Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok,

Tegnap nagyon aktíva voltatok, annyit írtatok, hogy alig tudtam visszaolvasni.

Andi,

Ez egyszerűen gyönyörű, apának aztán van ízlése. Nagyon csini leszel vele. (biztos drága volt) :lol: :lol:

Chris,

Gratulálok az 5-höz. Mondtam, hogy sikerülni fog.Most már megnyugodhatsz és jöhet a kisbabóka. :lol: :lol:

Bíborlány, Ditke,

Mennek a drukkok a zebrás tesztért. Nagyon kiváncsi vagyok, mikor akartok tesztelni?? :lol: :lol:

Ani,

Szerintem várj 2-3 napot és ha nem jön meg csinálj mégegyet. Nagyon szorítok, hogy az 2 csíkos legyen.

Babszika,

Emelkedik az a görbe, lesz ott pé megint. :lol:

Sirkici,

Szerintem jól működsz. Kicsit alacsony a hőd (nem ez a lényeg), de pé-nél szépen leesett, utána meg hirtelen megemelkedett, és magasan is maradt a menzeszig. Szerintem minden ok nálad, és hamarosan jön kicsibab. :lol: :lol:

Pandus,

De jó hogy itt vagy, nagyon hiányoztatok. Gyönyörű a fénykép a kicsikédről, nagy gratula hozzá. Hogy érzed magad?? Hányinger, fáradság??? :lol: :lol:
Légysz írd be a táblába, hogy június 27-uh. Köszi

Tegnap volt Bazsi évzárója, és nagyon büszke vagyok rá, mert rengeteget javított tavaly óta. A betüformálással és vonalvezetéssel volt gondja, illetve a matekkal. A mostani bizijében pedig ha osztályozni kellene mind a két tárgy 4-es lett neki. Annyira örültem. Dolgoztunk is rendesen, hogy javítson. Ja és kapott emlékkönyvet "példamutató magatartásáért" fiu létére neki lett egyedül az osztályban példamutató a magatartása. Nagyon büszke voltam tegnap az osztályban.

Most kezdődik a nyári szünet végre, holnaptól indul a tábor nekik. Remélem jól fogják érezni magukat.
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma reggeli hőjelentés: szokott időben 37 fok!!! :lol: :lol: :lol:

Vissza szundiztam egy órácskát és 37,2!!!! :lol: :lol: :lol:

Semmi barnázgatás egyenlőre, leleletnyi kis görcsölgetés!!!!

Várok!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke,

Ez nagyon jó jel, nagyon szorítok neked. Mikor kell nem megjönnie?? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy

Ma!!! De ilyen hő mellett? :wink: :lol:

Andi!

Van ízlése a pasinak! Nagyon szép!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt.

Andi, nagyon szép ajándékot kaptál. (én is órát kaptam legutóbb, névnapomra, annyi különbséggel sajna hogy az nem volt meglepi)

Judy, büszke lehetsz Bazsira

Pandácska, de jó, benn vagyok a táblába :)

Ditke, nekem se esett még le a hőm :) nekem is 37

madiani

Ditke,

Ez nagyon tuti, ilyen hő mellett nem fog megjönni, erre mérget vehetsz. Juuuuujjjjj... nagyon izgi.
Amugy pontos szokott lenni???? Nem csinálsz tesztet???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani!

Drukkolok neked!!!!!
Vendég

Hogy birjátok ezt a meleget?
Elmentem boltba és már vagy 30 fok van a napon. Nagyon nehezen bírom szédültem és kapkodom a levegőt. Pedig én nagyon szeretem a meleget. :shock:

madiani

Szia Ani,

Köszi a gratulációt Bazsinak, tényleg nagyon örültem a bizijének.

Ilyen magas hő mellett neked sem kell pirire számítani. :wink:

Ez nagyon jó, mindjárt lesz 3 kismamánk is egyszerre, utána jön Andi is. Lassan kiürül a babára vágyók tábla. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

köszönöm,nekem is nagyon tetszik!!!!de a lényeg,hogy végre itthon van az én drágám!!!!

Ditke:háááát,én nagyon szurkolok!!!mindenem csuriban!! Kép

Judy:gratulálok a kisfiadhoz!!! :lol:
vedresandi

Próbálok letolni agy zsemlét, de a fele is nagyon nehézkesen ment. Furi, mindig kétpofára zabálok.

