Új privát üzeneted érkezett!

Ser
jó pihit nektek,remélem jó idötök lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
el is felejtettem,ügyi vagy a vízkötlenítés terén,elárulod nekem hogy csináltad?Engem érdekelne.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
én nem értek hozzá, de elvileg 20 tejfogának kell lennie egy gyereknek.
Köszi kérdésed, jól vagyok, vagyis kicsit érdekes, mert feküdni nem tudok, akkor fáj egy kicsit a hasam, ha ülök, állok, tevékenykedem, akkor semmi bajom. Na meg ami érdekes, és nem tudom jó-e, hogy egyátalán nem vérzek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, a bilizésről jut eszembe, Lili ma odakakilt a szőnyegre. Szólt hogy pisi, hoztuk a bilit, apja levette a pelust, ráült a bilire, de semmi, viszont láttuk, hogy a pelus tiszta pisi, úgyhogy hagytuk, hagy keljen fel. Közben épp láttuk, hogy az ebéd nagyon sok levet eresztett, le kellett önteni, úgyhogy arra a két percre pelus nélkül hagytuk. Aztán csak a nagy sírásra lettünk figyelmesek, mert a bili mellé 20 centivel telerakta a szőnyeget, belelépett, azt a kezével próbálta letörölni, a keze is olyan lett, azt a hasába törölte, és minél inkább próbált megszabadulni a kakitól, annál jobban összekente magát. Szegény apa, vagy fél óráig sikálta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Üdv minenkinek próbálok vissza olvasni!

Lina

Sajnálom hogy igy jártál de én azt szoktam mondani a természet szelektál és midennek meg va az oka. Na majd a következő, jókor jo időbe, fel a fejjel.Lili majd kárpótól!!!!!!!!!!!!
Úgye te kérdezted a Marozsi babát!? Még nincs!

Kazi

Lehet hogy téged láttalak a tescóba ma?

Timi

Jók a képek Ati még mindig gyönyörű!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika,
én is így vagyok vele, és egyátalán nem vagyok elkeseredve. Hülye férjem azt mondta, hogy "biztos valami dög fáradt sperma beleszédült a petébe", és ezért nem volt életképes. Amúgy nekem ez volt a rossz hónapom, amikor közel 40 napos a ciklusom, szerintem ez sem volt szerencsés. Minden második normális, lehet, hogy jobb lett volna, ha egy ilyenben fogan. Én is a következőre hajtok, de hogy fogok kibírni fél évet!!!! Én kérdeztem a Marozsi babát, elvileg holnapra van kiírva az anyukája. Együtt járunk angolra. Mármint a gyerekeink.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kihez jársz dokihoz? Majd figyelem megyek holnap is , hétfőn is dolgozni.Soka baba született, most két éjjel is dolgoztam de ő nincs még köztük.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Én a Horti Tamáshoz járok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

borsika-köszi szépen.Azt szeretném tőlled megkérdezni,h.a köldökét meddg kell hintőporozni?És a kis füléből a fülzsirt ki szabad törölni?Ha igen,mivel?

Hajni-köszi a bókot.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
bár nem tőlem kérdezted, de én fültisztító pálcával tisztítottam Lili fülét. Persze nem belülről, csak ami már úgymond kijött, azt letörölgettem. Neki a mai napig nagyon zsíros a füle, hogy miért?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Timi

Igen belenyulni nem szabad csak ami kijön azt kell kitörölni.A köldökét addig még az összes csonk le nem esik. Azt látni kellene, de ha gondolod holnap délig dolgozok felugrok és ránézek!

Kép
Kép
Kép
borsika33

sziasztok!
sikerültek a vizsgák...szerencsére.

Ser!!!Syggnek nagy gratula, remélem van ideje magával foglalkozni csini Leona mellett:)Hanna ezek szerint augusztus szeptembertől bölcsis lesz?

Roz! OK a képekre várok még

Lina! tényleg frankó a hozzáállásod, és biztos vagyok benne emiatt hamar összejön ismét a baba, és szorítok ne keljen 6 hót várni vele.

