Sziasztok!
Jajj, de jó, hogy ilyen nyüzsis volt ma a topik
Bezzeg én nem tudtam bekukkantani korábban
Voltam ma dokinál, és nagyon lehangolódva jöttem el
Tulajdonképp semmi extra meglepetést nem mondott, de nagyon szar volt hallani a szájából azt a szót, hogy meddőség...
Tudom, közületek is sokan átmentek ezeken a problémákon, és most boldog anyukák/kismamák vagytok
Ez erőt ad, hogy lehet, hogy több idő, de nekünk is csak összejön...
Megvizsgált a doki, és azt mondta, hogy tulajdonképpen semmi gondot nem érez, de menjek a köv. menstruációm alatt vérvételre ( de ezt nyilván nem kell taglalnom, mert ti valószínűleg többet tudtok arról, hogy mi fog történni velem, mint én magam ), megcsinálja a hormonvizsgálatot, és az augusztusi menstruáció első napján kell időpontot kérnem a petevezeték átjárhatósági vizsgálatra.
Kicsit tartok is tőle, de legalább talán kizárhatunk, vagy épp megtudhatunk valamit, hogy miért van ez az egész.
Szegény doki bácsi totál ki volt akadva, hogy még sosem voltam terhes...
Kicsit félek is ettől, hogy miért nem akar sikerülni...
Mire haza értem, csak sírva tudtam elmesélni Lacnak, hogy mi volt a dokinál, mert annyira kiakasztott, és magijesztett az, hogy 3 helyre is felvéste a kartonomra, meg a beutalós papírra, hogy meddőségi vizsgálat
Mondtam neki a hőmérőzős adataimat, és kérdezte, hogy csináltam-e LH tesztet, mire mondtam neki, hogy igen, de még sosem volt pozitív. Ezen megdöbbent, aztán beszéltünk a PG53-ról, és mondtam, hogy az nekem egyszer volt igazán 100%ra pozitív, de akkor is a menstruációm 1.napján, mire közölte, hogy az szinte lehetetlen. Kb 10 millióból egy embernél fordulhat elő szerinte, hogy a menstruációja 1. napján van peteérése.
Úgyhogy addig is figyelnem kéne magam.
De az a baj, hogy mire hazaértem, a nagy elkenődés kellős közepette arra gondoltam, hogy nem hőmérőzök tovább, és nem figyelem magam ennyire, mert nem tudok már nem ezen aggódni.
Nagyon szeretnék nem mindig ezen kattogni, de már nem megy. Talán, ha nem fordítok ekkora figyelmet a testem jeleire, nem görcsölök rá, és hamarabb összejön a baba.
Sajnálom, hogy most ilyen lehangolóra sikerültem, de ez ma ilyen nap volt. Talán holnaptól újra jókedvű leszek!
Brill!
Suttogj léccci Erik fülébe, hogy hívjon nekünk is egy babát!!!
Pupy!
Hol vagy?
Minden rendben?
Jó éjszakát: Eszter