Új privát üzeneted érkezett!

Esztora:
www.lilimode.hu itt van rendes ágynemű is. :)
Szépek és jó áron vannak.
Vendég

leírtam kézzel a sztorimat, ha majd 2 szabad kezem lesz, be is gépelem!

pociképeket rég raktatok föl! aki a végefelé jár, azt javaslom, csináltasson naponta képet, h meglegyen a legnagyobb poci is örökítve!

Kép

Kép
nán-dorka

Kép Kép Kép
meriann

Nagyon jó látni a gyönyörű babák fotóit.

Pocakfotók tényleg régen kerültek fel, pedig de jó lenne látni.

Velem minden rendben, csak halálosan fáradt vagyok. Most van vége a munkacsúcsnak a napokban. Közben beszéltünk a tervezővel. Megállapodtunk a végleges tervekben és várjuk, hogy végre a végleges adás-vételit megkapjuk. Volt munkaértekezletünk egy tanyán. Önköltséges volt, de akkor is szuperul sikerült. Kipróbáltam az íjászkodást. Voltunk az expón, hát többre számítottam. És voltunk ezoterikus hétvégén egy falumúzeumban. Az szuper volt. Ma megyek pszichológushoz. Közben a kutyim is felépült, vasárnap megyünk kontrollra.

A házunknál a tornácról le kellett, hogy mondjunk. Ez van, ha már kész házat vesz az ember. Muszáj sok kompromisszumot kötni. Kicsit sajnálom, hogy nem álmaink háza lesz, de talán az fontosabb, hogy saját házunk lesz.
meriann

Sziasztok Drága Lányok!

Jelentem, kedden leállamvizsgáztam, kitüntetéssel :shock: Nagyon örülök, ugyanakkor végtelenül szomorú is vagyok, mert nagyon fog hiányozni ez az egész...hhiába tudom, hogy a tanulást magát itt nem hagyom abba, nagyon fognak hiányozni a tanáraim, a környezet...bár remélem, összehoz még velük a sors.:D Szóval elég skizo-helyzet, de jó, hogy itt van Ákosom, és eltereli a figyelmem:D:D:D:D
A házacskánk is szépen alakul, már jövő héten lehet kezdeni a burkolásokat, festéseket! Hát Csajok, mivel ugye szó szerint mindent most kell megvennünk, szép kis összeg lesz a vége....de legalább kész, és szép lesz, és külön leszünk végre megint! A Férjemmel állandóan ott lógunk, tegnap este is tt ültünk a nappaliban fél 10-ig, tervezgettünk, beszélgettünk...olyan rossz volt visszajönni a "régi" házaba. De nagyon jó érzés, hogy hamarosan készen leszünk.
Az összes Baba gyönyörű!!! Minden Mamának elismerésem, kiváló minőségű "munka" ;):):):)

Merikém:D Nagyon sajnálom a tornácot:( Sajnos még a saját építkezés is sok kompromisszumot követel...:( De igazad van, az a lányeg, hogy saját házatok lesz, és biztos vagyok benne, hogy így, tornác nélkül is álmaid házának fogod érezni, ha vége beköltözhettek:D

Bodzikám:D:D
Gratulálok a szép AFP-hez! Hihetetlen, mindjárt félidős vagy! Úgy repül az idő! Gondolom, Neked meg méginkább, hisz az esküvővel kapcsolatos rendezkedés is leköt...:D

Vivi:D
Sajnálom a hátfájást:( Nincs ilyan ginasztikai- vagy vajúdó- labdád? Én nagyon szeretek azon üldögélni, nekem nem is fáj a hátam -kopp, kopp, kopp-, bár szerintem ebbe a jóga is erőteljesen közrejátszik. Hamarosan mi is babázni fogunk! Szerintem úgy el fog repülni ez a hátralévő pár hét, hogy majd csak nézegetünk!

Esztora:D
Örülök, hogy minden rendben Álmossal! Ti jógán nem tanultatok olyan gyakorlatot, ami segít a baba "megfordításában"? Kérdezd meg az oktatót, bizti tud valamit! Vagy már gyakorolod, csak eddig nem bírta mozgásra a Fiatalurat? Képzeld, Öcsém pl. fél órával azelőtt fordult be, szintén farfekvésből, hogy Anyut vitték volna császárra. :D Úgyhogy tényleg bármikor megfordulhat még:D

Arwen:D
Húúúúúúúúúúúúúú, már mindjárt itt lesz Atti:D Nagyon izgatottan várom már! :D

Marietta:D
Ezer drukk keddre! A könyvelővel kapcsolatos felháborodásod pedig szerintem is teljesen érthető! Imádom, mikor egy szolgáltatást nyújtó intézmény vagy személy úgy viselkedik, mintha ő tenne neked szivessséget, miközben fizetsz neki!

Ágota:D
A képek alapján én sejtem is, hogy hol laktok;):):) A sógoromék is majdnem oda költöztek:D:D:D: Nagyon szép a környék! És tök jó nyugis:D Tényleg it vagytok egy kőhajításnyira. És a babakocsi tényleg szupi!!Milyen fajta?

Millió puszi mindnekinek!

porsika

sziasztok lányok!

látom, nem volt ma túl nagy élet itt a fórumban....

Esztora, örülök, hogy okés volt minden a vizsgálatokon. Sikerült vásárolni?

Porsi!!! Gratula a diplomához, nem semmi, kitüntetéssel!!!! :lol: :lol: Óvatosan, mert a végén még strébernek fogunk tartani!!! :wink: Viccet félretéve, irigyellek, mert igen jó suliba járhattál, ha ennyire jó érzésekkel távozol. Én anno a diplomaosztóm napján fogadtam meg, hogy állami iskolarendszerű képzést soha többet... :evil:
Jó lehet látni, hogy alakul a házikó! Mikor terveztek költözni?

Merike, sajnálom a tornácot...de azt hiszem, nincs olyan, ahogy Porsi is monja, ahol nem kellene kompromisszumot kötni valamiben...attól még ez lesz álmaitok kis családi fészke!!! :lol:

Arwen drága, hogy vagy??? Ugye azonnal hírt adsz magadról, amint esemény van?????

Niki, a próbaidő alatti terhesség miatt nem perelhet be a munkáltatód szerintem. De azt hiszem, ebben Arwen a szakértő :) a lényeg, hogy ezen ne stresszelj! Drukkolok, hogy mielőbb találj valami jó helyet!!!

Nekem ma irtó rossz napom volt. De megpróbáltam és sikerült jobbá tennem, úgyhogy már sokkal jobb.

