Jó reggelt Lányok,
Tegnap nagyon aktíva voltatok, annyit írtatok, hogy alig tudtam visszaolvasni.
Andi,
Ez egyszerűen gyönyörű, apának aztán van ízlése. Nagyon csini leszel vele. (biztos drága volt)
Chris,
Gratulálok az 5-höz. Mondtam, hogy sikerülni fog.Most már megnyugodhatsz és jöhet a kisbabóka.
Bíborlány, Ditke,
Mennek a drukkok a zebrás tesztért. Nagyon kiváncsi vagyok, mikor akartok tesztelni??
Ani,
Szerintem várj 2-3 napot és ha nem jön meg csinálj mégegyet. Nagyon szorítok, hogy az 2 csíkos legyen.
Babszika,
Emelkedik az a görbe, lesz ott pé megint.
Sirkici,
Szerintem jól működsz. Kicsit alacsony a hőd (nem ez a lényeg), de pé-nél szépen leesett, utána meg hirtelen megemelkedett, és magasan is maradt a menzeszig. Szerintem minden ok nálad, és hamarosan jön kicsibab.
Pandus,
De jó hogy itt vagy, nagyon hiányoztatok. Gyönyörű a fénykép a kicsikédről, nagy gratula hozzá. Hogy érzed magad?? Hányinger, fáradság???
Légysz írd be a táblába, hogy június 27-uh. Köszi
Tegnap volt Bazsi évzárója, és nagyon büszke vagyok rá, mert rengeteget javított tavaly óta. A betüformálással és vonalvezetéssel volt gondja, illetve a matekkal. A mostani bizijében pedig ha osztályozni kellene mind a két tárgy 4-es lett neki. Annyira örültem. Dolgoztunk is rendesen, hogy javítson. Ja és kapott emlékkönyvet "példamutató magatartásáért" fiu létére neki lett egyedül az osztályban példamutató a magatartása. Nagyon büszke voltam tegnap az osztályban.
Most kezdődik a nyári szünet végre, holnaptól indul a tábor nekik. Remélem jól fogják érezni magukat.