Kazi, de csini Lari a nacikban! pelus nélküli fürdés(próba)
!
Bepa, nem semmi a storyd, de a lényeg, h már jól vagy, gondolom a tejcsi is visszatért! Leona egyre jobban elvan Syg nélkül, mármint az Apukájával, Nagyszülőkkel, szerencsére szinte hetente jönnek Syg szülei is, kicsit tehermentesítik Őt.
Lina, Lili
, szerencsére nálunk csak a szőnyegen landolt pénteken, nem kente magára Hanna
....
Nana, jól látod, és nagyon cuki Leona rózsaszínben
,én is meg szoktam jegyezni
. Jól aludt Boti az utazóágyban? Én mindig felébredek, h surrog benne Hanna ahogy forog, de nagyon praktikus, h a vége kiz(C??
)ipzárazható, reggel mindig kilóg a lába Hannának
.
Cukker, sztem Bence nagyon ügyes,és az,h az egész suli előt kihívták és megdícsérték nagyobb szó,mintha "csak" az osztálytársai előtt tették volna meg!
Roz, a teendő sztem,h figyeled a kullancs környékét,h nem pirosodik-e, stb. Különben épp most mondták a rádióban, h az első 2 napban nem fertőz(ha egyáltalán fertőzött egy kullancs), és az sem baj ha beleszakad,merthogy ha megszívja magát és utána ürít(amit 2 nap után kezd csak) az a veszélyes, de ha beleszakadt(akármelyik testrésze is) már elpusztul és nem tud üríteni.(na ez elég érthetetlen megfogalmazás lett
)
Hajny, szobatisztasághoz nagy nagy gratula! Ügyes Anna, és tök jó, h Te pedig ilyen türelmes voltál!