Kezdődött ott, hogy fölidegesítettek a munkahelyemen. De kegyetlenül, még mindig fáj a fejem az idegtől, pedig délelőtt volt. Nem tudom miért van, de amelyik ember lelkiismeretes munkát végez és a lelkét kiteszi, mindig azt találják meg a gonosz beszólások és a rosszindulatú kollegák (ma csak 1 ember, de pont elég volt). :twisted: :twisted:

Aztán folytatódott ott, hogy megjött. Számítottam rá, éreztem, de azért mint mindig, most is szarul esett. :cry: :cry:

Végig bőgtem a hazautat a munkából. :cry: :cry: Bementem útközben vásárolni, hgoy ne kisírt szemekkel érjek haza a páromhoz...

Aztán itthon higgadt fejjel átgondoltam a helyzetet. Kitaláltam, hogy szívatom meg a "kedves" kollegát. Már alig várom, holnap azzal kezdek. :evil: :evil: :evil: :evil: :wink: :wink:

És kaptam időpontot a dokihoz is, 25-ére, rögtön ahogy hazajövünk nyaralásból. Már azt is nagyon várom, végre történik valami, nagyon remélem, hogy hamar kiderül a baj, és hónapokon belül vége lesz ennek az idegtépő állandó reménykedésnek és várakozásnak. :) :)

Most pedig, semmi okom a szomorúságra így már, teljes gőzzel várom a nyaralást!!! :D :D azért majd gondolok Rátok!!!!!!!

Pussz
Viki
vickybabe

Sziasztok!

Ha barmi van,fogok irni,persze :wink:
De meg nincs :wink:
Mostanaban a menzis jellegu gorcsokon kivul inkabb vmi olyasmit erzek,hoyg alul nagyon nyomja a mehszajat a mano...marmitn sztem azt...szoval ugy feszulget neha..
Kepzeljetek,most este felhivott a dokim,hoyg akkor holnap megyek ugye a korhazba NSTre,es ugye talakozunk utana?Es hoyg hoyg vagyok?....Csajok ez annyira jol esett!!!

Viki,
probald meg elfelejteni ezta barom kollegat,a,i felhuzott...hu engem is neha ugy fel tudtak idegesiteni..emlekszem,votl,hoyg bementem a wcre bogni :? MOndjuk engem nem kollegak,ahnem sokkal inkabb az ugyfelek parasztsagai....meg a partnerek gerinctelen lepesei....
Sajnalom,hoyg megjott :( De ne szomorkodj nekem,csak a nyaralasra szabad koncentralni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huuu d ejo lesz Nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Porsi,
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Szuperugyes vagy!!!!!Hat monjduk ezt tudtuk :wink: :wink: :wink:
Amikor vegeztem bennem is tok kettosseg volt,mert en is szerettem egyetemre jarni,nagyon!De velem ugyanez volt a gimi utan is!!!!!!!!!!!!
Sokszor nosztalgiazom,es sajnlom,hoyg akkor,ott nem ereztem,hoyg ki kell elni minden pillanatat,mert elaszall...de vegulis ez mindennel igy van az eletben... :wink:
Tok jo,hoyg alakulgat ahazikotok,marha jo lehet tervezgetni!!ne tudjatok meg,mi is hogy varjuk mar,hoyg koltozzunk,Atti szuletese utan,amint lehet elkezdunk megint intenzivebben keresni hazat,de a vegso terv,hoyg jovo tavasszal mar mi is a hazunkat,kertunket rendezgessuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri,
sajnalom a tornacot,de tuti,hoyg igy is almaitok haza lesz!!HIdd el!!!Ahol Ti egyutt lesztek,az alomhaz lesz!!
Nyari tervek?Mentek valahova nyaralni?Vagy most ezerrel hazepites lesz? :wink: :wink:

Nandorka,
varjuk a szulessztori teljes verziojat :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
sikerult agynemut beszerezni???

Pinkine,
hat ne tudd meg en hogy viselem a meleget :shock:
Kb igy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Es napi 3 tusolas az siman.......igy elviselheto,de hat ha elmegyek valahova (amibol kijutott a heten..) akkor elegge megterhelo...
De hat nem lehet a 4 fal kozott lenni non-stop...
A jutalek feleert?Jo arc lehet!nem csodalom,hyg majdnem szajba verted :lol: :lol: :lol:
Sajnos a probaido,az probaido...
A próbaidőnek éppen az a lényege, hogy mind a munkavállaló, mind a munkaadó indoklás nélkül, azonnali hatállyal jogosult a munkaszerződés egyoldalú felbontására. (amennyiben bejelented,fennall az a veszely,hoyg egybol kirug)
A próbaidő letelte után természetesen Rad is vonatkozik a felmondási védelem.
DE:nem eri meg nem tájékoztatni a munkaadót a terhesség kezdetéről, hiszen lényeges körülmény megváltozása esetén tájékoztatni kell a munkaadót!!!!Es sajnos munkajogi pert akaszthat a nyakadba.. :!:
Ha utana leszel varandos (probaido utan),az mar mas eset,mert ha tajekoztatod ot egybol (ami a legjobb ut),akkor Te mar total vedett vagy!!!
Arrol nem is beszelve,hogy nem tudhatod,hoyg milyen hatassal lesz Rad a terhesseg,lehet,hyog nem is tudod eltitkolni,illetve lehet,hyog a dokid egybol tappenzre kuld,hoyg kimeld magad.Ugyhoyg a legtobb esteben nem is lehet eltitkolni a dolgot.....
En nem igazan ajanlom. :wink: :wink:

Holnap NST,aztan majd jovok.Sztem nem fog kiakadni a gep a mehtevekenysegemtol
:lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Viki, nagyon sajnálom, h ilyen rossz napod volt. De meglásd, a holnapi sokkal jobb lesz!

Porsika, óriási gratula!

Meri, akkor sok klassz élményben is részed lehetett. Képzeld, nekem éppen a házunk körüli dolgok, a tervezés, a burkolóanyagok kiválasztása stb. tanították meg, h nem csak úgy lehetek boldog, ha minden pont olyan, mint elképzeltem, vagy jó hosszú válogatás után megtaláltam - mert előtte azzt hittem, csak így lehet jó. Lehet, h Neked is hasonló tanulságot jelent ez a tornác-dolog? Én mindannyiszor ezt az elengedést élem meg, amikor megvalósul vmi, de nem pont úgy, ahogy sztemn ideális lenne.
Amúgy a gyereknevelésben is szoktam hasonlót érezni. Leírom majd, ha érdekel. Csak most rám van csatlakoztatva egy kis akku és töltekezik rólam. :))

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,
egy kis akku :lol: :lol: :lol: Ez aranyos volt :lol:

Anyukak,a sulybecsles az UHn a vegefele Nektek mennyit mondott es ehhez kepest mekkora lett a baba? (ergo mekkorat tevedett a gep :wink: )Kivancsi vagyok :wink:

Csinaltam egy friss pocikepet :lol:
De en is megneznem am masoket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Ugyhogy Kismamik,pocikepeeeeeeeeeeeeet!!!

Kép

Szerintetek leszallt mar?
:roll:

Kép

Kép
arwen07

Tyű, Arwen, nagyon szépek vagytok! És ráadásul miylen csinos vagy!
Leszállás: Az azt hiszem ahhoz képest érdekes, h volt előtte. De nekem ilyen volt, mikor leszállt! Előtte cicinél kezdődött, aztán befért egy kézfej a cicim és a poci közé. Anyósom mondta ezt a mércét, és beigazolódott. De van, akinek eleve alacsonyabban van és van olyan is, akinek csak vajúdás közben látszik a leszállás.
Azt azért nem gondoltam volna, h netezés közben is tudok szoptatni, de most kiderült. De így azért kényelmesebb. Kezd nehéz lenni ez baba. (V. ezt már írtam?)

Ja, a hasleszorító márkáját nem tudom. anyukám egy gyógyászati segíédeszköz boltban vette. És amellett, h azt remélem tőle, h a pocakomnak segít összehúzódni, vhogy úgy érzem, tartást ad. Most pl. a derekam fájását enyhíti, azután, h sokáig tartottam kézben ezt a kis porontyot. Most leraktam, de mivel jól alszik, muszáj lesz nekem is elmenni aludni...

Kép

Kép
nán-dorka

Csak egy gyors bekukk, ahogy Hajni is mondaná.

Porsika: gratulálok. A párom is olvasni szeretné a művedet. Ugye nem bánod?

Arwen: szerintem eléggé lent van a pocid már.

Nán-dorka: lehet valami ebben az elengedésben. Sőt. Szinte biztos, hogy a tornác is az.
De jó volt az "akku". :lol: :lol: :lol:
Remélem jól feltöltődött Tündérdorka. :D

Váratlanul tegnap délután úgy alakult a melóhelyemen, hogy mára kaptam szabit, mi pedig nem tétováztunk és gyorsan foglaltunk egy szobát. Elmegyünk két napra Hajdúszoboszlóra. Vasárnapra haza kell jönnünk, mert Nimród kutyát vinni kell dokihoz. Annyira örülök neki. Imádom a vizet. Egész nap vízben leszek és úszkálok, és úszkálok és úszkálok.
(amúgy halak a jegyem)

Mostanában annyit vagyok jó hangulatban és optimistán, hogy már gyanús, hogy valami bajom lehet. :lol:

Küldök Nektek is sok-sok ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kellemes hétvégét Mindenkinek!
meriann

Még annyit Vicky, hogy ne szomorkodj. A nyaralásról kívánom, hogy hárman jöjjetek haza!

Küldök Neked külön jókedvre derítő és babahozó energiát, jó?!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, ez már tuti segíteni fog.

Puszi Lányok!
meriann

Sziasztok Drágáim!
Na, látom azért csak beindult az élet:D

Vicky:D
Az is vagyok:D:D:D:D:D (mármint stréber, szoktam is rajta röhögni, hogy "vénségemre" lettem az, bár ebben biztos közrejátszik, hogxy végre olyan dolgokat tanultam, ami tényleg érdekel, és ugye azt szivesen tanulja az ember;))
Júúúúúúúúúúú, midjárt mentek nyaralni!Csudijó lesz! Tessék aztán minket sok szép képpel megörvendeztetni (és csak halkan jegyzem meg, mert nem szeretnélek stresszelni, de szuvenírként szerintem az egész topic egy zebrás tesztet szeretne ;):):):):):) )

Tök jó, hogy ilysen figyelmes dokid van! Ez annyira sokat tud az embernek jelenteni! Hát nem csodálom, hogy nehezen bírod ezt a meleget, én is épp tegnap mondtam Nikolkának (Pinkiné), hogy egyszerűen két óra a városban. és végem van...:D Itthon hüsizni a legjob, esküszöm:D
Nagyon szép már a pocid!

Dorka:D
Ez a Kisakku tényleg nagyon édes volt! :D:D:D És hogy van a kis Tündérlány?

Merikém:D
Húúúúúú, ne is mondd, én is nagyon "vizes" vagyok! Most sajnos nem mehetek vízbe, mert sajnos percek alatt összeszedek valami fertőzést alapjáraton is, nemhogy most, hogy eleve felborult a rendszer, a kis kerti medencénket meg meg kellett szüntetni az építkezés miatt... de már alig várom, hogy jövő nyáron Ákossal pancsizhassak! Szerintem Ő is nagyon vizigyerek lesz, imádja a fürdést is, és amikor Bükfürdőn voltunk, nem bírtam megállni és belementem a szálloda úszómedencéjébe-hát azt is imádta:D
Hajdúszoboszló is gyönyörű, érezzétek nagoyn jól magatokat! Ja, és csak örülök neki, ha a Párod is kíváncsi a munkámra, elvégre mindketten közreműködtetek benne;):) Tényleg, megkaptad már?

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Porsika: megkaptam már rég, sőt ki is nyomtattam, mert nem szeretem a monitort bámulni ha el lehet kerülni. Szóval nyomtatásban fogjuk elolvasni. Vissza is jeleztem rögtön ahogy megérkezett, csak nem tudom, hogy priviben itt, vagy mailben. :oops:

Na, tényleg indulunk. Puszi Nektek!
meriann

Angyalkrisz: nagyon boldog születésnapot!!!

Vivi: nagyon boldog névnapot!!!

Kép
meriann

Halihó!!!!

Ez a meleg...egész kiborító. Porsi, akkor majd gyakran összehozhatjuk a csemetéket :-) Apukámék is most költöznek Pécelre. Szuper lesz. Uncsizhatnak ezerrel :-)
Kiscsibe kint alszik a kertben, a tuja árnyékában (nem sok van neki...de az is valami). Legalább a szél fúúúúúú.

Chicco Trio S3, a babakocsink. Anyósoméktól kaptuk. Gergő Apukája már nagyon rég kinézte, hogy Ő egy 3kerekű kocsit fog venni az unokájának (ezt már akkor kijelentette, amikor még szó sem volt unokáról, legalábbis előttük nem).

