Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Van egy hülye kérdésem! A vércsoportom 0 Rh negatív. Annak idején a fiam születése után kaptam anti D-t, hogy az ellenanyag termelést visszaszorítsák a következő terhességemnél. Azóta volt két biokémiai terhességem a pcos miatt......... Ilyenkor kell/kellett volna anti D? Ez nem lehet oka annak, hogy nem tud megmaradni az esetlegesen nagyritkán megermékenyült petesejtem????

Hallottatok már ilyenről? Vagy a biokémiai terhesség még annyira korán elhal, hogy esély sincsen arra, hogy ilyen ellenanyagot termeljen a szervezetem? Ennek hol lehet utánna járni?
Vendég

Mona!

Ha kaptál anti D-t akkor minden ok!
Csak az elsô terhesség után kell kapnod. Egyébként úgy tudom van erre vérvizsgálat... a nevét sajna nem tudom.
Anyukám is Rh negatív és utánam kapott a késöbbi vetélése után nem.
Megértem, hogy aggódsz. Biztos én is ezen agyalnék. Ha megnyugtat
járj utána, de szerintem nincs ellenanyag a szervezetedben!
lona1

:wink: :wink:
Köszi!!!
Ááááááá, éééééééén, agyalok????? Áááááá, dehogy......... :oops: :oops: :oops: :? :?
Vendég

Mona!
Utána olvastam. Az infók nem egyértelm?ek. Azt sehol nem írják, hogy a második stb. eset után is adnak-e anti D-t. Csak az elsôrôl írnak, kivéve az utolsót amit bemásoltam...
Ezeket találtam a neten:
A magzat károsodása úgy előzhető meg, hogy a kismama első szülése, vagy a veszélyt kialakító vizsgálat után anti-D immunglobulin injekciót kap. Ez elpusztítja a vérbe jutott magzati vörösvértesteket, így nem indul meg az ellenanyag-termelődés, ami a következő várandósság esetén jelentene veszélyt a kistestvérre.

Már csak 3 hónap van hátra a terhességből. A terhes nő kezdi magát terebélyesnek és nehézkesnek érezni. Az utolsó hónapokban zsírrétegek rakódnak le a magzaton. Nagyon mozgékony, mozgása kívülről is látható. Ha a laborvizsgálatok során Rh-összeférhetetlenséget állapítottak meg, gyakran ellenőrzik az ellenanyagszint emelkedését. Sor kerülhet hasfalon keresztüli magzatvíz-mintavételre is, hogy ebből állapíthassák meg, mekkora a magzat billirubin-szintje.

Anti-D profilaxis: az Rh-negatív vércsoportú anya szülés, vetélés, méhen belüli beavatkozás, sérülés, vérzés után anti-D immunglobulint kap. Szülés után az anti-D injekcióra akkor kerül sor ha az újszülött vércsoportja Rh-pozitív. A megszületéskor a köldökzsinórból vért vesznek az újszülött vércsoportjának megállapítása céljából. Az eltéro Rh vércsoportú magzat vére az anya vérkeringésébe bejutva az anyai ellenanyag-termelést elindítja, a keletkezett ellenanyagot az anti-D immunglobulin leköti. Ha ez nem történik meg, az anya vérében keringo ellenanyag a magzatot, illetve a késobbi terhességek magzatait súlyosan károsíthatja. Az immunglobulint a szülést vagy beavatkozást követo 72 órán belül be kell adni

Szerencsére ma már minden Rh-összeférhetetlen-séggel összefüggo probléma megelozheto. Azok az Rh-negatív nok, akik Rh-pozitív kisbabát szülnek, még a szülôágyon kapnak egy injekciót, úgyneve-zett ?Anti-D globulint?. Ez egy olyan, az emberi vérbol készült szérum, amely semlegesíti az édesanya vérkeringésébe jutott magzati vörösvértes-teket, s ezáltal megakadályozza, hogy az anya ellenanyag-termeléssel reagáljon rájuk. Ezt az el-járást, valamint a gyógyszer beadását minden további Rh-pozitív gyerek szülésekor elvégzik.

Legjobb lesz, ha megkérdezel egy dokit. Lehet, hogy késöbb is kaptál csak nem mondták? Ezeket szeretik nem közölni (mintha hülyék lennénk).
lona1

Csajok,
ha lejárt egy gyogyi szavatossága most májusban, akkor inkább ne vegyem be?! :roll: Én nem gondolnám veszélyesnek, de hátha van ezirányú rossz tapasztalatotok...

