Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Julcsi: Jó, hogy újra köztünk vagy! :D Sajnálom, hogy a nagy várakozás ellenére mégsem volt tökéletes az erdélyi tartózkodásotok. Annak viszont örülök, hogy jól utaztatok és hogy végülis akadtak kellemes napjaitok, beleértve az esküvőt is! Nagyon szép képeket tettél fel! Mihez hasonlít az íze a rántott békacombnak? :roll: Ákos már nálatok van?

Szilvi, Betty: Köszi a tippeket a lepedővel kapcsolatban. Tegnap próbából visszatettem csak úgy, ahogy előtte volt, simán behajtva a széleit a matrac alá és ezúttal nem zavarta Jocit. :lol: De ha sűrűn megismétli a lehúzását, akkor azt hiszem, hogy veszek gumisat. :wink: (Nekünk is az van.)

Mölli: Hogy érzed magad?

Most mennem kell, később benézek.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nem tudtam tegnap jönni, mert a hétvége utáni sok munka mellett kezdtem ismét szarul érezni magamat! Továbbra is vacakol a fülem (bedugul, pattog), de szerencsére nem fáj. Meg nagyon fáj a fejem (ma még nem, de tegnap igen), tegnap kétszer is aludtam, amíg a lányom is azt tette. A fülemben már szombat reggelre elmúlt a fájdalom, így szerencsére a lagziban csak az orrfújás keserítette meg az életemet, de túléltem mégis. :roll: Még köhögök is, de most már határozottan csak oylankor, amikor jól felgyülemlik a váladék. Szóval, cseppet sem vagyok jól, de nem illik panaszkodni, ugye? :roll:

Most is rövid leszek. :(

Julcsi, örülök, hogy épen-egészségesen megérkeztetek, és hogy aránylag mégiscsak jól telt az ittlétetek. Sajnálom, hoyg nem volt teljesen felhőtlen. Azért nagyon szép heléyeken jártatok, és remélem, hoyg ez mindig szép emlékként marad meg nektek. A lapot már nem is vártam.
Látod, a szabad időtökben nyugodtan ruccanhattatok volna egyet hozzánk is. És végül mégiscsak NAgyváradnál jöttetek át, így gondolom, MArosvásárhelyt is érintettétek. VAgy mégsem? Jó lett volna, ha találkozunk. De majd máskor. :)
HA van kedved, majd mesélhetsz bővebben a lagziról is. :)

KAti, Kriszta is egy időben húzogatta a lepedőjét, pedig nekünk csak gumis van. NAgyon ügyesek ezek a lurkók, mindennek rájönnek a nyitjára. :D

Szilvi, nagyon édi Regina, ahogy pancsizik, és együtt is jól néztek ki. Így legalábbmegismertünk téged is. Bár én még láttam képet rólad a honlapotokon. NAgyon hasonlítasz Csillára. :)

Betty, Kriszta imán pancsizni, de végül még nem vettünk neki ilyen kis medencét. Hétvégére viszont tutti meglesz, mert ismét készülünk valahová a szabadba, és hogy pancsolhasson kedvére. Azért ne aggódj, hoyg mindiga másé kell, ezzel minden gyerek így van: a sajátját nem szereti adni, de a másét igényli. :D Az jó, ha már ennyi mindent megeszik Léna, a gyümi miatt pedig nem tudom mit tegyáél. Végülis nem szerethet mindenki mindent! Bár a bennük lévő vitaminra agy szüksége van.

NA, megyek is, mert egy halom ruha vár vasalásra és összehajtogatásra. HA tudok, még jövök. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, aztán jó rövid lettem. :roll: :roll: :roll: :roll:

Még az jutott eszembe, hogy pont ma vagyok 12 hetes Mütyürkével. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Lassan lejár az első trimeszterem, és alig vettem észre. Annyira gyorsan telik az idő, hogy elmondhatatlan! Krisztával ez volt a leghosszabb időszak a várandósságomból! Most azért természetesen, minden más. :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Újra itt.

Voltunk vásárolni, Joci pedig hazafelé elaludt a babakocsiban. Mikor hazaértünk, átraktam a kiságyba és azóta is alszik.

Edith: "Nem féltem" én sem Jocit, biztos, hogy hamar rájönne a gumis lepedő lehúzására is, mert sokszor a matrac sarkát is felemeli és bemászik a helyére. :shock: :lol: Örülök, hogy jobban vagy. Csak pihengess továbbra is, amikor csak teheted! Gömbölyödsz már? Biztosan azért nehéz kivárni, amig eltelik az első trimeszter, mert akkor még nem nagyon nő a pocak, nem érezni a pici mozgását és nem olyan "kézzelfogható" a babavárás ténye.

Elég rossz a hangulatom. A nagymamám állapota rohamosan romlik. Az orvos szerint is feladta a kűzdelmet a gyógyulásért! Egész nap csak aludna, nem eszik, újra infúziót kap! :cry:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kati!
Borzasztóan sajnálom, hogy a nagymamád állapota rosszabbodott! Nem is tudom mit mondjak!!! De ha már Ő nem akar köztünk maradni, akkor semmi nem fog rajta segíteni!!! :cry:
A békacomb íze, olyan, mint a csirkehús, enyhén halízű beütéssel! Tényleg nagyon jó volt!

Edit!
Tényleg milyen gyorsan eltelt ez a 3 hónap!!! :lol:
Innentől pedig repülni fog az idő!
Azért megy gyorsabban, mert most Kriszta lefoglalja a nemlétező szabadidődet is!
Azért nem mertünk egyedül csalingázni, mert a Gyuri nagyon félt, hogy eltévedünk, és akkor mi lesz a Dáviddal! Ugyanis semmit nem hagytam itthon, kivéve a térképet!!!

A lagzi ugyanolyan volt, mint itthon, egy vidéki lakodalom. Kikérte a vőfély a menyasszonyt, elbúcsúztak a szülői házban a szülőktől, és a templomtól gyalog ment a menet a kultúrházba!
Azt nem is mondtam, hogy a lagzi idejére vigyázott egy kedves néni a Dávidra, akinek ott volt a 6 éves unokája is, elnevezték Dávidot Balázsnak, és amikor a kislány felébredt, és már nem volt ott "Balázska" akkor szívszaggató zokogásba kezdett, hogy miért vitték el a babát, és neki nem kell másik testvér, csak az a kisbaba! :lol: :lol:
Jó volt, hogy vigyáztak rá. mert kb 5 házra voltak a kultúrtól, és így többször is át tudtam sétálni, megnézni, hogy alszik e !!! Aludt mint a bunda!!!
Mindjárt kicsinyítek le lagzis képet, és teszek fel!

Zsuzsiról, Olivról van valami hír?

Mölli hogy vagy? Gondoltam Rád hétfőn!

bogyo75

Nem tudok kicsinyíteni képet, mert írásvédett lemezre lett mentve!!! :cry:
Mára ennyi! Beszedem a ruhát, mert mindjárt esik az eső!

