Új privát üzeneted érkezett!

Lina
Nagyon gondolok rád.

Hajni
Férjem vezetett és csak hátul ültem, de remélem h ma délután ki tudunk menni mi is az arborétumba
Eljegyzés...de jó!

Lili
Tényleg romantikus a férjed!

Pille
Meséld el h csináltad a vízkőtelenítést

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

Bepa
de örülök, hogy újra itt vagy :) fotokat várjuk :)

lina
voltál uh.-n?

seriff
aranyos lehetett Hannamanna :)

pille
irtam pü.Remélem ki tudto kjönni du.

Kép

Kép

Kép
roz23

Kép Kép
KépKép
KépKép
bepa77

Bepa: jó h újra itt vagy.
nagyon szépek a fiúk! :lol: :lol: :lol:

Lina: voltál már UH-n? Mit mondtak? Drukkolok h minden rendben legyen a babóval! :roll:

Pille: tényleg hogy csináltad a mosógép vízkőtlenítést? Ez engem is éprdekelne... :roll: :wink:
Amúgy Orsi hogy szokott napközben aludni? Úgy értem van rendszeresen egy időpont amikor alszik?

timci: hazajöhettetek? Hogy vagytok? Majd jelentkezz ha otthon vagytok h mi van kis Attilával?
Nem jutottam el végül, nagyon sok dolgom volt tegnap du... :roll:

hajny: holnap megyünk! :wink:
GRATULÁLOK!! Végre a tettek mezejére lépett a leendő urad...dejooo!! :lol: :lol: :lol: És mikor lesz a nagy nap?? :wink:
Húúúú a leánybúcsún számíthatsz rám! :wink: :lol:

ser: nagyon édi lehetett Hanna az éjszakai átköltözéssel és reggeli "döbbenettel". :lol: :lol:
Én komolyan úgy várom már h egyszer jöjjön át éjjel Jana hozzánk..:wink: :lol: :lol: :lol:
Nektek is mozgalmas lesza nyár akkor úgy látom... :wink: :lol:

Cukker: szupi a vonalzód! :wink: :lol: , örülök, h bevált a babakocsi! :) Homokdobálás Janának is megy néha, bár ő most kiélte magát a nyaralásnál napi 5 órában... :roll:

Lehet h mi is kinézünk du.-án majd meglátjuk...

KépKép
erszényes

Roz,
Ti mar kaptatok papirt a bolcsibol?
mvirag

Bepa
nagyon helyessek a srácok :)

Virág
még semmit :(

Mi olyan 3 körül kint leszünk bár már indulunk de széchenyibe be kell még mennünk 2 helyre .
Aki nem ismer még fehér gaty lesz rajtam meg egy pirosas -rózsaszines pólo nyugodtan szólítsatok le .. :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa,
csuda helyesek a srácok! Sikeres vizsgázást holnapra!

Enyém csaj negyed 2-kor aludt el, ha felébred és megebédelt, utána indulunk, remélem 4 körül már ott leszünk.

Lina,
uh?

Ser,
de édes lehetett Hanna :)
balim

Bepa
Nagyon szépek a lurkók! Milyen két kicsivel? Nem nehéz?

Lina
Kezdek aggódni...

Virág
Bölcsis papírt még mi sem kaptunk.

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina?

Balim, én csajom is pont akkor aludt el :wink: .

Bepa, de édesek a fiaid,mennyire különbözőek, Te jó ég,Benit meg sem ismertem volna annyit változott 1év alatt!

Pille, vízkövetlenítő tudományodról majd du kifaggatlak! Éppen a hétvégén estünk át rajta mi is, de nem 100-as még.

Erszényes, azt én is várom, h magától jöjjön át Hanna, reggel mondtam is,h nem kell kiabálni, nyitva az ajtó, jöjjön és másszon be közénk legközelebb :wink:

Kép
seriff

Hazajöttünk.A köldöke meg a magzatviz volt a hibás.De hála Istennek már itthon vagyunk.Kap antibiotikumos szirupot és kész._Nagyon jó kisfiu.Eszik,alszik.Mindjárt 4 kg. :lol:
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nem voltam eddig itthon.
Sajnos babóca nem maradt meg, mára teljesen szétesett a petezsák, gyakorlatilag embrió nem is fejlődött benne. Ráadásul nem tisztult ki teljesen, maradtak bennem darabjai, úgyhogy holnap kiszedik. :(
Pedig azért jó lett volna ennyien egyszerre újra babát várni, de remélem majd a végére azért még becsatlakozom :D

Bepa,
de jó hogy jelentkeztél, gyönyörű Levi baba!!!