Balim! és aki kérdezte a csazis sztorit: nem magával a szüléssel volt gond (az olyan amilyen akinek volt tudja nem a legkellemesebb élmény...bár nekem ez rosszabb volt mint az első)
hanem sajnálatos módon még a szülés utáni 7 héten is vérezgettem...ekkor mentem vissza a kontrollra is...kiderült van bennem még lepény-darab (nem is kicsi).Így ripsz ropsz másnap egészségügyi kaparásom volt....no comment Lina most írt róla milyen.aztán 2 hét és kontroll és még mindig volt valami benn....hm...ja, és én Linával ellentétbe 2 napig erősen véreztem aztán pár nap semmi és ismét...ezután 2dszorra már nem kapartak.Persze az altatás miatt nem lehetett szoptatni fél napig és szerintem ezt kicsit megsínylette a tejcsi mennyisége is.
Röviden...többet nem szándékszom megosztani(Bocsi) :cry:

ha valakit kihagytam bocsi de elég fáradt vagyok (ma pesten voltunk...
bepa77

Lina

Fel a fejjel, és vigyázz magadra.
Azért biztos meg van annak az oka, ha a doki azt mondja, h várj fél évet. Ez is csak egy műtét volt, gondolom regenerálódni is kell a szervezetnek.
Én nem értem ezt az átíratás dolgot. :?: :shock:
Én már 9 éve vagyok férjnél a lánykori nevemmel, és nem írattunk át az égvilágon soha semmit. Ugyan melyik okmány az, ahol fel kell tüntetni a lánykori és a férjezett nevet, mikor már az igazolvány is egy kis lapocska. Főleg, ha ugyanaz, akkor meg minek. Van egy anyakönyvi kivonatunk, azon rajta van, ami kell.

Azért én egyetértek Timcivel. Az ő babája, hagy vigyázzon már rá, ahogy ő akar(attól függetlenül, hogy a bacik elérhetik a látogatások során is). Én az első hónapban még rokonokat sem fogadtam, ebből baja nem is lett. Nem csak a bacik miatt, hanem még törékeny, nem kell mindenkinek össze-vissza fogdosni. Gyönyörű szép baba.

Hintőporozni meg addig kell a köldököt (sebhintőporral) amíg le nem esik minden. Látszik rajta, mikor már begyógyult. Nekem úgy mutatták, hogy nagyon finoman szét kell húzni, és úgy beleszórni a hintőport.

Andi
Kép
cukkker

Bepa

Gratula a vizsgádhoz!
Azért most van tejcsi elég?
Nem semmi a sztorid. :( Hát azért ez a dokin múlott. Nekem szerencsém volt a csaszival, és az első (altatásban) után ezzel az érzéstelenítéssel hatalmas élmény volt. Míg élek nem felejtem el. Nem is fájt az égvilágon semmi. Bíztam is a dokimban (Temesvári), mert műtétek terén jó híre van.

Hajni, Erszényes

Mikor menjünk DM-be? Már kezd sürgetővé válni a dolog. Tudjátok, van 15 pont.

Úgy irigylem azokat, akik már nyaralnak. Mi még mindig nem döntöttük el, hova menjünk.

Ma volt évzáró. Bence megkapta a bizonyítványát, tele van dícsérő szavakkal. (Kár, hogy nincs rendes osztályzat is) és az igazgató is kihívta az egész suli előtt őt többedmagával, mivel diákolomipián eljutottak az országos döntőre. El is kísértük őket Fonyódra-3 napos volt. Az egyik tanítónéni meg pityergett, mert elbúcsúztunk tőlük, jövőre új tanárokat kap az osztály. Én is pityeregtem miatta. Na meg Bence is sírt, mert az osztályban már nem kapott dícsérő oklevelet, pedig számított rá. Nem győztük vigasztalni, hisz ez már olyan szubjektív dolog, ("kiemelkedő közösségi munkájáért"), olyan megfoghatatlan. Én így is borzasztóan büszke vagyok rá.

Andi
Kép
cukkker

Pille

Elküldenéd priviben a mosógép tisztítás receptjét? Nekem is büdös a gép.
Köszi.

Andi
Kép
cukkker

Cuki!
storym nem semmi ami meg az orvost illeti hát abban nem vagyok 100% biztos, hogy min múlott...Így volt/van és nem tudok mit tenni.

Nagyfiadra meg nagyon büszke lehetsz+!!!rettentő ügyes...melyik suliba jár?
bepa77

Sziasztok!!!

