Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Mindenkinek a dícséreteket!
Emma nevében is:)

Kép
niki30

Halihó!

Hát, ezek a csajok egytől-egyig gyönyörűek. Lizus aki, békésen szundikál, Niki a topik fotómodellje, Majácska mint egy rózsaszín pillangó, Emácska picike angyal.
Kedves lányos Anyukák! Szabad ide még 1-2 pasis képet felrakni?

Bevallom csak az előző 1 oldalt néztem vissza / csak beleolvastam/ egyszerűen a főnők 24 órás szolgálatban tart.

Sírás: Én igényt szerint szoptatok tehát nem tartom be az időt. Szerintem a szoptatás nem etetés és itatás a babának, hanem attól sokkal több. Ezzel nyugtatja magát és így érzi biztonságban magát. Most lehet azt mondani, hogy ezért nincs semmire időm, de úgy gondolom, hogyha elkezdi a világot felfedezni egyre jobban kikerülök az érdeklődési köréből. Nem hagyom sírni, márcsak a kardiológus utasítása miatt sem. Ja, Augusztus 2-án megyünk szív UH-ra a Tűzoltó utcai gyerekklinikára.
Az viszont igaz, hogy figyelni kell hogyan sír és rálehet jönni, hogy miért.
Játszószőnyeg: bizony annyi az ára, vagy háromszor annyi. Attól függ, hogy mit tud, hol veszed és milyen a márkája. Nagyon jó találmány.

Hamarosan bejelentkezik a topikba egy gyerekkori barátnőm, mit gyerekkor majdnem csecsemőkori. Ő is a Jánosban szült Kaszás dokibánál. Akkor majd bővebben.

Voltunk szurin és az én hősöm nem sírt, csak nézett a nagy szemeivel, majd elkezdett gagyogva kiabálni. Jól lehordott minket! Egyébként 5900 gramm, nől mint a gomba.

A miheztartás végett! Apának nincs ilyen napozója! :lol: :lol:
Kép

Újra csajozott! :D
Kép

Új produkcióról 1-2 kép. Képzeljétek oldalra fordul, de csak ha van motiváció, az pedig nem más mint a cici. Játékért esze ágában sincs. :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Most mint első gyerekes anyuka kérdezek: lehetséges, hogy jön a foga, vagy miért van könyékig a szájában és folyik a nyála?
Apropó, nagy ám az izgalom Csillikéknél, holnap jönnek haza a nagyok. Sütés- főzés stb….
A betyárok kikapcsolták a mobiljaikat, hogy ne zavarjuk őket. Engem csak Gabó lába izgat, mielőtt elment, még előző este vagánykodott a szomszédgyerekek előtt és a motorjának a kipufogójával megégette a lábát. Szívem szerint el sem engedtem volna.

Na, indulunk fürdeni!
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Ugye nincs köztetek nyelvtan tanár?
:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, Ákos nagyon szép. Olyan helyes:)

Vicces ez a boss-os felső, nekünk is van ilyen bodynk.
Már készült is fotó ebben a szerelésében, majd felteszem.

És köszi dícséretet.

Kép
niki30

Még egy kicsit jövök. :oops:
Remélem Zsófi nem haragszik meg, de Nektek és csakis nektek felteszek 2 db képet róla, hogy ne hiányozzon olyan nagyon.
Teljesen friss, tegnap készültek.
Rómeó és Júlia próba /Igaz csak a háta :D /
Kép

Jól érzi magát a tanár néni!
Kép

Kicsi fiam. Úgy látom elég leterhelt állapotban van. :roll:
Kép

Ja a képekhez úgy jutunk hozzá, hogy az olyan aggódó szülők kedvéért mint mi vagyunk minden áldott nap este felteszi az aznap készült képeket. Szerintem tök jó.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi!!! nagyon de nagyon édes Ákos baba!!!!!! és milyen nagyfiú már!!!!
mangó

Imi, mi van Edussal? "túlélte" a cukros lötyit? meg a hosszú utat és várakozást? miért késett a gép? v. a heathrow mindig ilyen gáz? mikor megy vissza ? ma v. holnap?
és a lényeg: minden rendben a pocaklakóval?

