Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Képzeljétek tornáztam és bejött apuka, ő is elkezdte nyomni, de öt perc után lefeküdt.....állítólag nem volt fáradt, de nem akart kifáradni foci előtt :shock: Hisziapiszi :lol: :lol:

Aztán meg ott feküdt és ilyeneket mondott "Neked is ilyen lábad lesz, ha tornázol?" meg "De idegesítő hangja van, mé nem veszed le a hangot?"..... :roll: Szegénynek hiába magyaráztam, hogy ugye én már most kétszer annyit híztam mint RR az egész terhesség alatt, ráadásul nem is olyan kondival kezdtem a terhességet, meg én reggelire nem Norbi müzliszeletet eszek és ebédre se fitness menüt, meg különben is nekem nem a Norbi a férjem, úgyhogy valószínű az én narancsbőröm már nem múlik el ettől a kis ugrabugrától :x

De azért vicces, amikor kedves fitt kispapa kipróbálja a terhestornát és kipirul tőle :lol: :lol: :lol:

marek

Jolka,

Őszinte leszek: 2 hetente jár takarítónő, tehát ha én lecsúszok a lehetőségről, max ő csinálja egyedül... (neki gondoltam, hogy segítek és csinálunk egy igazi nagytakarítást)

Nomeg apura egy rossz szavam se lehet, házias, bár a takarítás nem az erőssége, de azért ha muszáj akkor nagyon ügyes!
Főzni, meg istenien tud, tehát ő fogja nekem a husi levest is csinálni, hogy legyen tejcsi :-) és itthon lesz 3-4 hetet velünk segíteni!
(mindent tud csinálni édességen kívül, de a madártejre már az egyik barátném bejelentkezett, hogy csinál :-) )

Szülők (nekem is, neki is) messze laknak, persze ők is jönnek majd, és gondolom hoznak is mindent, de mi (főleg ő) nem szeretné, ha az első hetekben mindig körülöttünk ugrálnának, inkább ő segít! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Marek!

Nagyon ügyi a párod. Le a kalappal előtte. Az enyém csak röhögött volna, ha meg látna torna közben. :)

Jutta!
Nekem is mindent megcsinál a férjem, ha kérem, de sokszor pl. magától rakja vissza lecibált függönyt, ha Manó megint garázdálkodott.
Én az első hetekben inkább anyukámra támaszkodok, de nem csak a segítség miatt. Biztosnságosabb így, Apának is jobb. A lényeg, a nagyszülőket nem akarom kizárni. Tehát én nem az a anyuka vagyok, aki "minden jobban tud a szülőktől..." nem akarom őket megbántani azzal, hogy a gyereket nem adom oda fürdésnél, öltöztetésnél. Tehát az első hetekben Mutim és Apa együtt végeztek mindent a gyerek körül, persze én is ott voltam, de hagytam ,hogy kibontakozanak. 2 hét után Mutim vissza ment dolgozni, Apa ezután vett ki 1 hét szabit. Nagyon sok nagyi panaszkodik, hogy még a gyereket sem foghatja meg...Belegondoltam, nekem is milyen rossz lenne, ha "eltiltják" tőlem az unokámat. Mutikám, már szülés idejére ki is vett 2 hét szabit. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én is akarok takarítónőt! De írtam, h ez itt a mi kis falusias, szegény környékünkön nem túl nyerő. Meg leinformálható kell, meg ilyesmi! Pedig már évek óta nyúzom a projektet! :?
De jó, h itt vagy Jolka! Nézegetem amiket megadtál. Lehet, h belehülyülök ebbe a bútorba... Az a baj, h nagyon válogatós vagyok! Meg nekem a modern dolgok nem tetszenek- feltétlenül, a dizájnra meg nincs lóvém, az nekem kifizetethetetlen!
Szal mi tele vagyunk régi bútorokkal. Festmények (egy-két értékes), de perzsáink nincsenek- sajna! :lol: (Van a bútorok között csak 100 éves, és van ami attől több! Egyrészét saját kezemmel újítottam fel. Most egy ónémet íróasztal a soros!)
És én valami időt állót keresek, meg nem akarok tiritarkát sem, mert úgyis tele lesz színes textilekkel, játékokkal. Amúgy a textilekkel valóban magam fogok megküzdeni. :wink: Csak találjak már bútort!
A szoknya dicséretet köszi! Egy burda szabásmintával kezdődött, de aztán átalakítottam, meg fel szalagoztam :lol: Amúgy pocakbetétes természetesen!
Timi, megkérdezem! Amúgy ne rágózz, ne ásíts nagyot, meg ilyenek! (De tudok jó csontkovácsot is- Pesten! :wink: )
Takarítani meg nem hagynak! Most is kiszorultam a teraszra a laptopommal. Még jó hogy van vezetéknélküli net!
És megveszi a telefont! A pingpong-asztal olcsóbb! És én amúgy is azt akarok! (És még lehet, h én is kapok valami újat! :roll: A mostaninak sem használom a fele funkcióját sem!)
Tyű, ez a Rubintos Réka... hát élőben még szörnyűbb! És a ropi lábai- ritka rossz lábú csaj, az hétszentség! Marek, de jó, h Te nem Norbi rudiján élsz! :oops: Bocs! :lol: :lol: :lol:
Ja, a ropis sztori is jó volt! :lol:

