Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

hűű-ha!
Azt írja, h ez a hozzászólás
[quote]E írta:lküldve: 2007 Április 25 Szerda - 7:27
:roll:
Ez már a vissza a multba kategória
Vendég

Sziasztok :)
Vali :)
Nagyon jók a keresztelős képek :D
Annamari megy táborokba. Először iskolai napközis táborba (nagyon akart menni), utána megy kézműves táborba egy hétre. Tavaly is volt és nagyon élvezte. Egy csomó mindent csináltak és legalább ügyesedik a keze :P Aztán megy még úszó napközis táborba is. Már nagyon várja a táborokat, de a nyári szünetet nem
Vince megy táborba?
Alíz kajálását sajnálom, majd csak visszaáll :D

Cory :)
Nagyon sajnálom :cry: Kérlek ilyet nem is mondj, hogy kár beléd fektetni pénzt. Szerintem is nagyon kimerítő volt a másfél óra vezetés. Amúgy pedig igen is meg lehet várni, míg az ember biztonságban érzi magát a kikanyarodáshoz. Vagy a vizsgabiztos szerint jobb lett volna csikorgó kerekekkel riadó startolni
Hidd el, hogy sikerülni fog levizsgázni :D

Viol :)
Nagyon cukker a lánykád :) Milyen kis csinike :)

Tünde :)
Sajnálom, hogy nem vették fel a Dorinát :( Nem értem ezeket az ovibezárásokat... Anyu is mondta, hogy a csoportjába 29-en lesznek :shock:
Sok gyereket meg úgy kell vállalni, hogy az ember mellé indít egy magán ovit is :lol: :lol: :lol:

Ildi :)
A torta nagyon szép lett :) Megint :D
Ezek a virágok gyönyörűek :lol: Apa meg lehet, hogy elfelejtette, hogy te nem vagy oda a sushit-ért :lol:
Gratula Olivér ovijához :D
Natinak nem semmi vacsija volt. Kakaót nem is tudom mikor adtam először Annamarinak, de tuti, hogy nem ilyenkor :D

Eszti :)
Sajnálom Benyó fülgyusziját :( Szegénykém :cry: Sajnos előfordul, hogy valaki érzékenyebb az átlagnál. Nekem folyton arcüreggyulladásom volt :? A várakozás :x
Petinek is sok a fülzsír a fülében, de még neki is kijön :)

Ági :)
Szandiba szoktam rá zoknit adni, bár ha megyünk játszóra ilyen melegben akkor nem adok :)
Egyébként nekem Annamari a múltkor szólt, hogy zokni nélkül feltörte a szandi a lábát :roll:

Meli :)
Sajnálom, hogy lázas lett Bogika :( Jobbulást neki :)
Kérdéseid:
1. Tejet nem adok Petinek 2 éves koráig. Anno Annamari sem kapott és nem szenvedett hiányt. Az olyan ételeket, amiket tejjel készítenék pl. krumplipüré most rizstejjel fogom csinálni, Annamarinak meg Nutrilon 2 plus-szal csináltam
2. A bilit még nem tenném kötelezővé, szerintem még nem érettek rá
3. Petka már rég óta nem cicin alszik el, egyszer csak abba hagyta.

Livi :)
Gratula a beiratáshoz :) Akkor szeptembertől mész vissza dolgozni?

VokEszter :)
Oké. Annamari biztos be tudja mutatni, de Petit nem bírom lefényképezni :D De próbálom :D

Edit :)
Ha vígasztal, tegnap Peti kocsijából is kiesett egy csavar :D Nekünk nem csukódott össze, mázlim volt.

Melitta :)
Kitartás a vizsgaidőszak végéig :) Nem nyafogsz :)
Ari lehet Zazi, ahogy pucéran rohangászik a lakásban :wink:

Rólunk:
Tegnap pokoli napom volt, így este semmihez sem volt kedvem, csak mielőbb túl lenni a napon :cry:
Az egész azzal kezdődött, hogy leszakadt a kipufogója a kocsimnak, de hogy jó legyen az eleje :x Így nem tudtam tovább menni, nehogy beakadjon valahova. Apa jött menteni :P
Ezzel sikerült elkésnem a fodrásztól, de szerencsére még így is sikerült megcsinálni a fejemet :)
Aztán mikor a szervizben csinálták a kocsimat hívott Annamari osztályfőnöke. Az ütő megállt bennem, egyből tudtam, hogy baj van. Annamari elesett, neki az ajtófélfának (ami be van vasalva) :cry: Nem volt eszmélet vesztése, nem lett agyrázkódása, de egy hatalmas dudor van a fején, pont a halántékánál. A dokink szerint szerencsésen esett, hogy nem lett nagyobb baja :roll:
A nap megkoronázásaként ahogy kivettem a babakocsit az autóból és kinyitottam kihullott egy csavar belőle.
Remélem mostanság nem lesz több ilyen napom :)

Annamari most már jól van és a feje is csak érzékeny :)

Szép álmokat mindeninek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vali: 5 kötelező pótóra, és remélhetőleg még júniusra beférek vizsgázni.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Viol!
Dorka nagyon szép! Kis nőci! :D

Eszti!
Benyónak jobbulást! Egészségügy: :evil: . Velünk a múltkor a gyógyszerésznő közölte, miután fél órát sorakoztunk, hogy nem tudja, mire gondolt a doktornő, ilyen kiszerelés nem is létezik! A végén már kikaptam a kezéből a receptet, visszaszaladtunk a doktornénihez. Pont indult el. Mondtam neki, hogy mi van, erre kiderült, hogy az nem 15, hanem /5! Ránéztem a receptre, és tényleg! Csak tudnám, hogy a gyógyszerész mit írt volna adagolásnak, mikor azt a méretnek nézte! Miután kiálltuk újra a fél órás sort, a nő csak vihogott (kb. 60 éves létére), és annyit mondott, hogy "Ja! Tényleg!"

Meli!
Boglárka jól van már? Lépegetéshez gratula!
Keve is magától hagyta abba a szopit esti lefekvés előtt.
Bilitől Keve is fél, pedig szól kaki előtt, vagy után, úgyhogy majd később újra próbálkozunk.

Eszter!
Ááá, most nem meló volt, csak lustikázás. 8) Nyári szünet elvileg nekünk is van, július, augusztus, ilyenkor csak rendkívüli testületi ülést lehet összehívni, de tuti össze is fogják, amilyen ramaty helyzetben van az önkormányzat!