Szilvi, Ákos gyönyörüüü !!
nagy fiad látom jól érzi magát az erdei suliban..
köszönjük a képet a tanárnéniről, nagyon elemében van, látszik.. :wink:

Niki, Emma gyönyörüüü ! és milyen csepp ! annyira cuki !

M.

Marcsi

KépKép
alon

ja Niki, még neked akartam: nekünk normál kengurunk volt {nem tudom milyen a merevített hátú, de asszem el tudom képzelni}, de Laura csak akkor szerette meg, amikor már stabilan tudta tartani a fejecskéjét, olyan 2 hós kora körül, de lehet, h. 3 is volt. előtte nyeklett-nyaklott benne, és sírt, h. vegyük ki.
de amikor már erős volt a nyakizma, akkor már nagyon szerette.

szal szerintem próbáljátok ki, aztán ha nem tetszik Emmának, úgyis jelezni fogja.. :lol:

Andi, a játszószőnyegünket mi is nagyon szerettük !
érdemes esetleg a Soroksári úti outletben is megnézni. a mi 10ezres Brendonosunkat láttam ott 5500-ért nem is olyan rég.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Imi, nem semmi milyen költeményekre vagy képes hajnali fél 1-kor.. :lol: :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Most egy kis Samu.
Annyi jó kép van a kis paisiról, hogy csuda, de nem akarok túlzásokba esni és én felrakni, meghagyom az anyukájának. Van családi is.
Zsófi, ha van kedved légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol:
Bocsi, nem tudtam ellenállni!
:oops:
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 244.98.jpg[/img]
Ezt egy sorozatból ragadtam ki, a többi is nagyon jó! Samu anyukája, ha szeretnéd, oszd meg a többiekkel is.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kép

Csak sikerült! :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Köszi Mindenkinek a játszószőnyeges kérdésre a válaszokat!!!!! Köszi Marcsi, megnézzük az üzletet! Most minden fillér számít. :lol: Bár megjött tegnap az anyasági :lol: és a babakötvény. Hogy annak mi értelme??? :roll: Nem tudom mihez kezdek ennyi pénzzel!!! :lol: :lol:
Visszanézegettem mostanában a fórumot. És láttam a pici Laurát. Olyan nagyon édes. No nem mintha most nem lenne az, de érdekes volt látni picikének. Gyönyörű gyerek!!!!

Jaj, Szilvi, kár hogy nem tudsz sűrűbben jönni. Olyan szép gyerek Ákos!!!! Olyan jó látni róla képeket. És mivel pont egy hónap van Maja és Ákos között (na jó, egy nap :lol: ), ezért már tudom, hogy figyelhetek, hogy fordul e lassan Maja.
Ja, én is akartam kérdezni, mint én tényleg első babás mama :wink: , hogy mi is nyáladzunk, de ezerrel. A lakás tele van nyálcsepekkel, mivel lógva szeret lenni sokat, és úgy még jobban folyik a nyálci. De ha a vállamra teszem, akkor is, pillanatok alatt elázik a pelus, vagy a vállam.
De nálunk még igazán vicces lenne a fog. :lol: De akkor mitől lehet??? Van valakinek ötlete???

Köszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Niki: bár én sem tudom, de én még azért várnék a kenguruval. Nemcsak a nyakizma, de a gerince, meg a tartás miatt is. Még épphogy kibújt a Piciri. Meg igazán közösségbe sem vinném, merthát még nincs semmifajta immunrendszere. Persze a park, meg séták, az más, de a büdös város.
De te tudod, szerintem azt csináld, amit érzel. Annál jobb tanács, mint az anyai ösztön, szerintem nincsen. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Szilvi tegnapra:

Boldog hónapfordulót a nagyfiúnak!!!!!!

