Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!! :lol:

Ismét itthon vagyok, majd csak vasárnap este kell vissza mennem a kórházba. :D Addig is pihizgessek sokat- mondta a doki bácsim!

Chesti, sajnálom a megprobáltatásaitokat, hiszem hogy ennek hamarosan vége lesz!! Jobbulást Nikinek!!

Igen Taptau ,én szedek gyógyit vérnyomásra.Dopegyt-et.
Ezt végig kell szednem a terheség alatt.De szépen be is állt tőle.

A babák egyre szebbek, mind!!!Mivel etetitek őket? :lol:

Puszi mindenkinek
Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigi:
Meg akartalak látogatni téged is ma, de mondta Lexi, hogy nem volt hely, aztán hazaküldtek :shock:
Vigyázz magadra, puszi!
Vendég

Lippa!
Milyen helyesen morcosak a csajok!
Juci!
minden rendben lesz holnap!Gondolok rátok majd!
Vendég

Sziasztok,

Chesti drága,
Nagyon sajnálom, hogy ma újra a Heim Pálba kellett mennetek! Remélem, hogy nem kell maradnotok, és tényleg csak a fogacskák okozzák a hőemelkedést!!!
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen Nikivel is és Zoval is.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm. Bevallom, nagyon féltem ettől a naptól, de be kell látnom, hogy nem rosszabb, mint a többi… Egész héten ugyanis eszemben volt, hogy talán ép’ most szülnék, és válnánk boldog családdá, ha nem így alakul… Szóval nem csak ehhez a naphoz kötöttem, hiába mára voltam kiírva, hiszen tudtam, bármikor is lehetne mostanában…
Imádlak csajszi! És nagyon köszönöm tényleg!!!

Mot,
Ez a satyi mennyire édes!!! Tündérkirálylány!!!!!!!! :D:D:D:D

Lukrécia,
De kis dilis vagy! Még így fej nélkül is :wink:

Taptau,
Ková Mányé nagyon kis zabálnivaló lehet, ahogy dumál! :D:D:D :wink:

Judit,
Ne aggódj, most már biztos, hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon gondolok Rátok, főleg Dorkára, ígérem!
Mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Puszi!

Brigii,
Örülök, hogy jól vagytok! Hogy bírod ezt a hőséget? Pocifotót mikor kapunk? :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Benszi drága,

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Taptau

De cuki lehet Mányé.Szerintem írjátok fel ezeket,mert nem hiszem hogy megmaradnak. :D

Juci

Hú,akkor holnap nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!Majd jelentkezz!

Lippa,Napcsi

köszi a bókokat,de oldalról nem látszik milyen terebélyes kis popóm lett... :lol: Bánja a fene! :wink:

Lippa

Tök frankó cuccokba öltözteted a csajokat!!!!!A "dettó" a múltkor nem Bibar leveléhez kapcsolódott,hanem amit Chestinek írtam feletted. :D

Zsókuci

:P :P :P

Kép
lukrécia

Lányok,

Remélem mindenki olvasta a másik topik jó hírét!!! :D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!! Na lányok valószínű beválik a gyógyszer, tegnapő este óta szedem, és napközben is " csak " 140 / 80 körüli értékeket méregetek itthon, és van hogy ennél min. alacsonyabbat, de ez már haladás, holnap ismét megnéznek, a nőgyógyászom is jön velem, nála kell jelentkeznem, és mondta velem tart a belgyógyászatra!! Ugye milyen rendi, és most nem is olyan rég megkérdezte telcsin mi újság van velünk?? Hát kedves igaz?? Nos jó , hogy benne bíztam szerintem!!

Bariném!!! Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mind a hárman, és jó egészséget !! Millió puszika!!!!

Brigi kérdezhetném, hogy neked voltak vérnyomi problémák, és szedsz is gyógyszert, valaki jelezte, forduljak hozzád!!

Chesti a párom vészesen rossz eredményei miatt Konc doki mondta szükséges az amnio!! Tehát ennyit tudok erről, és mi bele is egyeztünk rögtön!! Sok sikert párodnak a műtéthez!!! Jó egészséget utána!!!

