Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anita Gratulálok Tibikéhez!
Sára édes kis hosszúhajú angyalka! És ahogy alszik...
Dóri hihetetlen huncut módon tud mosolyogni.
Laura 2 napig tiszta hiszti volt, aztán tegnap jobb lett a helyzet. Jönnek azok a fránya fogacskák. Az első kettőt észre sem vettünk, de ezekkel most rendesen megszenvedünk. Ráadásul hétvégén nagy vendégsereg jön hozzánk, úgyhogy van dolgom elég.
Andibab, nem is írtad, hogy milyen volt a buli?
Vendég

Anita, gratulálok és sok boldogságot kívánok Tibikéhez! Várjuk a képeket és a szüléstörténetet, amint egy kis lélegzethez jutsz...

Minden csöppség nagyon aranyos a képeken :P :P
Becsi, nagyon szép a kis családod :)
Tiop, nagy gratula Zsaninak - nagyon ügyesen áll a képen!
Ichtus, Sárika gyönyörű a képeken, főleg azon, ahol a fűben ül!
Murphyke, Lili nagyon édes a sárga kalapban ;)
Tüccs, Dórika milyen nagyot nőtt, tündérien tud mosolyogni :)
B. Moni, Eszter nagyon aranyos, ahogy úszik ;) Látom, nálatok is bármelyik pillanatban megszülethet a kistesó. Drukkolunk nektek!

Mi jól vagyunk, Márknak elmúlt a hasfájása!! :D :D Nekem pedig már csak a szigorlatom van hátra.. :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Anita !

Sok boldogságot-egészséget mindkettőtöknek! Gratulálok !

Köszi a dicséreteket Dóri nevében !

Már régóta akartam kérdezni, hogy ha fagyasztom a tejcsit, akkor pl. főzéshez milyen mennyiségeket (ml) érdemes fagyasztani ??
Mostanában Dóri reggel nem eszik és muszáj fejni, így újra van mit a hűtőbe rakni. És persze szeretném értelmes adagokban lefagyasztani, amit később főzéshez is fel tudok használni.

Móni!
Megy a nagy drukk nektek is !! Eszter nagyon hasonlít rád!! :)

KépKép
tüccs

Ismét itt,előbb Levi félbeszakított :)

Pilla,
Laura nagyon vagány a ksi járgányán! :lol:

Tüccs,
Dóri nagyon szép,látom még mindíg jó husiban van! :lol:

Nircee,
Zoriannról kérdeztél,remélem nem bánja,ha én írok pár sort.
Szóval: múlthéten kedden találkoztam Velük a védőnőnél,Jázmin gyönyőrű,rengeteg haja van,szép formás baba.
Oétás miatt mentek,jól vannak,egy kis tündér.

Levi kicsit nyűgi,szerintem a nagy meleg,vagy a felső fogak a probléma.
Rakok pár képet,aztán majd jelentkezem! :D

Móni,
Neked akartam még írni,hogy kitartás,látom lassan Te is babázol (újra)
Nagyon szépek vagytok! :lol:

Kép

Kép

Kép
mano83

Sziasztok!

Becsi!
Igazad van tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkőceim,főleg Zsani és Ani!! :lol: de mi is lenne,ha nem hasonlítanának egymásra! :lol: :roll: :shock:

bMoni!
Aranyos a babód,ahogy pancsizik!! :) Te vagy a következő akiért izgúlhatunk!Megy a drukk ezerrel!A pocid hatalmas!!!! :wink: :D

Mano!
Köszönöm szépen Zsani nevében is!!!!Akkor te írtál az üzenőfalra?? :roll: Vagy nem te vagy??? :oops: :roll: Köszönöm a dícséretet,neked is van ott oldalad??????? :roll: Képeket várom Levike fürdéséről!!! :wink: :D

Szantre!
Neked is köszönjük a dícséreteket!!Örülök,hogy márknak már nincsen hasfájása!Neked meg szóritok!!!!!! :D

Zsani nagyon sokat ment tegnap,már teljesen körbejárja az egész udvart!(persze nem nállunk,mert ami nállunk most az udvar helyén van az kész katasztrófa) :evil: Nem is tudunk csak a szomszédba átmenni az udvarra(ők a Zsani keresztszülei,és egyben rokonok is)!széjjel van bombázva az egész udvarunk,mert a kaput kezték el csinálni.meg betonozás vólt,és ilyen hasonló dolgok! Idén úgy néz ki,hogy nem is lessz rend az udvaron! :evil: :cry:
Na mindegy!szép napot mindenkinek!sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Mano!
GYÖNYÖRŰ LEVIKE!!!!! :D :P Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Mano, melyik cég gyártja ezt a hosszú műszempillát amit Levi hord? :lol: Csak ismételni tudom magam. Szépséges ez a kiffiú!
Vendég

Sziasztok!

