Új privát üzeneted érkezett!

ildikó, nekem a 3.sikerült úgy, hogy a párom anyaga nem mindig volt jó, előtte beteg voltam amit kezeltek...tehát neked abszolút van esélyed, türelem, valamelyik össze fog jönni, ígérem :P

Kép
kicsiboris

ma ilyen hibbant vagyok (a meleg biztos :shock: ) zelem, nagyon jó nyaralást :!: :!: jó pihizést és tartalmas dumcsizgatást a pároddal :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
A masszázst a védőnőnk tartja, nálunk ingyenes, van ,ahol fizetni kell érte. Alkalom adtán kérdezd majd meg a védőnődet, tuti nálatok is tart valamelyik!

Kép
Kép
Kép
mágnes

ildikó, jó hogy benéztél, mi majd öntünk beléd egy kis lelket:-) Mondom én, akinek nem sikerült a 6 inszemből egy sem, de meg kell próbálni. Én inszempárti vagyok, kevesebb hormon, kevesebb kórházlátogatás, és ha nem sikerül könnyebb felállni a padlóról (ezt csak gondolom, de szerintem nem tévedek nagyot).
Valamelyikünk feltett egy cikket, amely szerint a sikertelen lombikok oka nagy százalékban lelki eredetű. Biztosan igaz ez az inszemre is. Úgyhogy lazán, jókedvűen sikerülnie kell! Sok erőt kívánok hozzá! Ja és gyeere máskor is!

Ugye kamilla? Nem nevetek rajtad, sosem tudhatjuk mi áll a dolgok mögött, lehet neked is kellett ez a fajta biztonság. Úgyhogy reménnyel tele, csak hajrá :D
bbilona

Kép
katata

Sziasztok!

Itt vagyok Ilonkám, csak kicsitelfoglalt voltam. És valami iszonyú fáradtság van rajtam. Legszívesebben nem csinálnék semmit. Itt hideg van és eső, köd. utálom...

Kicsibé,
szerintem is lányod lesz! :lol: Összeszámolnád akkor a tippeket? Mi az arány?

Málna,
nagy grfatula, ügyik voltatok!Bele is írtalak a táblázatba,de gyere már légyszi és mesélj egy kicsit részletesebben!!!! :wink:

HSG kontra lapar. Szerintem a HSG a jobb, nincs altatás, mert egy altatásnál mindig nagyobb a rizikó. Én leszíváskor nagyon féltem, hogy nem ébredek fel többet. :roll: Aztán arra tértem magamhoz, hogy az ébredő szobában hortyog egy pasi. Na mondom magamnak, úgy tűnik nem a menyországban vagyok, mert ott talán nem horkolna ez a pasi itt mellette. :lol: Hanem szép virágos réten lennék!
katata

Ilonkám,
remélem összejön a hétvége kettesben! Az olyan jó tud lenni, elbújni a világtól.
katata

Most néztem, hogy az elmúlt pár héten belül 5 új babásunk lett!!! :lol: Olyan jóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :lol:
katata

kata nagyon köszi a táblát :lol: :lol: és ugye??? én is csak síránkoztam nektek aztán a 3. összejött, és ahogy elnézem az első lombiknak nagy az esélye lányok, úgyhogy kata és minden leendő lombikos, 'harcra fel :lol: :lol: :lol: kata, abszolúte lány nyert, eddig, de tényleg, ...miért gondoljátok, hogy inkább csajszi lesz? olyan érdekes!!!

Kép
kicsiboris

Végülis a 6. sikeres inszemmel "tarkíthatnám" egy picit a táblázatot. :)
De kiegyeznék egy 1. sikeres lombikkal is.

Én anno laparra mentem be a kórházba és HSG lett belőle, de így utólag már nem bánom.

Nekem most "receptre van felírva" a hétvégi program........van egy domináns 19mm-es. Azt mondta a doki, hogy ezt most "be kell áldoznunk" a másik két 16mm-ért, ami szerdára lesz jó. Végülis a spontán sincs nálunk kizárva!

Jó hétvégét. Léptem én is.

Puszi!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Moni kislánya, Ramóna Gerda tegnap éjjel 23:27-kor megszületett! 49 cm és 2700 gramm!

:lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tyűha! Gratulálok Móni! Remélem az én babámnak is lesz ekkora súlya.

Kata!
A tábla egy héttel el van csúszva, nekem ez már a 27. hét!