Milyen jó ez a játszószőnyeg!!!

Kép

Kép
b79andi

Elég legyen már Andi!!! Dugulj el!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :twisted:

Kép

Kép
b79andi

CSajozós, gyönyörű kicsi Ákost isten éltesse harmadik hófordulója alkalmából!!!!!!

Samu haláli!!!! :lol:

Kép
nóri8

Boldog hófordulót Ákos babának!!!!!

(sajnos én nem látom a vonalzódat Szilvi) :? :shock:

Andi!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
mangó

Szilvi: Boldog másodi hófordulót Ákosnak!!!
Nagyon helyes a kis főnök!! Mosolygós jó kedvű baba!!!
Olyan jó ez az erdei tábor. Irigylem Zsófit!! És persze a táborozókat.

Niki: mi kipróbáltuk a kengurut és Beninek ugyan nagyon tetszett - olyan fura pifikat vágott - én még várok vele, mert úgy érzem nem biztos a tartása, bár a nyaka elég erős, majd egy hónap múlva újra próbáljuk.
Meg is mutatom:

Kép
http://img3.tar.hu/koziviki/size2/30646625.jpg[/img]

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Beni nagyon figyelmes és szép nagy baba!

Majának boldog hófordulót kívánok! Ne haragudj nem néztem a vonalzót! :oops:

Bébihordozó témához elfelejtettem hozzászólni: szerintem Emmácska még kicsi hozzá. De ha nagyon szeretnéd akkor van két megoldás:
A Brendonban lehet kapni 24900 Ft:
Kép

Ilyen van Ákosnak, ebbe lehet szűkítőt venni, ez valamivel drágább. Bevallom nincs oda érte, viszont ha nagyobb lesz, akkor ezt oldalt is lehet hordani.
Kép Ez nem én vagyok :lol: :lol: csak szeretnék így kinézni :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Lassan dugulok, :oops: csak még annyit, hogy nem kell ilyen méregdrága pénzért hordozót venni, csak ezek azok, amik újszülött kortól + kis súlytól használhatók. Ha jól tudom a többi csak 2 hónapos kortól.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Viki!!!! nagyon de nagyon helyes pasi Beni!!!!! egy picit emlékeztett az én Bendémre ilyen picin :) nagyon széééppp!!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó

Szilvi, köszi szépen.
Pont ma próbáltuk ki a kengurut is és a hordozót is. Hát a kenguruban elég furán ül, nem tudom.
Pedig holnap azt terveztük, hogy kimegyünk a Margit-szigetre, de szerintem babakocsi lesz belőle.

Kép
niki30

Marcsi, Andi, nektek is köszi! :)

Kép
niki30

sziasztok lányok, ma délben megjöttünk.

először is: SZILVI KÖSZI A KÉPEKET!!!!!!! NAGYON ARANYOS VAGY!!!!!!!!!!8én már nem tudtam a pénteki képeket elérni, ugyanazt hozza be csüt és péntekre, te hogy csináltad??)

elolvasgattam, amit bírtam, megnézegettem a képeket is! mivel nem nagyon alludtunk még kicsit kóma vagyok így anem bírok válaszolgatni, mindenesetre

új anyukák üdv itt!!! a kétlakiság jó dolog!!! gyertek sokat!!

régieknek meg millió puszi hiányoztatok!