Edit!
Azért a kocsi márkáját megírod? Csomó babát váró ismerősöm van.

Melitta!
Kitartás! A "rossz" könyv sem rossz ám! Sőt! Majd csak úgy mellékesen hozd szóba a vizsgán, hogy ott mit olvastál! :wink: Hadd lássák, milyen szorgalmas vagy!

Ildi!
Hú, gyönyörű a csokrod! Nekem is nagy álmom, de én liliomot szoktam kapni, mert Attila azt szereti!

Annácska!
Szegény Annamari! :( Bennem is megállt az ütő, ahogy olvastalak!

Rólunk:
Keve mostanában egyre viccesebb! Anyum megtanította, hogy ha madarat lát, vagy csak mondjuk neki a nevét, akkor azt mondja, hogy "hess", és a kezével is csap felé. Csakhogy nála a repülő is egy madár!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Bartika: Nagyon boldog névnapot! :D

(Remélem ma tartod :roll: )

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli: Már velem is csinált ilyet az óra, aztán mikor újból beléptem, már minden okés volt :)

Annácska: Húha ... Annamari nem vesztegeti az idejét a nyáron, lesz programja :) Vince annyira nem vágyik táborokba, csak akkor megy szívesen, ha megy valamelyik haverja is az osztályból. Így valszeg csak egy HD-s angol táborba megy júliusban, mert az is 30 rugó egy hétre :shock:

Tegnapi napodat sajnálom, megvolt a 3 bosszúság, úgyhogy ma csak jobb lehet! :D

Lidke: Gyógyszerésznő felháborító :evil:
Keve cuki lehet, ahogy reptet :lol:

Mennem kell, ébredés van.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli!
Logikusan gondolkoztál :D Eddig igy vezettünk be kaját, csakhát a tej, az egy kicsit húzósabb...
És nem azért, mert szőke vagy!!! :D

Szomszéd: van olyan baba, aki hamarabb tudja érzékelni a pisit. Régebben sokkal korábban ráültették a törpéket a bilire (gondolom téged is) ebből sokan egészségesen, sokan betegségekkel jöttek ki. Erre vezetik vissza, ha valaki nem tud idegen helyen egyáltalán, vagy részben wc-zni. Én úgy gondolom, hogy megérzed majd, amikor Bogi jobban érzi majd magát pelus nélkül és érezni is fogja a pisit. Én hagyom, hogy Hanna bugyiban legyen és igy is érezze, hogy milyen az, ha jön a pisi. Igaz, többet kell felmosni, de tojok rá. :D Én nem kötöm korhoz a dolgot. Meglássuk,h ogy neki mi a jó. A bili az még csak játék, de nagyon tetszik neki, ha a Zsófi abba pisil. :D:D

Annácska!
Jajjjj!!!!! De legalább túl vagy a 3 szerencsétlenségen egyszerre. :D Én általában hetekig szivok az ilyenekkel...
Jók a táborok! :D:D Irigylem Annamarit... :D:D

Lidke!
Laza vagyok, Kövecskét irtam elősre cimzésnek... :(:(
Szal: én lehet, hogy kicsit kiabáltam volna a nőcivel,de én egy elég harcias tipus vagyok. :D:D

Boscó!
Fenékbe billentésben jó vagyok! :D csak szólj! :D:D:D:D
Mikor tudtok legközelebb feljönni?????

MI LESZ A HÉTVÉGI RANDIVAL????? AKKOR HOVA MENJÜNK??????
A városliget, ahol tavaly voltunk, az kinek jó?

Eszter
Kép
Kép
vok

Bartika :)
Boldog névnapot :)
Kép

Lidke :)
Olyan jó fejek ebben a korban a gyerekek :D Mindig kitalálnak valami klassz dolgot :D
A gyógyszerész :x

Annamari is úgy megy a táborokba, hogy megy valamelyik osztálytársa is :wink: Ebbena korban kell a barátnő :lol:

VokEszter :)
A hétvége atól függ, hogy melyik nap :wink:

Repülök etetni, meg altatni :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Annácska,
szegény Annamari. :( Tényleg nem volt valami jó napod tegnap. De rossz után csak jó jöhet. :)
Bartika,
boldog névnapot Neked!
Livi,
fürdőzös-macskaszerető Tünde nagyon helyes.
Viol,
tündéri Dorka.
Vali,
nagyon jók a keresztelős képek. Jó mutatvány lehet nálatok az evés. De biztos én is mindent bevetnék, ha nem enne jól Lidi.
Eszti,
sajnálom Benyót. Remélem kinövi, ahogy írtad. Egészségügy: :(
Mikor mentek Balcsira?
Vas,
nagyon szép csokrod van és a torta is szupi. Nasi hogy áll a fogakkal?
Cory,
sajnálom... dühítő az tuti!!! Menni fog!
Vok,
akkor nem a Hajógyárira megyünk? Melyik nap?
Anita,
holnapra egy hatalmas nagy kalappal Neked!!!!!!!!!!!!

Elment tegnap a mama, papa. Volt ám kényeztetés. Jó volt nekünk is, mert így mi meg csavarogtunk kettesben. Voltunk a Velencei tónál meg vacsizni a barátainkkal. Mondjuk ez utóbbi nem valami nagy élmény volt, mert indiai étteremben voltunk, ami nekünk nem jött be.
Lidinek pedig kibújt a 13. foga, ez az első szemfoga.
angi79

Bartika, nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép

Tali akkor melyik nap????
nekem a vasárnap jobb lenne, mert akkor az ovis tali után oda tudnánk menni, és nem kell 2 nap Pestre beautókázni.
Hajógyárira szavazok, mert addig az uram legalább a 2 pöcsivel ellenne a gyerekszigeti programokon. :D

Mi vasárnap voltunk a Városligetbe(VidámPark), kicsit halál volt.
Baromi sokan voltak, parkolni alig lehetett. :evil:
Bár a V.Parkba egész jól szórakoztunk(elveimmel ellentétben) :roll:

Angi, még midig növőben a 13.,14. számú fogak, de már látok egy újabb duzzanatot is.
De semmi gond nincs velük.

Melitta, ma megrendeltem a mi gy.tárunkban a bogyót(halvány fingjuk se volt róla, hogy miről beszélek), de talán holnapra megszerzik. :?

