Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabó!
Neked mit mondott a dokitok Simi pöttyeire? Annának is tiszta pötty az arca és én aggódom egy kicsit!

Raktam fel egy új képet Annáról és csináltam fotóalbumot is "Lili és Anna" néven! Ha van kedvetek nézzétek meg!

Karmen!
Szoríííííííííííííííííííííííííííííííííííítok!!!!!

Most ennyi!
Legyetek jók!
Éva
vevike

SziasztoK!

Már készülõben a történet.
Csak lassan, de biztosan....

A tali nagyon tetszett, remélem hamar megismerem a többieket is:-)))))))

Zsófi(25+1)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szijasztok!

Gabomano! Mikor elkezdett járni Hanga, nem nagyon szerette, ha ráadom a cipöt, mindig hadakozott ellene, de amúgy azt néztük, hogy cipöben könnyebben járt, mert az merev talpú és valahogy kitámasztotta, könnyebben egyensúlyozott.
Az nem lehet, hogy nagy Jázmin lábára a cipö? Mert egyszer Hangára egy számmal nagyobb cipöt adtunk, és ö is alig birt benne menni, másnap visszacseréltem a cipöt egy számmal kisebbre. Abban már ment a járás.

Enikö!A máktorta receptet, ide ird le szerintem, mert mindenki akarja, én isKép
Hányszor jársz tornázni egy héten? Egyébként el is felejtettem mondani, mikor a múltkor találkoztunk a Tesco gyerekmegörzöjében, hogy rajtad is nagyon láccik, hogy fogytál, egész vékony vagy!

Holnap ki jön tornázni?
Ágci! Norcsi jön?

Szijasztok, Lara
lara

Zsófi
nekem is küld el légyszi
roboka@mail.tiszanet.hu
Enikõ
Valami tölteléket is kérünk a piskotábaKép
Gabi3
nem feszültség levezetés a vasalás, hanem muszály.
Gyûlölöm.Bármi mást, százszor.
Majd csak öszefutunk egyszerKép
Zsófi
A játszótéren a kisházban a kicsiket le lehet tenni?

Megyek megnézem Lilit meg Ann babát.
Nina74
nina74

Évi!
Tündériek a lányok az albumban! Lili pedig holnap lesz 2 éves, nem???
Boldog szülinapot neki!!!Kép
Lara
lara

Éva
Nagyon szépek a képek. Amikor együtt vannak az csuda klassz.
Nina74
nina74

Gyorsan irok, mert feküdni kell. Altatás után kb. 2 óra pihenés, de nekem nagyon fájt a hasam, mondtam ez nem jó, fektettek még, mindig fájt, UH, kiderült vérzés van, a hasüregbe jutott, azért fáj ugy. Megint fekvés, most értem haza, este még felhiv a doki, ha nem javul be kell mennem a klinikára. Ja 3 petesejt lett. Na rohanok feküdni.

Karmen
karmen

Karmen:
légyszi légyszi nagyon vigyázz magadra. Mitõl lett a vérzés?
A 3 petesejt jónak számit? Remélem igen. Visszakapod mind a hármat?
Megyek kerteteladni.
nina 74
nina74

Sziasztok!

Tkalandos volt a mai napunk. Kétszer voltunk a városban, egyszer kutyát sétáltattunk, mmeg ilyesmik. Tornázni is voltunk, meg intim teszten. Képzejétek, 9-rõl 15-re tornáztam fel a szülõcsatornám izomerejét.Kép

Késõbb még írok!
Gabi3
inecsg

Sziasztok,
igen Norcsi jön.
Hát nem tudom holnap milyen formában leszek, mert ma vérvétel közben szétdurrant két vénám, és még sem sikerült vért venni, holnap reggel megyek a laborba, hátha ott sikeresebbek lesznek.
De megyünk.

Norcsi kérdezi, hogy kinek kell tavaszi cipõ, illetve szandál. Légyszi írjátok meg, ha vkinek kell 3000-4000,- között lesz az ára.

