek milyen szép házatok van!
Kíváncsi lettem volna a picikre (és anyukájukra is), nagyon csábító, ahogy Sziszkóról, Ágostonról és Erikről áradoztatok.

Juca, sajnálom a történteket. Nagyon erős nő vagy (szerintem), ha levonul, utána biztosan egész emberként indulsz újra. Szerintem jó a stratégiád, most nem kell semminek megfelelned. Sokat gondolok rád. Hehe, még egy Sztanyik-fan. Nem tudod hova kerül?
Egyébként szerinted mennyire tudja a dolgát?

Junkónak sok simit küldök!

Eszternek boldog szülinapot (és jó kis bebabásodást) kívánok! :lol:

Tündinek nagyon szorítok.

Panka most lebuktál! Tudtam, hogy igazi gonosz anyuka vagy :)

Brill! Gyönyörű a szüléstörténet. Nagyon finom az elmesélés, nem tükröződik belőle a vajúdás fájdalma (amit csak sejtünk). Gondolom, hogy ennek ellenére te így is élted meg.

Tina Gratula! És sok drukk!

Jucmuc, kíváncsian várom a csütörtököt.

Üdv mindenkinek
lilia
lilia

Juca!
Rendben, én benne vagyok a dumcsizásba, de akkor az két hét mulva tudjuk összehozni, mert jövő héten apa szabin van, és együtt akarunk tölteni minden lehető pillanatot. A véleményekre nagyon kiváncsi vagyok, mert egyelőre úgy néz ki, hogy a másodikat ott tervezem szülni, hacsak valami nagyon-nagyon rosszat nem mondasz. Akkor a rucival sem igyekszem annyira, igy hogy ennyire felszabaditottál, és inkább apázok jövő héten.

Eszter!
Igy, hogy Juca ilyen őszinte volt, most már én is el merem mondani, hogy én férjem is hasonlóan reagált a fekete pöttyös ruhásra. A kilók pedig egyáltalán nem látszanak.

Lilia!
Igy legalább a köv talit nem fogod kihagyni :)

Ma egyelőre nagy nyugi van. Aludt, aztán nézelődött a pihenőszékében. Perszen, néha megunja, cumit kér, de ma hagy mindket dolgozni. Az estétől már előre fázom.
Vendég

Lília!

Én NEM VAGYOK SZTANYIK FAN!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Csak mivel van összehasonlítási alapom- már voltam pár orvosnál előtte-, nála akarom megszülni a másik két gyerekemet. :wink:
SOTE 2-n van, de nem vezethet csak szülést. Elméletileg szeptembertől 20 ágy visszakerül a Margitba, és remélem visszahúz oda. Szerintem nagyon érti a dolgát, nagyon ember, jó a keze, és 100 %-ban bízok benne. Még sosem mondott olyat, ami ne úgy lett volna. Valamint nem rögtön a számára könnyebb Neked rosszabb megoldást választja (értsd engem mindenki császározott volna, ő meg azt mondta próbáljuk meg, és megszültem Kingát, igaz végig ott lebzselt, holott negyedóra alatt letudtuk volna egy nyisszel) és mindig vele van a Gondviselés. Az már csak egy dolog, hogy nekem sokat jelent, hogy hisz Istenben (nincs a homlokára írva, csak az ismerőseimtől tudom), egészen más a hozzáállása az embergyerekhez, még az egy centishez is.
Meg ugye most már három terhesség van vele a hátunk mögött. Megnyugtat a nyugalma, és tudom, hogy amit mond, abban nem kell kételkednem. Sajnos az UH-ja nem mindig mutat egészséges kis kukacot, de ez nem a masina hibája. Nem az a hiper alternatív szülés párti- gátat metsz, ha kell. Meg ő az, aki a vizitet komolyan veszi, és nem csak a saját betegeit nézi meg (vizsgálja meg, vizsgálni csak a sajátot, ha nincs baj) minden nap (amit az ember a háta közepére kíván szülés után) hanem a többi beteg ügyes bajos dolgára is rákérdez (aranyér, tud-e szoptatni, iszik-e eleget...) ami a Margitban más orvosoknál nem volt divat, elintézik a látogatást egy jónapottal, és már csak a hátukat látod.
Szóval én ragaszkodok hozzá, de ragaszkodok a pl. a fogdokimhoz is. :wink:

Eszter!