Lányok mi megkérdeztük, és Weagandt doki augusztustól nem vállal szüléseket, csak a lombikkal akar foglalkozni!! Álítólag ő és a Zeke veszik majd át a stafétabotot a Konc dokitól!!

Ohh Zsókuci most nézek át oda is , de köszi az infót!! :D

Lippa miért morcosok a csajok?? Várjuk a választ!!! :D :D

Juci nem lesz semmi gond hidd el, és várunk a hírekkel illetve fotókkal!!! Cupp

Lukrécia minden kismami szép és kész, ezt fogadd el!!! Puszi!!

Na pá lányok, holnap ugyanitt!!! Mindenkinek minden jót!!!

Kép
tini75

Tini,
nagyon örülök, hogy használ a gyógyi, és hogy ennyire rendes a doktorbácsid!!!! :D

A Wiegandt dokival kapcsolatos híreket köszi, de nem örülök neki :(
De az a lényeg, hogy marad ezen a területen, hiszen még kell csinálnia nekünk babócákat!! :wink: És ő profi, úgyhogy megbocsájtom neki. Cserébe remélem majd ajánl valami vérprofi szülészt is a Jánosban :D :lol:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Dobok egy friss táblácskát:

Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia :D azt hittem,hogy Bibar véleményét osztod :oops: .Nem is hiszem el,hogy terebélyes lett a popód.Ami a ruhákat illeti,nem mind az én érdemem,sokat kapunk is ám,de azért köszi.

Juci gondolok Rátok holnap,szorítok nagyon Nektek!!!

Tinike nagyon örülök,hogy jó a gy.szer :D .Nem morcosak a csajok,csak már fáradtak(fürcsi előtt készült a kép).

Mindenkinek szép estét kívánok!
Lippa

lippa

Juci!

Nagyon szorítok holnapra! Úgy izgulok, mintha én mennék!

Tini!

Örülök, hogy bevált a gyógyszer! Én pont az ellentéted vagyok, nekem annyira alacsony a vérnyomásom, hogy néha nem lehet mérni.

Kép

Kép
sharon

Tini!

Én mindennap háromszor mérem a vérnyomásomat, és ezt vezetem egy füzetben.Te nem tudom hogy mit szetsz, de gondolom te is végig kapod a gyógyit.Sószegény ételeket probálj meg enni, de nekem is néha becsúszik más is.
Probálj mindig nyugiban lenni,- na ez nehéz-,kávé csökkentése, vagy hanyagolása.Milyen magas volt a vérnyomásod?

Vigyázz magatokra!! :lol:
Nem olyan nehéz oda kell figyelni.

Sok sikert!

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

1 óra múlva indulunk :shock:

Parahegyek vannak :oops: :cry: :oops: :cry:

Majd jelentkezünk, ha megjöttünk.

Tini! Klassz, hogy bevált a gyógyszer :lol: pihenj sokat!

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit :P
Drukkolok nagyon, ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Juci!
minden ok llesz!Gondolunk rátok!

Bariném és Zsókuci!
Köszönöm szépen!

Drága Zsókuci!
Én szívesen nézegetem a 31-et,de sajna 32 lett belőle!
köszi,ha kijavítod!
Vendég

Sziasztok!

OFF
Mondtam már, hogy utálom az embereket? Annyira parasztok, és leszarnak mindent, és mindenkit! Nem vagyok ám ideges, csak nagyot csalódtam. Látszik, már nem sűrűn járok kocsival a városban, és elszoktam ettől a mentalitástól.
Fradi pályánál lekanyarodni az üllőire halál. A sok paraszt bejön a kereszteződésbe mikor látja, hogy nem tudja elhagyni. 4 zöld múlt el, hogy egy tapodtat sem mozdultunk, ideg szétszedett komolyan mondom. :evil:

