Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dzsili: mi is gondolkoztunk a rácskivételen, de mindenképpen ki akarjuk venni Balut az ágyból végleg, mert nem szeretnénk a kistesónak új ágyat venni Kép

Márti: javulgatunk, de még nem tökéletes a dolog.
UH majd április elején.
A tanítás most épp eléggé kiborít. Itt állok 36 teljesen különbözõ alaptudású gyerekkel. Az osztály egyik fele már összeadja a törteket, a másik felének meg értelmezési problémái vannak. Szóval küzdök. Nemrég értem haza, pedig reggel 8-kor volt az órám.

Henke: nálatok segített a rácskiszedés? Hajlandó már Barni az ágyában aludni?

Azt hiszem a palacsintás buli nem nekem való. Nem szeretem a palacsintát Kép

Norci: én is szivesen küldök 40-50kg-t (így elsõ körben, a többit majd késõbb).

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a gyógypuszikat!Kép Ennek köszönhetõen Zsani szeme alatt már nem lila, hanem sárga a csík, ami a gyors gyógyulás jele.KépKépKép

Gyors válasz a rajztáblára:
A + B DRAWING & WRITING BOARD a neve és spec. a nõvéremék piacon vették, de szerintem a legtöbb játékboltban lehet kapni hasonlót. Nagyon tuti találmány.Kép

Norci!
Nem semmi! Ha én ennyit ennék... nem is merek belegondolni. Szerencsés alkat vagy!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Zafi,
kémény miatt megintKép, van már valami fejlemény, hogy mitõl büdös? Oltáson voltatok? Azt hiszem, hogy én megbeszélem a dokinénivel, hogy most toljuk el ezt az oltást. Lehet egyáltalán ilyet kérni?

Borcsa,
Lucának mennek további gyógyokKépKépKépKép!

GOrsi,
szegény zászlóKép. Hát ez a kaja-dolog egy kemény dió lesz Hangával, de csakazértis feltörjük.Kép Hisztizsák-dolog: nálunk a múlt hét volt ilyen, én teljesen kész voltam, féltem a másnaptól, hogy milyen lesz. Olyan volt, mint akit kicseréltek. Idõnként én is úgy érzem, hogy türelmetlenebb vagyok vele, biztos azért, mert úgy igazán nem jut idõ magamra (torna meg ilyenek, mindenféle lélekápoló dolgok). Az tényleg jó, hogy már ilyen jó idõ van, én is ki szoktam venni a kociból a parkban, csak úgy szalad, akkorákat szokott pakolni, hogy csak naKép, de szerencsére meg sem kottyan neki. És nem engedi, hogy esetleg megfogjam a kezét. Harapás: Hanga is szokottKép. Ülök a gépnél, odajön, felhajtja a pólót, és a derekamon levõ hurkát harapdálja, közben röhög. Ha nincs gatya rajtam, akkor a fenekemet szokta harapdálni. Ja, a hasamat is szoktaKép.

Bogancsi,
szegény Tomi, még ez isKép. De remélhetõleg hamar túl lesztek ezeken a dolgokon, mennek is a gyógyik KépKépKépKépKép.
Zsófinak meg hatalmas gratula!!!Kép

Zsuzsa,
teletabis hímzést szerintem egy spanyol oldalon találtam, [url=http://www.lacasablava.com" TARGET="_top]http://www.lacasablava.com[/url] a cím, de ott már nem látom a tabis képet, ugyanis képzeld, amit letöltöttem, az fekete-fehér, de most mindjárt küldöm is azért neked, hátha tudod bogarászni. Esetleg más képek alapján a tabik színét kitalálhatod. Pityunak gyógyokKépKépKép. És hurrá a net miatt is, és ha már ilyen gyors, tudsz még további micimacis mintákat küldeni esetleg?

REbi,
a múlt héten ugyanez volt nálunk, csak Hangának a lázon kívül nem volt más baja. Viszont olyan hisztis, nyûgös, akaratos volt, hogy alig ismertem rá. Ráadásként többet cicizett, mint újkorábanKép. Csengunak is mennek gyógyokKépKépKépKépKépKépKépKépKép.

Zsuzsi,
a háboarú miatt én is hasonlókat gondolok.

Dzsili,
a húslevest most tanítom nekiKép.

Cory,
azért még mennek a gyógyik nektek isKépKépKép. Elképzelem Balut aludni menni, tündéri lehetKépKép.

Szilvi,
Javítom Zsani nevétKép, küldtem mailt. Jó nagy cipõ kell már neki, ha nem vigyázol, túlövi a te lábadat isKép.

BMárti,
ha gondolog, és ráérsz valamikor, menjünk együtt cipõt venni.

Norci,
kistesó-projekthez hajrá!Kép Írtam ám neked verses könyvrõl...Ja igen, és egy pár kilót én is át tudok neked adniKépKép.

Márti,
azt a Falcon cipõt tök olcsón vettedKép. Amúgy a Corába nis azt hiszem Falcon cipõk szoktak lenni.

Henke,
de jó, hogy megint elõkerültél!KépKép Hanga is hasonlókat mûvel a bilivel, mint Barni, ruhástól szokott ráülni és csúszkál a bilivel, múlkor akart leszállni róla, és pfára esett szegénykém.Kép De azért jóban van még a bilivel.

Tikkéknek még nincs net, Beja írta nekem.

Hú, azt hiszem megint jó hosszú lettem. Remélem, nem hagytam ki senkit, ha igen, akkor ezer bocsánat.

Még egyszer: a betegek most már azonnal gyógyuljanak meg, mert most már tényleg itt a tavasz!KépKépKépKépKépKépKép

Üdv
Szila
szila

Lányok,
nekem valami nagyon kimaradt: mi ez a palacsintás buli?Kép

Tegnap citromos csirke volt (csirkecombot besózni, borsozni, kicsit állni hagyni, majd egy citrom lereszelt héját olajban elkeverni és átkenni a combokat, megint állni hagyni, megpirítani olajon, kis vizet aláönteni és megpárolni, a végén a citrom levét hozzáönteni; én rizibizivel csináltam), ma valószínûleg zöldbabfõzelék lesz sültvirslivel.

Képzeljétek, újraraktam a levelezõ programomat, és elvesztek az emailcímeim.Kép

Szila
szila

Szila!
Nem baj ha elveszett az én e-mail címem is, mert holnaptól, de lehet, hogy csak szombattól új az e-mail címem. Ráadásul kitörtöltem véletlenül a netandgo-s levelezõ szerveremet errõl a gyors netes gépemrõl.KépKépKépKép
Én is akartam újra rakni a levelezõ szerveremet, illetve az internetes tempeket kitörölni, és azt mondta apa, hogy nyugodtan csinálhatom, de az e-mail címeket elõtte írjam ki.Kép
És természetesen folytatom a macis képek küldését, de már az új e-mail címrõl.
Sõt! Ha minden igaz kapok újabb mintákat a napokban, igaz postán, de ha jók, akkor beszkenelem neked, és azt is elküldöm. Oké?

Na, most muszáj eloldalognom, de este jövök.
Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!
Csak egy kicsit jöttem, hogy leírjam Bea legújabb dolgát.
Fogát csikorogtatja.KépKépKépKép Nekem meg feláll a szõr a hátamon.
A másik meg az, hogy itt ülök a gépnél, idejön, és engem ugyan nem harap meg, de elkezd csikizni.KépKépKép És jókat kacag, amikor felugrok.KépKépKép

No, csak ennyi volt, egyszer csak majd még jövök.
Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok Lányok!

Nem írok mostanában, mert nem alakulnak jól a dolgaink. Kép Csak panaszkodni tudnék, de azt nem szeretnék. Kép Nyûgös is vagyok... Kép

Csak egy teljes mértékben OFF kérdésem lenne (fõleg azokhoz, akik lakást adnak-vesznek, vagy ügyvédek): az ügyvédünk 60 ezret kér egy adásvételi szerzõdésért, szerintetek ez reális? Én egy picit soknak tartom...

Köszönöm a segítséget,
ha jobb kedvem lesz, majd jövök:

Laura
p_laura

Laura
Állítólag a vétel ár 1% -a tarifa amit nálunk egy januári rendeletre hivatkozva még megfejelt az ügyvédünk, mi 160 ezret fizettünk.
Ez az ügyvéd azt mondta hogy minimum 50 ezer ha megemeli a tollát. Decemberben a férjem amikor eltartási szerzödést kötött neki ezért 60 ezret kellett fizetni.
Természetesen én is sokaltam de nem volt más választásunk.

Legyen jobb kedvet azért, jó?

Ezt csak neked küldöm!
Kép

Pussz:Dzsili
dzsili

Sziasztok!

A férjem ügyvéd, és tényleg 1% a kialakult tarifa az adásvételi szerzõdéseknél, illetve az, hogy 10 ezernél kevesebbért nem csinálja. Ez ugye akkor, ha annyit sem érne el a vételárból az 1%.

Kár, hogy Miskolcon vagyunk, mert õ az ismerõsöknek elég jelentõs árengedményt szokott adni. Azért ha komoly a dolog, Pestre is felmegy. Épp barátnõméknek csinált adásvételi szerzõdést Pesten a múltkor. Nekik 9 millió volt a vételár és 65 ezerért csinálta, útiköltséggel együtt. Nem akarom reklámozni, de ha kell valami szóljatok, hátha meg lehet oldani olcsóbban is.

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Norci
Köszi a drukkot. A palacsintát már korábban is ígértem mindenkinek.Kép
A vacsidat nem írtad.Kép

Nyuszimanó
Köszi a biztatást és hogy utánanézel a cikknek.Kép

cory
Akkor te mit szeretnél enni? Nem biztos, hogy én bevállalom, de talán más is beszáll.Kép

Szila
A kaját ne is mondd! Peti folyamatosan fogy.Kép
A harapással az a bajom, hogy baromira fáj.
Palacsintás buli sztorija Kép : Csináltam a minap és Márti megkívánta, így felajánlottam, hogy sütök neki ill. ha talira megyünk, akkor persze mindenkinek. Ezek után muszáj lesz finomat sütnöm.Kép

Zsuzsa
A fogcsikorhatástól így a távolból is kiráz a hideg.Kép

Ma délután kb. 1 és negyed órán át sírt Peti baba folyamatosan, közben néha a földre hasalt és hüppögött.Kép A végén már együtt sírtunk. Jön a foga, azzal szenved, na de ennyire? Végül apa hozott Panadolt, aztán jobb lett. Nem tudom, hogy ennek van-e köze a ciciharapáshoz.

Jó éjt: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Zsuzsa,
Hanga is csikorgatja a fogát. Azon gondolkodtam, hogy nem kopik így el a fog??? Megpróbáltam elküldeni a mailt, de miután 5,valamennyi MB volt, feladtam, de a levelezõ azt mondta elküldte. Átment?