Ha nem jegyezte volna meg, akkor azt gondolnám, hogy valami nem stimmel. Én is látom, ha valaki szép, és történetesen egyetértettem vele, és én is megnézegetem az izmoslábú hajtipajtik senekét, meg a vízipólósokat. :wink:
Tudod gyereklegeltetés közben felmérte az új pipihusikat. :lol:
Most meg "reszket", hogy a párod ideállít egy baseballütővel. :twisted: :twisted: :twisted:

Angie!

Jó, ezt megbeszéltük, a többit majd egy hét múlva.

tjuca

Juca! Angie!

:oops: :oops: :oops: nem ér ám zavarba hozni... :)
Majd legközelebb remélem, már úgy megyek talira, hogy bálna leszek a pocaklakómtól!! De persze nem mert olyan soká talizunk, hanem mert olyan gyorsan összehozzunk a pindúrunkat :lol:
Egyébként meg tegnap reggel, kb fél órát vajúdtam, hogy mibe menjek, aztán mikor megláttam Pupyt, megnyugodtam, hogy ő sem farmerben jött, és azt gondoltam, akkor tűrhető döntés volt ez a ruci. De persze nekem még van időm ezen agyalni, hogy milyen ruha a jó választás...majd meglátom magam, mikor a babánk ott nyúzza a fejemet, és 24 órából 24-et igényel. Akkor majd jöhet a játszó ruha! :D :roll:
Egyébként Lac beleolvasott a babanetbe, mikor azt olvastam, amit Juca írt, mert annyira elkezdtem röhögni rajta, de nem tűnt úgy, mint aki baseball ütőért rohanna, sőt megjegyezte, hogy legközelebb neki is ott a helye, hogy megnézegethesse magának a szupi kismamikat, meg anyukákat :lol: (pláne, hogy tegnap végig áradoztam neki késő estig :)) Mondtam is neki, hogy kap majd, ha csak azért akar jönni :lol:

Lilia!

Köszönöm a jókívánságot, remélem, veled is találkozom nemsoká :D

Tündi!

Nagyon szorítok érted, hogy egyben maradjatok még kicsit, és minden jól menjen :D

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Egyre jobban sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. :(:(:(
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Borzasztóan drukkolok, hogy minden rendben legyen, akár benn marad a csöppöd, akár kibújik!!!

Maci!
Hát nem irigyellek, Te szegény... Ilyenkor ébren sem bírnék lenni, nem hogy dolgozni... :roll:

Timika!
Mi a baj??? Azért (is) vagyunk, hogy meghallgassunk, tudod! :)

Annácska!
Nagyon szuperek a képek!

Junko!
:cry: :cry: :cry:

Csajok, bocsi, most megyek, nagyon ki bírok készülni estére...

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Juca

Látom. Mi lenne, ha az lennél... :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nem gondoltam, hogy az ártatlan megjegyzésem ilyen kirohanást vált ki :) )

Nekem nincs tapasztalatom dokik terén, de valamiért az az érzésem, hogy a gondviselés vezetett hozzá. És nem akaródzik váltani a hercehurcák ellenére sem.

Üdv
lilia
lilia

Sziasztok!

Remek volt a tali!!! :D :D :D
Néhány kép: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13267
(Ismét kiderült, hogy a fotózásból nem élnék meg... :lol: :lol: :lol:)

Annácska!
Köszi, hogy megvártatok! :D
Annamarinak pedig a babavízek bemutatását! :wink: Nagyon élveztem!!! :D
Jól sikerült a hétvége?

Pupy!
Remélem belehúztatok!!!... és "segítettél úszni"?!! :wink:

Eszter!
Örülök, hogy megismerhettelek! :D

Aniko!
Ágoston édes volt, ahogy szunyókált! :) Csak kár, hogy nem láthattam a szemecskéjét..., de majd legközelebb!!! :D

Juca!
Lelkednek simi...
Úgy szégyenlem magam, hogy nem tudtam végighallgatni a mondókádat, pedig én kérdeztelek... :( de olyan nagy volt a kérdezz-felelek... :roll:
Komolyan nem tudom, hogy Kingust hogyan fotózzátok le??! Én próbáltam, de követhetetlen volt... :lol:

Évi!
Dóricica nagyon hiányzott!
Eriknek duruzsolom a fülébe a kérésedet! :wink: Siker borítékolva!!! :wink: :D

Fleur!
Keveset tudtunk beszélni, de örültem a személyesnek... :D
Nagyon szép "élőben" is a pocakod! :D