Jó vétel volt, mert a KIKaban vettük, 136000 Ft volt leértékelve, mert egy műanyag alkatrész el volt törve benne. Most vittük el a szervízbe, ahol ingyen adtak helyette másikat :-) (a számlán nem volt rajta, hogy kedvezményes :twisted: ). Ráadásul tudjátok volt az a kedvezmény, hogy az ott vásárolt gyerekcucc értékének 10%-át utalványban megkapjuk. Már vettünk is belőle ilyen kis ringatót. S

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Merike: köszi, nagyon aranyos vagy.

Az előbb írtam egy hosszabb levelet, de mire elküldtem volna eltűnt. Majd pótlom, de most nincs időm.
Remélem mindenki jól van, jól bírjátok ezt a hőséget.

Puszi mindenkinek!
vivi79

Bocsi, csak el kellett hagynom a gépet, azért voltam ilyen befejezetlen.

Óha:

Anygalkrisz: BÓÓÓÓÓÓdog Születésnapot!

VIVi: bOLDOG nÉVNAPOT!

No szóval ennyi.

Szeri? Adri? Hgy állnak a babócák, tejcik?

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Angyalka!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked.
Kép
vivi79

Ágota, köszi!
vivi79

Sziasztok!

Angyalkrisznek Nagyon boldog szulinapot!!!!!!!!!!!!!!!
Vivinek pedig nagyon boldog nevnapot kivanok!!!!!!

Kép

Uristen de dog meleg van!!!!!Most ertem haza...
Szoval ma voltunk NSTn,ahol minden oke volt.
Aztan a doki kiertekelte,es dumaltunk joooo sokat,nagyon aranyos volt! :lol: :lol:
Elmondta,hoyg mi a hetvegi progijuk,ha esetleg szulnek,hol erem el stb....mert azt mondta,mar mindenoras vagyok :lol: :lol: Es most mar tenyleg barmi tortenhet.
UHt is megnezte,arra is azt mondta szupi.Hat meg arra,hoyg a Strepto kenet negativ lett. :wink: :wink: Enek en is nagyon orultem!!!!!!!!
Mindenfele leleteket,meg szulest kielemeztunk,sulyom stb..es azt mondta,Mintakismama vagyok :wink:
Mondtam,hoyg nem bannam,ha mintaszulest is produkalnank :wink: :wink:
Szoval nagyon jo kis napom volt.
Aztan meg jo sokat setaltam is,szoval most kivagyok...

Ragota,
nagyon jo vasart csinaltatok a babakocsival!!Ugyik vagytok!!!!!!

Porsi,
juuuuuuuuuuuuuj ne is mondd!En is rohannek legszivesebben vmi vizpartra,de mar nem merek akciozni..pedig Dragam csak vizipocoknak hiv :lol: Azt hiszem ez mindent elmond...En olyan "gyerek" vagyok,aki nyaralaskor allandoan a vizben van...hol gumimatracon,hol uszva,hol bazi nagy uszogumiban ucsorogve,hol labdazva,hol buvarkodva..de non stop bent vagyok :lol: :lol: :lol: UUUUgy varom,hogy majd menjunk valahova mar harmasban es pancsizzunk!!!!

Meri,
allati jo lesz Nektek Hajduszoboszlon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irigy vagyooook!!!Elvezzetek ki minden pillanatat!!!!!!Kutyiddal minden ok,csak kontrollra mentek,ugye???Remelem mar meggyogyult!!!

Nandorka,
hat nekem befer a pocim es a cicim koze a kezfejem :lol: Ezt a mercet en is hallottam mar.Elotte viszont nem fert be... :roll: Ugyhogy csak ment le vmit....Bar igazabol mindegy,van akinek nem megy le,aztan megszul :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

vettem ágyneműt a brendonban (fontos volt a takaró miatt hogy tiszta pamut legyen).
azért köszönöm a tippeket.
nálunk a kenguru gold eléggé hanyagolható áruház.

másik topicból izgulunk Szilviért mert irt nekem hogy éjjel elfolyt a magzatvíz (1hónappal korábban)azóta semmi új hirt nem kaptam

tegnap óta töltjük a medencét jővőhétre még melegebbet mondanak.

Mindenkinek nagyon sok boldogságot aki ma ünnepel!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

kutyám cseresznyézik!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
a mi kutyink is szereti a cseresznyet :lol:
Akkor lassan osszeall a babaszoba,ugye? :wink: A fotot nem elfelejteni!!!!!!!!!!!
1 honappal elobb?Az nem baj,olyankor mar teljesen erett a baba,max picit tovabb lesznek bent,mondjuk 1 hetet.2 ismerosm is szult a kozelmultban 33-34.heten es csak egy hetet-10 napot voltak bent utana,nem kellett inkubatorozni,meg ilyesmi,maguktol ellegeztek siman.
Minden okes lesz!Ilyenkor 24 orat siman varnak (ha elfolyt a magzatviz),hogy megszulessen a baba :wink: Pont ma errol beszeltunk a dokimmal.De minden korhaz mas felfogast kovet,van ahol nem varnak annyit,hanem csaszar...ha nem indul meg addig a szules.Minden oke lesz veluk! :wink:
Medence,na az joooooooooo!
Hoyg vagy?

Kép

Kép
arwen07

Köszönöm csajok, olyan aranyosak vagytok! Ma sokkal jobb napom volt, pont az ellenkezője, mint a tegnapi! A "kedves" kollegával jól elbántam, enni fogja, amit főzött, egy jó ideig, az biztos...néha kell egy kis gonoszság a női léleknek, nem igaz? :wink: :wink:

Ráadásul úgy néz ki, egy kis plusz prémiumot is sikerült kialkudnom a főnökömnél! Úgyhogy most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagyok!!!!

Meri, érezzétek jól Magatokat! Jók az ilyen spontán hétvégék!!! :D

Vivi, Angyalka!!! Isten éltessen titeket!!!!!!!!!!! :D :D

Arwen, nagyon csini vagy még mindig! Tényleg eléggé lent van. Szerintem mire visszajövünk jövő hét végére, már nem lesz ekkora pocakod!!!! :wink: :wink:

Porsi, Arwen! Ajánlok egy egyezséget! Én most elmegyek és jól kistrandolom és tengerpartozom magam helyettetek is! ! Ígérem, sokat gondolok majd Rátok és hozok fotókat!! Cserébe, jövőre Ti mentek és én babázok! Szerintem jó ajánlat - áll az alku? :D :D :D

Zebrás teszt ügyben szétnézek, hátha a spanyoloknál lehet olyat kapni... :wink: :wink:

Pussz nektek, majd jövök!!! 8) 8)
vickybabe

Arwen nem felejtem el.jővőhéten feljebb emeljük a kiságyat és már készül is a fotó.
köszi jól vagyok (most éppen éhes) és te?

