Sziasztok
Vali
Nagyon jók a keresztelős képek
Annamari megy táborokba. Először iskolai napközis táborba (nagyon akart menni), utána megy kézműves táborba egy hétre. Tavaly is volt és nagyon élvezte. Egy csomó mindent csináltak és legalább ügyesedik a keze
Aztán megy még úszó napközis táborba is. Már nagyon várja a táborokat, de a nyári szünetet nem
Vince megy táborba?
Alíz kajálását sajnálom, majd csak visszaáll
Cory
Nagyon sajnálom
Kérlek ilyet nem is mondj, hogy kár beléd fektetni pénzt. Szerintem is nagyon kimerítő volt a másfél óra vezetés. Amúgy pedig igen is meg lehet várni, míg az ember biztonságban érzi magát a kikanyarodáshoz. Vagy a vizsgabiztos szerint jobb lett volna csikorgó kerekekkel riadó startolni
Hidd el, hogy sikerülni fog levizsgázni
Viol
Nagyon cukker a lánykád
Milyen kis csinike
Tünde
Sajnálom, hogy nem vették fel a Dorinát
Nem értem ezeket az ovibezárásokat... Anyu is mondta, hogy a csoportjába 29-en lesznek
Sok gyereket meg úgy kell vállalni, hogy az ember mellé indít egy magán ovit is
Ildi
A torta nagyon szép lett
Megint
Ezek a virágok gyönyörűek
Apa meg lehet, hogy elfelejtette, hogy te nem vagy oda a sushit-ért
Gratula Olivér ovijához
Natinak nem semmi vacsija volt. Kakaót nem is tudom mikor adtam először Annamarinak, de tuti, hogy nem ilyenkor
Eszti
Sajnálom Benyó fülgyusziját
Szegénykém
Sajnos előfordul, hogy valaki érzékenyebb az átlagnál. Nekem folyton arcüreggyulladásom volt
A várakozás
Petinek is sok a fülzsír a fülében, de még neki is kijön
Ági
Szandiba szoktam rá zoknit adni, bár ha megyünk játszóra ilyen melegben akkor nem adok
Egyébként nekem Annamari a múltkor szólt, hogy zokni nélkül feltörte a szandi a lábát
Meli
Sajnálom, hogy lázas lett Bogika
Jobbulást neki
Kérdéseid:
1. Tejet nem adok Petinek 2 éves koráig. Anno Annamari sem kapott és nem szenvedett hiányt. Az olyan ételeket, amiket tejjel készítenék pl. krumplipüré most rizstejjel fogom csinálni, Annamarinak meg Nutrilon 2 plus-szal csináltam
2. A bilit még nem tenném kötelezővé, szerintem még nem érettek rá
3. Petka már rég óta nem cicin alszik el, egyszer csak abba hagyta.
Livi
Gratula a beiratáshoz
Akkor szeptembertől mész vissza dolgozni?
VokEszter
Oké. Annamari biztos be tudja mutatni, de Petit nem bírom lefényképezni
De próbálom
Edit
Ha vígasztal, tegnap Peti kocsijából is kiesett egy csavar
Nekünk nem csukódott össze, mázlim volt.
Melitta
Kitartás a vizsgaidőszak végéig
Nem nyafogsz
Ari lehet Zazi, ahogy pucéran rohangászik a lakásban
Rólunk:
Tegnap pokoli napom volt, így este semmihez sem volt kedvem, csak mielőbb túl lenni a napon
Az egész azzal kezdődött, hogy leszakadt a kipufogója a kocsimnak, de hogy jó legyen az eleje
Így nem tudtam tovább menni, nehogy beakadjon valahova. Apa jött menteni
Ezzel sikerült elkésnem a fodrásztól, de szerencsére még így is sikerült megcsinálni a fejemet
Aztán mikor a szervizben csinálták a kocsimat hívott Annamari osztályfőnöke. Az ütő megállt bennem, egyből tudtam, hogy baj van. Annamari elesett, neki az ajtófélfának (ami be van vasalva)
Nem volt eszmélet vesztése, nem lett agyrázkódása, de egy hatalmas dudor van a fején, pont a halántékánál. A dokink szerint szerencsésen esett, hogy nem lett nagyobb baja
A nap megkoronázásaként ahogy kivettem a babakocsit az autóból és kinyitottam kihullott egy csavar belőle.
Remélem mostanság nem lesz több ilyen napom
Annamari most már jól van és a feje is csak érzékeny
Szép álmokat mindeninek