Angie!
Szegény Sziszkó! :(
Ma nálunk is volt pocifájás...
Erik tegnap átfordult a hasáról a hátára! :shock:

Junko!
Sajnálom a sikertelenséget... :cry:

Tündi!
Nagyon szorítok!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Norwell
Annyira nem vészes. Néha alszunk egyet. :D Tegnap is sikerült beszunnyadni, 1 kivétellel, kibukott a társaság. :D

Brill
Nagyon jók a képek.
Erik baba ilyen gyorsan megfordult?! :shock: További ügyeskedést! :)
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most jövök :oops: A tali megint csúcsszuper volt, én rongyosra beszéltem a számat :lol: Persze megint nem tudtam mindent megkérdezni, amit akartam... (Ugye Eszter, mondtam én, hogy így lesz)
A babák és a gyerkők nagyon édesek, Szilárdot még fogtam is a kezemben :) Már egész el is felejtettem, hogy milyen érzés egy ilyen picurkát tartani :) Fleur (aki egyébként nagyon csinos kismama) csíkos felsője megbabonázta az aprónépet, szinte le se vették a szemüket róla. (Vagy a pocakjában levő bomba csajról, ezt már nem tudjuk meg :) ) Ágoston babácska jó nagyot aludt. Erikkel meg bizniceltem egyet :)
Kinga tényleg hihetetlen, teljesen "belakta" a Brendont, foglalkoztatta a szüleit rendesen. Úgy inal fel a csúszdára, hogy még :) Petka nagy kék szemei még mindig csábítóak, és Annamari pedig változatlanul okos és barátságos nagylány. Vagyis kész hölgy :)

Junko!

Úgy reménykedtem pedig... Nyaraljatok egy jót! Köszi a nyákos-szurkás-peteérős infót!

Syry!

Neked is köszi! Hát, lehet, hogy meg fog jönni neked is :( Már pár nappal előtte mindig tudtam, mert olyankor a Dóri mérgesen rángatta a cicit, meg karmolta is. Nagyonbírt haragudni rá, talán más volt a tej íze, vagy tényleg kevesebb lett, de ahogy megjött ő is megnyugodott.

Jucmuc!

9. hét, azta... Öregszenek ezek a kölkök :) Most már tuti kiderül, hogy hányan is vannak.

Panka!

Fülbevalós képet dobjál majd a nagylányról! Sajnálom a macerát :(

Timi!

Köszi a híreket Tündiről, ha tudsz valamit, feltétlenül írd meg, jó? Nagyon drukkolok nekik!!!
Veletek mi újság? Minden rendben? Olyan régen nem írtál...

Angie!

Dóri remekül viselte, hogy nem voltam itthon, remekül elvoltak apával :) Imádják egymást :)
Sajnálom a hasfájást, remélem mielőbb túl lesztek rajta. Nekünk a Sab Simplex vált be.

Norwell!

Olyan kis szépek a vonalzóid :)

Brill!

Köszi a képeket, szerintem ügyes vagy :) Télleg vihogok minden képen :)
Köszi, ha emlékezteted Eriket a megállapodásunkra :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megnéztem a Brill által feltett képeket (köszi Brill :wink: ) és természetesen tünemény egytől eddig.

Pupy :) Nagyon csini kismama vagy! :D

Jmaci :) Látom már csak pár nap és indul a projekt :lol:

Évi :) Norwell :) Köszi a kérdéseteket, nincs nagyobb baj szerencsére, csak azért volt rosszkedvem, mert szerettem volna felmenni a talira, meg aznap volt még a tesómék 2 kisebb gyerekének is a keresztelője, így természetesen arról is lemaradtunk, mert anyuék lakásfelújítanak, szét van bombázva a lakás, így ott nem tudtunk volna aludni, ebben az időben pedig nem mertünk bevállalni egy oda-vissza utat Kristóf miatt. Az már csak hab a tortán, hogy szombatra egész napos strandolást terveztünk, erre egész nap borúlt, esős párás idő volt :evil: :evil: :evil: Szal nyugodtan bevállalhattuk volna az utat :evil: :evil: :evil: Na mindegy, ez van. Tegnap viszont strandoltunk egy jót, Kristóf is nagyon élvezte.
Annyi van még, hogy a héten vmelyik nap megyünk mégegy vérvételre, ahol mégegyszer megnézik Kristóf véralvadását.

Norwell :) Annácska :) Nagyon aranyosak a képek Kendéről illetve Petkáról.