Legyetek jók!

bogyo75

Helyette teszek fel a Dávidról képet!

Kép

bogyo75

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, és helyzetjelentés!
Szóval!
Pénteken voltunk egy barátnőmnél. Picifia 2 éves. Tök jól eljátszott a 2 gyerek. Inkább egymás mellett, mint egymással, de nagyon aranyosak voltak.
Az elején csak méregették 1mást, de miután feloldódtak nem volt gond.
Mi meg jót dumáltunk barátnőmmel!
Szombaton a munkahelyem által szervezett gyereknapon voltunk. Enéht ki se lehetett rángatni az ugrálóvárból. Nagyon tetszett neki. Még David Merlinivel (ő is fellépet) is találkoztunk, bár a közös fotózás a "cubai" zenészek miatt elmaradt.
Azért sikerült jól leégnem, most szenvedek mint a kutya, alig bírom felemelni a karjaimat, mert húzódik a hátam.
Vasárnap Soroksáron voltunk, szóval mozgalmasan telt a hétvégénk.

Edith!
Igazán jó esik, hogy hiányolsz, de tartok tőle, hogy nem leszek sokkal többet itt! Csak akkor tudok jönni, ha Enéh alszik, és éppen nincs dolgom, meg kedvem is van írni. Olvasni, úgy ahogy szoktalak titeket, de annyira nehezen szánom rá magam az írásra.
Ha Enéh ébren van, akkor meg egyszerűen képtelenség ide ülnöm. Egyből jön, bemászik a házhoz, és a cd/dvd-tárakat nyitogatja, csukogatja. Ha meg olyanja van, akkor még a gépet is kikapcsolja.

Betty!
Léna üveges gyümölcsöt se eszi? Hippnek vannak tök jó gyümölcsös túródesszertjei.
Esetleg "kompótnak" megcsinálva? Vagy tejpépbe belekeverve? Vagy olyan kaját csinálni ami eleve gyümölcsös? Mondjuk pulykahusit őszibarackkal, és "krumplipürével", vagy "gyümölcsrizst"?

Bogyó!
Nagyon szép helyen jártatok! Dávid is nagyon aranyos!
Kicsinyítés: mentsd máshova a kicsinyített képeket! Én létrehoztam egy res (resize) nevű mappát, és minden lekicsinyített képet oda mentek.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Reginám lázas, mert jön a foga! Egyszerre 4!
Nem tudom, hogy mit csináljak, mert holnap kellene oltásra vinnem, de így hogy lázas bisztos nem adja be neki a dr.-nő. Ráadásul tegnap este a párom sem volt velünk, csak hajnalban ért haza, addig dolgozott.

Cs.Kati!
Nagyon sajnálom a mamád! Remélem, azért jobban lesz!

Edith!
Jobbulást neked! Már nem hánysz, émelyegsz, stb?

Bogyó!
Nagyon szép fiad van!

szirwen1

Sziasztok!

Köszi a bókot, Dáviddal kapcsolatban! :lol:

Sancsi, de rég nem olvastam rólatok!
Örülök, hogy ilyen jól telt a hétvégétek!!! De máskor vigyázz a hátadra! A hideg tejfől nagyon jót tesz!!!

Utána sikerült lekicsínyítenem a képet!

Kép

Kép

Kép

Na mostmár befejezem, mert biztos untok!!!!
Jó éjszakát Mindenkinek!

bogyo75

HOL VAN MINDENKI??????

bogyo75

IIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

(CSak most épp a naplóban törléesztettem. :) )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

MA voltam kontrollon a fülészeten, továbbra is váladékos a fülem, de szerencsére nem gennyes. A dokinő nem is ajánlotta az AB-t, szerinte el fog múlni anélkül is, persze, lassabban, de ki lehet várni. Mondjuk én sem szeretném, ha gyógyszert kellene szedjek, mert sosem lehet tudni. :roll:
Tegnapra meglettek a foltomnak az eredményei is, ma már fel is írt a bőrgyógyász valamit rá, holnaptól kezdem kenegetni. remélem, hamar elmúlik.

Most már megyek is, mert felkelt Kriszta.

puszi, mindenkinek szép napot továbbra! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Ma elég sűrű napom volt. Reggel 8-ra a fogorvoshoz kellett mennem, mert egy ideje fáj az egyik fogam rágás közben, de szerencsére nem lyukas -még meg is röntgenezték-, viszont az ínyem be van gyulladva körülötte, úgyhogy az orvos napi kétszeri gyógyszeres öblögetést javasolt. Remélem használni fog.
Koradélután voltam a bőrgyógyásznál a szövettani leletemért, szerencsére minden rendben, de azért januárban mennem kell kontrollra, mert látni akarja a "műtét" helyét. :D

A nagymamám állapota változatlan, reagál a hallottakra, de enni és inni továbbra sem akar. Holnap este bemegyünk hozzá a férjemmel. Ma a húgom volt nála.

Julcsi: Igazán elegánsak vagytok a képeken! :D Látom, azért a szertartáson Dávid is részt vett, csak a buliból hagytátok ki! :wink: :lol:

Edith: Remélem gyorsan fog hatni a krém, amit felírt az orvos!

Lányok! Akinek a csemetéje közületek használ gyerekfogkrémet, milyet használ? Van valami, ami ilyen kicsi, 1 éves korban még nem lehet benne? Pl. fluorid? :roll: Mert mondjuk a fogorvosomat kérdeztem Joci fogainak az ápolásáról és mondta, hogy a gyerekfogkrémet nyugodtan le is nyelheti, semmi baja nem lesz tőle, csak éppen konkrétabban nem kérdeztem rá a fogkrém milyenségére! :oops:

Most megyek, mert ma olyan kevés időt tudtam csak Jocival tölteni. Kimegyünk hintázni egy kicsit az udvarra.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

KAti, nagyon sajnálom, hoyg rosszabbodott a nagymamád állapota! :( A fogkrémben szerintem az a lényeg, hoyg legyen benne fluor. Viszont nem szabadmentolosnak lennie. Szerintem azonban a gyerekfogkrémek már eleve úgy vannak összeállítva. A mienk pl. eperízű, és nyugodt lehetsz, hoyg nem fogod tudni megállítani, Jocit, hogy lenyelje. :D Azért is olyanok, hoyg megehessék. :)

Julcsi, nagyon szépek vagytok a képeken. :) Amint írtad, mifelénk is ugyanígy zajlik egy esküvő azzal a különbséggel, hyog nemcsak falun, hanem városon is. Errefelé azonban már elterjedt szokás, hogy étteremben tartják a lagzit, mert az egyszerűbb mindenkinek. És a körülmények is másabbak. Végül ettél töltött káposztát? :D

Szilvi, sajnálom, hoyg ilyen egyszerre kínozzák a fogacskák Reginát! :( Krisztának a hétvégén bújt ki az első szemfoga, azt már több, mint egy hete megszenvedtük mi is. Az elmúlt éjjel pedig 4x keltm hozzá, most gondolom, jön a következő, mert már nagyon duzzadt. Így nekünk már 13 fogunk van. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Edit!
Remélem hamar túl leszel a fülfájáson!!! Jobbulást kívánok Neked!
Töltött káposztát ettem, de nem volt finom!!!!
Dávid természetesen végig ott volt az esküvőn, csak este fél 10-kor vittem a nénihez!
Annyira jó, hogy ilyen jól viselkedik, így bárhova tudom vinni magammal! Aztán majd meglátjuk később milyen lesz!!! :roll:
Mütyürkével minden rendben? Már elmúltak az émelygéseid?