ON
Na szóval 9:30-tól délig semmi, kint várakozás a gyerekkel 38 fokos lázzal. Szegényem tök nyűgös volt érthető módon, aludni sem tudott. :( Délben szóltam, hogy ugyan már mikor kerülünk sorra, mert ezt nagyon nem bírjuk már.
Jajj o hát jöjjünk... :shock: :?
Dokinak nem tetszett a pisije, elküldött fülészetre, ami persze egy másik épületbe van, sőt a következő utcában... :evil: gyerek, babahordozó, buzi nehéz babatáska, és rohanjak a napon, mert fényérzékeny gyogyit szed... jjjjóó volt.
Ott hálaég semmit nem találtak. Vissza a nefrora, oké akkor menjek fel vérvételre. Doki közli nem nagyon akarja befektetni a gyereket mert hányásos-hasmenéses vírus van az osztályon... :?
Niki vérvételre totál fáradtan sír, megadva magát, teljesen szétzuhant annyira ki volt már. :cry: Ott aranyosak voltak, mondták itt légkondi van,etessem meg nyugodtan itt bent. Közben visszaért férjem Jánosból, ahol leszedték a kötését, csont a helyen, visszaforr magától, de most lóg neki, szakadtak, és repedtek az inak, gyógytorna.
Szóval ma telefonáltam véreredményért. Ha Niki felkel irány a saját dokink, mert bár magasak az értékek, ha nincs láza, és eszik-iszik, akkor nm kell befeküdnünk.
Nem tudom, mond e valakinek valamit: CRP 36,8 (10-ig jó)
fehérvérsejt 23,7 G/L (5-15-ig jó)
Most meglátjuk, mit mond a saját dokink.
Hálaég este adtam nurofent Nikinek, és azóta lekopogom nincs láz, se hőemelkedés.
Így vagyunk. Köszönöm, hogy gondoltatok ránk.

chesti

Lippa imádom mikor egy oldal babákkal kezdődik, plána ha két gyönyörűséggel. :lol: Nagyon csajosak ebben a kis ruciban. :)

Gomba nekem is mondták anno, h ne ijedjek meg ha nem jó az AFP, mert ha nem időben veszik le, 1-2 nap eltéréssel, akkor mást mutat.

Lukrécia nem semmi pocakod van. :lol: Mi lesz még itt, csak nem ikrek ? :)

Mot a kis hercegnő sokat változott szerintem, és naaggyyonnn ééddees :lol: :lol:

Taptau jókat kacarásztam Mátén. :) Jó ötlet felírogatni, mert később annyi mindent elfelejtünk, pedig életünknek ez is egyik legcsodásabb időszaka, ahogy beszélni tanulnak. :)

Juci gondolok a kis Dorkára! Remélem minden rendben lesz veletek.

Brigii, örülök, hogy itthon vagytok, és jól vagytok. :) Lassan közeleg az idő. :)

Estrella ide is GRTAULA! Tessék ide is írogatni! :)

Benszi BOLDOG SZÜLINAPOT! Kicsit megkésve ugyan. :oops:

Tini, de jó, hogy bevállt a gyógyi! :) Nagyon rendi a dokid. :)

Na mennem kell, ébred a csajszi, indulunk dokihoz. Puszi mindenkinek, talit nem felejtem ám. :)

chesti

Sziasztok!

Lányok, nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!

Lippa, lánykáid zabálnivLÓ KIS GYÖNYÖRŰSÉGEK, NAGYON ÉDESEK! :wink:

Benszi, Isten éltessen, boldog szülinapot!

Lanett, utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok!Hogy van a kis tündérke, és magácska?? :lol:

Chesti, sok sok puszit küldök Niki babának, remélem most már elmúlik végre ez az időszak, és a dokihoz járás csak emlék marad...
háát, lett egy művelődésszervező diplomám, és ha az égiek is úgy akarják, jövő ilyenkor egy kommunikáció diplomám...csak a nyelvvizsga még előttem van....de most a babák az elsők...

Lányok, megyek pihengetni, eléggé fáj a hasam....remélem ez normál...

puszi mindenkinek

Móni

Kép
numato

Juci!

Már biztosan ott vagytok a vizsgálaton, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Ha hazaértek és nem vagy nagyon fáradt, írjál!

Kép

Kép
sharon

Chesti köszi :D !Elhiszem,hogy felidegesített az a sok tahó az utakon,sajnos van belőlük elég : !Nagyon szorítok,hogy Niki baba láza ne menjen már föl,és hogy megússzátok a kórházat!Örülök,hogy a férjedet nem kellett műteni :D .További jobbulást kívánok kis családodnak :wink: !

