Új privát üzeneted érkezett!

BBilona!
Ismerősöméknél csajok születtek, úgyhogy ne aggódjunk :)
sonjus

sonjus és tényleg Kristófot szeretnétek?

ilonka, mi a párommal talán inkább jobban szeretnénk lányt, de ahogy a természet rendeli annak örülünk majd nagyon-nagyon :lol: :lol:
és persze ezért volt fura, hogy kicsi fiam volt álmomban...

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Tücsökbogár!
Őszinte együttérzésem!

Mi megvagyunk, még mindig egyben. Ugye a 30. héten kinyíltam, és tessék, már a 39.et taposom és még semmi.

Régen volt táblázat.

moni

tényleg kaka, teszel egy táblát? nagyon köszi!!!

móni akkor már tuti nagyon jó időben bújik ki a kicsi manótok, nem lesz koraszülött, dejódejódejó, hipp-hipp-hurrá!!!

Kép
kicsiboris

Álmodozós drágáim. Ez tök jó. Én minden inszem után a tesztelős előtti hajnalon arra ébredtem, hogy sírok, mert pozitív lett a tesztem. Aztán jött az édes kis szőke srác álomban, aki tiszta apja volt. És vezetttem a lépcsőn, fogtam a pici kis kezét...

Bbilona! De lánnyal egyszer sem álmodtam. Pedig a tervben egyszerre van a két baba, eg Lukács és Enikő...

Mai termés: Még 15 üveg meggybefőtt, ebből már elegem is van, ez össz 30, ezzel a drágám kihúzza a telet. Van mellette 9 üveg dzsem a meggy-cseresznye-rebarbara verziós. ( Kicsibé! nagyon szép színe lett. )
Már csak ki kell a konyhát takarítanom, mert ragad és meggypöttyös.

Kép
Kép
Kép
zel

moni, de jó mindjárt jönnek a kis puncisról a fotók :D

sonjus, ok nem aggódok. De te se!!! Ha négykor adták be akkor az úgy biztosan jó. Nekem mindig este 8-kor kellett és 11-től 15 óráig terjedő időben volt az inszem. Van akinek bejött :wink:

kicsiboris, szerintem elírtad :D :oops:
bbilona

kicsiboris, mindig elfelejtem.... volt egy iskolatársam 6 hónaposan akkora volt a hasa mint nekem alapállapotban. Na de aztán..... :shock:
bbilona

Sonjus!
Gondolhatod, hogy feszítik a pocakodat a tüszők! Vagy az ovuláció miatt. Nagy drukk holnapra.
Holnaptól meg ne ijedj meg, ha feszül a pocikád megint, mert az attól is van, hogy valamennyi levegő kerül inszemkor a méhbe és az feszíti, de az csak jó, mert akkkor tutti jó helyre mentek a srácok. Meg különben is szét vagy hormonozva, minden ezerrel dolgozik. Teljesen normális, ha érzed. Azért ha tudsz, minél többet pihenj utána!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, te jóságos ég :shock: Erre mondják hogy jól tartja az urát :D
bbilona

Köszi mindenkinek!
Ezerrel próbálok majd pihenni és nem parázni és egyebek :)
sonjus

Sonjus!
Próbálkozhatsz, de úgysem sikerül. :lol: A pihi még menne majd, de a para? Ugyanúgy végigagyalod majd a köv. két hetet, mint mi is szoktuk. Annyival tudsz segíteni mégis, ha fizikailag legalább vigyázol magadra. Pláne első inszem?! Arra kérlek, a teszttel légy türelmes. Ami szintén nagyon nehéz lesz, de a 14. napig húzd ki valahogy. Az ovus szuri hcg-s, akár 10 napig is maradhat a szervezetben, nehogy átvágjon.

Bbilona! Az 50-50%-hoz képest mennyi a reális esélye annak, hogy ideértek? Mert akkor úgy állnék neki a vadpörinek.