Junko! Nagyon sajnálom, na ennyit az álmaimról :evil: :evil: :evil: Viszont most pihenjetek egy nagyot és ne törődjetek semmi mással!

Tündivel tegnap beszéltem telefonon, gyakorlatilag megszűntek a fájások és délután 4-ig kapta ezt az infúziót. Után felkerült a terhes pathológiára, de azóta nem beszéltünk. Annyit tudok még, hogy fog majd vmilyen tablettákat is kapni, amikbe ugyanaz a hatóanyag van, mint az infúzióban. Ma meg ráúszítom majd Sanyit, hogy hívja fel, mert nekem bekrepált a telefonom - Kristóf tegnap megtanította úszni a fürdőkádban :roll: :?

Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
timika

Brill :) Gratula Erik megfordulásához, nagyon ügyes kisbaba! :D

KépKép

KépKép
timika

Lília!

Akkor meg ismered. Nem tudtam, hogy ő a dokid, akkor nem írtam vón egy szót se nem. :roll:

Brill!

Jók a fotók. Nem éreztem így. Sokkal inkább beszélgeteke arról, hogy mi van egy kispasi pelusában. :wink: Amúgy pár embernek ismételgettem magam mint a papagáj, na az is uncsi, hallgatni is.

Kingát úgy fényképezzük, mint a bogarakat. Előtte hibernáljuk. :twisted: Vagy bekötjük a babakocsiba. 8) Vagy a fényképezős lohol utána, vagy a lustábbaknak (Perger) nagyon tuti fényképezője van, amivel távoli képet lehet csinálni. Több trükk nincs.
Ahogy elnézem Eriket sem lesz olyan nagyon egyszerű lencsevégre kapni!

Évi!

Legközelebb hozd Dórit, hogy Kinga emberére találjon! Bár akkor már hiperhuncutok lesznek együtt.

Most is van egy nagyon huncut képe, a játszó után mocskosan még elhúztunk fagyizni, és amikor hazaértünk, akkor készült a kép (kb. 2-3 hete) még a kocsiban:

Kép
Kép

Megyek, rengeteg a dolog. 8)

tjuca

Brill!
A 7. kép nevéből kimaradt a két főszereplő, Erik és Sziszkó :wink: :)

Timika!
Jó is lett volna, ha el tudtatok volna jönni. Jó sok programról lemaradtatok szombaton.

Az én képeim sem a legprofibbak, de azért megosztom veletek:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13268

Puszó,
Vendég

Sziasztok!

Látom megint nagyon jól sikerült a tali!Nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott! :cry: Talán legközelebb(remélem tényleg közelebb :wink: )

Syry!
Én is megörzöm, nekem júli 9.-én :D
Emili most a Milumil HA startot eszi(eszegeti).Mostanában megint keveset eszik, de nagyon sokat iszik.Már evés időben is csak inna. :( Pedig most nincs meleg alakásban.Meg nyűglődik sokat. :( Vígasztalhatatlan, nem lehet lekötni semmivel, én sem kellek neki. :cry: Hát ez van.Egyszer talán elmúlik ez a korszaka.Csak sajnálom, hogy nem élrzi jól magát a bőrében.De már kifogytam az 5letekből, nem lehet vele mit kezdeni.Aludni is csak úgy alszikk elm, ha előtte egy fél órát sír, és ebbe elfárad mégjobban. :(

Anikó!
Milyen babakocsitok van?Nagyon jól néz ki. :wink:

Pupy!
Látom sokat időztél a zebrás fal előtt, remélem szerencsét hoz neked!

Eszter!
Neked is! :wink:

Felur!
Nagyon csini vagy!

Juca!
Kinga nagyon édes, el tudom képzelni, milyen kis zsivány tud lenni, loholhatsz utánna.(szerintem rám is ez a sors vár :wink: )
A képen vörösnek látszik a haja.Valóságban is az?Én szerettem volna, ha Emilinek vörös haja lett volna, nekem nagyon tetszik, de szőke lett. 8)

Timi!
Sajnálom arossz 7végét.Nálunk is rossz idő volt szombaton.Emili is nyűgös volt.
Telót is sajnálom,nagyon résen kell lenni a kiscsibésszel. :wink:

Évi!
Tejcsi mensiokr nekem sós volt,mint a könny. :? De mondta a védőnő is, hogy ilyenkor sós szokott lenni, ezért nem szeretik a babák.Hát Emili már előtte sem szerette. :(

Kép
pankaa

Kép a fülbevaló, ami még csak ideiglenes Kép az új ruciban, amit a baba bulin kapott

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek!!! :lol:
Olyan jó volt nézegetni titeket!!!