Kati!
Örömhír, hogy jó lett a szövettanod! De ezt mi tudtuk! :lol: Csak persze benne van az emberben a félsz!
Az ínyemmel Nekem is mindíg problémám van! Nagyon kellemetlen! Szerintem ez az öblögetős bevállik! Mit írtak fel? Nekem legjobban a MERIDOL használt! A CORSODYL olyan erős, hogy 2 napig nem érzem az ízeket, ha használom!

Annyira idegesít már ez az építkezés! Ma akartam pihenni délután Dáviddal, de olyan hangos volt a munka, mintha a fejem mellett csinálták volna! Fáradtabban keltem, mint mikor lefeküdtem! :twisted:

Megyek is elteszem megem holnapra!
Legyetek jók!

bogyo75

Sziasztok!

Edith: Megnyugtattál. :) Ugyanis bevallom, hogy tegnap a fogászat után, a bankból jövet be is mentem a gyógyszertárba és vettem Jocinak gyerekfogkrémet. Rá van írva a dobozra, hogy fluor tartalmú és mentolmentes. Ezen kívül vannak benne gyógynövények is, amik idézem: a fogíny természetes megerősítését szolgálják. Málna-eper ízű. (Homéodent a neve, francia termék.) Viszont elég drága, 775 Ft egy 50 ml-es tubus. Igaz nincs összehasonlítási alapom, hogy más gyerekfogkrémnek mennyi az ára.

Julcsi: Régen én is használtam a Corsodyl-t, valóban rettenetesen erős íze van, mondjuk olyan sokat nem öblögettem vele, hogy elvegye az ízérzetemet. A fogorvosom most a Chlorhexamed-et ajánlotta, tegnap este próbáltam ki először, de még most is olyan furcsán zsibbad-bizsereg a nyelvem, ha a fogamhoz dörzsölöm! :shock: Viszont sokkal enyhébb ízű, mint a Corsodyl, nem mentolos, hanem olyan szegfűszeg-féle. Kellemesebb. :roll:

Na megyek, mert Joci visszaaludt, nekem pedig egy halom kézzel-mosnivalóm van.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Én Gabi fogkrémet használok. Nekem azt mondta a dokim, hogy mindegy milyen a gyerekfogkrém, csak 1 nagyon picit tegyek a fogkefére, és nagyon alaposan dörzsöljem vele meg a fogacskákat, majd utána vízes fogkefével is börzsöljem meg.
Reginának torokgyuszija van, amit a dokinő szerint úgy kaphatott meg, hogy a kezét sűrűn a szájába teszi, az új fogak miatt, és a kezével bevitte a bacikat. Már két rágófognak látom a csücskét, remélem hamar kinnt lesznek.
Talán a jövő hét szerdán az oltásait is megkaphatja.

Edith!
Nekünk csak 8 van, azt hallottam, hogy a szemfog nagyon fáj. Szerinted Krisztát jobban megviselte, mint a többi fog?

Cs.Kati!
Sajnálom a mamád!
Nekem állandóan várzik fogmosásnál az inyem, és még egy fogorvos sem tudott semmi érdemlegeset mondani rá!

szirwen1

Sziasztok!

Tegnap este voltunk a nagymamámnál látogatóban. Sokkal jobb "színben" van, mint amire számítottam, viszont szemmel láthatóan nem ismert meg minket. :( Kiderült, hogy szájpenésze van, amit gyorsan le is kezeltek neki és utána elég sokat evett, persze csak pépeset, mert a rágás nehezére esik. Úgyhogy valószínű, hogy emiatt utasította el az ételt az elmúlt napokban.

Szilvi: Jobbulást kívánok Reginának! Tegnap elkezdtem Jocit tanítani a "fogmosásra", leheletnyi fogkrémet tettem a keféjére, amit eleinte csak nézegetett, aztán engem látva, hogy az enyémet a számba veszem, ő is bekapta az övét. Ízlett neki a fogkrém, rágcsálta a sörtéket, utána pedig a száját nyalogatta! :lol:
Azt hiszem, bele fogunk jönni! :wink:

Írjatok!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Mem értem hová tünt mindenki?
Amíg oda voltam, Zsuzsi jelentkezett? Vagy Olive? Beuciról nem is beszélve?

Na mindegy örülök, hogy legalább Ti itt vagytok!

Kati Nem lesz semmi gond a mamáddal, ha már eszik!!! Bizakodjunk, hogy a többi probléma is megoldódik!!!
Ami a fogmosást illeti, olyan hamar megtanulja, a kis drága Joci, hogy mit hogyan kell csinálni, hogy észre sem veszed!
Dávid is már erősen nyálzik, úgyhogy hamarosan nekünk is lesz fogunk!
Ma vége az iskolának. Ákinak megkezdődik a vakáció!!! Szegény már jól elfáradt a végére! Nem is sikerült valami túl jól az évzárója magyarból! Nem baj, majd a nyáron kicsit pihen, aztán gyakorlok vele!!!

Szilvi!
Sajnálom, a kis Regit, hogy beteg!!! Jobbulást neki!!!

Edit!
Te magatokról nem is írtál, csak nekünk válaszoltál!!! Hogy vagytok? Javul a füled? És a mosogatógép hogy vállt be? Megtaláltad a megfelelő tisztítószert?

Na megyek mosogatni!

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok!!!

bogyo75

Bogyó, ne aggódj, jól vagyunk, csak szusszanatnyi időm sincs. Mst javában készülök a hétvégi sátorozásra. Épp pakoltam be a mosogatógépbe (kitűnően bevált :lol: :lol: :lol: ) amikor hallottam, hoyg a húgom bekapcsolta a gépet, és akkor már jöttem bekukkantani. :) De IStván már mindjárt itthon és megyünk bevásárolni.

Nem is írok most többet, mert sietek. Sok puszit, szép időt, nagyon jó pihenést mindenkinek! :)

Jut eszembe, Eszter, merre vagy?????????????? Küldj egy füstjelet! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy hiányoltok! Jól vagyunk mindannyian! Holnap indulunk nyaralni 1 hétre és most sok a tennivalóm, de olvasgatlak benneteket rendszeren.

