Új privát üzeneted érkezett!

Durumka - vagyis a pici lányhoz!

Én találtam egy viszonylag olcsóbb bababoltot. A Lehel tér mellett. Majd a nyáron ellátogatunk oda.
http://www.babadiszkont.hu

Én is gondoltam már arra, hogy tornázgatni kellene egy kicsit.
Nekem már kb. 2 éve megvan R. Réka terhestornája. Amikor megvettem csináltam.... elég kemény még baba nélkül is.

Konyhafelújítás....... nekünk most lesz kb a hónap végén. :shock:
De legalább szép lesz.

Pusssz

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvia!
Meglátod újból belerázódsz a háziasszonyosdiba!
Kia!
Én is 16éves koromig Békáson éltem a Duna felől és imádtam!
Vendég

Szilvi
Ne aggódj, simán bele fogsz rázódni a háziasszonykodásba, szerencsére a hormonok erről is gondoskodnak! Később majd le se lehet lőni, annyit fogsz otthon pakolászni, rendezkedni, főzőcskézni, soppingolni!
A terhesség szerencsére 9 hónap, addig van időnk felnőni a feladathoz!
Persze a nagy meglepetés akkor jön, amikor megvan a baba, és semmi sem úgy működik, ahogy azt az ember szépen eltervezte előre... :lol:
Ja, és én is utálok vasalni, addig szoktam, míg Sebi alszik, és közben berakok vmi filmet, hogy ne unjam magam halálra. :)
Szóval ne sürgesd magadat, mindennek eljön az ideje, egy poz. terhességi teszttől még senkiből nem lett egy csapásra házitündér és tündéranyuka egyben! :lol:

Kia
Cas-Cos nem gond. :) A Cas a Saciból jön, így már van is egy kis értelme... :)
Én is laktam Békáson 4 évig (szintén a Duna felőli oldalon, mint Benszi), aztán még jópár helyen a kerületben, de most a kórháztól nem messze lakunk.
Balaton: azért előtte menj el a dokidhoz, vizsgáljon meg, nem nyíltál-e. Mert ha igen, tuti letilt a Balcsiról. :( Sajnos amint elkezd nyílni a méhszáj (nekem pl. Sebivel már a 25. hét környékén kezdett, aztán még jól túl is hordtam), megnő a fertőzés veszélye. :(
Mi is készülünk vidékre is nyaralni, ahol tuti megyünk strandra, aztán egy hónappal később a tengerhez, én is úgy időzítem a dokilátogatásokat, hogy előtte rám tudjon nézni, minden oké-e.
Babadiszkont: Sebinek onnan vannak a bútorai. Ott volt a legolcsóbb, és volt is nekik raktáron mindig amit épp akartunk. De katalógusból amit lehet beszereznek.
Konyha: jó meló, de biztos szép lesz! :) (Tényleg, egyre több fotóval lógok ide, pocak, meg konyha, ezeket ígértem már meg... :))

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Én a hegy felőlin élek már 4 éve... A kilátás csodálatos- ez tetszett meg először, de mostanában a zaj kezd kellemetlen lenni. Pár év múlva költözni kell..
Jó itt, de egy családi ház.... maga a tökély. (főleg, hogy Szabolcsi vagyok.)

A Balaton, persze, csak is azt fogom tenni, ami Manónak a legjobb.

Megyek, takarítgatok egy kicsit, így a mai torna letudva :)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép

Sziasztok!

Az ígért táblázat.

Hogy bírjátok ezt a meleget? Mi elég nehezen.

Benszi!

És a dokid mit mond a szüléssel kapcsolatban? Szülhetsz normál úton vagy császár lesz belőle? Vagy ez még túl korai megkérdezni?

Jaj csajok olyan nagy dilemmában vagyok, bár ez a kérdés még nem annyira aktuális, de akkor is nagy gondban vagyok.
A történet a következő:
Nekem van egy lakásom, ami a nagymamámé én vagyok a tulajdonos, de ő a haszonélvező. Anyukám jelenleg albérletben lakik, akit nem szeretnék, hogy ott lakna. De ha vmikor a nagymamám elhalálozik csak ebből a lakásból tudnék pénzt csinálni, hogy mi elkezdhessünk építkezni. De a másik fele, hogy én anyósommal nem akarom hogy egy házba költözzünk. Igaz ahova építkeznénk az a hely ahol most lakunk, de ugye én anyóssal lakom :( De ha meg a gyerekeimet nézem akkor ez lenne ideális, mert marha nagy telek. És a párom meg nem akar elköltözni innen. Így is most mosolyszünet van anyósommal, kicsit felhúzott tegnapelőtt. De ez egy másik történet. Remélem érthetően írtam le?
Ti mit csinálnátok az én helyemben?

Na most megyek.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Amaryl!
A mai nappal átjavíthatod a koromat 32-re!
Szerintem nem tudod megúszni anyósodat,ha az uradnak nagyobb szava van,mint neked!
Dokival még csak telefonon beszéltem a sérvről,nem örült neki.Szerintem majd az állapotom fogja megadni a válaszokat,hogy császár lesz-e!
Vendég

Cas, Benszi :D
Köszi a bíztatást....a legnagyobb bajom, hogy annyira mindent úgy akarok csinálni, mint anno Kristóffal, csak azt mindig elfelejtem, hogy akkor egész más volt minden, mint most. Máshol éltem, 21 éves voltam, stb..stb..stb...