Hajny,
nem olvastam mindent végig, de jól szűrtem ki, hogy Endre megkérte a kezedet?

Timci,
örülök, hogy jól van pici Attila, hol hagytak benne magzatvizet? Lilinek a fülében, szemében volt, mikor hazajöttünk, aztán mentünk vissza az ügyeletre még aznap.

Seriff,
voltunk az arborétumba, de csak pár percre, mert anyuval voltunk, ő meg nyűgös volt, hogy meleg van, meg Lili sem volt formában valahogy nem akart játszani. Remélem holnap ügyi lesz, megy modell válogatásra apával :D Valamivel jobb programjuk lesz, mint nekem. Hú, még soha nem voltam altatva, izgulok egy kicsit. Na meg a szúrások, egy branül, egy anti-D.... :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon sajnálom :cry:
Kívánom, hogy gyorsan túl legyél rajta, testileg, lelkileg.

Lányok, túl vagyunk a vacsorán, hajmosáson. :D

Cukker, beharangoztad, hogy Adri dobálni fogja a homokot, de álmomban sem gondoltam, hogy az én lányom fog az élen járni benne. :)

Thymi, Balim, Hajni örülök, hogy személyesen is találkozhattunk végre.

Bepa, szépek a fiaid! Úgy látom, Levi is érdemes lesz a macsó jelzőre :lol:
Ügyi legyél a vizsgán!

Erszényes, Orsi alszik délelőtt kb. 10-től 1 órát, aztán du. 3 körül ismét aludna egyet. Sokszor fel kell ébresztenem, hogy elmenjünk Flóráért az oviba. De ha mennünk kell valahova, akkor borul minden. Úgyhogy mondhatjuk, hogy össze-vissza alszik. :roll:
Néhány napig volt, hogy csak du. aludt, vártam, hogy rendszer lesz belőle, de nem lett :)
Most van az az időszak, amikor áttérne a napi két alvásról az egyre. Még kialakulóban van.

Thymi, Erszényes, Seriff, kicsit később leírom a mosógépes dolgot.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lina, mikor voltatok az Arb.-ban?

Seriff, Hanna, Leona gyönyörű nagylányok. De olyan csenben voltak, hangjukat sem lehetett hallani. Látszott, hogy összeszokott csapat vagytok.

Timi, örülök, hogy végre otthon vagytok. Most már végre élvezheted a babázást.

pillle

Pille,
olyan négy-negyed öt körül lehettünk ott, de tényleg szerintem max. 10 percre. Lelkileg nem olyan vészes, mert gyakorlatilag láttuk már kezdetektől, hogy valami mintha nem lenne az igazi, annyira nem ért váratlanul, na meg ugye van egy gyönyörű lányom :D (elsőre biztos rosszabb lett volna). Én csak a szúrásokat számolom, hogy mennyit kell kibírni. Azt nagyon nem bírom. De jövő héten király dolgom lesz, Szláva itthon marad, hogy Lilit ne kelljen emelgetnem. És azt mondta kényeztetni fog :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Borsika,
Marozsi vezetéknevű, talán Anna nem született még meg véletlen? 17-re van kiírva az anyukája, de már kedden elég rosszul érezte magát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Udvozletunket kuldjuk Hersonissosbol! :D Mindenkit puszilunk!

Lina, nagyon sajnalom! :( :( :(

Tymi, neked meg nagy nagy gratula!!! :D

Csak ennyi, mert 2 perc mulva lejar az idom... :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina, nagyon sajnálom! :( :( :( Olyan jó, h. így gondolkodsz!

Dóra, Nektek jó pihenést! :)

De jó annak aki volt arborétumba! :) MI nem tudtunk kijutni. Fényképek?

Bepa, Gratulálok a fiúkhoz! :) Csodahelyesek! A tesó tényleg teljesen más, mint Beni.

Elküldöm, mert *-kodik a gép....
birolili

Timci, örülök, h. végre otthon vagytok! :) Babázz sokat! Szeresd a kis picúrt!

