Új privát üzeneted érkezett!

Hogy mim? :D (Ennek utána kellett olvasnom, nem állok még a tudományok ilyetén magas fokán). 14 nap, úgy gondolom.

Tesztelésen nem gondolkozom még.
Vendég

Krisz: igen,sajna dolgozom,szerintem megint 10ig,és a párom is holnap este jön haza valamikor,de már elhúta előttem a mézes madzagot,mert elújságolta,hogy élete legjobb szülinapi ajándékát találta nekem Kőszegen,de persze nem mondja meg mi az 8)
vedresandi

Andi,

Ha megmondaná nem lenne meglepi. Imádom a meglepiket. :lol: :lol:

Nagyon aranyos, biztos valami szupit vett neked. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is imádom a meglepit!
Vendég

El se tudom képzelni mi lehet,mert gyakorlatilak inkább őt szeretném már,mert 2 napja nem láttam.
Ahogy őt ismerem,biztos nagyon fogok örülni!
vedresandi

JAj az esküvőkről jut eszembe! Látta valaki tegnap a Fábryt?
Vőfélyek voltak benne és az egyiknél a tojást kellett a gatya alatt átvinni az egyik lábon fel a másikon le! Na a csaj először kívül akarta, aztán amikor belül csinálta, akkor meg mondta a lábszár közepénél, hogy nem ér továbba keze, mert a kezét dugta a gatya alá! Tök égő volt! Aztán mondták neki, hogy is kell!

Én így csináltam:

Kép

Kép
Vendég

Andi! Én is kíváncsi vagyok mit kapsz! :roll: Remélem megmondod majd!
Vendég

Krisz: Tb-s doki küld, ez az eljárás.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Aha! értem!
Vendég

Krisz: Na ezért nem lesz nekem vőfélyem, igaz egyelőre esküvő sem....

jaimee

Andi,

de jó neked, az én férjecském nem szereti a meglepiket (ennek következménye hogy nekem se szokott okozni). Sajna nem veszi figyelembe hogy én viszont nagyon szeretem.
Ugye majd elárulod mi volt. :)

Christel, megy a drukk ezerrel

madiani

Lányok, bejelentettem a várandósságom tényét az osztályon, ahol dolgozom (csak pasik dolgoznak) Őszinte döbbenet ült ki az arcukra, majd megkérdezt ez egyikük, hogy és ez már biztos???? Nem értettem hirtelen, hogy gondolta, szerinte most fogunk hozzá?? Hát eléggé turbó fokozatra kéne kapcsolni, hogy karácsonyra meg is szülessen. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Ani: nem dobsz egy görbét?

jaimee

Ani, tényleg, hogy vagy ma, két nappal a nem várjuk előtt? Fáj a hasam...
Vendég

Krisz:még sejtésem sincs mi lehet!Ugyan utalt rá,hogy régen beszéltünk róla,de elég sokat kommunikálunk,lövésem sincs mi lehet.Természetesen ha publikus,megosztom veletek!!!
vedresandi

Hát ez a tojásos dolog biztos, hogy érdekes, én ezért választottam nyugodt vőfélyt, nem szeretek annyira a közzéppontban lenni ilyenekkel. De jó stósz, ha nem velem csinálják, tetszik. Aki bevállalós, annak szuper (na, meg persze a közönségnek is szórakoztató).

Andi,
én is kiváncsi vagyok arra a hiper-szuper ajándékra...

Jaimee,
én is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezek a pasik...
sirkici

Na,helyettesítem a vonalzómat,mert babonából nem teszek fel újat,a másik meg valamiért nem műxik!
vedresandi

Jaimee! Ezek a pasik! És még minket tudnak hülyének nézni!

Sirkici! Nálunk is csak ez az egy játék volt, amit előre megbeszéltünk, mert mi is mondtuk, hogy nem nagyon kell, de nem is volt rá szülség, mert olyan jó volt a hangulat! És már lassan 3 éve volt!

Andi! Akkor Neked most csak ez kell:++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Krisztinka,
értem, nem is azért, irigyellek, hogy be merted vállalni!
sirkici

Akkor mostmár én is lelépek, mindjárt lejár a munkaidőm, legkésőbb hétfőn jövök.
Addig is mindenki vigyázzon magára, a kismamik plusz még a babókra is!
sirkici

Szia Sirkici! Jó hétvégét!

Chris: Neked egy nagy kalappal holnapra, majd gondolok rád! :wink: :wink: De úgyis ötöst kapsz, hidd el!

Andi: Boldog szülinapot holnapra!!!! Isten éltessen sokáig! :D :D :D

jaimee

Dzsémi:köszi :lol:
Most olvstam,hogy bejelentetted a mhelyeden...elég vicces faszikkal dolgozhatsz.És a gyapjú szagú mit mondott???? :lol:
vedresandi

ANdi: Viccesek és még én jöttem zavarba. :oops: :oops: Gyapjúszagú nem volt ma. Be köllött jelentenem, mert már pletyka szinten terjengett a folyosón a hír és nem akartam, hogy mástól tudják meg.