ringatás téma: már részletesen megírtam, h altatás téren messzemenőkig ellene vagyok (amúgy meg az ölelés, puszi, érintés, babusgatás nagyon nagyon fontos!!!!) .
az egész témában talán az nagyon fontos, h az elalvást tanítani kell. ezt minden szakkönyv is leírja, h az alvás nem reflexes, hanem tanult folyamat. így a szülőkön múlik, h hogyan tanítják meg a gyereküket elaludni. ha ringatással v egyéb pótcselekvéssel, akkor úgy, de számolni kell azzal, h akkor az éjszakai kelésekhez is az a pótszer elengedhetetlen lesz (márpedig kelni fog! egy átlagos felnőtt átlag 6x kel éjjel csak nem is emlékszik rá mert magától azonnal visszaalszik. a gyerekekkel sincs ez másképpen kb 2 óránként megébrednek. ha el tudnak egyedül aludni, akkor ebből a szülő semmit sem vesz észre. ha csak ringatással/szoptatással akkor felsírnak , h anyu gyere meret felébredtem, segíts visszaaludni!!!- kérdés: mi a rosszabb? megtanítani - nem sírni hagyva- a gyereket aludni, v hagyni h évekig 2 óránként felsírjon?). ezzel nincs gond, de azt is vegyétek hozzá h ez egy hosszútávú project. tehát akár évekig tartó virrasztás, éjszakai keléssel jár az ha a gyerek csak pótszerrel tud elaludni, önállóan nem.
na most már tényleg lelövöm magam a témában!

klári még1x köszi a babaőrt!! holnap viszem!!
mangó, hogy vált be a hinta? szereti bende?

kata, panni márk és liza képek nagyon édesek! alvós lizu HIHETETLEN CUKKANCS!!!!

képzeljétek tökre féltem, h hogy fogunk samuval 1 szobában aludni (mert mi a kezdetektől külön alszunk) és nem volt semmi para! meg amúgy is imádta az egészet! mi is! a r&j bolond változata nagyon nagyon jól sikerült, meg szetm az egész erdei isk. már mosvisszammennénk, annyira hiányzik!! jövő héten szerenád, tabló és búcsúaji készítés, majd ballagás

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

totál kivagyok!

szilvi viszont jó hír: jöüvőre amolyan nagyon nagyon helyettes szinten működni fogok gáboréknál! 2 napközit és az angolt viszem majd!! :lol: :lol:

puszik!

olvastátok h fatima alakul???
kerekpocak

edu, mit mondott a doki bá?
kerekpocak

erdei isk:
(samu első szerelme és a mi kis fenegyerekünk aki belegázolt nyakig a tóba)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Kép Kép Kép
kerekpocak

SZiasztok!

Azt hiszem már képtelenség lenne behozni a lemaradásomat, főleg úgy, h folyamatosan versenyt futok az idővel. napját nem tudom megmondani, h mikor lazítottam......sebaj ez most egy ilyen időszak, és még csak most jön a java :oops:

ha nem is jöttem, de renszeresen végigpörgettem az oldalakat és megcsodáltam a szebbnél-szebb gyerkőcökről készült képeket. hát nem semmi, mennyire édesek, megzabálnivalók mind egytől egyig :lol:

velünk szerencsére minden rendben van, már izgatottan várjuk a szabolcs érkezésének a napját. amikor ákossal voltam pocis télen, megfogadtam, h a kistesó nyáron fog érkezni, mert az a sok meleg ruci annyira zavart, idegesített magamon, aztán most tessék itt van, megkaptam a kánikulát :lol: ja és elfelejtettem kalkulálni azzal az apró ténnyel, h ákos egész nap kint szeretne homokozni, futkorászni és sokszor közelharcot vívunk azért, h bejöjjön a házba. ákos mellett olyan fitt marad az ember, kismama torna szóba se jöhetne :lol:

