Sziasztok!
Tizus! Gratulálok! Sok-sok örömet, boldog életet kívánok nektek!
Moni! Nektek is gratulálok és sok jót kívánok!
Sonjus! Látom, jól sikerült a z inszem. Ne aggódj, úgysem hitték, hogy idióta vagy!
Szerintem pontosan tudják, milyen zavarban van ilyenkor az ember lánya. Biztosan jó ómen volt neked az első sikeres inszemes lány. Én egyik inszemem közben tudtam meg, hogy Tiza babás. Sokkal jobban bíztam akkor az inszem sikerében, mint máskor. Ezer drukk, vigyázz magatokra!
Kamilla! Váó! Nekem egy nagysándorom van. Beszél.
4 tüsző? Hmmmm. Ikrek lesznek! Ketten!
Ildikó! Szia! Nem tudtok valami szállást keresni egy-két napra? Jobbak lennének az esélyek, mint egy 11 órás vonatozás után!
Pandus! Nagyon szép a kis Pandafiacskád!
Bbilona! Na? Hogy telt a hétvége? Hányasban? Vadpöri? Isteni lett.
Vártunk!
Kicsibé! Téged is vártalak. Kivilágítottam a leszállópályát, jöttek-mentek az utasszállítók, de egyik gépen sem voltál rajta. Pedig folyamatosan fűszoknyában, virágfüzérrel dance-eltem...
Kicsit rólam: szombaton a várt időpontban, rendesen, pontosan megjött. meg sem lepődtem. Hála az égnek nem volt időm depizni sem. Csempét raktam a falra. A vadpörcsi kevergetése közben kiharcolta, hogy nekem a csempézést ki kell próbálni. A mosogató és a pult fölé a falra kellett tenni, mert csak festve volt és ha valami felfröccsent, az ott is maradt. És jól sikerült. Vízmértékkel, foggal körömmel dolgoztam, de jó lett!
Aztán a lényeg. Megismerkedtünk egy családdal, akik ott béreltek nem messze tőlünk egy nyaralót és az egyik kislányuk, aki 5 éves odakeveredett nézni, milyen halat fogtunk már. Na kész voltam tőle. Gyönyörű, derékig érő szőke haj, kék szemek, és folyamatosan tud valamit beszélni vagy kérdezni. Kell ennél több? Aztán jött a bátyuskája, aki 11 éves, nagyon jó fej kissrác. Majd jött apukájuk keresni őket. Kezében a 11 hónapos legkisebbel. Tündérlány. Majdnem vörös haj, óriási kék szemek, hurkák a combikán, nevető száj, apró fogacskákkal. Páromat rögtön kiszúrta magának, teli szájjal vigyorogtak mindketten. Anyukát, apukát sem hagyom ki, ők nagyon aranyosak, tök jó fejek és baromi nyugodtak.
Rengeteget beszélgettünk. Olyan természetes volt, hogy ha lementünk a partra, vagy ők jöttek le, rögtön mentünk egymáshoz.
Természetesen címet, telefonszámot cseréltünk. Remélem,nem szakad meg köztünk a kapcsolat.
na eldugulok kicsit. Kéne egy új vonalzót csinálnom.
Már csak 22 nap és megyünk a Dévaiba!