Kép
Kép
Kép
zel

Köszi Zel, türelmes leszek, nekem az nagyon megy ám :wink:
vagy pont itt lesz az ideje, hogy elkezdjek türelmet gyakorolni :)
Nem is akarnék korábban mint 14 nap, mert mint írtam, akkor lesz anyuék házassági évfordulója, péntek lesz :) lehet még a szombatot is kivárom (na persze erre ne igyon senki mérget :lol: )

Kicsiboris!
Igen Kristóf nevünk van csak :) így ha lány lesz, akkor is Kristóf lesz :lol: Na jó nem! Babett tetszik még, de a párom húzza az orrát :)
sonjus

zel, a férjecském szerint kettesben lehetünk a Balatonon, mert úgysem jönnek, és én ezt nagyon szeretném. Szóval elsősorban ebben reménykedek. Amit még nagyon szeretnék, egyszer csak úgy leruccanni Gyékényesre meglátogatni Zelt! Miattunk ne variálj át semmit! Ha megyünk viszünk kaját :D
bbilona

Sonjus!
Nekem is mindig feszített előtte, a legrosszabb volt ülő helyzetből felállni. De ez a sok tüsző miatt van. Bár én most az egyet is megéreztem.
Mi este adtuk be, 9-kor a szurit szerdán, és péntek reggel volt az inszem.

Én is töbször álmodtam már, hogy szülők, hogy babám van, könnyezve keltem, és mindig hajlamos voltam beleélni magam a jelekbe. Sőt az 1. inszemem pont a szülinapomom volt! és még ez sem segített. :?

Kép
domo

Domo!
Most épp úgy érzem, hogy nem lesz gáz, ha mégsem sikerül. Nem mondogatom magamnak, hogy ne éljem bele magam, hogy ne csalódjak, mert szerintem igenis akarni kell és hinni benne, különben megette a fene :)
sonjus

Lányok!
Egy kedves ismerősöm most írta nekem, nyugtatásképpen! :)

"...holnap csak megnézitek a tündérképző felhozatalát. Aztán meglátjátok van-e benne tündér. Ha van a tiétek lesz.Ha nincs, akkor a köv. osztályban nézelődtök. Ez így lesz! Sajnos nem minden osztály sikeres, néha belekeverednek ördögfiókák is, de azok nem hozzátok mennek:-)..."

és milyen igaza van :)
sonjus

sonjus, igazad van. majd kiderül az, addig meg tényleg azt teszed amit a szíved diktál.

zel vadpöri?? párom kedvence??? na beugrom a magánrepcsibe hamarab ott leszünk mint ti hihihi

ilonka, hát az lenne az igazi, ha ma kapnál egy telefont, hogy nem jönnek a kedves rokonok...

Kép
kicsiboris

kicsiboris az túl egyszerű lenne, de ilyen apróságokon én már nem is rágódok tovább.
bbilona

Sziasztok!

Oké, majd dobok pár képet, ha kész a szoba, de az csak 2-3 hét múlva lesz. most hogy olvastam Mónit, ne is vagyok beijedve, de azért nem viszem túlzása. Olvasom a neveket és nagyon jók!
Nállunk is csak a lány nevek voltak halommal, mikor is feltette a kérdést és ha fiú???? Hát az is lesz :!: Ja és én is kislánnyal álmodtam, de mindenki más mondta, hogy fiam lesz. Nagyon furi volt, mert mi lányosak vagyunk és nem is emlékszem mikor volt a családban fiú baba, az öcsém 20 éve :D
Viszont most mindenki nagyon várja és a húgom és az öcsém kimondottan örülnek, hogy fiú, ja és persze ők lesznek a kereszt szülők. Én nagyon örülök neki és rettentően jó, mondani neki, hogy ' Édes kisfiam"

Kisboris!
Szerintem nektek is fiatok lesz, de a lényeg, hogy minden rendben menjen!
ALujza nagyon tuti.... az én húgom Aliz és én Lujzázom....nállunk is felvetődött, de a párom azt mondta az Aliz- Lujza....

Sonjus!
Nagyon jó ez a kis idézet! Tényleg pihizzz sokat!

Ilona!
Ne foglalkozz, hogy mekkora a hasad.... én is sok túlsúllyal kezdtem, viszont eddig csak 7 kg szedtem fel és az is csak hasira ment. Igaz ezért olyan, mint ha szét akarna szakadni, de tojom le.

