Sziasztok!
Seriff,
köszi, hogy írtál a többieknek. A változás csak az, hogy nem aludtam vissza, egyszerűen nem voltam álmos. Ahhoz képest, amit a barátnőm elmondott, pikk-pakk ment a dolog.
Lányok,
köszi, hogy gondoltatok rám! Már teljesen jól vagyok, nem érzek semmit. Reggel fél 8-ra bementem, első voltam a betegkapunál, felvettek, de orvos (Temesvárinak kellett volna) nem jött 9-ig, már tele volt a váró. Aztán a Szabó G. jött végül, ő szentesítette a felvételemet, tök jól elpoénkodtunk. Negyed 10-re lett ágyam, és fél 10-kor már szóltak is, hogy mehetek a műtőbe. Ennek nagyon örültem, mert a barátnőm valami tágításról beszélt, ami neki volt, és állítólag fájt is rendesen. (Kérdezték, hogy szültem-e már hüvelyi úton, lehet, hogy ezért nem kellett?). A lényeg, aláírtam vagy 10 papírt, kaptam branült, a másik kezem megmentették a rossz pozícióból, nehogy még sebészetre is kelljen mennem, ha leesik, mikor elalszom
Még megkérdezgették a személyes adataimat, kiakadtak a nevemen... Az tök jó volt, kérdezték a születési dátumom, anyja neve..., de már éreztem, hogy úgy kábulok, mire a csak aki írt felkiálltott: az ő neve megvan, mert azt kacifántos leírni. Nehogy elaltassanak, amíg nem betűzöm
Na innentől nem emlékszem semmire. Pedig állítólag beszélgettem a műtősfiúval utána, telefonáltam a Lilivel, na ezek kimaradtak.
Aztán teljesen felébredtem, zuhanyoztam, azonnal kiszedettem a branült, bennem a tű nagyon felesleges
, kibírtam az Anti-D-t, ja és közölték, hogy nem jár kaja de végül is jut. Köszi, éjfél óta nem ettem, úgyhogy mondtam, hogy jusson is. Délre odaértek Szláváék a fotózásról, fel sem jöttek, mert Lili elaludt a kocsiban, úgyhogy tök egyedül lementem. Fura, de semennyire nem érzem, hogy megviselt volna, ugyanúgy érzem magam, mint reggel. Nem fáj, semmi.
Ami aggaszt, hogy azt mondták, fél év múlva lehet másik babó. Ezt nem értem, van, akinek 3 hónapot mondanak, nekem miért fél év? Mondjuk végül is addigra akkor megvan a 180 napom a munkahelyen...
Cukker
szegény babóca!
Kazi,
táncsak nem ennyire szégyenlős Lari?