Képzeljétek ma délelőtt észrevettem, hogy kibújt babóca első foga!!! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Adri!
Veletek mi újság?
Ha ma van Levike névnapja, akkor sok puszit küldök neki, és Isten éltesse sokáig! :D

Kép
pankaa

Sziasztok!
Ismét csak nagyon gyors leszek!

Úgy látom jól sikerült a tali! A képek is nagyon jók lettek! Remélem legközelebb már tényleg tudok menni. :)

Lilia!
Köszönöm!

Voltam ma UH-on. :D Minden rendben van! :D Már lehetet látni és hallani a szívdobogását! :D Annyira hihetetlen! Kaptam képet is. A mai nap folyamán még megpróbálom felvarázsolni ide.
Ne haragudjatok, hogy csak így magamról, de mint mindig most is ezer a dolgom.

Vonalzót is kreálok majd egy újat. UH alapján 7 hetes.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok Lányok! Kép
Nagyon szuper volt a tali és olyan jo volt ujra látni titeket!
Örülök,hogy megismertem egy-két olyan emberkét is akit még személyese nem láttam!

Pupy! :D
Olyan édes voltál!Egyfolytában azt mondogattad:-Hu én mindjárt elsirom magam!!!!!Nagyon aranyos vagy személyesen is!!!!A baba meg most már jönni fog!Nálad van a tábla!!!!!!!!!!!

Angie! :D
Sziszko nagyon kis gyönyörüséges kisfiu!Olyan édes volt ott a lányok "gyürüjében"!Arra gondoltam,hogy esetleg ha etetés közben megprobálnád leccuppantani a ciciröl és egy kis büfit megprobálni akkor lehet nem jönne ki annyi tejecske!De nem biztos,hogy beválik csak nálunk ez jött be!

Brill! :D
Nem ér igy eljönni egy kismama talira!!! :lol: :lol:
Tessék máskor csadort huzni és nem megvillantani hogy te már milyen kis csini vagy! :wink: :lol:
Le a kalappal hogy ennyi idö alatt igy visszafogytál és "rendezödtél"!Erik meg kis tünemény!Én ma is haskötöben mentem különben azt hiszik terhes vagyok! :( 8)

Fleur! :D
Nagyon csinos kismami vagy!
Szép pocakod van nagyon!

Eszter! :D
Tényleg nagyon "egyben" vagy! :D
Örülök,hogy megismertelek!

Évi! :D
Imádom ahogy nevetsz!
Olyan jo kedélyü ember vagy!
Jo volt ujra látni!Remélem Dori már nem köhög?!

Annácska! :D
Gyönyörüek a gyerekek!Örülök,hogy Annamarit is megismerhettem!Nagyon aranyos nyugott kiegyensulyozott kislány!!!
És amit te is ott futottál Peti után?!Hát nem semmi!
Nagyon kis mobilis anyuka vagy!!!!!!Szuper!

Juca! :D
Gondoltam,hogy van nállatok csak láttam ,hogy szegény Kinga az ilyen sportkupakos dolgokra mozdult rá és valami olyasmit kerestem bennt neki de nem sok sikerrel!Mert nálunk is mindig az volt a jobb ami másnál volt! :lol: De nagyon kis édes volt ahogy edzésben tartott benneteket!És a mászástechinika?Lenyügözö volt!Az,hogy nem volt jo kedved mindenki megérti!Tudjuk mi jol milyen az igazi Juca!!!

Voltunk ma koponya mellkas és csipö ultrahangon!Minden rendben volt!Mondták,hogy gyönyörü kisbaba!De ugy orditott szegénykém hogy én is vele sirtam! :oops: Még igy nem hallottam sirni szegénykémet!Igy gyorsan kinnt a vároban megnyugodtunk egy kis cicivel!Szegénykém annyira méllyen aludt és ugy elkezdték vizsgálni,hogy nem volt ideje magához térni csak torka szakadtábol oázni!De tul vagyunk rajta hála Istennek!