Kép
wandrea

Sziasztok!

Wandres!
Konkrétan milyen gyógyszer? - itt is van csoportok, az alapján, hogy a szav idő után meddig fogyaszthatóak

Monácska!
Én úgy tudom nem adnak csak 1. terhesség után. viszont minden terhességnél min. 3-szor kell elvégezni az erre irányuló vérvizsgálatot.....
Nekem ez rémlik régről, de nem teszem tűzbe a kezem

Pusszancs
csipi78

Köszi Lona!
Tutira nem kaptam későbbiekben, mert spontán távoztak a babók, az egyik a tesztelés után egy héttel, a másik 10 nappal.... :( Nem volt szükésg műtéti beavatkozásra.

Holnap rákérdezek!

Nagyon aranyos vagy, hogy kutatkodtál a kedvemért........ :oops: :lol:
Vendég

Helloka lányok!

Rambóka: igen jól emlékszel kellett volna szednem a mercilont, csak akkor nem tudtam volna elmenni 3.cn-i vérvételre, ezért hát gondoltam elhalasztom egy hónappal :oops:

Zsizsik: valóban hasonlóak a görbék, bízzunk a legjobbakban :wink:

Pusszancs

tyche

Mona!
Nincs mit! Igazság szerint engem is érdekel a dolog :)

Lona
lona1

Monácska!

Olvass vissza a tavaly tavaszi hsz-eimbe ('profil'-ra kattintva, 'x.y. hozzászólásainak keresése alatt' megtalálod! Bocs, de alig jutok gépre, nem érek rá visszakeresni!), mert éppen akkor jártam transzfúziós tanfolyamra, amikor itt vkinél felmerült ugyanez a probléma és akkor rákérdeztem a tanfolyamvezetőnél. Úgy emlékszem, h. a 6 hetesnél fiatalabb terhességek (4 héttel az elmaradt menzesz után) elvesztése esetén nem szükséges az anti-D adása! De nem esküszöm meg rá, mert régen volt!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!
Rambóka!
Megpróbálkoztam a visszakereséssel, de ez kivitelezhetetlen.........
Egyrészt élvezettel olvasgatom a hsz-okat, másrészt a szívem vérzik, hogy vannak néhányan akik már milyen régóta szedik a metet baba nélkül.......

Csajok!!!!
Ez a kiscsapat már annyi mindent túl élt! Annyira boldog vagyok, hogy Rambóka tanácsára visszaolvastam egy kicsit, és láthattam pl. amint Norkának drukkoltatok a vizsgáihoz!!!! Nemfogom leírni a mumus szavamat, de kívánok mindenkinek rengeteg szép napot, amikor a kudarcérzést ellehet seperni az agyunk hátsó részébe!!!!

És köszönöm, hogy itt lehetek! És hiányolok néhány régebbi tagot.....

Ma az MMEC-be megyek Mészáros dokihoz, és neki készülök egy újabb stimunak......

Ha megjöttem beszámolok nektek, ha nem bánjátok!
Vendég

Most tűnik fel a második tickered Rambóka........
Figyelmetlen voltam??? :oops: :oops:
Ti már készültök a következő babára????
Vendég

Lara, szorítok az uhura!!!!!!!!!!!!!!!!Aztán kérünk ám képet a babáról!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok,

Tyché, mikor tesztelsz ? Érzel valamit, furcsát ?? Tegnap megnéztem a fertyn egy-két görbét, és sok hasonló van, mint a miénk..... nekem ma fél fokkal még feljebb kúszott, a fene tudja, mi zajlik ott bent.... :roll:

Monácska, akkor most nekimentek egy stimunak ?? Ez pontosan mit is jelent ? :oops: Bocs, de én még csak most keztem el tájékozódni ebben a témában, hátha szükségünk lesz rá....
zsizsik

Zsizsik!
Clostyt jelent......
De vannak erősebb stimuk is, főleg lombik leszívás előtt alkalmazzák ezeket, injekció kúrák. De én idáig el sem akarok jutni, bízom a Clostyban.
És félek tőle, de az elmúlt három hónapban csak azzal volt valamilyen peteérésem. Persze nem sikerült.....

Megpróbálok iszonyat módon odafigyelni majd mellette a diétára, mert a Closty, mint minden más hormon rontja az ir-t, tehát amit a metformin rendbe tesz, azt a Closty elcseszi.

