Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu!
Tényleg nincs bajom a pici autóval, van előnye is, mondom! De én túl magas vagyok hozzá! :oops: Hű, lekötelezettje vagy a márkának?
Nekem nem saját az autó, ez a családi. De eddig nem is volt szükség külön autóra (ha kellett a férjemnek, akkor volt céges, nekem meg a saját!). Most meg itthon dolgozunk mindketten, nem kell Pestre bejárni, így megint felesleges lenne! Ha szükség volna rá, akkor biztos lenne! De akkor is én kapnám a nagyobbat! Mert úgyis én járok bevásárolni, én intézek mindent! A nagyobb autó meg biztonságosabb is valahogy- nekem! (Amúgy csak elmesélem, h a kisgyerekes barátnőim mind nagy autóval szaladgálnak, apuci a kisebbel, mert a nagyba könnyebb bepakolni a kölkecskéket, a kismotorokat és homokozószerkókat, váltócuccot és az anyám kínját! Mert elfér! És az apcik ezt önként látták be! :wink: )

Kép
ermoni

Hali

Jolka
nagyon klassz Manó kuckója :-)

és édes bogárnak a szeme se áll jól,de tényleg :-)
Nálatok miket néz?Táncoló talpak a menő?Nálunk kitört a Shrek láz,de csak a 2ik rész mert abba vana a cica is.Eddig Micimaci fun volt most meg Shrek,pedig van 200 mesénk,de másba bele se hajlandó nézni.

Zsu
szeretem én ám a kutyusokat a,bár a rotikat már csak távolról :-)

Én már megint olyan ideges vagyok :-( F.sz.m kivan :-(veszek be magne bét.

Majaa macsekkal és oldal poci fotó
Kép
érdekes színek és fényeffektek láthatóak,pedig csak lekicsinyítettem a képet Kép
Vendég

Melyik rémisztőbb a hasam vagy a macska?
Vendég

Timi!
Nem rémísztő, csak nekem dolgom volt! Maja és a macsek nekem nagyon bejön! Te, ilyen nagy hajjal meg kell küzdenetek a Majával. Hagyja, hogy fésüld?
Te, jó nagy a pocid hallod-e! Pedig csak egy nappal jártok előttem... Pedig én is olyan nagynak látom. (Lehet, h az is? Kéne már egy fotó... A férjem is asszongya, h nőtt a hasam az utóbbi időben... ) Na megyek magamba szállok! :lol:
Jobb már a kedved?
Ja, és ma volt a füstölt-sült pisztráng. Hát csajok, ha ettetek finomat... és nem az én érdemem, mert nekem csak sütnöm kellett egy kis vajon... Szóval nagyon jó volt! Utána bevágtam egy kis görögdinnyét... most csendben elvegetálok! :lol:

Kép
ermoni

Képzeljétek, dédi ma leültetett, hogy hallotta a másik dédi veszi a kiságyat, meg a komódot, úgyhogy ne vegyünk babakocsit, mert azt meg majd ő veszi. :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam jó, már ki is néztünk egyet....szegény megkérdezte mennyi, én meg mondtam, hogy nem sok, csak 43 ezer....(mert ugye mi tudjuk, hogy az nem sok) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ekkorára kerekedett szegénynek a szeme.....ő azt hitte, hogy 20 ezer.....Nem baj, majd besegítünk, de így is tök jól esett, fél gonddal kevesebb :lol: :lol: :lol:

Ráadásul annyi óránk lesz a nyelviskolában nyáron, hogy nem fogunk éhenhalni :lol: :lol: :lol: Tök jó érzés...és még a férjemnek is lesz, pedig általában nyárra semmit nem szoktunk kapni....eddig mindig kimentünk Angliába, ezért nem volt gond, de a mostani nyártól nagyon féltem, ezért voltam olyan búvalb*szott mostanában.....De megoldódni látszanak a dolgok, még új lamináltpadló is lesz a bébi szobájában :lol: :lol: :lol:

Jolka, Timi!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!

Most megyek, mert lassan indulnom kell....ballagási bankett, csak délután tartják, gondolom azért, mert az utolsó pár részegségbe fulladt, és nem akarták bevállalni ezt a kockázatot az osztályfőnökök :roll:
Holnap meg ballagás....mondjuk ezt annyira nem szeretem, de csak túléljük valahogy...!

Legyetek jók! Este jövök!!!

marek

Móni
ügye?olyan nagyot nőtt,biztos a tietek is úgyhogy rakjatok fel fotót pociról,macskáról,kutyáról,mosómedvéről :-)

Nem tudom nagyobb lesz ez a baba mint Maja volt,Majával 20ik héten a köldököm alatt volt a méhem,most meg a 20ik héten egy újjal felette,mostmeg már 2-3 újjnyival is úgyhogy elég hamar elkezdődik a gyomorégés :( lehet ennek a kölöknek még nagyobb haja lesz :-)

nem mondj már ilyet hgy ennyire finit ettél,én az esti pizzára hajtok,annyira kevés dolgot kívánok,megyünk anyukámékhz hétvégére és ott van a kedvenc pizzériám,isteni finom,mindig amikor megyünk akkor rendelünk isteni finom salátával,ez éltet most.

Mivel Maja nyügin ébredt mondom amíg elvan a gyerekekkel megcsinálom az ebédet,szilvásgombócot,10re kész volt,erre az anyósom nagyon megdícsért ,hogy most aztán ott tesped egész estig.Merthogy ő ált. 2-4 re főz ,mert akkor jönnek haza a fiúk,de hát könyörgöm én ebédre akarom adni a gyereknek a kaját,jó eg yórával később megcsinálhattam volna,de az már tök mindegy nem???De ahogy betud szólni annyira tud bántani,olyan kis érzéken yvagyok .

Jajj Marek
de cuki dédijei lesznek a picidnek :-)
szegénynek elhiszem,hogy elkerekedett a szeme,de nyugtasd meg hgy nem gáz mamika,annyival is előbbre vagytok :-)

és még azt akartam mondani,hogy ha úgy érzed bírni fogod akkor hajrá munka,ilenkor tényleg sok energiája van az embernek ,ha nem lennék itthon Majával én is dolgoznák,nem bírnák annyit otthon lenni,elég utána.Őszre meg vége a tanfolyamoknak és tudsz majd fészketrakni :-)
Vendég

jaj Maja haja,hatalmas,dús,kis kicsi copfnak látszik ,de még sosem volt neki levágva úgyhogy hossszú ám,csak begndörödik,amikor hajat mosunk a háta közepéig leér neki.Ált. hagyja hogy copfot csináljak neki,tudja hogy hozzátartozik a napi rendhez ebbe a melegbe.acsatokat nem viseli el.nekem is ilyen loboncom volt 3 éves koromig,de én nem hagyram fésülni ezért levágták,azóta max . hullámos.
Vendég

Sziasztok!