Amaryl :D
Köszi a táblát!! Egyszerűen el sem hiszem, hogy már a 14. hetet töltöttem ma be :roll: rohan az idő, megfogadtam az elején, hogy minden egyes napot külön szeretnék megélni, s erre azt veszem csak észre, hogy rohannak a hetek, s én is velük :lol:
Nem tudok tanácsot adni, a helyzeted nem egyszerű, az biztos!! Én sem szívesen rendezkednék be anyósékkal hosszú távra, pedig nekem velük is nagyon nagy szerencsém van (lehet a távolság sokat szépít :lol: )! Kisebbet nem lehet csinálni nagyi lakásából? Anyudnak is lenne egy kis garzonja, s nektek is maradna pénzetek!? így gondoltam :roll:

Kia :D
Azt hiszem, hogy én is takarítok most RR torna helyett :oops: egyszerre nincs idő mindenre.....megyek is, mert soha nem végzek :cry:

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Benszi!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :wink:

Az öcsémnek is ma van...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Benszi :D
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Judit, sajnálom, hogy nem jössz ki jól az anyósoddal.
Tőlünk távol van, úgy 260 km-re... és Anyuék is 350 km-re :(

Egy házba tényleg nem jó lakni, túl soxor szólnak bele az életetekbe.
Sajna nem tudom, mit lehetne tenni.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Benszi!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! :D
Én itt csak egy megtűrt ember vagyok, mert nekem ebben a házban nincs tulajdonom.

Szilvi!

Az a baj, hogy a nagyim lakása pici, nem lehet olyan sokért eladni, és abból a pénzből nem lehet építkezni és egy garzont venni. :(

Teljesen tanácstalan vagyok, és nem tudom mit csináljak. Ha elmondom a véleményemet a páromnak, anyóssal kapcsolatban, akkor én vagyok a rossz. És néha ez már teljesen felörli az idegeimet.

Bocsi, hogy így panaszkodok. Megyek is inkább.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

KIA,AMARYL,SZILVIA!
Nagyon szépen köszönöm!

Amaryl!
Szerintem ez így egy róka fogta csuka!Amennyi időt kell együtt töltenetek,csak annyit legyetek együtt!Menj sétálj a gyerekkel,minél kevesebbet otthon ülni!Én is ezt fogom tenni!
Vendég

Sziasztok!
Benszi: BOLDOG SZÜLINAPOT ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!

Amaryl: Ez elég kellemetlen szitu, én az anyóssal már 1,5 éve nem beszéltem, még az unokáját sem jött megnézni és a fiát sem hívta föl igaz mi sem kerestük. Tudniillik, ő az a sárkány anyós, soha nem volt jó neki semmi az a tipikus ha van sapka azért ha nincs azért. Állandóan a hátam mögött osztotta a páromat aminemk az lett a vége hogy minden alakalommal összeugrottunk. Aztán jött az Isteni szikra a párom fejébe. Neki én és a gyerek vagyok a legfontosabb nem az anyja, ha nem tetszik neki ahogy élünk nem kell hozzánk jönni, és ezt meg is mondta a szemébe. Na azóta nem is jön. Azóta nincs vita nincs veszekedés.

drumka

Kia
Mitől van zaj Békáson?

Amaryl
Köszi a táblát! :)
Meleg: kint csak reggel és este vagyunk, mert seperc alatt kikészülök. Itthon szerencsére egyelőre nincs több 25 foknál. :) (Áldott tégla falak...)
Lakásgondok: én sem irigyellek, hogy ennyire össze vagy kényszerítve anyóssal. Az enyém egy tündér, de azért össze nem költöznék vele.
Lakáshitel? És akkor a nagyid lakását eladva lenne önrészetek, vennétek fel hitelt, és úgy kalkulálnátok, hogy a végén a mamádnak is jusson egy pici garzon? Vagy reménytelen, olyan sok hitel kéne?
Ha nincs más megoldás, mint anyósék telkén építkezni, akkor azért az sem a vég. Hiszen külön házatok lenne, azért az mégse ugyanaz, mint egy közös háztartás. Ha akarjátok magatokra csukjátok az ajtót, és kész. Mindenki kizárva.
Viszont lehet, hogy érdemes lenne a pároddal leülni és higgadtan elmagyarázni, hogy mi bajod anyóssal, és megértetni vele, hogy elég szar neked, hogy az ő pártját fogja. Biztos megérti.
Ja, és az, hogy neked abban a házban nincs tulajdonod, meg végképp érthetően zavar (ezt is mondd el a párodnak), hiszen te ugyanúgy hozzáadod a magadét a közös háztartáshoz, és még csak nyoma sincs.

Benszi
Sok boldog szülinapot kívánunk mi is! :)

Drumka
Hű, a te anyósod se semmi. Nálunk az én anyámmal közölte ezt majdnem a párom, de aztán sikerült elsimítanom az ellentéteket, és szerencsére az utóbbi időben béke van. Hát igen, anyu se egyszerű eset, én meg nyilván kiállok a férjemért, ez a legrosszabb, ütközőfelületnek lenni, mert egy ilyen nem-beszélünk helyzetet nem tudnék elviselni, szeretném bármi áron elkerülni.