Hajni, Gratulálok Nektek! Én sem tudtam volna M.o.-on gyorsan gyűrűt választani! De ebben az ékszerüzletben csak 2választékunk volt, így emellett döntöttünk. :)

Ser, én is lányregényben éreztem magam....és sokszor még most is...... :wink:
birolili

Ez hihetetlen, most, este brümmög itt a traktor a szomszéd üres telken. Tárcsázza a földet, vagyis bocsánat a gazat. Itt is építkezni fognak? Már a két mellettünk lévő üres telkeken építkezni fognak 1hónapon belül....mi lesz itt nyáron? Kopácsolás.....
birolili

Olyan jó volt újra így együtt látni a bandát, jó sokan voltunk kint ma. Sajnálom, hogy csak olyan keveset tudtam beszélgetni veletek, és nem is mindenkivel. A fiúknak tiszta kínszenvedés volt, hogy el kellett minket kísérni, bár Bencét sikerült összehozni Rita Marcijával.

Pille

Engem is nagyon érdekel a mosógép tisztítása, hogyan csináltad. Én ecetet öntök néha a mosás mellé, de nem tökéletes és keményebb lesz tőle a ruha.
Hát Adri nagyon nyűgös volt, megviseli ez a meleg, dehát a többi picúrt is. Látszik rajtuk.

Roz

Mégegyszer mondom, nagyon jól néztél ki. Csak így tovább! Ez a frizura sokkal jobban áll neked.

Hajni

Csak nem? :) Gratulálok!
Ser mondta, hogy akciós lesz holnaptól a Sleep and play az Auchanban. Megkérhetnélek, hogy hozzál nekünk?
Voltunk anyósnál overállt előkeríteni, de nem találtuk sehol, még újra átnézem itthon. Tényleg én arra sem emlékszem, hogy odaadtad. :shock: :oops:

Bepa

Levi is csoda szép kisbaba. :) Elképzeletem a kis drágát, ahogy mohón eszik.
Az egyik ismerősünknek is nemrég született babája. Van sok anyatej, és sokat eszik. Erre a doki azt mondta nekik, hogy nehagyják olyan sokat enni. :shock:
Meghogy száraz a bőre és fürdés előtt kenjék be babaolajjal. Ez még a magzatmáz miatt lehet szerintem, Adrinak is elmúlt pár hét alatt magától.

Lina

Nagyon sajnálom, pedig még a férjemnek is meséltem, hogy te is beálltál a sorba. De tényleg az a lényeg, hogy Lili már itt van :) és aztán hajrá a kistesó, sikerülni fog és minden rendben lesz.

Anyukák
Megállapítottam, hogy mindenki egyre jobban néz ki, ahogy tellik az idő, és gondolom amiatt is, hogy már nincs annyi szopi vagy éppen egyáltalán nincs.

Andi
Kép
cukkker

Lina,
Sajnálom, holnapi naphoz kitartás! Jövőhéten meg élvezd a kényesztetést!

Timci,
Jó hogy újra otthon vagytok!

Balim,
Rájöttem, hogy miért képzeltelek másnak. Azt hittem, hogy szőke vagy. Mivel a lányod kis szöszi.

Roz,
Örülök, hogy megismertelek, majd összehozunk már egy randit! :)

Fényképeket majd rakjatok fel!

Kép

Kép
nyhk

Dejóóóóóóóó volt Nektek:)
Én is szívesen mennék, de most nem lehet betervezni iylen nagy kiruccanást:(

Köszi a dícséreteket Levi nevében, télleg teljesen más a 2 gyerkőc...de miért lennének egyformák:)
Valaki kérdezte hogy bírom...hm hol így hol úgy mint 1 gyerekkel,az se tejfel minden nap, de a mosoly a puszi az ölelés kárpótol és elfeledtet minden bajt.
Ma együtt pancsiztak először (a picikémnek olyan kádja van, hogy nem kell fogni fürcsi közben) Bebe locsolta Levit és kuncogás, visítás minden volt...Milyen jó lesz ha kicsit jobban összenőnek.

Lina ! Sajnálom, bár télleg tuti pozitív vagy amennyire lehet egy ilyen helyzetben.

Azt nem is meséltem mi volt velem szülés után (ez is császár volt...) de ha valakit érdekel priviben megírom...szzzzszz

Cuki! miért ne etetné a gyerekét az akinek sok a teje...a baba annyit eszik amennyi kell nem?

Syg szokott erre járni???
Ser ugye még nem dolgozol?
Roz kérhetnék fotót rólad vagy van valahol mert már beszéltünk stb, de nem vagy vizualizálva...
na megyek csicsibe..holnap korán megyünk

szorítsatok 2 vizsga 1 napra:)
JÓÉJT
bepa77

Sziasztok!

