Én is akarok takarítónőt! De írtam, h ez itt a mi kis falusias, szegény környékünkön nem túl nyerő. Meg leinformálható kell, meg ilyesmi! Pedig már évek óta nyúzom a projektet!
De jó, h itt vagy Jolka! Nézegetem amiket megadtál. Lehet, h belehülyülök ebbe a bútorba... Az a baj, h nagyon válogatós vagyok! Meg nekem a modern dolgok nem tetszenek- feltétlenül, a dizájnra meg nincs lóvém, az nekem kifizetethetetlen!
Szal mi tele vagyunk régi bútorokkal. Festmények (egy-két értékes), de perzsáink nincsenek- sajna!
(Van a bútorok között csak 100 éves, és van ami attől több! Egyrészét saját kezemmel újítottam fel. Most egy ónémet íróasztal a soros!)
És én valami időt állót keresek, meg nem akarok tiritarkát sem, mert úgyis tele lesz színes textilekkel, játékokkal. Amúgy a textilekkel valóban magam fogok megküzdeni.
Csak találjak már bútort!
A szoknya dicséretet köszi! Egy burda szabásmintával kezdődött, de aztán átalakítottam, meg fel szalagoztam
Amúgy pocakbetétes természetesen!
Timi, megkérdezem! Amúgy ne rágózz, ne ásíts nagyot, meg ilyenek! (De tudok jó csontkovácsot is- Pesten!
)
Takarítani meg nem hagynak! Most is kiszorultam a teraszra a laptopommal. Még jó hogy van vezetéknélküli net!
És megveszi a telefont! A pingpong-asztal olcsóbb! És én amúgy is azt akarok! (És még lehet, h én is kapok valami újat!
A mostaninak sem használom a fele funkcióját sem!)
Tyű, ez a Rubintos Réka... hát élőben még szörnyűbb! És a ropi lábai- ritka rossz lábú csaj, az hétszentség! Marek, de jó, h Te nem Norbi rudiján élsz!
Bocs!
Ja, a ropis sztori is jó volt!