Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

CSak visszanéztem félpercre.
És jéé, Zsu, tett fel képet. :) Nagyon helyesek vagytok. Kutyák is aranyosak. A férjem megörülne a nagyobbikért. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ö=ő, de teljesen mindegy örül, vagy őrül tök mindegy, elfogadná. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Igen, Manócska a mienk. Tavasszal volt 1 éves. :)
Nagyon szelíd, nem karmol, nem harap. Mint egy cica olyan. Ragaszkodó, hűséges.
Marcit nem bántja, nagyon imádják egymást.
Nem a házban lakik, hanem az udvaron van neki egy 30 nm-es kisháza ( ilyen praktikeres kisház eredetileg tároló, most az ő birodalma) saját medencével, hordóval, mászókával. :wink:

Timi:
nem megyek cukorra. Megbeszéltem a dokival, h most azt kihagyom.
Így itthon magamnak böktem meg az ujjam éhgyomira és 1 órával kefír és zsemle után. 4.1 és 4.4 lett az eredmény. :wink:

Zsu:
nagyon helyesek avgytok. :)
Vendég

Zsu
nagyon helyesek vagytok :-)
ez most komoly hogy 35 múltál?amiatt keeltt az amnio nem?

Jolka
köszi,köszi :-)
ne neten kívül nem üzletekel,elég nekem ez,most sok összejött győzöm csinálni,ráadásul leragad a szemem,úgy aludnák egyet Majcival

Jah elfelejtetem megosztani veletek a nap élményét az első az volt amikor felfedeztem magamon reggel,hogy csak nem sikerült jól elkenni az önbarnítót és olyan vagyok mint egy zebra.Aztán beugrottama cbaba kefírt,zsemlét venni a cukorvizsgálathoz,már aboltba nagyon rosszul voltam,de gondoltam csak nem jön rám nyilvános helyen a hányhatnék,amint kiértem a boltból jött belőlem a cucc,persze a ruhámra,a kocsiig 3-4 szer tsztultam,rohanzunk haza átöltözni :? Az hogy a vérvételekre ,védőnőkre rengeteget keleltt várni csak hab volt a tortán :-)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy igy betörök közétek, ráadásul reklámozni szeretnék :oops: :oops: :

Van egy fölösleges (második) légésfigyelőnk, amit el szeretnék adni. Baby Control (BC-230 digitális) márkájú. Bővebben az http://www.babycontrol.hu weboldalon olvashattok róla. Három érzékelőlapos, nagy méretű (140 cm hosszú ágyba is használható), kibontatlan állapotban van. Eredeti ára 30000 ft. Én természetesen ettől olcsóbban adom. Amennyiben érdekel vkit, priviben, vagy mailben megtalál.

Szép napot és egészséges gyarapodást kivánok mindenkinek.
Vendég

Jolka, a roti gazdát keres, elajándékoznánk, mert talált kutyus, úgyhogy adom is postára a férjednek :lol:

Jaj, Timi, szegény :cry: Dehát mi a gond? Csak nem a stressz a vérvétel miatt? Remélem jobban vagy :wink:
Ja, 35 vagyok, ezen a képen még csak 34 :wink: Tudom, hogy pubi fejem van :lol:
És a kép nem azért nem jó, mert Panka vékonyka, most még az a normális, hanem olyan életlen.

Hajni, Manócska milyen állat? Sosem voltam jó biológiából :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa:
mosómedve. :)
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasok majd, de most önző módon SOS kérdés jól képzett ill. nem első babásokhoz!

Hétfőn és kedden kicsit lefárasztottam magam és mindenféle kellemes szórakoztató programok miatt kevesebbet aludtam a kelleténél. (konkrétan 5-6 órát).

Tegnap délután és ma olyan 11-től pocifeszülést érzek! Nem görcs, hanem olyan feszülős, fáradt érzés, de elég rossz érzés, mármint nem megnyugtató, ma hamarabb hazajöttem, fekszek pihenek és 2 db Béres Magne B6-ot vettem be..

Ugye nincs nagy gond?

(elnézést, marhára nem akarok rémisztőeket írni, de vmi támogatás ill. info kellene)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
nyugi,szerintem nincs gond :-)

egyrészt túlpörögtél kicsit ilyenkor nincs is jobb mint lazítani a magne b6 társaságában