biztosan néhányan emlékeztek ákos étkezésével kapcsolatos panaszos soraimra,h hirtelen nem volt hajlandó elfogadni a házi kosztot, csak az üvegeset követelte, vmint extra válogatós lett. hát azóta nagy kő esett le a szívemről, ui egyik napról a másikra megoldódott a helyzet, csak pár hétig tartott az őrület, aztán azóta szinte mindent befalunk. sőt szinte egész nap csak hamizik, mindig van vmi a kezében, de a főétkezések közötti nasizásokkor kizárólag egészséges bio buláta, általam készített biosütik, fahéjas tallérok jöhetnek szóba. szerencsére imádja őket. ami pedig a legnagyobb lépés, h egyedül és nagyon magabiztosan kanalazza az ételt.
napközbeni alvásunk is mesésen beállt, szinte percre pontosan alszik el dél körül. már magától megy a kiságyához, mutatja, h húzzam le a redőnyét. nincs semmi balhézás, tiltakozás, nagyon cukkancs.
elképesztően sokat fejlődött az elmúlt időszakban, talán ebben az időszakban a leglátványosabb. jajjjj, és képzeljétek, mennyire gondoskodó a szívem csücske: átölelve hozza minden nap a babáját, mutatja, h nézzük meg a pelusát, megitatja vizzel.......
már nagyon-nagyon várjuk, h milyen lesz a reakciója szabolcs érkezésére. most egyelőre teljes pocibűvöletben él, sokszor odarohan hozzám és csókolgatja simizi a pocimat és közben édesen azt mondogatja, h di-diiiiiiiiiiiiiiii
felteszek én is néhány friss képet, hiszen azok sokszor többet érnek mint a hosszú-hoszzú sorok....

szilvi, ákos nagyon kis vagány srác és meg kell mondjam őszintén, h jót nevettem a boss-os felíratú pólóján. na de tényleg ennyire ő az úr a háznál? hogy viseli a többi pasi ezt az új felállást?
te pedig mint hűséges alattvalója bírod még energiával?
nem felejtettem ám el a beszámolós mailt.....de tudod, az olyasmit röviden, pár sorban lehetetlen lenne, de talán még szülés előtt összejön :lol: :lol:

edus hogy vagytok??? milyen volt az utazás???? imi rendszerelméletével egyszerűen annyira zseniális volt :lol: :lol: :lol: lelki szemeim előtt egyből láttam, h nálunk is nagy vszínűséggel hasonló állapotok fognak uralkodni, amint szabi is elérkezik a huncut-rosszalkodós korszakába :lol: na de ez az élet rendje!

zsófi igaz már lecsengett jó néhány előadásod, de azért szeretnék gratulálni, nem semmi vagy, h samu mellett ilyenekre van energiád. samu pedig elbűvölően huncut a képeken....mekkora lett ő is, atya világ.......

zsóka remélem kellemesen teltek a bükfürdői napok. tényleg hol szálltatok meg? ha szállodában, akkor mennyire volt bababarát?
gyógyítsák meg gyorsan azt a lap-topot, és gyere mert már nagyon régen láttam képeket a gyerkőcökről!!!!

[color=violet]marcsi[/color] hogy érzed magad mint dolgozó anyuka? nem nagyon srapás? laura hogy viseli? igaz ha apucival és nagyival van, akkor biztosan könnyebb neki.

talán reni hozta fel a bili-és a kiságy rács levételének a témáját, mindezek engem is nagyon foglakoztattak. a védőnőnk szerint 2 éves kor előtt nem érdemes erőltetni a bilit, mert nem elég érettek rá. a rácsot pedig ált. 2 éves korig ajánlják, de sztem ez szülő és baba függő. mi biztosan nem vesszük még le, mert külön szobában vagyunk és azon nyugtalankodnék, h vajon kimászott-e az ágyából v. sem és talán a rácsos ágynak is megvan a kuckó-érzés varázsa :lol:

hűűűűha csak most látom, h elröpült az idő........... és még képeket is szerettem volna lekicsinyíteni.

mára ennyit a regélésből, jöjjenek a képek.

akikhez nem szóltam volna pár sort, azoknak is sok-sok puszit küldök és tényleg annyira fantasztikus érzés jönni hozzátok. egyáltalán van még egy ilyen szuper kis csapat ezen a babaneten?!

igyekszem jönni még pocakosan!

sok-sok cuppancsot mindekinek ezen a gyönyörű nyári estén!

niki
Vendég

Kép Szabi-pocis, Ákosos egészen friss kép Kép Kis kertészünk :)
Vendég

Niki, nagyon csini vagy!!!
Ákos gyönyörű!!!