Kép
ermoni

Móni!
Keresek neked valami antik bababútort is. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát nálunk az a veszély nem fenyeget, h anyám akar majd fürdetni! Ő már mondta is: ő már nem tudja hogyan mennek a dolgok, nem is merne hozzányúlni. Meg amúgy sem emelhet 1-2 kg-nál többet. Fogadjak dadát? Nem is lenne nagy hülyeség!
A dm-es krémet próbáljátok ki, sztem okés! Mamalove vagy mi a neve. Van egy két saját termékük, amivel én nagyon meg vagyok elégedve! Állítólag a pelusuk is oké! (A doki unokatesóm gyerekének csak ettől nem piros a popója!) Anyukák, vélemény?

Kép
ermoni

Oké Jolka! :lol:
De annyira nem ragaszkodom hozzá! :lol: (Amúgy van már egy bölcsőm... :lol: :lol: :lol: de komolyan!)

Kép
ermoni

Móni!
http://www.erdbutor.hu/termek.asp?idCS=3
Nekem az itt található kiságy is tetszik és a komódok. Egy kicsit borsos az ára, de egy ügyeskezű asztalos, hátha olcsóban megcsinálná, kép alapján....
Ja és, ha tálász, jó kanapét, ülőgarnitúrát, vagy rekamiét a franciaágy helyet, szólj nekem is. Én is azt vadászok most. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
ropis sztori? új Móni-féle szoknya? sok mindenről lemaradtam?
sebaj, szép barna lettem, no májfolt egyelőre, de munka van ma este, így egy kicsit később, de visszanézek!
és hiányoztatok Csajok! :wink:

Kép
an°°di

Móni!
Mi is a babylove-os pelusokat használjuk, szeretjük a dm-es termékeket. Na meg ott a pontgyűjtő akció is, jól jön hó elején a 15 % kedvezmény. Baba születése utána el ne felejtsd kiváltani a bababónuszt, azzal is lehet spórolni...:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Andi!

Te is hiányoztál nekünk! Pihenj, és utána várunk az élménybeszámolóval, na és a képekkel.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Már a kezembe nyomtak ilyen bónuszos cuccot a dm-ben. Pedig nem annyira bármelyik pillanatosnak nézek ki még!
Találtam kanapét (sixay- tán fél milka körül van! :lol: de van hibája: nincs ágyneműtartója! :lol: amúgy én bírom az ő cuccait!). Én eddig marhára nem találok jót! De mondom, h válogatós vagyok!
Ja, és mennyi autóságyat láttam! :lol:
Hello Andi! Na mesélj, milyen volt a magyar tenger? És milyen volt a meleg Balaton?
És az egyik hozzánk közeli bótba meg ikerbabakocsikat láttam. Neten persze! Andi, ikres barátnénak nem volt csak sportkocsi a csajoknak! Még így is érdekel?

Kép
ermoni

Norbi rúdja...csak szeretnék azon élni, de apuka nem szeretné!!! :oops:

Andi
Nanehogymá dolgozzál...!!! Még haza se értetek vagy mi!!!