GOrsi,
Hanga éjjel mûsorozik.KépKép

Szila
Szila

Gorsi!
Kép Délután egy túrórudi, kivételesen egy csoki is (boci nápolyi) egy gyümijoghurt, vacsi egy nagy adag leves két szelet túrókrémes kenyér, egy narancs és néhány keksz. (ÉS még én nem nassolok. Hi-hi Kép ) Déelelõtt volt még egy alma is.

Nyuszimanó! Látod nem tudok neked receptet küldeni, enni és fogyni ez az én titkom. Sosem voltam egy szumós alkat (Márti! elképzeltem magam Kép ) , de ilyen extrém fogyást egyetlen egyszer produkáltam, amikor egy évig párhuzamosan jártam a két fõiskolára egyiken szigorlatok, másikon államvizsga Kép Aztán annak szerencsére vége lett. De most nins olyan stressz.

Majd írok ígérem, de ide is ritkán jutok.

Márti!
Csináltam múltkor sajtkrémet, maradék juhtúró, reszelt trappista, pannónia és pici olvasztott vaj, oregao, rozmaring, ez a két fõszer tényleg szuperul passzolt bele. De te mit csinálsz vele még, hogy kenhetõ állagú legyen?

Szila!
Igen láttam, hogy írtál, köszönöm. Azért nem Füzesi Zsuzsa mert abból meg van kettõ és a fele ének, én meg mondókázni szeretnék inkább, mert zenei antitalentum vagyok.

LAura!
Igen, sajna egy százalék. Menõbb ügyvédek még kettõt is elkérnek, sõt menõbb ingatlanközvetítõk is kettõ-három százalékért dolgoznak, vagy ingyenes a közvetítés, ha az õ irodájukban kötsz szerzõdést 3%-ért. Kép Kép Kép Ez egy ilyen világ. Mondjuk nekem mázlim volt mert tele vagyok jogász ismerõsökkel és tudtak ajánlani ügyvédet aki olcsóbban megcsinálta (1%) alatt.
Jobb kedvet küldök én is.

BMárti!
Neked még nem válaszoltam igen sima hagymával csinálom a salátát.

Vili most éjjel túrhetõen alszik, viszont délután nem akar Kép 20-30 percnél többet. Déelõtt meg másfél órát durmol, este meg fél nyolckor kidõl.

Heni!
Vezetés: a télen én sem vezettem, de most megint fogok, ráadás most itt áll a kocsi többnyire, szóval ki kellene használni, próbálj nem görcsösen hozzáállni. Hétvégén én is gyakorolok. (Csomó helyre megyünk, megbeszéltük én vezetek Kép )
Köszi hogy aggódsz értem, vigyázok én magamra, meg szerencsére van aki vigyázzon rám Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Bogancsi! Akkor ezért nem akart már sohasem elfogyni a ruhahegy!Kép

Henke! Ne már!Kép Dehogy vagy felesleges! Én mindig örömmel olvasom a beszámolóidat!Kép Hát, ahogy "öregszenek" a gyerekek, úgy látszik már nem puszilkodnak annyira szívesen, fõleg a fiúk! (bátyám nagyon utál puszit adni nekünk Kép)
Barni bilizése ari lehet!Kép Mi WC-szûkítõt vettünk, de még Réka is csak ismerkedik vele. De örül, hogy õ is ülhet ott, ahol eddig még csak anyát látta!Kép
Lakáshoz köszi a drukkot, ránk is fér, mert nagyon belezúgtunk egy most építés elõtt álló ház látványtervébe és ahhoz ugye pénz kell!

Szila! Úgy néz ki, csak képzelõdünk, mikor büdöset érzünk!Kép Biztos már nagyon benne van az orrunkban!Kép Ma kapta meg Réka az oltásokat, MMR, ActHib és még Menjugate is! Szegény eléggé oda volt, de úgy láttam, inkább a rendelõs és a fehérruhások zavarják!KépKépKép Szerintem biztos el lehet tolni, voltak már így többen is, csak elõbb nem kaphatják meg.
E-mailcímekKép az IncrediMail miatt tûntek el? Azt már néztük mi is, mintha lejárna egy idõ után, ezt már akartam is Tõled kérdezni. Vagy nem így van?

Laura! Ez a 60e nekem is egy kicsit soknak tûnik!Kép De valami olyasmit akartam én is mondani erre, mint Dzsili.
Van már vevõtök?

Gorsi! ha túl sok a palacsintára a jelentkezõ, egy részét szívesen átvállalom tõled!Kép Nagyon szeretek palit sütni!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!
A Miki is csikorgatta anno a fogát, de azt már elfelejtettem. És az egészben az a dühítõ, hogy ha szólok neki, hogy ne csinálja, akkor a szemembe nevet, és folytatja.
Ma akkorát zúgott az ágyunkról, hogy csak koppant Beababa. Pityura bíztam, én meg dolgoztam, és én kis naív azt hittem, hogy a 10 éves gyerekre rá lehet bízni a hugit. De tévedtem, mert a TV-ben a reklám, és abban is a Big Brother reklám sokkal érdekesebb volt. Szerencsére nem lett semmi baja Beának az ijedtségen kívül, rögtön el kezdett üvölteni, utána evett, ivott, úgy hogy biztos nincs semmi baja.

Szila!
Mikor küldted el? Mert még nem ért ide. KépKép Azért még próbálkozom meg fogom többször nézni a leveleimet, hátha csak nehezen ér ide.

Laura!
Nem semmi ára van az ügyvédnek. Dehát ha ez a tarifa, akkor nem tudsz mit tenni. 10 évvel ezelõtt is 1% volt a lakás vételárnak az ügyvédi ktg-e. Akkor egy ingatlanközvetítõ cégnél dolgoztam, és onnan tudom.

Gorsi!
Peti babának küldök gyógyokat, hátha odaérnek még az éjszakai felsírás elõtt, és hatnak is. KépKépKép)Kép Sok-sok türelmet kívánok neked a fogzáshoz. Nálunk a Bea nem aprózza el, kettesével, hármasával növeszti.

Sziasztok
Zsuzsa + 13 fogát csikorgató Beababa

beababa

Zsuzsa
tudom, hogy gyorsabb, ezért írtam, hogy még így sem az igazi, viszont a lényeg felet elsiklottál miszerint, nem lehet mindenhol igényelni így nálunk sem, mert ez egy kábeles dolog amit még felénk nem hoztak el!
Az emil címeket majd várom, bár még a legutóbbira sem kaptam választ, Márkom meg manapság annyi mindent vállal, no meg igyekszik a lemaradásait is pótolni azért nem vésekedett mostanában ezért bocsi is Pityutól, de így is elég késön végez!
Mondjuk nálam más a helyzet mert nekem a Net csak kikapcsolódás nálad viszont munka eszköz is, és jobban meggondolva talán nem is érné meg a havi díjat nálunk!
Mindazonálltal nagyon örülök, hogy végre száguldozhatsz az információs sztrádán, az lenne a jó ha már mindenkinél ez volna a természetes! KépKépKépKépKépKép

Heni
Valóban többen írták hogy merre vagy, költöztök mi a helyzet, de tényleg!!! KépKépKépKép
Jómagam azt gondoltam hogy költöztök és nem tudsz géphez jutni, jelentkezel ha tudsz! Nagyon örülök hogy itt vagy megint, Barninak gratula a "bilizéshez" ! KépKépKépKépKépKép
Képek feltétlenül lesznek addig is egy szösszenet:

Kép

Gorsi
Átérzem a szopis gondodat Napsugárnak is volt ilyen cici harapós korszaka, nagyon rossz, nálunk semmi okosság, határozottan rászólás nem jött be, bár szerintem már elég értelmesek ahhoz hogy lássák hogy anyának fáj amit csinál. A határokat próbálgatják szerintem mi az amit még lehet és mi az amit nem. Szerencsére elöbb utóbb abbahagyják, legalább is Barni és Napsi így tett addig is kitartást kívánok neked, tudom milyen rossz most!
Más részt nem cicis harapásai Napsinak is vannak, de ezek más jellegüek hasonlóan mint amiket a többiek írtak.
Küldök neked vigyorikat KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
Tudtam én, hogy már ö föz a családra csak titkoltad eddig! KépKépKép
Sajna Napocska nem akar már ráülni a bilire ruhástuk sem! KépKépKép

Bogancsi
Nálunk a bili a szobában hánykolódik, hátha megbarátkozik vele a fiaim a múltkori összerakdásnál felfedezték és teletömték játékkal élelmesen, újabb rakodási hely ! KépKépKépKépKép
Ha majd használjuk is akkor valószínüleg kikerül a fürdöszobába.
Örülök hogy már javultok! KépKépKépKépKép -mert azért az is valami hogy nem megy a hasa Tominak.
Köhögés üzök mennek4 KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory
Hogy én milyen tök vagyok, hirtelen nem is gondoltam arra hogy nem szabad széttrancsírozni egy kisagyát hiszen nem sokára új lakója érkezik! KépKépKépKép
No most olyan voltál ezzel a törtes hozzászólással mintha anyuval beszélgettem volna ö is matek tanár és pont ezzel a problémával küzd! Látod otthon érzem magam! KépKépKépKépKépKép

Pusz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Márti: nem akartalak ám siettetni Kép Szerintem elég nehéz lesz a két pici; nálunk 16 hónap van a lányok között. Igaz, Zsófi már akkor is kész felnõtt volt Kép

Gorsi: szerintem a gyerekek is rosszul viselik már ezt a hosszú telet, a szeleket, a szürke idõt. Legalábbis ezt remélem.

Nyuszimanó: azért nem szép Tõled, hogy látni se bírsz majd minket 7végén Kép

cory: szerintem jó ötlet Balunak venni az új ágyat és nem a picinek! Ez segít neki a féltékenység leküzdésében. Mert az mindig van, csak kérdés milyen mértékben. (lsd. 12 év korkülönbségû fiaim közül Danival akkor lettek gondok a suliban, amikor vártam Tomit és utána)
Nem szereted a palacsintát??? Ezt komolyan mondod??? Hogy lehet??? Kép

Szilvi: köszi a rajztáblát Kép

Szila: de jó, hogy írtad, Te is türelmetlenebb vagy. Én is ezt vettem észre és utána mindig olyan rossz a lelkem Kép Tomi nem harap, hanem csíp - igaz, kapaszkodás címén Kép
E-mail címek Kép citromos csirke Kép Kép Kép

Laura: sajna reális a 60ezer Kép

Mindenkinek jó éjt kívánok - magunkat is beleértve Kép Várjuk haza apát!!! Ja, és gondoljatok ránk holnap reggel, amikor megyünk a vérvételre!!! brrrr... Kép Szegény Tomi, nem is reggelizhet Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Fájl lefoglalási hiba miatt újra küldöm a szösszenetet:

Kép

Bea babának gyógyik az ágy leesés miatt4 KépKépKépKép

Tominak pedig drukkok a holnapi vérvételhez4 KépKépKépKép

Zafi
Akkor jöhetsz hozzánk palacsintát sütni én nem szeretek mert olyan sokat kell készítenem hogy órákat sütögethetek! Te mennyit szokták sütni egyszerre?