Juci,sokat gondoltam Dorka babára,remélem minden rendben van.Várunk a hírekkel,ha hazaértetek!

Numa köszi :D !Pihengessél ebben a melegben,biztos minden rendben(ami azt illeti,elég zűrös heted volt)!Amúgy jól vagytok,mikor mész legközelebb orvoshoz?

Lexi továbbra is nagyon szorítok,imádkozom Értetek!

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Megvagyunk, mind a négyen, egészségesen :lol: Köszönjük a drukkokat.
Egy hónap múlva kontroll, mert addigra nő akkorát a kis szívük, hogy minden pici eret látni fog, de nagy baj nincsen.
Nagy kő volt...

Alig tudta megcsinálni a vizsgálatot, mert olyan elevenek voltak, a kis hucutok folyton helyet cseréltek és jól meg kellett néznie, hogy mindenki volt-e már :lol: :lol: :lol:

Chesti!

Remélem Niki hamar rendbe jön, jó, hogy legalább a férjedet nem kell műteni.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Juci
Idáig hallottam a puffanást :lol: Tényleg nagyon jó,hogy minden rendben van és remélem most már nyugodt pocakosodás köszönt rád!!

Chesti
Jobbulást a kis családodnak!Hidd el pesti lévén én is így gondolom!És még csodálkozik a párom,hogy nem vagyok hajlandó vezetni!
gabicsibe

hucutok=huncutok csak még kicsit remeg a kezem :oops:

jucicuki

Juci de jóóóóóóó :D .Nagyon örülök és kívánom Nektek,hogy most már semmi ne árnyékolja be a boldog pocakosodást :wink: !

Lippa

lippa

Judit,

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Judit :lol:
Szuper!!!!!!!!! Nagyon örülök neki, hogy rendben vannak a lányok!
Akkor most már nyugi és semmi idegeskedés!!!!

manda

Hűűű, de nagy csend van itt...

Puszi mindenkinek, holnap nem jövök, mert reggel indulunk Siófokra, este haza, és utána még megyünk bulizni is az éjszakába :D Vasárnap meg a sógornőmékhez megyünk, de azért majd akkor jelentkezem :D

Kellemes hétvégét mindenkinekT

Kép

Kép
zsókuci

Juci nagyon örülök, hogy minden rendben! :lol: Nyugi, és élvezd az áldott állapotot. :)

Gabicsibe, hát szívem szerint Én sem vezetnékvárosban, mert csak felcseszem az agyam. Persze a többiek birka módjára semmit nem csináltak, hogy 4 zöldnél nem mozdulunk, mintha ez természetes lenne. Amikor Én elkezdtem nyomni a dudát, akkor mindenki. Így érdekes módon a következő zöldnél 8 kocsi ment át.... :roll: :?

Zsókuci drága jó csobbanást. :) Asszem mi is lemegyünk ma Füredre anyumékkal. Szigorúan árnyékban, de remélem azért anya-apa majd tud csobbani. :) Annyira vágyom egy kis kimozdulásos nyári feelingre. :) Érezzétek jól magatokat. :)

Manda drága, bár mi beszéltünk telcsin remélem kezdesz megnyugodni, és fel a fejjel. Ezért nem fogják elhalasztani a stimut szerintem. :)

Numa pocifájás elvileg ok, de azért kérdezd meg a dokidat. Olyankor Én lefeküdtem, ha nagyon nem múlik akkor Magne B6.

Tegnap saját dokink azzal fogadott már mindent tud, mert beszélt a nefros dokival Heim Pálban... :) Nem mondom, hogy nem tetszett a dolog, ez igen, jó doki. :)
Azt beszélték, h valószinű mivel gyenge az immunrendszere most, és tele van a levegő bacikkal, bekaphatott valamit plusszban. Ez vihette fel a lázát.
Ugyanúgy kapja tovább az antibiotikumot, és csüt vissza a nefrora.
Most teljesen jól van. Láztalan, dumálgatos, eszik rendesen, viszont megőrít azzal, h nem akar inni. :evil: Cumisüveget még mindig utálja, pohárral csak játszik. Beveszi a szájába, de kicsorgatja. Kicsit vicces, h a nurofen gyógyszer fecskendőjét használva itatom a gyereket. :roll: Azzal megy, ez van. Muszáj innia.
Már elpakoltam mindent a nappaliban, mert úgy kommandózik a parkettán, h csak na. Seccperc alatt ott van mindenhol, és amit elér pakolja. :)

