sonjus, na remélem túlestél rajta és most éppen még pihizel
ilonkám, gyöngyike, odry egészen belekönnyeztem (tök hülye vagyok...itt a melóhelyen...) a tippelgetésetekbe, olyan de olyan aranyosak és kedvesek vagytok...egyébként ahogy nézem döntetlen eddig, úgyhogy várom a többiek tioojét is
döntsük el a topikban fiú lesz-e vagy lány
odry, tényleg megdöbbentő, én is elcsudálkoztam rajta, hogy két hónap és már kismamából anyukává leszel
nemrég még faggattalak, meg kérdezgettelek, milyen kismamának lenni így az elején, aztán már a végefelé jársz
gyöngyike, hát én sem szeretnék sokat felszedni, dirrekt leadtam 8 kilót (persze szép lassan, januártól), hogy a terhesség alatt ne legyek elefánt...hát majd figyelek, bár néha olyan éhségroham tör rám.... és amúgy jól vagy? egyedül vagy otthon a babóval? nem rossz ez, én ettől kicsit félek..
gerike, szerintem a szurkálás lehet csupán az inszem következtében, lehet a mesi előjele, de bármi más is, majd a teszt megmondja
mikor fogsz tesztelni? már kérdeztem de megkérdezem mégegyszer, hogy mikor volt az inszemed? hány napja? és jók voltak az alapfeltételek (tüszők, apa anyaga stb...)???