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

GOrsi! Köszi a sajtos-ajánlatot, valóban nem célzásként írtam, de ha szívesen sütsz... KépKépKép A palacsintáért én sem élek-halok, max 1-et tudok megenni belõle, kivéve, ha gombás-besameles, na abból rengeteget!

Harapás: azt gondolom, valóban Peti foga miatt lehet, biztos annyira fáj neki. Szoktál még hûthetõ rágókát adni neki? Barninak a fagyasztott borsó és gyümölcsök is nagyon beváltak!
Szopizásnál pedig a legfontosabb, hogy ne görcsölj, hogy ne gátlódjon a tejleadó reflex, és nehogy begyulladjon a melled. Váltogasd a pozíciókat, és tartsd szemmel Peti száját, mert észre lehet venni, amikor meg készül harapni, olyankor kijjebb csúsztatja a mellbimbót a szájából. Ilyenkor rögtön vedd el tõle, vagy nyomd vissza rá a fejét, és nagyon határozottan szólj rá. Azt szokták mondani, hogy ne kiálts fel, de ezt nekem sem sikerült mindig betartani... Ha megharapott, vedd el tõle, és mondd azt, hogy ha harap, nincs cici - Barni, biztos vagyok benne, megértette, és pár alkalomm után be is tartotta. Nála szerintem nem csak a fogzás, hanem egy kis önállósodási folyamat is közrejátszott - hogy õ ezt is megteheti! De tisztáztuk az erõviszonyokat! Kép
Sok sikert, remélem, segítettem valamit! Kép

Gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon, aztán még jövök!

Puszi:
Heni
gesztenye

Dzsili!
Köszi a gyógyokat, remélhetõleg nem lesz gond belõle. Én sem szeretek palacsintát sütni. Nálunk anyósom süti nagy lelkesen, ha õ süt, akkor eszünk palacsintát. Nem válaszoltam ez elõzõ leveledre? Ég a pofámról a bõr. Bocsika, én szentül meg voltam gyõzõdve róla, hogy Te következel.KépKépKép MÉg az e-mail címem nem mükszik, legalábbis az új, úgyhogy majd akkor írok ha végra mûködni fog.
Jól néznek ki a fiúk a képen. Érezzétek jól magatokat szombaton.KépKép

Bogancsi!
Csipkedés nálunk is van. Sõt a mellbimbó legszélét szokta megfogni, és abba kapaszkodik.Kép

Zsuzsa

beababa

Zsófi
Látom nem igen válaszolt senki, szerencsére nálunk nincs ilyesmi mostanában , de mivel innia fontos lenne, ha szopizik az a legjobb megoldás és persze ha jobban lesz biztosan folyamatosan el tud majd fogadni mindent amit eddig kapott.
Nem írtad de gondolom orvos látta már nem írt fel valamiféle hasmenés elleni papit neki? Úgy tudom létezik ilyen söt speciális folyadék is amit lehet ilyenkor kapni ez pótolja a szervezetböl gyorsan távozó ásványi anyagokat stb.
Remélem már jobban van a kicsi és nem is kell ezt olvasnod! KépKépKépKépKépKép
Ó és megnéztem a profilodat nagyon édesek a gyermekeid, nem lehet könnyü egy kisgyerek és két pici iker baba anyukájaként helyt állnod, büszke lehetsz magadra!

dzsili

Sziasztok!

Zafi,
azért szállt el, mert az Imeshrõl letöltöttem az Incredimail Premium-ot + Letter Creator-t és úgy installáltam, hogy elõtte a sima Incredi-t nem töröltem. Na ezek nem bírták egymást, úgyhogy el sem indult. Mindkettõt le kellett szedni, de apa elõbb BSD alól kimentette a leveleimet. Másodjára sikerültKép, és nagyon jó a levelezõm!!! Azt hiszem, igen, idõkorlátos az incredimail, de töltsd le a Premium-ot, telepítsd újra és akkor van egy full verziód.Kép

Dzsili,
ez farsangi kép? Nagyon jóKép!

Bogancsi,
igen, ez a lelkifurdalás nálam is van. Sokszor kérdezem magamtól, hogy elég jó vagyok-e neki, meg ilyenek.

Jó éjt!

Szila
Szila

SZiasztok!

Nekirugaszkodom a válaszoknak! Kép

Bogancsi! A vérvételhez drukk - de ugye, azt azért nem a HP-ban csinálják? Vigyél neki utánára vmi nagyon fincsit! Kép

Laura! REmélem, a babával minden redben és hogy a rossz passzotok is mihamarabb lecseng! Küldök egy kis erõsítést: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Az ügyvéd ára szerintem reális, még ha csúnyán hangzik is! Kép

Gorsi! Ha mindenki kilábalt a betegségekbõl, én szívesen látom nálunk a társaságot! Kép Hozhatjátok a palikat KépKépKép, én meg csinálok vmi fincsi salátát vagy ilyesmit - vagy bármit, amit Cory is szeret! Kép Nem tudom, Peti hány kg most - Ármin ma este 9,7 kg volt, és már elmúlt 16 hónapos! Néha én is aggódom, de közben meg olyan jókedvû és mozgékony! Néha azt hiszem, rengeteget eszik, néha meg szinte semmit egész nap! Próbálom a fogára fogni, de az, hogy sikerül-e, az én aktuális hangulatomtõl függ!

Zafi! Hogy hogy szeretheti valaki SÜTNI a palikat????? (olyat mûár láttam, aki fõzte õket KépKépKép, meg olyat is, aki csak falja (falná)!) Merre épül majd az álomházatok? És milyen?

Rajztábla: ma láttam épp a bébikerben, de elég kicsi! Úgy emlékszem, láttam márnagyobb rajzfelületût is!

Cory! Nagyon sajnállak, hogy betegen kell végigcsinálnod ezt a tantási procedúrát - ami, ha épp egészséges és jókedvû lennél, feltehetõen nagyon élvezetes és izgalmas lenne! Legalábbis én mindig nagy kihívásnak éreztem, hogy tudjak úgy differenciálni, hogy mindenki élvezze az órát (én is!), haladjunk is - de hát ehhez nagyon sok idõ kell, ezt még influ nélkül is nehéz lehet megoldani Baluval + a pocaklakóval! Mindenesetre DRUKK, és ha úgy érzed, hogy tudok bármiben segíteni, szólj! KépKépKép

SZilvi! A felnõtt nõk, ha behúz neki a férjük, szemfestékkel kendõzik! Ti még nem próbáltátok ZSanin? Mennek ám neki a szemvidító-drukkok! KépKépKép

Dzsili! Nem gondoltál arra, hogy nem szabad széttrancsírozni Balu KISAGYÁT?????? KépKépKép Ejnye-ejnye! Kibújt az igazi brutálmami a zsákból! KépKépKép Bocs, de fél órája nem bírjuk itthon abbahagyni a röhögést... KépKépKép

ZSuzsa! Hú, ez a fogcsikorgatás szörnyû lehet! Nekem részem volt benne gyerekkoromban - az öcsém csikorgatta - hááát, a hideg futkos a hátamojn ettúõl a hangtól! Kép

Norci! nagyon kevés vajat tettemcsak bele és elég sok tejfölt! Úgyhogy még a hûtõben sem keményedett meg! Örülök, hogy ízlett! KépKépKép A fogyásoddal kapcsolatban már csak arra tudok gondolni, hogy Lilliputban vezzitek a kenyeret, a tányérokat és minden ilyesmit, és amire te azt mondod "nagy adag", meg "öt szelet", arra mi, óriásországiak azt mondjuk: "egy kskanálnyi", "öt morzsányi"!

SZila! A csirkéd jól hangzik - de valld be, hogy Hanga csinálta, nem is te! Kép A "jól vett" Falcon cipõsztorim vége a nap poénja: nézem ma reggel a blokkot, amit adtak róla - a miénkkel szomszédos házban lévõ cipõbolt címe díszeleg rajta! Hát, elég lett volna leugrani papucsban-pongyolában, nem órákat bolyongani a tömegben és utazgatni! KépKépKép De a cipõ továbbra is tetszik Kép Megírom a címemet, gondolom, az is elveszett: neth@index.hu

Andysj! Készültök már a szülinapra? KÉrünk ám majd képeket! Kép

Nyuszimanó! Jó barátnõzést! Kép Adrit én ugyan nem ismerem, de van egy köüzös barátnõnk, aki nagyon dicsérte õt! Kép

Edit! Bszilvi! Merre vagytok? Csak nem együtt a cirkuszban??? KépKép

És ti, Beja és Tikk?

Menta, és ti?

Henke! Nem tudsz kicsit néptelen utakon, utcácskákon vezetni? Nekem az nagyon meghozta a bátorságomat! Vasárnap délelõtt pld???

KÉpzeljétek: fekszünk az ágyon, hancúrozunk hármasban - és hirtelen úgy megcsípett valami, hogy felugrottam! Kép Egy ismeretlen rondaságú bogár! KépKépKép De hogy hogy a fenébe került hozzánk??? Ronda nagy csípéshelye van, fáj is!

A fogzástól szerintetek mennyire csúnyulhat meg egy babapopó? Árminé rettenetes csúnya lett, nem is tudom már, hogy egyáltalán attól-e? Úgyhogy ha nem múlik el a jövõ hétig, akkor felkeressük mi is a bõrgyógyit!

Mai kaja: (szerinrem nagyon fini lettKép) két csirkecombot besóztam, letettem a jénai aljára, tettem rá fagyasztott paradicsomokat, egész gerezd fokhagymákat, karikára vágott hagymát, kb. 30 dkg. fagyasztott zöldbabot, megsóztam a tetejét is, rátettem a jénai fedelét és megpároltam, aztán a sok levét fedõ nélkül elpárologtattam, akkor megpirult a csirke is, fõztem hozzá krumplit és nagyon ízlett!

Na, akkor egyelõre ennyi! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!
Teljesen meghatodtam a kedvessegeteken! (szila! Koszi az e-mailt kulonben fogalmam sem lett bolna, hogy hianyoltok, mert mar nagyon regen nem olvatam babanetet). Szoval nagyon, nagyon jol esett kedvessegetek! Mindenkinek nagyon szepen koszonom a kedves szavakat!
Egy kicsit felreertettetek. Kép En nem sertodtem meg senkire es kulonoskeppen nem duzzogtam a hatterben. Kép Osszesen annyirol volt szo, hogy mar tavaly evvege fele tobbszor eszrevettem, hogy barmit irok Danirol senki nem reagal ra. Tettem fel uj kepeket a profilomba, a hozzaszolasomba is betettem, hogy van uj kep Danirol es senki nem reagalt ra, ami akkor teny, hogy rosszul esett. Felmerult bennem, hogy akkor miert irogatok ide de pont jott Dani szulinapja es annyira kedvesen mindenki felkoszontotte, hogy ezen teljesen meghatodtam es ujra elkezdtem irogatni. Januar vegen ez az erzes ismet ramtort parosulva azzal, hogy Dani nagyon keveset kezdett aludni delutanonkent (valoszinu a foga miatt) es estenkent meg a ferjem hasznalja a gepet, mert elkezdett egy sulit. Szoval egyedul a delutanom volt internetezesre, sokszor csak arra eleg, hogy vegigolvassam a hozzaszolasokat es meg ebedelni sem tudtam. Ekkor megint eszrevettem, hogyha jut idom is hozzaszolasra akkor nem igazan reagaltok . A babanetezessel teljesen elment az a pici szabadidom is es a csalad, otthoni baratok is allando kesessel kaptak tolem levelet mert nem volt idom irni. Ekkor felmerul bennem a kerdes: miert "vesztegetem" az idomet a babanetre ha senkit nem erdekel ami velunk tortenik ahelyett, hogy azoknak irnek akiket tenyleg erdekel!?! Lehet, hogy nem hangzik meggyozoen, de nem volt bennem sertodes, vagy dac egyszeruen feleslegesnek ereztem magam es abbahagytam a babanetezest.Azota (nem is tudom pontosan miota) nem is mentem ra a babanetre csak ha vmit konkretan kerestem.
Nem is sejtettem volna most sem hogy hianyoltok, ha Szila nem ir nekem egy e-mailt!
Szila! Megegyszer koszi neked is es megegyszer nagyon koszonom mindenkinek!

Igyekszem azert majd be-beolvasni a babanetre es en is hozzaszolni a dolgokhoz! Kép Kép
Sziasztok! Danimama
danimama

ZSófi!

Bocs, hogy nem válaszoltam - pedig mikor olvastam, még szándékomban állt! SZóval: nálunk Árminnál nagyon hamar lezajlott (kb. 3 nap), én kb. 5-6 nap alatt lábaltam ki és sokkal durvábban meg is viselt - de lehet, hogy csak azért, mert épp babát várok. Ármin rengeteget szopizott (amíg én képes voltam szoptatni, mert mikor rajtam tombolt avírus, akkor nem ment Kép), aztán lehet kapni a gyógyszertárban egy port, ami nem túl jóízû, de cukor + só + ásványi anyagok vannak benne, hogy ne száradjon ki a baba (Ármin épp egy éves volt, mikor átestünk rajta). EZt úgy érdemes adni, hogy kb. 5 percenként egy-két kanálkányit, hogy ne hányja ki. Ha nem fogadja el (Ármin nem fogadta), akkor adj neki teát, friss zöldség vagy gyümölcslét, ha ilyeneket már iszik, esetleg tegyél bele egy csipetnyi sót is, nem annyit, hogy sós legyen, csak a Na pótlás miatt! És itasd éjjel-nappal, apránként, de minimum 3/4-1 litert igyon!
GYógyuljatok meg hamar! Kép

Márti++
márti

Danimama! KépKépKép (bocs, de épp most küldtem el két hosszút és már kletörik a kezem, úgyhogy nem írok többet ma)

Márti++
márti

Szia Danimama!
Dupla 3-asan nem szabad ilyen sötéten nézni a világot. Én is írtam, hogy új kép van a profilomban a Beáról, és senki rá se...
Na de mindegy. Elég sok mindenrõl van itt szó. Ebben a topikban az nem tetszik, hogy nem tudom személy szerint megszólítani akinek írni akarok. Pontosabban megszólítom, hogy X.P, de van egy másik fórum, ahol egy kis boríték mutatja, hogy a hozzászólásmhoz reagálás volt, és akkor én is tudok viszont reagálni az illetõnek. Nekem az a forma jobban tetszik, de azért ez sem rossz. Itt végig kell olvasni ha mindenkirõl tudni akarunk valamit. Annál a topiknál is végig olvasom ami engem érdekel, de személyesebben tudok hozzászólni, és az szerintem jobb és követhetõbb.

Tényleg erre nincs valami jó ötletetek, hogy lehetne megoldani? Illetve ha a szerkesztõnek elõ állok egy ilyen ötlettel, nem fog elküldeni?

Zsusza

beababa

Folytatás:

GOrsi, továbbra is neked írom a táncot: hát, sajnos ez sem sokkal olcsóbb, mint a vízitorna volt: itt, ahova mi járunk, (VII. Klauzál u., Ronan Morgan Tánciskolája), 8300 Ft egy 8 alkalmas bérlet, hetente 2X van óra, 75 perces. Amit te láthattál, az Catherine Gallagher iskolája, a Jókai utcában van, a Dávid Fitness-ben, ott, ha jól tudom, 6000Ft egy hónap, szintén hetente kétszer, 60 perc. Ezeken kívül több helyen is tanítanak táncot, de nem írek, hanem magyarok, van egy honlap, ahol az összeset felsorolják: [url=http://www.celtic.hu" TARGET="_top]http://www.celtic.hu[/url], azon belül a Dance in Hungary menüpontban. Én úgy vagyok vele, hogy egy sima aerobic-óráért a felét is sajnálnám ennek a pénznek, sõt el sem nagyon mennékKép, ide viszont imádok járni, és mozgásnak sem piskóta. Azt hiszem, Andi ugyanígy érez. Kép

Nyuszimanó! Nem semmi a menüsor, amit felsoroltál! Legalábbis nekem fogamra való! Nagyon szívesen lennék kosztos nálatok! KépKépKép Hogy csinálod a lasagne-t? Donci pedig tisztában van vele, hogy anyukájának pihenésre van szüksége! Kép Rendes gyerek! Kép Balu úgyszintén! Kép

Cory: á, a rács kivétele arra volt jó, hogy néha bemászik Barni játszani, de aludni esze ágában sincs az ágyában! Egyébként nekünk eleve kivehetõ 2 rács, szóval nem kellett nagyon megrongálni az ágyat. Mi is azt tervezzük, hogy veszünk neki rendes gyerekágyat, és megpróbálom ott altatni majd a saját szobájában, ugyanúgy cicin, csak ha elaludt, kijövök mellõle... Kíváncsi leszek... (Kikában láttam jópofa fenyö ágyat, alatta vendégággyal, Brendonban pedig lehet védõrácsot kapni.)

Szila: köszönöm! És Hanga felavatta már a bilit? Barni még nem! Amúgy is, úgy érzem, hogy én is jobban szeretném, ha rögtön a vécébe pisilne-kakilna, nem nagyon szeretnék bilit pucolni! Kép De ez még távol van.

Muszáj elküldenem, kisfiam nem bírja nélkülem ma, és még nem fürödtem...

Jóéjt,
H.
gesztenye

Márti
Olyan vagy, most itt röhögtem , az alvó gyerekem mellett hangosan aztán még felkell és átküldöm hozzád vissza altatni! KépKépKépKép És még nem tudjuk mitöl ébrednek! KépKépKépKépKép

Szila
Dehogy!!!!!!!
Ez már a srácok reneszánszos felszerelése hétvégére!
Jjjj nem látod? Most le vagyok súlytva! KépKépKépKépKépKép

Zsuzsa
Szerintem direkt jó hogy mindenkit el "kell" olvasni, én legalább is mindenkire kiváncsi vagyok, és sokszor írunk olyanokat amik mindenkinek szólnak. Nem ?
Ha szelektálna mindjárt akkor mindenkinek külön külön megírnám hogy mi volt ma......arra ott az emil.De persze lehet hogy nem jól értelek!KépKépKépKépKép
Ja és ki van csukva hogy nem dícsértem meg Beádat a profilodban, nézz, csak utánna!
Én mindíg skubizom a gyerekeket még ha nem is írom, hogy megnéztem, de ha valaki szól akkor meg is szoktam jegyezni!
KépKépKépKépKépKép

Danimama
Örülök hogy vissza jöttél, én nem gondoltam hogy megsértödtél, inkább visszahúzódtál hidd el megértünk, már mások is írták ezért a többes szám, hogy néha mi is feleslegesnek érezzük itt magunkat, aztán arra gondolok én legalább is hogy biztosan van olyan is aki kedvel engem és üresebb lenne nélkülem itt a topic, Te is így nézd!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Abban is igazad van hogy ha az ember lánya naprakész akar lenni, és mindenkinek egy kedves szót szólni /vagy nem olyan kedvesetKép/ akkor bizony minden nap olvasni és írnia kell, mert elfelejtödik annak válaszolnak aki ír, és legfeljebb néha valakinek eszébe jut hogy voltak olyanok is akik egy ideje nem jelentkeznek!
Menta merre vagy!
Ez bizony idö és sajna valahonnan le kell csippenteni ami nem is olyan könnyü. Én rendszerint alvás helyett csinálom, bár ezt könnyen mondom mert a lányom aránylag jó éjszakai alvó, akinél a kicsi balhézósabb nehezebb ügy!
Anno a friss kismamákba azért nem írtam mert maximum egy nap egyszer tudtam éjjel, mert úgy volt Net olcsóbban, adigra már senki nem volt mert szinte mindenki a munkahelyéröl beszélgetett mintegy élö vonal ahol folyamatosan írtak egymásnak és így kiszorultam.
De itt azért más!
Ha tudsz azért gyere! KépKépKépKépKépKép

Ez a Háború már nálunk is megjelent a gyerekeim körében mint téma, szerencsére a kis fiam leszögezte hogy most nem lehet gond mert a PAPA itthon van /kamion soför, így hetekig nem látják sokszor/ nagyon szeretik és tisztelik, és ö úgy gondolta hogy a papa biztonságot ad neki! KépKépKépKépKép

dzsili

Dzsili!
IGazad van Dzsili, Te mindig megskubizod a gyerkõcöket, és reagálsz is.KépKépKépKépBocsûnat!KépKépKép
Egy picit félreértettél a végig olvasással kapcsolatosan, lehet, hogy már túl sokat voltam gép elõtt. Szóval. Az tényleg jó, hogy mindenkit végig tudunk olvasni, és reagálunk rá. DE ha mondjuk rá kattint a nevedre, akkor Te úgy mond meg vagy szólítva, figyelsz rá, hogy neked most írtak (mert már hányszor volt, hogy nem tudtuk követni, hogy ki kinek írt, még az sem akinek szólt a hozzászólás). Szóval ugyanúgy olvashatná mindenki, hogy Te mit írsz mondjuk a Danimamának, vagy bárkinek, de akkor Danimama felfigyel, hogy hoppá most nekem írtak valamit, és akkor már nincsenek ilyen problémák. Ha meg több valakinek akarsz írni, akkor sincs semmi probléma, mert akkor 2 dolgot csinálhatsz. Vagy mindenkinek a nevére rákattintasz, és külön írsz mindenkinek. Ez strapásabb, vagy egy valakit kiválasztasz, akinek fontosabb mondandód van, és akkor õt megszólítod, és a többieket is felsosrolod abban a hozzászólásodban ugyanúgy mint most is teszed.