Szilviről még mindig semmi hírem.de én bizony ma pánikszerűen összeraktam a böröndöt!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky,
nagyon jo utat Nektek!!!
En benne vagyok az egyezsegben!!!!!!!!!!!Nagyon is!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy legyen!!!!!!!!!!!!
Kollegat meg jol tetted,hoyg helyreraktad :wink:

Esztora,
en is jol vagyok,csak nagyon kikeszit a meleg.Bar ma jobb,fuj a szel :lol: Meg azert mar sulya van a pocaknak,atfordulni nem egyszeru az agyban :lol:

Tobbiek hoyg vagytok,hol vagytok? :lol:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Krisszi:
Boldog születésnapot!

Vivi:
boldog névnapot. :)

Arwen:
nagyon szép a pocid. Sztem is lejjebb van már. :lol:
Jaj, de izgi. :))
Én is vizicsibe vagyok. Heti 2x most is megyünk stranda. Marci imádja, én meg pihenek a vízbe. :)
Júl 8-án megyünk nyaralni 1 hérte Olaszba, hátttt... attól azért kicsit parázok. De majdcsak lesz valahogy. :)

Merike:
érezzétek jól Magatokat. :)

Vicky:
jó utat. :)
Vendég

megszületett Lili tegnap igaz 35.héten de 2900 gr és 55 cm.
hétfőn megyek nst-re megnézem majd.

Arwen a fordulás nekem sem egyszerű,viszont mindkét vádlim begörcsölt éjjel és kb 2 mp alatt talpon voltam.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim:D
Akkor ezek szerint minden rendben a kis Lili-babával! Szépek a méretei, biztos nem lesz semmi baj! A 35.hét pedig annyira már nem gázos, kisöcsém is akkor érkezett és hála Istennek nem volt semmi probléma, 10 nap után haza is jöhettek, a 10 nap is azért volt, mert Rh-összeférhetetlenség miatt besárgult a kis drágám. Persze megértem, hogy az Anyuka megijed, én is tuti bepánikolnék először, ha Ákos előbb jönne 5 héttel, de mostmár biztos minden rendben lesz velük! puszi nekik így ismeretlenül is!
Velvet valami imádnivaló! Az előző kutyusom ugyanígy ette a cserkót:D

Na, akkor jövőre jókat fogunk pancsolni a csemetékkel! Akár topicos babaúsztatást is csinálhatnánk;:):):)

Hát ez szupi! Akkor tényleg jó sokat lesztek itt Pécelen! Sejtettem, hogy a kocsi S3, nekünk is az volt a másik verzió, de Apa szerint jobban kezelhető ez a Cam, amit végül megvettünk. Én meg teljesen meg voltam elégedve mindkettővl, így végül is mindegy volt:D

Vivikém:D
Nagyon boldog névnapot így utólag!

Angyalka:D
Téged is Isten éltessen nagyon sokáig!

Hajnikám:D
Üdv a vizes klubban:D
Hihetetlen, hogy Ti is mindjárt a 30. hétben jártok! Úgy repül az idő:D:D Olaszország...ne is mondd, én is úgy terveztem, hogy most nyár elején még "elugrunk" Rómába egy kicsit....hát most jókat mosolygok rajta, ha elképzelem, hogy tolatnék a pocakommal...két óra Pesten is kikészít, nemhogy még városnázzek szorgosan! :D:D De Te irtó csini és fitt kismami vagy, bizti meg sem fog kottyanni.:D

Tényleg, közben eszembe jutott :oops: , de azért köszi, hogy megnyugtattál:D

Vicky:D
Én is benn vagyok az üzletben!:D;) Az árusoknak meg mondd meg, hogy zebrás teszt nélkül nem engednek vissza az országba:D;´:):):)::)

Képzeljétek Csajok, ma megvettü a festéket a hálóba is, és a burkolatokat! A nappaliban antik fenyőpadló lesz-ezt már lehet, hogy mondtam a nappali festékéről írt ódámban- , a hálószoba halvány narancsszínt kap, kivéve a két rövid falát, amire egy gyönyörű bíborszínt választottunk. A padló sima bükk, de szép. A konyha és a fürdő egyaránt terrakotta színű, szabálytalan szélű és felületű járólapot kap, a fürdiben 30*30-as krémszínű, mészkő-hatású csempe lesz, a konyhában pedig 10*10-es tojáshéj színű, szintén natur kőhatású csempe. Úgyhogy alakulunk, már alig várom, hogy a helyükön lássam őket:D
millió puszi

porsika

Porsika ha minden ok szerdán már mehetnek is haza.
most olvastam császár lett a vége mert nem tágult semmit sem.
jól vannak!
Velvet mindent lazabbant amit elér!ha érett ha nem!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Vicky!
Gyönyörű helyre mentek, jó utat!!!!! :wink:

Porsika!
Gratulálok!!!!
A lakás pedig nagyon jól fog kinézni, ahogy így leírtad!

Esztora!

Lili nagyon szép méretekkel született. Amikor Domit szültem, volt egy szobatársam, aki a 34. héten szülte meg a kislányát, de ő csak 2 kg volt, ezért 2-3 hétig bent kellett maradniuk, amíg el nem érte a 2,5 kg-ot.

Nán-Dorka!

Tündéri a kislányod, csomószor visszamentem megnézni azt a képet amelyiken mosolyog. :)

Hajni!
Olaszországot imádom én is! :wink:

Vivi!
Bocsánat,hogy csak most...
Boldog névnapot!!!!

Angyalkrisz!

Boldog szülinapot!!! :D

Teszek fel pár képet.....

Zsebi rucik :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pussz mindenkinek!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi:
nagyon édik a kisrucik. :)

Porsika:
Hát, én is megbántam már, h bevállaltam. De nekem ugye itt van Marcus, így őt is kell néznem, ő meg igényli. :oops:
Pocikép:
Kép
mókás leszek majd. :)
Vendég

Sziasztok!

Sajna elromlott a gépünk, így újat kell venni és egy hét mire összerakják, ezért nem tudok jönni. Most a férjem szüleitől tudok kicsit netezni.

Angyalkrisz: BOLDOG SZÜLINAPOT így utólag is!

Vivi: Boldog névnapot!!!