Lina!

Pont akartam írni,hogy nincs minden veszve,mikor olvastam,hogy de :cry: Nagyon sajnálom!

Roz,Balim!

Csak vicc volt a 4. baba!!!Dehogy akarnék,elég lesz őket is felnevelni.Idegileg is,anyagilag is.Meg nem is bírnám a szülést méegyszer végigcsinálni.Ha dokim azt mondaná,hogy választhatnám a csaszit,talán,de simán bizti nem! :D

Hajni!

Én azt hittem,házasok vagytok :roll:

Lili!

Milyen romantikus férjed van :D Enyém is az,apósom német,s nem tudtam először,hogy kell Zoli vez.nevét leírni,erre ő mondta,majd az anyakönyvvezető előtt megtanulom,aztán megismerkedésünk után 1 hónappal megkérdezte,mit szólnék,ha papíron is jegyeznénk,hogy összetartozunk?Mondtam,rendben,menjünk.Nálunk ilyen volt a lánykérés :roll: :lol: :lol: :lol: De aztán nagyon boldog házasságban élünk most is! :D
Vendég

Jaj,Thymi neked nem is gratuláltam,ne haragudj!
Graulálok a Törpikéhez!
Vendég

Igen.Nagyon jó,h.végre itthon vagyunk és minden a legnagyobb rendben van. 8) :wink: Jol esik,h.aggodtatok értünk.

hajni-én tudom,h.nem jó,ha mindentől ovod,de én most mégjobban féltem a baciktól,mint eddig.meg még kicsi is.Neki csak annyit kell ölbe lenni,ameddig eszik.Utána meg teszem is le aludni.Még nincs mit vele babázni.Majd,mikor nagyobb lesz.Megnézni meglehet,csak,mint irtam megfogni nem. 8) Mindenki úgy csinálja a gyerekével,ahogy gondolja.Én igy gondolom. :wink: Csak azért irom le,h.sértődés ne essék,mikor feljösz megnézni,.nem vheted ölbe.Remélem megértesz.
Főleg most,h.visszakerültünk a korházba.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-már szóban gratuláltam.De most itt az ideje,h.irásban is Gratuláljak az új jövevényhez! :wink: Erőt egészséget nektek!

Erszényes-téged meg várunk!Mikor jönnél,h.akkor legyünk itthon.Hétfön megyünk el,nem leszünk itthon.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok :)

Én is nagyon örülök, hogy megismerhettem azokat akikkal még személyessen nem találkoztunk :) Azt viszont sajnálom hogy sokmindenkivel nem tudtam beszélni ... :(

Hu a fürdőkádból lapátolni lehetet a "homokot" :D :D

timcike
örülök, hogy itthon vagytok és, hogy jobban van Atticy

cukker
jaj ugyan már :oops: :) még elpirulok a avégén :) sajnos olyan jól még nem nézek ki halaldok haladok de még messze a vég :)

balim
milyen magas Eszti :) örsülök, hogy végre találkoztunk veletek is :)

bepa
egy ideje nincs digit gépünk így fotóm se nagyon van de majd hamarossan veszünk egyett és akkor csinálok képeket :) nagyon drukkolok :)

lina
pihenj sokat jövöhéten :) élvezd ki hogy apa otthon lesz :)

nyhk
sajnálom hogy veled is alig tudtam beszélni :( de a randit mostmár nem halasztgatjuk jövöhéten összehozzuk :)

dora
tegnap voltunk Eviéknéél és csipogták a verebek, hogy elutaztatok :lol: jó pihenést nektek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina, nagyon sajnálom!
Modellválogatás???Ti aztán korán kezditek a kiscsajszi karrierépítgetését! :wink: :D

Pille, ne hidd,h olyan csendesek, hű mikor rákezdenek a visításra,meg a bírkózásra :roll: :D !(megint alig bírtunk elindulni,mert elakadtunk Leonánál)Orsi egyszerűen zabálnivaló,annyira aranyos pofija van,és az a haj! :D Te pedig nagyon csini vagy! És Neked is micsoda férjed van,h kijött Veletek!
Hzafelé jöttem rá, h jól meg sem kérdeztem a mosógépet, de egyszerűen ilyenkor mindig máshol akar lenni Hanna,mint az anyja :P :lol: ...
ja, azt mondja Syg,egyáltalán nem hallatszik oda a teniszpálya....sztem akkor is gáz ilyet így beépíteni a házak közé....