Menta!
Te érted amit mondok ugye? Az nlc a másik fórum, ahol meg szoktunk fordulni, és ott elég jó ez a hozzászólás reagálás.

Ha nem volt érthetõ, akkor holnap déután elmondom mégegyszer, de most már a saját nevemet sem tudom lassan leírni rendesen.

Jó éjszakát!
Zsuzsa

beababa

Úgy látszik tegnap én zártam, most én nyitok!
Sziasztok, Jó reggelt mindenkinek!
Örüljetek, ma csak késõ délután, vagy csak este fogok netezni, mert mindjárt megyek angolra, illetve utána a városba melózni, és csak du 4-5 között jövök haza. Nagyon jó napom lesz potom 4 óra alvás után.
Siránkozás befejezve.KépKépKép

Amiért ilyen korán idepofátlankodtam.
Még régebben volt szó az Opera böngészõrõl, ha jól emlékszem. Akinek van tapasztalata róla, kérem írja meg akár rossz, akár jó, mert a ADSL-es telepítõ lemezen ezt a böngészõt is ajánlották. Ha jó, akkor kipróbálnám.

Szila!
Nem érkezett meg az e-mail.

Mindenkinek szép napot kívánok, és most száguldozok ébreszteni a családot, és kezdõdik a napocska.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Kicsit szétszórt vagyok, teljesen abban a hitben voltam, hogy írtam nektek és amikor vissza akartam keresni, hogy ne ismételjem magam, akkor jöttem rá, hogy már el is felejthettetek, olyan régen írtam.

Elõször is a sok kis és persze felnõtt betegnek mielõbbi gyógyulást kívánok!(Olyan borzasztó, hogy még mindig ezzel kezdenem az írásomat!)

Márti!
Köszönöm a hiányolást, sajnos nem vagyunk Párizsban Editékkel! Viszont itthon is nagyon jókat sétálunk ebben a gyönyörû napsütésben. Bár már most nagyon hiányoznak Editék!
Végre megcsináltam a gyümis csirkédet(amit még anno a rosszulléted után csináltál), nagyon fini lett és ez a mai pipi is nagyon jól hangzik, gyorsan le is mentem a receptet!
A múltkor kérdeztem, hogy 15-ös Chamomillát kaptam és arra azt mondták, hogy akár óránként is adhatom. A véleményedet kértem ezügyben. Szerinted is adhatom ilyen sûrûn?

Gorsi!
Hú, nem lehet könnyû se neked, se szegény Petinek ez a fogzás mizéria, remélem, hogy gyorsan kibújik az a fogacska és nem fog több fájdalmat okozni Petinek! Én is imádom a palacsintát, de most inkább megpróbálom kihagyni.

Fogyókúra: A héten határoztam el(és Márti csirkéje miatt már meg is szegtem), hogy nem vacsizok, viszont jövõ héttõl, ha minden jól megy hetente kétszer, miután apuci hazajött eljárok majd egy konditerembe. Remélem abban kitartóbb leszek, mint a fogyókúrában! Én igazából kicsit szálkásítani és izmosodni szeretnék inkább, nem is fogyni.

Bogancsi!
Remélem Tomi már túl van a vérvételen. Múlt héten mi is voltunk és az értelmiségi Peti karjából akarta levenni, de persze szegénykém úgy megijedt, hogy elrántotta a kezét és folyt mindenfele az kis drága vére. Nem vagyok egy agresszív alkat, de majdnem felpofoztam a nõt. Utána a kis kézfejébõl le tudták venni. Szerencsére az eredmény már megvan és jó is lett, így most egyenlõre nem kell vasat szednünk.

Andi,Henke!
Én olyan szívesen megnéznélek egyszer titeket! Táncolni inkább nem szállnék be, mert két bot lábam van. Képzeljétek, az egyik ismerõsöm fia is jár táncolni Ronan-hez(gondolom, belõle csak egy van itt Bp-en),

Zsuzsi!
De jó, hogy el tudtátok adni a lakást! Most akkor kezditek keresni az újat?

Nyuszimanó!
De jó neked(bár most tényleg rád fér a pihenés), nagyon irigy vagyok Donci éjszakai 12 órás alvásáért, Peti jó esetben alszik 10 órát kb. 3-4 ébredéssel.

Szila!
A citromos csirke is nagyon jól hangzik!

Zsuzsa!
Nagyon édes lehet Bea ahogy csikiz és nevet rajtad! Bár én biztosan bepisilnék, nagyon csikis vagyok.

Laura!
Sajnos tényleg reális a 60000 Ft! Nekünk a telekvásárlásnál kértek 50000 Ft körül.
Sajnálom, hogy nincs jó kedved, de ha az segít, hogy kiirod magadból, tedd meg!
Hogy van Romi bõre?

Cory,Gorsi!
Elmentünk az Oktogonra cipõt nézni és ha már ott jártunk gyorsan meg is vettük Petinek az elsõ cipõjét, 19-es, Falcon. Tudom, hogy szinte mindenki azt tanácsolta, hogy várjak még, de mivel bejött ez a szép idõ, ezért már nem adom rá az overállt és nem tudtam, hogy mit adjak a lábára. A cipõ pedig még kicsit nagy is, tehát mire elindul, szerintem pont jó lesz.

Zafi!
Remélem Réka jobban viseli majd az oltás következményeit, mint a többiek!

Dzsili!
Én azonnal tudtam, hogy az esküvõre kölcsönzött ruhák vannak a fiukon! Nagyon csinik! A tied milyen lesz?

Peti egyre többet beszélget és már kaptam valami ányá félét, amit kimondottan nekem mondott. Olyan aranyos volt egyik este, férjem kért tõle egy játékot és elmondta vagy ötször, hogy add ide! Erre Peti közölte”add ide”, persze csak ismételt, de olyan tisztán mondta ki, hogy még én is megfordultam(éppen a babanetet olvastam)
A Tutuját tologatva sétálgat a lakásban és ha kicsi a távolság általában rászánja magát, hogy nem kapaszkodva közelítse meg a kiszemelt tárgyat.
Mennem kell, mert már hiányol a drágám(és így is elég kiadós lettem!)

Sziasztok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Egy gyors, és nagyon OFF kérdésre ugrottam csak be, azt remélem, mire idõm lesz elolvasni a termést, már választ is kapok. Kép

Szóval szemészet-szemvizsgálat ügyben vagyok elbizonytalanodva. Nekem eddig mindig az OFOTÉRT-nél vizsgálták meg a szemem, megállapították, hogy milyen szemüveg kell, és kész. Amikor viszont terhes voltam, akkor a nõgyógyászom azt mondta, mivel szemüveges vagyok, menjek el szülés elõtt szemészetre, de igazi szemészetre ám, nem arra a látásvizsgálatra, ami a szemüvegkészítõ üzletekben van. Nem tudom, kell-e mondanom, hogy nem mentem el, amilyen trehány, lusta dög vagyok. Musztafa doktor se hozta szóba többször a dolgot, úgyhogy eldöntöttem, hogy nem is olyan fontos az egész. Viszont szülés óta a jobb szemem látóterében valami kis fekete izé úszkál, ha megpróbálom megnézni, akkor lassan elúszik, de azonnal visszatér, ha másra nézek. Gõzöm sincs, mi ez, ok-e az aggodalomra, meg ilyenek. Volt már valakinek hasonló?
A másik kérdésem meg az, hogy tudja valaki, mi a különbség, és mi számít IGAZI szemészetnek? Tegnap elmentem itt a Csobánka téri szakrendelõbe, ahol nagy betûkkel ki van írva, hogy látásvizsgálat ekkor meg akkor. Megpróbáltam megkérdezni a kartonozóban, hogy akkor ez most igazi szemészet-e. Azt mondta rá a banya, hogy ez kompjúteres Kép szemvizsgálat, és fizetni kell érte. Erre megkérdeztem, hogy IGAZI szemészet, SZEMORVOSI VIZSGÁLAT hol és mikor van. Erre lehülyézõ modorban a táblára mutatott. Én meg teljesen elbizonytalanodtam, hogy akkor most én értettem félre Musztafa doktort, és aki a szemembe néz, az orvos, és vizsgál, vagy a banyával nem sikerült megértetnem, hogy mit akarok? Jártas valaki ebben a kérdésben?

Közben eszembe jutott egy nem OFF kérdés is. Lacika kezdi kinõni a 80-as ruháit, lassan be kellene szereznem a 86-os kollekciót. A mulkor volt szó róla, hogy ezt már babaruha boltokban nem nagyon árulják. Van már valakinek tapasztalata, hogy hová érdemes elmenni ilyen méretû ruhákat nézni? Cory, nem emlékszem, mit is írtál, hol kaptál jó cuccokat Balunak? Mások, mik a tapasztalataitok?

BMárti

BMárti
bmárti

BMártiKép

Nekem is van ilyen, már elég régóta, és én is aggódtam, de valahol olvastam róla, hogy ez tök normális dolog. Nem emlékszem pontosan mi az, de talán valami elhalt izé, ami szép lassan felszívódik, mindenesetre ártalmatlan. Emlékszem, én már vagy 10 éve is szórakoztam ezzel, hogy figyeltem mondjuk a fehér fal elõtt, hogy hol úszik el.Kép Úgyhogy ne törõdj vele szerintem. Bár ha az én szakszerû leírásom nem nyugtatott meg, akkor nézesd meg magad!Kép

Puszi, Lina

Ui: Már évek óta nem jutott eszembe, de most megfigyeltem, most is van kis úszó bigyóm nekem is!Kép
lina

Sziasztok!