Jelentem, a reggeli után az ebéd is problémamentesen lecsúszott, talán nem kiabálom el, ha azt mondom, hogy a rókafalkából már páran távoztamk. :D :D :D

jaimee

Dzsémi:lassan várható volt,hogy a rókafalka elhagy téged,hiszen már a 13. hétben vagy!!!! :wink: Gratulálok hozzá! :lol:
vedresandi

Andi: Köszi! :D

jaimee

Kép 2. görbe

Itt a görbém, amugy mensinek semmi jele (elötte szokott fájdogálni a hasam), de még semmi :)

madiani

Most megyek babázni a barátnőmhöz. Lehet hogy este már nem jövök, de reggel teszt után mindenképp jelentkezem. Pápá

madiani

Ani!
Küldöm a hőfenntartó energiákat!!!!
vedresandi

Hát, Ani.....No, nem mondok semmit. De a görbuszod piszok biztató!
Remélem, hétfőn arra nyitom ki a gépet, hogy eggyel több kismamánk van. :wink: :wink:

jaimee

Ani! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ holnapig és holnap pedig............................... :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZiasztok,jó hétvégét,én Bubóra El!!!

Pussz mindenkinek!!!
vedresandi

Neked is Andi!
Vendég

Jaimee!
Köszi! :wink: Remélem igazad lesz! :wink:

Lányok!
Búcsúzom! Holnap este jövök.... Addig is jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok! :D

Chris: hatalmas kalappal a holnapi államvizsgához!

Ani: neked pedig nagy -nagy drukk a teszthez!!

Úgy tűnik minden rendben van a csodaszép babácskánkkal...Aki:

KISFIÚ

Méretek:N B 5 mm, BPD: 39,2 mm, HC 145,7 mm, AC: 125,7 mm; FL: 26,1 mm. Becsült súly: 220 g. Ez megfelel: 18+0 -nak. :D :D

Teszek fel képet majd, de csak 2 D-t mert 3D-ben nem tudták jól elkapni a kis örökmozgót :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszönöm a drukkokat!! Most már nyugodtabban megyek a magzati kardiológiára, mert azt mondta a doki, hogy hibátlan a szívecske..Elsírtam magamat.... :oops: :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kaptam képet a Kincsem fütyikéjéről :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni! Nagyon nagy gratula a kis tököshöz! De jóóóóóóóó!
Vendég

HENI: Jujj, de jó!! Akkor bejött a megérzésed!! :lol: :lol: Gratulálok hozzá nagyon!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

jaimee

Heni!
Nagy nagy gratula a kis tököshöz :) Kisfiút éreztél, és az is lesz :) Gondolom, nagy az öröm :)
Vendég

Heni,

Nagyon nagy gratula a kis pöcsöshöz, és sok boldogságot hozzá. :lol: :lol: :lol:

Chris,

Egy kalappal holnapra, és ne feledd mi nagyon szorítunk neked. :lol: :lol:

Ani,

Én is küldöm a ++++++++++ hőfenntartó energiákat, és várjuk reggel a zebrás teszted. :lol: :lol:

Jaimee,

Jó hétvégét neked. Pihenj sokat. :lol: :lol: :lol:

Krisz,

Neked is kellemes hétvégét. :lol: :lol:

Andi,

Neked meg jó bubózást estére. :lol: :lol: :lol:
És pihenj a hétvégén, mert ha megjön hozzátok a kis baby nem nagyon lesz időd pihizni. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Olik!
Semmi gond, ne viccelj! :wink:

Kriszti!
Én mindenképp akarok iylen jó kis játékokat. Nagyon sok lakziban voltam már és én anyira bírtam ezeket. Akár a tojásos játék, akár a cipőből ivás.... én így nőttem fel. :lol:

Nóri!
Akkor mától Földimnek szólítalak! :lol:

Heni!
Na ugye, én megmondtam! Gratulálok!!!!!!!

babszika

Heni

Gratulálok a kisfiúhoz!

Chris

Nagy-nagy drukk az államvizsgádhoz!

Midiani, Bíborlány üdvözöllek benneteket! Hihi nekem is csak két nap van vissza! De én már leírtam ezt a hónapot, nem tudtuk kihasználn :( .Nektek viszont mennek a ++++++++++++++++

KépKépKép
bambika

Krisztinka, Jaimee, Betsy, Judy, Bambika, Ani, Babszi: nagyon nagyon köszönöm a gratukat! Bízom benne, hogy a kardiológus kedden méginkább megerősíti, hogy a szívecskéje rendben van :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!

Gratulálok a kicsi fiúhoz!!!!!

Örülök hogy minden rendben van vele, és a kardiológus is csak megerősíteni tudja majd, hogy makk egészséges!!!!!
Vendég

Szia Ditke!

Köszönöm :D :D :D

Ritkán írogatsz ide... :( Nálatok mi újság?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Olvasó üzemmód!!!!!!!! De azért mindenkinek drukkolok ám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem várom pirit, de szerintem vasárnap jönni fog!!!!!! :roll: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Akiknek még nem jött össze - ezt kívánom
Kép Kép
..és később ezt
Kép Kép Kép Kép
..vagy
Kép
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia