Krisz: igen,sajna dolgozom,szerintem megint 10ig,és a párom is holnap este jön haza valamikor,de már elhúta előttem a mézes madzagot,mert elújságolta,hogy élete legjobb szülinapi ajándékát találta nekem Kőszegen,de persze nem mondja meg mi az
JAj az esküvőkről jut eszembe! Látta valaki tegnap a Fábryt?
Vőfélyek voltak benne és az egyiknél a tojást kellett a gatya alatt átvinni az egyik lábon fel a másikon le! Na a csaj először kívül akarta, aztán amikor belül csinálta, akkor meg mondta a lábszár közepénél, hogy nem ér továbba keze, mert a kezét dugta a gatya alá! Tök égő volt! Aztán mondták neki, hogy is kell!
de jó neked, az én férjecském nem szereti a meglepiket (ennek következménye hogy nekem se szokott okozni). Sajna nem veszi figyelembe hogy én viszont nagyon szeretem.
Ugye majd elárulod mi volt.
Lányok, bejelentettem a várandósságom tényét az osztályon, ahol dolgozom (csak pasik dolgoznak) Őszinte döbbenet ült ki az arcukra, majd megkérdezt ez egyikük, hogy és ez már biztos???? Nem értettem hirtelen, hogy gondolta, szerinte most fogunk hozzá?? Hát eléggé turbó fokozatra kéne kapcsolni, hogy karácsonyra meg is szülessen.
Krisz:még sejtésem sincs mi lehet!Ugyan utalt rá,hogy régen beszéltünk róla,de elég sokat kommunikálunk,lövésem sincs mi lehet.Természetesen ha publikus,megosztom veletek!!!
Hát ez a tojásos dolog biztos, hogy érdekes, én ezért választottam nyugodt vőfélyt, nem szeretek annyira a közzéppontban lenni ilyenekkel. De jó stósz, ha nem velem csinálják, tetszik. Aki bevállalós, annak szuper (na, meg persze a közönségnek is szórakoztató).
Andi,
én is kiváncsi vagyok arra a hiper-szuper ajándékra...
Jaimee,
én is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezek a pasik...
Jaimee! Ezek a pasik! És még minket tudnak hülyének nézni!
Sirkici! Nálunk is csak ez az egy játék volt, amit előre megbeszéltünk, mert mi is mondtuk, hogy nem nagyon kell, de nem is volt rá szülség, mert olyan jó volt a hangulat! És már lassan 3 éve volt!
Andi! Akkor Neked most csak ez kell:++++++++++++++++++++++++++++
Akkor mostmár én is lelépek, mindjárt lejár a munkaidőm, legkésőbb hétfőn jövök.
Addig is mindenki vigyázzon magára, a kismamik plusz még a babókra is!
ANdi: Viccesek és még én jöttem zavarba. Gyapjúszagú nem volt ma. Be köllött jelentenem, mert már pletyka szinten terjengett a folyosón a hír és nem akartam, hogy mástól tudják meg.
Jelentem, a reggeli után az ebéd is problémamentesen lecsúszott, talán nem kiabálom el, ha azt mondom, hogy a rókafalkából már páran távoztamk.
Kriszti!
Én mindenképp akarok iylen jó kis játékokat. Nagyon sok lakziban voltam már és én anyira bírtam ezeket. Akár a tojásos játék, akár a cipőből ivás.... én így nőttem fel.
Midiani, Bíborlány üdvözöllek benneteket! Hihi nekem is csak két nap van vissza! De én már leírtam ezt a hónapot, nem tudtuk kihasználn .Nektek viszont mennek a ++++++++++++++++
Krisztinka, Jaimee, Betsy, Judy, Bambika, Ani, Babszi: nagyon nagyon köszönöm a gratukat! Bízom benne, hogy a kardiológus kedden méginkább megerősíti, hogy a szívecskéje rendben van