ANITA, ÓRIÁSI GRATULA TIBIKÉHEZ!!!!

Próbáltam visszaolvasni, mert hétvége óta meg van/volt dögölve a gép, nem hajlandó indulni az operációs rendszer, meg nem ismeri fel a perifériákat, stb. A férjem bütykölgeti esténként, most egy notebook-on sikerült neteznem.

Pilla, egész jól éreztem magam múlt pénteken, sikerült csinosan és elegánsan felöltözni, a fodrászom gyönyörűen megcsinálta a hajamat, a kaja szuper volt (az ünnepelt "kisnyugdíjas" srác papája egyszerűen fantasztikus pörköltet tud főzni, persze bográcsban az udvaron, aztán azt tálalták fel a pincérek a nagy ebédlőben. A srác kapott egy tök édi meglepit a közvetlen munkatársaitól, csináltak egy számítógépes kisfilmet az életéről, egészen babakori fényképekkel kezdve, és minden képnek más-más zenei aláfestést szerkesztettek. Volt, hogy a röhögéstől, volt hogy a meghatottságtól könnyeztünk. A képek egy jó részét a feleség és a család szolgáltatta, természetesen az ünnepelt tudta nélkül, így tényleg meglepetés volt némelyik... Amúgy nagyon vegyes volt a társaság, jelenleg is aktív dolgozók, parancsnokok, régi kollégák - akik már koruk szerint is nyugdíjasok :D nem csak úgy... - velem együtt kb 5-6 nő volt, a többi mind pasi. Persze nem lehetett megúszni, hogy ne "dolgozzanak" is, a férjemet is minduntalan ezt-azt megbeszélni félrehívták. Az öregek viszont tök cukik voltak, sztorizgattak a "régi időkről" amit nagyon szeretek. Volt aki hozta a gyerekét, tőlünk is kérdezték, hogy Bogi hol van, de jobb a békesség alapon szerintem jobb volt így, hogy nem vittük. Anyuval nagyon élvezték az együtt töltött időt. Este jöttünk haza, és mivel a kisasszony sokat aludt délután, így fürcsi után én tettem le aludni, így senkinek sem sérült a lelke - főleg az enyém nem... :oops: Olyan rossz volt úgy autózni, hogy nem magyarázott Lujzi a hátsó ülésen... :cry:

B.Moni: ne izgulj, jön a picur, amikor itt az ideje. Nekem azt mondta a dokim, hogy hacsak nem indokolt a baba miatt, akkor várni fog a kiírt nap után egy hétig, hátha beindul a dolog. Ha betöltött 41 hetesen sincs semmi, akkor lesz megint császár. Én reménykedem... hátha Kismanó nem lesz olyan lusta, mint a nővérkéje, aki majdnem 2 hetet maradt bent grátisz.

Ma délután megyünk manó-lesre, 4D uh-ra, remélem sikerül jó felvételeket készíteni, és nem járok úgy, hogy pont akkor fog aludni a kispiszok, mert Bogi mindig olyankor aludt, amikor próbáltuk meglesni. Bár a pici sokkal mozgékonyabb, mint a nagylány volt. Most is feszíti a hasamat, alig bírok ülni! :D

Üdv mindenkinek:
Andi

Kép

Kép
andibab

Sziasztok!

Mindenkinek gyönyörű a babája, szépen fejlődnek

Anita Gratulálok a kis Tibikéhez:

Becsi Merre laktok Ikladon?

Ildikó
Kép
Kép
Kép
brandtner

brandtner

párhuzamosan a fő úttal, nem messze a sulitól, ovitól
de laktam domonyban is...a 2 nagyobb még oda született :wink:
becsi
Iklad

Sziasztok!

Hála tegnap sikerült a vizsgám, igaz kicsit döcögösen ment, de görgült és ez a lényeg!! :lol: :lol:

Holnap is van egy vizsgám, már kur...ára unom, (bocsi, de ez így van) :? :?
És jövő héten még utazhatok le Pécsre szigorlatozni is! De aztán lezárul ez a félév...

