Sziasztok!
Ha barmi van,fogok irni,persze
De meg nincs
Mostanaban a menzis jellegu gorcsokon kivul inkabb vmi olyasmit erzek,hoyg alul nagyon nyomja a mehszajat a mano...marmitn sztem azt...szoval ugy feszulget neha..
Kepzeljetek,most este felhivott a dokim,hoyg akkor holnap megyek ugye a korhazba NSTre,es ugye talakozunk utana?Es hoyg hoyg vagyok?....Csajok ez annyira jol esett!!!
Viki,
probald meg elfelejteni ezta barom kollegat,a,i felhuzott...hu engem is neha ugy fel tudtak idegesiteni..emlekszem,votl,hoyg bementem a wcre bogni
MOndjuk engem nem kollegak,ahnem sokkal inkabb az ugyfelek parasztsagai....meg a partnerek gerinctelen lepesei....
Sajnalom,hoyg megjott
De ne szomorkodj nekem,csak a nyaralasra szabad koncentralni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huuu d ejo lesz Nektek!!!!!!!!!!!!!!!
Porsi,
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Szuperugyes vagy!!!!!Hat monjduk ezt tudtuk
Amikor vegeztem bennem is tok kettosseg volt,mert en is szerettem egyetemre jarni,nagyon!De velem ugyanez volt a gimi utan is!!!!!!!!!!!!
Sokszor nosztalgiazom,es sajnlom,hoyg akkor,ott nem ereztem,hoyg ki kell elni minden pillanatat,mert elaszall...de vegulis ez mindennel igy van az eletben...
Tok jo,hoyg alakulgat ahazikotok,marha jo lehet tervezgetni!!ne tudjatok meg,mi is hogy varjuk mar,hoyg koltozzunk,Atti szuletese utan,amint lehet elkezdunk megint intenzivebben keresni hazat,de a vegso terv,hoyg jovo tavasszal mar mi is a hazunkat,kertunket rendezgessuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meri,
sajnalom a tornacot,de tuti,hoyg igy is almaitok haza lesz!!HIdd el!!!Ahol Ti egyutt lesztek,az alomhaz lesz!!
Nyari tervek?Mentek valahova nyaralni?Vagy most ezerrel hazepites lesz?
Nandorka,
varjuk a szulessztori teljes verziojat
Esztora,
sikerult agynemut beszerezni???
Pinkine,
hat ne tudd meg en hogy viselem a meleget
Kb igy
Es napi 3 tusolas az siman.......igy elviselheto,de hat ha elmegyek valahova (amibol kijutott a heten..) akkor elegge megterhelo...
De hat nem lehet a 4 fal kozott lenni non-stop...
A jutalek feleert?Jo arc lehet!nem csodalom,hyg majdnem szajba verted
Sajnos a probaido,az probaido...
A próbaidőnek éppen az a lényege, hogy mind a munkavállaló, mind a munkaadó indoklás nélkül, azonnali hatállyal jogosult a munkaszerződés egyoldalú felbontására. (amennyiben bejelented,fennall az a veszely,hoyg egybol kirug)
A próbaidő letelte után természetesen Rad is vonatkozik a felmondási védelem.
DE:nem eri meg nem tájékoztatni a munkaadót a terhesség kezdetéről, hiszen lényeges körülmény megváltozása esetén tájékoztatni kell a munkaadót!!!!Es sajnos munkajogi pert akaszthat a nyakadba..
Ha utana leszel varandos (probaido utan),az mar mas eset,mert ha tajekoztatod ot egybol (ami a legjobb ut),akkor Te mar total vedett vagy!!!
Arrol nem is beszelve,hogy nem tudhatod,hoyg milyen hatassal lesz Rad a terhesseg,lehet,hyog nem is tudod eltitkolni,illetve lehet,hyog a dokid egybol tappenzre kuld,hoyg kimeld magad.Ugyhoyg a legtobb esteben nem is lehet eltitkolni a dolgot.....
En nem igazan ajanlom.
Holnap NST,aztan majd jovok.Sztem nem fog kiakadni a gep a mehtevekenysegemtol
Puszi