De egyszerűen fogy az időm.... 35 éves vagyok, nincsenek éveim!

Szóval, szorítsatok!

Persze a helyzetet nehezíti, hogy pont nyaralni megyünk majd az uhu időszakában, tehát valószínűleg Siófokon fogok nézetni egy uh-ot valahol félidőben. Mire hazajövünk, addigra kb. kiderül, hogy sikeres volt-e a stimus hónap.

Lafika!
Hogy vagytok????
Vendég

hali, tettem fel képet a másik topikba kiszséről :)

zsizsikkkkkkk, nem kapod meg az emiljeimet??? :twisted: :roll: :D
türelmetlen terhesként várom a válaszaidat:)))

olasz kaját emlegettél a buliba? hm, jól hangzik:)
üdv
dimet

Olasz kaja, bizony, de válaszra bezzeg senki nem méltatott !!!! :twisted: :twisted: Irgumburgum, a végen az lesz ,ami lesz !!! Szóval értitek....! Kezd besütni a nap az ablakomon, ilyenkor kb 50 C lesz az irodában, és beáll az agyhalál.... 8)
zsizsik

Zsizsik!

Bocs, de azóta is a "diétás süti" paradoxon foglalkoztat! :?
Olyat nem tudok ígérni, mert az általam begyakorolt sütik jelentős része GI szempontból erősen tiltólistás :oops: , úgyhogy lehet, h. szabadon választott gyümölcsöt v. gyümölcslevet fogok vinni. Már, ha nem gond!
Panzióra sikerült rákérdezned? Ha megadod a telefonszámukat én beszélek velük!

Monácska!

:roll:

rambóka

Lara, van már valami????Már várom a képet!!!!!!!!!!

Monácska, jól vagyunk, köszönöm. Most már minden elmúlt, mármint a hasszúrás, végre!!!!Néha még felfújódok, leglább látom, mekkora hasam lesz majd............. :wink: A melleim sem fájnak már annyira.....
Szurkolok neked, hogy sikerüljön a stimu!!!!!!!!!
Vendég

Rambóka, a diétás süti kitétel felfogható egy pillanatnyi elmezavar eredményének.... :wink: :wink: :wink: szerintem senki nem fog kihagyni egy mennyei sütit, csak azért mert nem kifejezetten diétás.... szóval ne fogd vissza magad, azt hiszem, ezt mindannyiunk nevében mondhatom.... !! :lol: :lol: :lol:

A panziót még nem kérdeztem meg, jó is, hogy emlékeztettél, sajnos oda kell menjek személyesen, mert nem tudom a nevét sem, ígérem, a napokban elintézem.

Lafika, örülök, hogy jobban vagy már, innentől meglátod, egyre jobban érzed majd magad !! Klassz időszak ez !

Monácska, a clostyt ismerem, nem személyes tapasztalatból, bár Tűű nekem is beígérte, ha augusztus végéig nem jön a baba. Drukkolok, remélem, ezúttal eredményes lesz nektek !!
zsizsik

Hi!

Minden rendben van, a vérvétel eredményét később tudom meg.
Video van, de még fel kell vinni a gépre, és onnan készítünk képet a kisbabánkról. :D

Kép
lara26

Lányok! Sziasztok!

szerintetek a metformin segít az inszeminációnál, tehát arra gondolok, hogy sikeres legyen.
gerike

Lara gratulalok!

Szisza, jossz zsizsik bulijara? Beszelgethetnenk...hatha meg tudunk vigasztalni, nagyon szeretnek segiteni...

csajok bocs ekezetekert, apa nemet gepet hasznalom.

Ramboka etetoszek szuper, es mivel adtad az otletet, meg meg cimet is mondtal ami kozel van, alhattok nalunk!!! :lol: :lol: :lol:

de csak matracot tudunk adni nektek nappali kozepen, jo lesz? Gergonek lenne kisagy, de ki kell vinni nappaliba, apa nem vallal meg egy babat a haloreszen, :wink: :lol: ,ha elfer az utazoagy a kocsiban az kenyelmesebb lenne .

zsizsik vizsla nekunk is nagy almunk, de nem kaparja szet a kertet? merthogy vadaszkutya es kotor.

itt voltunk tegnapelott. furodtunk is az Eszaki - tengerben par napja, 33 fok volt, a viz meleg mint a pisi, de mostanaban esik az eso. vettunk nekem esokabatot.