Cukker, hát legközelebb hagyd Őket otthon :wink: , kicsit mondjuk megértem a fiúkat,mit kezdenének ennyi nő és babszem között :) ...
Egyébként sztem semmi baj nincs Adri méreteivel! Tökéletes,ne méregesd! Egészséges és jókedvű!

Bepa, sztem mindenkit érdekel mi történt Veled a szülés után, írd le!!!Syg,nem nagyon jár erre, holnapután lesz 20 hete,h a második babszem a pocakját bérli, pihennie kell, de jól vannak, Leona nagy kópé, 100 csattal, csupa nőci!
Nem dolgozom még, vagyis hivatalosan szabadságon vagyok, aug. 1-én megyek vissza. Vizsgákhoz nagy-nagy kalappal!

Lili, építkezés, idén először van,h nem kopácsolásra éberdünk minden reggel(5 éve lakunk itt), és a szomszéd Hanna születése előtt 1 héttel kezdte az építkezést.......

Timci, jó,h újra otthon vagytok! De hogy fogsz tudni felkészülni az államvizsgára?

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, nem ma indultok a Balcsira? Vagy csak délután?
Sygnek kellemes pocaknövesztés kívánok :D A képeket visszanézve volt egy sejtésem, hogy ő is újra kismama, de olyan cseles volt rajta az a felső :wink: De megkérdeztem volna, ha nem írod.
István csak kivitt bennünket, és elment ügyeket intézni, aztán visszarendeltem, amikor legjobban dörgött. :wink: Aztán kicsit foglalkozott Orsival és én tudtam beszélgetni. Illetve tudtam volna, ha a beszélgető partner csemetéje hagyja. :lol:
Köszönjük a dícséretet :oops:
Sajnáltam, hogy nem hallom dumcsizni a lányokat, meg Leona haját is megnéztem volna, de éppen csak kikandikált a sapi alól a csat sereg.

Cukker, nem is láttam Bencédet :oops:

Donoé, egy hónap ismeretség után lánykérés? Ez igen!

Bepa, sztem is írd le nyugodtan a történteket. Itt már mindenki szült legalább egyszer.

Lányok, rakhatok fel olyan képet, ahol ti is rajta vagytok, nem csak a gyerekek?

pillle

Sziasztok!

Pillle!

Igen,1 hónap után,de már 3 nap után együtt laktunk,valahogy éreztük,mi egymásnak vagyunk teremtve :lol: Lehet,hogy csöpögős,de az élet igazolta sejtésünket.Nagyon boldogok vagyunk egymással,s soha nem is vesztünk még össze,valahogy nincs miért :lol: Nálunk gyorsan történt minden,de nem is volt vágyam a térdeplős lánykérés,nem olyan beállítottságú vagyok.Az esküvőt is végigröhögtük,végén már az anyakönyvvezető is csak nevetett,azt mondja,ritkán van ilyen vidám laza esküvő részese :D Mikor aláírtam,hátrafordultam öcsémhez,ő volt a tanúm,hogy ne húzzam ki gyorsan a nevem,bizti jól csináltam? :lol: Szóval volt vigyorgás :D
Vendég

donoé
:lol: :lol: Mióta vagytok együtt a férjeddel ?

Hajny
most olvasgatok jobban vissza . Megkérte Endre a kezed ?! De jó :) Esküvő is lesz meg minden ?

pille
tőlem mehet :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina hívott, felébredt,nem emlékszik semmire, de jól van.Vissza is aludt.

Pille, képek jöhetnek sztem! Csak délután indulunk, apa még dolgozik. Pakolgatunk- a franciaágy tele ruhákkal :roll: :oops: ...

Kép
seriff

Sziasztok!!!

Ser:
A hajam már nem olyan új,egyébként én állandóan változtatok(mindig megunom :roll: ),már ez a kép volt akkor este is,de bizti fáradt voltál...írtad is :wink:
Jó utat,érezzétek tuti jól magatokat!!!

Cuki:
Igen, mondta is a tesóm(nővérem ,6év az ő javára-remélem őt nézted fiatalnak,nem engem öregnek :lol: ),hogy keresték Kazit a játszótéren.Családi hagyomány a szépség???Kire gondoltál(tesómra,vagy a csajaimra?).

Lina:
Sajnálom :cry: ,de a lényeg,hogy hamar túlvoltál rajta.....most meg jöhet a kényeztetés :wink:
kazi

Pillle:
nem most voltam fodrásznál,csak a képet most cseréltem ki,de figyelmes vagy :wink:
kazi

Jaj, nem is meséltem:
Ma délelőtt kinti pancsihoz készülődtünk,tesóm is itt volt a kislányával,levetkőztetem Larit,belerakom,már jön is kifelé.....elkezd ordítani.....egyszerűen nem tudtam megnyugtatni,csapkodta magát vergődött,még sosem láttam így kikelni magából,azt se tudtam mit csináljak vele.Se itatni se etetni nem tudtam.Eszembe jutott,hogy lehet az a baja,hogy nincs rajta pelus....feladtam(na azt ne mondjam milyen áron :oops: ) és egyből megvigasztalódott.Azóta újra a régi :shock:
kazi

Ser

Nem is tudtam, hogy Syg is babát vár (egyébként olyan szépen írtad le), de az feltűnt, hogy őt még nem láttam ilyen bő ruhában. Sok egészséget kívánok neki!
Nem gondoltam én, hogy velünk babázzanak a fiúk, azért is hozták magukkal a lasztit, de Bence nyűgös volt és fáradt. Adrit meg persze, hogy nem méregetem, csak éppen most voltunk tanácsadáson szurin. Csak fura, hogy hónapok óta nem hízott, amúgy meg a mostani napokat kivéve nagyon jó evő. Persze, mint már említettem nagyon gyors az anyagcseréje, talán ezért sem hízik. Nem is foglalkoztam én ezzel, de anyósomnak sikerült bogarat ültetni a fülembe, hogy nincs -e vmi baja, mert fehér bőrű is, meg a haja sem nő. Doki megkérdeztem, hogy normális -e, hogy ilyen kevés haja van. Ő csak megmosolygott, azt mondta, hogy annál okosabb lesz.
Nektek jó utat kívánok! Érezzétek jól magatokat!

Kazi

A családi vonást arra értettem, hogy te is, a nővéred is, a lányaid is mind helyesek vagytok. Bocsi, tényleg a húgodnak néztem, de szerintem nagyon fiatalos, kislányos az arca. Nekem úgy tűnt.

Donoé

Az öcsém nálunk is bohóckodott, alig bírtam ki nevetés nélkül. Persze ismered őt. Bezzeg az övét sokkal komolyabban vette.

Ma hajnalban megszült a barátnőm, de szegény picúr az intenzíven van, mert bekakilt és így ivott a magzatvízből.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Seriff,
köszi, hogy írtál a többieknek. A változás csak az, hogy nem aludtam vissza, egyszerűen nem voltam álmos. Ahhoz képest, amit a barátnőm elmondott, pikk-pakk ment a dolog.

Lányok,
köszi, hogy gondoltatok rám! Már teljesen jól vagyok, nem érzek semmit. Reggel fél 8-ra bementem, első voltam a betegkapunál, felvettek, de orvos (Temesvárinak kellett volna) nem jött 9-ig, már tele volt a váró. Aztán a Szabó G. jött végül, ő szentesítette a felvételemet, tök jól elpoénkodtunk. Negyed 10-re lett ágyam, és fél 10-kor már szóltak is, hogy mehetek a műtőbe. Ennek nagyon örültem, mert a barátnőm valami tágításról beszélt, ami neki volt, és állítólag fájt is rendesen. (Kérdezték, hogy szültem-e már hüvelyi úton, lehet, hogy ezért nem kellett?). A lényeg, aláírtam vagy 10 papírt, kaptam branült, a másik kezem megmentették a rossz pozícióból, nehogy még sebészetre is kelljen mennem, ha leesik, mikor elalszom :D Még megkérdezgették a személyes adataimat, kiakadtak a nevemen... Az tök jó volt, kérdezték a születési dátumom, anyja neve..., de már éreztem, hogy úgy kábulok, mire a csak aki írt felkiálltott: az ő neve megvan, mert azt kacifántos leírni. Nehogy elaltassanak, amíg nem betűzöm :D Na innentől nem emlékszem semmire. Pedig állítólag beszélgettem a műtősfiúval utána, telefonáltam a Lilivel, na ezek kimaradtak.
Aztán teljesen felébredtem, zuhanyoztam, azonnal kiszedettem a branült, bennem a tű nagyon felesleges :D , kibírtam az Anti-D-t, ja és közölték, hogy nem jár kaja de végül is jut. Köszi, éjfél óta nem ettem, úgyhogy mondtam, hogy jusson is. Délre odaértek Szláváék a fotózásról, fel sem jöttek, mert Lili elaludt a kocsiban, úgyhogy tök egyedül lementem. Fura, de semennyire nem érzem, hogy megviselt volna, ugyanúgy érzem magam, mint reggel. Nem fáj, semmi.
Ami aggaszt, hogy azt mondták, fél év múlva lehet másik babó. Ezt nem értem, van, akinek 3 hónapot mondanak, nekem miért fél év? Mondjuk végül is addigra akkor megvan a 180 napom a munkahelyen...