Zsófi!!! nagyon szuper lehetett az erdeisuli! Samu zabálnivaló!!!!
Bende még ismerkedik ezzel a hintával, van hogy tetszik neki, de van, hogy kiabál, :lol: :lol: ami azt jelenti, hogy vegyem ki azonnal!!!

komolyan olyan édes, úgy tud kiabálni, szerintem próbálgatja a hangját, imádom!!!

jó éjt!!!
mangó

Edusom!!!! hogy vagy? otthon vagy már? milyen volt az út?
mangó

Edus megérkezett, és ígéri h délután vagy holnap lesz. Most pihen ,már amennyire hagyják a srácok (mind a 4 :wink: ).
mazsolák

Viki: Beni annyira édes a kenguruban. Zabálni való kispofa. És tényleg, milyen képet vág!!!!!

Fatima megszült anyucik, már aki ismeri.

Hát én itt is szeretnék neki gratulálni, a hírekből nem semmi szülés volt.

Ügyi vagy Fatima, Tarek, Salim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok Csajok! :D

Csak egy gyors bejelentkezés, mert dél óta úgy be van görcsölve a "popsim" jobb oldala, h csak feküdni bírok... :( :cry:
talán kálcium hiány??!!!mindenesetre most vettem be ca+magneB6-t.. :?
Visszaolvasni nem volt időm, így most csak Milosról röviden:
mért adatai alapján teljesen tartja a 27 hetet, kivéve a combcsontja, mely alapján 29 hetesnek felel meg 8) :wink: -megint egy hosszú combú pasi érkezik - . becsült súlya most 1125g. A cukrom 4,4 mmol/l 5,3 mmol/l-re ment fel. Szal no para! jó eredmény! Így egy kicsit megnyugodtan... :)

FATIMA,SALIM, TAREKNEK HATALMAS GRATULA!!!! (+amiket apa írt.)

Zsókám, Reni, Katám pihi, relax?!!! :)

mindenkinek pusszok, ha elmúlik a fájdalom, ill lesz időm a pasik mellettt, akkor próbálok jönni. :wink:
mazsolák

samu ma a játszón megtett 3 önálló lépést!
kerekpocak

Samunak gratulálunk!!

Edus, már 27 hetes??? Úristen hogy megy az idő.

Kenguruhoz: Nekünk Baby Björn van, Juli iszonyúan szerette, és nagyon kényelmes volt neki is, nekünk is. Mikor meglátta hogy veszem fel, már örült hogy megyünk sétálni :lol: De lehet Niki, hogy 3 hetesen még nagyon pici bele... De te tudod.

Julikánál beütött a dackorszak. 1 hete állandó harcban állunk, semmi nem jó neki, mindenre NEM a válasz, ellök magától, visít, nyafog stb. Kész vagyok. Egyszerűen nem találom a fogást rajta. De nem adom fel 8) :twisted:
Az a rossz, hogy eddig annyira jól és könnyen kezelhető volt, hogy most túl nagy a kontraszt. Na mindegy, remélem hamar egyezségre jutunk :lol:

Puszi mindenkinek de most ennyire tellett.

KLári

Klári
Kép
ganti

Ezt gyorsan leírom Nórinak, míg el nem felejtem. A másik topikba egymás után "írtunk", Zsig már felismeri a saját vonalzóját a 4-es+a hajó miatt. Mire megkérdezte, h a pacis vonalzó kié, mert "nagyon tetszik nekem!!!" :wink: :)

Zsófi, hallom, jól sikerült az erdei suli. (Szilvivel beszéltem pár szót be/felszállás előtt.) de majd elolvasom, hátha írtál. :) :)

Anzsi, tudod! :wink:

Klári, igen, nekem is felfoghatatlan??!!... :)

na mentem vizszintesbe.. :oops: 8) :wink:
mazsolák

ma reggel már 6 lépés!