CSak gyors kukk...

Timi!
Én is ilyen szép hajas babát akartam, de lehet, hogy már csak az unokám haját fogom fésülni. De nem baj, nekem foci csapatom lesz. :)
Pocak nagyon szép, és tökéletes, pont jó...Kép alapján azt hittem dizsibe voltál. :D
Anyóssal ne foglalkoz. Az enyém azt mondta, hogy türjem a bagó füstöt.... :evil: :evil: :evil: Legfeljebb nem megyünk oda a gyerekekkel...

Marek!
Örülök, higy ilyen szépen összejött minden, akkor most happy vagy?

Móni!
MÉg várom a listád, ha lesz időd feldobhatnád. Ruhák készen vannak már?

KÉpzeljétek ma berendelt a védőnő. Jövő7-en kellett volna menni, de neki nem jó, utána mi már nyaralunk
Így gyorsan elkészültünk és mentünk. 1 kiló hizás, de még mindig 2 minusz a z indulási súlyhoz képet. Többi eredméyn is jó. Vérnyomi: 120/80.

Hétvégén Mutiék leszünk, nem igérem magam.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Jók legyetek.

Ja így néz ki Manó ágya, ha rendbe van...
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na hello!
Timi, engem az is izgatna, h mi van rajtad? Jónak tűnik a holmi!
Én is hajas babát akarok! (Én pl. kopaszon, kövéren jöttem a világra, és elég ritka gyér hajam volt még az oviban is! De aztán beindult! :wink: ) Kíváncsi vagyok milyen lesz Janka!
Jolka! Nincs még kész a lista, de ne feledd, nekem mindent meg kell vennem (mert ugye nincs nagyobb tesó, és az összes jóbarát már iskoláztatja a gyermekét :? ). Egy-két holmit kapunk csak! És át kell rendeznem az egész házat (pl. kell vennem egy új, kihúzható kanapét a franciaágy helyett, mégha időlegesen is, de valamin aludnunk kell- utána a vendégszobába kerül majd!)
És nekem már se nagyi/dédi nem tud besegíteni- mert nem élnek már! A szüleim (mert ugye a férjem szülei is nemrég haltak meg) akarnak venni az unokájuknak majd valamit (mondjuk kiságy pelenkázó ilyesmit) a hugom meg a hordozót, meg majd a kocsiba ülést később. Szóval hosszú listám lesz! Sajnos! De még alakítgatom!
Csajok, a férjem meghibbant! Most azon gondolkodik, h vesz egy nokia n95-öst! Nem is akarom tudni, mennyiért adják! :cry:

Kép
ermoni

Móni
Nem tom az milyen, de ha nem akarod tudni, hogy mennyi, akkor biztos nem olcsó... :lol: .... és az én férjem a ping-pong asztallal??? Ő ugye normális?!?! És nem ám a legolcsóbbat, hanem márkásat, strapabírót, meg olyat aminek vannak kerekei :shock: :shock: :shock: Majd jó lesz a gyereknek....... :shock: Férfiak!!! Persze egy telefonnak még mindig több értelmét látom....De legalább mindig itt lesznek a barátok, már van olyan, aki megvette az ütőt is...

Egyébként bankett jó volt, mindenki az én hasamat simogatta :twisted: :twisted: :twisted:

Az egyik "kedvenc" nyolcadikos tanítványom elment mellettem és mondta, hogy úristen (olyan kedves hangsúllyal), én meg erre azt találtam mondani, hogy anyád :oops: :oops: :oops: Utáltuk egymást....ez van. Lehet, hogy nem kellett volna :? :? mégis én lennék a felnőtt :? :?

marek

Marek! Én a pingpong asztalnak látom nagyobb hasznát (a fősulin egész éjszakákat pinyóztunk át!). Nekem is van ütőm, mehetek?
És hitetlenek! Kész a szoknyám! :lol: :lol: :lol:
Na majd holnap megmutatom, mert a férjem már alszik! Nincs, aki fotót csináljon!
A gyerekem nagy bulit tart, és szerintem elnyomorítottam a lakhelyét, mert görnyedtem. Ezért most nyújtózom, mert nagyon szúr ott benn valami! :cry: Remélem nem lesz bajunk! :shock:
Hát hogy némelyik tanítvány milyen undok! Mindenesetre megszabadultál most tőle, az tuti. De bizti, h a visszaszólás volt a legelegánsabb búcsú? :lol:
Többiek? Mindenki nyaral? Hivatalosan csak Andi és Ciripke vannak távol! Hmmmm????

Kép
ermoni

Sziasztok!

Timi, Jolka nagyon édesek a gyerekek!! :-)
Egyik huncutabb, mint a másik!

Móni, csak nem? Kész a szoknya?!? 8)

Marek, nekem is produkált már a gyerek dudort, pont UH után dugta ki a popsiát (onnan tudtuk, hogy csak a popsija lehet) és Apukája meg is simizte!! :lol:

Móni, azért nem írta, mert most nem vagyok jó társaság, megszállt a paragyár....

Először volt ez a pocakkeményedés dolog, ami alábbhagyott, de annyi baromságot összeolvastam a méhszáj kinyílásáról, hogy holnap beugrom a nőgyógyihoz a kórházba, hogy bekukkantson - ő mondta, hogy mennyek inkább, de azt hiszem most az eddigi rendes beteg besorolásomból a parázó kismamiba kerültem. :oops:

Amikor emiatt már kezdtem megnyugodni, akkor meg a tesóm hívott, hogy a kicsi lánya - akivel vasárnap találkoztam - és skarlátos lett.

Nekem meg fáj egy picit a torkom, de se láz, se semmi... Akkor most mi van?

Na ha hétfőig nem leszek beteg - lázas, akkor nincs gond, ha igen akkor is tuti kigyógyulunk belőle hamar babóval!!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Én akkor mentem táppénzre, amikor elkezdődött nálunk a skarlátjárvány.....de szerencsére te nem az első harmadban vagy, tehát olyan nagy gond nem lehet belőle....