Kép
Kép
Kép
cas

DRUMKA!CAS!
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Vendég

Lányok........ezt nem hiszitek el!!!!!!!!! Most hívtam itt egy magánkilinikát AZ EGYETLENT, AHOL ÁLLÍTÓLAG EZEN A SZIGETEN 4D UH-OT CSINÁLNAK.............s NEM TUDOK ELMENNI UH-RA CSAK A 24-32 HÉT KÖZÖTT, hiába fizetek érte extrába, bármit kérhetek, egyszerűen NINCS!! komolyan mondom megáll az eszem :twisted: :twisted:
Bocsánat a kirohanásért, de nem bírtam magamban tartani :oops:
Otthon el akarok menni (júliusban otthon leszek két hetet), de akartam a párommal is még most, amikor relatíve pici a drága.
Háát ezt utálom ebben a helyben....lehet, hogy van nap, és óceán, sőt kulturált orvosi ellátás is(ha privát biztosításod van persze :twisted: ), de az amit én NORMÁLIS ÉLET-nek hívok, az otthon van Magyarországon :(
Bocsi +1x :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi
Érdekes helyzet. Gondolom ők úgy döntöttek, mivel akkor látszik legjobban a baba (nálunk is az általad megadott időszakban JAVASOLJÁK), ezért ne is akarj máskor menni. :)
Vmi protekcióval nem lehet?
Mondjuk ha itthonról viszel a párodnak mozit, szerintem annak is nagyon örülni fog! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas :D
Ja, ez lesz, mármint, hogy a párom felvételen fogja látni. Persze tudom én, hogy ugyanazt mutatja az ő képernyőjük, mint a mi tv-nk,de már annyira jó lett volna látni :-)
Köszike :lol: már "lehiggadóban" vagyok, úgysem tudok mit tenni :cry:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Drumka - sajnálom, hogy a Te anyósod is olyan. Nekem szerencsére jó.

Cas - a zaj eredete: a HÉV , az autók :? Amíg nincs felszerelve a légkondi - nyitva az erkélyajtó, ablak. Eddig nem zavart, de most jobb lenne egy csendesebb helyen élni.

Szilvi - ez tényleg érdekes, hogy itt Mo-on mehetsz 4D-re bármikor, de ott nem.
Mi nem megyünk (eldöntöttem) még, csak majd augusztusban valamikor. Addig megelégszek a sima UH-gal.

Sziasztok! Lassan hazaér Apa... megterítek neki.
Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi
Kristóf gondolom jön veled. Neki is biztos nagy élmény lesz! :)

Kia
Na ja, sajnos a forgalom nálunk is okoz gondokat. A Bécsi út szerencsére messze van, csak nagyon halkan szűrődik ide a villamos vagy 1-2 teherauró, de sajnos itt az utcában van 1 pékség, és a teherautók, amik elhordják a kenyeret elég zajosak. :? Főleg, hogy 1/2 5 körül indulnak reggel... :(
Azt mondják, a rendszeres zajokat megszokják a babák, de azért aggódom kicsit, a kistesó hogy fogja tűrni majd ezt a rendszertelen, de nagyon hangos zajt! :(

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvia!
Sajnálom,hogy kint nem csinálnak 4D-t.De majd itthon!
Vendég

Benszi, utólag is Boldog Szülinapot!

Szilvi, hát érdekes, hogy nem csinálnak uh-t, még pénzért sem... Bár tényleg abban az időben érdemes, mert akkor nagyon szépen látszik, és már jól mocorognak. Sajna, hogy a férjed nem tud Veled jönni...

Együttlakás: férjemnek van egy nagyon jó hozzáállása ehhez, mindig azt mondja, hogy közel legyenek, de ne papucstávolságra. Tehát legalább egy utcányira :lol:
Bár én régen saját szüleimmel együttéltem az akkori párommal, ráadásul egymásból nyíló szobákban, és mienk volt a belső. De édesapámék külön történet, mert velük nem kijönni igazi tudomány :wink:

Szerdán voltam uh-n, szerencsére minden rendben van, bár a doki szerint lehet inkább karácsonyi baba lesz. Nagyon szeretném kihúzni januárig, majd meglátjuk. Most legalább van min izgulni :D
A magzatvízvételt szerencsére nem kell megcsináltatnom, mert az anya 35 éves korhatára a fogantatás napján érvényes, és akkor még éppen 34 voltam :) Meg hát ugyebár van már két egészséges gyerekem, remélem tényleg nem lesz semmi baj.
És még így a harmadiknál is annyira meglepődtem, hogy ilyen nagyon korán (11-12.hét) már kész kis emberkék. A kezét emelgette a fejéhez. Már mindene megvan!
Jövő hét szerdán megyek védőnőhöz, akkor lesz meg a kiskönyvem.

Mi most elutazunk Kolozsvárra pár napra, szerdától leszek megint.
Mindenkinek jó pihenést, kicsit enyhébb napokat,
Hali,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!
Ma van a fiam évzárója, biziosztás, ballagással egybekötve. Én nem értem ha külön épületbe járnak az alsósok és a felsősök a két épüket között cirka 1 km van, akkor miért kell a du 4 órai bizonyítvány osztás után, átmenni a másik épületbe az évzáróra. Ugyanis az udvar az a felsősök létszámához van mérerezve. Most bezsúfolni oda méegyszer annyi alsóst + szülőt 48 fok melegbe egy u alakú udvarra ahol árnyék nincs és még a szél sem mozog. ÁÁÁÁÁ nekem ez magas. Bocsi a kirohanásért, de már előre rettegek, mert így is elég ramatyul vagyok, hányinger, hányás, szédülés és minden ilyen kellemes tünet, és ezt végigcsinálni még ma.
Látom megint a 4D a téma. Ahol én voltam ott ajánlott a 12-13. héten a 20. hét körül, 28-30. héten és a 36, héten, minde ezt a baba érdekébe, mert az első kettő az a genetikai uh a további kettő a magzatvizet, a méhlepényt, a baba fekvését, súlyát nézi, ha gond van akár a baba keringését is meg tudják nézni. Az én nődokim is a 29. hetet ajánlotta, mert azt htte, hogy én csak a képek miatt akarok menni, pedig sokkal részletesebben látszik mint a sima uh-on.
Na jó én asszem eldugulok. :oops:

drumka

Sziasztok!