Ragota: kipróbáltam a pólyázást, de üvöltött a gyerek, úgyhogy nekünk nem jött be... meg lehet melege is volt. Nem tudom a te gyerkőcöd hogy bírja a bebugyolálást ilyen melegben :shock:
Próbáltam csak cicire szoktatni, de nem megy, mert üvölt, nem elég neki a tejem, így megesik rajta a szívem, úgyhogy tápival egészítem ki. Hát ez van sajnos. :(

Adri ti hogy álltok Gabi babával? Tápiztok még? Hasfájása?

Orsi: tök jók a rucik!

Hajni: nagyon csini vagy és ez a fölső is nagyon klassz!!

Arwen: hogy neked már mekkora hasid van!! Csini vagy te is nagyon!!!

Puszi Mindenkinek!!!
Jelentkezem, ha lesz ismét gépünk.
szerika

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de nem tudok visszaolvasni,szornyu idegallapotban vagyok. :cry:

Betortek a hazunkba ugy,hoyg mi a kertben ultunk....elvittek a taskamat benne minden iratom,bankkartya,mobilom (igy most nem tudok kuldeni-fogadni smst,ha megindulna a szules,amin nem is csodalkoznek),sok penz,lakakulcs,valamint az asztalrol a jeggyurumet a lancomon..... (eskuszom ez faj a legjobban!!!!!!!!!!!!!!) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ferjem iratait...pentarcajat sok penzzel....Anyosom laptopjat..iratait....
AAAAAAAAA nem is sorolom...
Megorulok!
Ja es a terhessegi kiskonyvem is a taskamban volt!
Szoval ez eleg gaz..egybol hivtam a dokim,megnyugtatott,hoyg ez nem tragedia,leleteim megvannak(kiveve ami bele volt tuzve,de gondolom arrol is van masolat....vagy mi),mindenrol tud kerni masolatot..stb...de megorulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoval rendorseg mar megvolt,de most vmi 3 napot kell varni,hogy hatha meglesz..addig nem lehet uj papirokat intezni...

Csajok nagyoon kivagyok..nem hiszem el!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Megírtam egy jó hosszú üzenetet, erre elszállt az egész, de most nem írom meg mégegyszer.

Arwen sajnálom, elhiszem, hogy nagyon ki vagy készülve. Tudom könnyű mondani, de próbálj meg megnyugodni.

Kép

Remélem az Angyalka segít ebben neked!!!!!

Próbálom minél hamarabb jönni,

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Istenem, szegény kis Arwenem, ez borzasztó!!!!!!!!!!!!

Remélem, nem haragszol ilyen frissiben sem a következő gondolat miatt, ami az eszembe jutott. Mert az az volt: szerencse, h az igazi kincseket nem lehet ellopni. Tőled sem lopták el az igazi kincseidet - a férjedet és a gyermekedet.

De attól még: a francba, a francba! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
nán-dorka

Vivinek és Krisznek sok boldogságot a napjaik alkalmából, Arwennek pedig sok-sok erőt!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Képzeljétek, mi meg átszoktunk a 2 óránkénti evésre. Jó esetben. Mindig megsajnálom, hátha szomjas. Ti milyen gyakran etettek???

És ma kikölcsönöztünk egy lengőbölcsőt. Az eddigi tapaszatalatok jók, de az éjszaka csak most jön!

Nyugodt éjszakát kívánok mindannyiótoknak!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!

Arwen
:shock: :shock: :( :( :(
Ez egész egyszerűen hihetetlen! Ez egyszerűen felfoghatatlan számomra, döbbenetes, hogy képesek úgy betörni, hogy közben a kertben vagytok-pedig már nálunk is előfordult ilyen, de a nyaralónkban, ahol nincs senki a közelben, de hogy fényes nappal, egy lakóövezetben....nagyon sajnálom, ami történt, remélem, azért sikerül megnyugodni! Vigyázz nagyon Magatokra!

Dorka:D
Na, hogy vált be a lengőbölcső éjszaka? Én nagyon kíváncsi vagyok, nekünk is van, és hallottam mér hideget-meleget....

Hajni:D
Nagyon csini vagy még mindíg! Tengerpartra mentek? Mert akkor az akár még jó is lehet, tengerben ugye simán lehet babásan fürdeni, és ezt a meleget csak vmi víz mellett-helyesebben benne-lehet elviselni. Biztos jól fogod bírni!

Orsika:D
Gyönyörűek a kisruhák Zsebinek! Köszi, remélem, tényleg szép lesz! Ha minden jól megy, a héten már burkolnak, úgyhogy elvileg-hangsúlyozom, elvileg, mert nem szeretném elkiabálni- 3 hét és beköltözhetünk!!

Jaj, azt nem is meséltem, szombaton elmentünk megvenni ugye a festékeket, mindent, és a festék jóval olcsóbban jött ki, mint amire emlékeztünk. Nagy volt az öröm, a férjem még meg is jegyezte, hogy biztos ér még minket másfajta meglepetés is...erre kb 2 perc múlva megálltunk, hogy felcsukjuk a kabrio tetejét ( egy '79-es golf I cabrio, ő lenne az én "elrohangálós" kocsim, bár jogsim az még nincs hozzá:)), és berobbant a hátsó üveg...na, ebben csak az a szép, hogy ilyet nagyjából lehetetlen itthon szerezni... :evil: :evil: na de mindegy, valami majd csak lesz:D:D:D:D
Úgyhogy ezek után tényleg nem merek nagyon örömködni a háznak, nehogy ott is becsússzon valami:D:D:D:D:D
millió puszi mindenkinek.

porsika

Tyűűűűűűűűűű, Arwen! Törnén szét a kezét (és más részeit) az ilyennek!!!! Felháborító! Jajj, úgy bosszant az ilyesmi.

A szomszédba is úgy törtek be, hogy este a felső szinten aludtak, miközben alul kipakoltak mindent. Ott is a jegygyűrűtől kezdve mindent elloptak.

SAJNÁLOM! de Nándorkának igaza van. Az igazi értékeidet nem lopták el!

Szeri, nagyon sajnálom. Most mi is kipróbáltunk egy lightosabb verziót, már ami a pólyát illeti. Pelussal, és nem a teljes testét. Teljesen primitíven, csak a törzsénél kötjük meg.

Ez az idő....

Képzeljétek, szeretnék szülinapomra (odébb van még) egy hintát. Úúúúúgy tetszik. Én kiskoromban imádtam, volt egy otthoni hintánk.

Nézzétek meg.
[url]
www.adamo.hu[/url]

14.000 ft és 3 éves korig használható. Véletlenül találtam rá. Véleményetek?

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Na jó rég nem voltam megint. Előre is bocsi, de most csak ezt az utsó oldalt tudtam visszaolvasni.

Angyalkának és Vivinek utólag is sok boldogságot kívánok!