KépKépKépKép
aniko24

Panka!
Nagyon édes Emili!
A ruciban is és a nagylányos fülbevaloval is!
Bugaboo babakocsink van én nagyon szeretem!
Megkostoltad a tápszert amit adsz Emilinek?Lehet,hogy nem izlik neki!Én anno Marcikámnak a Humana HA-t adtam mert annak nem volt egyedül keserü mellékize!Milyen cumit használtok az evéshez?Mert lehet azt sem szereti!Bocsánat,nem szeretnék okoskodni semmiképp de Marcikámmal végig zongoráztunk egy pár dolgot! :evil: Elöször a tápszereket utána cumikat! :evil:Mivel ö sem volt tul jo evö igy bevezettük 3 honapos korátol,hogy az esti tápszerbe beleturmixoltam 3 karika és utána egyre több banánt és attol szépen elkezdett kerekedni! :D Ebben a melegben mindenki nyüglödik nem csodálom,hogy ö is kis nyügi!

Tina!
Gratulálok!Várjuk a sztárfotot!!!!

Angie!
Szuperek a képek!Nem is láttam,hogy te is fotoztál! :oops:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Minden tanácsot szívesen veszk! :D
Cumi Aventes, 3 vonásos, nem luk van rajta 3 db., hanem egy bevágás, és ahogy forgatom, úgíy változik a lukmáret rajta.A vizet nagyon issza belőle, szerintem ez nem gond.
Most a Milupa milumil HA startot kapja, előtte Bebát evett.
3 hónaposan banánt?Erre még nem gondoltam. :roll:
Egyébként kóstoltam a tápot, szerintem nincs keserű íze, a férjem szerint igen.Meg hol eszi, hol nem.Esetleg almát próbálok majd beleturmixolni.Köszi az infókatat, meg a dicsiket! :D

Tina!
Ennek nagyon örülök!
Ugye milyen hihetetlen még mindig? :wink: Képet várom!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Utólagos engedelmetekkel én is megnéztem a képeket a taliról!!

Mindenki szép, nagyon jók lettek a fotók!

Fleur: tényleg nagyon csinos kismami vagy!!

Csak így tovább anyukák, kismamák, leendő kismamik.... :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!!Bocsi a zavarásért!!De gondoltam megirom neketek,hogy a sok terhességi teszt helyett van egy másik JOBB dolog is!!És BÁRMIKOR megnézhetitek,ha babát akartok!!
Szóval a BREF-ről van szó!!!
A Mi topikunkból egy lánynak már bejött!!Elszineződött!!! :D
És állitólag a Domestos is ilyen!!
Hallottatok már ilyenről??
Az egyik csaj most teszteli!! :shock:
Holnap megcsinálja a tesztet!!Nagyon izgi!!Mert neki teljesen elszineződött a pisi a brefre!!
Remélem,hogyha ez bejön,akkor NEKTEK babát akaróknak is tudtunk ezzel segiteni!!
Mindenkinek puszi!!Bea

Kép
bea27

CsHeni!
Tök jó, hogy benéztél hozzánk. A képek pedig publikusak, úgy hogy nem is kell az engedélyünk hozzá :) :wink:
Szépen halad a virágocska a vonalzódon.
Még nem voltál a dokinál, vagy csak "elfelejtettél" hivni? Várom nagyon az eredményeket.

Bea!
Ez érdekes, de azt hiszem, én akkor is a terhességi tesztbe biznék jobban meg. Hogy vagytok? Ádikáról kapunk képet?

Anikó!
Képzeld, pont szombaton olvasgattam az interneten, és egy cikkben pont erről volt szó, hogy a mohó babákat többször meg kell büfiztetni. Azóta többször tartunk szünetet a szopás alatt. Bár igy is csak 15 perc max a szopás időtartama, igy ha kétszer szünetelünk akkor 5-5-5 percet szopizik. És valójában kevesebb jön ki, sőt, volt olyan szopi is, hogy egyáltalán nem bukta vissza.

Brill!
Már Sziszkó is fordult hasról hátra a múlt héten, de azt hiszem, csak véletlenül sikreülhetett neki, mert azóta sem ismételte meg. Igaz, azóta már nem merem ott hagyni még a nagy franciaágyunkon sem felügyelet nélkül.
Adnék neked (azaz inkább Eriknek) a tejcimből, annyi van. Ma dokihoz mentem Vácra, és a biztonság kedvéért lefejtem 100 ml-t, hogy ha netán sokat kell várni, és nem érek vissza a köv szoptatásra, apa odaadja neki. Időben hazaértem, és ugyanabból a ciciből, amiből lefejtem a 100-at, jól lakott Sziszkó. A tejci viszont megmaradt. Lehet, hogy mondom apának, hogy a hajnali kelésnél adja oda neki, és igy tudok pihenni egy kicsit (persze, ha kibirom, hogy ne én adjam oda :) )

Annácska!
Te feldobod a képeidet?
Vendég

Na jó,nem azt mondtam,hogy ne bizzatok a terhességi tesztben!!!Ilyenről szó sincs!!!!Csak,ha még a teszt nem mutatná ki,akkor ez a "lehetőség", már valószinűleg igen!!
Szerintem lehet benne valami,mert már nem egy kismami produkált "szines pisit"! :)
Azóta van már babája is!!