Egyébként csütörtökön voltam orvosnál, szerencsére mindent rendben talált, jövő héten megyek UH-ra és cukorterhelésre.
Most Petyka miatt aggódom, mert tegnap hasmenése volt, remélem nem kapott el valami nyavajás vírust, így is olyan vékony, ha még ebből lefogy csont és bőr lesz.
Szerdán voltunk az utolsó különtornán, persze most is volt olyan drága anyuka, aki betegen hozta el a gyerekét. Biztos ott szedte össze. Annyira haragszom az ilyen nemtörődöm anyukákra, nem tudom mit gondolnak, ha az ő gyereke, már úgy is beteg, kit érdekel a többi! :twisted: :twisted:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

KicsiBorcsa!!!!
Maaaaaaaaar a 10. heten vagy...!!!! Egy negyeden tul is vagy :)
Es ket het mulva a rettegett elso harmadon is tul leszel :)
Odry nemsokara odakerul, hogy szuletik a baba...
Nem semmi!

Velem semmi nincs, csak az ev vegi hajra :) Jon a nyari szunet, taborok, gyerek-vigyazas, nyaralas. Alig varom.
babszi

Sziasztok!

Móni!
Gratulálok a kislányotokhoz! Sok tejcit! Ha lesznek képek, akkor tegyetek fel!!!!

Babszi!
Nagyon telik az idő :shock: Tiza babája útán jön a mienk. Tényleg hihetetlen. Remélem nektek a nyaratok szép lesz és nem telik el oly gyorsan, élvezzétek ki minden percét! Mentek a pároddal valahová?

Kisboris!
Tényleg mindjárt letelik a büvös 12 hét.... Van már kiskönved? Én aikor megkaptam gyönyörködtem benne, hogy nekem van ilyen :wink: Kérdezted milyen kismamának lenni.... szerintem mindenki másképpen éli meg, de nekem hála nagyon jó. leszámítva, hogy sok volt a súlytöbbletem, ez álltal kicsit nehezebb, de a babánkra egy panaszom sincs. Tudok aludni tölle az éjszaka és nagyon finoman ficánkol, nyugodt fiú. Lassan te is érzed őt.

Mi ma kezdjük a lakást.....

Kép

Kép
odry

Pandácska,
hogy vagy?Mi volt a dokinál?
katata

Málna,
Gratula :lol: :lol:

Minden okés volt a dokinál kaptam képet is itt már jobban látszik a pici :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Móni Gratulálok a kislányotokhoz!! Képet majd várjuk!!
Kicsiboris köszike jól vagyok. Igen egyedül vagyok itthon és néha nagyon rossz. Alig várom, hogy este a párom hazajöjjön.
Málna Gratulálok!
bgyöngyi

Moni:
Gratulálok a kicsilányhoz!!
Mostmár Tizán a sor!!

bgyöngyi:
Nálatok is későn ér haza Apa? Mi is ettől szenvedünk....

Pandácska:
Igazán helyes kis Pandátok van!! Olyan fiúforma!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pandácska szép babócád van!
Ágnes 5 órára ér haza a párom, de én már azt is nagyon várom!
bgyöngyi

Pandácska,
nagggggyyyyon édi-bédi ez a Lurkó! :D
Jól vagy? Minden rendben?
katata

Jó reggelt! Ezt most olvastam egy másik topicba:

LÁNYOK!!!
KÉREK SOK-SOK DRUKKOT TIZÁNAK!! FÉL ÓRÁJA ÜZENTE, HOGY BENT VAN A SZÜLŐSZOBÁN. MEGINDÍTOTTÁK NÁLA A SZÜLÉST, ÉS ÁLLÍTÓLAG HOSSZÚ MENET LESZ.

Tiza,
Mennek a drukkok pár óra és együtt lesztek :lol:

Kata,
Köszönöm hogy érdeklődsz jól vagyok a hányingert leszámítva de már megszoktam azt is :wink: Lassan megint itt van a ciklusod vége .Ügyeskedtetek ebben a hónapban? Mikor kell hívnod a dokit majd ha megjön?

Mágnes,
Érdekes amit mondasz mert én is azt mondtam hogy kisfiú :lol: na kivi leszek hogy eltaláltuk-e :wink:
Vendég

Pandácska:
Hogyhogy megindították a szülést? Még volt ideje nem? Nem tudsz valami konkrétat? Megy a drukk neki, reméljük nem kínozza meg nagyon a baba!
Na és gondolkodtatok már fiúnéven?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Azt nem írták abban a topicban csak hogy talán tegnap már szivárgott a magzatvíz. Név van Bence Máté lesz :lol: ha kislány akkor nem :lol: hihihi
Vendég

Sziasztok!

Hogy zajlik az élet :shock: csak meresztgetem a szemeimet!