Cas, igen, meg lehet szokni a zajt, legalább nem kell majd lábujjhegyen mászkálni, hogy fel ne ébredjen. De nem jó zajos helyen élni...

Doreen, örülök, hogy minden rendben van veletek. Jó utat Nektek!

Viki, remélem nem volt nagyon vészes az évzáró. Elég meleg van kint, de szerencsére fúj egy kicsit a szél.

Ti hogy álltok a hajhullással? Nekem most jobban hullik, mint eddig bármikor. Pár nap alatt a szőnyegek tele vannak :cry: Lehet az is baj, hogy hosszú?
Azt hiszem írok össze néhány kérdést a dokinak és a védőnőnek.

Ma elmentünk venni kismamaruhát :P
www.armania.hu ez egy használtruha üzlet, de vannak új nadrágok is. Kicsit olcsóbb, mint a többi helyen, amiket néztem. Hosszú nyári nadrágot 4900-ért, halásznacitkat 4500-ért vettünk.
Kb 15 fajta új nadrág van. Állítólag a jövőhéten lesznek új felsők is.
A használt ruhák csúnyák voltak.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ezeket most találtam a szgépen :P
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép Kép Kép
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Bocsánat a bekukkantásért, lenne egy eladó játszószőnyegem, kislányom már nem mutat túl nagy érdeklődést iránta, és most már jobban érdekli a járni tanulás.
A játszószőnyeg alig használt, szép állapotban van. "PlayShoes" márkájú. A lógó figurák levehetők, a középső virág csörög, és "tükör" van benne (műanyagból). A báránynak puha, élethű báránybundája van, lábai és fülei mozgathatóak. A nyakán lévő masnit én levágtam, de visszavarrható.
Ára: 3000 Ft.
Átvehető személyesen Zuglóban, még pár napig, ugyanis költözünk. Vagy esetleg utánvéttel szivesen postázom.

További szép babavárást kívánok mindenkinek!
Kép

Kép
mamy

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltűntem, de elég mozgalmas múlt hetünk volt. A legfőbb dolog, hogy Manónak van foga! Szerdán kibújt az egyik, csütörtökön a másik. :D Tegnap meg is harapott barackevés közben. Anyukám szerencsére visszazökkent a régi énjébe (húúú, ez nagyon magyartalan volt), rendeződtek a dolgaink. Manó legújabb szokása, hogy mindent eldobál, leginkább a babakocsiból meg a járókából dobálja ki a dolgokat. Tegnap beledobta a cumiját a Tiszába. Pénteken megvolt élete első medencés pancsija, nagyon élvezte a kis barinőjével együtt. Pocaklakó néha mocorog, jövő héten megyek a dokinőmhöz, nagyon várom már, hogy lássam újra.

Gemini, nálunk is az a helyzet, amit írtál, csak az unokabátyámat szerette és szereti is a legjobban a nagymamám. Én mindig is kis kitaszított voltam a szemében, bár nem tudom, miért. :(

Szilvi, nem nincs téves képed a világról, nekem a másik nagymamám, aki sajnos már nagyon rég meghalt, ő imádott, és olyan nagymama volt, akinél jobbat nem is lehet kívánni. Nekem napok óta pakolási mániám van, már tegnap a párom rámszólt, hogy nyugodjak már le, és használjam ki, hogy a gyerek alszik. Manónál is rámjött ilyen néha, meg a takarítási mánia is. :)

Cas, én is így vasalok. Általában csütörtökön délelőtt, mikor Manó szunyózik, és közben megnézem az előző este felvett Dr. House-t és Hősöket.

Amaryl, jó a táblázat, és nem kötözködés, csak javítsd ki kérlek a fiókám nevét Máté Manóra. Neki ugyanis ez a teljes neve. Köszike.

Kia, nekem is kezd hullani a hajam, de nem vészes, viszont később nagyon szép sűrű lesz, csak sajna ki is hullik a „felesleg”. Amikor Manó 2-3 hónapos volt, akkor annyira hullott, hogy kezdtem félni, hogy kopasz leszek. De mondta a védőnőm, hogy ez természetes ilyenkor.

Egyelőre ennyi, most megyek, kiteregetek.

Üdv mindenkinek.

Anita

goodfairy

Anita
Örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok anyukáddal! Nekünk meg végre kijutott egy nagyi-és-dédi-mentes hétvége! Csak hármasban voltunk egész hétvégén végre (hetek óta nem volt erre példa), mondjuk mindkét ágon kellett hozzá némi szerencse, de sikerült, és nagyon jót pihentünk. Csak sajna Sebi a strandon kapott egy kis napszúrást... :(
Vasalás: nekem szerda du, amíg Sebi alszik, én meg Vészhelyzetet és Grace klinikát nézek közben! :lol: :lol: :lol:
A fogacskákhoz gratula! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok lanyok!

Bocs az eltunesert, de inkabb csak olvaso uzemmodban mukodtem az elmult ket hetben. Mult heten alairtuk a hazunk adas-veteli szerzodeset, augusztusban koltozunk, megpedig kertes hazba, vegre!!! :lol: :lol:

A heten meg az autonkert megyunk, elvileg mar holnap meglesz, de majd csak nyugtavan dicserem a napot, mert a belga ugyintezes a magyarral vetekszik! Meg jo, hogy jo kikepzest kaptan otthon, igy most allom a sarat! De nem konnyu.

