sziasztok
Kifeküdt a család,de komolyan alszikmindnei,csak én nem,én s igazoltam voltam távol meg Jolkáék is nagyiznak.Szal mi péntek délutántól mostanáig anyuméknál voltunk ilynkor 2 börönd,kisbabakocsi,szatyor elemózsia visszafelé dettó,győzök ilyenkor kipakolni,mosni,rámolni.Aztán Majci felkel és rájön ,hogy mostantól megint itthon vagyunk és nem körülötte forog a világ,leaglábbis nem annyira.
Szal pénteken miután betoltam a amár említett pizza felét a sláta kíséretében lefeküdtem pihizni az újságommal,Maja úgy gondolta ,hogy ráugrik a hasamr én meg hirtelen felültem nyitottam a szám és úgy maradtam,kiakadt az állkapcsom.lehet röhögni,igen igen van ilyen.Amilyen hüle vagyok simán kiröhögöm magamat is.A kiugrott rész egészen a pofacsontom alatt volt,mindakettő,se mozgatni,se nyelni nem tudtam,nyomogattam,de befeszlt namondom apámnak ügyelet.Már amennyire lehet íyg beszélni.A kórházba mondom a néninek kiakadt a szám,azt mondja Úristen,most mit cisnáljunk????Hát mondo vissza kéne tenni,hát izé,ovos sincs meg hova küldjön ,ki csinálja meg fogalma sincs,de menjek fel a sebészetre,addig jártattam az amúgy nem mozgó szám meg nyomkodtam míga sebésezte lött visszaugrott,azt a megkönnyebbülést,talán még mindig ott ülnék ha nem megy vssza magától.
Csajok!ez ennyire ritka????,úgy néztek rám mintha ufó lennék.Igazság szerinte ez a 2ik volt,elsőre a szájsebészeten rakták vissza ,hárman
Kicsit se volt gáz,új munkahely,új pasi énmege ebédidőbe egy hamburgerrel kiakasztom az állkacsom,se telefonálni se szólni nem tudtam senkinek,mire a kórházba kerültem 3 embernek sikerült visszaraknia.Azt a röhögést ai ott volt istenem.
Na ennyit rólam
Móni
Én érzem is amit írtál,hogy sokat változik az ember ,magamon is látom,bár én nagyobb pofájú leszek az időelteltével.
nagyon dögös vagy
hogy mi van rajtam aazon a képen?egy itthoni hacuka ,egybe,vékony,ruha,csak megfogtam az anygot hátul és hátrahúztam hogy jól látszódjon a pocak.
Olyan nagy
nem is értem,szinte a bordámnál érzem sokszor a mozgást és alul tegna vettem észre hogy van 2-3 pici lila csíkom
ne már,most mi van ennyivel nagyobb lenne ez a baba????azt mondtam genetika,mert Majával igaz kentem,de egy jött ki összessen,igaz most nem kenem ,de azért még hol a vége???
Ti mivel kenitek ha kenitek??
Nekm Majcival avonos volt,ezek szerint mégis használ valamit,bekell szereznem egyet sürgősen.
Marek
pinpong asztal???mond a párodnak hogy előbb játszóasztal kell
Jutta
megnyugodtál?ma voltál dokinál?vagy holnap mész?én még mindig nem tom mit csináljak,eddig úgy volt hogy 4 hetente turka,mostmeg 20ik héten volt utoljára és akkor azt mondta majd uh elött menjek,de az a 30ik héten van
nem tudom,nem bánnám,mert hiányzik a kasszából a lóvé amit nála hagyok,de mivan ha gáz van améhszájnál,csak észreveném nem?
skarláttal nyugi,cseppfertőzéssel terjed ,nem valószínű hogy elkaptad,de ha igen akkor sincs emmi áz,első trimeszterbe okozhat gondot.
Lányok kiváltottama Felicitas csomit és tök jó,én nagyon örülök neki,van benne egy Avent pici cumisüveg,Mam cumika és egy pelus,szerintem ez tök jó ahhoz képest ,hogy Majával 2 5 mlis Gabi mintát kaptam.
na lépek
kéne enni valamit