Takarítónőt!!! énis énis énis!!!! Egyébként én bébisintérre hajtok a tanítványok miatt... :oops: Annyit én is ki tudok fizetni egy órára, amennyit egy boltban kapnak, és itt csak gyereket kell emelgetni, és nem a vevő a büdös, hanem a kakis pelus :lol: :lol: :lol:

marek

Ikres sztorim nekem is van. Kolléganőmnek két 9 hónapos kislánya van (meg mellette egy ovis) és tök nyugisak, sokat alszanak, semmi gond nincs velük, csak az, hogy mindent elkapnak amit a nagy hazavisz az oviból...
Már annyi jó ikres sztorit hallottam, hogy lassan én is ikreket szeretnék :lol:
Bár az tény, hogy macerás, amikor mindegyik gyerek beteg, és egyszerre kell/kellene őket orvoshoz vinni.... :shock: Volt olyan nap, hogy hétszer :? :? mentek orvoshoz....én ezt nem is értem :shock:

marek

nem dolgozom, igazad van Marek. majd holnap. és akkor talán képek is lesznek.
a Balaton lehet, h meleg volt, de mivel másállapotomban fázósabb vagyok, mint általában, nekem pont jó volt (ma még hideg is!). próbáltam úszni is, és eszembe jutottál Jolka a tőkesúllyal ;) de azért ment így is. a gyerkőcöknek is nagyon tetszett a lazulás. irtó sokat rugdostak, főként Huba. és szeretik a dinnyét is (a görögöt) és Apukát is. Neki is produkálták magukat már sokszor! :D

Kép
an°°di

nahát, erre mindenki lelépett?
én is ezt terveztem.
Apuka már nagyon vár (türelmetlen a lelkem).
na, én ma már asszem vissza sem jövök, addig rudizzatok, szörföljetek, családozzatok.
holnap!
:wink: :arrow:

Kép
an°°di

Ugyan én itt vagyok! Csak keresgélek! Hát, ha nem, hát nem, akkor holnap! :wink:

Kép
ermoni

Nemcsak az én uram a türelmetlen? Féltékeny rátok a lelkem :shock: :shock: Állítólag túl sokat ülök a gép előtt... :? Megyek, meglocsolom a virágokat, aztán majd meglássuk....remélem lesz valami jó ötlet :oops: :wink:

marek

Marek!

Apa nekem is féltékeny, a gépre. :D
Ki is kaptam ma miatta, de Ő sem csinált mást, mint döglött a tv előtt. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Férfiak! Bezzeg amikor ő focizik, fallabdázik, biciklizik, teniszezik, túrázik, billiárdozik....akkor én ne akadjak ki :shock:

Képzeljétek, holnap jön hozzánk a férjem 15 éves unokaöccse pár napra. Mi a francot fogok én vele kezdeni???? Már eleve, hogy nem lehetek egész délelőtt egy szál hálóruciban, nem szaladgálhatok majdnem ruha nélkül, ha melegem van, meg úgy kell főznöm, hogy mindenkinek megfeleljen.....háááát én nem vagyok azért ennyire családcentrikus, hogy egy 15 éves unokaöccsel el tudjak itt szórakozni.... :roll:
Megkérdeztem az uram, hogy mi a francot fog itt csinálni, mondta, hogy majd fociznak, teniszeznek, bicajoznak stb. :shock: Csak ezt felejti el, hogy egy 15 éves fiúnak nem ilyenek az igényei, hanem kocsma, csajok, bulik....a foci, tenisz, bicaj szerintem előtte van, ill. néhány évvel utána....vagy nincs igazam?

Most elköszönök, mert uram megfürdött és meglátja, hogy itt ülök...aztán meg majd jól megkerget, vagy mittomén :lol: :lol: :lol:

marek

Jó reggelt! :-)

Szijja Andi! No várjuk a fotókat!!

Jolka, mi se akarjuk kizárni a nagyszülőket, csak magunk szeretnénk előbb megismerni a gyereket... Ráadásul anyám extra parás - jujj, miért köhögsz?, jujj, nem vagy lázas? - már említettem... és nem akarom, hogy amikor én a legbizonytalanabb vagyok, akkor jöjjön nekem az aggodalmaskodásával...
Imádom, de ismerem is, tényleg ilyen. Már a 6 ill. 8 éves unokái is mondják, hogy "jajj Mama, ne aggódj!"

Móni, pont "vidéken" könnyebb jó, megbízható és olcsó takarítónőt találni! Gyerek mellett lehet,hogy jól jön neked is, főleg, ha dolgozgatni is akarsz - ha jól gondolom Te nem csak 8 órában, hanem otthonról, néhány kisebb melót bevállalva...

Marek, hááátt 15 éves fiú? Én se tudnám mi a francot kezdjek vele. De nem hiszem, hogy a nyakadon fog ülni!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jó reggelt!