Andi, én is várom már a párocskám, tegnap reggel elment ma jön (fiú buliba volt), de bizti nagyon fáradt lesz :cry: :evil:

madiani

Andi,

Én megértem hogy örülsz annak,hogy apa hazajött. A én párom fél évet dolgozott Hollandiában, és csak 6 hetente volt itthon. Előtte meg 1 hét Pest, és mindig csak hétvégére jött haza. Nagyon nehéz volt nélküle, mindig alig vártuk, hogy hazajöjjön. :lol: :lol:

Ani,

Fiubuli????? Akkor tuti kilesz egész nap, és pihizni fog. Már ahogy én ezeket a bulikat ismerem. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,

:lol: Hát igen, az tuti hogy ki lesz, de legalább itt fekszik majd melletem a kanapén (és sajnáltatja magát)
Hogy bírtad olyan sokáig? Én 5 napnál tovább nem voltam tőle távol. Megőrültem volna

madiani

Ditke,
Drukkolok :wink: mikor tesztelsz ha nem jön meg?

Szia Andi :lol:
Kép
Vendég

Szép napot Lányok!

Ennyi bíztató hír! :) ...és most kell eltűnnöm egy egész hétre?!
Akkor ma senkinek sem fog megjönni, nekem is 37. Nagyon drukkolok magunknak, és Ditke, most, hogy így mondod, tényleg, nekem se volt semmi barna, és ez eddig fel sem tünt! És a hasfájás is elmúlt!

Húúúúúúúú, de izgi! Minden jót Nektek! Szorítok!
Vendég

Ani,

A kényszer nagy úr, akkor vettük a lakást, és pénz kellett ahhoz, hogy be tudjuk rendezni, mert a régi bútorainkat nem akartuk vinni anyuéktól. Meg ugye fel kellett újítani is a lakást.
Nagyon nehezen bírtam, és rengeteg volt a telefonszámlánk. :wink: :wink:

Sokszor mondogatja most is, hogy jó lenne kimenni külföldre, mert mint hegesztő nagyon jól keresne kint, de eddig mindig sikerült lebeszélnem róla. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Átrakjalak a kismamás tábliba?
Vendég

Pandi,

Igen légyszi. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,

hát igen a kényszer, gratula a kitartáshoz. Csak nem akar tényleg külföldre menni dolgozni. Az nagyon nehéz lenne nektek. Mi is beszélgettünk róla hogy külfölre megyünk de csak együtt. Nagyon nehezen hagynám itt a családom, barátaim. Azt meg nem is bírnám ha csak ő menne.

madiani

Kép
Vendég

Sziasztok!
Hát, ma reggel sem szolgálhatok tuti hírekkel hőileg...

(nem röhög) ugyanis elaludtam hőmérés közben és csak 1/2 8kor keltem fel (mondom, h nem röhög).... akkor meg 36,5 volt.
Szóval, pé nincs ebben a hónapban.
De jót röhögtem magamon :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!!!

Andi: Utólag Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!!! Nagyon szép az ajándékod :wink: De egy ++++teszt 5 nap múlva még jobb lesz :wink:

Chris: Nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok!!! Lehet lazítani :wink:

Pandus:Szép a pötyi :D

Judy: Hát ez nagyon aranyos :lol: Gondolom örült nagyon :wink:

Ditke: Én a helyedben már teszteltem volna :roll: Milyen türelmes vagy 8)

Rólam: tegnap ünnepeltünk a házasságinkat szűk családi körben. délután rám jött egy erős hányinger, aztán vendégek jöttek én meg 6-szor mentem hányni...Ráfogtunk a terhességre. Elmentek a vendégek , erre a párocskám 11szer hányt :? Csak mi ketten ettünk délben egy-egy kaszinó tojást...Előző esete voltunk egy hidegtál bárban, ezek kimaradtak, becsomagoltak, másnapra meg már nem volt jó, pedig nagyon fincsi volt... Hát ügyesek vagyunk.

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandus:Neked is szia!!!
Hogy vagytok!Rókacsalád még a nyomodban???
vedresandi

Chris

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Andi

Szép az ajándékod!

Pandácska

Gyönyörű a picid! Most egy darabig kéthetente kell menned uh-ra ugye?
Javítanál a táblázatban? Nekem is ma kell megjönnie.

Olik

Jajj, már jobban vagytok???

KépKépKép
bambika

Lányok!

Azért nem merek tesztelni, mert nem szeretném ha a szervezetem csak gonosz tréfát űzne velem!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Inkább várok!!!! Majd mérem a hőm, majd az megmondja a tutit!
Vendég

Ditke:igazad van,én is várnék a helyedben,a lényeg a végeredmény (+++) :wink:
vedresandi

Heni: Nagyon gratulálok a kis fütyishez!!!!!Ez tök jó 8)

Bambika:Köszike, most már teljesen jól vagyunk.