Cukker
szegény babóca!

Kazi,
táncsak nem ennyire szégyenlős Lari? :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser, Syg vár babát? és már 20hetes????? Ezt nem tudtuk! Gratulálok nekik! :)

Visszaolvasok jobban, de most mennem kell. Csak ennyin megakadt a szemem. :)
birolili

Sziasztok!

Lina!

Nagyon pozitív a hozzállásod gratulálok!Én nagyon lelkis vagyok ilyennél(én nem éltem át ilyet)de a Te eseted is rosszul esett,pedig nem ismerjük egymást.

Roz!

Nov.9-én lesz 5 éve,hogy megismerkedtünk.Nem nagy idő,tudom,de mások ilyenkor már sokszor veszekednek,válnak,stb.persze tisztelet a kivételnek!!!

Cukkker!

Robi amúgy is mindig kis vigyori volt,el sem tudom képzelni,milyen nős emberként :lol:
Sajnálom barátnőd,nem lennék a helyében! :(
Vendég

Donoé,
végül is bármit csinálok, változtatni nem tudok rajta. Még nagyon pici volt, gyakorlatilag ki sem fejlődött. Persze, jobb lenne, ha ott növekedne a hasamban, de valószínű valami baja volt, vagy kiderül a szövettanból, de nem valószínű. Ha most idegelném magam rajta, akkor csak magamat meg a környezetemet tenném tönkre. Itt van egy gyönyörű lányom, már csak miatta is muszáj pozitívnak lennem.
A fél évet nagyon hosszúnak tartom, de majd a kontrollon leredukáltatom :D Amúgy nem tartom kizártnak, hogy mikor Lilivel kórházban voltunk (ugye már hat napot ott voltunk, mire kiderült, hogy terhes vagyok) ő is elkapott kórházi bacit, lehet, hogy én is, amennyire fogékony vagyok az ilyenekre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thymi,
most esett le, hogy megint ott voltunk az Arborétumban, megint ott volt a csomagtartóban a pelus, és megint nem adtam :oops:
Egyszer összebeszélünk, és komolyan viszek neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is nagyon örülök, hogy végre megismerkedhettünk Roz, Pille, Nyhk, Thymi, bár sajnos beszélgetni Eszter mellett képtelenség, ő állandóan mozgásban van :shock: :lol: .

Nyhk,
Eszti egy kis kakukktojás nálunk, a fiúk barnák, barna szemmel, ő meg szőke kék szemmel...a nagyszülőktől örökölte.

A gyerekek csuda édesek voltak, csak nem akartak egy helyen játszani, így elég nehéz volt kommunikálni. Cukker, Marciék azért viszonylag jól elvoltak egymással...

Lina,
jó, hogy nem visel meg annyira, tényleg előre kell nézni, lesz(nek) még nektek gyönyörű gyereke(i)tek. Bátyámék egy 26 hetes babát vesztettek el három éve :cry: , de azóta született egy kisfiuk és hamarosan a csajszi is. Milyen válogatáson volt Lili?

Bepa,
hogy sikerültek a vizsgák? Azért annyiban hasonlítanak a fiúk, hogy Levinek is gyönyörűséges bőre van :wink:. Engem is érdekelne a csaszis dolog, nekem is elég gáz volt a harmadik :( .

Ser,
jó utat, merre mentetek? Mi holnap Siófokon leszünk.

Dóra,
élvezzétek a nyaralást, Kréta klassz hely nagyon!

Hajni,
gratula a lánykéréshez. Az én nevem is maradt a régi, pedig elég gyakori nevem van :lol:.

Timci,
jó, hogy végre otthon vagytok, sajnálom, hogy máris antibiotikum kellett a picurnak...
balim

Sziasztok!