Legközelebb majd szieszta időben leszek. Apa azzal ment el dolgozni, hogy reméli, ma nem fogok egész nap a gép előtt ülni. :lol: :lol: :lol: De, ahogy Marek mondja, bezzeg amikor ők mennek focizni... Apa meg szokta nézni a meccsük előtti és utáni csapatot is. Előfordul, hogy 3-4 órát is oda van. :? Én meg akkor merülök el a gépezésbe, ha Manó alszik, vagy vigyázz rá valaki. Mi lenne, ha még barátnőznék is, vagy csak csavarognék gyerek nélkül. :shock:

Juttának igaza van a takarítónőt szerintem könnyebb vidéken találni, megbízhatóbb, precízebb. Leinformálni, könnyebb, meg kell kérdezni a másik munkaadóját...
Na és Marek szerintem nem lesz gond, a 15 évessel. Észre sem veszed, hogy ott van, legfeljebb nem kerülsz sorra a gép előtt és még a tv-t is kisajátítja magának. Kajával ne legyen gondod, szerintem jobban élvezi, ha pizzát kap pizzával. :) Küld el a fiúkat moziba, v. a strandra. :)

Na mentem, megyünk a boltba, míg szét nem folyok az úton. :)

Szép napot!

Remélem, mikor legközelebb jövök, már tele lesz az oldal képekkel és élményekkel. Andi rád gondoltam. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelit!
A takarítónő témában: elhihetitek, futottam már néhány kört! Ott kezdődik, h valóban relatíve sokan foglalkoznak takarítással, sőt bejárnak Pestre, de... Ez a mi környékünk az aglomeráció szegényebb része. És nálunk mindenki tud mindent a másikról. Egyik faluból a másikba nem szívesen vagy egyáltalán nem megy át takarítani.
A nyelviskolát csináló barátné nagyon sokat szokott szenvedni takarító keresgeléssel. (Ettől jobban talán csak a tanárai akasztják ki, bocs angol tanárok, de évek óta hallgatom a nyelvisi napi problémáit!) Ráadásul ő otthonra mindig másik takarítónőt keres. És azt képzeljétek el, h nem hajlandó eljönni hozzám egyik sem, mert mi a szomszéd településen lakunk!
Helybélit meg nagyon meg kell válogatni. És én még csak 12 éve lakom itt, nem állítanám, h jól ismerek mindenkit!
Itt a faluban napi probléma a munkanélküliség és az alkoholizmus. (Olyan rémisztő adatot is hallottam, h a falu 70%-a nem dolgozik- bár ezt én soknak tartom, de a közeli kis köziben a tulaj alátámasztotta azzal, h itt segélytől segélyig élnek az emberek. Nála állandó a hitelezés! És sokan nem a kenyérre kérik a hitelt, hanem a piára! Szörnyű! Mi lehet itt az oviban és az isiben? Bár ez még később jön, de tudom, h sokan máshová hordják a gyerekeket! Bár lehet, h egyszercsak elköltözünk, de addig itt kell megoldanom a dolgokat!) Gondolhatjátok, h amikor vagy tíz éve el akartuk adni a trabinkat(!), állt a ház előtt, már akkor megszóltak minket!
A faluban az egyik, akivel jóban vagyok a fodrász csaj! Őt például tavaly azért is megszólták, h elmentek a Tátrába (az én biztatásomra!) egy pár napra. Hogy mit szórja a pénzt! Mit szólnának hozzá, ha tudnák, hogy mi mit össze csavargunk, és amúgy a kerítés mögött hogyan élünk!
És sejthetitek, itt mindenki kíváncsi! És képzeljétek még leskelődnek is! Szóval nem egyszerű. De keresem a megoldást
Engem amúgy a külsőm alapján is megszólnak (bár most nagyon szolídra veszem a figurát) és hát mivel definiálatlan amit csinálok, így amiatt is meresztgetik a szemüket! Bár nem nagyon izgat, de van egy pont, amiután idegesítő!
Na bocs a kifakadásért! De ha már ennyit emlegettétek a takarítónő témát! Bár a gyerek mellett tényleg jó lenne... Mert eddig valóban úgy van, h dolgoznom is kell (mégha minimálisat is) a kft-nkben is, na meg a szakmámban is!

Kép
ermoni

Na ebből akadémiai székfoglaló lett! Bocs! :oops:
Marek! Nem sokan szeretik, de én bírom ezt a korosztályt. A fiúkkal meg amúgy is jól ki szoktam jönni! Látnátok néhány volt tanítványomat! :lol: Sztem zavarban lesz tőled, meg a pocakodtól! És ha adtok neki mozgásteret, akkor el fogja foglalni magát, nyugi! Aztán meg majd jól érzi magát, és minden nyáron nálatok lóg! :lol:
Pizza jó ötlet! Próbáld ki a receptem! :wink:
Andi! Élménybeszámoló? Képek?
Na megyek zuhanyzom, hajat mosok...