Udjonsagkent most ennyi.

Pocaklako jol van, mar egyertelmuen erzem a mocorgasat. Epp itt volt az ideje.

Hajhullas??? Hat ez az a problema, amit en nem ismerek. Mas problemarol barkivel barmikor szivesen beszelek...

Benszi!
Utolagosan is Isten eltessen! Nekem szombaton volt a szulinapom. Csaptunk egy gorbe estet a parommal, Rebekat lepasszoltunk egy francia barati parnak, es elmentunk szinhazba. Gyerekmentes program most eloszor 2 ev utan! :shock:

Mindenkinek szep napot
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini :D
Isten éltessen sokáig!!!! Biztos, hogy szuper szombat estétek volt!

Anita :)
Anyukádnak is lehetnek néha rossz napjai, végtére ő is NŐ :lol: :wink: Jó, hogy minden rendben van! Gratula Máté Manó fogaihoz!!

Cas :)
Remélem, hogy Sebi már jobban van :roll: Jobbulást neki!!!

Drumka :D
Köszönöm :wink: Július 4-én megyek a Baross u-ba, nagyon kedves volt a pasi, s most már nem is érdekel ez a h....e rendszer, ami itt van :lol: már nagyon várom, hogy lássam a kismanót, de előtte még lesz itt egy sima UH a köv. vizsgálaton a dokinál 23-án :) Évzáró milyen volt??? Sikerült átvészelni?

Kia :lol:
Jó képek :wink: Én nem vettem észre, hogy jobban hullana a hajam, mint általában. A babó előtt is aggódtam már, mert többnek ítéltem, mint a normális, de aztán belenyugodtam, hogy öregeszem :oops: kb. napi 100szál még ok, azt mondják :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok! :)
Az évzárót túléltük. A biziosztás kicsit hosszúra sikeredett a 40 fokos terembe. Mindenki zsepivel törölte a homlokát mire elmondták kinek milyen és mibe kéne fejlődnie. a nődokim is végigizzadta az évzárót a lányával. :lol: :lol: Én teljesen meg vagyok elégedve, 4 db 4-es lett a bizibe rajz, ének, technika és magyar a többi 5-ös és tornából dícséret. ez a része kellemes volt az évzáróhoz képest. Csak a gyerekek ültek mi meg a napon izzadtunk este fél 7-re lett vége. Nem tudjátok elképzelni hogy vártam a visszaszámlálás pillanatát. :oops:
Szilvia: :)
Örülök, hogy sikerült választani 4D-s rendelőt, tuti nagy élmény lesz. Én majd júli utolsó hete körül megyek legközelebb. Most pénteken reggel 8-ra megyek a sima uh-ra a fiammal. Már nagyon várja, aztán 1 hét gyerekmentes övezet, indul a Magas Tátrába. Persze én meg már alig tudom leplezni, hogy mennyire féltem. De tudom hogy megállja a helyét. Uh jut eszembe biztostást kell kötni rá.
Asszem eldugulok :roll:

drumka

Sziasztok!

Anita - kicsit megnyugodtam :) akkor tényleg nem leszek kopasz :)
Gratula a két picike fogacskához!

Cas - Jobbulást Sebinek!

Gemini - visszamenőleg is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT.. és gratula a házhoz.

Holnap megyünk AFP-re :? na és persze ismét UH :D ez a legjobb....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gem
Gratula az új kéglihez!!!
Aztán vigyázz magatokra, nehogy túlerőltesd magad! (Mi is végigcsináltunk anyuékkal egy költözést, anyu persze nem tudta megállni, és éjt nappallá téve pakolt meg takarított - 1 hét múlva meg is szült!)
Azért irigyellek ám a kert miatt, főleg ilyenkor, hogy itthon holnaptól hőségriadó van! :)
Mozgás: de jó neked! Már én is alig várom!!! (Néha már mintha lenne vmi, de aztán sosem tudom, és csak nagyon ritkán...) :)
Ja, és sok boldog szülinapot neked is!!! :)

Szilvi, Kia
Köszi a jókívánságot! Az a gyanúm, hogy ez mégis vmi vírus lesz, mert a lázat leszámítva kutya baja, és a napszúráshoz már túl rég lázas, szerintem... :roll:
Ha holnap is marad a láz, leviszem a gyerekdokihoz. De pont 3-tól 6-ig rendel - szép lesz a 35 fokban leballagni... :(

Drumka
Gratula a szép bizonyítványhoz!!! És mit terveztek neki a nyárra? Nagyszülők? Tábor? A Magas Tátra biztos klassz élmény lesz neki! És egy hős vagy, hogy minden féltésed ellenére elengeded!!! :)

Kia
UH-ról képet is kérünk ám!!! :)
Nekem a 16. heti AFP-s vérvételhez cukorivászat is lesz... brrrrrrr... várom is meg nem is... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas, kia, szilvi,

koszonom a jokivansagokat!

Cas!
Mi ha minden jol megy, augusztus elejen koltozunk. Akkor meg csak a hatodik honapom masodik feleben leszek, csak nem szulok meg meg!!!! :roll: :roll: :roll: (Az ekezeteket csak azert mellozom, mert egyszeruen hianyoznak a billentyuzetemrol... :? )

Kegli klassz, majd teszek fel rola kepeket, ha egyszer berendezkedtunk.
Ma meg megyunk a kocsiert! Mar annyira varom, meg sosem volt sajat autom! :lol:

Penteken meg vizsgazom franciabol, ugyhogy kezdek ugy kinezni, mint egy holdkoros. Este mar alig van erom a konyvet kinyitni, ezert hajnalban kelek, hogy valamit a fejembe verjek a nagy okossagokbol, munkaba jovet meg mar majdnem be is szunyaltam a metron. :roll:

Itt szerencsere kellemes 20-25 fokok vannak, ugyhogy mar elore felek a melegtol, mert juli elso hetet mi is otthon fogjuk tolteni.
Mar nagyon hianyzik a csalad es a baratok, de nekem azert olyan erzeseim nincsenek Magyarorszaggal kapcsolatosan, mint Szilvinek. Probalom ugy felfogni, hogy ha egyszer itt kaptam munkat, itt kell boldogulnom, es orulok, hogy nincsenek megelhetesi problemaink. Ugyanezt Magyarorszagon nemigazan tudtam volna biztositani a csaladomnak.

Szep napot mindenkinek, keruljetek a hoseget, pliz!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, visszaolvasni most nincs erőm.

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben. Pénteken megyek genetikai uh-ra. Képet nem tudok tenni, mert nem kaptam.

Na most megyek, legyetek jók.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Bocsi, hogy így elmaradtam, de rossz volt a gépem, majd elutaztunk egy pár napra pihizni, ha már én is itthon vagyok. Nagyon jó volt.

Megpróbáltam visszaolvasni, de rengeteget írtatok :D .

Anyós és együtt lakás kérdés:
Mi még sosem éltünk külön, mindig valahol, valakinél. Sajnos a férjem szülei 1999-ben és 2000-ben haltak meg, egyébként addig ott éltünk. Utána az öccse házába költöztünk és most jelenleg az Anyukámmal és testvéremmel élünk. Valahogy az albérlet sosem jött szóba, mert hogy így legalább tudunk gyűjteni. Hát megpróbáltuk, de csak most jutottunk el oda, hogy talán tudunk venni egy lakás (persze hitelre). Szóval én tudom milyen együtt élni más családtagokkal. Néha el is keseredek, hogy a férjem 38, én 30 és még mindig nincs otthonunk, de remélem az idén lesz.
Szóval kitartás és tényleg valahogy érdemes a különlakást megoldani, mint az együttet.

UH kérdés:
Olyat én Magyarországon el sem tudnék képzelni, hogy pénzért valamit nem tesznek meg :) , tudom ebben volt egy kis rosszindulat. Lehet, hogy én is egyedül megyek a következőre, mert a férjemnek olyan munkatárgyalása van, hogy esetleg nem tud jönni. Szóval lehet, hogy ő is videórol fogja megnézni. Persze azért még szervezkedünk mi is.

Örülök, hogy mindenki babócája szépen fejlődik és hogy ha van is egy két zökkenő, de mindenki alapvetően jól van.
Úgy szeretek UH képeket nézni, ha bárkinek új van mindenképpen tegye fel, jó! :lol:

Én vagy mi (majd elválik) holnapután megyünk a 12. heti UH-ra. Annyira, de annyira izgulok. Tudom nem kéne, csak aggódom mit fogok látni és közben próbálok arra koncentrálni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Ez normális? Ti is így vagytok Uh előtt.
Persze lehet, hogy már kicsit könnyebb, ha az ember pocija növöget és érzi a babát, az egy olyan biztonságot adó visszajelzés, nem?

Na puszi nektek és mostmár próbálok jelen lenni én is :D

Kép
solymosy

Sebi sajna továbbra is lázas. Nem napszúrás, hanem "strandvírus". Vírusfertőzés 5 nap lázzal. Sok folyadék, lázcsillapítás szükség esetén, pihi, vizeletminta a laborba, csütörtökön kontroll. Szép lesz, a 37 fokban 11:20-ra van időpontunk... :(

Gem
Azért vigyázz magadra!!! Én pontosan tudom, hogy egy új kégli mennyire lázba tudja hozni az embert (nyáron lakásfelújítottunk, múlt októberben költöztünk), és észre se veszed, mennyire ki vagy merülve... nehogy baj legyen! :)
Lesz segítségetek? Barátok pakolni-takarítani?
Vizsga: le a kalappal, hogy pocakkal-kisgyerekkel van ilyesmire energiád, pláne meló mellett!!! Irigyellek! :) Én szörnyen lusta vagyok... :(

Amaryl
Tök jó, hogy minden rendben! :)

Solymosy
Érdekes, hogy mi éppen az együttlakást nem vállaltuk be soha, pedig anyósék is, anyuék is hívtak (és anyóséknál nagy kertesházban kényelmesen el is fértünk volna). De mi inkább bevállaltuk az albérletezést (bármennyire is pénzkidobás), semhogy összeköltöztünk volna - jobb a békesség alapon... :)
Persze nem is tudtunk félretenni soha egy fillért se! :( :oops:
Még egyáltalán nem voltál UH-on? Akkor nagyon nagy élmény lesz!!! Én akkor kezdtem igazán felfogni, hogy ki tényleg lakik a pocakomban vki! :) Majd hozz te is képet! Ja, és maga a vizsgálat teljesen rendben van, még csak nem is kellemetlen (bár hülyén hangzik, hogy hüvelyi UH). :)

Kép
Kép
Kép
cas

helóóó!

