Sziasztok!
beatav,
üdv köztünk! Levike nagyon szép kisbaba! A szopihoz sajna nem tudok hozzászólni, nekem is sok gondom volt vele, de egészen más jellegű, és végülis megoldódott minden magától.
Jutta,
azt hiszem, Tasnádiné Erzsike, vagy Makarészné Andrea lenne neked megfelelő a leírtak alapján.
Móni,
hajrá!!!
Tiop,
nagyot nevettem a videón, Zsani szuperédes volt! A zokni a legjobb! Én meg azon izgultam a szekrénynél, hogy nehogy ráboruljon!
Annyira irigylem a kis pancsizósokat!!! Marcika utál pancsizni, csak a kis kádjában hajlandó fürdeni, akkor is csak pár percig, utána jön az ordítás...
Pedig az esti fürdést imádja! Nem értem.
Tali,
nekem bármikor jó július 4-14 kivételével, Gödöllő szuper ötlet!
Táp,
én is csodálkozva olvastam ezt a megszorítást, nekem sem volt soha gondom, és volt, hogy én is 2 dobozzal írattam fel!!! Legutóbb épp 1 hete váltottam ki, és nem volt semmi gond.
Linda,
Natika nagyon édeske!!!! És az a ruci!!! Jó húsban van a kicsilány, olyan zabálnivaló!!!
Tudtok adni valami tanácsot a csőrös pohárra szoktatással kapcsolatban? A gyümölcsleveket már nem szeretném cumival adni, de eddig már többféle csőrös poharat is kipróbáltunk, de egyikből sem tudott Marci inni, egyszerűen nem jön rá a technikájára, így nem jön a lé, ezért meg elkezd ordítani. Vagy hagyjam a francba, és egyszer majd elkezd pohárból inni? Csak mindenhol azt olvasom, hogy mihamarabb szoktassuk át pohárra. Könnyű mondani!
Nálunk egyébként a napok egyre idegbajosabbak: Marcika egész nap ordít. Nemcsak akkor odtí, mikor leteszem, hanem akkor is, mikor a kezemben van. 5-10 percenként kér inni, 2 óránként enni, közben meg velünk akar lenni, de a kezünkben is csak pár percig bírja, majd ordít. De úgy, hogy egyszerűen nem tudom már kivinni sem a szabadba, mert az egész környéket fellármázza. Ötletem sincs, mi a baja. Persze tegnap voltunk a baba-mama klub bográcsozásán, ahol 8-ig maradtunk, (pedig itthon már 1/2 7-től ordít, hogy fürdésidő van), és egész délután egyetlen hang nem jött ki a torkán, csak nevetés.
Azért minden nap nem mehetünk valahova, hogy lefoglaljuk!!! Néha az idegeimre megy, és már volt, hogy betettem az ágyába, rácsuktam az ajtót, hogy akkor most jól hisztizze ki magát, de ez sem segített, végül "ő nyert". Felvettem, de akkor is ordított.
Itt van néhány kép, már régen raktam fel:
mi így pancsizunk
Huncutka
fürdés
mi
az utazóágyban Csopakon
a híres hiszti
közelről