másrészt ilyenkor már gyakorlatozik a méhed,nől
Vendég

Jutta! Ne pánikolj! Ha lótok-futok velem is van ilyen! Pihi, mgb6, egy deci vörösbor is jó izomlazító! (Héj Te eddig mire is ittad az aszút? Nem ilyenre? :wink: )
Hajni! Hát ez a mosómaci nagyon cuki! És egyedül van? Nincs párja, játszótársa?
Zsu! Nem semmi egy állatbanda! Nem rátok értettem! :lol: Hanem a négylábú siserehadra!
Timi! Ha jól gondolom, akkor elég sokat "lógsz" a neten! :roll: De megéri, gondolom! És ha okádnod kellett, akkor okádnod kellett! Kész! Ez van!
Marek! Te meg ne mérgelődj annyit, mert ugyan szerettem a Dulifulit a hupikékből, de csak nem kéne annak lenni állandóan!
Akinek remek terhelése lett, annak gratula (én még előtte vagyok!).
Zsu! Kösz a 4d infót! Lassan kéne időpontot kérnem valahová!?
Jolka! Én nagyon kíváncsi vagyok az ágyra, de ugráljon rajta egy kicsit a huncutszemű fiad!
Ja, Timi, Jolka, Hajni! Rakjatok már fel friss fotókat a gyerekekről, úgy megnézném!
Ancsi! Kép alapján Te is a lazább kismamák közé tartozol- öltözékileg! Legalább nem vagyok egyedül! :wink:
Tegnap a férjem egyik partnere udvarolt "a csinos kismamának", ma meg két közékorú :!: pasas ugrott fel egyszerre a metrón, h helyet adjon. Szóval vicces, de jó is, h nemcsak a megtelt táblát látják rajtam-bennem, hanem még a nőt is talán! (Szerencsére ritkán járok melós helyen, így a füttyögetést megúszom- mindig rühelltem!)
Jaj, de sokat írtam, de tudjátok... :oops: én ilyen vagyok!
Mostmár leszek! Ez fenyegetés! :lol:

Kép
ermoni

Jutta, nyugi, pihenj, és ne stresszelj! Valami hülyeség mindig van!

Nekem is van egy kérdésem a gyerekes anyukákhoz. Érdemes szerintetek 50-56-os méretű kisruhákat venni? Én pl. 60 cm-vel születtem :roll:

Timi, Te, mint a netes kereskedelem professzora :lol: tudnál adni egy kb árat, hogy a használt gyerekruhákért mennyit érdemes fizetni? Rugi, gaytó-felső együttes, overall, stb.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni
hogy te milyen édesen fogalmazom,ha okádnom keleltt hát okádtam,elég gáz volt,de nem tudtam mit csinálni :-) Ráadásul már aboltba olyan szarul voltam azon imádkoztam,hogy legalább az ajtóig érjek el,szép látvány lehettem,de amikor hátra sasoltam nem láttam senkit :oops:

jajj ne már ,te is csak úgy tudsz elképzelni állatott ,hogy leegyen párja? :-) a sogórnőmék ilyenek,mindennek kell pár,papagájnak,nyúlnak,tyúknak :-),galambnak,aztán ezek a rohadt gaalmbok is alig voltak most meg van vagy 50 állandóan sexelnek.

neten szerzek magamnak dolgot általában :-)hogy megérie?ebben a hónapban igen :-)

kérésed számomra parancs,csináltam is képet Majcikáról,de nem ismeri fel a fényképezőt ez a rohadék kép,addig mesélek róla jó?
Az új szobályába tök jól alszik,1-2 alkalommal így is kell,de visszaalszik,általában csak beszél álmába.Múltnap a felsőjébe rakott játékokat és azt mondt ahogy cici :shock: nem korai ez még ?:-)
Ma beelszórt a hajába kb. 2 kiló homokot olyan szinten hogy kisetudom neki borzolni :shock:
Azzal is eldicsekednék,hogy ma a gondozóba mindenki olvadozott tőle,olyan kis csini és édes és szép meg aranyos volt :)
Vendég

na megint milyen szépen írtam,mármint helyesen,bocs e a gyerek az udvaron van én meg ilyenkor azt se nézem mit ütök :oops:
Vendég

Móni, azért mi is beleillünk ebbe az állatbandába :lol:
Ha gondolod, nézd meg a Kárpát utcai 4D-nek a honlapját, nekem nagyon profinak tűnnek. Ma megkérdeztem, mind a 2 rendelőjükbe ugyanazt a vadi új UH gépet használják. www.4dultrahang.hu

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
te drága :-)
én kifejezetten szép rucikra vadászom ,én nem sajnáálok 1000-1500 (max) ftot kiadni egy -egy darabért.Szeretem rugiba a brendodnt,kenguru goldot,leopoldit,külföldi márkákból a gap,next,ladybird és nekem tetszenek a cherokeek is. Szóval ha jó állapotú a ruckó akkor rugi max. 1500 (boltba újonnann 2500-és a csillagos határ közt van)felső,naci max. 1000.Overáll max 2500.

nem tudom mennyiért vetted azt a kis fehér sapit én azt újonnan vettem Majcinak 1800ért,gondolom te nem annyiért :-)

Hú hát azt nektek kell tudni,hogy kb. mekkora babuc lesz,ha te is és a párod is nagy babként születtettek nem érdemes sok pici ruhát venni,mert tényleg hamar kinövik.Viszont nálunk sem én se a párom nem értük el a 3 kilót Maja is 2600 grammal született úgyhogy 2-3 hónaposan is 56-62 es kis ruhái voltak.az 56os újszülöttként lógott rajta,most betáraztam sok pici rucit is ,mert ami volt kölcsönbe vvolt.
Vendég