És én is agyalok, hogy el kék menni a dokihoz megmutatni a méhszájam.... mert én is paragép vagyok.... :cry:

Kedves Bálint most már rendszert csinál belőle, hogy kidugja valamelyik alkatrészét....nem győzöm neki magyarázni, hogy ez nem olyan jó nekem, de ugye ez a gyerkőcöket a legkevésbé sem érdekli...az a lényeg, hogy neki jó legyen... :lol:

Képzeljétek, ma ballagásra kellett volna mennem a suliba, de egyedül voltam itthon és nem tudtam aludni, ezért úgy döntöttem, hogy lesz*rom, terhes vagyok, megtehetem :oops: És így fél 11-ig aludtam, akkor is telefon ébresztett :oops:

marek

Sziasztok!

Bocsánat a bekukkantásért, lenne egy eladó játszószőnyegem, kislányom már nem mutat túl nagy érdeklődést iránta, és most már jobban érdekli a járni tanulás.
A játszószőnyeg alig használt, szép állapotban van. "PlayShoes" márkájú. A lógó figurák levehetők, a középső virág csörög, és "tükör" van benne (műanyagból). A báránynak puha, élethű báránybundája van, lábai és fülei mozgathatóak. A nyakán lévő masnit én levágtam, de visszavarrható.
Ára: 3000 Ft.
Átvehető személyesen Zuglóban, még pár napig, ugyanis költözünk. Vagy esetleg utánvéttel szivesen postázom.

További szép babavárást kívánok mindenkinek! Kép

Kép
mamy

Sziasztok!
Jutta-Marek! Komolyan mondom, kedvem támadt nekem is megnézetni a méhszájamat! Az van, h nekem a hasam alja meg benn a szerveim, beleim szúrnak, hasítanak stb. Tudjátok, én országos hipochonder vagyok! DE most csakazértis azt találtam ki, h egyszerűen nő ez a gyerök, és az fáj nekem. Ezt abból okumláltam ki, h ha állok, akkor fáj, ha fekszem, ill. a súly nem húz lefelé akkor vagy lényegesen jobb a helyzet vagy egyáltalán nem fáj!
Amúgy reggel, amikor átölelt a férjem az ágyban :oops: és még dumálgattunk egy kicsit (mert az olyan jó!), akkor a gyerek végig produkálta magát az apjának. Ő meg persze nagyon élvezte, mert most jó sokáig élvezhette, h mi is van az én pocakomban! De nekem nincs dudor! (Állítólag kellemetlen érzés!)
Ja, jó hír: ha minden igaz, és minden rendben lesz...megyek a lengyel fesztiválra. Várnak nagyon! :D Pont ma jött egy e-mail... Szóval eltűnök néhány napra, aztán meg júliusban irány a Balaton! Úgyis olyan rég voltunk főszezonban... :lol: Augusztus elején meg a férjem egyik unokatesója unokatesó-találkozót tart annak apropóján, h 25 éve szentelték pappá! :roll: Hát nagyon kíváncsi leszek arra a bulira! Meg a jubileumi misére. Hallottatok Ti már ilyet?
Én még nem...
Ha jobban belegondolok, néha olyan a mi családunk, mint ha egy orosz klasszikus összes szereplője felvonulna: pap, katona, tisztségviselő, orvos, vidéki bigott vallásos öregmamák, városi pernahajderek, elvetélt művészek... Hát most ez Turgenyev, Csehov, vagy Dosztojevszkij? :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak strandolunk, takarítok, hétvégén vendégek vannak/megyünk, szval sűrű a program. :wink:

Jolka:
nagyon édes a fiad:) Szép az ágya. A takarót varrattad rá??

Timi:
Majád is cukipofa. :)

Marek:
:lol: :lol: :lol: asszem én is beszóltam volna. :wink:
Vendég

Hajni! Csak egy mondat: 23 évesen még én is beszólogattam, de van közöttünk 14 év! Hidd el ennyi idősen az ember már nem szólogat be. Mert minek! Marek is fiatal még! (Hozzám képest nagyon is!) Úristen, most megint szembesültem azzal, h ti milyen fiatalok vagytok! Ha én azt elmesélném, h mit csináltam 23 éves koromban... Van aki meg a 2. gyermekét várja! Hát .... 8)
Csak én vagyok már megint vén :cry: Megyek is át a 36-on felüli topikba, mert ott a helyem! :cry:
Azért megmutatom a szoknyát! Ez mai pocak kép!
Kép
Meg egy múlt heti pocak kép! De itt legalább kaptok fejet is hozzá!
Lehet röhögni!
Kép

Kép
ermoni

Na ha mindenki lelépett, akkor nem őrzöm itt egyedül a topikot, nem fogja senki ellponi!
További jó hétvégét!

Kép
ermoni

Ermóni:
sztem ez nem kor, hanem vérmérséklet kérdése. :)
Nekem hamar eldurran az agyam. :oops:
De összességében lehet, h 14 évvel idősebb vagy, de sztem én komolyabb. És ez nem kor függő, vagy az, h nekem a második gyerekem lesz. Mindenki annyi, amennyinek érzi magát. :lol:
Vendég

Haligali!

Na megint a kor téma Móni? Csini vagy, de hol maradnak a mamócás ráncok, mi ez a szemtelenül fiatal pofi, ráadásul ilyen ifjúkori sudárság... Hát az ember lányának késő huszonévesen már nem csak a túlfejlett tizenévesekkel, hanem a magukat szemtelenül jól tartó harmincasokkal is fel kell vennie a versenyt?
Hogy hova fajul ez a világ?!? :lol: :wink:

Az tuti, hogy én szemtelenül (csak szeretnék) fiatal vagyok, meg első gyerekes, meg idióta, ja és általában beszólós, bár most terhesen egyszerűen lesz@rom, ha valakinek bunkózni támad kedve...
De most tényleg, kit érdekel, úgyis jövök haza babázni és úgyis jó lesz! Akkor meg mit érdekelnének mások...
(ilyen laza sose voltam 8) )

Ja és paragép is vagyok, de gondolom erre még emlékeztek! :lol:
Node azt hiszem megmaradunk babóval, skarlát gyanús torokfájást kialudtam, megmértem a "lázam" 36,5 tehát leginkább kihülök és nem fenyeget spontán vetélés a hosszan elhúzódó láz miatt... valószínüleg a légkonditól fáztam meg a kánikularuhámban, de hát ennyire banális tényezőre nem is gondolhattam amikor a családban ott volt a skarlát réme! :shock:
(persze még minden apróbb "betegség" jelre elbizonytalanodom, de a reális énem már kiakad a hipohonderen)

Anyám mindig aggódós volt, ha rólunk volt szó. Mindig idegesített, no tessék most megkapom, még ki se bújt ez a babó és anyám legszebb teljesítményét idézem...

És akkor az estleges méhszáj nyílásomról és rövidülésemről még nem is beszéltem... no eldugulok míg ki nem nyírtok! Holnap a kórház után jelentkezem, elmondom, hogy a doki mennyire nézett hülyének... mostmár elmegyek hozzá, mert bejelentkeztem... :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni!
Hát nagyon komoly vagy! :lol:
A habitus is korfüggő, de erről majd jó tíz év múlva újra tárgyalunk! Mert én tudom miről beszélek, Te meg még előtte vagy! Hidd el, sokat higgad az ember az évek folyamán!
Ezt a közhelyt meg hagyjuk má', hogy mindenki annyi, amennyinek érzi magát! Mer' ez is marhaság! Hiába érzem én magam 16-nak, ha az már annyira rég nem vagyok! Röhejes is lenne, ha ennyi idősen 16 évesként nyomulnék! Nem gondolod? Bocs, de ez kiszaladt belőlem!

Kép
ermoni

Móni:
ok, gondolj amit akarsz, nem ismerjük egymást.
Van rokonom aki 38 éves, 3 gyereke van. Minden hétévgén bulizik, az élet szerinte hawai, dizsssi stb..
Én meg 23 évesen melózok(felsővezetőként), gyereket nevelek és még folytathatnám....
A gondolkodásom, életvitelem is érettebb az említett 38 éves rokonnál. És igen, 15 évvel idősebb, de nem éretebb.

Ez az egyik amikor a bicska nyílik a zsebemben, h mert én idősebb vagyok. Pl. az ezzel kapcsolatos jótanácsok, h én idősebb vagyok, 2 gyereket felneveltem. Stb... ÉSsssss?
Ha eszerint néznénk az érettséget akkor a 11 gyerekes 40 éves kissebbség lenne a legérettebb? :lol:

És majd megtudom, mert előtte állok még? Nem hinném...
Ha valakibe felmegy a pumpa és szól mielőtt átgondolta volna ( nekem sokszor van, h mire kimondom megbánom. hozzáteszem anyum pont ilyen és jócskán 50 fölött van. ) az 14 év múlva is ilyen lesz. :wink:

Részemről téma lezár.
Vendég

Jutta!
De jó hogy jöttél, mert ezen a skarlát-dolgon agyaltam! Na azért! És egyik parabajnok vigasztalja a másikat! Ez jó! :lol: Ne aggódj/unk! Legyünk felhőtlenül boldogok, elvégre kismamák vagyunk!
És nagyon szimpi ez a hozzáállásod:"Hát az ember lányának késő huszonévesen már nem csak a túlfejlett tizenévesekkel, hanem a magukat szemtelenül jól tartó harmincasokkal is fel kell vennie a versenyt? Hogy hova fajul ez a világ?" És ezt nagyon köszi! Van mit tanulnom, én ezt tudom! :wink:
Hiába na, komolytalan vagyok! :lol: :lol: :lol: (Ami azért érdekes, mert aki valóban ismer, az pont, h túl komolynak tart! :cry: ) Na most akkor mi van?

Kép
ermoni

Hajni!
Részemről már rég! :wink:

Kép
ermoni

Móni, szerintem többszörösen összetett személyiség vagy! Lehet hogy skrizofén? Jujj meneküljünk! Valaki ismer egy jó agyturkászt?

És kikérem magamnak én nem vagyok hipohonder, vagyis azt hiszem 2 héttel ezelőttig nem voltam... és szerintem a terhesség után nem is leszek, de a gyereket majd úgy féltem... előre sajnálom is szegénykémet, hogy fog ő így vagány kissrác/kiscsaj lenni? Segítség az anyai túlzott aggódás örökölhető? És gyógyíható?

Jutta

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Inkább én menekülök! Ti csak maradjatok! Sok voltam már magamnak is és többszörösen is! Lehet, h mégis skizó vagyok? :lol: :lol: :lol: (És komolytalan is... és csak autóvezető...) Te, apa már itthon van? :wink:
Amúgy nekem is megfájdult a torkom a klímától! Ilyet? Ilyen még soha nem volt! :lol:
Na eldugultam, ti csak beszégessetek komolyan! Én csak olvasom!
És meghunyászkodom a sarokban! :lol: :lol: :lol:
Léptem! Nem tudom jövök-e még valaha... :wink: :arrow:
:arrow:

Kép
ermoni

Mi van itt ma???? Fight club?? Egyszer teszem ki a lábam és rögtön nem tudtok viselkedni!! Mindig tudtam, hogy jó, ha van a közelben egy pedagógus.....

Móni
Én még autóvezető sem vagyok :cry: :cry: :cry: De te milyen csinos vagy!!! Most aztán előjönnek itt a mindenféle komplexusok/kongresszusok, vagy mik....! Jó a szoknya is!!! Ügyes vagy...de hol a nadrág???

Most szerintem elmegyek olvasni, mert lassan nekem is megfájdul a torkom a légkonditól, pedig nekünk nincs is olyanunk!!! Viszont jó hűvös a lakás!!! Bibibiiiiii! Érdemes öreg házat venni vastag falakkal!!! Ha építkeznék, biztos öreg házat építenék :wink: De erre az elkövetkezendő 50-60 évben nem kerül sor, addig valahogy kihúzzuk itt.... :lol:

marek

Csajok!

Tudjátok én minden marhaságot elvolastam (lehet hogy szülés után rögtön ledoktorálok szülészetből, de marhaságból tuti :lol: )
és valahonnan az rémli, hogy ilyenkor egy kisebb nátha jellegű cucc szinte állandóan lehet, mert a nyálkahártyák megvastagodnak... vagy mi a szösz! Tehát légkondi nélkül megsülünk, azzal meg megfázunk! Juhé!

Maradnak az öreg házak! És ha nekem új, sorházi van akkor most költözzek el? :wink:

Még egy kérdés, van legalább egy azaz egy szervünk, amire nincs semmilyen hatása a gyerkőcnek?, az agyunk tuti nem az, azt már totál uralja az új kis főnök! :lol:

Marek, jó is a pedagógus a háznál! Tessék minket helyre rakni, és csinálunk vmi virtuális naplót is, amibe az intőket be lehet írni! Jolka majd segít az osztályzásban! Egyéb szakképzett tanerő a csapatban? Már olyan aki alsóban is tanított, felsőtől felfele nem számít annál komplikáltabb esetek vagyunk... :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Andi biztosan segítene, bár ő csak felnőtteket oktat, az ő tudománya ide már lehet hogy kevés..... :lol: :lol: :lol:

marek

Jutta!
Az a baj, hogy én tanító néni is vagyok! Legalábbis van olyan papírom is! Szedtem összen néhány hasznos papírt! :lol: :lol: :lol:
Hát az a baj, h van téma, amiben muszáj megszólalnom. Még ha nem is egy a véleményünk, vagy nem is érthető amit írtam! :wink: És hát én már voltam huszonvalahány is most meg vagyok annyi amennyi. És tudom, h többet láttam a "világból", mint egy huszas éveinek elejét taposó! :oops: Már csak a korom miatt is. (Amúgy én 20 körül kezdtem jól érezni magam a bőrömben, és 25-30 között meg kimondottan jó korszakom volt. És nekem soha annyian nem csapták a szelet, mint 30 után! Szóval van remény fiatalság!)
Marek! Haggyá a nadrággal, még neki se estem, de mire megyek Lengyelországba, meg kell csinálnom! Szóval van rá egy bő hetem!
Ez jó! Én is öreg házat akarok építeni!
Ja és arról is az eszembe jutottál, h osztálytalálkozóra hívtak! :lol: :lol: :lol: Őszre! Mondtam, más dolgom lesz, asszem! :lol: Legalább elegánsan tudtam lemondani! :wink:
Jutta! Még a szőr növekedésre is hatással van a pocaklakó! Vagy nem? :lol: Az agyra meg aztán... Héj nem olvastok Ti túl sokat ebből a témából? És még engem cseszeget a család, h ne bújjam annyit a szakirodalmat. (Még az is eszembe jutott, h kérek a rokon nődokitól olvasgatnivalót! De biztos nem adna, csak valami Márait, vagy Szőnyit és elhajtana a francba!)
Meséltem már, h amikor a 7.héten másodszor mentem hozzá mijjjen műsorszámmal állítottam be? Érdekel valakit?

Kép
ermoni

Ja, ez csiniség! Haggggyatok, má'! Látom magam a tükörben! Nekem a kisugárzásom karizmatikus! :lol: És jó ránctalanítót használok! :lol:

Kép
ermoni

Na úgy látom mindenki bevágta a szunyát! Én is megyek! Magammal bármikor tudok jót beszélgetni, mint ahogy az egy rendes skizóhoz illik!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Móni
Esetleg érdekelne a műsorszám!

Én egyébként nem aludtam be, csak amikor apuka itthon van, akkor igyekszem kevesebbet ülni a gép előtt, mert kiakad szegény.... bezzeg amikor ő ül előtte állandóan :roll: De a férfiak gyorsan felejtenek...

Nem tudom, hogy majd a gyerekre is féltékeny lesz :? Hazajövök a munkából, és te mindig csak a gyerekkel foglalkozol!!! - valahogy így képzelem :roll: szép kilátások :x

Paramamák
Én mostanában állandóan ezen a koraszülés dolgon agyalok....meg nem tudok beteg gyereket nézni a tévében, mert elkezdek azon agyalni, hogy mi van ha..... Ez teljesen normális, vagy menjek vele orvoshoz?!:? Vagy most már mindig kitalálunk valamit???

marek

Jó reggelt!
Hát Marek, te akartad! Szal amikor 6 hetesen voltam dokinál, akkor ugye kiderült, h terhes vagyok, h méhen belüli, h ott a petezsák, szikhólyag, embrióárnyék, meg minden oké, de már látni kellett volna pulzálást. Mi meg azt nem láttunk! Ezért köv. héten újra mentem. Azalatt az egy hét alatt én mindenfélét összeolvastam az üres petezsákokról, de annyira, h 2 napig szabályszerűen rosszul voltam! A vizsgálatra menet a kocsiban rádiót hallgattam. Aznap olyan beszélgetős műsor volt a Petőfin, ahol meddő nők meséltek arról, hogyan nem estek teherbe. Micsoda daganatos betegségek vezettek a meddőséghez stb. És hogy örökbe fogadtak gyereket, de az is milyen bonyodalmas volt. Én meg csak mint egy hülye, hallgattam (ahelyett, h elkapcsoltam volna...), egyre sápadtabb lettem, és egyre szrabbul éreztem magam. Beértem a kórházba, és közöltem, h a méhnyakrákon kívül még milyen betegségekre (ami természetesen mind halálos kórság volt) utaló jeleket fedeztem amúgy még fel magamon. Sejtheted a rokon fejét! Mondta, h a méhnyakrákszűrés eredménye ott van a kezében... és hát ugye minden oké! És pattanjak fel a vizsgálóra... aztán szépen megmutaogatott belülről is, és hát akkor már határozottan pulzált Janka szivecskéje is. Na meg mondta, h ne fárasszam már. És h ez nalunk családi vonás, mert a felesége is pont ijjjen!
És h lesz még mit aggódnom egész életemen át, most inkább örüljek!
Szóval, lesz még mit aggódnunk! Most örüljünk! :wink:
Gyerekbútorokat nézek, segítség! Nem találok jót! Mindegyikkel van valami bajom!

Kép
ermoni

Én is mindig utánanézek mindenféle ijesztő dolognak, aztán meg be vagyok sz*rva. Milyen jó annak, aki csak teherbe esik azt lesz ami lesz.....nincs para, idegeskedés, nem fél, hogy nem lesz légzésfigyelője, nem is hallott még róla.....szép az élet. Nem is tudja, mitől kellene félnie...

Nem tudok segíteni gyerekbútor ügyben. Nincs is ilyesmire pénzem. Kiságyat kinéztem a Kenguruban, komód az Ikeából aztán csókolom....Szóval ne tőlem kérj tanácsot....majd Jutta segít, bár ő már megtalálta, hogy mit akar.....