Cukkker:
Köszi a bókot :)

Lina:
Szerintem nem érezte magát biztonságban pelus nélkül,de gondolom vicceltél :wink:
Én is örülök ,hogy nem viselt meg a dolog!A fél évet én is sokallom.

Pille:
Ne priviben küld a mosógépest!!!Én is nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!

Borsika:
Én voltam!Köszönni is akartam,de nem volt rá alkalmam,nem találkozott a tekintetünk!
kazi

Cukkker:
Gratulálok Bencének!!!Nagyon ügyes!!!

Hajni:
Igen megyünk!Fél 10-10 jó?
kazi

Csajok

Segitenétek
Reggel egy kullancsot szedtem ki magamból mi a teendő vele? hova kell elvinni bevizsgálni hogy terjeszt e valamit vagy mennem kell e házio.hoz.... mibe rakjam bele egyáltalán mert még mászkál

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lányok, le fogom írni a mosógépes sztorit itt, de idő kell hozzá. (abból pedig sosincs elég :) )

Lina, nem semmi a kakis sztori :lol:
Milyen modell válogatásra mentetek Lilivel? Amikor olvastam, azt hittem apa modellezik és ő vesz magának új dolgot, csak Lilit is viszi magával.

Cukker gratulálok ügyes fiadhoz! Hanyadikos is volt? Miért lesz új tanítójuk?
Ezt neked találtam:
A gyermekgondozási segély folyósításának az időtartama alatt, ha a munkavállaló akár rész, akár teljes munkaidőben dolgozik, a segély folyósításának a teljes időtartama felmondási tilalomra okot adó körülménynek minősül, a munkavállaló munkaviszonya munkáltatói rendes felmondással nem szüntethető meg.

A munkáltató köteles foglalkoztatni, még akkor is, ha a munkavállaló munkájára már nincs szükség, ha munkaköre átszervezés miatt megszűnt. Amennyiben a munkáltató ténylegesen nem tud a munkavállaló részére munkát biztosítani akkor a munkavállaló részére állásidőre járó bért kell fizetni, amennyiben a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetésére nincs lehetőség.

Bepa, nem semmi tortúra még szülés után :? Miből vizsgáztál?

Timi, szép formás kisfiad van!

Néhány kép az Arborétumi taliról:
Kép Kép

Kép Kép
Kép Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz, egy 2005-ös infót találtam csak a kullancs bevizsgálásról. Patikában lehet olyan borítékot kapni (vagy lehetett) amiben elküldhető a kullancs.
Itt megtalálod a Kullancs Szöv. elérhetőségeit, ők biztosan tudnak segíteni, hogy most mi a helyzet
http://www.kullancsinfo.hu/rolunk.html

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

linacska-köszi szépen.

Borsika-holnap reggel 8-ra megyünk az Önkormányzathoz,utlevelet csináltatni Atticy-nak,majd utána nagy bevásárlást rendezünk,mert szinte semmi ruha nem jön föl rám a pocak miat.Nem tudom pontosan mikorra érünk haza,de remélem délig elintézzük.Figyelj,csörögj rám,mikor végeztél,és én visszahivlak,rendben?És akkor megbeszéljük. :wink: Nagyon jó lenne ha meg tudnád nézni. :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

pille-köszi szépen.Nagyon szépek az Arborétumos képek.Jó sokan voltatok. :shock:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz,
bennem volt már életemben vagy 15 kullancs. Igazán semmit nem csináltam vele. Az egyik helye, úgy 3 éve elkezdett gyűrűsen pirosodni, akkor elmentem a Lyme ambulanciára Pesten, vettek vért, de kiderült, hogy semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
szerintem se várjál fél évet,az naon sok.Nővéremnek 3 hónapot javasoltak januárban,de még azt sem várták meg.És edig minden oké.
Kakis sztori :lol: :lol:

Roz
bennem is volt egyszer gyerek koromban,anyu kiszedte és ennyi.Amúgy én sem tom hová kell küldeni.

Pille
de aranyos vagy,igazán aranyosan összeválogattad.Helyesek a gyerekek.Kivétel nélkül.

Bepa
hát azt hiszem emlékezetes maradt ez a szülésed.Hogy kinek a hibája,szerintem igazán ezt eldönteni nem lehet.Szerencsére nem lett komoly baj.Bár ez is elég.

Kazi
jó az az időpont,tökkkéletes.Akkor várunk.