Tiza, remélem már pihengetsz és minden rendben volt!

móni, gratula Ramónához, jó szoptatást, és lehetőség szerint sok pihenést!

zel, milyen lett a vadpöri?

katata, köszi a táblát, jó hogy néha beszúrod emlékeztetőnek!
bbilona

Most olvastam átmásolom:

TIZA HÍREK
Sikerült Tizával beszélnem. Azért nem üzent, mert most is úgy kellett kicsempésznie a telcsit a WC-re, ugyanis császár lett a vége, és az intenzíven van még. Tegnap 15.30-kor 2320 grammal és 45 cm-rel megszületett Marcell baba!!!!
Szegény semmit sem tágult, ezért lett császár a vége, de még szerencse is, mert össze-vissza rá volt tekerdve Marcell babára a köldökzsinór.
Vendég

Tiza,
Hatalmas gratula nektek jó egészséget és sok sok tejcit kívánok :lol:
Vendég

pandácska, most nézem csak a fotót amit feltettél, gyönyörűséges :D
Köszi a híreket tizáról, kicsit aggódtam, de ez így a legtökéletesebb! Tudod esetleg melyik kórházban hozta világra Marcellt?
bbilona

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek a biztatást és a leirt tapasztalatokat. Több mint valoszinű hogy másként kell hozzá álljak az egészhez.
Azért is akartam tudni milyenek az eredmények mert számomra mindegyik beavatkozás anyagilag is megterhelő és ha nem lenne eredménye inkább a lombikot választottam volna.........de most már tudom hogy az inszemnek is van esélye a sikerre :D
A következőt nyugodtan fogom végig csinálni...nem stresszel és nem hosszú utazással, mivel elfelejtettem mondani nektek hogy én Erdélyből járok fel Bp-re és 11 órát utazok oda és az első inszemnél még aznap este hazautaztam és lehet ez sem volt a legjobb ötlet +nagyon stresszes is voltam.
Mégegyszer köszönöm és ha sikerrel járok azonnal jelentkezem nálatok :D :D :D

Mindenkinek sok sikert kivánok
Ildiko
puluildiko

Ilona,
Köszi szerintem is gyönyörű pinduri :oops: :lol: Sajna nem tudom hogy Tiza hol szült.
Vendég

sziasztok, micsoda hírek!!!!

Tizunak ezer-ezer gratula, sok egészségben örömben gazdag napot kívánok, gyors felépüléssel :lol: :lol: :lol: hálistennek a baba is jól van, tizu reméljük pihenget.

móninak is nagyon örülök, csak úgy potyognak a babák a topikunkban:o)))

Pandi, milyen jó ez az uh-s kép :!: az enyémen alig látszott a baba.. :cry: nagyon klassz, szupcsi, örülök, hogy minden ok!!!

babszim, nagyon köszi, édi vagy, hát igen...megy az idő...és ti mikor léptek tovább?

Kép
kicsiboris

Én is gratulálok Móninak és Tizának!!!!!!

Sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!!!!!!

Sonjus, hol vagy? Meg volt az inszem? Nekem szerdán lesz. (az utolsó) Nagyon bizakodó vagyok, mert 4 érett petesejtem van!!!

Pandácska! Cuki a bébid! Gratulálok Neked is!

Kép

Kép
kamilla306

ildikó, Erdélyből??? Uram-atyám! Kitartást, és csak fel a fejjel ilyen sok erőt, energiát beleadsz akkor sikerülnie kell!

kamilla, kívánom hogy tarkítsd a táblázatot egy sikeres 6. inszemmel!

katata, köd? rossz idő? :shock: Mi meg megkukulunk a kánikulában :)

odry, bútorok a helyén, minden lefestve? Költözés??
bbilona

Jó reggelt mindenkinek!

Kamilla!
Hiper drukk neked szerdára! +++++++++++++++++++++++

Málna!
Gratulálok a sikerhez :)

Tiza!
Neked a babádhoz hatalmas gratula, jó egészséget, sok tejecskét :)