Anna, hú, micsoda pech sorozat.
De reméljük ennyivel vége is van. :(

Keresztelő ügyben annyit sikerült intéznem(2 napig kergettem a papot, mire megtaláltam), hogy közölte, hogy OLivért nem kersztteli meg, mert neki már önálló tudata van :shock:
Majd az elsőáldozással együtt :shock: :shock:
Tudná, hogy én a keresztelővel le akartam tudni mindent.
Így , hogy csak az egyiket gyereket csinálja meg, nem lesz belőle semmi.

Max. még tesómék papját megkérdezzük, aztán ennyi.
Hétfőre beírt egy megbeszélésre, de asszem lemondom.
Különben se volt szimpi a papbácsi.

Lidke, barom gyógyszerésznő!! :evil:
Nekem ma az egyik nyanya olyan Sinupret-et akart eladni, vagyis már ki is fizettem, amikor láttam, hogy 2007.06.-ban lejár a szavatossága.
Szóltam, és érdekes módon találtak 2009-ig szavatosat :shock:
vas

Eszter: Talira nekünk is a vasárnap lenne jobb, mert szombaton 4-re Vince egy szülinapra hivatalos, és nem lenne jó, ha rohanni kéne miatta.
De ha a szombat marad a többiek miatt, akkor azt is megoldjuk valahogy.

Ildi: Nekünk is kb. a 3. pap, akit megkerestünk keresztelte meg a gyerkőket. Ez tök normális volt, nem kérdezett semmit, nem kötött bele semmibe, csak vinnünk kellett neki innen az óbudai templomból az itteni paptól egy hozzájárulást, hogy máshol lesz a keresztelő.
Szerintem érdeklődjetek máshol is, nagyon pap függő a dolog.

Mindig nyavajgok, hogy Aliz napközben fél órákat alszik, most meg fél 2 óta nyomja :shock: Biztos megérzi valahogy a kis bestia, hogy melyik nap nem alkalmas a hosszú alvásra, 3-kor itt vannak lakást nézni :? Tiszta nyűgi lesz, ha felébresztem, de a csengetésre tuti felriad :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztokl!

Bosco
Aranyos vagy, hogy hiányoltál... egy kicsit be vagyunk havazva... túrom a földet a kertben rájöttem, hogy nagyon élvezem, illetve igyekszünk a Balatonon is sokat lenni... meg még dolgozni is kellene...

Cory
Sajnálom a bukást!
Én nemtudom velem mi lesz ha majd egyszer arra kényszerülök, hogy megtanuljak vezetni... teljesen alkalmatlannak érzem rá magamat! :(

Melitta
...én ezt biztos nem bírnám! Minden elismerésem!

Eszti
Benyónak jobbulást!
Én voltam ilyen füles.... még most is sokszor fáj!!! egyik fülem 14 x másikat vagy 6 x szúrták fel... tizenyolcéves koromban vizsgálta egy doki... "jé magán lukas a dobhártyája!"
Vegyél neki cseresznyemag párnát! Vagy varjál és gyüjts hozzá sok magot most épp aktuális!
Áronnak van! Jó hasfájásra is!

Én nem adok rá zoknit! gyakran cipőt sem...

Meli
Bogi jobban van?
Tejet én nemszeretnék sokáig adni... gyerekorvos barátnőm nem adott a gyerekeinek hároméves korukig, utánna is ritkán..
Este próbáljátok meg, hogy apa teszi le vagy valaki más! Nálunk bejött!
bilit ne erőltesd... Áron is ordított rajta amikor egy fotó erejéig rászuszakoltuk! :)

Vali
Szépek a keresztelős képek!

Ildi
Boldog születésnapot!
Szerintem is keress másik papot! Én keresztény fejjel az indoklást nem értem... Nálunk a közösségben van egy anyuka aki direkt megvárta míg önálló tudatuk van... ...sokat beszélt nekik Jézusról, hogy saját döntésük következményeként keresztelkedhessenek meg... Tulajdonképpen ez lenne a normális... amellett, hogy én fontosnak tartom a gyerekkori keresztséget...
...egy szó mint száz nézz másik pap után biztos találsz olyat aki megkereszteli...

Annácska
Annamarinak jobbulást...
Áronunknak is óriási hupli van a fején... nemtudom, hogy csinálja de mindig ugyanott üti be... tiszta kék-zöld a gyerek... azt hiszik a nagyszülők, hogy püföljük...

Képzeljétek Áron a Bastianos babaszépségversenyen bastiano szépe lett! hi-hi kapunk egy pólót!
imhol-e:
http://www.gyerekruhak.hu/index.php?tod ... enc&apa=69

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat Dorkára! :)

Mamacka,
nem is kérdés, hogy Áron nyert! :) Gratulálunk!! :)

Ildi,
ááá, azt hiszem én nem szeretném a sushit... :)
Guszta a tortád! :) Szééép rajt a 20-as szám :wink: :D
A csokor meg csodaszép!

Eszti,
és ilyenkor hogyan tisztítják Bence fülét? Nem fáj neki? Nekem a rémálmom, hogy Dorka fülével legyen valami... :?

Boscó,
én szoktam zoknit adni rá, azért, hogy ne dörzsölje ki a szandi a lábát...

Meli,
nini!!! :lol: mi úgy kaptuk vkitől a medncét, megvannak a tartozékok is, csak azokat Dorka a sártában "használja" :) De a sípoló bigyókat nagyon szereti nyomkodni! :)
Dorkának én már adok tejet, kb 1 hónapja. Ízlik neki. Reggel és este kap, 2-2 dl-t.
Mi egy hete vettünk bilit, esténként ráültettem, tetszett neki, vigyorgott. Tegnap belepisilt, de nem hiszem hogy már szándékosan. Eljön ennek is az ideje.
Dorka magától választotta el magát, szinte egyik napról a másikra. Cici nélkül 1-2 hét esti ringatás volt, aztán sikerült egyedül elaludnia. Letesszük, és kb 20 perc csendes hömbölgés után elalszik. :)

Eszter,
jövőre, Dorka 2 éves kora után szeretnék visszamenni melózni. És igen, oda, ahol korábban voltam, igaz nem hotel, csak panzió, kemping, gyógyfürdő, gyógyászati recepció. Főnököm már idén nyáron is várna pár órára, de visszautasítottam. Ez azért még korai lenne. Sokan azt mondják, hogy jövőre se menjek még...

Annácska,
á, szép kis nap... :( Szerencse, hogy Annamarinak nem lett komoly baja. De gondolom megijedt ő is.

KépKép
viol81

Meli,
a "sártában", az valójában: sátrában! :lol:

KépKép
viol81

köszi
...persze nekünk ő a leggyönyörűbb, de nem ő nyert, csak a portál szerint a tizenöt legszebb fotó egyike az övé... :)
kapunk egy pólót, mindenféle egyéb nyeremények vannak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka: én láttam Áron képeit! Nekem is nagyon tetszettek! Szoktam nézegetni nagyon sok képet, imádok gyönyörködni a gyönyörű gyerekekben! :lol: És gratulálok is!

Annácska: szegény anyud! Legalább 29 kiscsoportos? :shock: Nekem a 2.5 hét gyakszi alatt az jött le, hogy imádom ezt a melót, de minden este zsongott a fejem! Iszonyat fárasztó. És a gond az, hogy a szülők csak ligth-os melónak tekintik az óvónői állást! Én, aki elvégeztem mondjuk könnyen rizsázok, de a véleményem már az elején az volt amikor még csak fejlődéslélektant, meg pszichológiát tanultunk, hogy mindenkinek érdemes lenne elvégezni egy ilyen sulit, mielőtt szülő lesz! Úgyhogy nekem már csak ezért is megérte!
Ja, és a sógórnőm még csak nem is gratulált hogy elvégeztem! :lol: Nem baj, nem egy a véleményünk hogy hogyan kell gyereket nevelni! :lol: :lol: :lol:

Ildi: én olyan vagyok gyomor ügyben mint Vanillka, nem bírnám megenni! A rettegés fokában is csaj az evés miatt esnék ki! Amúgy bevállalós vagyok! :lol:

Tünde: (és még akit érdekel :lol: )na megbeszéltük a dolgokat!.... A lényeg hogy 7én hajnalban megyünk fel,és 8-án délután jövünk haza. De a páromnak mind a 2 nap kiállítása van, emiatt ő nem nagyon tud minket fuvarozni ide oda.A hely ahová mennie kell a Kincsem park. Ismerős ugye? :lol: Ha nem akkor részletezhetem! :lol: Én babakocsi nélkül kell hogy legyek, mert nem fér be a kocsiba a kutya miatt! :lol: Azt meg csak nem kéne itthon hagyni! :lol: Kérdésem a következő: Ha lesz egyáltalán tali valamelyik nap, ki tudna értünkjönni hogy eljussunk a helyszínre? :roll: Szombat éjjel megszállunk, tehát vasárnap is lehet a tali, de akkor nekünk max.15 óra körül haza kell induljunk,hogy ne érjünk későn haza. De ha nem szerveztek talit az sem gond, nem lesz belőle harag! :lol: Bár én azért szeretnék veletek összefutni! :lol: Kíváncsian várom a fejleményeket! :lol: Jó éjt! Kép
Vendég

Annácska!
Ennyi tábor? Anyagilag bírható?
Papíron már augusztus 1-től dolgozom, de annyi szabim van, hogy október 24-e az első munkanapom. De még marad így is 14 nap, amit ki kell vennem a maradék két hónapra.
A tegnapi napodat sajnálom. Annamarinak gyógypussz!

Kövecske!
Van ám telefon is, ezt a gyógyszerész néni nem tudta? Nálunk simán telefonálnak, de egyébként a receptek többsége nyomtatott.

Jegyem: felhívtak ma a tanulmányiról, kiabáltam, aztán a tanszékvezető nénivel is, fenyegetőztem is (dékán+ügyvéd). Konkrétan megkaptam, hogy értelmileg korlátolt vagyok, és nem kettest kaptam, hanem egyest, csak nem tudok különbséget tenni a számok között, és miért nem vettem észre korábban, hogy egyes és nem kettes (az interneten a mai napig kettes van fent). Abban maradtunk, hogy majd jövő héten bemegyek, de nekik már az nem jó. Na eltelt fél óra, visszahívtak a tanulmányiról, holnap reggel, előre megmondott témából vizsgázhatok. Szóval most tanulok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok

Livi
Remélem, sikerül a vizsgád és megmutatod nekik, hogy ki az úr a házban. :evil: :D

Boscó
Hú de szép a csajod! És milyen barna már! :)
Mi lehet, hogy ki hagyjuk a talit, de azért szervezzétek, hátha eljutunk. :wink:

Ildi
Van egy busz, ami csak rajongókat visz, 5000ft/fő,azzal megyünk. :) A stadionnál leraknak minket, utána összeszednek, azt jövünk vissza. Ha vonattal megyünk 6 órát kéne rá várni és éjjel nem valami biztonságos, főleg ha meghallják, hogy magyar vagy. Kocsival azért nem megyünk, mert azt is félti a Laci, hogy szétverik. :?

Biztos találsz másik papot, aki nem ilyen szenya. Röhej, hogy ez is, hogy működik. :evil:

Anita
Mára kell drukkolni? :oops: Remélem igen!!!!! :D

Levinek tegnap hőemelkedése volt, estére már láza is. :cry: A híradó alatt elaludt szegénykém ülve a fotelba, gyorsan felvittem fürödni, kapott egy lázcsillapított, és már aludt is.
Reggel 5-kor kelt megivott 2dl vizet és visszaaludt.. Remélem ma már nem lesz lázas.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anna
Remélem tegnap már jobb napod volt! :)

Kövecske
Top Rider , ha jól írom. :) De ha normális lenne az út ,szerintem nem rázódik ki a csavar, ide tényleg csak terepjárót lehet venni.

Vali
Van már komoly vevő? :?: :)

Ma mennénk úszni, hogy megnézzük mi maradt meg Levinek. :) Mondjuk szerintem semmi ,ami a merülést illeti, de majd kiderül. :? Persze csak akkor megyünk, ha nem lesz semmi baja. :wink:

Na megyek takarítani, szép napot mindenkinek

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt,

Babetta: Minden elismerésem, hogy ilyen korán reggel már takarítasz :shock:
Remélem Levinek már kutya baja, és tudtok menni úszni :) Mennyi maradt ki?

Livi: Nagy drukk a vizsgához!!! Csak nehogy szemetek legyenek, mert reklamálni mertél :evil: Azt egyébként mivel magyarázták, hogy az interneten még mindig kettes van fent??? Ezek szerint ha hülye is vagy, nem te vagy az egyetlen :evil: :evil: :evil:

Boscó: Fannika gyönyörűűűűűűű :D Nagyon szép kis barna az arca, olyan jól áll neki :)
Ha lesz tali, nyugodt lehetsz, tuti akad valaki (de inkább többen :wink: ), aki bevállalja a fuvarozást :)

Mamacka: De jó, hogy adtál egy kis füstjelet magatokról :) Gratula Áronnak a szép eredményhez! :D

Viol: Dorka mit szólt hozzá, hogy a bilibe pisilt? Érdekelte egyáltalán?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csajok, ma tízkor dobjatok egy kis ++++-t! Köszi
cidrisszmájli és berezeltszmálji :shock:

Melitta

Kép
nyf

Vali
Cirka 8 hónap maradt ki. :oops: :)
Sajna még van hőemelkedése, a kedve szerencsére jó, de ma kihagyjuk a pancsit. :(
Már csak a fürit kell takarítani, és kész vagyok.
Csak baromi meleg van fent, és nincs kedvem. Csak azért vagyok ilyen lelkes, mert anyósék vigyáznak Levire szombaton, és ne mondják má, hogy milyen koszban élünk. :wink: Na jó azért nincs olyan nagy kosz. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Melitta
Oké :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!

Boscó,
csudaszép Fanni! :) Tényleg olyan szép kis barna! Együtt jártok szolizni? :wink: :D

Livi,
azért ez nem semmi... :evil: Megy a drukk a vizsgához! :) Mutasd meg nekik, hogy te még 2-esnél is jobban tudod! :wink: :evil:

Ildi,
Levikének jobbulást kívánok!! :)
Ti hova mentek "rajongani"? Lemaradtam... :oops:
Hűű, de korai vagy takarítás ügyben! :) :shock:

Vali,
hogy érdekelte-e? Nem tudom, szerintem nem különösképpen. De nem fél tőle, nem sír. Ha kérdezem közben, hogy lesz-e pisi, akkor előfordult már az is, hogy mutogatott a levetett pelus felé, vagy a kuka felé. Lehet, hogy csak azt akarta mondani: "Anyu, dobd már ki a pelusomat!" Persze én sem gondolom, hogy holnapután már szobatiszta lesz, de legalább mire eljutunk oda, hogy le merem venni a pelust róla, megtanulja, hogy kb mire való a bili. :)

Melitta,
neked is megy a drukk!!! :)
++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Melitta ++++++++++++
Vendég

Szerintem haláli

Bocsi ha sok

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta,
tényleg haláli és egyáltalán nem sok!!! :D
Látom, fini volt. Palacsinta? :)

KépKép
viol81

sziasztok, köszönjük a dicsiket jól esett :)

Babetta: jók a Levis képek :)

Era: Hol is van azaz extra méretű fürdőruciárus?

Eszti: sajnálom a fulgyuszit. Most láttam reklámba egy fültisztító sprét, ami kihozza a fülzsírt a fülből. Esetleg azt megkérdezhetnéd a patikában

Cory: sajnálom a bukást, én pl. lefulladtam a pirosnál disel kocsival :wink:

Ildi: tudom már idejét múlt, de azért éni boldog szülinapot kívánok :)

Na most akkor mi lesz a talival? Nekünk is a vasárnap a jó

bili: Nekünk még nincs

tejcsi: én már adtam felesben, forralva a Lilinek, de nem igazán kérte, a gyümiket viszont falja és szerencsére egyik se ütötte ki. Egyedűl a cserkó fújta fel, szóval azt hanyagoljuk. Viszont a sok gyümölcstől minden nap van végre kaka

A tesóm is most szoktatta le a ciciről a kisfiát, azóta átalusszák az éjszakát. Lehet, hogy nekem is ezt kéne tennem?

Na megyek, próbálok még jönni, puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Melitta, Anita, Livi: :lol: nagyon izgulunk értetek! Ügyesek legyetek! Mindent bele! :lol: Aztán kérjük az élménybeszámolókat!

Vali: remélem is :lol: :lol:

Viol: tudod, gyerekkel már nem tudsz sehová sem egyedül menni! :lol: (én legalábbis nem nagyon) :lol: De tényleg olyan mintha szolis lenne, mert a hurkák között meg fehér! :lol:

Babetta: nem sok! Sőt! Nagyon édesen majszolja! Olyan aranyos! :lol:

Annácska: hát igen, tök jó ez a sok tábor. Mi annak idején szétuntuk tesómmal az agyunkat, mert alig jártunk táborba. Bezzeg ezek a mai gyerkőcök! :lol: Nagyon jó nekik! Igaz sokba van anyagilag az tuti, de legalább jól eltelik a nyaruk, egy csomó élményben lesz részük! :lol:

Ma megyek meglátogatni egy barátnőmet aki pont május 1-én szült. Remélem sikerül néhány képet csináljak!Addig is itt van egy kis maffiózó lady! :lol: 8)
Kép [img]

Itt azt mutatja hogy liheg a kutya! (kicsit sem telefon függő) :lol: Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 800.65.jpg[/img]
A merész:

Kép

Az iszákos: Kép [img]

Ezt csinálja amikor kérem hogy kacsintson egyet! :lol: Kép
Vendég

Hello Csajok!

Köszönöm a névnapi köszöntést, igen tegnap tartom (már ha lehet ilyet mondan i, mert amúgy nem nagyon ünnepelünk névnapot - elég a szülinap). :lol:

Gyöngyi! Lili még mindig olyan sokat kel éjjel? Lehet, hogy tényleg Apának kéne letennie és az segítene. Én is erről hallottam már.

Edit! Mit eszik Levi a képen?

Nem is tudom ki kérdezte, hogy van-e olyan, aki otthon marad a gyerkőccel 3 éves korig. Hát én igen. :lol: Sőt tovább ha lehet, mert ugye szeretnénk kistesót és még egy harmadikat is. Persze nyilván ha csak nem ing meg az anyagi helyzetünk és nem kényszerülünk rá. De én imádok itthon lenni Pötyivel, imádom a mostani életünket, hogy jövünk-megyünk, hogy megvan a saját kis életünk. Lehet, ha nem találkozhatnék emberekkel akkor tűznék vissza, de most jó itthon nagyon. És Pötyinek is jó. Szerintem.

Annácska! Már el is mentem dokihoz, épp a múlt héten voltunk vérvételen, mert a mensim sem szabályos, peteérés is nuku és sajnos most már sürget az idő, mert újra fájdogál a hasam, ahogy az endo idején és nem szeretnék újra a műtőasztalra feküdni. :( Valószinüleg kelleni fog egy petevezeték átfújás, hátha a hegek nem engedik át a Matyikat. :roll: Kicsit szomorú vagyok, de hát ez van. :(

Ildi! Engem is meglepett, amit a pap mondott. Méghogy öntudat. Szerintem egy gyerek már értheti, hogy van Istenke meg satöbbi, de hogy kérje a konfirmálását ennyi idősen, na azt kétlem. Én még felnőtt fejjel is sokat tűnődtem mit jelent... meg minek és végül 24 évesen döntöttem úgy, hogy igen, szeretnék konfirmálni. De keresztelkedni???????? Áhhh, hagyjuk.

Tejet még én sem adok Pötyinek, de én más okokból. Minden tejterméket megeszik már, volt, hogy csináltam neki tejbegrízt (de nem avatott sikert, mert ami édes az nem kell neki). Én azért adok neki inkább reggel és este még tápszert, mert így jobban telíti, meg plusz kalória, vitamin, ami szerintem ráfér Pötyire, mert nem eszik valami nagy mennyiségeket. Nem beszélve arról, hoyg nincs bizodalmam a mai agyon pasztörizált, ultramiaszösz tejekben... :shock:

Bili: hát mi pont ma vettük elő, mert észrevettem, hogy ha pucér seggel szaladgál és pisilnie kell, akkor legugol (ezek szerint már zavarja, ha folyik a lábán a pisi??? :lol: ). Le is tettem a szoba közepére, nagyon tetszett neki, egyből ráült. Üldögélt vagy 2 percet és nyögött nagyokat, de azt hittük játszik (így szoktam ösztönözni, hogy kakiljon alvás előtt, ne alvás alatt mert akkor felébred a teli pelusra hamarabb - mármint, hogy nyögök nagyokat :lol: :lol: :lol: ). Erre feláll és ott figyelt egy jó nagy kaki. Majdnem seggre ültünk Apával és körbetelefonáltuk a rokonságot. :lol: Persze nincsenek illúzióim, tutti véletlen volt, de mivel én tudom, hogy Pötyi mindig reggel ébredés után kb. fél órával kakil, hát majd ezentúl aláteszem, ha odarakja oké, ha nem, nem... nem annyira fontos, én nem is vettem komolyan, csak ismerkedni és fényképezkedni vettem elő... :shock:

Bosco, csak a kép csal, vagy tényleg ilyen barna a csajod?????

Mamacka! Láttam Esztiék meghívóját, gyönyörűűűű! ÉS a fiad is! :)

Mi hétvégén lagziban voltunk, Pötyi csak a szertartáson volt ott, este nyagyi vigyázott rá. De így is ő volt a sztár (egy szem gyerekként nem csoda).

Na ennyire telt tőlem, ma már megyünk le Szolnokra, jövő héttől meg 2 hét Debrecen. De azért jövök majd néha!

Pusz és mindekinek jó hétvégét!!!

Barti

Kép
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nem olvastam még vissza, csak jöttem elújságolni, hogy LEDIPLOMÁZTAM!!!! JUHHHÉÉÉÉÉÉ!!! :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Hatalmas gratula!!!!!!! :D Ügyes vagy! :D :D :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita: nagyon nagyon ügyes vagy! De tényleg! Örülök hogy túl vagy rajta! Jöhet a megérdemelt pihenés!

Bartika: nagyon csinik voltatok a lagzin! Te olyan kis vékonykának tűnsz! Fannika nagyon barna már, nem is csoda, a napi 5 óra szabadban levéssel. D.e 2 óra, d.u. 3. kb. a baj csak az hogy én nem nagyon barnulok! :cry: Bár sokak szerint a páromban van egy vonóval, és ez ütött vissza Fannikán! :lol: Majd ha Debrecenben lesztek dobhatnál pü-t, jövőhét végefelé úgyis mennünk kell, összefuthatnánk valamikor! Tök jó a bilis sztori.

Cory:Adatok: születéskor 3170 gr. 56 cm. 1 évesen 8950 gr. és 75 cm, 8 fog.
Vendég

Szegény Levinek 39.5 a láza és már benne van a kúp. :shock: :cry: De legalább aludni tud szegény.
Kíváncsi leszek milyen éjszakánk lesz, még nem volt ilyen lázas sose. Tuti nem merek majd elaludni, lesni fogom egész éjjel. :shock: Na megyek is megnézni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita! HIPP_HIPP HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Gratulálunk!!! :lol: :lol: :lol: Én nagyon büszke vagyok rád! Meg mindenkire aki gyerek mellett ilyenekre képes... :roll:

Bosco, ok! Jelentkezem! Mi jövő pénteken érünk le, de már csak fürdésre. Szombattól bármikor jó, szívesen látunk nálunk, ott a nagy kert, kiengedjük a csajokat randalírozni. :lol:

Cory! Még neked akartam írni, hogy anno amikor az Öcsém vizsgázott, a vizsga alatt kérték, hogy folduljon meg egy utcában. Balra villamos sín, és az egész utcán végig e miatt nem lehetett megforulni (balosan). Szólt is Öcsi, hogy de itt nem lehet megfordulni. Csak erősködött a vizsgabiztos, hogy forduljon csak meg. De hát tilos!- így az Öcsém. Aztán csak beadta a derekát. És meghúzták, mondván, hogy nem elég magabiztos... Na hát ilyen is van. Abban a hétben boztos nem volt meg a megszokott pótdíj keret. :evil: Csak hát tényleg nem olcsó, elhiszem, hogy elkeserestél!

Na megyek bedőlök aludni. Itt Szolnokon az alvás is jobban megy. :D

Jó éjt mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babetta: Szegény Levi :( :( :( Más tünete nincs a lázon kívül?
Drukk, hogy ne legyen semmi gáz az éjszaka!!
A képek egyébként nagyon jók :D Annyira gézengúz a palacsintával :lol:

Boscó: Fannika továbbra is csodaszép :D Az első kép a kedvencem, azon olyan igazi kis vadmacska :D

Bartika: Tényleg nagyon jól nézel ki :) Szépek vagytok együtt :D
Sok sok drukk, hogy kistesó ne várasson sokat magára!
(Húúúú nekem az atompontos mensim most majdnem egy hetet késett, már teljesen beparáztam, hogy mi van, aztán meg tök csalódott voltam. :roll: )
Jó pihenést az elkövetkező hetekre!