Erszényes
hogy telik a hétvége?Mit csináltatok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille

Jók a képek nagyon!

Köszi az infót, nagyon aranyos vagy!
Bence most másodikos volt, és azért kapnak új tanárt, mert ebben a suliban az első két osztályig van két tanító, aztán újat kapnak.

Roz

Nekem eszembe sem jutott volna, hogy be kell vizsgáltatni. Te mi mindenre tudsz figyelni.

Andi
Kép
cukkker

Roz! ne ijedj meg...bennem is volt legalább 20 kullancs (nagy táborozós vagyok) és semmi bajom nem volt eddig tőlük.

Cuki: honvéd kórházzal szembeni suliba jár Bence?

Én mosógép vízkőtelenítésére annyit tudok mondani: 1 liter ecet főző mosás ettől hagyomásnyosabb és olcsóbb se nagyon vanm(hatásos is)
bepa77

Sziasztok!

Timci: jó volt látni titeket! Kis Atticy gyönyörű, annyira kis formás és édike a pofija. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ha hazajöttetek jól meg is szeretgetem... :wink: :lol: :lol:
Majd írd meg mikor jó nektek és akkor felmegyek jövő 7-en is. :wink:

Pille: nagyon szupi fotókat tettél fel az arborétumról, gyönyörűek az apróságok! :lol:

Dóra: ti meg most mentetek Görögbe?? Majd gyere mesélj milyen volt, meg képeket is szívesen néznék! :wink: :lol:
Remélem jó időtök volt.

Lina: sajnálom h nem jött össze most a babó most, annak viszont örülök, hogy jól vagy és pozitív vagy. Sztem a 3 hót azért nem árt kivárni, fél év viszont sztem is sok :shock: , de nem értek hozzá... :roll:

Roz: én azt se tudom mit kell vele csinálni, én még nem is láttam kullancsot... :oops: :lol:

Cukker: ügyes Bence nagyon, megértem h büszke vagy rá! :wink: :lol:
DM nekem bármikor jó gyakorlatilag, egy-két dolog nekem is kéne, beszéljétek meg hajnyval meg aki még akar jönni és én csatlakozom...:wink:

nálunk hatalmas vihar volt péntek éjjel (ennyire még sosem féltem) . Becsapott 2x a villám a házunkba ,először az új számítógépünkbe az tönkre is ment, füstölt , a modem is meghalt,
aztán meg az ereszcsatornába. Még jó h a monitorunk megúszta, de igy is minimum 100 E Ft a kár és még lehet több is mert nem tudtunk még mindent megnézni... :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
erszényes

SZIASZTOK!!! :) :) :) :) :)

Ma reggel :lol: 5 órakor hazaértünk! :D

Szuper JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ volt!!!!! :) :) :)
(gondolkozunk rajta hogy kiköltözünk :lol: )

Később jövök...addig is szép hétvégét Mindenkinek! :)

CIAO! :D
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kazi

Én se akkor jöttem rá hogy te vagy, mert sokszor járok úgy hogy ismerős, sokszor onnam hogy nálunk szült, rád azt gondoltam először, itthon jöttem rá hogy te lehettél.Bocsánat!!!!!!!!!!!!! :roll:

Timi

Én ma akartam arra menni felétek holnap egésznapos leszek!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Nana
épp ma gondoltam rátok,mi lehet veletek,mikor értek haza.És lám,be is jelentkeztél.Örülök hogy jól sikerült a pihitek,vissza a hétköznapokba,nehéz lesz.
Nagyon szép helyen lehettetek.Csudi szépek vagytok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
nem semmi károtok lett,jó kis vihar volt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
Nagyon sajnálom... :( :( :( szívből szorítok a továbbiakhoz.
Az utazóágy beszerzésért ÖRÖK HÁLA!!! :)
Nagyon köszönjük!!!! :)

Hajny
Aranyos vagy hogy eszedbe jutottunk. :D
ne is mond....rettegek a hétköznapoktól :( nagyon maradtam volna még, pedig így is 9 teljes napot kint voltunk. :D

Syg-nek én is gratulálok! :D
Jól látom hogy Leona rózsaszínben van???? :shock: :shock: :shock: :lol:

Arborétumos tali nagyon jó lehetet. :) képek nagyon aranyosak. :D
...a 3. képen rózsaszínű ruciban barackkal a kezében kislány ... annyira szégyelem, de így oldalról nem ismerem fel. :oops: Ki Ő? :roll: :oops:

folyt köv.