Kép
ermoni

Jó reggelt!!

Mozgástere lesz, mert alig leszünk itthon! Mi kérem dolgozó emberek vagyunk :wink: A tévét meg viheti, mert mi nem szoktuk bekapcsolni.... (na jó, tenisz, foci, forma 1...). A számítógépet is megoldjuk, majd egymás mellett csetelünk valami nőcikkel, csak ő fiatalokkal, én meg terhesekkel :wink: Néha esetleg cserélünk gépet, csak a tapasztalatszerzés miatt.... Ha meg nagyon unatkozik, lehet egyet kertészkedni :wink:

Andiéknak ilyen fárasztó volt a nyaralás??? Úgy látom már nyaralni sem érdemes, nem piheni ki magát az ember!! :wink:

marek

Sziasztok Csajok, egy órát csak olvastam vissza, jó sok minden volt, nem is tudok mindre reagálni.

Én pénteken Nagymami látogatáson voltam, szombaton Anyukám szülinapja, vasárnap pihi, de olyan meleg volt, hogy még a laptopot se volt kedvem bekapcsolni.

Timi, ez az állkapocs kiakadásos sztori viszont feldobott igy hétfő reggel, örülök, hogy már minden ok :lol:
Nagyon szexi a pocakos fotó, olyan, mintha valami hastáncos ruha lenne rajtad :lol:

Móni, végre már neked is tisztességes hasad kezd lenni, nem csak azt a cseresznye magot kell nézegetnünk. És nagyon szép a szoknya :wink:
Eddig nekem is az volt a véleményem, hogy falun könnyebb takaritónőt találni. De hogy olcsóbb, az biztos! Anyukámék 15 percre laknak tőlünk egy faluban, de neki fele annyiért takaritanak, mint nálunk. Hiába, Veresegyház elit hely :lol: De asszem én akkor se mondok le róla, ha meglesz Panka, mert utálok takaritani, igy már akkor is takaritónőm volt, amikor csak 36 nm-es lakásom volt :lol:

Marek, bár már én is vén vagyok, de tuti, hogy én is beszóltam volna a tanitványnak. Szerintem ez vérmérséklet kérdése is!

Móni, KIKA-ban nem érdemes gyerekbútort nézni? Én még nem néztem sehol, de már ideje lenne.

Nálunk apukát rendszeresen furdalja a kiváncsiság, mindig kérdezi, hogy miről irunk ennyit...de sose árulom el :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok!
élménybeszámoló később (meg kell csinálnom azt a melót, amit tegnap este Marek tanácsára - kösssz! - elhalasztottam mára). képek még később, mert Apuka elvitte a kártyát (legfeljebb kérek tőle párat emailben vagy vmi), és én kéremszépen dolgozni voltam reggel meg barátnőzni, ha már 2 hete nem láttam sem őt, sem a kis lurkóját (irtó nagyot nőtt 2 hét alatt!!! :shock: :shock: )...
és dagi vagyok, hízok, mint állat (jaj, Jutta, mondd, kérlek, hol tartasz? :oops: :oops: ), és baromi nagy a hasam (olyan 7-8 hónaposra saccoltunk ;) ), úgyhogy ma fél gyümölcsnap lesz... hátha víz egy része 8) :? :roll: :roll:

Zsu, kezdjetek sztem vmi nagy babaáruházban nézelődni (Brendon, Mandrina vagymi, Kika, ilyesmik)

no, "leléptem", olvasgatok, ha nagyon unom, de nemsoká jövök (3 óra a határidő)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én is jelentkezem, bár nem hiányoztam a kutyának se bizti.
Vissza olvasni még nem volt időm, de ami késik, nem múlik.
Rövid helyzetjelentés: 4D-s UH megvolt ( képek lesznek, ha apuka megcsinálja, mert én nagyon béna vagyok). Ádámkánk, valóban kukis ( hál isten, mert már úgy bele éltem magam)
Kibacott velünk a drágám, mert az UH alatt, meg sem moccant és eltakarta a száját ( a vizsgálat végén, egy félmosolyt, megeresztett azért. ) A pofikája, nagyon szép ( talán, mintha rám hasonlítana :lol: ) Az orra, meg apukájáé. 1170gr ( már most, nagyobb, mint amekkora én voltam megszületésemkor).
Védőnéni és doki is letudva 2 hétre. Bakker, megint híztam 1,5 kilót.
Jutta, Marek, ti tuti nem tartatok 10 kilónál, úgyhogy Andi személyi edzőjét, sztem én nyerem :evil: :evil:
Még apukám is megjegyezte, hogy nőtt a seggem.
És, sztem mindenkinek nagyobb pocakja van, mint nekem. legalábbis így láttam a többi kismamin.
Na, jóvan, ennek örömére főzök darás tésztát, had hízzak még jobban