BMárti! Nekem is gondom volt szemészetekkel. Ha csak úgy felületesen vizsgálták a szemem, mindig elzavartak, hogy mit akarok én itt, amikor el tudom olvasni a táblát. Az igaz, hogy jól láttam, de gyakran fájt a fejem. Többször voltam mindenféle kivizsgáláson (még ortopédián is), de nem találtak semmit. Már leírtam többször, de akkor kaptam szemüveget (nem dioptriásat, hanem csak cilindereset,) amikor Zsófit vittük a férjem szemorvosához ellenõrzésre, hogy nem örökölte-e az apja betegségét. A doki megvizsgált engem is, ha már ott ültem elõtte (Zsófit fogtam az ölemben). Elõször megrémültem, úristen, szemüveges leszek, de azóta nem fáj a fejem....

Márti! Kép Nagyon jót nevettem Balu kisagyán...Kép BogárKép. Igen, a fogzástól lehet csúnya a popsija. Próbáld gyarkan cserélni a pelust, és sokat szellõztetni. Itt van pár gyógyi isKépKépKépKép

Szilvi! Órán nem lehet megnézni minket, de pl ma a Pecsában lesz sok ír zene, és sok ír táncos. Henke is botlábúnak vallotta magát, de nagyon ügyes!Kép Nem a lábad számít, hanem a lelkesedésed. Kép
Beszélhetõs, szaladgálórs nagyfiadnak gratula!Kép

Henke! Tényleg így gondolom én is.Kép Nekem nem csak a zsírpárnáim miatt kell a tánc, hanem a lelkemnek is.Kép Érzem is, hogy a héten nem voltam....

Gorsi! Petinek nyûgi ellenKépKépKép, neked pedig depi ellenKépKépKép. A te lelkednek is biztos jót tenne a tánc, ha találsz bébicsõszt, nincs kedved eljönni? Heninek nagy szerencséje volt, hogy hozzánk tudott csatlakozni, állítólag sokan vannak várólistán. Henit a mi "újrakezdõ" csoportunkba csaltam el, akkor nagyon kevesen voltunk, így nem volt gond, jöhetett. Azóta összevonták a csoportokat, de egy próbát megér, ha tényleg érdekel.
Catherine is aranyos lány, tanultam nála is pár hónapig.
(A többiektõl bocsi, ez kicsit off volt).

Danimama! Jó, hogy újra itt vagy!KépKépKép Sokszor én sem reagálok mindenkinek, de ennek a memóriám, és az idõhiány az oka, nem más.

Laura! Sajnos tényleg reális az ár.Kép Én is megrémültem tõle. Neked is küldök egy kis jókedvetKépKépKép. Én sem vagyok túl jó formában, de pont azért próbálok gyakrabban jönni, hogy jobb kedvem legyen.

Lina! Lehet, hogy szükségem lesz a férjed segítségére. Ha sikerül összehoznunk a lakásvásárlást, írhatok neked?

Zsuzsa! Tegnap Gödöllõn ügyintéztem, és beugrottam megkérdezni az ADSL-t. Kistarcsán már lehet, de nálunk nemKép, pedig csak pár 100 méter....Kép
FogcsikorgatásKép

Rebi! Hogy van Csenge?

Bili: Luca nagyon szereti, gyakran ráül, és erõlködik. Már többször felültette magát a WC-re is, és tényleg "produkált" is bele, nagyon tetszett neki a dolog. Ha bekakil, akkor is már régóta rögtön szól, hangos "kaka" felkiáltással. Remélem, õ is inkább a WC-t fogja használni, mint Zsófi, én sem szeretek bilit sikálni....

Én is szeretek palacsintát sütni!Kép
Még annyit akartam írni, de így is regény lett, és mennem kell....
Puszi
Andi

Andi
andi3

Kedves Dzsili és Márti!

Köszönöm a válaszotokat. Mára annyival jobb lett a dolog, hogy nincs láza, de változatlanul nem eszik és nem iszik. Most 4 óránként igyekszem szoptatni, legalább ezt elfogadja. Nem hiszem, hogy ez nagyon sok folyadék lenne, hiszen már a 2-3 szopásig csökkentettük a napi adagot, de legalább van benne valami.
A kakija kezd anyatejes lenni, de még mindig olyan büdös, mint a csatorna.
Szerencsére a többi gyerekem még nem kapta el.
Mi is kaptunk Smecta-t, de minthogy semmi ennivalót nem tudok belédiktálni, így a port sem nyeli le.

Köszönöm mégegyszer a hozzászólásaitokat,
Zsófi

UI: Dzsili, a 3 picivel csak ezt a nyamvadt telet és õszt kell túlélnem, mert vírusok és bacik állandóan itt vannak, egyikbõl esünk a másikba. Egyébként pedig iszonyú nagy buli.
szzsofia

Andi3Kép

Persze, hogy írhatsz!Kép Komolyan gondoltam, nem csak udvariasságból, amit tegnap írtam! Emil cím a profilban található. Még jó, hogy ilyen kis országban élünk, itt nem igazán vannak távolságok.Kép

Nem is mondtam, de tegnap áttört az 5. fogacska, a jobb felsõ egyes!Kép

A szakvizsgám írásbelije hétfõn lesz, 9-tõl írok az IM-ben, ami azt jelenti, hogy már 6-kor a vonaton fogok ülni. Hogy õszinte legyek soha életemben nem írtam még büntetõ ítéletet (lévén, hogy közigazgatásban dolgoztam), úgyhogy nem tudom, hogy fogom megoldani. Majd nagyon szorítsatok, hogy elõtte tudjak esetleg ismerkedni, mert nem szabják meg az ülésrendet, és lehet egymásnak segíteni (állítólag). Szerdán pedig 13-tól lesz a szóbeli, és alig várom már, hogy valahogy túl legyek rajta. Már azt sem bánom, ha kivágnak, de most minden összejött, és sok egyszerre: tanulás, Martin, fogyókúra és lakásfelújítás. Ez utóbbi viszont jól halad, jövõ hétre be is fejezik az emberek. Sõt, úgyis mondhatnám, hogy a felsorolt 4 dolog közül egyedül a tanulás hagy némi kívánnivalót maga után. Meglehetõsen hiányosnak érzem a tudásomat.Kép Viszont az 5 éve államvizsgára vett kosztümömbe beleférek!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!
Adriék elõtt még gyorsan bekukkantottamKép

Heni!
Csábítgassalak még egy kicsitKép? Igaz nem írtam a menübe, mert váratlanul tegnap találtam ki: az elõbb vettem ki egy hatalmas túrótortát a sütõbõl (nyammnyammnyamm), eperöntet lesz hozzáKép Nem túlzok, ez a világ legjobb tortája, hát persze, hogy finn és 3/4 óra az elõállítási idejeKép Azért imádom a finn kajákat, mert tényleg a max. idõ 3/4 óra, de inkább fél óra, míg elkészül, és olyan finomakKép
Na jössz kóstolóra?????

Lasagne-recept (ez is finnKép)
húsalap: bolognai spagetti mártás, de teszek bele fokhagymát és sárgarépát plusszba (emiatt szaporábbKép)

sajtmártás:
5 dkg vaj
1 dl liszt
1 liter tej
20 dkg reszelt sajt
õrölt szerecsendió és zöldbors

Vajat lábasban olvaszd meg, add hozzá a lisztet és apránként, folyamatosan kevergetve a tejet, pár percig kell forralni. Vedd le a tûzhelyrõl és keverd bele a reszelt sajt felét és a fûszereket.

Összeállítás:
rétegesen rakd le egy kivajazott tepsibe: elõször a húsmártást, aztán a sajtmártást, aztán a lasagne-tésztalapokat.

Kb 3-4 réteg lesz belõle, a tetejét pedig szórd meg a maradék reszelt sajttal. Arra kell vigyázni, hogy magas tepsibe tegyed, mert a tésztalapok megdagadnak sülés közben.

175 fokon kb 50 perc a sütési idõ.
Próbáld ki, nagyon gyorsan megvanKép

Laura!
Mi a probléma??? Ugye csak a lakásmizéria miatt vagy rosszkedvû???? Gyere, mi felvidítunk!!!!

Andi!
Már nagyon rég meg akartam kérdezni, annyiszor utalgatsz rá, de még senki nem reagált rá. Miért vagy rossz kedvû???? Valami gond van otthon????? Csak akkor mondd ám el, ha akarod és nem kellemetlen itt. Ja és bocs, ha félreértettelek, de valahogy ezt vettem ki már régóta a szavaidbólKép
Küldök ilyeneket, jó?KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Na puszi, megyek gombát rántani.
Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!
Danimama! De jó, hogy itt vagy!Kép Most néztem meg Danit! Nagyon komolyan néz a csodaszép szemeivel! KépKép És szánom bánom, én tényleg ritkán reagálok mindenkire név szerint. Végigolvasom a termést napjában többször is, de mire az írásig jutok sok-sok mindent elfelejtek!
Most azt is kinéztem, hogy spániel kutusotok van. Közelebbrõl milyen? A tesóm amerikai cockereket tenyészt. Nagyon helyesek.

Zsuzsa!
Most aztán megnéztem Beát! Micsoda sûrû haja van!
Keresés gyorsítására házilag: a böngészõd lapon belüli keresés (Explorernél ctrl+F) parancsával gyorsan végignézheted, hogy emlegettek-e?

Dzsili!
Én rögtön láttam, hogy õk a reneszánsz apródok. Nagyon helyesek! Jó mulatást holnapra!

Szilvi!
Nagyon ügyes a sétáló Peti!

BMárti!
Én ajánlok neked egy jó kis igazi szemészt!
Az Új Udvarnál van a rendelõ, én ott csináltattam a kontaktlencséimet. Ti. ez is optikai szalon is, csak van benne doki.
Dr Bana Ildikó OPTI-QUEEN
Tel: 387-80-85
Bécsi út 57-61.
Nem tudom mi ez a fekete folt dolog, de tõlem a szülés elõtti vizsgálaton kérdezgette, hogy nekem van-e?

Cory!
Nagyon aranyos lehet Balu a macival!
Asszem egy egész picurkát irígykedem az alvós babák mamáira. De azért nem vészes. A "szopi all night"nek is megvan a maga varázsa!

Andi, Henke! Boldog Szt. Patrik Napot!

Mi csöndesen gyógyulgatunk, egyre kevesebb köhécs részemrõl, és Lucát is csak egyszer napjában kell porszívóvégre tûzni.
Tegnap óta Luca valami siratóének félét gyakorol, ami roppant hangos, mérsékelten dallamos eeeej-eeej-ekbõl áll KépKépKép.

Hogy ma mit eszünk, azt így 1/4 1kor még nem tudom, úgyhogy indulok intézkedni!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Dzsili: hatottak a drukkok! köszi! szuper a "szösszenet" -irtó jól néznek ki a fiaid! Ja, és a "kisagyát"-tól én is fetrengtem Kép

Zsuzsa: amikor olvastam a csípést, felszisszentem, szinte fájt.