KépKép
KépKép
nana09

Nana
a barackos kislány az én Annám.Nem kell szégyelned magad,hisz napról -napra változik,szépül. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny
Anna lett volna a tippem :D Még csak szemből láttam (ráadásul messziről és mind2szer ki volt engedve a haja :) ) de kislányosabbnak tünt, itt olyan bájos nagylány. :)
Tényleg nagyon szép kislány. :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nagyon szívesen. Remélem jó szolgálatot tett az ágy. Nagyon jó helyen voltatok.

Erszényes,
hát a három hónapban még én is benne lennék. A barátnőmnek is 3 hónapot mondtak, és 2 után terhes is lett. Semmi gond nincs a babókával. Viszont feltételezem, hogy ha megint terhes leszek, ezek után tutira itthon kell vele maradnom, vagyis úgy kell elkezdeni, hogy meglegyen a 180 napom. Végül is ha 4 hónapot várok, az ötödikben próbálkozom, akkor ha sikerül is elsőre az már a hatodikban derül ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana
köszi szépen,igen,szép kislány,anyum szerint olyan mint én voltam kicsinek.

Lina
dolgozz egy kicsit és hajrá.Mikortól kezded a melót?Vagy már megy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
valamikor júliusban, majd kiszámoljuk, hogy hogy a jó ahhoz, hogy ténylegesen szeptember 2. hetében kelljen dolgozni menni. Az elsőben még Lilit beszoktatom az oviba az egy hónap szünet után.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,mi is megjöttünk. Nagyon klassz hétvégénk volt!

Nana, nekem is pont este,locsolás közben jutott eszembe,h vajon megjötteter-e már.Szépek vagytok,szép helyen voltatok!

Pille, jók a fotótk!Köszi!

Most mennem kell, reggel jövök! :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Arb. talis képek nagyon jók!!!Én a 4.képpel vagyok bajba :oops: ,Ki a harmadik gyerkőc?Ádám és Petra mellett?

Nana:
A ti képetek is szupi!Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás!Utazást ,hogy birták a fiúk???
Mi meg a gatyóknak örülünk!A kockás már többször volt Larin!A fotókat majd felteszem! :wink:

Borsika:
Semmi gond nincs,én se tudom sokszor ,hogy kit-hova tegyek(téged kivételessen egyből megismertelek!) :)
kazi

Kazi,
szerintem Orsi :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Akkor ki az a második képen?Én őt gondoltam Orsinak! :roll:

Nana A képek: Kép Kép
kazi

Sziasztok!

Lina!

Szerintem is a szervezet regenerálódása miatt mondta a 6 hót,de nem értek hozzá,lehet,hogy Borsika tudná.Van olyan ismim,aki rá 2 hónapra teherbe esett,s gyönyőrű babájuk született.Lili drágám aranyos lehetett.Szegénykém,elképzelem hogy nézett ki? :roll: De milyen okosak már ilyenkor is,igaz?Tudják,hogy nem odavaló,s el kell tünteni valahogy.De aranyos lehetett :D

Hajni!

Nem is azért kérdeztem,meg ne haragudj,csak valamiért úgy gondoltam,házasok vagytok.Amúgy lehet érezni,ha valakik összetartoznak,mondom,első perctől kezdve tudtuk mi is.S nagyon nem bántam meg:-))

Sbeáról tudtok valamit?Olyan ritkán van mostanában.

Nana!

Csudaszép helyen voltatok!S tényleg jól nézel ki:-)Édik a kispasik is:-)

Erszényes!

Nem semmi ez a vihartéma!Én be is csináltam volna,amúgy is nagyon félek a viharban!
Vendég

Kazi, de csini Lari a nacikban! pelus nélküli fürdés(próba) :lol: :lol: !

Bepa, nem semmi a storyd, de a lényeg, h már jól vagy, gondolom a tejcsi is visszatért! Leona egyre jobban elvan Syg nélkül, mármint az Apukájával, Nagyszülőkkel, szerencsére szinte hetente jönnek Syg szülei is, kicsit tehermentesítik Őt.

Lina, Lili :lol: :lol: :lol: , szerencsére nálunk csak a szőnyegen landolt pénteken, nem kente magára Hanna :D ....