megismertek mééég?? :) bocsi, h csak így eltűntem, de bekrepált a net, pontosabban a párom megbotlott az inertnetkábelben, és így kiment az egész. a szerelők meg ennél előbb nem értek rá kijönni :? de most már okés, és rem., h a drágám nem bukik többet orra benne :D

visszaolvastam, azért jó sokat írtatok. megpróbálok reagálgatni mkinek. beszéltem egy otthoni bnőmmel, azt mondta, h 40 fok körüli értékek vannak!!! úristen, h bírjátok?

nah szal, először is a mese-témám
örölök, h ezek szt nem vok komplett hüe, és akkor ezek is valszeg csak a hormonok.. én elég sokat szoktam a neten barangolni, és most, amíg nem vlt, az erre szánt időmet mesenézésre használtam. van 1-2 videonk, amit már a babának kaptunk otthonról - micimaci minden mennyiségben, tom & jerry, meg ilyen kis ariságok :P tök megszerettem őket.

székrekedés
köszi mkinek a vszokat! próbálkozok majd folyamatosan, meg azért előszeretettel gyűrök le minden reggel 2 szelet (v. mi) aszalt szilvát, azért jobb a helyzetem, mint eddig vlt, de még mindig nem pörfikt sajna..

bkocsi
én kemény mózeseset akarok asszem. olllyan jókat láttam. egyébként azt mikor szokás beszerezni? v ez egy tök hülye kérdés, és akkor kell megvenni a kocsit, amikor megvan az ideális? amúgy cas, írtad, h akkor praktikus, ha nem csak 1 babát tervezünk - hát a tesó még csak egy naon távoli terv, de ha minden jól megy, és még akkor is úgy gondoljuk majd, akkor jönni fog ő is.. :)

róka
nálam is volt már 2x, rohadjon meg!!! :evil: erre keltem fel a múlt héten vlmelyik reggel, aztán még aznap du. is meglátogatott - szerencse, h betettem a gépbe +1 adag ruhát, mert kül. elindulok sétálni, és ott kap el. napközben egyébként elég sokat émelygek, de eredmény szerencsére eddig még csak ennél a 2nél vlt. pedig eszem a kekszet reggelnte rendesen. nemér :?

kaja - kilók
én se tom, h mennyit híztam, de sztm nem tarthatok soknál. a rokonság szt nem növök, csak kerekedek. a kajával komoly gondjaim vannak, az émelygés miatt nem naon megy. a szagokra extra érzékeny vok, ha a számhoz emelek vlmit, amit fél percel azelőtt kívántam, és megérzem az ízét, pűű..

kismamacuccok
én vettem már 1-2 gatyát, de nem naon vettem fel őket :roll: a sima cuccaim nagy része is rámjön még, úh inkább azokban flangálok, vh jobban érzem magam bennük. de aztán mostmár lassan el kell kezdenem hordani a kismama gatyókat sztem. melltartót is vettem rokonzat tanácsra, de az se vlt még rajtam, sztm bazi nagy is egyébként :shock:

benszi,
hű basszus, sajnálom a porckorongsérvet! :( nekem a hátam szokott néha fájni, de azt mondom én is, amit cas, h ez a te gondod mellet abszolút hanyagolható.. kitartás!!!
eléggé megkésve, de szeretettel köszöntelek én is sznapod alkalmából! :)

szilvi,
igen, én zaklattalak állandó jelleggel az rr kazival :lol: nyugi, én még ott sem tartok, h belenézzek :oops: pedig amúgy naon szívesen csinálnám (ha nem olyan gázos), mert azt veszem észre magamon, h óvom 2nket, így sokkal kevesebb dolgot csinálok, és mozgáshiányom van. pedig rengeteget sétálok.. fura!

hajhullás
nekem még nincs, mondjuk alapból kicsit problémás vagyok ezen a téren is, vitaminhiány stb, de nem vettem észre, h jobban hullana, mint a terhesség előtt.

most asszem ennyit tudok hozzászólni a dolgokhoz, jó hosszú lett így is, bocsi mkitől, de be kellett hoznom a lemaradást.

jóéjt!

Kép
nella

[quote="nella"] írta:nellaa szagokra extra érzékeny vok, ha a számhoz emelek vlmit, amit fél percel azelőtt kívántam, és megérzem az ízét, pűű..

szal, kicsit késő van, ha a szagát érzem meg, akkor van "pűű" :D :oops:

Kép
nella

aaannyira hülye vagyok, totál kimegy a fejemből, h mit akarok írni.. el is húzok aludni :roll:

gem,
nagyon sok boldog sznapot neked is!!!

Kép
nella

Sziasztok!

Nella - most már csak jobban vagy, így a 15 héten...
..jó sokáig fent voltál...

Solymosy - szerintem így van mindenki... én is, az Uh előtt.. kis izgalom, de amikor meglátom a bébit... rögtön minden rendben.
Már nagyon várom, hogy érezzem végre, az biztos megnyugtatóbb, ha néha mocorog.

Cas - felrakom majd a képeket... valamikor. A laptop itt van, de nincs rajta a képszerkesztő. Tegnap hoztuk el a szervízből, de uolyan xar :evil: Még 2 hét, míg elbírálják a kérelmünket, amit beadtunk egy cserére.
Bár most még csak egy kép van. Tegnap nem volt UH, csak a vérvétel (ismét 4 üvegcse). Majd úgy 2 hét múlva megyünk ismét a doki bácsihoz - UH-ra.

Mindenkinek kitartást ebben a nagy melegben.