úgy h tőlem indul és apa karja a cél. (más babáknál ez hogy volt? klári?) ez hogy fog továbbfejlődni?
kerekpocak

Édes Zsig!!!! Köszi :)

Samunak nagy nagy gratula!!!! Itt egyéves kor előtt járás lesz :)!!!!!
Nálunk is így volt, ágytól indult a mi karunkba.

Kép
nóri8

Zsófi, akkor nagy az öröm.
Ügyes Samu!
Simizzétek meg helyettem is! Gratulálok neki!
Hát ő már elindult:)

Kép
niki30

Edus! örülök, hogy jól repültél! Pihizzél, ha tudsz :) :lol: :wink:

Zsófi!!! huha!!!! nem semmi, amit produkál Samu!!!! nagy nagy cuppanos a szöszke buksijára :lol: :lol:

Klári, kitartás!!!! majd azért írj, hogy hogy alakulnak a dolgok! :shock: :)

mindenkinek puszi és hüsi ebben a melegben :)
mangó

Sziasztok!

Rakok fel pár képet az én kicsi Emmámról!
Gyerekek, egyre értelmesebb a tekintete. Az egyik lány olyan jól megfogalmazta: kezd megérkezni közünk! :D :D
Olyan jó!

Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

közénk:)

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki! Emmácska nagyon-nagyon édes!!!
Megmutattad milyen egy rózsaszín ruhácskás baba pocin aludva.
Én megmutatom ugyanezt kékben
Éljen a popsikitolás!

Kép :lol:

Zsófi! GRATULÁLOK SAMUNAK! Ügyes és okos kissrác, hogy ilyen hamar megtette az első lépéseket!

Kép
viky30

Borzalmasan izzadós ez a nyár!
Remélem sokat tud mindenki nyaralni!!!! Mindenkinek hűvös vízpartot vagy árnyékos szobát kívánok!

Niki! Apán alvás is remek elfoglaltság!
Most leutánoztalak a képfelrakásban, remélem nem haragszol! De muszáj mutogatni a kincseinket
8)

Kép

Kép
viky30

Niki, Emma egy tündérfalat !! gyönyörűűű !!

Viki, Beni dettó !! nagyon formás fejecskéje van ! és milyen békésen alszik !
Laura mai napig alszik amúgy békapózban ! így szokta magát álombaringatni ! békapóz, arcocska takaróba fúrva, és himbálja magát !

Zsófi, gratula Samunak !! ha így folytatjátok, akkor 1 évesen már szobatiszta lesz és/vagy folyékonyan beszél ! :wink:
tábori képek fantasztikusak !

Klári, h. sikerült Julinak az anyudnál alvós szombat?
fúú, már hisztikorszak?
az nem később "szokott" lenni? csak h. tudjam mire készüljek.. :lol: Laura is szokott hisztizni néha-néha, de ez még kezelhető talán, kivéve ha következetlen vagyok. :oops:

tök érdekes, h mióta Laura 1 éves lett, nem látom olyan rettenetes nagynak Julit sem, meg Zsombeszt sem. sőt már Marcit és Márkot sem. :lol: bezzeg jó pár hónappal ezelőtt, olyan naaagy babáknak tűntek hozzánk képest. érdekes h. így lassan kiegyenlítődnek a dolgok.

rólunk:
Laura imád bármit a szöszök-koszok mellett mostmár bármit a földön megtalálni (főleg amitől tiltva van) és nagy te-te (tessék) hangoztatással nekem átadni.
irtó büszke magára h. már nem megrágja, hanem tudja, h. tilos és nekem átadja.
szokta a papucsom is hozni, h vegyem fel.

a másik, h. rákapott a ropira :oops: , tudja, h. a kamrában tartjuk és onnan kunyizik. odaáll a kamraajtó elé, mutogat és dumál, h. kér.
ha tudja,h. vittem a táskámban is, akkor onnan kér.
nagyon sok mindent megért már, utasításokat is.

ja a másik, amitől megzabálom, amikor megkínál a ropijával, v.a barackjával. olyan kis jószivű ! mackóit-babáit is eteti-itatja-fogat mos, és fésüli is őket.