és pár kép. :)

Kép
Ezt csinálja mostanában, beszívja az alsóajkát. Ezér úgy hívom szélesszájú kisbéka. :lol:
Kép
Kép
Így alszik minden baba? :) Mert Én is így szoktam. :)
Kép

chesti

Lanett, Csibe Boldog 1 hós fordulót a picurkáknak! :)

chesti

Sziasztok!
Rékababa hajnali 2 óta nyomatta a műsort, kissé felcserélte a napszakokat.5kor elaludt, én meg nem tudok visszaaludni. Tündér aranyos volt ahogy nagy szemekkel nézelődött, meg huncutkodott, várta hogy anya ugyanúgy gögyörészik neki mint nappal hasonló szituban, na de 2-kor :D :shock: :x De olyan hihetetlen édes volt, hogy hiába voltam morcos legszívesebben megzabáltam volna :D

Zsókuci!
Köszönöm a névnapi gratulációt! Aranyos vagy!
Hol lesztek Siófokon? 30 kmre lakom tőle, de ma anyuék és a párom ballagásra mennek Barcsra. Ha legközelebb erre jártok, szóljatok, aztán talizhatnánk.

Juci!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Lexiékről mit tudunk?Remélem velük is minden oké.

Numa!
Pihengessél sokat, vigyázz magatokra!

Chesti!
Nem semmi amin mostanában keresztülmentek. Légy erős, vigyázz a kis tündérkédre! Remélem nemsoká véget ér ez a nehéz időszak a számotokra!

Lippa!
Édesek a csajok!

Taptau!
Zabálnivaló lehet a kis Mányéd! :lol: Mikor jöttök el errefelé? Hogy áll a kistesó projekt?

Ja csajok! Én ezt máér akartam kérdezni, Ti küldtetek értesítést a gyerkőcökről a BMCbe?Mi még csak most csináltattunk fotókat és csak most küldtem :oops: mert arra emlékszem hogy mondta Konc doki amikor elbocsátott minket, hogy szülésről értesítést kérnek, csak nem tudtam milyen formában szoktak értesíteni...

Zeke és Wiegrant veszi át a stafétabotot? És mi lesz Konc dokival?

lanett

Sziasztok!
Bocsánat most nem tudok írni sokat, csak annyit akartam, hogy tegnap voltunk az Istenhegyin, ahol ultraprofi UH van, a számunkra eddig ismertekhez képest. A doki, aki legalább olyan rendes volt, mint a saját dokink a János kórházban megnyugtatott AFP ügyben. Persze biztosat csak az amniocentézis mondana, de mi azt nem kockáztatjuk. Gyönyörű szép volt a kisbaba, van hosszú videónk és egy aprócska változás állt be az ügyben, hatalmas nagy fügyit láttunk, ami azt jelenti, hogy a fiús tábort gyarapítjuk. Férjem pont tegnap olvasta, hogy Bp-en 119 nőre jut 100 pasi, tehát még jól is jár majd pindurkánk!!És a topikarányt is javítjuk az eddigi 19:7-ről 19:8-ra (már az eddig ismertek alapján) :D :D

Chesti! Most komolyan nem idegesíteni akarlak, de ezeken a képeken nem látszik a seb az arcán, vagy ez még előtte készült?

Juci!! Nagyon örülök, hogy szívügyekkel jólálltok :D
gombahölgy

Juci!

Nagyon örülök, hogy végre vége a rémálomnak és minden rendben van! A kis virgoncok akkor jól megdolgoztatták a doktor bácsit :lol: :lol: :lol:

Zsókuci!

Érezzétek jól magatokat Siófokon. Én is 30 km-re lakom Siófoktól, ha legközelebb jöttök és már nem leszek szobafogságra ítélve találkozhatnánk. A víz 26 fokos és tiszta, legalábbis Lellén az. Remélem jó kikapcsolódás lesz számotokra!

