sziasztok
de kis cukrok vagytok,hogy ennyire fényeztek,de azt tudni kel,hogy valami iszonyatos nagy szerencsénk volt Marek övterelőjével
Épp tegnap láttam,hogy más is keres övterelőt napok óta,de szerencsére az én topikom volt elöl és nekem írtak
Az meg hogy végül nem kellett postázni az meg csak hab a tortán
Sajnos nem mindig ilyen egyszerű,eddig egyser segítettem egy ismerősenk,jól megis szívtam .De most nagy szerencsénk volt
Móni
enyém férj katasztrófa,nálunk aztán minden van ,összesen 3 db komplett gép,laptop,pda,beltérik,telefonok,amit akarsz ilyen kütyü olyan kütyü,sokszor kivan vele a tököm amikor órákig nyomogatja a beltéri műholdvevőt,de hogy minek vannak?soha nem nézünk rajta semmit.
Hajni
én most hasonló kocsit árulok
szerintem ha nem ózkodsz a használttól ilyet tudsz venni olcsóbban
nektek milyen sportkocsitok van?mert én kénytelen vagyok megválni a nagykocsitól,mert egyszerűen nem fér el,erre gondoltam egyet és a merealjú textilmózest belepróbáltam a sportunkba.És úgy döntöttem tökélees lesz.Majdnem vízszintesig dönthető(175),de a mózessel szupi lesz.Igaz nem forgatható tolókaros,de kicsi,könnyű,téliesíthető,úgyhogy nálunk ez lesz.
Úgyis tavaszra már kikerül a mózeskosár lehet emelni már az ülést,a testvérfellépő tökéletes rá.
Jolka
én is várom a képeket
hát hogy mit is adok el?hát izé,olyat ami szórakoztat ,eredetibe nagyon drága
Marek
szívesen segítek rucikba
majd megmondod mit szeretnél aztán vadászok neked
de nem lesz ám mindig ilyen mákunk
legtöbbször postán megy a dolog
Rendőrök
tiszta hülyék
Mi tavaly éjfélkor indultunk horvátba nyaralni,gyerek alszik ,bepakolva indulás,kikanyaradunk a házból utánunk a rendőrkocsi.Kiérünk az utcából erre megállít,nézi a papírokat,azt mondja az okos ja azért jöttek i az 52ből mert ott laknak?jé tényleg
Zsu
igen,ügyes vagy
hát bodyt annyira nem,hacsak nem prince oliver és tökéletes állapotúnak van írva.De a neten sokan árulnak újjakat is olcsóban mint a boltba,előkeresem a címet
Na persze amíg egy kutya van legyen párja.De itt volt két pincsi fiú-lány,persze állandan dugtak,erre lettek kiskutyik,jajj szegények megne fázzanak,bent voltak a lakásba,összevissza pisiltak-kakiltak,aztán a nő megbolondult meg minden baja volt és meghalt.Kint van egy husky és egy labrador,egyik hülyébb mint a másik,még csak az kéne hogy mindegyiknek legyen felesége.Van 5 macska,4 papagáj.végülis nem is az hogy ne legyen párja,de ez túlzás ami nálunk van.
Ne haragudj,hgy ezt mondom,de mire Panka megjön mindenképp adjatok túl a rotin.szép kutyu biztos kedves is,de nem pici mellé való.Gyerekkoromban kutyákkal játszottam ,imádtam őket,de a barátnőm rotija játékközbe elkapta a kezem.Ömlött a vér,a mai napig 4 centis heg van ott,évekig fájt annyira megszorította.Pedig csak játékból tette,azóta akaratlanul félek a nagy kutyáktól és nem bízom bennük
rémálmaim voltak,hogy mi van ha elkezdi rángatni vagy begurul,szétcincált volna.Túl nagy erő van bennük
hát ha neked csak ennyire kell a babakocsi,nehogy valami drágát vegyél
amiket Jolka mutatott jónak tűnnek ,mi pici Maját a hordozóba vittük vásárolni vagy a babakocsiba,apa tolta én meg vásároltam.De esetleg kenguruba,kendőbe magadra tudod kötni bébet és szabad mindkét kezed.
elmegyek kajolni