Melitta: Remélem használt a sok drukk! Mizu a vizsgáddal?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gyöngyi: Tök jó, hogy vége a kakagondoknak :D Azért jöhetnél kicsit gyakrabban is :wink:

Livi: A te vizsgád is megvan, ugye? :wink:

Barti: Hát amit az öcséddel műveltek a forgalmi vizsgán, az felháborító :shock: :shock: :shock: Inkább nem írok semmilyen jelzőt a vizsgabiztosra, mert csupa csillag lenne :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Még megvagyunk mi is…

Csak nagyvonalakban írok, mert még most főzök és leég mingyá. Bazi melegben a francnak sem volt kedve, amikor meg szuszizott a kistöki, akkor meg az önkormányzattal harcoltam.

Látom a tej, a bili és a meddig szopi a téma.

Tej: Én még nem adtam Alának online, csak offline.. Értitek? :D De azt is csak tegnap. Az első főzi, amit tejjel csináltam neki. Igaz, h már evett olyan krumplifőzit, amit magunknak csináltam (tejföllel), attól semmi baja, meg mikor apa tejbegrízt kér enni, akkor volt már, h megkóstoltattuk vele. Meg a héten valami pudingból kapott vagy 2 kanállal. De nem tervezem, h mostanában adok neki tejet online, de a bölcsiben biztos nem kerüljük el.
Bili: Mi még nem is vettünk Alának. :D Viszont ma puciskodott. Direkte vártam, amíg kaksizik, utána kibányásztam a kakiból, és úgy hagytam puci popóval. Azzal indított, h a nappali szőnyegre küldte az első adag pisit. :D Majd kimentünk az erkélyre egy kicsit (teregettem), és szépen hasra vágta magát a neki fenntartott szivacson, majd csak azt láttam, h cibálja a bodyját magáról, mert tiszta pisi minden.:D
Szopi: Reggel, este kap. Napközben nem. Kivétel, amikor lerángatja rólam a rongyot, és már majdnem frusztrált, ha nem kapja meg. De ugye a bölcsi ezt is megoldja. Reggel este cici, aztán majd kitalálja meddig…

Betegeknek nagyon sok gyógypuszkány! ++++++++
Vizsgázóknak, friss diplomásoknak drukk, és gratula!!! :)

Sajna nem úgy alakulnak a dolgok, h jól érezzem magam. Böcsibe nem vették fel Alát. Ma telefonálgattam az önkormányzathoz, teljesen el lettem keserítve. Délelőtt valami nagyon buta hátogó picsával beszéltem, aki nagyon felb@szta az agyam. Olyan kifogást mondott, h hihetetlen: „3 gyereket nem tudnak 1 kiságyban altatni”. Mondom neki, ha ettől függ, akkor viszek a fiamnak ágyat. Majd megköszöntem a segítségét, és konkrétan rátettem a telefont. Majd délután telefonáltam újból, amikor bent volt az osztályvezető is. Nah, Ő már ezerszer korrektebb, és megértőbb volt, és tényleg készséges volt. Igaz, h az önkormányzati bölcsibe nem tudja betenni Alát, és a magánbölcsit hajtotta végig, de valahogy jó volt vele beszélgetni.
Lehet kérni támogatást, elvileg kb 20-at adnak is gyors fejszámolása alapján+családi pót.+ gyes=magánbölcsi havi díja. Kicsit így megnyugodtam, bár máshová is tudtam volna tenni azt a pár tízezret. Meg mondhatni lefikázta az önkormányzatit, h mennyire tré, meg gagyi, és a magánbölcsi milyen szép. Tény és való, h bazi szép az a bölcsi, de azért az a fránya lóvé… Jah, meg, h 7-17-ig van nyitva, ellenben az önk.bölcsivel, ami már 6-tól és asszem 18-ig. Megyek vissza dolgozni, csak éppen a kölköm nbem tudom bevinni a bölcsibe, mert nem érek be dolgozni, vagy nem érek haza, mire bezár a bazár. Szal: ááááááááááááááá…

Másik kakás dolog, ha Tesóméknál elment a baba, amit annyira vártak, meg vártunk mi is, és egy kicsit bánatos az egész család. :(

No, megyek is, mert odaég…

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nagyon jók voltak a drukkok, az írásbelin túlvagyok. Még lesz egy szóbeli, merthogy ez a fránya szigorlat, amiről a múltkor elküldtek.

Nancsi! Sajnálom a picikét, szegények!

ANITA!!! ZUPERGIRL VAGY, AHOGY AZ OLASZ MONDANÁ... ÉN MEG IRIGY-IRIGY. És Boti hogy van? Bocs, ha lemaradtam az infokról...

Aztaaa! Pötyi tiszta apája, jól látom? Ha valakit még érdekel a téma én ugyanúgy tervezem, mint Bartika. Min. 3 év plusz a többi csibe... Ha ők is jönni akarnak.

Mamacka! Ti merre jártok a Balcsin?

Babetta! +++ Levinek!

Megyek, mert kidőltem.
Puszi mindenkinek és szépséges hétvégét. Mi megyünk fütyivel pecázni... :wink:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Én beteg vagyok, úgyhogy biztos nem talizunk a hétvégén. :( Attila megy Pécsre táncolni, mi meg így Anyumékhoz. 8)

Anita!
GRATULÁLOK!!!

Boscó!
Én is beállok a Fannikát csodaszépnek titulálók táborába!

Nancsika!
Bölcsi: :cry: . Ügyintéző: :evil: . Ez azért jó, hogy támogatást lehet kérni a magánbölcsihez, csak hát a többi?!
Tesódék babáját sajnálom! Hány hetes volt?

Livi!
Hogy sikerült :?: :?: :?:

Edit!
Levi halái! Nem is láttam mostanában gyereket ilyen boldogan falni! :lol:
Jobbulást neki! Szegényke! :cry:

Melitta!
:?: :?: :?:

Bartika!
Valóban nagyon csinos vagy, és szép család vagytok! :D
Én is maradok itthon ameddig csak lehet, a havi egy hét munkát meg valahogy ki kell bírniuk a gyerkőcöknek. Tulajdonképpen ebből egy nap csak a húzós, a többi csak pár óra, meg szabad időbeosztás.