Jó hétvégét mindenkinek!

sok puszi

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Újra itt.

Nem tudom, valahogy ma olyan fáradtnak érzem magam. Lehet, hogy a meleg teszi. Igaz Joci is korán, már fél 6-kor ébresztett.
Délelőtt jól kijátszottam magam vele, hintáztunk az udvaron, meg "hintalovaztunk". Nem is nevezhetem ezt a valamit hintalónak, mert végülis egyáltalán nincs ló formája, de végeredményben ugyanazt a célt szolgálja. Úgy adta valaki. Nagyon édes volt Joci, ahogy próbálta "lökdösni magát" benne, ami sok eredményre nem vezetett, gondolhatjátok, mert inkább csak valami rángatózás-féle volt a mozgása. :lol:
Jól ki is fáradt a kis drágám, az előbb el is aludt. :)

Julcsi: Köszi a biztatást minden téren! :D Joci az előbb, tízórai után már azt is engedte, hogy megdörzsöljem egy kicsit a fogait a fogkefe sörtéivel. Izgultam, de könnyebben megy a szoktatás, mint gondoltam. :D
Ma még nem beszéltem anyuval telefonon, így aztán nem tudom, hogy a nagyimnak ma is jó-e az étvágya, de bízom benne, hogy igen. Délután megtudom.
Pont ma reggel kérdeztem a húgomtól, hogy vajon ma van-e az utolsó tanítási nap az általános iskolában, hiszen június közepe van. Te kérdés nélkül is megválaszoltad a dilemmámat! :lol: Gondolom Ákos most nagyon boldog. Szerintem is jól teszed, ha a nyári szünetben engeded pihenni és utána újult erővel merülhet el a magyar rejtelmeiben! :lol: Olyan nagy vész azért még nincs az ő esetében, mert ez még úgysem számít bele nála a továbbtanulásba. :wink: Tényleg! Hogy bírta nélkületek egy hétig? :roll:

Edith: Ismerős az "amikor hallottam, hogy a húgom bekapcsolta a gépet, jöttem bekukkantani" című szituáció nálunk is. Ha a húgom vagy én észrevesszük, hogy a másikunk netezik, egyből figyelmeztetjük egymást, hogy szóljon, ha végzett. Még akkor is, ha mi magunk nem sokkal előtte fejeztük be a böngészést. Hiába. Ez már függőség. :oops: :lol: Érezzétek nagyon jól magatokat a hétvégén és ami a legfontosabb, nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra. Aztán hétfőn várjuk a beszámolót! :)

Eszter: Örülök, hogy írtál, mégha nem is sokat, de legalább tudjuk, hogy jól vagytok! :D Jó nyaralást, ti is vigyázzatok magatokra és meséld majd el, hogy milyen volt! Hová utaztok? (Ha lesz még időd válaszolni.)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Julcsi: Neked akartam még írni, hogy sajnos Zsuzsi és Beuci nem, Olive viszont írt néhányszor mialatt távol voltál. Jól vannak, készülnek a július eleji visszautazásra Angliába.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Bogyo, aranyos vagy, hogy hianyolsz. Megvagyunk, csak beindult nalunk a vendegaradat, igy csak ritkan tudok irni. Eddig akik nem jottek az elso idoben latogatni, hogy ne zavarjanak, most jonnek, mert aztan hamarosan indulunk haza. Azert proballak legalabb olvasni benneteket. Nagyon szep helyeken jartatok, lattam a fenykepeket.

Kati, szoritok, hogy a nagymamaddal minden rendben legyen.

Edith, remelem nem szenvedsz mar sokaig.

Kepzeljetek, a ferjem hetfon fogja atadni a kulcsot az uj lakonak! Szegeny munka utan estenkent a szomszedok segitsegevel ramol es koltozteti a cuccokat. Aztan 30-an jon Magyarorszagra es 1 hét mulva megyunk haza. Jo nagy felfordulas fog varni minket, ugyhogy valoszinuleg nem nagyon fogok tudni irni egy darabig. :(

Tegnap jartunk a szemeszeten. Lollinak el volt dugulva a bal szemenek a konnycsatornaja, ugyhogy at kellett fecskendezni. :cry: Annyira sajnaltam szegeny. 2 ember fogta le, 1 meg csinalta. Elottunk volt ket baba es iszonyuan uvoltottek. En mar akkor majdnem elsirtam magam. Erre kepzeljetek el, Lolli nem is sirt! Meg is dicsertek, hogy milyen jo baba. :D
Most meg csepegtetni kell a szemebe, aztan ket het mulva, ha nem jobb, vissza kell mennunk.

Na, mennem kell. Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Olive!
Örülök,hogy minden rendben Veletek, de én azt hittem, hogy már rég együtt vagytok a pároddal!!! :roll: Nem tudom hogy bírod, és hogy Ő hogy bírja Nélkületek!!!?
Folyt. köv. csak felkelt a Dávid!

bogyo75

Ismét itt!

Kati!
Ákival nem volt gond, és ez az egy hét sem okozott neki problémát! Ugyanis, amíg dolgoztam, addig szinte egész nyáron az apai nagyanyjánál nyaralt Sződligeten! Meg mivel elvált szülők gyermeke :cry: ezért megszokta, hogy néha nélkülem is kell lennie!

Apa elment horgászni egyedül, holnap meg megyünk Nyáregyházára! Anyósék vettek egy vízforgatós medencét! De Áki biztos nagyon fogja élvezni!Csak szegény Dávid nem fogja most kipróbálni, mivel kicsit köhög, és az orra is folyik! Hétfőn rövidbe vittük Ákit a suliba, és kicsit megfázott!
Dávid elkezdett hátrafelé mászni! Szegénykém előre akar, de úgy még nem megy!! És ettől tiszta ideg, hogy egyre messzebb kerül a tárgytól, amit el akar érni!

Eszter!
Érezzétek nagyon jól magatokat! És vigyázzatok magatokra!

Edit!
Nektek ugyanezt kívánom!!! :lol:

Megyek, mert az úrfi garázdálkodik!!! :P
Szép hétvégét mindenkinek!

bogyo75

Bogyo, nem semmi, hogy Davidka mar maszik! :shock: Mar nehezen birjuk apa nelkul, meg o is nelkulunk, de akkor is jobb volt igy, hogy itthon szultem. Ha lesz legkozelebb, akkor a kovetkezo babat is itthon szeretnem szulni. En annyira meg voltam elegedve a dokimmal es a noverrekkel, na meg a terhesgondozassal. Ossze se hasonlithato az angol egeszseguggyel. Persze, tudom, hogy nagy valtozasok vannak es lesznek, de azert remenykedem, hogy meg mindig nem lesz olyan durva, mint az angol eü.

Na, megyek, mert meg neznem kell szaritogepet es konyhaszekrenyeket a neten. Tegnap vettem a nappaliba egy kihuhato kanapet. En megrendeltem Magyarorszagrol, apa meg majd erte megy es kifizeti Angliaban. :lol:

Mindenkinek kellemes hetveget!

