SZiasztok!
Nekirugaszkodom a válaszoknak!
Bogancsi! A vérvételhez drukk - de ugye, azt azért nem a HP-ban csinálják? Vigyél neki utánára vmi nagyon fincsit!
Laura! REmélem, a babával minden redben és hogy a rossz passzotok is mihamarabb lecseng! Küldök egy kis erõsítést:
Az ügyvéd ára szerintem reális, még ha csúnyán hangzik is!
Gorsi! Ha mindenki kilábalt a betegségekbõl, én szívesen látom nálunk a társaságot!
Hozhatjátok a palikat
, én meg csinálok vmi fincsi salátát vagy ilyesmit - vagy bármit, amit Cory is szeret!
Nem tudom, Peti hány kg most - Ármin ma este 9,7 kg volt, és már elmúlt 16 hónapos! Néha én is aggódom, de közben meg olyan jókedvû és mozgékony! Néha azt hiszem, rengeteget eszik, néha meg szinte semmit egész nap! Próbálom a fogára fogni, de az, hogy sikerül-e, az én aktuális hangulatomtõl függ!
Zafi! Hogy hogy szeretheti valaki SÜTNI a palikat????? (olyat mûár láttam, aki fõzte õket
, meg olyat is, aki csak falja (falná)!) Merre épül majd az álomházatok? És milyen?
Rajztábla: ma láttam épp a bébikerben, de elég kicsi! Úgy emlékszem, láttam márnagyobb rajzfelületût is!
Cory! Nagyon sajnállak, hogy betegen kell végigcsinálnod ezt a tantási procedúrát - ami, ha épp egészséges és jókedvû lennél, feltehetõen nagyon élvezetes és izgalmas lenne! Legalábbis én mindig nagy kihívásnak éreztem, hogy tudjak úgy differenciálni, hogy mindenki élvezze az órát (én is!), haladjunk is - de hát ehhez nagyon sok idõ kell, ezt még influ nélkül is nehéz lehet megoldani Baluval + a pocaklakóval! Mindenesetre DRUKK, és ha úgy érzed, hogy tudok bármiben segíteni, szólj!
SZilvi! A felnõtt nõk, ha behúz neki a férjük, szemfestékkel kendõzik! Ti még nem próbáltátok ZSanin? Mennek ám neki a szemvidító-drukkok!
Dzsili! Nem gondoltál arra, hogy nem szabad széttrancsírozni Balu KISAGYÁT??????
Ejnye-ejnye! Kibújt az igazi brutálmami a zsákból!
Bocs, de fél órája nem bírjuk itthon abbahagyni a röhögést...
ZSuzsa! Hú, ez a fogcsikorgatás szörnyû lehet! Nekem részem volt benne gyerekkoromban - az öcsém csikorgatta - hááát, a hideg futkos a hátamojn ettúõl a hangtól!
Norci! nagyon kevés vajat tettemcsak bele és elég sok tejfölt! Úgyhogy még a hûtõben sem keményedett meg! Örülök, hogy ízlett!
A fogyásoddal kapcsolatban már csak arra tudok gondolni, hogy Lilliputban vezzitek a kenyeret, a tányérokat és minden ilyesmit, és amire te azt mondod "nagy adag", meg "öt szelet", arra mi, óriásországiak azt mondjuk: "egy kskanálnyi", "öt morzsányi"!
SZila! A csirkéd jól hangzik - de valld be, hogy Hanga csinálta, nem is te!
A "jól vett" Falcon cipõsztorim vége a nap poénja: nézem ma reggel a blokkot, amit adtak róla - a miénkkel szomszédos házban lévõ cipõbolt címe díszeleg rajta! Hát, elég lett volna leugrani papucsban-pongyolában, nem órákat bolyongani a tömegben és utazgatni!
De a cipõ továbbra is tetszik
Megírom a címemet, gondolom, az is elveszett:
neth@index.hu Andysj! Készültök már a szülinapra? KÉrünk ám majd képeket!
Nyuszimanó! Jó barátnõzést!
Adrit én ugyan nem ismerem, de van egy köüzös barátnõnk, aki nagyon dicsérte õt!
Edit! Bszilvi! Merre vagytok? Csak nem együtt a cirkuszban???
És ti, Beja és Tikk?
Menta, és ti?
Henke! Nem tudsz kicsit néptelen utakon, utcácskákon vezetni? Nekem az nagyon meghozta a bátorságomat! Vasárnap délelõtt pld???
KÉpzeljétek: fekszünk az ágyon, hancúrozunk hármasban - és hirtelen úgy megcsípett valami, hogy felugrottam!
Egy ismeretlen rondaságú bogár!
De hogy hogy a fenébe került hozzánk??? Ronda nagy csípéshelye van, fáj is!
A fogzástól szerintetek mennyire csúnyulhat meg egy babapopó? Árminé rettenetes csúnya lett, nem is tudom már, hogy egyáltalán attól-e? Úgyhogy ha nem múlik el a jövõ hétig, akkor felkeressük mi is a bõrgyógyit!
Mai kaja: (szerinrem nagyon fini lett
) két csirkecombot besóztam, letettem a jénai aljára, tettem rá fagyasztott paradicsomokat, egész gerezd fokhagymákat, karikára vágott hagymát, kb. 30 dkg. fagyasztott zöldbabot, megsóztam a tetejét is, rátettem a jénai fedelét és megpároltam, aztán a sok levét fedõ nélkül elpárologtattam, akkor megpirult a csirke is, fõztem hozzá krumplit és nagyon ízlett!
Na, akkor egyelõre ennyi!
Márti+Ármin+