Sziasztok!
Ismét csak gyors bekukk, de este már talán véglegesen vissza tudom kötni a modemet
Szóval: most éppen már 2x1-nél tartok. Tegnapelőtt kezdődött az a szakasz, hogy nincs étvágyam, hasmenésem csak a reggeli kv után van. SZóval sztem egész jól bírom. Hétfőn megpróbálkozom a 3x1-el. Hátha...
Mellékelem a görbém. Csipi valószínűleg megdöntöttem (ismét) a rekordod, ne hari
Viszont a ferti nem adott piros vonalat
Miért?
Az biztos, hogy most nem sikerült összehozni a kicsit, mert mostanában elég foghíjasan tudtunk együt lenni (betegség, sok munka), szóval későn volt akció...
Imádom a vizslákat! No majd jól megdögönyözöm a kis drágát
Részemről bármilyen típusú étel lehet az asztalon, viszont diétás sütit nem tudok én sem csinálni. Egyszer próbáltam teljeskiörlésű lisztből sajtospogit csinálni, de a szemetesben kötött ki, mert nagyon nem jött be nekünk, pedig csak fele-fele arányban tettem bele sima lisztet és teljeskiörlésűt. Esetleg gyümölcssalit tudok csinálni desszert gyanánt, ha az jó... Még utánanézek, hátha találok valamilyen diétás receptet, aztán apán letesztelem
Lara: Nagyon nagy lett már a lurkód, gratula hozzá!
Lecso: Tök jó, irigykedem is. Nekem nem volt hajlandó (még) pirosvonalat adni a ferti, lehet kell még neki pár nap...
No, megyek, mert el kellene kezdeni a munkát...
Puszi mindenkinek!
Lafead: Nem kaptál tőlem mostanában pü-t?
Görbusz[/img]