és tegnap végre tapsolt is !! :)

tegnap voltunk a délegyházi tavaknál, nagyon élvezte Laura !! tiszta vízisellő !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

sziasztok,

mi is hazaértünk :lol:
kalandos volt, autónk odafelé egyszercsak megállt az M7-en...
szerencsére garanciális, így jött Siófokról mentő, meg értünk is eljöttek a szállodából így csak 2 órát dekkoltunk az útszéli árokban Lizuval :lol: :lol: :lol:
egy darab hangja nem volt... végig egy tündér volt, istenien élvezte meg mi is.
minden este babaúszást tartottam a medencében bent :lol:
szal elvoltunk, na.
rajtunk kívül senki nem volt a szállodában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
azért durva jún. közepén....
mindegy, mi örültünk :lol:

képek majd jönnek :wink:

Mindenkinek pusza, képek édesek, azokat alaposan végignéztem, olvasni csak kutyafuttában...

Samunak gratula a lépésekhez!!!

Csöpp Emma nagyon tündéri :lol: amúgy hogyhogy ilyen pici kistündér lett? vagy csak gondolta a kisasszony hova rohanjon, megnő idekint???
nagyon édes ahogy alszik felhúzott popóval :lol:

Edusom, jajj pihizz!!!
Milos drága szentem!!!!! tudod Lizinél ugyanez volt!!!!!!!!!!
FL alapján MINDIG minimum 2 de volt hogy 3-4 héttel is idősebbre saccolták!!!
és tessék: bejött, mert mostanra őrületesen hosszú Lizus!!!
legalább 80-82 cm.....
hajrá hosszúcomb!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsóka majd gyere !!!! puszi addig is !

Ja Reni Földváron voltunk...
ti? ahol múltkor? hol is? :lol:

Na igen, hamarosan mi leszünk az öregek akik már ritkábban jönnek a sok új csöppség közé :lol:

legidősebbek: nagyZséé, Mirkó, Borcsa, Bala

azután Lolo, piciZSé, Juli, Farkó, Marcus, Márk, Nikkancs a nagy egyévesek!!

aztán nekem a viszonyítási pontom Samu, mert pont akkortájt léptem be mikor ő jött, aztán mi Mangóval :lol: :lol: :lol: :lol:

a többiek még igazán csöppségek! :wink:

na megyek, majd remélem hamrosan tudok jönni az fotókkal :lol:

pusszok
lmkata

na egy-kettő kép azért csak akad már most, a többi még az fotoapparaton....

ja! Imibá! ez a rendszerelméletes dolog nagyon is true....
jobban mint aki azt gondolja csak vicces iromány :lol: :lol: :lol: :lol:
that's real life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
lmkata

most csak gyors:

Emmácska, nagyon édes!!!!!! a kedvencem ahol nagyon figyel!!!!! jaj de édes!!!!!! (apa is megcsodálta) Niki, mindjárt 1 hónapos lesz Emma is!! hogy repül az idő!!! (magnum, nyám, szeretem ;) )

Beni, szintén édes pasi, és olyan cuppanivalóóóó!!! ilyen képünk nekünk is van, olyan jót aludtak apával ;)

Lizire nincsenek szavaim!!!!! a törcsis képen olyan tündérkisasszony!!!! anyával és apával is nagyon szép!!! :) :) :)

Marcsi puszi hegyek Nektek is!!! de édes Laura :arrow: te-te, ropi ;) és tegnapra nagyon boldog névnapot Laurának!!!

és mindenkinek sok puszi!!!!!
na megyek pusz!!
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?