Márti: a Jánosban voltunk, a gyerekosztályon csinálták, szuperül.

Danimama: jó, hogy újra itt vagy!!! Kép

BMárti: én is úgy tudom, hogy az úszó izé nem gond, de azért én megmutatnám szemésznek.

Lina: én a jelenlegi agyammal semmilyen vizsgát se tudnék letenni, úgyhogy le a kalappal elõtted !

Nyuszimanó: kérjük a túrótorta receptet, eperöntettel!!! Nyammmmmmmm...

Tomi egy hõs volt a vérvételen. Kíváncsian nézte az elõkészületeket és csak akkor sírt egy sort, amikor megszúrták. Utána szépen nézte, hogy csöpög a vére a csõbe. Lehet, hogy orvos lesz??? Kép Aztán, már kint, benyomta az
egész üveg tápszert, amit vittem neki. Ki se hûlt az alufóliába tekerve Kép Remélem, ma délután be tudok menni a leletért - azaz megjön valamelyik lányom idõben Kép
Dani ma az Erkelben nézi az osztállyal a Rosszl õrzött lányt, és ott alszik a nagynéniéknél. Zsófival meg ma délután csinálunk újra Bailey's-t!!! Az egyik barátnõjének lesz holnap a szülinapi bulija, oda visz belõle egy szép üvegben. De azért az egészet nem adom ám Kép Kép Kép

Este: zöldborsóleves, sajtos-tejfölös tészta.
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Márti!Kép
Naggyon tetszett ez a szemfestékes ötletKép, végül is igazad van! Zsani már elég nagy hozzá!Kép Különben is, a körmeit már lassan festeni fogjuk...Kép

Lányok!
Végre sikerült felgyömöszölnöm Zsani honlapját, ha van kedvetek nézzetek be hozzánk!Kép
[url=http://www.postaladaja.hu/zsanka" TARGET="_top]Zsanka honlapja[/url]

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Dzsili! Magunknak csak kisebb adagot szoktam sütni, kb.25-30 db, de most már a Réka miatt növelnem kell. Kép Anyuéknál kicsit népesebb a sereg, ott két serpenyõvel sütöm egyszerre és kb. 1 órát szoktam a kályhánál álldogálni!Kép Azt nem tudom, hány darab lehet, de 60 biztos. Nem tudom, miért szeretem csinálni, de tartok tõle, hogy néhány év, még néhány gyerek és nekem sem ez lesz a kedvencem!Kép

Szila, kösz a tippet! Kép

Márti, álomház csak álom marad!Kép Sajnos a költségvetés elég béna, az épülõre nem lehet jelzálogot felvenni, úgyhogy nem tudom, mibõl tudunk pénzt teremteni. Kép Meg aztán 2-3 héten belül le kéne tenni az asztalra 4 millát!Kép Ha gyorsan eladnánk a lakást ez még menne is, de tovább???!!!KépKépKép
A fogzásnál Rékának is nagyon kis szokott pirosodni a popsija, ebbõl tudom, hogy megint valamelyik fog rakoncátlankodik. Volt már igen-igen randa is, ami hónapokig tartott megfelelõ kenõcs hiányában.Kép

Danimama! Örülök, hogy megint itt vagy!Kép Majd mesélj ám Daniról, hogy mennyit fejlõdött azóta, míg nem jártál felénk!Kép

Lina! Szakvizsgához drukkok KépKépKépKépKépKép és gratula, hogy beleférsz a kosztümödbe.Kép Én a holnapi esküvõre egy nadrágkosztümöt szánok magamnak, de zabálni már nem lesz hely a nadrágban, éppen csak be tudom gombolni.Kép

Bogancsi! Tomi egy hõs, ismét!Kép Bailey's, igen???Kép Szerintem tényleg alkeszok vagytok, csak próbálod itt álcázni magad!KépKépKép

Mindig elfelejtek menüt írni, pedig tetszik az öltet.
Tegnapelõtt bolognai spagetti, tegnap lecsó, ma paprikás csirke.
Reggel Réka az apjával tojásrántottát reggelizett!Kép Úgy nézem, rá kell majd szoknom a reggeli rántotta készítésre, pedig ilyen szagosakat nem szeretek reggel csinálni.
Holnap jönnek a szüleim, úgyhogy õk fõznek.Kép

Zafi
zafi

Apropó, receptek!
Megkaptam emilen Stahl Judit receptkönyvét word formátumban.
Akit érdekel, küldjön egy mailt és postázom!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Nagyon rendesen végig olvasom ám a "termést", de mire az íráshoz jutnék, többnyire felébred, vagy valami egetverõ csintalanságot csinál .. vagy a megírt válaszomat egy(három) mozdulattal eltûnteti, mert újra indítja a gépet... rögtön 3-4x megnyomva a reset gombot, hogy a gépnek esélye se legyen visszakérdezni, hogy komolyan gondolom-e Kép .. ebbõl is látszik, hogy olyan nagyon rosszul nincs, de ma voltunk doki néninél, és még mindig zörög egy kicsit a tüdeje, ráadásul a füle is lobbos lett, pedig szippancsolom az orrát rendesen... hát akkor még rendesebben szippancsolom .. Kép Hétfõig még tuti szednünk kell az antibiotikumot (hát az valami elképesztõ, ha még lesz idõm, akkor leírom ... a férjem kdvence Kép) - úgyhogy talizni még biztos nem megyünk. Az viszont jó jel, hogy az egészséges rendelésre kell mennünk .. legalább nem szed össze újabb vírust...
Belegondoltam, hogy mi lehetett volna, ha az MMR-t is megkapja múltkor .. brrrrrrrrrrrrrrrr....

Henke, Andi
A táncért nagyon irigy vagyok ám... Kép Azt már mondtam, hogy régen skót táncoltam, és nagyon jól karbantartott... Már épp át akartam térni az ír táncra, mert a skóton nem fáradtam ki, de pont akkor jött a térdmûtétem, és az állóképességem meg a formám a múltté lett... Azóta meg ... Pedig nagyon jó lenne ...
Andi
Külön köszi az érdeklõdést!!!

Zsófi
Pont Neked írtam hasmenés-ügyben, amikor kikapcsolta Csengus a gépet... Szóval nála majdnem egy hétig tartott a hasmenés, szinte semmit nem evett... a Smectát nem volt hajlandó bevenni, és szopin kívül naponta ha egy korty vizet megivott, akkor már boldog votam. Elõször fõtt almát adtunk neki - de nem kellett. Közben a dokink ajánlotta a China nevû homeobogyót, hogy legalább azt a folyadékmennyiséget megkösse a szervezete, ami bekerül. A végén a natúr gesztenyemassza vált be, az végre megfogta a hasát .. olyan sikeresen, hogy nem is volt pár napig kaki Kép .. de onnantól kezdve jól volt, pedig kb. egy héttel késõbb voltunk hasi UH-on más miatt, és akkor még látszott a belein, hogy vírusfertõzése volt.

Laura
Az ügyvédi díj tényleg ennyi Kép Nekünk most szerencsénk lesz/van, mert egy ismerõs ügyvéd van, aki 0.5%-ért akarta megcsinálni a szerzõdést, és Apósom ragaszkodott a legalább 0.75%-hoz...
Most már szinte 100%, hogy Rákosszentmihályra fogunk költözni... pont a térkép szélére Kép

Olyan fincsi recepteket írkáltok, hogy néha kedvet is érzek a fõzéshez .. csak aztán kimegyek a konyhába, ahol kicsi a hely, meg hideg is van, úgyhogy maradok inkább továbbra is a leküldött kajánál... Bár a heti menü nem volt valami jó Kép Bár szerdán pl. Csenge megette a zöldbab fõzelékemet, és ez nagyon jó .. azóta sem evett szinte semmit, csak szopi... meg tejszelet... meg sajtos pogi... Máskor nem ilyenekkel etetjük, de mást most nem eszik, mi meg örülünk, ha bármit megeszik Kép Amúgy nagyon édesen ellenkezik... lehajtja az állát, forgatja a fejét, és édes hangon hajtogatja, hogy nem-nem-nem Kép

Az jegyzem ám, hogy ki szeret palacsintát sütni Kép .. én enni szeretem... nagyon ... KépKépKép

A képeket nagyon szorgalmasan nézegetem ám a profilokban... még ha nem is írom aztán le .. Kép

Csengus is harapdált egy idõben .. nagyon. Most azért már kevésbé.. "csak" a cicipödrés maradt meg változatlanul, és én azt is nagyon uuuuuuuuuuutálom

Nem tudom, Csenge alvókájával mi történt... délelõtt negyed11-kor kelt... aztán 1-kor megint beájult, és azóta alszik ... Remélem, most kibírja estig... mostanság ugyanis mindig elaludt késõ délután, amiatt 2 napja éjfél körül alszik el... Épp ideje lenne visszaállni a rendes kerékvágásba...

naszóval az antibigyó: elvileg egy por, amihez vizet kellett engedni, szigorúan csak egy bizonyos pontig. Párom csinálta meg... hát azt a káromkodást... ugyanis ahogy az elsõ csepp belekerült a flakonba, az elkezdett habzani, lehetetlenég volt megállapítani az éppenhogycsak áttetszõ flakonon keresztül, hogy még mennyi is kell bele ... Aztán az íze... szag alapján elképesztõen édes lötty, igen erõs Donald-rágó szaggal.. Gondolom azt hiszik, hogy a gyerekek ezt szívesen beveszik .. hát Csenge nem szívesen... Már ha meglátja a kanalat, a lakás legtávolabbi sarkába próbál menekülni .. Kép

... na gyorsan elküldöm, még mielõtt eltûnik a kisregényem ...

sziasztok
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépek a kedves szavakat, sokat segítettetek! Kép Kép Kép
Már jobban is vagyok. Kép
És az ügyvédhez való tanácsokat is köszönöm! (Hát, akkor marad õ.)

- Apának vannak a munkahelyén gondjai, és ez érthetõ módon bennünket is megvisel.
- Anyukámnak dettó.
- Több, mint egy hete rossz a mosógépünk. Igaz, mosok kézzel, de a 60 fokos fehér programot nem tudom s.k. elõadni, így Romi body helyett már napozókat hord, én meg apa alsónadrágjait... Kép A szerelõ meg csak sumákol és hiteget...
- Kedzem érezni, hogy terhes vagyok: jelentkezik rajtam a 3. harmadra oly jellemzõ fáradékonyság, szívdobogás, lábdagadás, stb.
- Romi mostanában áll át a napi 2 alvásról egyre; viszont ha de. nem alszik, még rettentõen nyûgös az ebédnél...
- Anyukám leállította a házunk eladását, de persze ha el akarunk költözni itthonról, sírva fakad. Így építkezés helyett valami házbõvítést kéne eszközölni, de ebbe most nincs kedvem belegondolni sem.
- Annak a néninek szeretnénk a lakását megvenni, akit ápolgatunk. A lakás önkormányzati, és annyi utánajárás van vele, hogy csak na, és mind én intézem, mert apa dolgozik.