Kép

Kép
odry

Most nézem, hogy a Macikám mindjárt a végére ér :lol:
De furi! :wink:

Kép

Kép
odry

Sonjus!
Teljesen igazad van! Mindig hinni kell benne, én is ezt teszem.
Nagyon szurkolok neked holnap, hogy minden rendben menjen (és a köv. két hétben is :lol:

Kép
domo

köszi mégegyszer mindenkinek mindent :)
sonjus

lányok! sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 94-es HCG nem kell félni a lombiktól ma 3-an voltunk és kettőnknek sikerült!!!!
málna79

Sziasztok!
Mágnes köszi a dicséretet. Még nem az igazi ez az ülés, de 1-2 percig elvan aztán eldöl.
Kicsiboris! Pocak miatt ne aggódj. Nekem tök sokára kezdett látszódni és a végén is volt aki azt mondta, hogy nem is tudta hogy terhes vagyok. 6 kg-t szedtem fel.
Én aggódtam is hogy ez kevés, de a doki azt mondta, hogy örüljek neki. Nem nekem kell hízni, hanem a babának. És szülés után a duplája le is ment. Most híznom kéne, de nem tudok.
Nekem csak a pocakom kismama gatyóban látszódott és ha feszes felsőt vettem fel. Amugy nem.
Kicsiboris én neked lányra tippelek!
bgyöngyi

Sziasztok lányok!

Amikor sikerül egy inszem, akkor érzek valamit, görcsölés, szurkálás, derékfájdalom stb. vagy ez a mensi jele már???

:oops:
gerike

Sziasztok!

Kisboris!
A GyÖNGYI nekem fiút tippelt és az is lesz, most már kiváncsi vagok melyikünk a nagyobb boszi :wink:

Kép

Kép
odry

málna, hurrááááá, jaj de nagggyon jó. Ügyesek vagytok, most már nem marad hátra minthogy nagyon vigyázz magatokra! Minden jót Nektek!

sonjus+++++++

katata, elbújtál?

kicsiboris, ha már mindneki tippel, akkor én sem maradhatok le. Szóval én azt tippelem, hogy egészséges lesz, nagyon könnyen születik és imádni fogjátok :D

gyöngyi, akkor küldök egy kis zsírpárnát gyorspostával, nekem van feleslegben pár kiló ingyen odaadom, még a postaköltséget is állom :wink:

Szép napot csajszikák!
bbilona

Sziasztok!

Málna! Gratulálok! nagyon örülök. Hol csinálták a lombikodat? Hány embrikét kértél vissza?

Sonjus! Tudod, csak pihenj! Még a szememmel is szorítanék, de akkor nem látom, mit írok.

Hatkor elvittem a drágámat az állomásra, hogy el tudjon menni dolgozni. Hazajöttem, kicsit ledőltem az egyik MTV elé,mert még nagyon korán volt bármihez. Most ébredtem fel.

Összeszórok egy tatyóba néhány bugyikát, zoknit, mert a többi ruci lenn van, meg egy hűtődobozba kaját és már indulok is!

Kép
Kép
Kép
zel

Kicsibé!
A magángépeddel az étterem melletti füves részen simán landolhatsz! Te is csak csörögj ide és kivilágítom!

Kép
Kép
Kép
zel

málna, nem mondod :?: :?: :?: Kép jujjj de szuper, nagyon-nagggyon gratulálok!!!!!! és ha nem buta a kérdés, hányan vannak odabent??

Kép
kicsiboris

sonjus, na remélem túlestél rajta és most éppen még pihizel :lol: :lol: :lol:

ilonkám, gyöngyike, odry egészen belekönnyeztem (tök hülye vagyok...itt a melóhelyen...) a tippelgetésetekbe, olyan de olyan aranyosak és kedvesek vagytok...egyébként ahogy nézem döntetlen eddig, úgyhogy várom a többiek tioojét is :wink: döntsük el a topikban fiú lesz-e vagy lány :lol: :lol:

odry, tényleg megdöbbentő, én is elcsudálkoztam rajta, hogy két hónap és már kismamából anyukává leszel :lol: :lol: nemrég még faggattalak, meg kérdezgettelek, milyen kismamának lenni így az elején, aztán már a végefelé jársz :lol: :lol:

gyöngyike, hát én sem szeretnék sokat felszedni, dirrekt leadtam 8 kilót (persze szép lassan, januártól), hogy a terhesség alatt ne legyek elefánt...hát majd figyelek, bár néha olyan éhségroham tör rám.... és amúgy jól vagy? egyedül vagy otthon a babóval? nem rossz ez, én ettől kicsit félek..

gerike, szerintem a szurkálás lehet csupán az inszem következtében, lehet a mesi előjele, de bármi más is, majd a teszt megmondja :lol: :lol: :lol: mikor fogsz tesztelni? már kérdeztem de megkérdezem mégegyszer, hogy mikor volt az inszemed? hány napja? és jók voltak az alapfeltételek (tüszők, apa anyaga stb...)???