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Szia Szivren!

Nekem évekig vérzett a foginyem,föleg terhesség alatt meg után.És csináltattam foghigéniát,nem olcsó itt,hátha magyarba nem vészes,és több mint egy éve PARADONTAX fogkrémet használok.Azóta soha nem vérzik.De ha áttérek másik fogkrémre,akkor elkezdi egy idö után.A fogkrém drága és eleinte rosz izü,de hozzá lehet szokni.Meg spórolok nem teszek sokat a kefére.Valami növényekböl van,ami a foginnysorvadást megelözi.Mert ez a vérzés elöbb utóbb ahoz vezet.

Remélem tudtam segiteni.
Puszi
Betty

betty30

Majd még jövök,csak most jöttem meg a melóból és gyorsan olvastalak benneteket!

betty30

Sziasztok!

Tegnap vettem Jocinak egy kis felfújható medencét - tényleg nagyon pici, utólag bánom, hogy ekkorát vettem, mert jövőre már nem lesz jó neki -, erre sem a tegnapi, sem a mai időjárás nem alkalmas a kipróbálására! :(
Sajnos a férjem kivételesen még ma is dolgozik. Úgy volt, hogy ma meggyet főzök be, de tegnap este már nem volt energiája a leszedéséhez, nekem pedig nincs kedvem hozzá. :oops: Na nem baj, még nem vagyok elkésve vele.

Olive: Éppen a napokban hallottam riportot a csecsemők könnycsatornájának az átmosásáról. Elég rémisztően hangzik, nem csodálom, hogy nagyon izgultál, de látod, Lolli hősiesen tűrte, úgyhogy mégsem lehet olyan elviselhetetlen a beavatkozás. Igaz, a rádióban is mondta a doktornő, hogy nem fájdalmas. Persze ettől függetlenül ki szereti, ha "kínozzák" a gyerekét?! :roll: Jópofán hangzik, hogy te itthonról megrendelted a kanapét, amit majd a férjed hazaszállít. :lol: Konzultáltatok előtte, vagy meglepetés lesz neki, hogy hogy néz ki a bútor? :wink:

Julcsi: Dávid tényleg nagyon gyorsan kezdi a mászást! :D Legalábbis Jocihoz képest, aki már volt vagy 8 hónapos, amikor "tolatni" kezdett! Remélem jól érzitek magatokat Nyáregyházán! :)

Betty: Köszi a tanácsot. Nekem csak amiatt vérzett múltkor a fogínyem, mert a fogorvos megpiszkálta. Szóval a gyulladás miatt kell öblögetnem. Igaz csak ritkán teszem, mert zavar utána a számban a bizsergés, de így is hatásos, mert már csak nagyon ritkán érzek fájdalmat, azt is csak fogmosás közben, rágáskor nem.

Na megyek.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nekünk jó volt a hétvégénk, bár eléggé felemás volt azért, több szempontból.
Pénteken kimentünk a Marospartra, felhúztuk a sátrakat, volt horgászás, fürdés (én nem fürödtem a folyóban és Kriszta is csak a kismedencében otthoni vízben) evés-ivás, nevetés, jól éreztük magunkat, és még az idő is kedvezett. Szombaton ismét szép idő volt, és kb. ugyanazzal telt a napunk, mint a pénteki, de még jókedvűbben, mivel hajnalban volt egy hatalmas fogása Zsoltnak, a szomszédnak: egy kb. 2,5 kg-s önhalat (lehet, hoyg hosszú ő? :oops: ) fogott, ami hosszabb volt, mint IStvánnak a lába térdtől lefele. Apróbbakat is sikerült horgászni, de azokat mind mi kaptuk meg. :D
Aztán IStván kihozta sógornőméket is, és még jobb lett a hangulat.
Hogy mi volt mégis felemás? Hát hogy épp itt borítottam ki a bilit: IStván egész nap horgászik, eszik, fürdik, puszit ad Krisztának, és ezzel, mint aki jól végezte dolgát indul tovább horgászni. Én meg futkározok Kriszta után, ha alszik, ott ülök mellette, nehogy ne legyek ott, ha felébred, etetem, öltöztetem, meg minden, és este még arra sem képes, hogy tisztességesen felfújja a matracot. :evil: :evil: :evil: :evil: (Előző este én fújtam fel, szájjal, mert már muszáj volt Krisztát lefektetni. :roll: Ilyenkor, persze, a pumpa otthon marad. :evil: ) Még annyi szerencsém és pihenésem volt, hogy miután kijöttek, sógornőm is foglalkozott Krisztával, és Dávidkával elvolt egy-egy ideig a homokban. A szomszédnő is rendes volt, pénteken este ő alatatta el ölben pl., mert a sátorban nem tudott elaludni, de én nem tudtam annyit cipelni, Istvánnk meg éppen "igazolt" hiányzása volt akkor, bár fogalmam sincs már mit csinált.
Aztán tegnap hajnalban esni kezdett az eső, esett vagy jó két órát, de szerencsére aztán elállt, és már délelőtt kisütött a nap. Mégsem maradtunk már, mert a víz megnőtt, zavaros lett, nem lehetett sem fürdeni, sem halászni, és nagyon úgy nézett ki, hoyg eső is lesz még.
De azért így is jó volt. :)

Már mindennel megbékéltem volna, amikor ma reggel azzal ébreszt IStván, hoyg ő felkel most, mert épp hívta a főnöke, hogy kiszállásra mennek. 2 napra. Hát persze, Murphy dolgozik: pontosan most, amikor ma negyed 4-re az orvoshoz kell mennem, a húgom meg már nincs itt, mert végwet ért a suli. :evil: Azért megpróbálom, hátha be tud jönni, de mégsem lesz könnyű menet, így sem.

Na, Kriszta még mindig alszik. Úgy látszik, ő is kifáradt a nagy pihenésben. :D :D :D Megpróbálom bemásolni a felvételeket (nem is filmeztem sokat :( ) és teszek fel képeket, ha még lesz időm.

Szép napot mindenkinek! És még jövök én is majd, hoyg reagáljak nektek. Már az este elolvastam amit írtatok, de alig maradt meg valami, úgyhogy muszáj felfrissítenem az agyamat. :roll: :roll: :roll: :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

"Fogas" téma!
Én is használok Paradontaxot, meg mellette rendes fogkrémet, mert nekem nem habzik eléggé, és minidg úgy érzem, hogy nem lettek kellőképpen tiszták a fogaim.

Betty!
Itt is drága, 1000 Ft körül van egy tubus.

Szájöblögetésre én is Corsodylt használok. Light-ot,de azt is higítom, mert nem bírom tisztán használni.
Amúgy azt csak kúraszerűen kell alkalmazni, 3 hétig(vagy hónapig?), nem tudom, a papírján rajta van.

