helóóó!
megismertek mééég??
bocsi, h csak így eltűntem, de bekrepált a net, pontosabban a párom megbotlott az inertnetkábelben, és így kiment az egész. a szerelők meg ennél előbb nem értek rá kijönni
de most már okés, és rem., h a drágám nem bukik többet orra benne
visszaolvastam, azért jó sokat írtatok. megpróbálok reagálgatni mkinek. beszéltem egy otthoni bnőmmel, azt mondta, h 40 fok körüli értékek vannak!!! úristen, h bírjátok?
nah szal, először is a mese-témám
örölök, h ezek szt nem vok komplett hüe, és akkor ezek is valszeg csak a hormonok.. én elég sokat szoktam a neten barangolni, és most, amíg nem vlt, az erre szánt időmet mesenézésre használtam. van 1-2 videonk, amit már a babának kaptunk otthonról - micimaci minden mennyiségben, tom & jerry, meg ilyen kis ariságok
tök megszerettem őket.
székrekedés
köszi mkinek a vszokat! próbálkozok majd folyamatosan, meg azért előszeretettel gyűrök le minden reggel 2 szelet (v. mi) aszalt szilvát, azért jobb a helyzetem, mint eddig vlt, de még mindig nem pörfikt sajna..
bkocsi
én kemény mózeseset akarok asszem. olllyan jókat láttam. egyébként azt mikor szokás beszerezni? v ez egy tök hülye kérdés, és akkor kell megvenni a kocsit, amikor megvan az ideális? amúgy cas, írtad, h akkor praktikus, ha nem csak 1 babát tervezünk - hát a tesó még csak egy naon távoli terv, de ha minden jól megy, és még akkor is úgy gondoljuk majd, akkor jönni fog ő is..
róka
nálam is volt már 2x, rohadjon meg!!!
erre keltem fel a múlt héten vlmelyik reggel, aztán még aznap du. is meglátogatott - szerencse, h betettem a gépbe +1 adag ruhát, mert kül. elindulok sétálni, és ott kap el. napközben egyébként elég sokat émelygek, de eredmény szerencsére eddig még csak ennél a 2nél vlt. pedig eszem a kekszet reggelnte rendesen. nemér
kaja - kilók
én se tom, h mennyit híztam, de sztm nem tarthatok soknál. a rokonság szt nem növök, csak kerekedek. a kajával komoly gondjaim vannak, az émelygés miatt nem naon megy. a szagokra extra érzékeny vok, ha a számhoz emelek vlmit, amit fél percel azelőtt kívántam, és megérzem az ízét, pűű..
kismamacuccok
én vettem már 1-2 gatyát, de nem naon vettem fel őket
a sima cuccaim nagy része is rámjön még, úh inkább azokban flangálok, vh jobban érzem magam bennük. de aztán mostmár lassan el kell kezdenem hordani a kismama gatyókat sztem. melltartót is vettem rokonzat tanácsra, de az se vlt még rajtam, sztm bazi nagy is egyébként
benszi,
hű basszus, sajnálom a porckorongsérvet!
nekem a hátam szokott néha fájni, de azt mondom én is, amit cas, h ez a te gondod mellet abszolút hanyagolható.. kitartás!!!
eléggé megkésve, de
szeretettel köszöntelek én is sznapod alkalmából!
szilvi,
igen, én zaklattalak állandó jelleggel az rr kazival
nyugi, én még ott sem tartok, h belenézzek
pedig amúgy naon szívesen csinálnám (ha nem olyan gázos), mert azt veszem észre magamon, h óvom 2nket, így sokkal kevesebb dolgot csinálok, és mozgáshiányom van. pedig rengeteget sétálok.. fura!
hajhullás
nekem még nincs, mondjuk alapból kicsit problémás vagyok ezen a téren is, vitaminhiány stb, de nem vettem észre, h jobban hullana, mint a terhesség előtt.
most asszem ennyit tudok hozzászólni a dolgokhoz, jó hosszú lett így is, bocsi mkitől, de be kellett hoznom a lemaradást.
jóéjt!