SZiasztok!
Azt hiszem már képtelenség lenne behozni a lemaradásomat, főleg úgy, h folyamatosan versenyt futok az idővel. napját nem tudom megmondani, h mikor lazítottam......sebaj ez most egy ilyen időszak, és még csak most jön a java
ha nem is jöttem, de renszeresen végigpörgettem az oldalakat és megcsodáltam a szebbnél-szebb gyerkőcökről készült képeket. hát nem semmi, mennyire édesek, megzabálnivalók mind egytől egyig
velünk szerencsére minden rendben van, már izgatottan várjuk a szabolcs érkezésének a napját. amikor ákossal voltam pocis télen, megfogadtam, h a kistesó nyáron fog érkezni, mert az a sok meleg ruci annyira zavart, idegesített magamon, aztán most tessék itt van, megkaptam a kánikulát
ja és elfelejtettem kalkulálni azzal az apró ténnyel, h ákos egész nap kint szeretne homokozni, futkorászni és sokszor közelharcot vívunk azért, h bejöjjön a házba. ákos mellett olyan fitt marad az ember, kismama torna szóba se jöhetne
biztosan néhányan emlékeztek ákos étkezésével kapcsolatos panaszos soraimra,h hirtelen nem volt hajlandó elfogadni a házi kosztot, csak az üvegeset követelte, vmint extra válogatós lett. hát azóta nagy kő esett le a szívemről, ui egyik napról a másikra megoldódott a helyzet, csak pár hétig tartott az őrület, aztán azóta szinte mindent befalunk. sőt szinte egész nap csak hamizik, mindig van vmi a kezében, de a főétkezések közötti nasizásokkor kizárólag egészséges bio buláta, általam készített biosütik, fahéjas tallérok jöhetnek szóba. szerencsére imádja őket. ami pedig a legnagyobb lépés, h egyedül és nagyon magabiztosan kanalazza az ételt.
napközbeni alvásunk is mesésen beállt, szinte percre pontosan alszik el dél körül. már magától megy a kiságyához, mutatja, h húzzam le a redőnyét. nincs semmi balhézás, tiltakozás, nagyon cukkancs.
elképesztően sokat fejlődött az elmúlt időszakban, talán ebben az időszakban a leglátványosabb. jajjjj, és képzeljétek, mennyire gondoskodó a szívem csücske: átölelve hozza minden nap a babáját, mutatja, h nézzük meg a pelusát, megitatja vizzel.......
már nagyon-nagyon várjuk, h milyen lesz a reakciója szabolcs érkezésére. most egyelőre teljes pocibűvöletben él, sokszor odarohan hozzám és csókolgatja simizi a pocimat és közben édesen azt mondogatja, h di-diiiiiiiiiiiiiiii
felteszek én is néhány friss képet, hiszen azok sokszor többet érnek mint a hosszú-hoszzú sorok....
szilvi, ákos nagyon kis vagány srác és meg kell mondjam őszintén, h jót nevettem a boss-os felíratú pólóján. na de tényleg ennyire ő az úr a háznál? hogy viseli a többi pasi ezt az új felállást?
te pedig mint hűséges alattvalója bírod még energiával?
nem felejtettem ám el a beszámolós mailt.....de tudod, az olyasmit röviden, pár sorban lehetetlen lenne, de talán még szülés előtt összejön
edus hogy vagytok??? milyen volt az utazás????
imi rendszerelméletével egyszerűen annyira zseniális volt
lelki szemeim előtt egyből láttam, h nálunk is nagy vszínűséggel hasonló állapotok fognak uralkodni, amint szabi is elérkezik a huncut-rosszalkodós korszakába
na de ez az élet rendje!
zsófi igaz már lecsengett jó néhány előadásod, de azért szeretnék gratulálni, nem semmi vagy, h samu mellett ilyenekre van energiád. samu pedig elbűvölően huncut a képeken....mekkora lett ő is, atya világ.......
zsóka remélem kellemesen teltek a bükfürdői napok. tényleg hol szálltatok meg? ha szállodában, akkor mennyire volt bababarát?
gyógyítsák meg gyorsan azt a lap-topot, és gyere mert már nagyon régen láttam képeket a gyerkőcökről!!!!
[color=violet]
marcsi[/color] hogy érzed magad mint dolgozó anyuka? nem nagyon srapás? laura hogy viseli? igaz ha apucival és nagyival van, akkor biztosan könnyebb neki.
talán reni hozta fel a
bili-és a kiságy rács levételének a témáját, mindezek engem is nagyon foglakoztattak. a védőnőnk szerint 2 éves kor előtt nem érdemes erőltetni a bilit, mert nem elég érettek rá. a rácsot pedig ált. 2 éves korig ajánlják, de sztem ez szülő és baba függő. mi biztosan nem vesszük még le, mert külön szobában vagyunk és azon nyugtalankodnék, h vajon kimászott-e az ágyából v. sem és talán a rácsos ágynak is megvan a kuckó-érzés varázsa
hűűűűha csak most látom, h elröpült az idő........... és még képeket is szerettem volna lekicsinyíteni.
mára ennyit a regélésből, jöjjenek a képek.
akikhez nem szóltam volna pár sort, azoknak is sok-sok puszit küldök és tényleg annyira fantasztikus érzés jönni hozzátok. egyáltalán van még egy ilyen szuper kis csapat ezen a babaneten?!
igyekszem jönni még pocakosan!
sok-sok cuppancsot mindekinek ezen a gyönyörű nyári estén!
niki