Vali!
Ti még szeretnétek majd babát?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Melitta!
Ügyes vagy! Gratula! :D

Lidke
KépKép
kövecske

Még akartam írni, hogy a Keve mekkora sumák! Még nem jár ugyebár, sőt, meg sem áll. DE! Ma "segített" gombát pucolni, és úgy belejött, hogy megfeledkezett magáról. Egy idő után már két kézzel segített, kapaszkodás és támaszkodás nélkül, kb. öt percig. :shock: Aztán még a feje fölé is emelte kétkézzel az egyik tálca gombát, és odébbrakta, :shock: mindezt úgy, hogy meg sem billent. Bezzeg ha én próbálom megállítani egy pillanatra, azonnal esik össze, és méltatlankodik! :roll:

Lidke
KépKép
kövecske

Angi :)
Klassz, hogy ilyen jól telt a nagyizós hétvége :)
Gratula Lidi fogijához :D

Ildi :)
Sajnálom, hogy nem sikerült a keresztelőket elintézni :( Hátha valamelyik pap elvállalja Olivért is :)
Azt hiszem bele kell húznom a keresztelő szervezésbe nekem is, nehogy hoppon maradjak :wink:

Mamacka :)
Örülök, hogy jelentkeztél :D
Áront megnéztem, tényleg nagyon édi :D Gratula az eredményhez :D
Petka is egy élet veszély, mindig olyan helyekre mászik,ami veszélyes :roll:

Ági :)
Néha anyunak is zsong a feje estére :? Volt, hogy én is vállaltam 1-1 délutánt, de rögtön rájöttem, hogy ez nem egyszerű :wink: Május végén mi is kinn voltunk a Kincsem parkos kiállításon, úgyhogy én tudom hol van :D
Táborok ide vagy oda, így is marad cirka 2 hónap unatkozásra :lol: Na de azt az időt is majd hasznosan töltjük Tavaly a 2. tábor után megkérdezte Annamari, hogy mikor lehet már újra iskolába menni :D
Fannika gyönyörűséges. Apának nem lesz könnyű dolga a fiúkkal :lol: :lol: :lol:

Livi :)
Van tábor ami húzós, de van amiben csak az ebédet kellett fizetni.
Klassz, hogy csak októberben kell dolgozni menni, így legalább lesz időd Tüncit beszoktatni :D
Nem semmi a sulid :shock: Sok sikert az újabb vizsgához :D

Edit :)
Levi tényleg haláli :D
Sajnálom, hogy Levi lázas :( Remélem ez az oltás hatása és nem szedett össze valamit :roll:

Bartika :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Sajnálom, hogy újra dokiknak kell segítenie a kistesó ügyében :( Remélem azért kihagyod a műtőasztalt és lesz tesó :D
Gratula Pötyi bilizéséhez :D
Végre látunk apáról is képet :lol:

Anita :)
Hatalmas gratula a diplomázáshoz Kép

Nancsika :)
Sajnálom, hogy nem sikerül beadni Alát önkormányzati bölcsibe :(
Fel a fejjel, találsz majd megoldást :) Legfeljebb elhozod hozzám :D
Sajnálom a tesódék babáját is :(

Lidke :)
Jobbulást neked :)
Ez az első lépes az önálló álláshoz :D Petka először a szemüvegemmel a kezében állt hosszú percekig :lol:

annácska

Nem semmi izgalmakat okozol apának :D

Melitta :)
Gratula az írásbelihez :D Drukk a szóbelihez :D Tuti ügyi leszel :D

annácska

Köszi mindenkinek :) Annamari már jól van :) A feje nem fáj, csak még érzékeny.

Végezetül még néhány kép:
Peti így szedi a cseresznyét a fáról :D
Kép
Nagy melegben pancsizni csuda jó 8)
Kép
Na és utána össze is kell takarítani :wink:
Kép

annácska

A kedvenceim:
Meg akarta fogni a habot :lol:
Kép
Kép

annácska

Sziasztok!!

Boscó,
hűű, de kis komoly a maffiozó Fanni! :lol:
Na és már telefonál és iszik!! :) Nahááát!! :)
Én is próbáltam Dorka hajába csatot tenni, de nem nagyon engedi... :(

Bartika,
hűűű, remélem azért ennél egyszerűbben jön össze a kistesó... :roll:
Pötyike a kis bilis! :) megmutattátok neki, hogy mit sikerült a bilibe produkálni? Mit szólt hozzá?

Anita,
gratulálok, ügyes vagy!!!
:P Már az iwiw-en is olvastam... :D

Babetta,
hogy van Levi?

Nancsika,
na azért ez nem semmi!! :evil: Így megbonyolítani még egy bölcsit is?? Én is lecsaptam volna a telefont :evil: . Ha már a nőcit nem lehetett...
Sajnálom tesódékat... :( Első baba lett volna?

Melitta,
neked is gratula a sikeres vizsgához!! :)

Lidke,
neked jobbulást kívánok!!
+++++++++++++++++

KépKép
viol81

Anita, hatalmas nagy gratulációóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Anna, nagyon édes Petka!!!
A cserkós is, meg a habkergetős-takarítós is :D :D

Maffiózó Fannika is irtó édi!!! :D

Bartika nagyon csinik vagytok!!! :D

Edit, hogy van Levi????
Koncertre mentek így is?

Most még vissza kell olvasnom, mert ennyit bírtam megjegyezni :?

vas

Nancsi, nagyon sajnálom a bölcsit.
fucking ügyintéző liba :evil:
Még szerencse, hoyg adnak támogatást.
Tesódék babáját sajnálom :(

Lidke, jobbulást!!! :)

Edit, jók a palacsintás képek.Ilyet nyomat már Levi??? :shock:

Viol, nem az én Levim lázas, meg nem én megyek koncertre, hanem Edit(összekeverted a neveket :wink: )

Bartika, nagyon ügyi volt Pötyi a kakival, gondolom , hogy meglepődtetek. :shock:
Tesódál jó genya volt a vizsgabiztos :evil:
Én kérdeztem anno a 3 évet. :wink:

Melitta, gratuálok!!!!
Nem bírták ám az mmr-vax-ot beszerezni az itteniek.
Béna állatok :evil:

Ja, a pap egy kicsit korlátolt volt, úgy látom.Most tesómék megkérdezik a papajukat, vagyis nem is az övék, hanem a szülőfalumból való(csak a sógoromnak volt osztálytársa), így van egy kis protkónk is, már csak a dátum(júli 7, vagy 8. ) kelljen , hogy stimmeljen.

Boscó, pont én nem leszek itthon akkor, úgyhogy velem tuti nem tudsz találkozni, (sajnálom), de csak összehoztok egy talit arra.

Én meg szenvedek, fáj a hasam, fáj a fejem(ráadásul az a sz*r menses is beállt 24-25 napra)
Így kicsit sokat menstruálok :shock:
Nemhogy lenne 30-32 napos ciklusom, á, mintha imádnám, jó kis 24 napra tegnap is megjött :D :D
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?