Timi!
Képet! Nagyon szeretném látni Maját! Valahogy oldd már meg!
Az állatkák párját csak azért favorizálom, mert nekünk kutya-macska van itthon. És látom Samun (ő a blöki), h mijjen jó lenne neki egy társ. Néha elviszem egy basset lányhoz. Majdnem egyidősek, nagyon jól eljátszanak! (Na ne mondd már, h hasonlítok a sogornódhöz, mert úgy sem hiszem! :lol: )
Zsu! Köszi az infót,holnap ráfekszem a témára! Ma már nagyon mosogatórongy vagyok! Az agyam meg zokni! Ti helyesek vagytok, kész! De én nagyon nagy állatbarát vagyok! Bocsi, de először őket néztem meg jobban, csak utána benneteket! Ugye, azért nincs harag? :oops:
Ja, és én 50 cm-el születtem! (Írtam már, asszem, na meg 4 kg-val! Oszt tessék! Akkor én most mijjen cókmókot vegyek? :wink: )

Kép
ermoni

Móni
na nem ám,nem hasonlítasz rá :-)
de nekem olyan fura,hogy itt mindennek párjának kell lennie :shock:
a macskámat is mindig pároztatni akarják,de Franciska az én pártomon áll,már 4 éves,de még nem volt férfival ,megveri őket :-) gondoltam rá,hogy leszbi ,de a lányokat is megveri :-)

feltudtam rakni a képet,kár hogy a homok nemlátszik a ahajába,nem mindennapi látvány,de a térdén azért látszik milyen jó kislány :-) Kép Kép
Vendég

Timi!
Naggyon édes Majád van! De komolyan! Nagyon cuki!
Az én macskám is lány! Ő is veri a fiúkat! Igaz ivartalanítva is van, mert nem bírtam volna annyi kiscicát elajándékozni, amennyi lett volna! (Mindenkit egy időben cicával traktáltam! :wink: ) És az én Csavargó nevű macskám 9 éves!
De jó hogy sikerült képet felraknod! Jobb lett a kedvem, pedig amúgy sem voltam ma búval b*szott!
Többiek! Kisgyerekesek! Képet! Képet! Képet!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Jutta!
Szerintem is minden ok, de sokat pihenj, ja és csak fekve. Ha uton vagy és keményedik a poci, gyorsan csücs...

Timi!
Nagyon aranyos Maja a képeken, kis huncutka. :)
Manónak is ilyen asso szandija van, csak kékben. :)

Zsu!
50-es rucit felesleges venni. 56-os is kb. 3-4 darab. (bady, és tipi/rugi. ) Manó két hét alat kinőtte. Felesleges nagyon bevásorolni, ha nagyobb az nem baj, úgyis belenő pillanatok alatt.

Megyek mert hív a család

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
akkor szerintem a macskáink jól kijönnének egymással :-) egyébként ő is gondot okoz nekem,nem tom mit cisnáljak veel.Mivel perzsa a szőre hullik mindenfelé,amikor Majci született megakarta támadni ezért számíűzve lett a fürdőnkbe,ott van neki alom,kaja,pia,futtatni szokom,de szabadon nem garázdálkodhat.Egyrészt sajnálom,hogy most még leaglább két évig zárkábalesz,másrészt meg állandóan kiszökik,hullatja a bundáját,újabban összevissza pisil-kalai ,nem tom mit csináljak vele.

Örülök,hogy tetszenek aképek,de vaalhogy nem adja vissza a lényét olyan kis szeretgetni való :-)

Jolka
köszi :-) Manó mennyivel született?
Vendég

Timi!
Nálunk is van macskaszőr dögivel, nem győzöm takarítani! Pedig sima házimaccs!
És nekem lejön az Majánál, hogy egy cuki ördögfióka, nagy kacajokkal! Futkoshaccc utána hallod néha, ha beindul! :lol:
Csajok! A ti férjeitek/párjaitok is képesek órákat nézni a monitort? Időnként rendelni és hozzászerelni valami kütyüt? Pedig nálunk nem ez a fő hobbi! :lol: Nálunk most ez megy! Most például ki kell tanulnom valami számlázó programot, amit addig rendelt meg, amíg nem voltam itthon! De kérdem én: akartam én ezt a számlázó programot?! :evil: Na jó a kft-nk akarja! :roll: Ha nem lenne laptop nem is tudnék csevegni veletek! :?
Jolka! Kép?

Kép
ermoni

Babakocsi szakértők. :))
Melyik jobb:
http://www.brendon.hu/action/viewer.asp ... tid=179558
vagy
mózessel http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_561351
sportnak http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_626628

A felső 54.990 helyett 39.990
az alsó 54.900 a kenguru goldban.
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!
Móni!
Küldök képet, de még nem csináltam. A csupasz ágyról van, de még rendbe teszem, mielőtt lekapom. :)
Szerencsére az én férjem mostanában nem ilyen megszállott. Pár éve, mikor hazajött az volt az első, hogy gép elé ült. Gondolom elég már neki a munkahelyén. Viszont hétvégén övé a gép. Nem dolgozik rajta, bár azt tenné, focimanegerrel játszik és foci meccset egyszerre nézi. :? Gépújításról sem beszél mostanában, inkább már én hozom fel...Pedig jobb lenne többet foglalkozni vele a szakmánk miatt.
Állítólag most én vagyok sokat a gép előtt, minden este morog, hogy már megint? :lol: :lol: :lol:

