Sziasztok!
Végre átolvastalak benneteket,megpróbálok tisztességesen válaszolni.
Kati,sajnálom,hogy a nagymamád csak kicsit van jobban.Én most kaptam egy hirt,hogy a festömüvésznö,akinél majd 11 évet takaritottam,elhunyt.Nem rokon,de ugy érintett,mintha az lenne.Sajnos el se tudok menni a temetésére,mert nem tudom a Lénát kire hagyni,és elég messze kelene utazni.
Ha a párom hazajön megkérem töltse fel a képeket a babaszobára,mert megint valamit átállitott,hogy én ne tudjam
Na és ott láthatod majd a Léna hatalmas 60cm átméröjü medencéjét
Azt hittem jó dolog,hogy ilyen kicsi,mert könnyebb feltölteni,meg majd a vizet a fürdön hova öntsem,ha nagy a medence,na de ez meg nagyon miniatür.Na mindegy kezdetnek jó.
Edit,örülök,hogy jól sikerült a hétvégétek mégha kis zökkenös is volt,és annak is,hogy Mütyürke jól van.Szép pocid van,de szemtelen leszek és megirom,hogy én meg ugy örülök,hogy végre belepasszolok a régi nadrágokba
én ilyen szemét egoista vagyok.Lehet az is közrejátszik,hogy látom,hogy a Lénánál mennyi hibát elkövettem és mégegyszer ezt nem szeretném.Járunk ilyen terápia szerüre,oda ahol játszani járunk.Mert feltünt ott a pszihológusnak,hogy a Léna mennyire rám van kapva és semmi mást nem csinálok csak vezetem,ha kicsit leülök,már ordit.Erre meghivott magánórára,és ott csak két orvos volt meg mi ketten.Gondoltam,na mi aztán sokat fogunk tudni beszélni,ha a Léna egyfolytában majd üvölt.De csodák csodája egy egész órát játszott MAGÁBA!!!!!Csak azért mert a doktornö modta,hogy ne vegyük figyelembe,azt közölje a tartásom is,hogy most NEM.Mert most ´nekem beszélnem kell valakivel.Na és ez az óra valahogy igy zajlott le,hogy sok jó tanácsot kaptam.Próbálom is bevezetni és látom is hogy használ.
Szivren,szerintem próbáld meg a szájhygéniát a fogorvosnál,ha még neked nem volt,mert lehet az segitene.Ne tojj be,mi is sokat veszekszünk.Tiszta hülyeségeken.De én ilyenkor nem kapok ajándékot
,mit csinálok rosszul
Sancsi,nagy már a te leányod is,szoktam nézegetni a honlapodat.Nekem még nem tünt fel,hogy a paradontax-tól koszos maradna a fogam.én utálom a mentholos ízt,ezért örülök,hogy ennek csak növény ize van.Utánna szájzuhanyozok a koronák miatt és lehet az viszi le a maradék koszt
Bogyó,sajnálom,hogy a nyaralásotok nem igazán jól sikerült.Leglább a lakodalom megérte az utat.
Na mennem kell
Puszi
Betty