Kép
Kép
gabcii

Lányok!
Tudjátok, hogy a hízás nem lehet itt téma, de azért elmesélem, hogy hiába tornázok, mégis komoly narancsbőröm van, és a seggem.... :shock: :shock: :shock: Na nem baj, apuka így is szeret, egyébként a 6 kiló még mindig annyi (legalábbis a hétvégén annyi volt)...

Andi
Bocs, hogy elhalasztattam veled a melót :oops: , bár azt hittem, hogy helyette kapunk élménybeszámolót, szóval nyugodtan dolgozhattál volna :P

Ma délután nem leszek, mert meló van, aki lemaradt volna valamiről, annak elmesélem, hogy nyáron többet fogok dolgozni, mint előtte, mert bevállaltam egy intenzív tanfolyamot, úgyhogy csak délelőtt leszek....CSak nehogy kidőljek a sorból... :roll: De ez csak hat hét, utána már csak a céges bigyusz van, bár nem hiszem, hogy végig tudom csinálni...

Megyek is, este vendégem lesz (a már említett...), nem biztos, hogy jövök... :cry:

marek

Kép
na, tessék egy kép
lehet röhögni ;)

Kép
an°°di

Jóóóóóóóó! Ott ekkora dombok vannak???? :shock: :shock: :shock:

marek

Állat a kép, Andi, nagyon művészi :lol: :lol:
Szép kis domborulatok!

Én most vettem észre, hogy az elmúlt héten felugrott egy kiló, már én is 5 kg-nál tartok totálban :evil: Azt hittem,hogy majd én leszek a minta kismama, aki összesen 8 kg-t fog hizni, de már látom, hogy most megdőltem!

De jó neked Marek, hogy 23 hetes terhesen már csak 89 napod van hátra :lol: :lol: :lol:

Gabci, tegyél fel képet hamar!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na hello!
Gabcii! Én hiányoltalak! (Ebincet még mindig hiányolom, de mi lett Lollypop-al?) És muti a pocakot! Meg mindenki! Aki még eddig és mostanában nem tette!
Nincs sok kedvem írni, mert a hugom leszívta a mai energiadagomat. Most regenerálódnom kell! Hát kistesó!!!
A beszólás témában nem szólnék már be! De ugye a komoly emberek beszólnak, én meg nem (mindig). Van ennek értelme? :lol:
Sztem elmegyek varrogatok, takarítok, mert sz*r a kedvem, de nem gondolom, h traktállak vele benneteket!
Éljen a Badacsony! Azt tudtam, h vulkanikus, de a kráter eddig nem látszott! :lol:
:arrow:

Kép
ermoni

hehe, kösssz mindenkinek :roll: Marek, csak egy domb maradt, a másikat hazahordtuk :P

kinek kell beszólni? én bírom/-nám a traktálást. jobb, mint a pályázati ablakok ( :shock: :shock: :shock: )

Zsu, nekem már megvan a 8 kiló kb ... de asszem 1 lement, mert ma végeszakadt a szorulásnak :oops: :oops: :oops: bocccs, de olyan fontos! a piramis legalján vagyok én a low-life veszélyeztetett kismama. csak a létfenntartási alapfunkciók meglétével törődöm...
nemsokára aludnom is kell! 8)

Kép
an°°di

Halihó!

Andi: tök jó a fotó!!! :-D

No mindenkinek elárulom, hogy +10 kg! Lehet szentségelni...
És csajok én már hetek óta nem eszek tésztát/kenyeret... 1-1 pogira csábulok el nagy ritkán, amúgy gyümi, kefír, halkonzerv magában, max. teljes kiörlésű keníér a dm-ből... ennél jobban már nem vigyázhatnék!!! Úgyhogy már nem emésztem magam miatta, nekem tuti meg lesz a +15-20 kg! :oops: :cry: :twisted:
Gabcii, nekem ugyan rendesen nagy a pocakom, de a seggem is hízott, ez van! Apuka hálistennek nem reklamál, ő a cicit és pocit veszi észre!
Segítség viszereim vannak, az egyik térdem hajlatában szép nagyok!!