Hajni!
Megnéztem a kocsikat. Tetszik mindegyik, legjobban a sárga. De árban és tudásban nem kellene. Hasonló kategóriás kocsit olcsóbban is meg lehet venni. Ha csak az udvaron akarod altatni a picit, akkor az elő is elég lenne. De ezt, Te tudod.
Én most leálltam a kocsivásárlással, nyaralás előtt nem akarok már nagyobb befektetést, majd utána. Pedig a kinézet kocsi akciója lassan lejár. :(

Timi!
Manó 3470g és 53cm született. Apgar: 10/10 volt.
Mesélj egy kicsit bővebben az internetes vásárlásaidról. Nekem nem lenne türelmem hozzá. De gondolom ezzel is, hozol egy kis + a konyhára. De mit adsz el?...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, Jutta!
Hogy vagytok? Pocak?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok

Tegnap egykor értünk haza, és apuka azt mondta, hogy most azért már mégse kellene bekapcsolni a gépet :shock: De miért is???

Egyébként ő is el tud agyalni a géppel napokig, pedig igencsak nem vág szakmába....sőt amikor a rendszergazda valamit nem tudott megoldani a suliban hozzá fordult :roll:
Viszont mostanában én is kapok, hogy túl sokat ülök a gép előtt :cry: Igaz lehet?? Úgyhogy az esti társalgásból rendszeresen kimaradok, mert hazaér az uram :roll:

Tegnap elmentem és elhoztam az övterelőt. Nem semmi szervező a Timi. Nemcsak szerzett egyett, de még arra is figyelt, hogy ne kelljen postázni. :lol: :lol: :lol: Becsöngettem, odaadta, még a kocsiba is berakta... szóval tök jó. :lol: :lol: :lol:
Timi
Lehet, hogy a babaruháknál is igénybe venném a segítséged, majd egy pár hét múlva....persze csak, ha nem gond....CSak most még meg akarom nézni, hogy a barátnőm miket tud adni, és utána kezdek el vásárolni....de én ollllyan hülye vagyok hozzá!!! Azt se tudom, mi micsoda....persze majd belejövök...gondolom :roll:

Vége a kisregénynek, megyek reggelizni, megérdemlem azt fél pirított zsömlét, meg a kávét szerintem :lol: Főleg, hogy kivételesen aludni is tudtam, kezdem megtalálni a helyem :lol: :lol: :lol:

Ma nem leszek búvalb*szott, de szerintem az előző jelentkezésemnél sem voltam, csak meg akartam tudni, hogy minden férfi ezt csinálja e.... :? De igazából már nem húzom fel magam rajta, csak néha....

marek

Timi, nanemommá, hogy nem adja vissza a kép...imádnivaló és kész :lol:
Én a sapit nem külön vettem, azt a sok mindent, ami a képen van, azt egyben árulták, 2100-ért vettem (gatyó, felső, 2 sapi és kiscipő)...akkor ügyes vagyok? :lol:
Köszi az árakat, akkor megnyugodtam, szóval 8-900 ft körül nem sok egy jobb kis rugiért, mert eddig ennyikért vettem párat. Te veszel body-t is használtan? Azok általában hamar lerongyolódnak, arra gondoltam, hogy abból csak újat veszek.

Én is amondó vagyok, hogy minden állatnak kell egy pár. Szerintem nagyon unatkoznak egyedül, a saját kutyámon látom. A kicsi, akit a képen láttatok, már 11 éve velem van, a Roti-t fél éve fogadtuk be. A kicsi azóta olyan boldog, hogy van vele valaki :lol: Szegény biztos depis lesz, ha a Rotinak találunk új gazdit :cry:

Jolka, köszi, 50-est nem akartam venni, akkor veszek néhány 56-ost. Eddig főleg 62-68-as méreteket vettem.

A babakocsin sokat filózok mostanában, nem tudom, hogy egyáltalán hol fogok kocsit használni. Mi egy hegyen lakunk, vagyis ott biztos nem fogom tologatni hegynek föl és le, ha levegőzni akarunk, majd kimegyünk a kertbe. Vagy muszáj tologatni? :roll:
Ahogy mondjátok, ezek a jobb kocsik hatalmasak, az tuti, hogy nem fér be az én pici Ford KAm-ba. Szóval nem tudnám elvinni magammal. Ha bevásárolni megyek, akkor nem tudok egyszerre babakocsit is meg bevásárló kocsit is tolni. Úgy láttam, hogy a mózeskosarat szokták valahogy a bevásárló kocsira feltenni. Szóval nem tudom, hogy egyáltalán mikor van szükség a babakocsira. Persze, egyszer-egyszer kell, de azért érdemes 50-70.000-ért kocsit venni?
Jolka, tudnál ebben tanácsot adni? Bocs, hogy mindig Téged abajgatunk ezzel a kocsi hülyeséggel :lol:

Timi, vigyázz, mert nem veszed észre és a végén egy komplett internet kereskedő hálózatot épittetünk fel Veled! :lol: Hogy szerezted ezt az övterelőt ilyen profin :roll:

De jó Andiéknak! Olyan jó az idő, biztos nagyon jól érzik magukat!