Kép
kicsiboris

húúú eszembe jutottak a bevásárolni valók persze még korai, csak úgy belémvillant...)...babakocsi, hordóca, kiságy stb stb...tudtok olyan honlapot ahol használt babacuccokat lehet rendelni? csak megnézegetném magamnak :lol: :lol: :lol: kössssssssssssssssssz

Kép
kicsiboris

Kicsibé!

Szerintem Te lányos vagy!

Kép
Kép
Kép
zel

tényleg zel? de cuki vagy...egyébként szerintem is...

sonjus???? na mi a helyzet????

Kép
kicsiboris

málna!!
Nagyonm gratula!! Reméltem, hogy ma valami jó hírt hallok! :)
kicsiboris:
szerintem is egyértelműen csajszid lesz! Keresek neked bababolt címeket, aztán felteszem.
Na sietek, megyünk babamasszázsra!

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes ,nagyon jóóó akkor már lányos irányban haladunk :lol: :lol: :lol: és nagyon várom a címeket, köszönöm neked.
babamasszázs az milyen tuti lehet!!!

Kép
kicsiboris

ha nem elég, szólj, van még :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

egyébként van a másik fórumon lévő csajszikkal egy honlapunk, ha gondolod, nézd meg, sok hasznos dolog van rajta, igaz még fejlesztjük folyamatosan.

www.telibabak.fw.hu

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kicsibé!

Babamasszázs
A keresztlányom már pocakon keresztül masszírozva volt. Esténként a végén már követelte a pocaksimit. aztán most a fürcsi előtt van egy olajos masszírgálás, amit szintén kikövetel. Nagyon élvezi.

Na összepakoltam! Vasárnap jövök!
Addig is jók legyetek!

Pussssssszantás mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Málna! Gratulálok neked! És engem is érdekelne, hogy hányan vannak, de gondolom még nem volt első UH csak vérvétel.

Sonjus! Drukkolok az inszemhez. (Nekünk is csak fiú nevünk van. :) de nem árulom el mi az. :))

Móni! Várjuk a jó híreket és drukk, hogy könnyen menjen! Nagyon tetszik az a két név amit választottatok. (Bár a férjecském tuti ezeket is megvétózná.)

Képzeljétek. Tegnap papagájvadászatot tartottunk, mert az egyik kis genyó kiszökött. El is neveztük Copperfieldnek. Mondjuk nem volt egy nagy tudomány, mert nyitva volt az ajtó. Épp a vizüket cseréltem. Aztán a párom levadászta.

Ja, Asszem Zel te kérdezted, kissándor papagájok. Nem valami szelídek. Nem tudom mennyi ideig tart míg "betöröm" őket.

Hát én jövő hét szerdán megyek az utolsó inszememre. Tudom múltkor még azt mondtam, hogy nem hiszek benne, de most úgy döntöttem, hogy mégis. Valahogy a Sipos doki mindig lelket önt belém. Annyira édes!

Kellemes hétvégét mindenkinek.
Én takarítani fogok...:(

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

kamilla örülök, hogy belevágsz, jövő szerdán asszonyként lehet sikeresebb leszel :wink: Ki tudja lehet ezen múlt, valami kis vallásos emberke választott benneteket és csak az esküvőre várt :wink: Bocsi, megsütött a nap:-) De azért így legyen :wink:Jó takarítást!

na kicsiboris, neked is kis puncis lesz? :wink: Erre azért igen kíváncsi vagyok!

babamasszázs, megáll az eszem, hogy mik vannak. Mi mindent megad egy szülö a kis szarosoknak :D

zel, jó pihenést!
bbilona

Ilona! Most lehet, hogy kinevetsz, de nekem is már megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy az volt a baj, hogy nem voltunk házasok.....végtére is a bibliában ugye az van, hogy gyereknek a családban a helye, nem azon kívül...........jó tudom, erre az élet azért már rácáfolt egy "párszor", de úgy látszik ez az én kis lelkembe nagyon belevésődött.....Na majd most!!! Új asszonyként. Ahogy mondod.