Kép
Kép
Kép
olik22

Kismamák! Átalakítottam a táblit és kivettem az aktuális oszlopot mert teljesen felesleges hiszen a másik táblában benne van mindig ha van valami vizsgálat. Helyette csináltam egy Hol szült. Szóval ki hol hozza világra a pötyikéjét???
Vendég

Andi,
Egyszer nyomom egyszer nem hányinger az azért még nálam van. inkább a gyomorsav most a menő divat nálam :lol:
Vendég

Ditke, irigyellek turelmedért.
Hát én nem bírtam, ma sem esett le a hőm. Leoval is tartom a kapcsolatot, csináltam ma és tegnap is ovu tesztet ( pozitiv lett), ő azt mondta hogy baba gyanús a helyzet. Na nem is kellett több, elmentem az ügyeletes gyógyszertárba és vettem Qupido tesztet.
Halvány pozitív (igaz délbe csináltam).
Ilyenkor mi van?

Bárcsak olyan türelmes lennék mint ti.... :oops:

madiani

Madiani,
Hát az van hogy feleslegesen tettelek be a próbálkozós tábliba most tehetlek át a kismamisba :lol: ejnye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amúgy a topic átlaga az hogy 2 hónap alatt sikerül a baba :lol:
Vendég

Képet nem tudsz felrakni? 2 nap múlva csinálj új tesztet reggeli pisiből meglátod milyen erős lesz :wink:
Vendég

:lol: Nagyon jó ezt olvasni.

De én azé kicsit bizonytalan vagyok. Két tesztet vettem, mikor csináljam meg a másikat? A holnap reggel még korainak tünik, azt akarom hogy erős legyen a csik.

madiani

bocsi kicsit lassú vagyok
csak telós képet tudok felrakni, mert sajna nincs itthon a gépünk
küldöm de nem valami jó a kép

madiani

Madiani,
Ez az első tesztem és halvány nagyon de baba van belőle majd szépen beerősödik ne aggódj :wink:

Kép
Vendég

Madiani,
Én így is jól látom :lol: :lol: Gratula :lol: :lol: párod tudja?
Vendég

Pandácska,
hányadik napon csináltad ezt a tesztet? Mert én már 14 dpo-n vagyok, nem kéne erősebbnek lennie( bár már olvastam olyat is akinek ki se mutatta a teszt)

madiani

Madiani,
Én lombikos vagyok szóval nem hasonlíthatjuk egymáshoz a két teszt napokban. De hiddel a 14.napon nem első pisiből ez tökéletes :wink:
Vendég

:D
Nem tudja még, tegnap reggel csináltunk egy tesztet (25 IU/ml) negatív lett (kicsit letört tőle). Utána elment fiubulizni, még nem ért haza. Nem is mondom el majd ha a következő teszt is pozitiv lesz

madiani

Madiani,
Szerintem kedd reggel ismételj és szépen látszik majd a csík! A Hcg másfél naponta duplázódik a szervezetünkben. Meg ezek a tesztek is érdekesek mert amikor nekem halvány pozitív lett akkor már 190 volt a hcg szintem(vérvételen nézték) és mégis csak halványka lett.
Vendég

Madiani,
Két hét és látod is dobognia szivecskéjét igazán csak akkor nyugszik meg az ember :wink: legalábbis szerintem.
Most eszembe jutott amikor nekem pozitív lett szinte sokkot kaptam az örömtől :lol: :oops:
Vendég

Gondolom nagyon jó érzés volt, végre két csíkot látni a teszten, főleg hogy nagyon sokat vártatok rá. Kicsit szégyellem is hogy (ha összejött) ilyen hamar pozitív tesztem van (ha van). Még kicsit bizonytalan vagyok. Különben csodák mindig vannak, ismerős párnak is az első baba lombikkal jöt. Azt mondták nem lehet máshogy, és a második 1 évre az első születése után már ott is volt (természetes úton). Mivel nem számítottak rá nem is védekeztek, de nagyon örültek neki. Különben két kis ördögfióka.

madiani

Madiani,
Nem kell ezt szégyelni ez a természetes ha hamar megfogan az ember. Nővéremnek is mind a 3 babája 2 hónap alatt sikerült úgy látszik ez egy szerencsés szám :wink: itt a topicon 10 kismamából 5-nek volt két hónap te vagy a hatodik :lol: senkinek nem kívánom hogy évekig próbálkozzon nem is egészséges se lelkileg se testileg se anyagilag! Az meg természetes hogy bizonytalan vagy azért az a megnyugtató ha látja is az ember uh-on. Minden rendben lesz így is állj hozzá és akkor nem lehet baj :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?