Na, ez is szép kis regény lett...nyomok is gyorsan egy Ctrl+C-t :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Timi márcsak ilyen ügyes.....ha szerez neked valamit, az biztos a szomszédban lesz....szerintem boszorkányság :lol: :lol: :lol:

És tegnap kipróbáltam....tök jóóóóóó, csak a szoknyát kell hanyagolni, mert kellemetlen, ha megállítanak a rendőrök és a nyakadban van a szoknya :shock: Képzeljétek, tegnap megállítottak és megkérdezték, hogy kié az autó...majdnem mondtam, hogy loptam ba*ki :shock: :shock: Szerintetek mire gondoltak? Mostanában a kismamák lopják a legtöbb autót???? :lol: Aztán visszafogtam magam és még azt se mondtam, hogy a banké, pedig ugye ez az igazság :oops:

Most megyek, mert üvölt a zene és takarítunk Bálinttal, el is meg kell tanulnia!!!

marek

Marek, biztos azt hitték, hogy kitömted a hasad, mert egy kismamával úgysem foglalkoznak, és most raboltál ki 3 bankot és éppen egy lopott autóval menekülsz :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek!
:lol: :lol: :lol: Vicces lehetett.
Timi, pedig tényleg ügyi, na és rutinos. :)

Zsu!
Ezt találtam gyorsan:
Kép Ez 29.900Ft
Kép Ez pedig 32.900ft Ehez ját lábzsák is.
Viszont az első tuti befér a kis ká-ba is. :)

Ha nem gyalog fogsz boltba járni mint én, hanem kocsival, akkor bőven elég egy ilyen kategóriás kocsi. Kinti levegőzésre bele lehet csomagolni a gyereket, nem fázik meg. Viszont ha mentek kirándulni, akkor is jó szolgálatot tesz, mert könnyű és kis helyen is elfér. Akkár egy olcsó textil mózest is lehet hozzá venni. Vagy bundazsák is elég. Ha nagy hiper-szuper márketbe mész elég a hordozó is, amit beleteszele a kosárba. Babakocsival kényelmetlen vásárolni ilyen helyen.
Azt, hogy alvás közben tologatni kell-e majd a gyereket, ez a neveléstől függ. Ha arra szoktatod, hogy b.kocsiban alszik, akkor követelni fogja. :) De levegőznie mindenképpen kell, télen b. kocsi nélkül elég nehéz lenne.

Szerintem Timitől és kérj tanácsot. Ő biztos tud neked olcsó, használt kocsit keresni, akár márkásat is. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok
de kis cukrok vagytok,hogy ennyire fényeztek,de azt tudni kel,hogy valami iszonyatos nagy szerencsénk volt Marek övterelőjével :-)
Épp tegnap láttam,hogy más is keres övterelőt napok óta,de szerencsére az én topikom volt elöl és nekem írtak :-) Az meg hogy végül nem kellett postázni az meg csak hab a tortán :-) Sajnos nem mindig ilyen egyszerű,eddig egyser segítettem egy ismerősenk,jól megis szívtam .De most nagy szerencsénk volt :-)

Móni
enyém férj katasztrófa,nálunk aztán minden van ,összesen 3 db komplett gép,laptop,pda,beltérik,telefonok,amit akarsz ilyen kütyü olyan kütyü,sokszor kivan vele a tököm amikor órákig nyomogatja a beltéri műholdvevőt,de hogy minek vannak?soha nem nézünk rajta semmit.

Hajni
én most hasonló kocsit árulok :-)szerintem ha nem ózkodsz a használttól ilyet tudsz venni olcsóbban :-)
nektek milyen sportkocsitok van?mert én kénytelen vagyok megválni a nagykocsitól,mert egyszerűen nem fér el,erre gondoltam egyet és a merealjú textilmózest belepróbáltam a sportunkba.És úgy döntöttem tökélees lesz.Majdnem vízszintesig dönthető(175),de a mózessel szupi lesz.Igaz nem forgatható tolókaros,de kicsi,könnyű,téliesíthető,úgyhogy nálunk ez lesz.
Úgyis tavaszra már kikerül a mózeskosár lehet emelni már az ülést,a testvérfellépő tökéletes rá.