Kép

Kép

Kép

Kép
rejo

UH-s képeink video- ról lementve:
Kép Kép

Kép
lara26

Rejo!

De jó, h. végre téged is látni!!!!! :D
Köszönöm az ajánlatot, valszeg élünk vele (remélem addigra konszolidálódik a fogzás is!)! Gergőnek utazóágyat viszünk!
Örülök, h. az etetőszék bevált! :D
Johanna hogy bírta az utat?
33 fokos az Északi tenger????? :shock:
Poginak kéne szólni, h. világítótornyos kép van! :lol:
A birkák egyenletes sűrűségeloszlását meg tudományos munkában lehetne vizsgálni, bonyolult matematikai képletekkel! :lol:

Lara!

Gratula! :D :D :D
Hogy teszitek fel a videót gépre?????
MIT MONDOTT A MIKLÓS? Kukacos v. nem kukacos?????? :wink:

Lafi!

A felfújódáshoz számolj még minimum 50%-ot! :lol:
Én sem hittem el az elején, h. EZ még tovább fog nőni! :shock:

Zsizsik!

Akkor jó! Még kitalálom, h. mi az, ami kibír 200 km-t! :lol:
Hányan leszünk????
Nem jelent gondot senkinek, ha viszem a csirkefogót? :oops: (Már Rejo férjén kívül! :lol: )

rambóka

Sziasztok!

Mostanában nem írtam,mert nem volt mit!De nézzétek mit kaptam ma!

Kép

Na???

Kép

Kép
lecso

Ma fájt a fejem reggel, bevettem egy quarelint, majd elidultam dolgozni. A liftünk beragadt......és én ott voltam zárva a liftben és tök ideg voltam, aztán hirtelen elindult.....na a fejem sem fáj azóta....úgy látszik egy nagyobb stressz elmulasztja...........hihetetlen rossz a liftünk, de tök jó, hogy a szomszédokat nem izgatja, hogy rendszeresen nem mükszik...persze, nem nekik kell felgyalogolni a kilencedik emeletre.........

Lara, nagyon szép és olyan nagy már!!!!!!!!Gratulálok a babóhoz!!!!!!

Lecsó, ez klassz!!!!Eksön volt??????? :oops: :wink:
Vendég

Hi!

Most már tudok írni is.
CRL:54mm
NT:0,8mm
Anatómiailag jól fejlődik, vérvétel eredményét még nem tudom.
Halvány sejtés: kisfiú
07.03. -án 16:30-ra kell mennem magánba.

Rambóka!
Pinnacle studio programmal, azzal szedjük le a képet is.

Kép
lara26

Rambóka!
De előtte be kell digitalizálni, digitalizáló kártyával.

Kép
lara26

Sziasztok!

Ismét csak gyors bekukk, de este már talán véglegesen vissza tudom kötni a modemet :)

Szóval: most éppen már 2x1-nél tartok. Tegnapelőtt kezdődött az a szakasz, hogy nincs étvágyam, hasmenésem csak a reggeli kv után van. SZóval sztem egész jól bírom. Hétfőn megpróbálkozom a 3x1-el. Hátha...

Mellékelem a görbém. Csipi valószínűleg megdöntöttem (ismét) a rekordod, ne hari ;) Viszont a ferti nem adott piros vonalat :( Miért?
Az biztos, hogy most nem sikerült összehozni a kicsit, mert mostanában elég foghíjasan tudtunk együt lenni (betegség, sok munka), szóval későn volt akció...

Imádom a vizslákat! No majd jól megdögönyözöm a kis drágát :)
Részemről bármilyen típusú étel lehet az asztalon, viszont diétás sütit nem tudok én sem csinálni. Egyszer próbáltam teljeskiörlésű lisztből sajtospogit csinálni, de a szemetesben kötött ki, mert nagyon nem jött be nekünk, pedig csak fele-fele arányban tettem bele sima lisztet és teljeskiörlésűt. Esetleg gyümölcssalit tudok csinálni desszert gyanánt, ha az jó... Még utánanézek, hátha találok valamilyen diétás receptet, aztán apán letesztelem :D

Lara: Nagyon nagy lett már a lurkód, gratula hozzá!

Lecso: Tök jó, irigykedem is. Nekem nem volt hajlandó (még) pirosvonalat adni a ferti, lehet kell még neki pár nap...