Tessék parancsolni!!Itt küldök nektek egy képet a 6hónapos kisfiamról!!Aki már mászik!És a fogacskája is készülődik kifele!! :D Kép

Kép
bea27

Sziasztok! :D

Jajj, de jó, hogy ilyen nyüzsis volt ma a topik :D
Bezzeg én nem tudtam bekukkantani korábban :evil:

Voltam ma dokinál, és nagyon lehangolódva jöttem el :(
Tulajdonképp semmi extra meglepetést nem mondott, de nagyon szar volt hallani a szájából azt a szót, hogy meddőség... :cry: :cry: :cry:
Tudom, közületek is sokan átmentek ezeken a problémákon, és most boldog anyukák/kismamák vagytok :D Ez erőt ad, hogy lehet, hogy több idő, de nekünk is csak összejön... :D

Megvizsgált a doki, és azt mondta, hogy tulajdonképpen semmi gondot nem érez, de menjek a köv. menstruációm alatt vérvételre ( de ezt nyilván nem kell taglalnom, mert ti valószínűleg többet tudtok arról, hogy mi fog történni velem, mint én magam ), megcsinálja a hormonvizsgálatot, és az augusztusi menstruáció első napján kell időpontot kérnem a petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. :( :cry: :shock: :evil:
Kicsit tartok is tőle, de legalább talán kizárhatunk, vagy épp megtudhatunk valamit, hogy miért van ez az egész.
Szegény doki bácsi totál ki volt akadva, hogy még sosem voltam terhes...
Kicsit félek is ettől, hogy miért nem akar sikerülni... :shock: :oops:

Mire haza értem, csak sírva tudtam elmesélni Lacnak, hogy mi volt a dokinál, mert annyira kiakasztott, és magijesztett az, hogy 3 helyre is felvéste a kartonomra, meg a beutalós papírra, hogy meddőségi vizsgálat :evil: :evil: :evil:
Mondtam neki a hőmérőzős adataimat, és kérdezte, hogy csináltam-e LH tesztet, mire mondtam neki, hogy igen, de még sosem volt pozitív. Ezen megdöbbent, aztán beszéltünk a PG53-ról, és mondtam, hogy az nekem egyszer volt igazán 100%ra pozitív, de akkor is a menstruációm 1.napján, mire közölte, hogy az szinte lehetetlen. Kb 10 millióból egy embernél fordulhat elő szerinte, hogy a menstruációja 1. napján van peteérése.
Úgyhogy addig is figyelnem kéne magam.
De az a baj, hogy mire hazaértem, a nagy elkenődés kellős közepette arra gondoltam, hogy nem hőmérőzök tovább, és nem figyelem magam ennyire, mert nem tudok már nem ezen aggódni.
Nagyon szeretnék nem mindig ezen kattogni, de már nem megy. Talán, ha nem fordítok ekkora figyelmet a testem jeleire, nem görcsölök rá, és hamarabb összejön a baba. :D

Sajnálom, hogy most ilyen lehangolóra sikerültem, de ez ma ilyen nap volt. Talán holnaptól újra jókedvű leszek!

Brill!
Suttogj léccci Erik fülébe, hogy hívjon nekünk is egy babát!!! :lol:

Pupy!
Hol vagy?
Minden rendben?

Jó éjszakát: Eszter

eszter82
Budapest

Szép jó estét!
Újabb éjszakai meló.....

Timika
Úgy bízony, nemsok van már hátra. Múlt héten felhívott a legjobbik barátném, majdnem jobban izgul, mint én. :D

Csibe
Nagy gratula az első fogacskához!

Angie
Jól sikerültek a képeid, annyira aranyosak vagytok rajta. :)
Kár, hogy nem tudtam elmenni. :(

Anikó
Örülök, hogy jók lettek Ágoston baba eredményei.
Engem már most kismamának néznek. Túl rossz helyre hízok. :? :roll: Ezért újra elkezdtem gyúrni. :D
Vendég

Sziasztok!