Inszem storim:
Kicsit sokat várattak a Kaáliban mikor már a köpeny rajtam volt (majdnem egy órát), ott csücsültem, pucér popsival :) és mindenki más, jött-ment körülöttem. Szegény párom nem tudta kinnt, hogy mi lehet velem, kölcsönkaptam egy telefont, és szóltam neki, hogy nyugi, még nincs semmi. Együtt várt velem egy lány, akivel én úgy gondolom pont ott és pont akkor kellett találkoznom, ugyanis, neki 2 évvel ezelőtt elsőre sikerült az inszem, a kisfia lent rohangált a váróban és ez azért feltöltött pozitív energiával :). Kicsit idiótán viselkedtem, mert az asszisztens hölgy mondta, hogy forduljak háttal az asztalnak, köpeny előre stb. én meg csak álltam ott, mint az a bizonyos a lakodalomban, majd mosolyogva "helyrerakott" :) Szóval csak felkerültem én arra az asztalra, aztán kb 5 perc volt az egész. A dokibácsi és az asszisztens hölgy is nagyon kedves volt, próbáltak velem beszélgetni, én marha, meg olyanokat meséltem, amit nevetnem kellett, alig tudtam nyugton maradni, de nem szóltak rám. Szerintem nem kicsit voltam feszült :) Aztán pihiztem, egy jó fél órán án, aztán még visszamentünk a dokihoz. Elmondta, hogy szedjem a duphastont, Magne B6-ot, vasat és folsavat, aztán a pozitív teszt után, írassak fel még duphastont, aztán még 2 hét és UH :)
Szeretném ezt a sort követni :)
Tegnap olyan pés-en szúrkált, így kicsit rádolgoztunk :oops: de ezen kívül sem ott nem éreztem igazán semmit és azóta sem! Remélem ez jó!!!!
sonjus

Sonjus,
Örülök hogy ilyen jó hangulatban ment az inszem ezért is szerettem oda járni :D mennek a babaragacsok :wink:
Vendég

Pandácska!
Köszi a babaragacsokat, elraktározom ám, illetve gyűjtöm őket, mint más a bélyeget :)
sonjus

Sziasztok!

Tizus! Gratulálok! Sok-sok örömet, boldog életet kívánok nektek!
Moni! Nektek is gratulálok és sok jót kívánok!

Sonjus! Látom, jól sikerült a z inszem. Ne aggódj, úgysem hitték, hogy idióta vagy! :lol: Szerintem pontosan tudják, milyen zavarban van ilyenkor az ember lánya. Biztosan jó ómen volt neked az első sikeres inszemes lány. Én egyik inszemem közben tudtam meg, hogy Tiza babás. Sokkal jobban bíztam akkor az inszem sikerében, mint máskor. Ezer drukk, vigyázz magatokra!

Kamilla! Váó! Nekem egy nagysándorom van. Beszél.
4 tüsző? Hmmmm. Ikrek lesznek! Ketten!

Ildikó! Szia! Nem tudtok valami szállást keresni egy-két napra? Jobbak lennének az esélyek, mint egy 11 órás vonatozás után!

Pandus! Nagyon szép a kis Pandafiacskád!

Bbilona! Na? Hogy telt a hétvége? Hányasban? Vadpöri? Isteni lett.
Vártunk!

Kicsibé! Téged is vártalak. Kivilágítottam a leszállópályát, jöttek-mentek az utasszállítók, de egyik gépen sem voltál rajta. Pedig folyamatosan fűszoknyában, virágfüzérrel dance-eltem...

Kicsit rólam: szombaton a várt időpontban, rendesen, pontosan megjött. meg sem lepődtem. Hála az égnek nem volt időm depizni sem. Csempét raktam a falra. A vadpörcsi kevergetése közben kiharcolta, hogy nekem a csempézést ki kell próbálni. A mosogató és a pult fölé a falra kellett tenni, mert csak festve volt és ha valami felfröccsent, az ott is maradt. És jól sikerült. Vízmértékkel, foggal körömmel dolgoztam, de jó lett!
Aztán a lényeg. Megismerkedtünk egy családdal, akik ott béreltek nem messze tőlünk egy nyaralót és az egyik kislányuk, aki 5 éves odakeveredett nézni, milyen halat fogtunk már. Na kész voltam tőle. Gyönyörű, derékig érő szőke haj, kék szemek, és folyamatosan tud valamit beszélni vagy kérdezni. Kell ennél több? Aztán jött a bátyuskája, aki 11 éves, nagyon jó fej kissrác. Majd jött apukájuk keresni őket. Kezében a 11 hónapos legkisebbel. Tündérlány. Majdnem vörös haj, óriási kék szemek, hurkák a combikán, nevető száj, apró fogacskákkal. Páromat rögtön kiszúrta magának, teli szájjal vigyorogtak mindketten. Anyukát, apukát sem hagyom ki, ők nagyon aranyosak, tök jó fejek és baromi nyugodtak.
Rengeteget beszélgettünk. Olyan természetes volt, hogy ha lementünk a partra, vagy ők jöttek le, rögtön mentünk egymáshoz.
Természetesen címet, telefonszámot cseréltünk. Remélem,nem szakad meg köztünk a kapcsolat.

na eldugulok kicsit. Kéne egy új vonalzót csinálnom.
Már csak 22 nap és megyünk a Dévaiba!