No, megyek, mert el kellene kezdeni a munkát... :(

Puszi mindenkinek!

Lafead: Nem kaptál tőlem mostanában pü-t?

Kép Görbusz[/img]

Kép

Kép
bettica

Rambóka!

:roll: Ez mit is jelent, vagy mire is raktad?
A Clostyra, vagy a második babára???
Vendég

Bettica nem kaptam semmit.............

Backa, Anyóka, Kandi, Mniki, Kavits?????????????hol vagytok????????
Vendég

lara, jaj de jó képek!!!!
igen, én is felakadtam a diétás sütin. végülis tudok olyat is csinálni, de nem akarok. bocs:) úgyhogy kaptok nem diétásat!!! egyszer élünk, néha lehet bulizni.
most többre nem fussa!! zsizsik olasz kaja ötleteket várjuk, de nekem tök mindegy. jó ez a terhesség. bármit megeszek :lol: jó, csigát nem.....
kitartás a meleg naphoz mindenkinek!!!
dimet

Asztapasztacipőpaszta, mindenki lázad a diétás süteményes ötletemen ????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hol van az elkötelezettség a diéta és az alacsony GI-es ételek iránt ????? :wink: Na, egyébként Rambókának már írtam, hogy ez csak egy kósza gondolat volt a részemről, mindenki azt hoz (és természetesen egyáltalán nem is kötelező hozni, csak nekem lenne nagy segítség, ha nem nekem kellene az édességről is gondoskodni) amit szeretne, amit szívesen megcsinál, de ha nem hoz semmit, akkor is nagy-nagy szeretettel várjuk !!

Rambóka, Gergő szerintem borzasztó jól ellesz, Domi Eszter, Johanna társaságában, és még nem tudom, ki hoz gyermeket, de nyugodtan hozzátok a kölyköket, ha kedvetek van hozzá.
A picuriknak Eszter szobájában vagy nálunk a hálóban tudunk kuckót csinálni, ahol hűsölhetnek.
Egy apró jelzés: a kert kb délután 2-ig napfényben fürdik, szóval addig eléggé meleg van kint, felállítunk majd egy sörsátrat, ami alatt ki lehet bírni majd, egyébént meg marad a nappali....

Na olasz kaja ügyben meg majd akkor viritok valamit... :wink:
zsizsik

Sziasztok!

Lafi sajnos épp nem volt.Már feladtam,hogy lesz valami is ebből a görbéből!Ovuláció után 3 nappal,de az már késő,nem?

Lehet,hogy beképzelem,de mintha nem hullana annyira a hajam.Bár igaz lenne!Épp ideje lenne,hogy hasson a gyogyi,főleg hogy fel lett emelve az adagom.
Szépen fogyogatok.2 hónap alatt 2 kg.Már csak 52,7 kg voltam reggel(a 152 cm-hez).Tavaly ilyenkor 64 kg voltam.A diétát szerencsére tudom tartani,igaz az előző terhességemnél a 18.héttől diétázni kellett,így könnyebb a dolog.De most is nehéz volt az elején ráállni.

Jó hétvégét mindenkinek!Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Lecso, hát asszem az késő..........kár. De nézd a + oldalát, végre volt pé, fogysz, hidd el, hat a met!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bettica, megjött a püd!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hétfőn már te is benne leszel.
Vendég

Sziasztok!

Holnap megyek bioboltba. Még nem jártam ilyen helyen, mit érdemes venni? Ami tényleg finom és nem hízlal?

KépKép
charlott

Szia Bettica!
Ne légy elkeseredve,majd ad az a fránya ferty egy szép irigylésre méltó piros vonalat!!!
Akkor majd mások fognak irigykedni rád!
Fel a fejjel!Nagyon kitartó vagy!!!

Kép

Kép
lecso

Lafi, köszönöm.

Lecso: Neked is a bíztató szavakat, remélem tényleg úgy lesz :)

Kismamák: Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Még pici nélkül is elviselhetetlen néha :(

Kép

Kép
bettica

Bettica, mióta szeded a metet? Nem lesz túl hamar a 3x1? De ha nem vagy rosszul... A hőd nagyon szépen megugrott, aztán ha helyre raktátok a lakást akciózzatok :lol: :lol:

Lecso, gartula a pé-hez :lol: !