Jut eszembe! Chlorhexamed is van itthon, majd lehet azt is kipróbálom.

Kati!
Te kérdezted, hogy milyen fogkrémet vettünk a gyerkőcöknek!
Én Nenedent baby-t vettem. Ezt állítólag le is nyelhetik. Gyógyszertárakban kapható, és van hozzá ilyen ujjrahúzható fogkefe is (amit mi nem használunk, mert Enéhz harap). Nem tudom hogy van-e fpgkefe nélküli, majd megkérdezem, mert így 1600 Ft volt. :?

Akartam még valamit írni, de elfelejtettem!
:oops: :oops: :oops:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Edit!

Ez a rossz, a Nők nyaralásában, hogy nekik nincs idejük a pihenésre! És ha szólni mersz a férfinak, akkor azt mondja, Te mibe fáradsz el? Remélem azért sikerül elmenned az orvoshoz?

A mi hétvégénk egész jól sikerült! Még szombaton délután lementünk Anyósékhoz, mert ha vasárnap megyünk, akkor alig vagyunk ott, és már jöhetünk is haza! Így Áki még szombaton is kipróbálhatta a medencét, ami 500 vagy 5000 literes! Ezt nem tudom pontosan, de pont elég, ahoz, hogy 4-5 felnőtt simán elférjen benne! Nagyon élvezte, és szinte egész vasárnap a vízben volt! (Én nem tudtam belemenni, mert piros napos ünnep van nálam! :cry: ) Pedig nagyon szupi volt a víz, engedtek bele forrót is a gyerekek miatt! Dávidka se próbálhatta ki, mert Ő egy kicsit megfázott és köhög, meg az orrát is szívni kell! Igaz, hogy nem sűrűn, és ha hiszitek, ha nem, még az orrszívást is sírás nélkül tűri! Ha nem a saját szememmel látom én sem hiszem el! :lol: :roll:
Aztán hazafelé bementünk Gyuri egyik kollégájához, akitől kaptunk cseresznyét. Még én is szedtem a fáról! :lol:
És képzeljétek, valami nagyon beindította a fantáziánkat!
Ugyanis a közvetlenül szomszédos telek eladó!
Ez egy 17. kerületi csendes nyugodt utca, csodálatos környék! Tényleg olyan, ahol örömmel leélném az egész életemet!!!
Csak egy a bökkenő, hogy egy üres telekért 15 milliót kérnek, amiből jó esetbe 3-at lealkudunk, de még az is rengeteg, és akkor ház még nincs rajta!!! :roll: Ennyi hitelt mi nem kaphatunk, és vissza se tudnánk fizetni!!! :cry: Itt csak a lottó ötös segíthet!
Ígyhát marad az álmodozás!!!

Olive!
Örülök, hogy megvagy elégedve a szüléseddel!!!! Ez a legfontosabb! :P Ezt a kis időt megmár fél lábon is kibírjátok a férjeddel!!!
Lollinak sok puszit küldök! Minden rendben Vele? Már elmúlt a hasfájós időszak?

Kati!
Én is mindíg így járok, hogy megveszek valamit, aztán megbánom, hogy miért nem a másikat vettem meg!
Vagy ami mégrosszabb, hogy meg se veszem! Most is azt csináltam. Volt Nyáregyházán búcsú, és tök jó, ilyen puha állatfigurák voltak, ami nem szőrös, nem szöszös, vagy 5 percig fogdostam, nézegettem őket, végül mégse vettem Dávidnak!!! :twisted:
Pedig nagyon szupi volt!!!

Szép napot kívánok mindenkinek!
Ma délután lesz az évzáró, és a bizonyítványosztás, előtte még fodrászhoz is megyek!

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Sancsi: A gyógyszertárban én is láttam kitéve a Nenedent baby-t az ujjrahúzható fogkefével, de mivel fogkeféje már volt Jocinak, ezért nem akartam szettet venni, amikor pedig mondtam a gyógyszerésznek, hogy az 1 éves fiamnak szeretnék fogkrémet, akkor kétfélét mutatott, a Nenedent viszont nem volt köztük. Szóval nem tudom, hogy árulják-e magába is. Lehet, hogy csak most nem volt nekik. :roll:

Edith: Örülök, hogy alapjában véve kellemes hétvégétek volt. :) Ismerős a szitu, amit a férjedről írtál, az enyémre is jellemző olykor, hogy ő "éli világát", én meg egyedül sürgölődök Joci körül. :evil: Délután milyen orvoshoz mész?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi, pont egyszerre írtunk! :lol: Puszi Nektek is!!!

bogyo75

Julcsi: Ne is emlegesd a cseresznyét! :lol: Szombaton, a múltkori 12 kg után még befőztem 3 kg-t, mert a férjem nem hagyott békén, annyira szereti. Ezen kívül ettem is elég sokat, rengeteget elosztogattunk, de még mindig van a fán. (Tegnap írtam, hogy még meggyet is akarok eltenni magamnak, igaz abból tényleg nem sokat, mert már nem maradt befőttes üvegünk. Úgy látom, ma elég sűrű napotok lesz. Mindnyájan mentek Áki évzárójára? 15 millió tényleg nagyon sok pénz egy üres telekért! (Még a 12 is alku után.) Ezért is választottuk mi a férjemmel a tetőtér-beépítést. Meg aztán szeretünk is itt lakni. Mindenesetre szurkolok nektek a lottó 5-ösért! :wink:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Julcsi: Velem is egyszerre írtál :!: Az nem számít :?: :!: :lol: :lol: :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Képek!!! Ahhoz képest, hogy összvissz vagy 5 percet filmeztem, mégis elég sok lett. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kriszta pancsol:
Kép .
Kép .
Kép .
Homokozás:
Kép .
István és a nagy hal:
Kép .
Ekkora volt:
Kép .
Napfelkelte:
Kép .
Kicsi Bogár így aludt tegnap sógornőm ölében. :)
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ismét itt.

KAti, te ügyes vagy befőzésileg, én idén még semmit sem tettem el. pedig kellene egypár kiló cseresznyét vennem, lefagyasztani. Eperrel sem foglalkoztam, mert sógornőm olyan finom és olcsó német eperlekvárt árul, hogy csak nyalogatod a szádat utána. Annyi pénzért meg nem érdemes bajlódni.
MAjd biztos teszek el baracklekvárt és befőttet, de arra még van időm.

Julcsi, kár, hoyg ilyen drága az a telek. Itt is nagyopn drágák a tekel, főleg itt, ahol mi lakunk. Már olyanok az árak, mint a városban, mert nagyon közel van hozzá és mégis csendesebb, nyugalmasabb, tisztább levegőjű hely. Éppen ezért a házak ára is már a magasságos egeket rúgja. :roll: Azért remélem, nem kell lemondanotok abszolút véglegesen róla, hátha mégis befut az a lottó ötös. :wink: :wink: :wink: Sajnálom, hoyg Dávidka beteg, kiskorában Kriszta sem sírt az orrszívásnál, most sem igazán, csak akkor volt gond, amikor félóra alatt talán 3x is ki kellett szjvni.