Megyek, mert a férjem füvet vág és ettől stresszes, és ha engem meglát a gép előtt, akkor még stresszesebb lesz :roll: Nem értem a férfiakat. Államvizsga előtt elaludni....az nem gáz....de levágni a füvet, attól olyan idegesek lesznek, hogy valami hihetetlen. Mi lenne, ha én is minden takarításkor felidegesíteném magam :roll:

marek

Marek, akkor te állandóan ideges lennél, mert annyit takarítasz :wink:

Móni, akkor megnyugodtam, mármint, hogy nem csak én látok rémeket!

Gyerekbútort ott néztem, ahol pont Móni ajánlotta, tehát új tippem nincs, hacsak nem az IKEA, ott is van egy-két szép darab.

Ja doki megnézet: "nagyon szép a méhszájam és zárt!"
Az milyen hogy szép?

Mondta, hogy ne parázzak, de szedjem a MagneB6-ot és ha bármi pocakfeszülést érzek, akkor irány az ágy, ne törődjek azzal, hogy mit kellene csinálnom.

Azt hiszem ez minden kismamira igaz, tehát csajok, ezzel azért tényleg vigyázni! Aszondta, hogy a több órás pocakfeszülés azért nem normális dolog, a pár perces összehúzódás napi 4-5x az ok, de minden más nem, és ha fekvéstől nem múlik, akkor dokihoz kell menni.

Ja gyerkőc megfordult (eddig fejjel lefele volt) és éppen szopizta az ujját! :lol:
Mivel vasárnap volt, a dokim meg ügyeletben ill. szültek is nála ezért nem kérdeztem a nemét, de holnap úgy is megyünk 4D-re, ott majd erőszakoskodom, hogy lessék meg!

Apa ma jön haza, végre!! Assziszem letudtuk a nagy konferencia lázat, mostmár itthon lesz! Kell is a férfi a háznál, hosszú volt ez a hét nélküle!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Hát nagyon kíváncsi vagyok, mit mutat majd holnap a gyerkőc! (És majd rakd fel! Légy'szi! Lehet 4d mániás lettem?!) És még a nevével is lógsz!
Marek! Már mondtam, h elkaptam Tőled a takarítási mániát! És most még szegény férjem is kénytelen beszállni. Ugyanis kitelepítettettem az összes benti virágot (egy hónapos késésben vagyunk a melóval, és csak jelzem, eddig ezt egyedül nyomtam! :D ). Van egy üvegházra való (ezért is akarunk télikertet építeni). És akkor már bónuszként jár ehhez a melóhoz egy kis ablak pucevaty, szőnyegtisztítás, függönymosás stb. Mert ugye az meg lemaradt tavasszal, mert nem csinálhattam, május elején (amikor aktuális lett volna) meg a magzatvízvétel miatt feküdtem, pihiztem!
Most is csak dirigálhatok és a kaját kell biztosítanom. Tegnap kezdtük, sztem nem végzünk ma! És még abalakot se tisztított a drága soha! Mi lesz itt?!
Ja, ha valaki az ikeán, faktumbútor és brendonon, kengurun kívül is nézett bababútort (ágyacska, pelenkázó komód, esetleg szekrény) ossza meg velem hol! Köszi!

Kép
ermoni

Én az ilyen óriási takarítást akkorra tartogatom, amikor kész lesz a gyerekszoba. Tök fölösleges bárhol is ablakot pucolni, vagy ilyesmi, ha aztán jön a festő, ami ugye kosszal jár, még akkor is, ha csak egy szobát fest. Radiátort még soha nem cseréltettem, de gondolom az se egy tiszta meló. Szóval amikor kész a fal meg a padló, akkor átjön anyukám és nekiesünk, bár addigra én akkora leszek, hogy úgyse engedik, hogy dolgozzak :lol: :lol: :lol: A férjemre ráhagyom a könyvespolcot, neki az egy egész napos meló lesz, mire minden könyvnek megtalálja a helyét... :lol: :lol: :lol:
Szóval én mostanában a porszívózáson, felmosáson és törölgetésen kívül nem nagyon szoktam semmit csinálni, fölöslegeges.....(ja, fürdőszobát azért szoktam takarítani)

marek

Basszus, az előbb ment el a 17 éves tanítványom, és mondta, hogy nem tudja hogy lesz ideje a nyáron, mert úgy néz ki rákos :shock: :shock: :shock: Valahogy utána nem tudtam egy igazán felszabadult hangulatú, vidám órát tartan...ülök és nézek ki a fejemből....egyébként tök vidám volt, ő tudja, hogy nem lesz semmi baj, én meg majdnem elbőgtem magam.... :cry:

marek

Látod Marek! Pont ezért írtam egyszer, h mire fel vagytok/vagyunk búval b*szottak, amikor vannak tőlünk sokkal nehezebb helyzetben lévőek is! Én akkor a már évek óta a rákkal küzdő barátosnémat hoztam példának...
De ha vidámabb példát akarsz, akkor jusson eszedbe a Bridget Jones 2. ből (gondolom láttad, olvastad ilyesmi), amikor a thai börtönben kérdezik a csajok B-et, hogy ővele milyen rosszat tett az ő fiúja. És ők elkezdik sorolni, hogy velük mit: prostitúcióra kényszeríti, veri, ad neki drogot... B. makog, h mi volt a jogászbálon, stb. aztán rájön, h mekkora hüjjje. És mondja a csajoknak, h pont azt, amit velük, veri, drogot ad stb.
Asszem valami keleti hozzáállás/vallás is tanácsolja, h ne panaszkodj, mert mindig vannak akik rosszabb helyzetben élnek, lesznek...

Kép
ermoni

Ja, és mondom, h elkaptam a takarítási lázat, mert Janka érkezése előtt lesz mégegy ilyen nagytakarítás! :wink:
Az én anyukám messze van, és gerincsérvvel is műtötték, így majd megoldjuk a férjemmel, esetleg a hugom is besegít! (Most is ígérte, de meglógott a meló elől! Ilyenek a "kistesók"! Jaj, hisz ő is idősebb, mint Ti! :lol:

Kép
ermoni

sziasztok :-)