Felém még nincs piri, de úgy érzem, h lesz, mert egy pár patti megjelent az arcomon és a melleim is fájnak, nálam ez a menzi előjele. Remélem megérkezik mihamarabb! Ebben a hónapban kell mennem 3.napi progira és HSG-re.

Kép
apple

Lara, szépen fejlődtök :)

Kép
apple

Íme a görbém :roll: :roll:

Kép

Kép
apple

lecso, nem lehetetlen,hogy nem hullik a hajad annyira!!! nekem is így hatott, először pattik, súlyvesztés, hajhullás megállása, aztán baba. csak így tovább :D

zsizsik, szerintme te ne aggódj a sütin:) ha páran viszünk, az bőven elég lesz. csak mértékkel eszünk sütit és akkor nem bűnözünk nagyot.

juj, itt lehűlt a levegő, esik az eső. éljne. nem szoktam panaszkodni, de tegnap kicsit elegem volt a melegből :? de kibírható a dolog. csak keményedtem többször :(

charlaott, bioboltba olyat vegyél ami alacsony CH tartalmú. mert a biocuccok biok (elméletileg.... :? ), de sajna CHban gazdagok. szóval a CHt figyeld!

Niki hova tüntél? és a többiek is jó páran elveszett báránykát játszanak....remélem semmi gond. és "csak" a nagy meleg, vagy a lelki kitisztulás miatt nem jönnek....

üdv mindnekineeeeeeeeeek
dimet

Dimet!

Én nem csodálom, h. alig jár erre vki. Ebben a rohadt melegben már nem hiányzik az embernek a gépből ömlő meleg is pluszba! :evil:
Hálistennek itt is esik!!!! :D

(Egyébként nekem olyan fura érzésem van, mintha lapulna vhol a háttérben egy csíkosbőrű állat, csak a tulajdonosa még nem merné bemutatni. Remélem nem csal a szimatom! De nagy a csend!!!!!!!!)

rambóka

Sziasztok!

Apple köszi a gratulációt,remélem tényleg igaz!Még nem nagyon tudom elhinni,hogy tényleg volt pé-m!

Dimet:Az Isten szóljon belőled,és akár már a köv. hónapban besikerül a babóka!!!Igaz nagyon félnék,hiszen márciusban volt egy vetélésem.Úgy érzem most,hogy a 9 hónapot végig fogom majd aggódni.

További jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

dimet: kösz az infót.
Ma vettem a bioboltban barna rizst, durum lisztet és kölest. Ti hogyan diétáztok?

KépKép
charlott

Lányok, ti mindannyian meforalt szedtek?

A női szervekben is kifejti hatását? Csak azért kérdezem, mert ma nagyon el kezdtem váladékozni és nem p.é. szerűen, hanem kocsonyásabban. Ez normális vagy irány a nőgyógyász?

KépKép
charlott

Hahó!

Én is elveszett bárányka vagyok... zebrám nincs. :wink:

Ma nagyot csavarogtunk hármasban, Dobogókő, kilátó, majd kajálda, utána irány Esztergom és az aquapark. Bogi már teljesen ki van ütve. :D Nemrég értünk haza. Már régen nem kapcsoltam ki ennyire. Azt nevettük, hogy Bogi ma gyakorlatilag egész nap azt ette, amit mi: csülkös bableves, gillezett husi zöldséggel, fagyi... :roll: remélem nem lesz nagy baja. De teljesen bevadult, nem kellett neki a Hipp, csak az, amit mi eszünk...

Viszont ami engem illet, van egy kis aggodalmam. Már a hét elején panaszkodtam odaát az NLC-n hogy mintha be lenne szorulva a levegő a méhemnél, érzékeny. Azóta ez a kellemetlen feszítő érzés konkrétan a jobb petefészkem környékére tevődött át. De nem hinném, hogy ez pé lenne, annál rosszabb. Pisilésnél is érzem, ill. akkor is, ha már feszül a húgyhólyagom. Ez szerintem nem teljesen normális. :roll: Nagyon remélem hogy nem egy büdös cisztám nőtt! Kedden du. megyek UH-ra, előbb nem kaptam időpontot.
Vendég

Hello Norka!

Jó sok helyen voltatok. Nem csodálom, hogy Bogi lányod elfáradt! :-) Milyen az auapark Esztergomban?

Biztos, hogy nem tesó van a dologban? :-) Mitől alakulhatott ki most ciszta? Esetleg egy felfázásról nem lehet szó?

KépKép
charlott

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?