Gomba!

Örülök, hogy minden rendben volt a profi uh-on! És külön gratulálok, hogy javítjátok a fiúk táborát! Ha van kedved mesélni, engem érdekelne minden részlet az uh-ról, akár pü-ben is, tudod már írtam, hogy én is akarok menni!

Chesti!

Niki egyszerűen vabálni való kiscsaj! Édes, ahogy kidőlt a játék után és alszik a földön! Remélem hamarosan kigyógyultok a betegségekből és megerősödik Niki immunrendszere!

Lexi!

Mi van veled????

Kép

Kép
sharon

Úgy látom csak én vagyok net közelben, biztosan mindenki a szabadban. Már nagyon utálom a szobafogságot, de még legalább két hét!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Megjártuk a 4D-t, minden O.K.
Tettem fel videót, de csak a Dorkáról sikerült, Lili szégyenlős volt.

Puszi
Judit

jucicuki

Juci!
Ez csodaszép!!!Mosolyog!!!!!!
Gratulálok!!!!

Lányok!
ÉN tettem fe Lexiről pociképet amásik topikra!!!!

Minden baba csodaszép, és nagyon jó egészséget Nektek!!!

Chesti! :(
Mikor lesz már vége!!!Te, Ti nem ezt érdemlitek!!Igazságtlan az élet!!!Mielőbbi gyógyulást Nikikének!!!Puszi
Vendég

Köszi Kriszti :lol:

Judit

jucicuki

Juci, tényleg mosolyog :) Boldog Dorka. :) Éddeesss. :)

Sharon kitartás. Hidd el ennyit megér. :)

Gomba olyat mosolyogtam a hatalmas fütyi beszóláson :lol: Nagyooon jóóó, muszáj erősíteni a fiu tábort, mert nagyon nagy gondban leszünk. :lol: Az arányok eléggé megdöbbentőek, nem? Azt mondják ez világszerte probléma lesz. kevés a fiu. :roll:

Ott a bibike, csak jól van fényképezve, jók a fényviszonyok, és távolról van. :) Mi amugy már megszoktuk, még csúnyácska, de így is a mi kis gyönyörűnk :lol: Nem idegesítettél. :wink:

Lanett boldog névnapot így utólag is. :lol:
Réka baba huuussii. :) Pociban is igy volt? Az ikres barinőméknél az volt, hogy mivel az ikrek elvették az energiát anyutól nappal, igy ő este dorbézolt, nappal aludt. Ez maradt meg neki, amikor megszületett. 1 hónap is eltelt mire átszokott az esti alvásra.

Mi még nem mentünk BMC-be de terveztük. Szeretnénk "hálálkodni" :lol: Szűcs dokinak, akkor visszük majd a zárót is.

Kriszti aranyos vagy, köszi, de hát szerintem ezt senki sem érdemli. Ez van sajnos, túl kell élni, és tovább lépni.
Remélem Ti is jól vagytok, és hamarosan rendeződnek a dolgok köztetek. Tudod nem elkeseredni!

Tegnap lementünk Füredre, de nem mentem be a balcsiba, mert fújt a szél. :roll: Niki élvezte, csak azt nem hogy nem engedtem füvet tépkedni, pedig az nagyon izgatta. :)

chesti

Numató!
Köszönöm!
Chesti!
Niki csoda szép!Gyógyulást neki és az uradnak is!
Juci!
Örülök,hogy minden rendben volt!Megnéztem a videot is!Klassz nagyon!
Zsókuci!
Forgalmas hétvégéd van nem mondom!
Gomba!
Gratulálok a fütyköshöz!
Lexi!
kitartást!
Bariném!
Eltűntél!
Vendég

Juci!

Megnéztem a videót! Egyszerűen fantasztikus!