Arwen, ez valami botrány. Hihetetlen, mire nem vetemednek már emberek :(

Porsikám,
csudiszép lesz az a lakás!!

Hajni,
hogy Te milyen csini vagy még mindig.

Én jelentem, tovább bővítem a fiús anyukák táborát. Ma voltunk genetikai UH-n, ahol amellett, hogy mindent rendben találtak, megállapították, hogy kisfiunk lesz.
Képzeljétek szerintem sikerült valami epebajt kapnom. a Múlt héten2x fordult elő velem az, hogy bekajáltam valamit, majd irózatos fájdalmaim voltak egész éjjel folyamatos hányás mellett. (az egyik alkalom a barátnőm lánybúcsúján. gondolhatjátok, milyen jó hangulatot csináltam :) )

pusz mindenkinek!

Kép
bodzi

Ja, Nándorka:

mi adunk Neki vizet. Sima tiszta vizet (Humana-t). Ha nyűgös, mindig megnézem a kutacsát. De csak akkor víz, ha 1és fél óránál előbb észleljük ezt, mert különben cickó. Borzasztó meleg van.

Persze félelmeim is vannak ezzel kapcsolatban, mert ugyi cumisüvegből adjuk, amiből egy fél pillanat alatt kiissza a vizet. Dehát gondolom, hogy meg tudja különböztetni a vizet a tejtől. Mindenestre szlopálja Csongi, ámbátor nem mindig fogadja el. Lehet, ösztönösen tudja, mikor mire van szüksége.

Szóval a 2 óra -3 óra között van az etetési szünet.

Képzeljétek, Csongor hasról hátra fordult. 2x egymás után. BÁR, szerintem a gravitáció segített be, mert az ágyunkban volt mindez, és hát picit lejt befelé, de csak hangyafingnyit. Majd kíváncsi vagyok
a járókában is megcsinálja -e ezt, bár egy kicsit korai lenne. Etetés után mindig hasra teszem picit, amíg elvan úgy. Ha nem tetszik neki, rögvest megfordítom.

Figyeljetek, én még mindig úgy látom, hogy sárga picit a Picim. Másnak nincs ilyen problémája? Lehet, hogy ilyen bőre van. A doki szerint a szeme fehérje nem sárga, úgyhogy ne parázzak. Mutassam meg másnak is?
A szemünk még mindig trutymákos, kamillával kenegetem. Valaki tud esetleg rá valami jó módszert?

Még annyit, hogy tegnap óta mikor felemelem, olyan reccsenéseket hallattnak acsontjai, szinte megijedek, hogy rosszul fogtam, vagy ilyesmi. De tesóm mondta, hogy Nimródnál is van ilyen.

pusz Kép

Így alszik Csongor... 8)

KépKép
KépKép
ragota

Hajni: nagyon csini vagy valóban.

Bodzi: gratula a fiúcskához. Hogy fogják hívni? Jobbulást!

Arwen: :shock: nagyon sajnálom a történteket. Lehet jobb is, hogy nem vettétek észre. A lényeg, hogy nem bántottak Benneteket.
Múlt héten olvastam, hogy Nyíregyházán egy kismamát hajléktalan rabolt ki és előtte megütötte.

Ágota: nekem tetszik a hinta. :D

Porsika: annyira kíváncsi vagyok már a házatokra. Biztosan megoldódik a szélvédő hiány is.

Nán-dorka: engem is nagyon érdekelne a bölcsős tapasztalat. Szépek a tulipánok.

Mi nagyon jól éreztük magunkat Szoboszlón, jól elfáradtunk, mert egész nap úszkáltunk, és nem vagyunk ehhez szokva. A szállásunk nagyon igényes volt. A strandon rosszul lettem, mert az alacsony vérnyomásom nem bírta huzamos ideig a gyógyvizet. Meleg is volt a víz hőfoka, meg nyakig benne voltam és ez betette az ajtót. Péntek este boroztunk és csavarogtunk késő éjszakáig. Mindenütt élőzene volt. Azt hiszem máskor is hirtelen felindultságból fogunk pihenni menni, mert ezek mindig jobban sülnek el, mint amit előre tervezgetünk.
meriann

Sziasztok!

megvolt az nst.semmi esemény nem volt közben.
viszont olyan tahornyák doki van aki kiadja az eredményeket,meg az aszisztens se semmi!sztk-s szemüvegkeret,olcsó cigiszaggal vegyítve leült mellém és elmodta hogy kell a mozgásokat számolni mostantól.

Bridzsi

Kép
esztora

Nekünk ugyanilyen hintánk van! A bababörzén vettük. Még gyakorlati tapasztalatom nincs, de nagyon jókat hallottam róla- eredetileg koraszülött babák bal agyféltekének stimulálásához lett kifejlesztve, segíti az egyensúlyérzék fejlődését, a baba a puha anyag miatt úyg érzi magát, mint az anyaméhben és könnyen megnyugszik...barátnőm 6 hónapos kisélnya kipróbálta a mienket, neki nagyon tetszett, remélem Ákosnak is bejön:D
Úgyhogy szerintem nagyon klassz én nem bánom hogy megvettük.

Bodizkám:D
Gratulálok a Kissráchoz! Tényeg, nevek? Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Szegénykém, ez az epebaj viszont nem lehet egy nagy élmény! :(:( Remélem mihamarabb rendbejössz!

Klassz, hogy ilyen szépen telt a hétvégétek! Nekem is az a tapasztalatom, hogy mikor nem terveztük a kiruccanást, csak elugrottunk valahova, sokkal jobb volt minden!

Sajnálom a tahó dokit, de remélhetőleg nem kell vele túl sokat találkozni! Az meg jó, hogy az nst-n minden rendben volt!

sok-sok puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok Lanyok!