Itt a lakásban 29-30 fok van :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

.. nekem 2 hét múlva lesz a cukros víz :? is.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Doreen!
Köszönöma jókívánságot!Jó,hogy minden ok a babával és nem kell magzatvízvétel!
Drumka!
Grat a fiad bizijéhez!Agyatlan egy szervezés lehetett az évzáró!
Kia!
Jó képeket tettél fel!Hajhullás természetes!E-vitamin!
Anita!
Gratula Manó fogacskájához!
Gemini!
Köszönöm és neked is boldog szülinapot!Annyira klassz egy kertes házikó!Milyen kocsid lesz?Irigykedünk a 20-25 fokért!
Amaryl!
Tök jó,hogy minden ok volt a dokkernél!Jó lesz a genetikai is!
Solymosy!
minden rendben lesz az UH-n,bár én is bevagyok szarva előtte!Ez tök normális!
Cas!
Jobbulást Sebinek!
Nella!
Nem lettél elfelejtve!Köszönöm a jókívánságot neked is!Émelygésre jó a mélyhűtött meggy,mert lehűti a gyomrot!

Járok vizitornára a derekammal és nagyon jó!A vízben abszolúte nem fáj!
Ja és bejelentkeztünk péntekre 13--ra 4D-re!Na azt már nagyon várom!Igaz hétfőn megyünk a saját dokihoz és ott is lesz UH,de nem baj,mert a doki gépe nem annyira jó!
Vendég

Azt elfeljetettem megírni,hogy az alsó babám,amelyika elől van feltapadva,hihetetlenül mocorg!Nagyon klassz!Szülinapom előtt éreztem először!A másik baba a hátsó falon van feltapadva,őt még nem érzem!
Vendég

Szia Benszi!

Biztos szépek lesznek a babák a 4D-n :)
Képeket kapunk?

Ezt láttátok már? Nagyon szép 4D-s felvételek vannak itt:

www.ehd.org

ezen belül

resources - itt vannak a DVD-k.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Fúúúú de elegem van már a reggeli hányingerből hányásból ááááááá :evil: Ez a kiscsaj nagyon vigyáz az alakomra. a hasam nő de a régi nadrágjaim simán ngayok lettek, mert mindenhonnan fogytam. Olyan vagyok mint egy giliszta a cseresznyemaggal. :oops: Volt olyan nap hogy 3 liter ásványvizet és egy 10 kg-s dinnye több mint felét ettem meg, de mást nem. :? mi pénteken megyünk reggel 8-ra uh-ra, már nagyon várom, igaz mintha 2x-3x éreztem volna, hogy mocorog, de asszem a szememnek jobban hiszek.
Ezt a meleget tényleg csak klímával lehet kibírni. Tavaly leszereltük mikor ablakokat cseréltük, de tegnap előtt visszatettem, mert 31 fok volt a lakásba. Most 23-24 van.
Benszi: :)
A 4D nagy élmény lesz!!! Mi majd csak a 20. hét körül megyünk legközelebb, azaz olyan júli 24 környékén. :wink:

drumka

Közbe kaptam időpontot 4D-re júli 23 reggel 9:00 a Baross utcába. Ez nekem közelebb van mint a XIII. kerület Kleopátra ház, viszont ugyanaz a cég. Na most megint jön a visszaszámlálás. :lol:

drumka

Ezek a 4D UH-k izgisek lehetnek. Eddig mindenki azt mondta mi is csináltassunk, de még nem döntöttük el mikor és hogy legyen-e.
Én több helyen olvastam, hogy az UH-t hallja a baba és nagyon hangos neki. Nem tudom igaz-e, de alapvetően nem ezért nem foglalkoztunk még vele.
Már voltunk UH-n egyszer láttam 6 hetesen és egyszer pedig 8 hetesen, de akkor még nem mocorgott. Azt mondta a doktornő, hogy pár nap és már azt is fog a kis aranyos.
Most a 12. heti UH lesz, pontosabban már a 13. hétben leszünk és tudom hogy ilyenkor igazi babóka alakja van már. Kéz, láb, ujjak és mocorog, ficánkol ha éppen úgy van kedve.
Természetesen felteszem a képet ahogy tudom, csak még nem tudom hol szkennelem be, mert az csak a munkahelyemen van, a telefonommal meg nem igazán lehet jó minőségű képeket csinálni.

Borzasztó ez a meleg, ti hogy bírjátok. Nekünk a házban napközben talán elviselhető, de éjszaka, amikor a padlás elkezdni lenyomni a meleget, borzasztó. Egész éjszaka megy egy ventillátor és egy hideg párásító és még így is szenvedek néha. Régen jobban bírtam a meleget, de most várandósan (pedig még hízni is csak 1 kg híztam) nem bírom, gondolom a hőháztartás is változik a hormonokkal.
Irígykedem minden légkondisra :cry:

Drumka, a reggeli rosszullétek miatt őszinte részvétem és mindenkinek akinek van. Nekem szerencsére semmi ilyesmi nem volt, csak esetleg van amit nagyon nem kívánok. Viszont ami van az a szédülés, de minden egyes felállásnál és ágyból való felkelésnél. Nem tudok olyan lassan felkellni, hogy ne szédüljek be. Ez már hetek óta van és nem igazán enyhül. Igaz alapvetően alacsony a vérnyomásom és gondolom ez most még rátesz.

Benszi, nagyon jó érzés lehet, hogy már érzed az egyik apróságot :D , nagy élmény lehet.

Na puszi nektek, mert dolgoznom kell egy kicsit.

Kép
solymosy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?