Jolka
én is várom a képeket :-)

hát hogy mit is adok el?hát izé,olyat ami szórakoztat ,eredetibe nagyon drága

Marek
szívesen segítek rucikba :-) majd megmondod mit szeretnél aztán vadászok neked :-)
de nem lesz ám mindig ilyen mákunk :-) legtöbbször postán megy a dolog

Rendőrök :-) tiszta hülyék :-)
Mi tavaly éjfélkor indultunk horvátba nyaralni,gyerek alszik ,bepakolva indulás,kikanyaradunk a házból utánunk a rendőrkocsi.Kiérünk az utcából erre megállít,nézi a papírokat,azt mondja az okos ja azért jöttek i az 52ből mert ott laknak?jé tényleg :-)

Zsu
igen,ügyes vagy :)hát bodyt annyira nem,hacsak nem prince oliver és tökéletes állapotúnak van írva.De a neten sokan árulnak újjakat is olcsóban mint a boltba,előkeresem a címet :-)

Na persze amíg egy kutya van legyen párja.De itt volt két pincsi fiú-lány,persze állandan dugtak,erre lettek kiskutyik,jajj szegények megne fázzanak,bent voltak a lakásba,összevissza pisiltak-kakiltak,aztán a nő megbolondult meg minden baja volt és meghalt.Kint van egy husky és egy labrador,egyik hülyébb mint a másik,még csak az kéne hogy mindegyiknek legyen felesége.Van 5 macska,4 papagáj.végülis nem is az hogy ne legyen párja,de ez túlzás ami nálunk van.

Ne haragudj,hgy ezt mondom,de mire Panka megjön mindenképp adjatok túl a rotin.szép kutyu biztos kedves is,de nem pici mellé való.Gyerekkoromban kutyákkal játszottam ,imádtam őket,de a barátnőm rotija játékközbe elkapta a kezem.Ömlött a vér,a mai napig 4 centis heg van ott,évekig fájt annyira megszorította.Pedig csak játékból tette,azóta akaratlanul félek a nagy kutyáktól és nem bízom bennük :-(rémálmaim voltak,hogy mi van ha elkezdi rángatni vagy begurul,szétcincált volna.Túl nagy erő van bennük :-(

hát ha neked csak ennyire kell a babakocsi,nehogy valami drágát vegyél :-)
amiket Jolka mutatott jónak tűnnek ,mi pici Maját a hordozóba vittük vásárolni vagy a babakocsiba,apa tolta én meg vásároltam.De esetleg kenguruba,kendőbe magadra tudod kötni bébet és szabad mindkét kezed.

elmegyek kajolni
Vendég

Halihó
Jók ezek a babakocsik. Hol lehet őket kapni? Bár én már megtaláltam az igazit, és ugye azt nehéz elengedni.

Hülyének néztek, ha nyárra vállalok még egy csoportot? Egy tuti lesz szeptemberig, mert azt örülök, ha addigra befejezem, de most kérdezték, hogy szeretnék e részt venni a nyári intenzív tanfolyamokon és én ugye nem tudok nyugodtan ülni a valagamon, úgyhogy azt mondtam, hogy naná... :lol: :lol: :lol: Persze az még nem is biztos, hogy jut csoport, de most nagyon szeretném.... Mit kezdenék magammal egész nyáron? Utána egy évig úgyse tudok semmit vállalni, csak magántanítványt, az meg kínszenvedés... :roll: Meg persze anyagilag se jönne rosszul... :oops:

Légysz-légysz ne beszéljetek le, mint a naciról...tudom, hogy optimizmus, de most olyan jól vagyok, aktívabb vagyok, mint a terhesség előtt....(Azért a véleményetekre kíváncsi vagyok, a nadrágban is igazatok volt.... :wink: )

marek

Sziasztok!

Hála égnek jobban vagyok! :-)
14 óra alvás 2xfél óra megszakítással megtette a hatását!

Mindenki figyeljen oda, hogy ne fárassza ki magát, szar egy érzés volt!!!!

Timi tényleg ügyi vagy!

Ancsi - nagyon csinos vagy és jó a kandalló! ;-)
Zsu - a Schöfméreiben nem tudod, hogy milyen gép van? amúgy te hol dolgozol? GE? Ja tényleg csitri képed van, de ez gondolom nem gond, sőőőt!
Jolka - ezeket a kocsikat honnan szalajsztodtad, nem ám csak mutogatni, a beszerzési forrást is tesség megadni!

:-)))) No iszok egy déli tejeskávét, és dolgozgatok!