Ma annyira jó történt velünk. Cumika a nagyágyon szokott aludni ebéd után. Apukája közben hazajött, és melegítettem neki az ebédet, közben meg beszélgettünk. Épp el kezdett Krisztián enni, én meg lezuttyantam a székre, mikor a hátam mögött, szólt valaki: Ö. Annyira megijedtem, majdnem leestem a székrõl. Kisbabi felkelt, lemászott az ágyról és kijött hozzánk. Gondolta, na jó, most már lehet velem is foglalkozni. Nagyon édi volt, ahogy ott állt.
Raktam új képet róla, ennek örömére.Kép

Évi,
diófalevél tea, állítólag nagyon jó rá. és ne ijedj meg, ez természetes, tejkiütés.
A diólevélbõl fõzött tea igen hatásos szer emésztési zavarok, így székrekedés, étvágytalanság esetén, továbbá nagyszerû vértisztító. Eredményesen alkalmazhatjuk cukorbetegség és sárgaság ellen is. A diólevél fõzete, fürdõvízbe keverve igen hatásos minden görvénykóros és angolkóros megbetegedés, csontszú és csontritkulás, valamint gennyes körömgyulladás ellen.
Tejkiütés, fejkoszmó, és rüh esetén a zöld dió levelének fõzetével mossuk le az érintett helyeket, az eredmény hamarosan megmutatkozik. Az ilyen fõzettel történõ lemosások illetve fürdõk pattanások, gennyes kiütések, lábizzadás és fehérfolyás esetén is segítenek. Szájpenész-, a fogíny, a torok és a gége megbetegedésekor öblögessünk vele. Erõsebb diólevél-fõzettel készített fürdõ gyógyítja a fagydaganatot.
Erõs hajhullásnál is használhatjuk, alaposan dörzsöljük be vele a fejbõrt. Fejtetvesség ellen is kitûnõ szer.
Június közepén szedett zöld dióból készíthetõ dióesszencia, amely tisztítja a májat, a gyomrot és a vért, megszünteti a gyomorgyengeséget és a bélpangást. Kiváló szer sûrûvérûség ellen.

Teakészítés:
1 púpozott teáskanál apróra vágott diólevelet 1/4 liter forró vízzel leöntünk, rövid ideig állni hagyjuk.

Adalék fürdõvízhez és lemosáshoz:
teljes fürdõhöz 100 gramm, lemosáshoz egy púpozott teáskanálnyi összeaprított levelet veszünk.
Sziasztok, megyek adót vallani:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

Agci,

nagyon helyes kiccsavo Gabo.
Engem erdekel a cipi, de van olyan ami nem szandi es lanyos? igaz majd felhivom Norcsit.
Mindjart megfozom ezt a diot, mert nem javul Simci bore, sot... A szemoldok vonalaban mar sebes.

Eva,

nekunk a dokineni azt mondta a tejtol van. Linola Fett furdoolajat es hidrofiles kremet ajanlott, azt hasznaljuk mar 1 hete... A hajas fejborre szaliciles alkohol. Mar utana neztem, hogy a koszmo az arcra es a testre is attud terjedni. Ezt nem is tudtam. Penteken felhivom a dokit, ugyis kell kaki ugyben is.
Anna nem is laccik csecsemonek, nagyon ari.

Karmen,

nagyon szoritunk.

Lara,

nem nagy a cipo, de ma mar jobb volt.

Jazmin tud negykezlab maszni, marmint ugy, hogy a terde nincs a foldon. En ezt nagyon utalatam torna oran.

Holnapra jo tornat,
pentektol nem fogok tudni internetezni hatarozatlan idore.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Enikõ: Szóval a Gabi pontokat most már 10-esével kell gyûjteni. Minden hónapban más-más ajándékokat kapsz autómatikusan. Pl.:márc.-ápr.-csörgõs elefánt, máj.-bölcsõpárna, júni-júli:csillagpárna, aug: kapucnis lepedõ, szept:mamusz, a végén mindenki aki küldött be pontokat az nyerhet csillagpárnát vagy plüssselefántot. Utána megszûnik az akció. Nekem is küld el a piskóta receptet.