Kép

Kép
sharon

Chesti!
Elfelejtettem megköszönni a jókívánságot!
Vendég

Juci
szuper hogy mindent rendben találtak,nagyon örülök :P :P

Chesti
annyira aranyos ahogy alszik a játszószönyegén,és ahogy beszivja az alsó ajkát :lol: :lol: mindig kitalálnak valami bohocságot :lol: :lol:

Velünk minden oké.holnap megyünk uh-ra este 8 ra,ugyhogy csak másnap irok majd :oops: :oops: /remélem minden oké lesz,és a vérömlenyem sem nőtt/ :oops: :oops:

Benszi
hogy vagytok?mikor mész bálna balettra :P :P

Sharon
én is szétunom magam,tudod nekem is pihenni kell sokat,és már nagyon nehezen viselem a bezártságot :oops: :oops: de nemsokára már mi is mászkálhatunk összevissza :lol: :lol:

bibar

Sziasztok,

Na itt vagyok :D Hát, jó mozgalmas hétvégénk volt… Tegnap reggel 7-kor indultunk Siófokra, 8 körül már lent is voltunk. Borult ég, szél, kb. 20 fok :? Pánik… hogy most mi lesz… Ücsörögtünk a kocsiban, meg reménykedtünk… Aztán olyan 10 körül kisütött a Nap, de elég hűvöske volt még, úgyhogy a partmenti sövény mögé telepedtünk, ahol meglepő módon tök jó idő volt – nem fújt a szél :D És aztán az idő is jó lett, úgyhogy végülis jól sikerült a dolog :D:D Annyira, hogy combom is, meg a karom is jól leégett… :shock: De nem baj :wink: Aztán olyan este fél 8 körül értünk haza. Gyors zuhi, hajmosás, 1 óra alvás, és mentünk bulizni kollégákkal, az egyik volt kollégám szülinapját ünnepeltük :D Tök jó volt, képzeljétek, még karaokeztam is :lol: :lol: 2-re értünk haza, délben keltünk :oops:, ma délután meg a sógornőméknél voltunk vendégségben, úgyhogy tényleg nem sokat pihentünk :wink:

Chesti drága,
Örülök, hogy Niki jobban van!!!! :D:D:D Nagyon aranyos a képeken, nekem az alvós a kedvencem, olyan kis husi :D:D:D

Lanett, Csibe,
Én is boldog 1 hós fordulót kívánok a gyerkőcöknek! :D

Lanett,
De jó, hogy végre jelentkeztél! :D OK, megbeszélhetünk majd egy találkozót, ha megyünk Balcsira, általában ilyen melegben majd’ minden hétvégén megyünk, csak annyi, hogy barátokkal megyünk, úgyhogy akkor majd úgy időzítem, hogy vagy nélkülük, ha megyünk, akkor, vagy a déli órákban – amikor amúgy sem tanácsos napon lenni – meglátogatlak, jó? :D
Örülök, hogy jól vagytok Rékával, gondolom, hogy fárasztó az éjszakázás!

Sharon,
Ezek Rád is vonatkoznak :D Legalább egy irányban laktok Lanettel? Mert akkor lehetne 3-as tali is, ha nem, akkor két külön időpontban – természetesen, ha már nem leszel ágyba parancsolva :wink:

Gomba,
Gratulálok a hatalmas nagy fütyihez!! :D:D:D:D Nagyon örülök, hogy sikerült megnyugtatniuk AFP-ügyben.

Judit,
:D:D:D:D Szuper, hogy minden rendben van!!! Mostmár tessék nyugodtan növeszteni a lányokat :D:D :wink: Puszi!!!

Szép álmokat! Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Nagyon klassz lehetett a hétvégéd.Olvasás közben elfáradtam tőle!

Bibar!
Kösz itt minden ok,bár a derekam napról-napra érezhetően egyre rosszabb!Bálna-balett kedd és csüti,de úgy döntöttem mindennap elmegyek úszni,mert akkor legalább úszás után egy óráig nem fáj!Eléggé bevagyok tőle szarva!Az a baj,hogy 10perc állás után ezer tűvel szúrkálják a combomat és elkezd felfelé zsibbadni!Ott olyankor azonnal le kell ülni!Nagyon elkeserítő!Elég mókás egy nagybevásárlás így!
Szeded a rutascorbint?Hidd el ma már semmi nem lesz belőle az UH-n!Minden ok lesz!Mostmár hallani is fogod a kis szívdobogását!
Vendég

Benszi
hu az nem semmi lehet szegénykém,de legalább az uszás bejött.gondolom te sem vagy az az otthon ücsörgös tipus :oops: :oops:
szedem a rutát,remélem igazad lesz és már nem lesz ott,mert már megörülök ám itthon :P :P

bibar

Zsókuci!