Kifeküdt a család,de komolyan alszikmindnei,csak én nem,én s igazoltam voltam távol meg Jolkáék is nagyiznak.Szal mi péntek délutántól mostanáig anyuméknál voltunk ilynkor 2 börönd,kisbabakocsi,szatyor elemózsia visszafelé dettó,győzök ilyenkor kipakolni,mosni,rámolni.Aztán Majci felkel és rájön ,hogy mostantól megint itthon vagyunk és nem körülötte forog a világ,leaglábbis nem annyira.
Szal pénteken miután betoltam a amár említett pizza felét a sláta kíséretében lefeküdtem pihizni az újságommal,Maja úgy gondolta ,hogy ráugrik a hasamr én meg hirtelen felültem nyitottam a szám és úgy maradtam,kiakadt az állkapcsom.lehet röhögni,igen igen van ilyen.Amilyen hüle vagyok simán kiröhögöm magamat is.A kiugrott rész egészen a pofacsontom alatt volt,mindakettő,se mozgatni,se nyelni nem tudtam,nyomogattam,de befeszlt namondom apámnak ügyelet.Már amennyire lehet íyg beszélni.A kórházba mondom a néninek kiakadt a szám,azt mondja Úristen,most mit cisnáljunk????Hát mondo vissza kéne tenni,hát izé,ovos sincs meg hova küldjön ,ki csinálja meg fogalma sincs,de menjek fel a sebészetre,addig jártattam az amúgy nem mozgó szám meg nyomkodtam míga sebésezte lött visszaugrott,azt a megkönnyebbülést,talán még mindig ott ülnék ha nem megy vssza magától.
Csajok!ez ennyire ritka????,úgy néztek rám mintha ufó lennék.Igazság szerinte ez a 2ik volt,elsőre a szájsebészeten rakták vissza ,hárman :roll: Kicsit se volt gáz,új munkahely,új pasi énmege ebédidőbe egy hamburgerrel kiakasztom az állkacsom,se telefonálni se szólni nem tudtam senkinek,mire a kórházba kerültem 3 embernek sikerült visszaraknia.Azt a röhögést ai ott volt istenem.

Na ennyit rólam

Móni

Én érzem is amit írtál,hogy sokat változik az ember ,magamon is látom,bár én nagyobb pofájú leszek az időelteltével. :-)

nagyon dögös vagy :-)
hogy mi van rajtam aazon a képen?egy itthoni hacuka ,egybe,vékony,ruha,csak megfogtam az anygot hátul és hátrahúztam hogy jól látszódjon a pocak.

Olyan nagy :roll: nem is értem,szinte a bordámnál érzem sokszor a mozgást és alul tegna vettem észre hogy van 2-3 pici lila csíkom :? ne már,most mi van ennyivel nagyobb lenne ez a baba????azt mondtam genetika,mert Majával igaz kentem,de egy jött ki összessen,igaz most nem kenem ,de azért még hol a vége???
Ti mivel kenitek ha kenitek??
Nekm Majcival avonos volt,ezek szerint mégis használ valamit,bekell szereznem egyet sürgősen.

Marek
pinpong asztal???mond a párodnak hogy előbb játszóasztal kell :-)

Jutta
megnyugodtál?ma voltál dokinál?vagy holnap mész?én még mindig nem tom mit csináljak,eddig úgy volt hogy 4 hetente turka,mostmeg 20ik héten volt utoljára és akkor azt mondta majd uh elött menjek,de az a 30ik héten van :roll: nem tudom,nem bánnám,mert hiányzik a kasszából a lóvé amit nála hagyok,de mivan ha gáz van améhszájnál,csak észreveném nem?

skarláttal nyugi,cseppfertőzéssel terjed ,nem valószínű hogy elkaptad,de ha igen akkor sincs emmi áz,első trimeszterbe okozhat gondot.

Lányok kiváltottama Felicitas csomit és tök jó,én nagyon örülök neki,van benne egy Avent pici cumisüveg,Mam cumika és egy pelus,szerintem ez tök jó ahhoz képest ,hogy Majával 2 5 mlis Gabi mintát kaptam.

na lépek

kéne enni valamit
Vendég

Persze,persze ne panaszkodjon az ember,csak ha én beleásom magam a világ problémáiba és azon agyalok ,hogy neki rosszabb ,neki meg még rosszabb,attól nekem még rosszabb lesz :-)

jajj de szép mondat,nem?
Vendég

Timi! Már írtad ezt a Felicitas kupont. Ez nekem is jár? És hol lehet beszerezni?
Én ismerek olyat, akinek rendszeresen kiakad az álkapcsa, de ő már vissza tudja tenni saját maga! Jaj, Te azért az kellemetlen!
Én a pocakot a dm-ben kapható kismama krémmel kenem! Jó olajos, meg mittudoménmi, és még occcsóóóó is! Én eddig meg vagyok elégedve! :wink:
Ja, örülök, h változol (én még mindig!), az nem baj, ha magabiztos vagy és elmondod a véleményed, de a stílus és a mikor nem mindegy!
Ha meg azt látod, h másoknak rosszabb, szerintem azt kell gondolni, h Neked jobb. (Tudod, ez a nem félig üres a pohár, hanem félig tele effektus! :wink: )
Nekem teccik az "otthonkád"!
A méhszáj miatt ne aggódjatok! Zárva van oszt kész! Mer még az a dolga! És punktum!

Kép
ermoni

Timi
Ne haragudj rám, de elképzeltem és hangosan röhögtem. De komolyan ne haragudj, hogy ilyen komolytalan vagyok. De most már túl vagy rajta és most már lehet rajta nevetni, nem...??? :oops: :oops: Meg ez a hozzáállás tetszett, szerintem ezen röhögtem legjobban....ezzel én most mit csináljak??!!? Elképzeltem, hogy megyünk szülni, és ezzel én most mit csináljak? :shock:

marek

Móni
Minden kismaminak jár,amikor mentél először a védőnőhöz kaptál csomit?Kismama különszám,anyák lapja talán,meg két féle füzet az egyiket kidobtam asszem valami Babavárás kettesben vagy mi volt a címe,a másik amibe a kupon van annak meg az a címe,hogy "Várandós mamák könyve" valami ilyesmi.Ebbe van ez a kupon,ha nem kaptál kérdezz rá a védőnődnél és bizti ad vagy ahogy itt olvasgatom a fórumokat volt aki a honlapon keresztül írt,hogy nem kapott és küldtek neki.
http://felicitas.qwertynet.hu/hu/index. ... tatasaink/
Nekem se adott a védőnőm,aztán most szerdán rákérdeztem kaphatok-e,azt mondta persze és kaptam egy zsír új csomagot.Itt helyben sehol sem volt anyuméknál váltottuk végül ki.Szerintem ez is segítség ,mert szopi ide oda jó ha kéznél van egy kis cumi :-)

Hogy tudja visszarakni az állkapcsát az ismerősöd?Majd kérdezd meg légyszíves:-) apukám is azt mondja jobb ha keresek valami csontkovácsot az ilyen esetekre.Nagyon kellemtlen ám,egy 5 perc után már szabályosan fáj,amellett ,hogy úgy nézek ki mint egy guminő..........