Lina
sajnálom hogy ez lett,jól viseled.
Lánykérés volt már,miután Anna megszületett,Karácsonykor,féltérdre ereszkedve.Anyukája is ott volt,sajna anyumék nem tudtak akkor ott lenni.
Mi lett a modellkedés vége?Fényképezés ilyesmi?

Pille
örülök én is hogy személyesen megismertelek,most már arc is párosul ha írok neked.

Dora
de jó lehet ott nektek,biztos szép,jó pihit,vigyázz magatokra.

Donoé
hát mindennek eljön egyszer az ideje,nem tartottuk fontosnak eddig,és hogy 5 évesek leszünk januárban,jó alkalom egybe tartani a kettöt.

Roz
esküvö nem lesz,csak egy nagy lánybúcsú elötte,Endre meg gondolom tart legénybúcsút.Kicsit szégyenlös a drágám.

Kazi
hétfön várhatlak benneteket?Jöttök?Hány körül?Végülis itthon vaunk egész nap.

Erszényes
jövöhéten ismétlés?Jól elfáradt Anna,még pancsizott délután sokat.

Ser
gratula Sygnek,jó egészséget,sok szépet a babához.Tudják milyen nemü?

Timci
örülök hogy hazaértetek,gyors gyógyulást.
Az természetes ha alszik a baba akkor nem veszi fel ,meg ha csak ott vagyunk,úgyis elkaphat akármi bacit az embertöl.Nem kell hozzá felvenni,a levegöben terjed sok baci.Az a jó ha eszik -alszik,így fejlödik.Nem sértödtem meg,de nem így kellett volna elintézni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Balim
így hogy megtartom a nevem,nem kell sok papírt átíratni.A sok utánajárás,várakozás,így is szeretjük egymást.

Donoé
tényleg lehet érezni azt ha összetartoztok,mi összejöttünk apával,és egy hét múlva is bútoroztunk.Azóta minden happy,dúl a love.És a szerelmünk gyümölcse is gyönyörü.Remélem lesz folytatás.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok csajok!

Teszek fol egy par fris kepet Attilarol.Minden rendben van.Eszik jol,es nagyon jo kisfiu.Mar voltunk kint setalni is. 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni-jaj jaj... :roll: Nem is voltam durva szerintem.De ha megis,ne haragudj.Ez csak termeszetes,h.feltem a picikemet.Majd mikor nagyobb lesz annyit dajkalhatod,amennyit akarod.Nem szeretnek vitatkozni a bacik teren.Csak annyit szeretnek,h.fogadd el a hejzetet ugy ahogy van,de tenyleg.Szerintem te is igy gonolkodnal,ha a hejemben lennel.Ez ertheto. :wink: Mondom,johetsz megnezni barmikor,csak dajkalni nem lehet.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny,
ha nem veszed fel a férjed nevét, akkor is mindent át kell iratni (na jó, adó meg taj kártyát nem), de mindent, ahol van születési név. Igaz ugyanaz, mint a férjezett neved, de ki kell töltetni, ezért kell mindent kicserélteti. A barátnőm is így járt, rendőr figyelmeztette rá. Roznak írtad, hogy esküvő nem lesz, csak lány meg legénybúcsú. Most akkor hogy van ez?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim,
hát 26 hetes babánál azért biztosan én is kiakadtam volna, sőt. Így egészen más, meg hogy nem az első. Meg ugye, ha egy babával lesz valami, általában a következővel már nem szokott. Csak azt a fél évet ne kellene kivárni. De legalább addig lefogyok valahogy, most annyi vagyok, mint amennyivel Lilit szültem.

Timci,
tudom, nehéz, de tényleg ne féltsd Attit mindentől. Ha félted, ha nem, jónéhány bacit el fog még kapni kisebb-nagyobb korában, nem tudod kivédeni. Majd felnő, egyre több bacit ismer a szervezete, és ellenállóbb lesz, de ehhez kicsinek találkozni kell velük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ezt meg csak azért, hogy enyém legyen a 20000. hozzászólás :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
köszi hogy írtad,majd akkor azokat megcsináltatom.Fogalmam sincs az ilyenekröl.
Jól vagy?

Timci
szép a kisfiad

Csajok,csajémnak kint van 20 foga.Létezik hogy jön a 21-dik?Naon be van dagadva.Azt hittem azok már késöbb jönnek.

Ja,két hete szobatiszta,nem is írtam még.Teljesen magától,egyik reggel letépte magáról a pelust,és azóta bilizik.Nem eröltettem sosem.Hm,kicsit késön,de magától.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?