Koszi szepen a kedves sorokat!
Mar jol vagyok :lol:
ma nagyon aktivak voltunk,szoval mar van uj lakcimkartyam,es ez az utlevelemmel ugye teljes erteku.Folyamatban vana szemelyi,azt kb 2 het mire kuldik.
A mobilszamomat sikerult megtartanom,ugyhogy az nem valtozott (mondom ezt azoknak,akik tudtak :wink: )viszont en senkiet nem tudom,ugyhogy azt meg be kell szereznem mindenkitol.Jo moka lesz,de majd aprankent
Talan holnap veszunk uj telot is,mert most a regibe tettem bele,az meg nem a legjobb,azert lett lecserelve anno :roll: De megteszi most.
ES voltam a vedononel is,o kiallitotta az uj kiskonyvemet,mert nala minden adatm megvolt,hisz duplan vezetik,minden leleteredemynem,vercsoport,hepatitis stb be van irva a kiskonyvbe.Szoval most mar szulhetunk :wink: Megnyugodtam!!!!A doki amiket irogatott azt meg mondta a dokim,hyg ne aggodjak,mert o irja ugyis az igazolast majd az anyasagihoz (vagy mihez) es azt meg johogy kiallitja majd nekem,hisz szazszor voltam nala,tele volt irva az egesz.
Igazabol ami a legjobba fajt,az a jeggyurum,de azt is megcsinaltatjuk ujra szules utan...persze ez mar soha nem az a gyuru lesz,de akkor is...nem tudok mit tenni...
Ugyhogy en arra nem jatszom,hyog megkerulnek a papirok.
Biztosan nem inteztem volna le mindent ilyen rohamtempoban,ha nem most szulnek,de igy ugy ereztem,hyoga levegoben logok..... Gondolom megertitek!

A felhabaorodas es a sokk meg majd halvanyul....

Ragota,
sztem szupi ez ahinta!!!!!!!!!!!!!!!Csongi hoyg alszik,szetzabalom!Sztem nem sarga egyaltalan!!!!!!

Esztora,
sajnalom ezt a taho dokit,Nalunk a sajat dokimmal kell utana randizni es o ertekeli ki.
NST utan megnezted a topictarsad babajat?Nagyon szep meretekkel szuletett!!!!!!

Meri,
orulok,hyg jol ereztetek magatokat!Gondoltam,hyg igy lesz!!!!!Rosszulletet sajnalom,van hoyg meleg vizben-hosegben en si rosszul vagyok :?

Bodzi,
udv a fius anyak taboraban :lol: Nev?
Sajnalom ezt az epe dolgot,az szornyu :(

Porsi,
Golf cabrio!!Az szupeeeeeeeeeer!Remelem talaltok uveget!!!!!
A hazatok meg nagyon kiraly lesz,mar elore latom!

Nandorka,
megkonnyeztem,amit irtal!Es nagyon igazad van!Talan ez az,ami miatt le tudtam higgadni es nem akadtam ki NAGYON-NAGYON!Mert minden,ami eltunt potolhato..persze a gyuru,az sosem AZ a gyuru lesz...de hat ez van...megvesszuk es majd megszenteltetjuk a kerezstelon..es ujra egymas ujjara huzzuk vagy vmi... :wink:

Niko,
jaj de reg voltal!!!!!Mi ujsag Veled?Koszonom az angyalkat!Remelem vigyazni fog rank!

Hajni,
hu de csinos vagy!!!!!Nagyon!!!!!
Olaszorszag meg kiraly lesz,imadom!!!!!!!!A tengerviz szuper lesz,pancsizhatsz,amugy meg minden oke lesz!!!! :wink:

Szeri,
remelem hamar jo lesz a gepetek es jossz meselni,hoyg mi ujsag Nalatok!!!!!!!!!!!!!

Orsi,
szuperek a rucik!Mi is imadjuk a Next-et :wink: :wink: :wink: :wink:

Ugy kifaradtam ma..kepzelhetitek....de most mar meg tudok nyugodni jobban,hoyg sinen vannak a dolgok :wink:
Ja meg persze ma meg zarcsre is volt.....csupna 3 zarunk van az ajton.... :wink:

Pusziii

Kép

Kép
arwen07

Ja priviben meg megvolt Porsi es Ragota szama is,ugyhoyg tudok uzenni,ha vmi van,nem am izgulni,ha nem jovok fel napig :wink:
Az ens zamom,mint irtam ugyanaz :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen!

Nagyon sajnálom a betörés dolgot... :evil:
2 éve anyukámékat rabolták ki, de tőlük mindent elvittek, kivéve a bútorokat...Még egy karton sört is....
Ők bent aludtak nyitott ablaknál az épülő házban, a cuccok meg a pár méterrel arébb levő kisházban voltak lelakatolva.
A rendőrök semmit sem tettek...aztán a kedves szomszéd közölte,hogy ő tudja ki volt,mert már őket is kirabolták,meg sokan másokat a faluban...Nos azok voltak akitől a házat anyuék megvették...De persze a rendőröket hidegen hagyta a dolog.

Na mindegy, tényleg az a legfontosabb,hogy titeket nem bántottak szerencsére!

Hajni!

Csini vagy!!!
:wink:
Szerintem nagyon lányos a pocakod. :)

Ágota!

Nagyon jónak tűnik ez a hinta! Kár,hogy nekünk nincs hová akasztani....
:roll:

Gratula Csonginak az átforduláshoz! :) Sárgaság: Szerintem elmúlik magától, legalább is Dominál elmúlt.

Porsika!

Drukk,hogy a 3 hét tényleg 3 hét legyen! :wink:

Bodzi!

Gratulálok a kisfiúhoz! :D

Meri!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a kiruccanáson!!! :wink:

Esztora!

Sajnálom,hogy ilyen dokival futottál össze. Sajna tudom milyen egy bunkó doki ugyebár, de többet nem megyek hozzá juhéj. :D

KépKépKépKép
*orsi*

Arwen, örülök, h nyugodtabb vagy és h ilyen ügyesen sikerült hamar intézkednetek.
Sztem nagyon jó ötlet, h újra egymás ujjára húzzátok. Ha már így alakult, vehetitek úgy, h újra megerősítitek frigyeteket, aminek immár gyümölcse is van. Hidd el, egy idő után már nem arra fogsz emlékezni, h ez az a gyűrű, amit a tolvajok miatt kellett újracsináltatni, hanem úgy fogsz rágondolni, h ez az a gyűrű, ami akkor készült, mikor Atti született.

Ragota, kösz a választ a szopiügyben.
Én is sárgának láttam a picimet, de tényleg a szeme feháérje számít. A fiam sárga volt, és akkor bizony ott is. A kislányom bőrszíne is sárgás, de nem vagyok meglepve, az enyém is olyan tkp. Szóva lfehérbőrű vagyok, de az árnyalata nem rózsszínes, mint a férjemé, hanem kicsit sárgás. Nálatok nincs a családban vki?

Bölcső jól szuperált. Éjjel 1x sem sétálgtattam vele, a sírással bemozdult bölcső, és elaludt. Én a fejlesztő hatás miatt kölcsönöztem, de most már várom, h nyugodatbb alvásaink lesznek. Most du. is majdsnem 4 órát aludt.
Porsika, Ti megvettétek? Melyiket?

Na,megyek készülődöm lefekvéshez, mert ha felébred, felveri a házat.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?