Évi: Megyek és megnézem a gyerkõceid.

Karmen: Vigyázz magadra és pihenj sokat.

Mi megyünk holnap. Hívtam egy csajszit a babájával (a baba-mama klubból), õ nem fog tornáznik, mert egyszer jött el a klinikai tornára másnap majdhogynem elment az összes teje.

Nina: Ti is jöttök?

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Mégsem lesz szombaton névnapi zsúr. (pedig ma sütöttem 3 tepsi sütit; nem baj pénteken úgyis illik valamit bevinni az oviba, de azért nem mindet!) Megbeszéltük az óvónénivel, hogy inkább rakjuk át jövõ hétre, mert a 6 meghívottból mára 3 lebetegedett. Múlt héten a fél csoport hiányzott, ezen a héten már majdnem mindenki volt oviban, aztán mára már 8-an lebetegedtek. Jövõ hétre nem is 6 gyereknek adunk meghívót hanem 8-9-nek, mert ha fele lebetegszik még akkor is elegen lesznek.
Holnap nem megyünk tornázni, mert egy csomó dolgom van, meg délelõtt jönnek hozzánk.

Gabómamó!
Mi lesz péntektõl, miért nem tudsz internetezni?

Gabi3!
Mit csináltál hogy így föltornáztad az eredményedet?

Kriszti!
Azt írtad hogy Hegedûs Andrea az új orvosotok. Az ki? Nem Hegedûs Ágit akartál írni?

Éva!
Megnéztem a lányokat nagyon cukik! Nagyon sokat változott Lili mióta nem láttam. Már nem olyan babás.Boldog szülinapot a kétéves nagylánynak!
Annának jó nagy haja van! Tényleg nem úgy néz ki mint egy újszülött.

Enikõ!
Hol van a piskóta?

Kármen!
Jól vagy? Mitõl véreztél?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Ágci
igazi nagyfiúa Gabó. Nagyon aranyos.
Gabi3
Nemhiszem hogy el tudunk menni, majd most reggel kiderül.
Várok egy telefont, és akkor máshova kell sajna mennem.
Nina74
nina74

Sziasztok!

Jól kezõdött a hajnalunk, Fló vagy háromszor felébredt az éjjel. Aztán fél hatkor ébresztõt fújt. Most meg csak egy 20 percet aludt. Szeritnem ez most már a foga. Minig nyalogatja az ínyét.

Banita:Úgy tornáztam föl, hogy tornáztattam a gátizmaim. Minden nap kb. 15 órát + szopizáskor is amennyi jó lesett.

Nina: Remélem nem kapsz telefont.

Évi: Láttam a lányokat. Lili kész kishölgy. Boldog 2-dik szülinapot Neki. Kép Aranyosak együtt.

Gabi3
inecsg

Sok az a 15 óra nem?
Nina
nina74

Sziasztok!

BAnita: Isten éltesse Benedeket névnapja alkalmából!! :o Igazán hozhátná már azt a meleget...Kép