Kép
Kép
Kép
zel

Milyen sok minden történt pár nap alatt!

Momi, Tiza! Hatalmas gratula a babátokhoz!

Panda! Nagyon édi a fotó!

Sonjus! Neked nagyon szorítok, hogy követhesd a leírt sorrendet :lol:

Kamilla!Drukkolok szerdára!

Zel! mi van veled? reménykedek, hogy nem jött meg...

Kép
domo

Zel! most már tudom, csak egyszerre írtunk

Kép
domo

Moni, Tiza,
nagy gratula és sok boldogságot kívánok az apróságokkal!!!

Zel,
sajnálom, hogy megjött....
katata

Pandácska,
örülök, hogy csak hányinger van, így azért könnyebb. :wink: Jaja, nekem akkor kellene jeletkeznem, ha megjönne, de hátha erre nem kerül sor!!! :lol:
katata

Kata,
Köszi de tegnap este már hánytam meg ma reggel is. Azt hiszem ennek a gyereknek már most úgy változik a hangulata mint nekem :lol: :oops:
Vendég

Pandácska,
szerintem ez tök jó. Én már nagyon szívesen hánynék, főleg, hogy a vetéléskor csak nagyon pici émelygés volt nekem. Most már egy igazi hányós terhességet szeretnék, mert akkor tudnám, hogy minden rendben van a babámmal. :lol: Csak jutnék már oda, most megint elkezdtem parázni, mert hogy ugye közeleg a ciklus vége... :roll: Néha úgy érzem már, hogy nem bírom ezt az állandó bizonytalanságot, 3,5 éve.... :?
katata

zel, tündér vagy. Azért a fűszoknyát ne tedd nagyon mélyre, hátha végre eljut valamelyikünk hozzátok :wink:
Mi végül ötösben töltöttük a hétvégét, nem olyan lett mint amilyennek szerettük volna, de miután a kiskölök minden pénzt megér, és a szülők is tapintatosak voltak így nem lett rossz. Bár vadpörit nem főzött nekünk ott senki. :(

sonjus, a sorrend nagyon jó így legyen! :wink:

pandácska, hááát nem valami örömutazás neked ez a pár hét :?

domo, apa nem ma ment megnézetni a skacokat? Hogy is van, mi lesz a következő? Jaj de gyagya vagyok, hiszen gyönyörű tüsződ volt, már akár kismama is lehetsz :wink:
bbilona

katata, ne keseredj hiszen olyan közel van már az a hőn áhított hányinger hogy igazán ezt a kis időt féllábon is kibírod. Mi tartjuk a másikat :wink: Ennyit igazán segíthetünk :) Tegnap a strandon láttam egy ikerpár kislányt, na olyanok lesznek neked is, bár elég vékonykák voltak, de látszott rajtuk hogy nagy zsiványok :wink: Mit szólsz, jó a prognózis?
bbilona

Kata,
Tessék pár vuk:
Kép
Ne aggódj pár hét és ölelgeted majd a wc-t :wink:

Ilona,
Azért örömutazás egy szavam sem lehet nővérem még a levegőt is kihányta szinte.
Vendég

Ilonkám,
tökéletes!!!! :lol: Aranyos vagy. De néha elszakad a cérna, rámtörnek ezek az érzések, és olyan nehéz... :roll:
katata

Pnadácska,
köszi, bár úgy lenne már!!
katata

katata, tudom :cry:Néha ki is kell engedni a gőzt, aztán sokkal könnyebb, mi is aug-ban jubilálunk a 4-es tulajdonképpen szép szám, de kár is belegondolni, hogy már oviba mehetne.

pandácska, akkor ez nálatok családi vonás, de azért ez jó nagy disznóság :shock: Jól ki van ez találva, mert ha a pasikon múlna ....., nem lenne gond a népességnövekedés :)
bbilona

Lányok!
Ha a vasat pezsitablettában, a folsavat meg pirulában "kapkodom" az ugye jó?
A folsav dobozára az van írva, hogy 1,5-2db/nap (azt a mini bogyót nem tudom hogy kellene szétvágni :) ). Egyébként a pirula 3 mg-os, egy táblázatban meg azt láttam valahol, hogy naponta 0,4 mg-ra van szükségem. Na akkor most mi van?
A vas pezsgőtablettából azért gondolom elég egy. Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de nem vagyok valami nagy gyogyiszedő. Tegnap majdnem elfelejtettem a duphastont is :oops:
sonjus

Sonjus,
sajna ebben nem tudok segíteni. Én az Elevitet szedem, az komplex, szerintem egyelőre bőven elég. Sőt...
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?