Sziasztok,
Na itt vagyok
Hát, jó mozgalmas hétvégénk volt… Tegnap reggel 7-kor indultunk Siófokra, 8 körül már lent is voltunk. Borult ég, szél, kb. 20 fok
Pánik… hogy most mi lesz… Ücsörögtünk a kocsiban, meg reménykedtünk… Aztán olyan 10 körül kisütött a Nap, de elég hűvöske volt még, úgyhogy a partmenti sövény mögé telepedtünk, ahol meglepő módon tök jó idő volt – nem fújt a szél
És aztán az idő is jó lett, úgyhogy végülis jól sikerült a dolog
:D Annyira, hogy combom is, meg a karom is jól leégett…
De nem baj
Aztán olyan este fél 8 körül értünk haza. Gyors zuhi, hajmosás, 1 óra alvás, és mentünk bulizni kollégákkal, az egyik volt kollégám szülinapját ünnepeltük
Tök jó volt, képzeljétek, még karaokeztam is
2-re értünk haza, délben keltünk
, ma délután meg a sógornőméknél voltunk vendégségben, úgyhogy tényleg nem sokat pihentünk
Chesti drága,
Örülök, hogy Niki jobban van!!!!
:D:D Nagyon aranyos a képeken, nekem az alvós a kedvencem, olyan kis husi
:D:D
Lanett, Csibe,
Én is boldog 1 hós fordulót kívánok a gyerkőcöknek!
Lanett,
De jó, hogy végre jelentkeztél!
OK, megbeszélhetünk majd egy találkozót, ha megyünk Balcsira, általában ilyen melegben majd’ minden hétvégén megyünk, csak annyi, hogy barátokkal megyünk, úgyhogy akkor majd úgy időzítem, hogy vagy nélkülük, ha megyünk, akkor, vagy a déli órákban – amikor amúgy sem tanácsos napon lenni – meglátogatlak, jó?
Örülök, hogy jól vagytok Rékával, gondolom, hogy fárasztó az éjszakázás!
Sharon,
Ezek Rád is vonatkoznak
Legalább egy irányban laktok Lanettel? Mert akkor lehetne 3-as tali is, ha nem, akkor két külön időpontban – természetesen, ha már nem leszel ágyba parancsolva
Gomba,
Gratulálok a hatalmas nagy fütyihez!!
:D:D:D Nagyon örülök, hogy sikerült megnyugtatniuk AFP-ügyben.
Judit,
:D:D:D Szuper, hogy minden rendben van!!! Mostmár tessék nyugodtan növeszteni a lányokat
:D
Puszi!!!
Szép álmokat! Puszi mindenkinek!