Piskóta! Én nem méricskélek, mert úgy sose szokott sikerülni.Kép A lényeg, hogy ahány tojás, annyi kanál cukor és liszt! Pl 8 tojássárgához 4 kanál cukor ( a maradék 4 a fehérjébe megy) és 0,5 dl langyos víz, ezt habosra keverjük mixerrel. Egy másik tálba a fehérjét verjük kemény habbá a mixerrel, majd a hozzákeverjük olvadásig a cukrot. /én egy vaniliás cukorral fel szoktam tuningolni/ A kemény fehérjét a kikevert sárgájához adom lassú keverés mellett, majd hozzáadom a 8 kanál lisztet és fél csomag sütõport! Fakanállal szoktam elkeverni lassú mozdulatokkal, hogy ne essen szét a hab! Ha kakaós piskótát készítesz, valamivel kevesebb lisztet kell beletenni. Arányban a kakaóporral Kép Én sütõpapírral szoktam kibélelni a formát, mert abba tuti nem ragad bele, és könnyen kivehetõ. De ha az nincs kéznél akkor zsírozott lisztezett formába öntjük a masszát és elõmelegített sütõben kb 180 fokon sütöm amíg közepesen barna színû nem lesz! Ha egy vékony pengéjû éles kést beleszúrsz rézsútosan a közepébe és a massza nem ragad rá, akkor kész! Villanysütõben jobb sütni. Én gázosban utálok, mert nem úgy cirkulál benne a levegõ, mint a villanyban... De ha nincs más...Kép Akkor arra kell ügyelni (bármit is süss), hogy a tepsi kissebb legyen a sütõ belsõ terénél, mert a gázos sütõbe csak alulról jön a hõ, míg a villanyba alulról is meg felülrõl is. Ha ugyanakkora tepsit teszel be a gázos sütõbe mint amekorra a sütõ, akkor alul odakozmál a sütid,husid, felül meg tök nyers marad!
Amikor kész a piskóta kiveszed és letakarod kihülésig. Ha kihül, fel lehet vágni amennyibe akarod.
BAnita: Ha leírod a te receptedet megmondom szerintem mi lehet a baj.

Gabi3:
Gyümölcsös túrókrém:

25 dkg gyümölcsöt ( ha lehet friss, de befõtt is jó) kis kockára kell vágni. 50 dkg tehéntúrót simára kell keverni 2 tojássárgájával,fél citrom levével és releszelt héjával valamint 1 dl tejszínnel. Ízlés szerint ízesíteni kell cukorral. A túrós masszába keverd bele a gyümölcsöt, majd tálalásig tedd hûtõbe!
Ez magában is fogysztható, desszertként, de ha fõzöl jó kemény vaniliás pudingot és a fent leírt túrós masszát kevered, Isteni finom gyümölcsös,vaniliás,túrós ízû tortát lehet készíteni. Saját krémmel díszítheted, de tejszínhabbal is.... Kép

Ágci: Evett késõbb Cumika? Vagy még mindig koplal? Engem is érdekell a kisszandál, de csak ha csatos, mert a tépõzárasat mindig leveszi Kép Kis rafkós! Kép

Karmen mi újság? Vannak fejlemények??? Gyógypuszi!!! Kép És drukkkk!!

Gabi3 mégegyszer! Akkor kivagdosom és beküldöm, melyik címre kell küldeni? A szegedire?? Na mennem kell.

Puszika
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok

Enikõ, sütit akarok enni! Kép Kép

Nina milyen kertet adtok el? Nem értettem.

Gigi
gigi1

Gigi:
Vettünk egy kertet kb 8 éve. na mi akkor voltunk ott elõször meg utoljára. Azután pár év mulva megprobáltuk megkeresni, de persze sohasem sikerült. Most felszolitott az önkormányzat, hogy folytassunk rajta mezõgazdasági tevékenységet, különben megbüntet. Na ezért gondoltuk, hogy eladjuk.
Ja már megvan a kert, mert felhivtuk a volt tulajt- aki persze nagyon jót mulatott-hogy mutassa meg, hogy hol van.
nina74
nina74

SZijasztok!

Ma is volt torna, legközelebb gyertek többen! Jót tornáztunk, kivéve engem, mert Hanga nem akart leszállni rólamKép Hazaérve, megetettem, és szó nélkül lefeküdt és most is alszik.

Karmen!Tök jó, hogy lett 3 petesejt!

Gabi3!A klinikai torna ennyire kemény, hogy kevesebb lett a teje a barátnödnek?

Nina!Ez a kert sztori tényleg jóKép

Ágci!Irtam a Tündének!

na megyek angolozni, kaptunk egy csomó házitKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!
Lara: Angolt tanulsz? Hol? Milyet? (kezdõ,haladó...stb) Nem is tudtam! Én is akaroooook! Kép Hetente 3x2óra kõkemény fitness, semmi koplalás, -10 kg és tök jól vagyok! Kép

Nina. Kép Hol van a kert? Mennyi az annyi? Hány négyszögöl? Mi van rajta/benne?

Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok

Nina, jó ez a kert sztori. Kép Kép Én is jót mosolyogtam rajta.

Lara, hol tanulsz angolul?

Sokan voltatok tornázni?

Gigi
gigi1

Gabi3
Végre sikerült bejelentkeznem az intim tesztre!!! Kép Még idõben, mert holnapig van a lány. Megyek holnap délután 3-ra. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményemre. Kép
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Nina: Az csak napi 15 perc akart lenni, nem óra. Ki is akadnék, ha 15 óra után is csak a 15-ösig bírkóztam volna fel magam. KépKépKép
Azért ti sem vagytok semmik, hogy a saját kerteteket nem találjátok. Vicces dolog.Kép

Enikõ: Köszi a receptet. A Gabi címe: 1387 Budapest, Pf.:387. 2003. okt. 17.-ig lehet beküldeni.

Lara: Csak elsõre, nekem rendesen lett izomlázadásom.
inecsg

Sziasztok,

Gabi,

en is elcsodalkoztam a 15 oran. Reggel 8-tol este 11-ig? Kép

Banita,

eladtuk a lakasunkat es ahova koltozunk, az meg nincsen kesz, igy alberletbe megyunk Kép , es at kell iranyitani az internetet.

g.
gabomamo

Gabó elköltöztök??? Hova? Hol lesz az albérlet és hol a lakás? Mesélj Kép Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Volt egy megérzésem hogy ma délelõtt itthon kell maradnunk. Bejelentkezés nélkül beállított a függönyös akit kb. 3 hete várunk. Meg jött az az anyuka akinek eladtam a tejemet egy papírt kellett kitölteni, de vele beszéltem tegnap, szóval az nem ért váratlanul hogy délelõtt megjelent nálunk.

Gigi!
Én holnap fél 4-re megyek az intim tesztre. Lehet hogy találkozunk?

Enikõ!
Köszi a receptet, remélem sikerül végre normális piskótát sütnöm. Hétvégén ki is próbálom! A régi lakásban még az õsrégi gázsütõre fogtam a sikertelenségemet, de az új házban már profi villanysütõnk van!
Köszi a névnapi köszöntést!

Gabómamó!
Mikor költöztök, mennyi idõre, és hova? Lesz segítséged költözéskor?

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Gigi: Én is kváncsi vagyok az eredményedre. Kép

Banita: Boldog névnapot Beninek. Minyen ajándékot kapott?

Gabó: Sok erõt és türelmet a költözködéshez!

Kezdek kiakadni. Flóci már második napja fél 6 körül kel és nem hajlandó visszaaludni még a cicin sem. Kép

Gabi3
inecsg

Gabi3
Mi minden nap igy kelünk. klassz nem?
Most rteggel viszajött a párom, hozott nekem egy kis epret. De Én azt nem ehehtem meg ugye?
Gabomamo
Legalább olyan helyre költöztök ahová nem kell felcipelni a babakocsit?
Kriszti
Hogy van a kisfiad?
Nina74
nina74

Sziasztok

Berenda, Boldog Benedek névnapot! Remélem meggyógyulnak a gyerekek a zsúrra.
Majd figyellek a vizsgálat után, akkor te leszel utánam, mert fél óránként vagyunk beosztva.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Nina: És kicsit késõbb sem alszik vissza Vanda? Én úgy ettem néhány szemet anno, hogy meghámoztam: KépUgyanis a magjai miatt nem lehet belõle enni szoptatós anyukáknak.

Most alszik az ébresztõóra. Kép Remélem legalább fél 12-ig húzza a lóbõrt.

Gabi3
inecsg

Gabi3
9-tõl aludt 9.20 ig. Jól belehúzott. Nem egy alvós baba.
Nina
nina74

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül annak a fotós nõnek a nevét, akinek a képei a nõi klinikán kinn függnek a falon? Tudjátok, aki pici babákat fotóz le "érdekes jelmezekbe"? (mackók között a polcon, méhecske ruhába, lepkéknek öltöztetve, hatalmas férfitenyérbe stb.) Olyan jó lenne, ha valaki tudná!!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Szijasztok!

