Hú, mennyit írtatok, alig bírok visszaolvasni!
Először is, a finishelőknek kitartást ebben a nagy melegben. Még pocak nélkül is nehéz elviselni ezt a meleget, szóval kitartás!!
Móni, Eszter nagyon szép gyerkőc, és nagyon hasonlít rád! Ha nem lesz nagyon hideg a Balaton, lehet, hogy bevisszük egy kicsit Sárát is. Felbuzdulva a példátokon
Móni30, már neked sincs sok hátra!!Aztán nemsokára már babástól együtt jöhesz a szopiklubba
Volt most hétfőn is, jó volt.
Tiop, Zsaninak gratulálok a játáshoz! Nagyon ügyes! Anettnak meg BOLDOG NÉVNAPOT utólag is!!
Pilla, Laurának boldoghófordulót így utólag is!
Kati, Levi naggyon édes!!!Látszik, hogy mennyire szeret pamncsizni.
Henus, nem semmi az a szalonnabőrös kép
Tudják a gyerekek, hogy mi a jó
Sára is csak azt enné szíve szerint, amit mi.
Szantre, Márk is nagyon szép, mennyit nőtt megint! Igaza van Gigának, szerintem is várnod kellene még a mancslenyomattal, mikor már lazán tartja magától is a kezecskéjét. Én fél éves szülinapjakor csináltam, persze lehet már sokkal hamarabb is. Csak akkor jutott eszembe.
A babataliban én is benne lennék. A hétköznap nekünk is jobb lenne.
Andibab, nem semmi Kismanód van
Most elfogott egy kicsit az irigység ennyi szülni készülő kismama olvastán. De jó lesz nektek, nemsokára!!
Klmaria, gratulálok Alexának a felálláshoz!
Holnap ballagásra megyünk egy barátunk fia ballag
az ált. iskolából, vasárnap indulunk a Balatonra, onnan pénteken egyből Budára a Petőbe az évfolyamom(köztük a legjobb barátnőm) diplomaosztójára. (Én is most diplomáztam volna, de nem bánom, mert van egy fantasztikus lányom. Majd két év múlva
Ahol most vizsgáztam, az egy másik suli, az "egyszerűség " kedvéért két suliba járok...na jó, a Petőben most halasztottam, de jövőre folytatom nappalin. Szép történet lesz...Na de nem is tudom, miért írtam ezeket most. Csak azt akartam mondani, hogy zsufi programunk lesz az elkövetkező napokban.
Szép estét nektek!
Katica