Más bajom, azt hiszem, nincs. Kép

Még egyszer köszönöm mindenkinek a pozitív hozzámállást, legközelebb mindenkinek személy szerint is írok!

Sziasztok: Lauráék

Mai hami: bableves füstölt husival + rizsfelfújt, holnap pedig lecsó lesz a mélyhûtõbõl.
p_laura

... most olvasom, hogy összeforrtam Csengussal, és én is "szedem" az antibigyót... hát nem .. csak õ... nekem eszem ágában sincs!!!
... drukkoljatok, hogy ne is kelljen szednem ... Kép ugyanis baromira fáj a torkom...Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Már megint lemaradtam, mint a borravaló. Anya telefonált reggel, hogy délután jönnek, így még a délutáni pihenõidõm nagyrésze is elmet a gyors rendcsinálásra. Mostmár készen vagyok mindennel, amit csöndben is meg lehet csinálni, úgyhogy amíg Lacika fel nem ébred, vagy Anyáék meg nem érkeznek, igyekszem behozni valamicskét a lemaradásomból. Kép

Márti! Köszönjük a gyógyokat! Az én hangulatomon már a napsütés is segít, fene bánja, ha hûvös van! Kép Ráadásul Életem Párja kivett egy nap szabit hétfõre! Kép Akkor lesz a második házassági évfordulónk! Kép Az ünneplésen kívül azért még gyorsan beszerveztem egy-két dolgot, orvul bejelentettem fodrászhoz, és szemészetre is (utóbbira velem együtt). Kép Ráadásul olyan mázlim volt, hogy amikor elsétáltam idõpontot kérni, éppen nem volt senki a fodrásznál, Lacika meg elaludt a babakocsiban, úgyhogy gyorsan én is meg lettem nyírva. Kép Rám fért már... Ma éjjel már valamicskét aludtam is, de nem merem elkiabálni, hogy jó irányba alakulnak a dolgaink... (kopp-kopp-kopp még így is Kép). Kép

Dzsili! Akkor nekem könnyebb a helyzetem, mint neked! Én csak a Milka alpesi tejcsokoládénak nem tudok ellenállni. Kép Különös tekintettel a levegõs változatra (Luffle?). Kép nyam-nyam Kép Reménykedve várom a nyarat, mert ha meleg van, akkor nem esik jól a tömény csoki, talán akkor majd meg tudom állni, hogy ne habzsizzak... Kép csak egy kis Magnum jégkrémet... KépKépKép

Henke! Várom a levelet! E-mail-t kapni tán még a Milka csokinál is jobban szeretek! Kép
A háború ügyén én is ki vagyok akadva. Életem elsõ továbbított levele a fehér szallagos tüntetõs, amit Ágci küldött ma. Kicsit önértékelési válságba is zuhantam tõle, mert ugye én vagyok az, aki nagy pofával közölte, hogy SOHA nem küld tovább semmit, sõt, azonnal töröl mindent, amiben a "küld tovább" felszólítás szerepel. (Ha valaki nem kapott: Március 23.-án vasárnap tûzzön ki egy fehér szallagot a ruhájára, aki ellenzi ezt a háborút! Világméretû tüntetés! Kép Vajon hol kell az ilyet engedélyeztetni? Kép)

Gorsi! Gyógyokat köszi! Mennyibe kerül manapság a gyermekfelügyelet? Egy ismerõsöm (szintén kicsi gyereke van) talán elvállaná néha Lacikát, de nem akarom ingyen elfogadni, õ meg úgyse fog árat mondani. Persze ez még nagyon a jövõ zenéje, elõször össze kellene barátkoztatni a gyerkõcöket, és persze a pótmamát is meg kellene ismernie és el kellene fogadnia Lacikának. Annyira csak hozzám van szokva, hogy tuti nehéz lesz, de azt nem akarom, hogy végig sírjon utánam.
Harapós korszaka Lacikának is volt. Szerencsére a cici harapásról elég hamar leszokott. Mindig azonnal elvettem tõle, és jól meg is dorgáltam, hogy nem szabad, meg hogy fáj Anyának, stb. Õ is mindig a szopi végén csinálta, úgyhogy nem volt nagy büntetés, hogy elvettem tõle a cicit, ha megharapott. Kép Talán annyit változtattam a szokásaimon, hogy nem tukmálom, ha jelzi, hogy elég, akkor azonnal abba hagyom a szoptatást, nem próbálom rávenni, hogy egyen még. A csak úgy, össze-vissza harapdálásért meg (szégyenkezve bevallom) jól visszaharaptam. Hatott! Kép

Nyuszimanó! Donci alvókája miatt vadul irígyellek! Ha Lacika ennyit aludna, nekem is kedvem támadna a kistesóhoz! Kép Vagy legalább a technika gyakorlásához. Kép

Szila! Egyelõre azért jó még ez az új cipõ, de szivesen mennék majd veled újat nézni! Sõt, akár máshova is, olyan mehetnékem van, most, hogy végre süt a nap! Szombaton bemegyünk a belvárosba, Laci alkatrészeket akar venni a géphet (ha vasárnaptól eltûnök, se sértõdésre gyanakodjatok! Kép), mi meg elmegyünk vele kicsit flangálni. A Corvin mellett van valahol az üzlet, ahova megy, arra felé igazán bõven van választék boltokból. Vasárnapra nagy sétálást tervezek, hétfõn meg megyünk a Deák térnél lévõ OFOTÉRT-be, remélem azon a környéken is lesz majd egy kis idõm nézelõdni. Úgy hiányzik az a laza flangálás a városban, tudod, amikor az ember nézegeti a kirakatokat, minden konkrét cél nélkül, csak úgy, ráérõsen... Kép

Hû, de sokat írtam, és még csak az archiv végéig értem el! Lacikának piros pont, amiért eddig hagyott Babanetezni. Kép Mostmár elküldöm, amit írtam, mert bármelyik pillanatban megjöhetnek a szüleim.

BMárti

BMárti
bmárti

Ja, kaja: szerdán adóbevallottam, úgyhogy pizza volt, csütörtökön spenót fõtt krumplival és tojással, tegnap meg sajtos-tejfölös tészta. Ma Anyukám disznótoros kóstolót (hurka-kolbász) hoz, átjönnek rá a Nagybátyámék is, szóval buli lesz! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

.. azt el is felejtettem írni, hogy Csenge kedvence újabban a pók Kép (puuuu)... minden könyvben azt keresi meg, és rettentõen boldog tõle .. fene az ízlését .. KépKépKépKépKépKépKép

2 és 3/4 órát aludt ... majdnem világcsúcs Kép

R.

rebi

Sziasztok!

Henke! Ha majd írsz, azt a gombás-besameles palacsinta receptet is írd meg nekem légyszives! Kép

Danimama! Sok mindenben egyetértek veled, már én is ott tartok, hogy a magánleveleimre nem válaszolok (pl. neked Kép), mert elsõ a Babanet. Néha én is úgy érzem, hogy le kellene szokni, mert ez már függõség. Ugyanakkor annyi hasznos infót kapok itt, meg olyan jó a társaság, hogy már akkor elkezd hiányozni, mikor arra gondolok, hogy nem kellene ennyi idõt rászánni. Kép
A profil képekkel meg én úgy vagyok, hogy amikor valaki írja, hogy új képet tett fel, akkor azt azonnal megnézem. Meg sokszor csak úgy is megnézegetem a képeket, ha van egy kis idõm. De írni nem szoktam, mert egy "jaj, de aranyos" nem mond el semmit arról, amilyen tüneményes minden kisgyerek. Az osztálytársak meg még annál is csodálatosabbak, édesebbek, aranyosabbak és ügyesebbek, mint amilyen egy átlagos kisgyerek! Kép

Zsuzsa! Dehogy ráse! Azonnal megnéztem, KépKépKépogtam itt magamnak a monitor elõtt, hogy milyen édes Bea, és mentem tovább, egy fokkal vidámabban, mint amilyen elõtte voltam! Kép
Az esküvõ fórumon láttam hasonlót, mint amirõl írsz. Ha valaki egy hozzászólásom alatt a "válasz erre" gombra kattintva írt valamit, akkor én kaptam egy e-mailt, hogy válaszom jött. Nekem is nagyon tetszett ez a megoldás, bár az is igaz, hogy érdekes mindent végigolvasni, mert sokszor másoknak címezve írtok olyasmit, ami engem is érdekel, és akkor arcátlanul azonnal belebeszélek. Kép

Dzsili! Teljesen megérintett a nosztalgia! Jaj, de sokáig meg voltam róla gyõzõdve, hogy az én Apukám mindent meg tud csinálni, és bármitõl meg tud védeni! De jó volt kicsinek lenni... KépKép

Szilvi! Én is azt hittem, hogy botlábam van, azután valahogy a baráti köröm elvonszolt tánciskolába (társastánc), és úgy élveztem, hogy csak na! Kép Petinek meg gratula, mindig újra meg újra megdöbbenek ezen, hogy 5 hónappal fiatalabb, és kb. azokat a dolgokat csinálja, amiket Lacika! Kép

Na, Lacika ébredezik, õseim még sehol, de mostmár csak eldugulok végre! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Dzsili: köszi az együtt érzést KépKépKép

Bogancsi: komoly, hogy nem szeretem Kép Egyszer 3 napig azon éltünk egy táborban, aztán a koleszban is brutál mennyiségek készültek. Azóta nem bírom! Kép

Márti: hát elég húzós. Szerencsére csak az elsõ két órán voltam komolyabban beteg. Ma már jól vagyok, csak ebben a témában kiszámíthatatlan volt, mennyit tudnak. És még a vártnál is jobban szét vannak szóródva. De úgy néz ki, a mai óra sokaknak segített Kép

Danimama: örülök, hogy visszajöttél Kép

Borcsa: nagyon furcsa is ám, hogy Balu nem cicizik éjjel Kép Sokszor hiányzik is. Fõleg most, hogy sokszor nem vagyok itthon reggel, mikor felébred.

Laura: az ügyvédek általában 1-2%-ot kérnek "munkadíjként".

A mai nap már sokkal jobb volt a suliban Kép Balu sokkal jobban van Kép Elhatároztuk, hogy elmegyünk vásárolni, és gyalog megyünk. Balut felöltöztettük, erre hozta a motorját, úgyhogy motorral mentünk Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?