Enikö! Haladó angolra járok, heti 2x2óra. Az tök jó, ha ilyen sürün jársz edzésre, emellett tényleg nincs szükség koplalásra. Koplalni én sem birnék, bár tegnap este a hatalmas vacsora után, 23 órakkor elfogyasztott tábla csoki és egy halom keksz miatt egy picit lelkiismeret furim voltKép, de még ez beleférKép
Melyik edzöterembe jársz?

Gigi! Bábel nyelviskolába. Tornázni 4-en voltunk.

Gabi3! jaa, értem. A koránkelésnek is van azért elönye, hogy hamarabb indul a nap, igy az hosszabb lesz. Már ha ez vigasztal..

Banita! Boldog névnapot Beninek!

Vevike! Valami Anne Geddes vagy mi..

off: Ágci!Már átrajzoltam délelött 6 mintát és most megyek és kikontúrozomKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok,
Évi,
igen Anne Geddes és itt van a honlap címe:
[url=http://www.annegeddes.com/" TARGET="_top]http://www.annegeddes.com/[/url]

Lara,
jó munkát!Kép

Nina,
láttalak tegnap sétálni! A kerten jót nevettem.Kép

Gabi3,
próbálj meg kicsit aludni napközben. Szvsz annyira érdekli a világ õket, nem akarnak semmirõl lemíradni.Kép Én legalábbis ezzel nyugtatom magam. Ma egyébként nálunk is 6tól fenn volt a pici, majd írok még róla.

Enikõ,
Cumika nem nagyon eszik, de ma tutia foga volt. Szegénykém.

Anita,
boldog névnapot Beninek. Hozhatná már a meleget.Kép
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Lara: Én Palicson járok edzésre. Amikor Szegeden vagyunk, nem járok Kép de otthon vannak súlyzómim és minden nap tornázom velük! Kép
És jól megy az angol? Olyan gyeses angolra jársz amit a munkaügyi támogat?? Én májustól az üzletvezetõit szeretném megcsinálni, de ha az kész belevágnék valamilyen nyelvbe. Még nem döntöttem el, hogy az angolt csiszolgassam tovább, vagy kezdjek bele egy új nyelvbe? Javaslatok?? Kép

Ágci: Sajnálom. Kép Jobbulást! Melyik foga kínozza? És hanyadik? Gyógypuszi Kép

Vevike: Ez az Anne Geddes tényleg baromi jó képeket csinál. A nõklapja honlapján a képeslapküldésnél is vannak fent képei. Nagyon szupik!

Csajok ez az intimtesztes csajszi, csak ma van még és aztán nem lesz többet??? Csak mert én is nagyon szeretnék elmenni, de csak jövõ szerdán megyünk át Szegedre! Õ nem Szegedi? És nincsen állandóan ilyen tesztelési lehetõség?

Cuppppp
Enikõ

ceniko
Szeged

Hi!
Bocsika újból én Kép
Kérdés: Az 1 éves kontroll az mibõl áll? Mindenkinek csinálják? Vérvétel, csípõszûréa,szemvizsgálat....???? Hova kell menni? A Miniklinikbe ahova eddig is jártunk? Vagy mi vaaaaaaan?
Köszike!
Enikõ

ceniko
Szeged

Enikõ,
igen ahova eddig jártok.
szemvizsgálat és pisit vigyetek. A szemre majd a doki ad beutalót. mondjuk nálunka pisire is õ adott, de úgy emlékszem Lara írta, hgoy neki kellett vinni.
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi üdvözleteket!