Betty, ha jól tudom, neked nagymértékben hullt a hajad is szülés után. Leállt ez a folyamat vagy tart még? Múltkoriban, amikor még fogyóztam, egy msáik topikban hallottam hajhullásra egy jó természetes gyógymódot: hetente 5 deka friss élesztőt kell megenni. Én már csinálom egy ideje, és valóban eredményes. Pedig én csak 25 g-os élesztőt eszem az 50 g helyett. Persze, furcsa lehet, és nem is a legfinomabb :roll: , de joghurtba keverve mégis fogyasztható. Ak6in-ek gondja van, kipróbálhatja. :)

KAti, még annyit, hoyg ma nőgyógyászhoz kell mennem, ugyanis lejárt 5 hét a látogatásom óta. Krisztára végül a húgom fog vigyázni, ait megkértem, hoyg jöjjön le hozzánk ma délutánra.

Julcsi, továbbfűzöm a te mondatodat, ami a Nők nyaralását illeti: elhatároztam, hoyg bármennyire is nehéz lesz, és talán kegyetlenül is hangzik, majd a szabi alatti 5-7 napos kirándulásra Krisztát nem visszük. Igaz, amikor István ezt felvetette, akkor hallani sem akartam róla, de most már tudom, hoyg én sokkal fáradtabban térnék haza, mint ahogyan elmentünk, mert akkor még bár nem is a saját megszokott környezetünkben lennénk, ami Krisztának nem okoz gondot, csakis az elalvásnál. Itthon mindig elalszik egyedül, szó nélkül, más helyen viszont muszáj álomba ringatni, mert ha nem állandóan csak forgolódik, nem kapja a helyét. Szóval lehet ám szapulni engem, de néha rám is rámfér a pihenés. Persze, addig is lesznek még kiruccanásaink, minden szabad hétvégét ki fogunk használni, ha az idő is engedi, és Krisztát is visszük. :)

Olive, mést már tényleg hamar lejár ez a hátralévő 2 hét. Elhiszem, hoyg rossz érzés lesz egy teljesen másik lakásba, városba "hazamenni", de biztos hamarosan sikerül berendezkednetek és othonossá is fogod tenni. Én nagyon csodállak a kitartásodért, én nem bírtam volna ki a szülés utáni időszakot István nélkül, én tutti akkor bediliztem volna. :roll: :oops:
Tényleg, fáj-e még a pocija Lollinak? Képzeld, Kriszta mondja azt, hoyg Loli, de igaz, Zoli sógoromat nevezi így. :D :D :D NAgyon kicsi ügyes a lányod, ha ilyen hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat! Látod, mikre képesek ezek a pinduri manók? Állandóan okot adnak az ámulásra. :)

NA, most megyek, ne haragudjato, ha esetleg valamire nem válaszoltam. :oops:
Puszi

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Azt hiszem, Kriszta megelégelte a hétvégi sok embert maga körül, akik versengtek a kegyeiért, mert ma alig bújt hozzám vagy kétszer, és nagyon jól eljátszik magában. :roll: :roll: Neki is szüksége van, úgy látszik, egy kis magányra.
Azóta csináltam képeket magamról, mármint magamról és Mütyürkéről :D, fel is teszem őket. Úgy látszik, ma ilyen fórumozós napom van. Csak meg ne unjatok. És méltóztassatok ti is írni! :P

Szóval akkor ez az én 13 hetes pocakom:
Kép .
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!
Tőlem ne várd a szapulást, Én teljes mértékben megértelek Téged! Mert ha van egy hely, egy ember, akire nyugodt szívvel rá mered bízni Krisztádat, akkor igenis tessék csak nélküle elmenni kikapcsolódni! Azzal hogy anya vagy, még nem szüntél meg teljes értékű Embernek maradni, Akinek jár a szabadság és kikapcsolódás!

Kati!
Gyuri nem tud jönni az évzáróra, mert a héten Ő az ügyeletes a cégüknél,ami azt jelenti, hogy délután Ő várja vissza az embereket az irodába! Majd jön Dávidért, és együtt mennek dolgozni!
A nővérem 2 lánya jön el velünk!

Mennem kell főzni!! Jók legyetek!

bogyo75

Edith: Nagyon helyes kis pocakod van már! :D Gondoltam, hogy nagy valószínűséggel a nőgyógyászhoz mész. UH is lesz?
Egyetértek Julcsival! Egy pillanatig se legyen lelkifurdalásod, mert néhány napra rábízod valakire Krisztát. Valljuk be: egy ilyen kicsi gyerek mellett nem lehet pihenni! Minden percben figyelni kell, hogy mit csinál, merre megy, stb. és futni utána. :lol: Elhiszem, hogy hiányozni fog, én sem bírom sokáig Joci nélkül. Múltkor, a sógornőm fiának a bérmálkozásán is végig ő járt az eszemben, pedig csak néhány órát voltunk távol. :) Nagyon édes Kriszta a képeken, a hal pedig valóban hatalmas! :o

Julcsi: Képzelem, milyen büszkén fogja majd mutogatni a férjed Dávidot a munkahelyén! :wink:

Na megyek, mert még nem is ebédeltem.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nekem pocsék hétvégém volt! De nekem már nem újdonság!
Szerettem volna v.hová elmenni, kimozdulni, de le lettem torkolva, hogy kukac van a hátsomba, hogy mindig menni akarok. (És tényleg örökmozgó vagyok!) Ezen a párommal jól összevesztünk, és Ö úgy oldotta meg a problémát, hogy vasárnap délelőtt kiment autópiacra, minket itthon hagyott, de amúgy sem szoktunk menni, és csak ebéd utánra ért haza. Persze nem hagytam szó nélkül, ugyhogy azóta is mosolyszünet van köztünk. De legalább ajándékokat kapok! Na ez is v.mi!
Azért örülök, hogy legalább nektek jól sikerült a hétvége!
Bár a befőzés nem a legjobb, legalábbis én nem szeretek!:oops:

Azért pancsikoltunk, meg bicigliztünk egy picit!

Betty!
Nálunk is lehet paradontaxot kapni, használom is, de nem sok sikerrel. Lehet kapni menttholosat is, az egy picit jobb ízű.

szirwen1

Sziasztok!

Sikerült túlélnem a fogorvost! :lol: :lol: :lol:
Nem is tudtam, hogy mire adtam a fejem! Bárazdatömés az összes rágófogamra! :? Most 1et csinált, de nem volt valmi kellemes. Mivel a jobb fölső bölcsességet csinálta, teljesen hátra kellett feszítse a fogínyem, az fájt picit, de nem volt vészes. Most qrva xar (bocs), mert félig még zsibbad, és igazából nem is tudom leírni hogy mit érzek! Olyan, mintha újra nőne a fogam. :?
Mindegy! De inkább megcsináltatom, és öregasszony koromban is majd 32 foggal vigyorgok, minthogy idő előtt tönkre menjen.