Nana, jól látod, és nagyon cuki Leona rózsaszínben :wink: :lol: ,én is meg szoktam jegyezni :P . Jól aludt Boti az utazóágyban? Én mindig felébredek, h surrog benne Hanna ahogy forog, de nagyon praktikus, h a vége kiz(C?? :oops: )ipzárazható, reggel mindig kilóg a lába Hannának :D .

Cukker, sztem Bence nagyon ügyes,és az,h az egész suli előt kihívták és megdícsérték nagyobb szó,mintha "csak" az osztálytársai előtt tették volna meg!

Roz, a teendő sztem,h figyeled a kullancs környékét,h nem pirosodik-e, stb. Különben épp most mondták a rádióban, h az első 2 napban nem fertőz(ha egyáltalán fertőzött egy kullancs), és az sem baj ha beleszakad,merthogy ha megszívja magát és utána ürít(amit 2 nap után kezd csak) az a veszélyes, de ha beleszakadt(akármelyik testrésze is) már elpusztul és nem tud üríteni.(na ez elég érthetetlen megfogalmazás lett :oops: )

Hajny, szobatisztasághoz nagy nagy gratula! Ügyes Anna, és tök jó, h Te pedig ilyen türelmes voltál!

Kép
seriff

Sziasztok :)

Köszönöm a kullancsos tanácsokat :)

Nana
nagyon jó a kép :) aranyossak vagytok :)

Pille
köszönjük a képeket :)

timcike
nagyon édes atticy :)

hajny
ügyes Anna, Áki egy párnapig olyan ügyes volt mostmár szinte nem is bilizik....

seriff
Balcsiban pancsolo Hannácskáról nincs fotó ?

szaladok hajat mosni aztán irány Adrival a fogorvos ma elvileg már hozzák a 4 csajszikát is :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser
ez a könnyebbik része,szerintem,a pelus.Most hogy nincs,állandóan szól hogy pisi,10 percenként,és futás a bilihez.Próbálom egy helyre tenni neki mindig hogy szokja.Ma reggel a kaki az erkélyre ment,nem bírt elmenni a biliig.Nem baj,letakarítottam.De most sok a futás,kitörlés,elmosás,de már megéri,nem fogy a pelus.
Képek készültek a kiruccanásotokról?Mutitsz nekünk?

Donoé
nem volt bántó a kérdés,nem lehet tudni,én nem reklámozom hogy lassan vénlány vaok.Vagyis vaok.

Kazi
jók a képek,szép a lányod,faja a gatyó. :lol:

Lina
hát akkor várnod kell még a babázással,de gyorsan el fog menni.Voltatok mostanában az oviban?

Dettus,Dóra és a többiek
hol vagytok,mizu veletek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Képeköööö nincsenek,mert a fényképező a bőrőnd mélyében hűsölt :oops: ....
Igazán csak tegnap voltunk a Balatonban,szombaton Vászolyban(olyan 15-20km a balaton) egy barátnőméknél volt családos party,és azért mentünk pénteken, h jó sokat együtt lehessünk.

Kép
seriff

B :oops:

Kép
seriff

Hajny,
azért az erkély mégis jobb, mint a szőnyeg :D
Oviba majd pénteken megyünk. Múlt csütörtökön mentünk volna, de hát közbeszólt a természet. Szombaton már kérdezte Lili, hogy ovi?

Olyan édes volt tegnap, apának kikiabáltunk az ablakon, hogy kezdődik a Forma-1 rajtja, és mint a T-Home TV-s reklámban, Lili tök édesen kiabált, hogy Apa, kezdődik!

Képzeljétek, én olyan szerencsétlen vagyok. Ma délelőtt hosszában kettétört az egyik első fogam. Vagyis csak a borítás rajta, de hát így akkor sem lehet emberek közé menni. Most még ezt is csináltathatom. Szerencsére délután el tudok menni, átjutottam az asszisztensen, hogy közvetelenül az orvossal tudjak beszélni, különben esélye sincs az embernek. Na meg egy csomó pénz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, még valami

Roz,
hogy állsz tápszerügyileg? Mert hiánycikk a Pepti Junior. Ma felirattattam, Lajosmizsén már nincs, a Pajzs patikában félretették nekem az utolsó négyet, de itt Lajosmizsén a közeljövőben nem is várnak belőle, nem fog jönni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?