Andi, tuti recept a hasi bajaidra: gyümi + tejeskávé / tej + teljes kiörlésű müzli vagy keksz (pár darab) + aszatlszilvalé.
A hatás garantált! :-)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, utolérlek a 25ik hétre.. hacsak be nem vetem a titkos fegyveremet! azaz kánikulában amúgy sem vagyok éhes (nemterhesen ugye..), és ezt kombinálom a fél gyümölcsnappal. meglássuk ;)
visszeret én is várok. van a bal lábam térdhajlatában egy szíííp kíííík kííígyó... ebből lesz még valami, érzem...
az összevissza evés meg ilyen amatőr (már elnézést! ;) ) próbálkozásokkal nem fog működni. ugyanis eddig is ezt csináltam. talán a tegnapi kaukázusi kefír lesz a ludas (értsd: megváltó). arra ment a dinnye meg a paradicsom, tej mindig van kb 1 liternyi bennem... meglátjuk... újra felfedeztem a zabpelyhet. a régi haver eddig mindig kisegített.
de nem is csodálkozom, h szorulok, mivel a gyomrom tegnap reggel a jobb oldali bordáim alatt korgott, evés után pedig a bal oldalon kerregett tovább. Petra szerintem ezzel játszik, míg a nagytestvére nem unja a húgyhólyagot... :? :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi!
Tök szupi a fotó!!!!

Gabcii!
Hogyne hiányolnánk. Na és többieket is.

Móni!
Ez, hogy tetszik?
Kép Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Még nem olvastam vissza.... :oops: ,de voltunk szombaton 4d uh-on!!!!! :D
Jajj,nagyon szuper volt!!!!!
Hát lányok én csak ajánlani tudom mindenkinek a 4d geneseis rendelőt!!!
Több mint egy órát voltunk bent!! A hölgy nagyon-nagyon kedves volt...olyan édesen beszélt a bébihez!!! :D :D
Kaptunk a teljes vizsgálatról dvd-t,kaptunk cd-t amin van 21 kép és kaptunk 2 nyomtatott képet...meg ásványvizet,csokikát.... :lol:
És ez volt 12000ft!!
Nekem nagyon bejött a hely és a páromnak is...ja és Szulák Andrea is idejárt!!!
Rakok képet:
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Hali
Gabi
jó ,hogy jöttél :-) rakj ám képeket fel,kíváncsi vagyok nagyon.Akor mostantól lehet vásárolni tuti Ádámnak :-)

Nem tudsz itt a környéken csontkovácsot?

Andi
Nagyon édi a kép,sokat nőttek a bébik odabe :-)

Jolka
nekem tetszenek a szobák,gondolom kisebb vagyon az áruk.

Takarítónő?az ki?jöhetne ide is,de max. segíteni,én nem bírnám elviselni,hogy más takarítsa a retkemet,ahhoz már nagyon gazdagnak kéne lennem.
Vendég

Ancsi
nagyon cuki a kiscsaj :-) még mindig kiscsaj ügye?
Vendég

Ancsi, édes kis pofaaaa!!!!!!!!!!! nagyon széép!! :D :D (csak én nem emlékszem, h kiderült-e már Tesóbaba neme? :roll: :roll: :roll: )

Kép
an°°di

Timi: nem tudok csontkovácsot sajna.
A héten, beszerzem a nagyobb dolgokat Ádámnak, rucikat meg majd késöbb veszek. Eddig 3 bodyt vetem neki, 56 -t.
Nem tudom mit csinál ma az én drágám, de nagyon kényelmetlen ez nekem. A hólyagomon lehet a feje sztem, a lábai meg a bordám alatt, legalábbis úgy érzem.
Andi, mekkora nagy pocid van :D
Ancsi: nagyon gyönyörű tesóbaba pofija :lol:
Remélem dvd-ről tud apuka majd képet csinálni, akkor megmutizom én is Ádámkát. Már most úgy bele vagyok szeretve ebbe a gyerekbe.

Figyelem!!! Kombi ágyat szeretnék venni, ágyneműtartósat, pelenkázóval egyben, ifjúsági ággyá alakíthatót, nem 70000-t.
Tud vki segíteni?
Jolka, nekem tetszenek a bútorok, de az áruk is bizti olyan, amit én ki nem fizetnék érte.
Ja, a takarítósnéni hozzám is jöhetne, mondjuk ablakot pucolni!