Az élet szép, és úgy megkönnyebbültem mára...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Hát Timi, zsír profi vagy hallod! Marek, te meg mijjen jól jártál! (Amúgy én a múltkor egy kis bokorugróruhában mentem a férjem partneréhez autóval! Alig bírtam kikászálódni, ráadásul a nyakamban minden. Szerintem az összes kamionos tisztában volt aznap a bugyim színével! Lehet, h ezért udvaroltak nekem aznap oly' hevesen? :lol: )
Jaj, ez a babakocsi! Én még mindig nem tudom mi legyen! Te Zsu! Én magam nem férnék el egy KA-ban :oops: , de egy babakocsi?! (Én úgy nézem az autót is, h elférek-e magam mögött! Mondtam, volt trabantunk is valaha! Szóval nem mindig volt ilyen nagy orcám és autónk! :lol: Tavaly pl. amíg szervízeltettem a kocsit kaptam egy csereautót, egy új, fekete cliót! Nagyon cuki volt, meg minden, de pici. Igaz akkor zsebkendőnyi helyre befurakodtam leparkolni, amit a sajátunkkal eszembe se jutott volna! Szóval, van előnye is! :wink: )
Jutta! Vigyázz magadra! Én mondjuk eddig is állandóan pörögtem, így most arra kell figyelnem, h nehogy túlzásba vigyem. Soha nem is volt egyhelyben ülős munkahelyem...
És már ruhácskákról is dumáltok! Jelentem, én még semmit nem vettem, és csak júliusban kezdem el! Addig listákat gyártok! Meg számolok! (Hát ami összeg kijött :roll: , csajok, több havi lóvém! Bár lehet, h ebben a topikban is van olyan, aki havi több mint fél milkát tisztán megkeres, de én nem! Sajna!)
Ja! Marek! Szerintem dolgozz! Ha úgy érzed bírod, akkor miért ne? Csak túl ne vállald magad! Én néha ezt érzem, h még este 11-kor is vagy a kft-nknek, vagy a Szövetségnek valamilyét intézem. És valljuk be, ez nem normális! (Lehet, h én sem vagyok az?)
Andi! Majd ha visszaolvasod... 27 fokos Balcsi, te atyaég, az egy lavór pisi (már bocs), hát még lehűlni sem lehet! Remélem olvasol jó könyveket és lóbázod a lábad és/vagy felpolcold!
Na megyek vasalok! Egész napos projekt! :?

Kép
ermoni

Arra gondoltam, mutatok nektek néhány tavaly nyári képet, hátha könnyebb elviselni a kánikulát! Nekem nem! Mert én ott akarok lenni! :(
Kép
És itt vertünk sátrat! Csak egy baj volt: túl messze volt a tenger! :lol: Kép

Kép
ermoni

Na nem sopánkodok tovább, megyek vasalni!
(Ráadásul számoltam is, a fél milkás fizetésből se jönne ki a cucc! Sőt! :( )

Kép
ermoni

Móni
Én 11-kor már nem szoktam dolgozni, de mióta terhes vagyok sokkal tovább bírom....szinte minden hétre jut egy-két éjszakai kimaradás, és az uram előbb kidől mint én....mondjuk ő ledolgozza a napi 10 óráját, én meg ugye táppénzen vagyok, tehát délelőtt lehet pihizni (meg takarítani).
Tegnap is barátoknál voltunk, és már majdnem elaludt szegény, de engem nem lehetett hazarángatni. Aztán amikor végre felkerekedtünk, akkor mondtam, hogy menjünk ki sétálni a tóra....nézett is nagyot, mert éjfél volt amikor kiértünk :lol:

marek

Móni
Nekem is volt listám, de én a felét már kihúztam róla...sajnos. CSak a legszükégesebbeket veszem meg, főleg mert a nyári fizetés tanáréknál egy vicc.... Nincs magántanítvány, általában nyelviskola sincs, és még a férjem sem kapott fordítást egy jó ideje :cry: De lesz*rom, az a lényeg, hogy a lényeges dolgokat megvegyük, a többit meg majd később...

marek

Marek! Annyi szerencse, h készültünk erre. Anyagilag, már hogy érkezik Janka, és tisztában vagyunk az árakkal! A férjem csak annyit kért, h ne a legdrágább cuccokat vegyem meg, legyek alapos, járjunk utána! De hát így is elkeserítő! Ennyi lóvé! És mi van azzal, aki munkanélküli segélyből vagy gyedből oldja meg! Hát ez borzalmas! És úgy, h sajátunk a házunk, az autónk, stb. Én most kezdek pánikolni, mert lassan élesedik a helyzet és nyakamba veszem a baba és egyéb boltokat, h bevásároljak!
Na tényleg inkább vasalok!
Ja, találtam egy másik topikban egy boltot, ha valakit izgat! Meg ha nem ismeritek! Nekem minden új, mint ahogy a gyermekemnek is az lesz... :oops: így érdeklődve nézegettem!
www.babadiszkont.hu

Kép
ermoni

Sziasztok!

Marek!
Hajrá munka!!! De csak mértékkel....

A babakocsikat innen néztem ki: www.erikbababolt.hu Ez nyíregyi, de, ha kocsi nevére rákerestek kidob pár pesti bababoltot is.

Móni!
Kiváncsi vagyok a költségvetésedre és a listádra. mi ilyen sok rajta.
Nagyon szép helyen voltattok.

Íme az igért kép, csak nem csináltam újat, majd, ha ki lesz tapétázva, látszik is a falon, hogy Manó összefirkálta. :)
Ágytakaró még minidg a vasalót várja. :) Most az ágy 150x80, de ha az lábrészt lehajtjuk, akkor 200x80-as lesz belőle. Ez a méret még bőven elég Manónak.
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Na bejelentkeztem én is 4d-re, oda Zsu, ahová ajánlottad!
Júl. 2-án megyek! :wink: Hát kíváncsi vagyok, hogy mit látunk majd!
És egy nagyon kedves hölgy vette fel a telefont és akár már holnapra is lett volna időpont! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Le vagyok maradva... :oops:
Elég sokat fekszem, keveset vagyok gép közelben...
Pocak nő, a fenekem is... eddig olyan 16-18 kiló ugrott fel rám... de nem foglalkozom ezzel, amíg Lucas jól van...