Sajnos én a másik irányban lakom, mint Lanett, de majd valahogy egyeztetünk! Csak ez az utálatos szobafogság, már nagyon nem bírom!!!
Kedden megyek dokihoz, remélem megkegyelmez és feloldja a szigorú fekvést, bár a méhszájam még mindig fájdogál. :cry:

Bibar!

Nem csodálom, hogy már Te is nagyon unod a kötelező pihit, de este biztosan jó híreket kapsz és holnaptól mehetsz csavarogni!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Jucika, szuper, hogy minden rendben van!! Most már tessék nyugodtan növeszteni a pocakot.
Klasszak a lányaid! :D

Zsókuci, klassz hétvégétek lehetett!

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Sziasztok!

Hétvégén mi is hűsöltünk egy kicsit a Mamáéknál,azért nem voltam :D .

Chesti Nikit egyszer megzabbantom az biztos :D.Örülök,hogy jól van Lencsilány,az orvosotok pedig tényleg szuper.

Lanett köszi :D .Mi akkor vittünk zárót és képet a csajokról,amikor mentünk a Tesók fagyasztását meghosszabbítani.Szerintem bármikor ha erre jártok ugorjatok be,nagyon örülnek ha személyesen is láthatják a Babákat.

Gomba gratulálok a fütyishez :D .

Juci nagyon édes a videó!

Zsókuci nem semmi hétvége,én is elfáradtam olvasás közben mint Lexi :D .Örülök,hogy jól éreztétek Magatokat :wink: !

Benszi ilyen kocsit én is elfogadnék(persze nem ilyen melegben) :D .Sajnálom,hogy egyre rosszabb a derekad,szerintem is menj többet úszni,hátha az segít!

Bibar szorítok az UH-ra,biztos minden rendben és a vérömlenynek már nyoma sincs :wink: !

Sharon szorítok Neked is holnapra,hogy enyhüljön a szigor :wink: !

Tinike mi van Veled,megint rossz a gépeket?Ha nem akkor tessék jelentkezni!

Mivel a múltkori kép morcos volt,most teszek fel mosolygósat is :wink: .

Kép

Kép

Puszi Mindenkinek!

Lippa

lippa

Jaj, Lippa, meg kell őket zabálni!

Puszi!

Judit

A lányok nevében köszi a bókokat Mindenkinek :lol:

jucicuki

Sziasztok,

Hát ma nem voltam túl jól :? Lehet, hogy a sűrű hétvégi programnak köszönhetően, de annyira hányingerem volt, meg fájt a gyomrom, és szédültem is, hogy 1-kor leléptem a melóhelyemről. Hazajöttem, 3 órát aludtam :shock: Már jobb valamivel, igazából a hányinger makacskodott még, meg volt egy kis hasmenésem is, remélem, hogy nem vírusos… Mindenesetre mától elkezdtem szedni egy immunerősítő homeós bogyót, remélem ebben is segít, meg a többi nyavalya kivédésében is a továbbiakban.

Benszi,
Hát, ez tényleg nem jó – hogy így fáj a derekad… Mi lesz veled az utolsó trimeszterben??? :shock:

Sharon,
OK. Akkor még megbeszéljük, hogy hogy legyen! A lényeg, hogy csak a szobafogság feloldása után lehet szó taliról – de gondolom, ebben egyet értünk :wink:

Lippa,
Megzabálom ezeket a vigyor-pankákat!!! Annyira drágák!! :D:D:D:D:D Tényleg nagyon cukorfalatok mindketten!!!!! :D:D:D

Judit,
Bocsáss meg, de én nem tudom megnézni a videot – és ennek nem technikai az akadálya. Biztos nagyon aranyos lehet Dorka rajta, de nem megy, kérlek, ne haragudj…
A képekkel nincs gondom, de a video az annyira más… tudod… :oops: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek és szép álmokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?