Hát ez egy lányos topic, de majd mi hozzuk a fiúkat Sonjussal, ugye?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok
Új vagyok ezen a forumon és nem tudtam hová forduljak.Tudom, hogy ti már "sikeres" inszemesek vagytok ezért bátorkodom tőletek kérdezni.
Én most május 29-én voltam az első inszemen de sajnos sikertelen eredménnyel. A Sote 1 N.Klinikára járok.
Amióta belekezdtem ezen kezelésben rengeteget olvasgattam meg tudakozodtam helyekről a sikerességet illetően de azt tapasztaltam hogy a vélemények megoszlanak.
Vannak akik kitartanak az inszem sikerlehetősege mellett meg mások teljesen elvetik azt mondva hogy nem nagy az esély hogy összejöjjön a "baboc" igy.
Kérlek benneteket segitsetek-valóban mi az igazság??????
Nekem egy 5 napos kúra után a 9 és 12 napon volt vérvétel és ultrahang. A doki szerint gyönyörű tűszőim voltak-ami nem tudom mit jelent-mert nem tudom mekkora kell legyen a tűsző.
Szóval még egy kicsit"tapasztalatlan" vagyok ilyen dolgokban
Az inszem a 14 nap volt.........utánna kb.3 napra alhasi fájdalmaim kezdtek lenni....ami idővel erősödött és érdekes módra a menszesz jelentkezésével teljesen megszűnt.Ez jó??????mármint a fájdalom????
Fogalmam nincs miért nem sikerült....hisz a dokim szerint nincs "gond" csak egy pici stimulálásra van szűkség.....és mégsem jött össze. :( :( :(
Ha tudtok vigasztaló"eseteket"magatokról leirni....hogy kinek hányadikra jött össze megköszönném.
Várom és köszönöm
ildiko
puluildiko

Ildikó:
Ne keseredj el, ez még "csak" az első inszemed volt. Ha minden rendben van , és kicsit kell stimulálni, akkor biztosan sikerülni fog! Persze nem törvényszerű, hogy első alkalommal, hiszen normál együttléteknél sem jön mindig rögtön össze a baba. Mekkorák voltak a tüszőid? Nem mondott méretet az orvos?
Én kitartok amellett, hogy igenis lehet sikeres inszem, vagyunk itt páran erre élő példák.Aztán vannak itt olyanok is, akik a lombikig jutottak, ők nyilván más véleményen vannak.
Azért szerintem érdemes próbálkoznotok, átlagban azt mondják, a 3. inszem szokott sikeres lenni. Ha jól emlékszem, itt ahányan vagyunk, annyifél alkalomra sikerült. :) Lelkileg megterhelő, de az eredményért ezt mindannyian bevállaljuk. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ildikó: Azt elfelejtettem, nekünk 9. inszemre lett Pannánk.

Na lányok, voltunk masszázson, hát Panna nagyon élvezte! :) A lábat és a pocakot masszíroztuk, jövő hézen jön a többi.

Kép
Kép
Kép
mágnes

ildikó, szia közöttünk, szerintem jó helyre jöttél, itt jó sok tapasztalat gyűlt össze eddig...
szóval, ahogy mágnes is írta én is úgy tudom, hogy a 3-4. inszem az átlag ami alatt összejöhet a babó, úgyhogy semmi kesergés, mert a következő alkalomtól már egyre nő az esélyed! és ami fontos, mindenki próbálja ezt itt betartani, sokat kell inni (ásványvíz, nem konyak, azt a tanácsot a mi zelünknek köszönhetem :wink: ), az inszem napján lehetőleg feküdnöd kellene és persze semmi forró fürdő, megerőltető munka, emelgetés, vegyszerek közelébe ne menj (domestos, hipo, festékek stb.) szóval hagyd a nagytakarítást másra :lol: :lol: de megeshet, hogy ezek közül valamelyik becsúszik és mégis teherbe esel, mint én...
ezek szerint nálatok a párodnak is jó az anyaga és a te tüszőid is érnek minden ciklusban? mert akkor valóban simán összejöhet a 6 inszemináció bármelyikén, higgyél benne, kezd el szedni az Elevitet (ha még nem szeded) és csak hajrá!!! :lol: :lol: :lol: sok sikert :!: :!:

Kép
kicsiboris

mágnes köszi a sok jó címet!!!! és ez a babamasszázs nagyon tetszik nekem, biztosan olyan édilli lehet pannababa :lol: :lol: hol van ilyen 'foglalkozás?

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?