A legnagyobb újság... Sasa szobatiszta lett... :lol: :lol: :lol: :lol:

Apás szülés... első is az volt, most is az lesz... még akkor is, ha császár lesz...

Értesítés
Nálam egyszerű... majd megírom, hogy megszületett Lucas...
(Sasánál is ezt csináltam, ugye Hajni?)
Vendég

Betsy
Miért fekszel sokat? Van valami gond? Vagy megint nem figyeltem?

Képzeljétek, most lett vége két csoportomnak, és annyi virágot kaptam, mint egy általános iskolai évzárón :lol: :lol: :lol: Akkor biztos nem utáltak, ugye :? :?

Most megyek, feldobom a lábam, mert sok volt nekem ez a séta.... :cry:

marek

Sziasztok!

Itt az igért Manó kép. :)
Kép
Marek!
Nagyon irígy vagyok. :) Én ma mondtam vissza az egyik osztályom megh vását a banketre. :( Nem leszünk itthon holnap.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Betsy!
Nagyon ügyes a nagylányod. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

mi ez a nagy csend? :)

Én eddig birtam. mindenkinek szép álmokat!!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!
De nagy a pangás nálunk!!! Pedig még nincs is vakáció!!!! Én ma nem nagyon leszek, csak most reggel, de nem gondolnám, hogy nagy lesz itt a forgalom ilyen korai időben.

Képzeljétek egész éjszaka volt egy nagy dudor a hasamon. Először megijedtem, de aztán rájöttem, hogy gyermekem kidugta valamelyik alkatrészét és elaludt :shock: Próbáltam ébresztgetni, de úgy döntött, hogy neki ez így jó. :lol: :lol: :lol: De aztán hajnalban fölébredt és átrendezte a tagjait. De tök vicces volt. Csak néztünk, hogy mi a franc ez a dudor. Aztán rájöttünk, hogy gyermekünk nem szereti a szexet :oops: ....vagy nagyon szereti :?

marek

Jó reggelt!

Szia Marek!
Aranyos lehet a picurka. Nálunk ilyet még nem csinált Mazsola.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, ezer köszi, megnézem majd ezeket a kocsikat!
Manó pedig nagyon édes :lol:

Timi, a Roti csak Panka születéséig marad, addig kapott haladékot. Dehát addig csak találok valami jó kis gazdit neki :roll:

Jutta, azt még elfelejtettem, hogy természetesen könyvet adok bármikor, csak szólj. Igaz, hogy a nagy része még dobozokban van a költözés óta.
Igen, GE. És a Schöfiben is GE készülék van, megnéztem a 4D UH topicot a Várandósság alatt, ha gondolod nézd meg, van ott feltéve kép, amit ott csináltak. Szerintem az is jó. De látszanak a különbségek. Amit én ajánlottam, az a 4D Med Kft feliratú képeket csinálta, szerintem azok szuperek.

Móni, remélem nem ajánlottam rosszat, mert aztán hallgathatok :lol:
Én szeretem a kisautóm, egymagam beférek, még a lurkót is be fogom tudni tenni, csak a csomitartó kicsi. Most vagyok egyébként autocsere előtt, de az új se lesz sokkal nagyobb, az egy Ford Fiesta lesz :lol: Persze ezt csak én használom, ha együtt megyünk valahova, akkor a pároméval megyünk, az egy nagy kombi, abban minden elfér.

Ma nem vagyok, Nagymamimat látogatom Velencén, mindenkinek stresszmentes szép napot!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hello csajok!
Jolka! Annyira cuki a fiad! Nekem nagyon teccik a kis huncut, tapétafirkáló! Az ágy is tök jó! (Honnan is van?) Ne feledd, nekem lányom lesz és már most keresem a jóképű vőlegényjelölteket. A nagyfiad igen esélyes! :wink: (Ha nekem igen, akkor Jankának is teccceni fog, az tutti! Csak Maja le ne csapja az orrunk elől!)
Marek! Dudor? Hát nekem olyan még nem volt! Meg ez a rengeteg virág! De jó Neked! De rég nem tanítottam már ilyen tisztességes helyen, ahol a végén virágot adnak a tanítványok! Én mindig csak vizsgával szivatom őket a legvégén. :lol:
A többiek? Kitört a vakáció vagy mi?
Képzéljétek! Egy gimis osztálytársam jelentkezett be az iwiw-en, h hallotta a hírt! Gondolom valamelyik leendő nagyszülővel találkozott (másik város, más része az országnak ahol laknak), biztos ment kiváltani valamelyik a gyógyszerét :roll: , mert gyógyszertáros família a gimis osztálytárs! Nagyon jól esett a jelentkezése, száz éve nem beszéltem vele, de jóban voltunk mindig. Engem ilyenkor az hat meg, h veszi a fáradtságot, gondol rám és ír!
Na már "kora" reggel ilyen szirupos vagyok, mi lesz itt később...
Ja, fáj a torkom, segítség!!!!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?