Eszter!
Annyira megragadtak a soraid. Sajnálom, hogy ilyen lehangoló dolgokat mondott a doki. Viszont egy dolgot biztosan mondhatok neked.
Mi tavaly szeptemberben kezdtünk el próbálkozni. Egész áprilisig mindent gondosan lejegyzeteltem (az együttléteket, petefészek feszülést, stb.) Aztán akkor már úgy voltam vele, hogy valami tuti nincs velem rendben ha már "ennyi" ideje nem akar összejönni. Elmentem a dokihoz, hogy lépjünk valamit, mert ezt így nem bírom. Abban a ciklusban már nem írtam fel semmit. Úgy voltam vele, hogy már úgyis mindegy, majd a doki ad valami választ a vizsgálatokkal, hogy miért nem sikerül. Szóval teljesen beletörődtem, hogy ez nekünk nem jön össze és mondhatnám, hogy az "esélytelenek" nyugalmával voltunk együtt. Aztán csak vártam, hogy megjöjjön és mehessek már végre arra a nyamvadt hormonvizsgálatra, de csak nem akart. :wink: Na, akkor már csináltam egy tesztet, az eredményt pedig tudjátok. :wink:
Szóval mindebből csak azt akartam kihozni, hogy- tudom nagyon nehéz, de- nem szabad, hogy az ember csak erre koncentráljon. Én nagyon bízom benne, hogy talán már nálad sem lesz szükség azokra a vizsgálatokra. Próbálj meg lazítani! :wink:

Ezt a hsz-t elküldöm, aztán jövök még. :wink:
tina82

Íme a sztárfotó! :D

Kép
tina82

Wow!!! Micsoda sztárkép! :)

Eszter
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. :) Ne görcsölj rajta, úgyis minden rendben lesz. Pont akkor költözik be a baba, mikor egyáltalán nem is számítasz rá. Csak nyugodtan! :D
Vendég

Angie: délután hívlak mindenképpen! 8-ra megyek a magzati kardiológiára, ezért nem hívtalak még...

Addig is puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Tina!

Köszi a vígasztalást! :D
Remélem, én is úgy járok, mint ti :lol:
Mi is aug. vége, szept. elején kezdtük a próbálkozást, és itt tartunk most, de hát mit mondjak? Tudnám értékelni, ha megúsznám a vizsgálatokat :D :D :D
A fotó nagyon szép :D

eszter82
Budapest

Szép napot mindenkinek!

Ma voltunk 2 hós oltáson. A picurom kb 15 mp-ig sirt, de addig nagyon, egy levegővétellel. Azóta apukájával igy pihen:
Kép

Eszter!
Ne szomorkodj, mert itt rengeteg csodababa van. Ahogy Brill mondani szokta: Aki akarja, annak lesz babája. Várd ki a végét! Nézz körül az itteni babafelhozatalban, hogy micsoda szép babák születnek a topikban. Egytől-egyig kifogástalan :) Hamarosan eljön a te időd. A vizsgálatokhoz pedig sok sikert, és ne görcsölj, tényleg ez a lényeg.

Brill!
Erik hogy viselte az oltást? Gondoltam rátok!

Tina!
Hatalmas már a babókád. Eszembe jutott, amikor én láttam ekkorán. Nagyon megható!

Még megpróbálok jönni ma. Ma be kell fejeznem végre a függönyeimet. Már csak 2 órás munka van hátra.
Vendég

Sziasztok!
Sajnálom,h. nem tudtam eddig jönni,ma megpróbálom bepótolni a lemaradást.
Megvan anyukám eredménye....rosszindulatú daganata van és a doki el akarja kezdeni a kemoterápiát. :cry: Úgy sírt a telefonban,h. nem tudtam megállni én sem, és most megszakad a szívem is. Annyira szerettem volna megajándékozni egy unokával, ha már felnevelt engem és megköszönni neki mindent.
Lehet,h. hazautazunk hozzá most hétvégén.

Ma reggel elkezdtem barnázni!!! Pedig ma vagyok a 16. cne-n, nem értem, de úgy látszik nekem már semmi nem jön össze......

Majd még írok, és ha az otthoni gép is végre úgy akarja akkor a táblát is hozom..

Puszi!

Nagyon jól éreztem magam a talin, köszi Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?