Bogyó!
Ezek szerint te is korán keltél ma!:lol: :lol: :lol:
Mi is gondolkoztunk már telek vásárláson, de itt nálunk olyan 10 milla körül van+ a ház, amit ráépítesz, úgyhogy mi is várjuk a lottó ötöst, de egy jackpotos luxorral is kiegyeznék! :lol:

Kati!
Te sem alszol? :lol:
Hazafele jövet beugrottam a gyógyszertárba, megkérdeztem a Nenedentet. Mondta a patikus, hogy van fogkefe néklüli is, csak valmiért nem tud rendelni, próbáljam meg máshol. :?

Edith!
Nagyon aranyos kis pocakod van!
A képek is jók!
Szerintem mindenkinek kell egy kis gyerek nélkül eltöltött idő, azt meg mindneki maga döntse el, hogy mennyi időt mer-tud-akar így eltölteni.

Nah! megyek, mert beindult a fegyvergyár! :wink:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Pelus lecserélve, most jöjjön, ami kimaradt!

Edith!
Általában teljesen normális a terhesség utáni hajvesztés, ugyanis a nők nagy része, terhesség alatt nagyon kevés haj veszít, és szülés után hullik ki, az, aminek a 9 hónap alatt kellett volna!
Akinek viszont terhesség alatt is ugyanúgy hullott, mint előtte, és terhesség után is jelentős, annak érdemes szakembert felkeresni, bár lehet hogy egy kis étrend változtatással megszüntethető.
Úgyhogy nem tudom mennyire szükséges az élesztő, bár ártani biztos nem árt.
Én egy időbe élszetőtablettát szedtem, az azért kellemesebb volt mintha rendes élesztőt ettem volna, bár csokis volt, én meg nem szeretem a csokit, de megoldottam! Egybe nyeltem le!
:lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Csak beugrottam, hoyg elmondjam, a doki mindent rendeben talált minden téren. A ciszta megvan még, de már kisebb, mint múltkor. MAjd mutatok képet is a drágámról, de most rohanok, mert megyünk édesanyámékhoz, és el kell érnünk a vonatot. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith: Annyira örülök, hogy mindent rendben talált nálad az orvos! Látod, mondtuk mi, hogy ne aggódj a ciszta miatt! Mire elérkezik a szülés ideje, biztosan nyoma sem lesz! A Mütyürkéről készült felvételre nagyon kíváncsi vagyok! :D :D :D

Sancsi: Nem irígyellek a "fogas" tortúrák miatt, de meglátod, megéri! Jó dolog, ha valaki odafigyel az épségükre. Én is megyek minden évben ellenőriztetni őket. Köszi, hogy megkérdezted a Nenedent-et. Lehet, hogy legközelebb olyat veszek -igaz, ez ár függő is-, bár az nem lesz egyhamar, az alapján, amilyen keveset használ Joci egy-egy alkalommal a jelenlegiből. :lol:

Szilvi: Sajnállak a rosszul sikerült hétvégéért és az azt követő mosolyszünetért! Kívánom, hogy gyorsan helyreálljanak köztetek a dolgok! :) Múltkor említetted a felfekvés elleni matracot. Hát sajnos ma már lecserélték a nagymamámét egy ilyen speciálisra, mert lett neki egy decubitusa a keresztcsontja tájékán. Az elmúlt napokban egyébként javult az étvágya, de még mindig gyenge és sokszor nincs széklete, ami nem sugall sok jót az emésztőrendszere állapotáról. :cry:

Na megyek, mert Joci nem aludt délután és most már elég nyűgös!

További szép estét mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Julcsi: Milyen volt az ünnepség?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Végre átolvastalak benneteket,megpróbálok tisztességesen válaszolni.

Kati,sajnálom,hogy a nagymamád csak kicsit van jobban.Én most kaptam egy hirt,hogy a festömüvésznö,akinél majd 11 évet takaritottam,elhunyt.Nem rokon,de ugy érintett,mintha az lenne.Sajnos el se tudok menni a temetésére,mert nem tudom a Lénát kire hagyni,és elég messze kelene utazni.
Ha a párom hazajön megkérem töltse fel a képeket a babaszobára,mert megint valamit átállitott,hogy én ne tudjam :evil: Na és ott láthatod majd a Léna hatalmas 60cm átméröjü medencéjét :lol: :lol: Azt hittem jó dolog,hogy ilyen kicsi,mert könnyebb feltölteni,meg majd a vizet a fürdön hova öntsem,ha nagy a medence,na de ez meg nagyon miniatür.Na mindegy kezdetnek jó.

Edit,örülök,hogy jól sikerült a hétvégétek mégha kis zökkenös is volt,és annak is,hogy Mütyürke jól van.Szép pocid van,de szemtelen leszek és megirom,hogy én meg ugy örülök,hogy végre belepasszolok a régi nadrágokba :oops: én ilyen szemét egoista vagyok.Lehet az is közrejátszik,hogy látom,hogy a Lénánál mennyi hibát elkövettem és mégegyszer ezt nem szeretném.Járunk ilyen terápia szerüre,oda ahol játszani járunk.Mert feltünt ott a pszihológusnak,hogy a Léna mennyire rám van kapva és semmi mást nem csinálok csak vezetem,ha kicsit leülök,már ordit.Erre meghivott magánórára,és ott csak két orvos volt meg mi ketten.Gondoltam,na mi aztán sokat fogunk tudni beszélni,ha a Léna egyfolytában majd üvölt.De csodák csodája egy egész órát játszott MAGÁBA!!!!!Csak azért mert a doktornö modta,hogy ne vegyük figyelembe,azt közölje a tartásom is,hogy most NEM.Mert most ´nekem beszélnem kell valakivel.Na és ez az óra valahogy igy zajlott le,hogy sok jó tanácsot kaptam.Próbálom is bevezetni és látom is hogy használ.

Szivren,szerintem próbáld meg a szájhygéniát a fogorvosnál,ha még neked nem volt,mert lehet az segitene.Ne tojj be,mi is sokat veszekszünk.Tiszta hülyeségeken.De én ilyenkor nem kapok ajándékot :cry: ,mit csinálok rosszul :?: :lol:

Sancsi,nagy már a te leányod is,szoktam nézegetni a honlapodat.Nekem még nem tünt fel,hogy a paradontax-tól koszos maradna a fogam.én utálom a mentholos ízt,ezért örülök,hogy ennek csak növény ize van.Utánna szájzuhanyozok a koronák miatt és lehet az viszi le a maradék koszt :roll:

Bogyó,sajnálom,hogy a nyaralásotok nem igazán jól sikerült.Leglább a lakodalom megérte az utat.

Na mennem kell

Puszi
Betty

betty30

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?