Gabi3!
Beni egy csuklós villamost nézett ki magának 2 hete mikor a mamájával sétált a városban. Tiszta lelkibeteg lett, hogy olyan kell neki. Megbeszéltük hogy 12 nap múlva lesz a névnapja, és akkor megkapja. Lázban égett 12 napon keresztül. Elmentünk, többször megnéztük a kirakatban a villamost, minden nap szóba került. Végre eljött a nagy nap, és ma délután megkapta. Nagyon örült neki. Ma vagy 100-szor mondta, hogy: "nagyon vártam már hogy megkapjam a villamost".
A mamájától kapott egy pizsamát, csokit, meg egy emeletes buszt (ez még hiányzott a repertoárból).
A keresztszülõk holnap jönnek Benit fölköszönteni.
Olyan édes volt Beni egyik kis csoporttársa, felhívott minket boldog névnapot kívvánni. Beni vette fel a kagylót: "Tessék, Fülöp-Vadadi Benedek vagyok..." és elkezdte mesélni hogy mit kapott stb. Meg is mutatta a telefonba! Akkor elkezdtem gondolkozni, hogy vajon kivel beszélhet, mivel a családban mindenki tudta hogy mit fog kapni. Aztán ideadta a telefont, és akkor kiderült, hogy a Zsomi hívta föl. Én beszéltem az anyukájával, hogy akkor jövõ héten számítunk rájuk (addigra csak meggyógyulnak). Aztán megint átadtuk a terepet a fiúknak. Meg tudtam volna zabálni olyan aranyosak voltak ahogy beszélgettek.
Ja, az eredményem a csajszi szerint nagyon jó lett, 20 fölött volt mindig. A max. 24 volt. Azt mondta, hogy azoknak szokott ilyen eredményük lenni, akik még nem szültek, és hogy õ össz-vissz kb. 3 olyan eredményre emlékszik akik 40 körül teljesítettek.

Gigi!
Sajnálom hogy nem sikerült összefutnunk. Neked milyen lett az eredményed?

Lara!
Nekem folyamatos lelkifurim van a kekszek és sütik miatt. Az a tepsi süti amit kedden sütöttem másnapra elfogyott. Na jó, nem csak én ettem meg, a párom, Beni, és a tesóm is besegített.

Enikõ!
Mi a Sportorvosiban csináltattunk mindent. Nekünk csípõszûrés nem volt. Lehet hogy a Miniklinikben is el tudsz mindent intézni. Hívd föl a dokitokat, vagy a védõnõdet, õ biztos meg tudja mondani. Beutalót úgyis a dokitornénitek fog adni.

Kép

Kép

Kép
banita

Anita
Boldog névnapot a kisfiadnak tegnapra.
Ágci
Cumikának is boldog névnapot./már persze ha hétfõn tartjátok/
Nina
nina

Nem kelhetnék fel, de gyorsan megirom a helyzetet.

Gabomamó! A tesztig már nem dolgozok, a stimulálás alatt is féltem, hogy elkapok valamit bent, mert kedkes kollegáim betegen jöttek dolgozni. Ha poz. lesz akkor még pár hétig otthon maradok, de utána dolgozni szeretnék, mert nem birom a tétlenséget.

A punkció során egy ér megsérült, ami vérzett. Nagyon fájt a hasam és UH látták a vért. Egész nap megfigyeltek a Kaáliban, majd ugy engedtek haza hogy ha rosszabb lesz akkor menni kell a klinikára.
A doki sürün hivott telefonon, estig nem is volt baj, de akkor nagyon nagy fájdalmam lett. Mentövel bevittek, majd irány a mütö, lapar. Sajna vénás vérzés volt, ami nem állt el, viszont a mütét után a fájdalom megszünt. (életemben nem szenvedtem igy). Szoval örültem hogy túl leszek rajta. Pénteken engedtek haza, 2 petesejt lett ami szépen osztodódik, azokat holnap, azaz vasárnap kapom vissza. Már várom nagyon. Amugy a doki minden nap meglátogatott meg telefonált hogy vagyok, ma is hivott, én cseppet sem haragszom rá, ez benne volt a kockázatban, sajna pont én jártam igy. Amúgy látogatási tilalom volt, nem örültem neki, de szerencsére 4 ágyasba kerültem, és nagyon rendes szobatársakat kaptam. Ja és nem kelhettem fel egy napig, ami nagyon rossz volt, már a hátam végül jobban fájt, mint a hasam. Ja és azt hittem leugrok az ágyról, amikor a Drain csövet kihuzták a hasamból. A baba miatt nem tudok jóideig irni, de biztos már a 2 embrió, és 2 naponta lesz progi szuri is, szóval már sinen vagyok, de majd egy hét mulva jövök.