Kép
Kép
gabcii

Jaj, Ancsi, nagyon szuperek a képek! Ezeken tényleg nagyon jól látszik minden! És édes a babó, úgy látszik, tényleg érdemes várni a 28. hétig!

Andi, az ikreseknek nem mindent duplán kell? Akkor nálad 16 kg az alap :lol:

Nekem szorulásra még a Móni féle szilvalekvár se nagyon segitett, bár nem tudom, mennyit kell enni, én csak egy teáskanállal ettem reggel...többet nem tudok, olyan tömény.
De Andi, Te kinálgattál nekem egy üveggel, akkor ezt most halászd elő!

Jolka, ezek biztos horror árba kerülnek, olyan szépek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka!
De jó, h jöttél, mert tényleg b*zi szar a kedvem és a bútoroktól egy kicsit vidámabb lettem!!
Úgy látszik, sikerült értelmesen leírnom az igényeimet! Abszolút ez a vonal az amin keresgélek!
Csak sejtésem van, h milyen bútorok ezek (valami lengyel cég?), így légyszí forrást is!
És nagyon köszi!
Ancsi! Pont eszembe jutott, h hétvégén voltatok 4d-n, és íme megjelensz! Nagyon szuper! Én is akarok 4d-t! De az még odébb van!
Na, elkotródok megint, nyalogatom a sebeimet! :?

Kép
ermoni

hehe, Zsu, ha mindent duplán, akkor kérek egy 48 órás napot is :D
nehogymár kétszer akkora legyen a hasam, mint a tiétek (pedig gyanúúúúúús ;) )
és elő is veszem a lekvárot.. holnapután, ha megint beradagok.

Jolka, tényleg... link??

Gabcii, mikor ér haza az ezermester Apuka? kíváncsian várjuk a képeket Ádámról!!! :roll: :roll: :roll:

Móni, mikor mész 3/4Dre? és eldöntötted végül, h hová?

mi ma 5re megyünk apasági nyilatkozatért, így most pihenek egy órát, mert szegény Petrust már totál összenyomtam... dehát minek liftezik fel a gyomrom helyére, nem? amúgy is elegem van az ülésből. a fenekemnek is melege van (pedig csak 24 fok van benn), és a szemem is kigúvad a sok képernyőbámulástól... :?

estefelé jövök
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Andi.

Az apaságit már lehet intézni???
Nem később kell!!
Melinél is voltunk,de esküszöm nem tudom,hogy mikor.... :oops: :oops:

ancsi26

:evil: :evil: :evil: nem volt rajta a kib*szott papíron, h mikor fogantam meg. mondtam én az asszisztensnek, h kérni fogják, de kiröhögött, h azt csak a jóisten tudja. én ráhagytam. ráírták a cetlire, h június 4-én 20 hetes terhes voltam, és várhatóan október 19-én szülök.
és láss csodát: a gyámügyiseknek ez nem volt elég!!!! :evil: :evil: :evil:
így akkor csütörtökön hülyét csinálok magamból a doki előtt, ráíratom vele a papírra, h mikor fogantak a kölkök, és h mikor menstruáltam utoljára, és hogy hányas lábam van, sőt, azt is, h Apukának hányas a lába (tiszta Monthy Python...mindjárt röhögök, jajjj), és kérünk új időpontot. yeeeeeaaaaahhhhh :evil:
gyűlölöm a bürokráciát, említettem már?
amúgy vicces, h az apasági nem évül el 30 nap elteltével (Ancsi, figyelem!), a házassági anyakönyvi kivonat másolata vagymije, az igen! (házasok figyelem!!)
Éljen Magyarország! Éljenek a csinovnyikok!

Kép
an°°di

Andi, ne őrjits meg, az én igazolásomon is csak a szülés várható időpontja van rajta, a doki azt mondta, hogy mást nem kérnek :evil:
Akkor mehetünk vissza csesszék meg :evil:

Na én ma már nem zavarok, lépek haza, szép estét mindenkinek :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sehol senki?
Jolka! Pedig nagyon várom, h hol lelted ezt a babaszobát!
Ciripke!
Ha megjöttél a nyaralásból, akkor az képes élménybeszámoló után megmondhatnád, h a házasoknak mikor kell intézkedni!? (A múltkor is Te homályosítottál fel!) De lehet, h Jolka ezt is tudod?
Andi! Nem rég írtam, h mikor és hová megyek 4d-re! (Júl. 2-án és a Zsu által ajánlott helyre!) Ugye aki nyaralgat és nem olvasgatja el a topikban történteket! :lol:
Jutta! Neked mi van a 4d-vel! Képet!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?