Mindenkinek olyan édik a babói, jó nektek ,hogy már kint pancsizthatok... De mi is megnövünk ámmmm... :lol:

Ha jól néztem a sorrendet akkor:

bmóni:
brandtner
andibab
jutta

Hajrá-Hajrá-Hajrá...!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Azt olvastam egy csecsemő szakácskönyvben, hogy már 6 hetes kortól lehet adni a babónak ALMALEVET (1-2 kiskanállal).
Főleg azoknak a babóknak, akik tápszeresek, hogy minél hamarabb átálljanak "normális" kajára és ne tápszeren éljenek.
Nekem Nati az, szerintetek megpróbáljam, vagy várjak még???

Pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

linda

grat a vizsgádhoz! kitartás!

én tápszeres babának sem adnék legalább 4 hós koráig mást....legfeljebb csak akkor az almalevet ha nagyon szenved a kakilással.

Ildi éjjel gondolkoztam rajta 8) , hogy szerintem találkoztunk mi anno Domonyban / a Viktor és Viktória páros ismerős :lol: /, én főleg a Krisztivel sétáltam, mert Ádival és Virággal is tejtesók voltunk...Anett és Ilike mellett laktunk egyébként...
becsi
Iklad

Sziasztok!

Anita!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek! Várjuk majd a történetet!!!

Linda!
Gratula a vizsgádhoz! Most már nincs sok hátra! Kitartás!
Nem is értem, hogy tudsz egy pici baba mellett így felkészülni a vizsgákra. Minden tiszteletem azoké, akik gyerek meg házimunka mellett még sulit is csinálnak. Nem semmi teljesítmény! :shock:

Andibab!
Mesélj! Mi volt a 4d-n? Kíváncsi vagyok!!! :lol:

Olyan szépek a babák! Dóri, Levi, Eszter, Zsanett, Sára!
Nagyon jó nézni a képeket! Látszik, hogy milyen boldog babák.
Én is csatlakozom a képfeltevők sorába. :)

Kép

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Jaj!
Most jut eszembe.
Lenne 2 kérdésem.
Az egyik, hogy lehet-e használni szoptatás alatt önbarnítós testápolót? Valahol mintha azt hallottam volna, hogy nem lehet. Vagy összekeverem valami mással :?: :oops:

A másik, hogy szerintetek lehet vinni a manócskit tóba füredni? Természetesen szigorúan a partjára.
Úgy, hogy én leülök a homokba, Lilit meg fogom a kezembe és pancsol. :?:

Köszi a segítséget!

Kép
Kép
giga1

Még valami. Aztán befogom már. :)
Van valakinek babakönyve? Amiben ilyen kis aranyos rajzok vannak, és mindenféle fényképet lehet bele tenni?
Azért kérdezem, mert én láttam ilyet bababoltban, és nagyon jó ötletnek tartom, de nem venni, hanem inkább csinálni szeretnék egyet Lilinek. De sajna nem tudom, hogy milyen címek vannak benne. Arra emlékszem, hogy van benne ilyen, hogy születésem helye, ideje, paraméterei, anyukám, apukám, első fogam kibújásának ideje, első fotóm, első lépéseim ideje... stb. Szóval akinek van ilyen, és le tudná nekem írni, hogy mik vannak még benne, azt nagyon-nagyon megköszönném.

Kép
Kép
giga1

sziasztok!

Giga!
szerintem lehet használni önbarnítós testápolót,én is használom!!!!!!Mi baj lehetne????? :shock: :roll: :oops: :lol: :lol:

figyusz írom a címeket:
Ez itt anyukám:
ez itt apukám:
Íme itt vagyok én is:Név:születés:Helye:Doki:
Súly:Hossz:Haj szín:Szem szín:Különleges ismertető:
Első fénykép:Értesítés megérkezésemről:
Szüleim csillagképei:Csillagképem:
Családfám:
Keresztelőm:Napja:Templom:Ideje:Keresztszülők:
Az első hajtincsem:Születési karszallagom:
Testsúlyom alakulása:Első hét,második,harmadik,1 hón..........!
Hosszméret:(ugyan az mint a súlynál)
Anyukám először fürdetett.
Eddig szopiztam:
Cumisüvegből előszőr ittam:
Kedvenc ételeim:
Védőoltásaim:
Gyermekbetegségeim:
Első szavam:
Első fogacskám ............!
Első lépéseim:négykézláb:kézenfogva:egészen egyedűl:
Kedvenc játékaim:
az első sétám:
Első szülinp:
Első torta:Ajándékaim:
Első napom az oviban:emlékeim:
Első játszótársam:
Első nyaralásom:
Első karácsony stb........!
Remélem tudtam segíteni!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Giga!
Orvos neve,csillagjegy(mindhármatoké),családfa,keresztelő helye,ideje,keresztszölők,első hajtincs,karszalag,testsúly,hossz alakulása,első fürdés,meddig szopizott,kedvenc ételek,oltások,betegségek,első szavak,kedvenc játékok,első séta,első szülinap-vendégek,ajándékok,torta,ovoda-neve,ideje,jele,első emlékek,barátai,első nyaralás,amit tudni kell róla,kedvenc képek és én még kiegészítettem az első karácsonnyal,kéznyomatokkal! Remélem tudtam kicsit segíteni! :)
Nagyon édes Lili is! :wink: :D

Tüccs!
Nagyon kis mosolybaba Dóri! :D :D :D Szép kislány nagyon! :wink:
(holnap megyek,már nagyon izgulok :oops: )

Kép
Kép
ancsa81

Kicsit elkéstem vele! :oops: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Találtam még párat:
Címetek,hány évesek voltatok amikor megszületett,vércsoportja,hazameneteletek napja,mikor mit evett,dolgok amikre érzékeny,grafikont is tudsz csinálni a növekedéséről,időközönként kéz és lábnyomat,fejkörfogat,nagy tettei időpontjai:
-fejemet emeltem hason fekve
-kezdtem gügyögni
-oldalra fordultam
-hasra és vissza
-hason fekve kúszás
-mászás
-támaszkodva ültem
-egyedül
-felálltam
-kapaszkodva jártam
-egyedül mentem
-szaladtam
-kezdtem beszélni
-összefüggő mondatok
emlékezetes mondások,szobatisztaság adatai,doktornéni és védőnéni neve,emlékezetes dolgok amik történtek....

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok!

csak gyors bejelentkezés:

Először is nagy-nagy gratula Tibikéhez!

időm még mindig nulla, úgyhogy csak egy-két kép tegnapról, leugrottunk a Balcsira Lilivel. Tetszett neki a meztelenkedés nagyon. kicsit beleérintettem a lábfejét a vízbe, az már nem volt olyan fini, hideg volt.

fürcsi után otthon:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Balcsin:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

szép napot

murphyke

Kép
murphyke

Húúú!
Köszi-köszi-köszi csajok!
Imádlak titeket! Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsak lesztek. Akkor ma meg is tudom venni a hozzávalókat a kreatív boltban. :lol:

Murphyke!
Lili nagyon édes. Mi most hétvégén szeretnénk menni a veresi tóra fürdeni. Remélem nem lesz már annyira hideg a víz. :shock: :D

Szép napot!!!

Kép
Kép
giga1

Csak egy kis dicsekedésre jöttem, mert a babaszobán csereberélek, Alexának játék kell :lol:
Na szóval!
Nem elég, hogy már ezerrel mászik előre, de ma reggel FELÁLLT!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Na, az én két leánykám akár iker is lehetne, a viselkedésük alapján! :roll: Tegnap du-n voltunk ugye 4D uh-n. Persze Kismanó miért is ne éppen akkor szundikált - pont mint a nővérkéje anno - de 10 perccel a vizsgálat előtt még javában mókuskerekezett a hasambn, én meg már elkezdtem örülni, hogy jaj de jó, lesznek felvételek. Az én makacs picim meg jól beintett... Alig bírtuk ébresztgetni, hogy látszódjon belőle valami. Akkor is az egyik talpacskáját a fél arca elé húzta, a végére meg már teljesen eltakarta magát mindkét kezével, a köldökzsinórral, meg amit még talált! Azért mutatott egy-két trükköt is: ásított, fintorgott, csücsörítette a száját, sőt, pár másodpercre még a szemecskéit is kinyitotta. De amin teljesen ledöbbent a férjem is, az az volt, hogy a lábujjaival megvakargatta a szemöldökét - Bogi anno "csak" a nagylábujját szopizta - a hugi teljesen túltett ezzel a mutatvánnyal rajta! Amúgy a felvételeken nagyon jól látszik már, hogy szinte két tojás módjára fognak hasonlítani egymásra (és rám - hihihi). Roninak (Veronika lesz a neve) is ugyanolyan az álla és a szája, mint minden nőnemű rokonomnak anyai ágról - dédimami, nagymami, anyu, keresztanyu, én, unokahúgom és az ő kislánya, és persze Bogi. Asszem elég erős génjeink vannak... :wink:
A férjem mondogatta is hazfelé, hogy "Úristen, három példány belőled egy háztartásban... Még egy is sok néha..." :lol: :lol: :lol:
Egy kicsit meg is lepődtem azért, mert a szonográfus hölgy első szava az volt, hogy nem számolták-e el a baba korát, ugyanis jó egy héttel megelőzi a korát a méretei alapján. Megint cseszhetem a bevásárolt 56-os rucikat, mint Bogival - ő 56 cm-el született, egy hét után mehettünk új cuccokat venni neki. De most eldöntöttem, előre bevásárolok 62-es méretből is, még a hétvégén. Szegény férjem, kereshet a 3 nőjére... :wink: :lol: :wink:

Felteszek két képet a csöppről:

Kép

Kép

Üdv: Andi
andibab

Murphyke!
Nagyon édesek vagytok!!igazi nagy csajszi már!! :D :wink:

Klmaria!
Gratulálok Alexa fejlődéséhez!!! :D :P :wink:

andibab!
tök jók a képek!!!!!!!! :D :wink:

Giga!
Még akartam a testápolóhoz írni,hogy a mellemet természetesen kihagyom,azt nem kenem be!!!amióta szoptatok semmivel sem kenem!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Egy képet teszek fel,most kivételesen Anettról!
Ezt tegnap kérte a névnapjára!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Persze miért is ne két majdnem egyformát tettem fel... Itt van az, amin látszik, hogy hol "tárolja" a tappancskáját Picuri. Egész idő alatt a feje mellett kalimpált a lábával!

Kép

Szép délutánt!
Andi
andibab

Én is teszek fel új képet Márkról :P

Laurának boldog hófordulót, és utólag (:oops:) Boginak is !!

Kis huncut...
Kép

Morci baba
Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla!
LAURÁNAK ÉN IS BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!
Kép

gIGA!
Már az előbb is akartam írni,hogy tündéri a lányod! :D

Szantre!
Márk szépen fejlődik,és nagyon édes!!!! :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Olvasgattalak már benneteket és sokszor gyönyörködtem már a babákban! :)
Én augusztus 10-re várom a bébit. Első baba. És kisfiú.

Erdélyi dokihoz járok a magánrendelésére.

Nagyon jó a terhességem, semmi problémám hál'Istennek. A kezdeti nehézségeket persze leszámítva (2 és fél hónapig hánytam non-stop)...de hol van már a tavalyi hó!
Most a 32. héten vagyok.

Két kérdésem lenne így elsőre:
-szült valaki Makarészné Andival? Erdélyi doki őt ajánlotta nekem. Még nem sikerült találkoznunk, csak azt tudom róla, hogy hasonló korosztály.
-és szült valaki EDA-val? Nem császárra gondolok elsősorban. Erdélyi K. Ildikót (ha jól emlékszem a nevére, de most nincs nálam) ajánlotta anesztesként. Ismeri valaki?

Örülök, hogy ennyi pozitívat olvastam a kórházról, Erdélyiről, ez elég bíztató.

Köszi:)
ndh

Mano most láttam az iwiwen, hogy Te a Dobosba jártál.
Szeretted? Jó suli?
becsi
Iklad

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Ndh, nekem is Erdélyi a dokim és Makarész Andit ajánlotta. Ő is lett a fogadott szülésznőm és nagyon meg voltam vele elégedve. Meg persze a dokival is. Együtt pedig szuperjól "dolgoztak". Csak ajánlani tudom mindkettőjüket...
Vendég

ndh!
Nekem is Erdélyi vólt a dokim,mind a három gyerkőcnél és nagyon megvóltam vele elégedve!A sógornőm szűlt andival és Zsóltal!Én vóltam vele bent,és csak jót tudok rólla mondani!Összhang az megvólt az elejétől végéig! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi Pilla a megerősítést!

Bár még nem értem el Andit telefonon, de még csak egyszer próbáltam, gondlom nem ért rá. Még az is lehet, hogy visszahív. Ha meg nem, akkor próbálom holnap újra.

Amikor januárban kórházat és dokit kerestem, akkor olvasgattam a fórumot és emlékszem a Te hozzászólásaidra is. Erdélyi dokihoz mentem el először, mert az ő magánrendelése esett hozzám a legközelebb. S az első személyes találkozás rögtön eldöntötte az addig nyitott kérdést.
Azóta is nagyon elégedett vagyok. Pedig voltak problémáim eleinte, de mindent megoldottunk. Rám nagy hatással volt az a nyugodság, ami belőle árad. Hát szívinfarktust nem fog kapni az biztos. Gondolom szülésnél se lesz másképp.

Andinak van már gyermeke?
ndh

ndh!
De bu vagyok!!!! :oops:
ÜDV KÖZÖTTÜNK!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi Tiop Neked is!
Bár nem voltak kétségeim, de azért jó ezt hallani!

A Te nagy fiad már 8 éves, ezek szerint már jó régen ott dolgozik Erdélyi doki?!

Tudsz Nekem segíteni vonalzókészítésben a Babafalván? Bevallom nincs sok türelmem mostanában...
ndh

Andinak egy kislánya van. Azt hiszem idén megy suliba.
Vendég

Sziasztok!
Most csak villám gyorsan pár sor Becsinek!(Többiektől bocsi)
Igen a Dobosba jártam 5 évet,nagyon szerettem,jó erős suli.
Nagyon jó szaktanárok vannak és az iskolának nagyon jó szerződései gyakorlati helyekkel.Pl: Kempinski,Hotel Mercure Buda,Grand Hotel Margitsziget,Hélia stb...még sorolhatnám.
Én ott végeztem egy mixer tanfolyamot,amiről papaírt is kaptam,szóval nagyon tetszett.
Van pár tanár,akiket nem csíptem,de ilyen mindenhol van.
Amúgy Domonyban lakik egy volt osztálytársam is. :D
Amúgy miért kérdezted?
Ismersz ott valakit?

Szép estét Mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Köszi

Csak /ne nézzetek hülyének/ gyűjtöm az infokat kíváncsiságból ,figyelembe véve, hogy innen a környéken merre szoktak tovább tanulni...milyen lehetőségek vannak...
Mi az ami esetleg szóbajöhet vagy kizárható...

Egyébként Bence oszifőjének a gyerkőcei jártak ill. járnak oda.../ők is Jónás/

Andi kislánya Dorkám után született 1-2 hónappal....Andival voltunk kollégák.

jó éjt
becsi
Iklad

Ndh!

Én is Erdélyihez járok, viszont mikor kérdeztem tőle ajánl-e szülésznőt, azt mondta mindenki jó. :? Hát mondjuk mostmár mindegy is, így a 38. héten... :wink:

Giga!

Nagyon jó ötlet, hogy magad készítesz babanaplót, én is kedvet kaptam hozzá! :lol:

Klmaria!

Igazán nagy élmény lehet, hogy felállt a kismanód, gratulálok! :lol:

Móni

Kép
móni30

Becsi,
Nem Bálnmitnak hívják az egyik gyereket?
Mert Ő volt az osztálytársam (Jónás Bálint) :D

Kép
mano83

aha :D
becsi
Iklad

Sziasztok!

Andibab: nagyon édes a 4D uh-on a bébi.

ndh: Lehet, hogy találkozzunk majd a kórházban én is ugyanarra a napra vagyok kiírva.

Manó83: Ki volt a Domonyi osztálytársad?

Móni30: Kitartás, drukkolok neked, hogy ne legyen túl meleg a hátra levő napokban. Biztos nehéz már nagy pocakkal elviselni a kánikulát.

becsi: Akkor jól sejtetem,hogy ki vagy. Igen, találkoztunk mikor itt laktatok Domonyba. Egymás melett ültünk amikor ECDL-re jártunk, s te akkor lettél terhes a Dorkával.

Ildikó
Kép
Kép
Kép
brandtner

Brandtner,
Jónás Bálintnak :)
Ismered?
Amúgy Üdv közöttünk!:)

Ndh,
Üdv Neked is!

Kicsit szaladós vagyok mostanában.... :wink:

Tiop,
Még neked akartam írni: nekem is van a mindenkilapján 2 lapom is,de már nem használom,kb 1 hónapja meg se nyitottam... :wink:

Kép
mano83

Ma voltunk dokinál. Pocaklakóval minden rendben. Jövő szerdára vagyunk kiírva. A doki adott még 3 nap haladékot, így ha nem indulna be addig a szülés, akkor szombaton kell befeküdni. Hát remélem beindul...

Köszi mindenkinek, hogy drukkoltok.

Szantre, sok sikert a szigorlathoz, nehéz lehet még most tanulni.

Andibab, nálunk is ez a helyzet, én is reménykedem... Csak sokszor azon eszem magam, miért nem indult az előző, bennem van a hiba? Nálatok hogy volt a dolog?

Linda, Gratula a vizsgához, és hajrá holnap, illetve a jövő héten!

Giga, ha nagyon jó az idő, én biztos kipróbálnám babócával a pancsit, úgyis látni fogod, hogy tetszik-e neki. Szerintem a napra kell figyelni, ne tűzzön rá sokáig, és hogy inkább többször keveset legyen benne.

Móni30, én csak egy héttel vagyok előrébb, akár találkozhatunk is, amennyire nekem az első lányom ráérős volt.

A babás képek nagyon aranyosak, mindenki boldog baba!

Móni

Kép
Kép
b.moni

Brandtner,
Míg dolgoztam nehezebben viseltem a meleget, most igyekszem a lakásban maradni, itt egész jó hűvös van a kinti hőséghez képest. A drukk mindig jól jön, köszi! :lol:

Móni,
Ha a kórházba jársz nst-re biztos találkozni fogunk, én hétfőn vagy szerdán fogok menni. Persze előfordulhat, hogy szülésnél is talizunk, bár mindig azt hiszem, hogy most fogok szülni, aztán még lehet az is, hogy túlhordom. Ki a dokid?

Móni

Kép
móni30

Móni,
Húúúú, és drukkolok, hogy ne kelljen indítani a szülést, bevetetted a praktikákat vagy nem szeretnéd? (meleg fürdő, ananász, lépcsőzés...) De légy nyugodt, az előzőnél sem lehetett benned a hiba, úgyis a babó dönti el mikor akar kijönni, és hát ha egyszer olyan jól érzi magát odabenn...

Móni

Kép
móni30

Ndh,
Én EDA-val indultam a szülésnek, végül császár lett.
Egyébként Krémer Ildikó az egyetlen aki a kórházban vállal EDA-t. Én nagyon kedveltem, szigorú, kapitányos, de nagyon alapos, és emberi. ;)
Nem tudom mit szeretnél még konkrétan tudni :wink:

Mano, Levi nagyon cuki :wink:

thenus

Ildi

Basszus tényleg :D ...mindenféle emlékembe próbáltalak behelyezni, de a tanfolyam eszembe sem volt... 8) ...de jó :lol:
Lacival is a hétvégén találkoztam a Profiban és kiakadtam, hogy övék az ikrek... :shock:

Harmadik manó fiú vagy lány?

Finiselőknek drukk!!!

Szép napot!

Itt a vakáció!!3 gyerekem lett...... :P
becsi
Iklad

Sziasztok!

Heni,
Köszi!:)

Rakok pár képet Leviről,tegnap kiraktuk neki a medencét,bagyon élvezte,a végén kb.fél óra után a hátára feküdt és meg sem mozdult,annyira elfáradt,én meg csak nevettem rajta,annyira édes volt! :lol:
Kép Kép
Kép
Kép

Kép
mano83

Andibab!
Tök jó képek lettem a 4d-sen. Nem semmi a kiscsaj. Jó hajlékony... :lol:

Tiop!
Köszi a figyelmeztetést!!!
Anett nagyon szép a képen! Utólag boldog névnapot neki!

Szantre!
Márk milyen kis komoly. Nagy szemekkel figyeli a világot. :wink:

Ndh!
Üdv köztünk!

Móni!
Örülök, hogy kedvet csináltam a babakönyv készítéshez. Én már tegnap megvettem a kartonlapokat hozzá. Majd ha lesz belőle valamennyi kész, akkor majd megmutatom.

Klmaria!
HATALMAS gratula Alexának a felálláshoz. Nagyon ügyes csajszi!!!

Csajok!
Nem akarunk valamikor egy babanetes találkát csinálni? Nagyon el lett felejtve ez a téma... :(
Most már azért többnyire jó idő van (kivéve amikor szakad az eső :twisted: ). Tök jó lenne!!!
Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?