Köszönöm a sok drukkot, visszaolvastam a hozzászolásokat.

Karmen (azt gondolom ennyi szerencsétlenség után már siker lesz!!)
karmen

Sziasztok!

A gyermekem itt alszik a kezembe, ugyhogy nem sokat írok! Kép

Ágci!
Köszönöm a honlap címet és a diólevéltea leírást! Még nem próbáltam, de ami késik ...!

Karmen!
Nagyon vigyázz magadra!!!!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok,

mar az uj lakasban vagyunk, ami uabban a hazban van , ahol eddig is laktunk.
Mar ma lekoltoztunk nagyjabol, nem kivanom senkinek 2 gyerekkel. Most feljottunk meg par cuccert es en meg gyorsan internetezek, mert csak a het vegen adjuk at a alkst.

Eva,

a diotea nagyon hatasos, banom, hogy nem kezdtem el hamarabb. en 3x kentem be vele simit, de kell mellette kremezni, mert nagyon szarit es hamlaszt. Bepanthen

na megyek, mert meg pakolunk,

g.
gabomamo

Sziasztok Csajok!

Banita:Jó sok ajándékot kapott Beni, biztos nagyon örült nekik. Az eredményed egyszerûen tök jó. Kép Két gyerek után... Az én 9-esemhez és 15-ösömhöz képest. Kép

Ágci: boldog névnapot Gabónak. A szombat és a vasárnap éjszakánk elképesztõ volt. Mindkétszer muszály volt áthozni ezt az éjjelibaglyot, mert üvöltött, mikor visszaaskartam tenni a kiságyba. Úgyhogy köztünk aludt. De az túlzás, hogy aludt. Rugdalt, meg felült. Nem tudom miért csinálja ezt. Eddig olyan jól aludt. Most kezdi el 11 hónaposan? Azt hiszem holnaptól bömbölés lesz, újra bevetem az aludj jól tervet. Mert ez így nem mehet tovább. A szomszédok meg le vannak tojva.

Enikõ: Hívd fel, ha jól emlékszem azt mondta, hogy a jövõ héten még van. Utána meg egy kismama csinálja, de õ sem tud sokat elvállalni.

Gabó: Jó költözködést. Nem irigyellek most.

Karmen: Nagyon vigyázz magatokra. Kép Én azért még majd várnék a dolgozással. És akkor lehet, hogy ikrek lesznek?!

Napos étvégét mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Flóra ma 11 hónapos!!Kép

Gavi3
inecsg

Nagy nagy gratula Flócinak Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok Csajok!

A mai nap nem túl termékeny!

Lara: Mi a helyzet a Délházzal? De ügyi vagy, hogy ennyi matricát gyártassz! Én lelki furdalás nélkül lenyomnám a tábla csokit.

Ágci, Ildi: Nektek mi a véleményetek Szabó Ida dokinénirõl? Veletek mennyire közvetlen és barátságos? Nektek is írt már fel antibiotikumot?

Olyasmi gondom van, hogy a Flónak a szopis ujja sebes lett. Egyre rosszabb, ugyan is az miatt, hogy szopja az ujját nem gyógyul be, már mint a seb. Szerintetek mi tévõ legyek. Cumira szoktassam, amit nem tudom, hogyan csináljam vagy mit tehetek? Ujj szopással tud elaludni csak. Ma kipróbáltuk, bekötöttük az ujját és fél óráig bömbölt szegény elalváskor.

Jó éjszakát mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Ja, hogy van ez az egy éves ellenõrzés?

Gabi3
inecsg

Tettem fel új képet a Flóciról!!

Gabi3
inecsg

Sõt megnézhetitek a babanetes albumban is: Flóci cím alatt.

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?