Hm jó hogy mondod hogy olajos bigyó van Majának Johnsosnos olajos testápolója zt hiszem elhasználom,most úgy se kenjük vele.

Én olyan birka vagyok,sokszor nem szólok be amikor utólag úgy érzem miért nem mondtam ezt vagy azt.Vagy ha hirtelen jön valami okosság belőlem utána meg megbánom.

Sajnos alapból pesszimista vagyok,de sokszor meg elgonolkodom,hogy lehetne rosszabb is,de aztán tovább gondolkodom és rájövök lehetnek jobb is,sőt sokkal jobb is :-)

Muszály leszek méh hasonló tunikát beszerezni ,mert a nacijaim közül egy kényelmes ,kimenősöm van,de itthonra már csak ez a domestos foltos gatyó marad.
Jaja ,én is bízom benne ,hogy zárt a méhszáj,asszem két hét múlva felhívoma d okim,onna már csak két hét az uh időpontja.

Marek
tudom én ,hogy vicces :-)
A munkahelyemen amikor kiakadt hadd ne mondjam én egyedüli lány 22 évesen a többi munkatárs 22-28 közötti fiú,hadd ne mondjam mit műveltek,a célbadobástól a "mit csináltam a másik sráccal",na meg hát mondom a látvány ,totál mint egy guminő,jött egy ügyfél is addigra készült el az autója mire megjöttem a kórházból,helyes kis masnival a fejemen,rám se mert nézni úgy röhögött.Én is röhögtem,de ugyanokkor belendül a fantáziám.Félek ,hogy olyankor akad ki amikor nagyon nem kéne,pl. szülök,ordítok egyet erre kiakad és akkor egyszerre toljak meg közbe a nőgyógyász megpróbálja visszarakni a képem vagy mi???kegyetlen

.
Vendég

Sziasztok!

Mi is itthon. :)
Hétvégén azért olvastalak titeket, de válaszolni nem volt időm. :)

Móni és Hajni! :D 23 évesen én is azt hittem, hogy megváltom a világot, de ahogy "vénülök" rá kell jönnöm, még sokat kell tanulnom.
Kisregényt megint csak törültem, nem akartam senkit sem untatni a témával. :)

Móni!
Bababútorok: Ötletek vannak, csak választani kell.
http://www.bababutorok.hu/main.php?link=bharlekin
http://www.kindermobel.hu/#
http://www.anixbt.hu/bolt/product_info. ... 4cef5a9a85
http://butor.linkcenter.hu/ Itt lehet, egy pár linket találni...
Vagy nézd meg Pesten a megatoys áruházat, hasonló, mint a brendon.

Hajni!
Az ágytakarót kaptuk Mutiéktól. Debrecenbe voltunk a Mihály napi vásáron (Jutta, Te már biztos voltál). Egy másik garnitúrát néztem ki www.kockias.freeweb.hu , de hamarabb találtam meg a mostanit. :) Jobban jártam. www.boribo.hu
Hasonlók vannak itt is: http://www.chinookdesign.hu/index.php?i ... garniturak
http://www.simonedesign.hu/pages/sari.htm
De, ha olyan ügyes lennék, mint Móni, biztos egyedül is meg csinálnám. És még anyagilag is jól járnék. A tesónak már varratni fogom. :D

Timi!
Manó a Noddy, hunyor major, jég korszak és thomas bolond. Noddy, akár egész nap mehetne. :)
Holnap akkor én is kiváltom a csomagot.

Móni!
FElicitas csomag: Ha kaptál a védőnőtől anyák lapja magazint ajándékban, akkor benne találod meg a felicitas kisfüzetet, a füzet belsejében találod a kupont. Van egy lista, hogy hol lehet beváltani. :)
Ja, és míg el nem felejtem, igenis csini vagy. Sudár kismami. Én is szeretnék ilyen vékony lábakat. De nem panaszkodok, mert az elmúlt héten többen megdicsértek. Rendben van most a lelkivilágom.
A szoknya nagyon tetszik, ügyes vagy!

Valamit biztos akartam még, de majd később.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Timi, ez tényleg hülyén hangzik, de röhögtömben is megértelek, hogy egyrészt vicces, másrészt azért órákig így rohangálni... :lol: :? :shock:

Én Milupa krémet hazsnálok, az is olcsó és jó, de én is a dmáeset nézegettem... szerintem nem a márka számít, és bármilyen zsírosabb / olajosabb krém is jó rá.

Timi, már megnyugodtam, és apu is itthon van! Tökfáradt, de közben meg fel van dobva, úgyhogy jó lehetett ez a konferencia! (ja ez nem teljesen szakmai, hanem egyesületi cucc és éppen most nyertek meg egy nagy pályázatot, hogy 2009-ben mi szervezhessünk egy nemzetközi konferenciát, ettől van feldobva a drága! :wink: )

Móni, ha bárhol máshol látok érdemleges bababútort szólok! A MaxCityben van egy de az brutál drága... (már már viccesen drága)

Marek, azért a nagy takarítgatással vigyázz és Te is Móni! Semmi emelés, meg eszeveszett hajlongás, nyújtózkodás, ha fáradtak vagytok pihi! Majd az utolsó 2 hétben lehet újra nagytakarítani ezerrel, mert akkor már nem gond, sőt segíti a szülés megindulását és a tágulást! És persze így tuti minden csillog-villog mire hazajön a babó! :lol:

No visszább veszek a parával, újra sálálálála hangulatú, pozitív kismama leszek, bőszen vigyorgó pofival!

Jutta

KépKép
jutta

Jaj Timi!

:D :D :D Tényleg fel kellene keresned egy csontkovácsot. Legalább megmutatná, hogy is tedd vissza magadnak. Én mindig a fogdokinál féltem, hogy kiakad. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta!
Azért ne az utolsó hetekbe tartogasd a takarítást, mert még apára marad. Mint nálunk...:D Amikor hazahoztuk Manót a kórházból, akkor raktuk rendbe az ágyát. Na meg előtte volt az apukás buli, minden volt, pedig takarított utána, de még találtam a terítő alatt és a sarokban ropi drabikat. El sem tudom képzelni mit műveltek, a heverokkal. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?