Sziasztok!
ANITA, ÓRIÁSI GRATULA TIBIKÉHEZ!!!!
Próbáltam visszaolvasni, mert hétvége óta meg van/volt dögölve a gép, nem hajlandó indulni az operációs rendszer, meg nem ismeri fel a perifériákat, stb. A férjem bütykölgeti esténként, most egy notebook-on sikerült neteznem.
Pilla, egész jól éreztem magam múlt pénteken, sikerült csinosan és elegánsan felöltözni, a fodrászom gyönyörűen megcsinálta a hajamat, a kaja szuper volt (az ünnepelt "kisnyugdíjas" srác papája egyszerűen fantasztikus pörköltet tud főzni, persze bográcsban az udvaron, aztán azt tálalták fel a pincérek a nagy ebédlőben. A srác kapott egy tök édi meglepit a közvetlen munkatársaitól, csináltak egy számítógépes kisfilmet az életéről, egészen babakori fényképekkel kezdve, és minden képnek más-más zenei aláfestést szerkesztettek. Volt, hogy a röhögéstől, volt hogy a meghatottságtól könnyeztünk. A képek egy jó részét a feleség és a család szolgáltatta, természetesen az ünnepelt tudta nélkül, így tényleg meglepetés volt némelyik... Amúgy nagyon vegyes volt a társaság, jelenleg is aktív dolgozók, parancsnokok, régi kollégák - akik már koruk szerint is nyugdíjasok
nem csak úgy... - velem együtt kb 5-6 nő volt, a többi mind pasi. Persze nem lehetett megúszni, hogy ne "dolgozzanak" is, a férjemet is minduntalan ezt-azt megbeszélni félrehívták. Az öregek viszont tök cukik voltak, sztorizgattak a "régi időkről" amit nagyon szeretek. Volt aki hozta a gyerekét, tőlünk is kérdezték, hogy Bogi hol van, de jobb a békesség alapon szerintem jobb volt így, hogy nem vittük. Anyuval nagyon élvezték az együtt töltött időt. Este jöttünk haza, és mivel a kisasszony sokat aludt délután, így fürcsi után én tettem le aludni, így senkinek sem sérült a lelke - főleg az enyém nem...
Olyan rossz volt úgy autózni, hogy nem magyarázott Lujzi a hátsó ülésen...
B.Moni: ne izgulj, jön a picur, amikor itt az ideje. Nekem azt mondta a dokim, hogy hacsak nem indokolt a baba miatt, akkor várni fog a kiírt nap után egy hétig, hátha beindul a dolog. Ha betöltött 41 hetesen sincs semmi, akkor lesz megint császár. Én reménykedem... hátha Kismanó nem lesz olyan lusta, mint a nővérkéje, aki majdnem 2 hetet maradt bent grátisz.
Ma délután megyünk manó-lesre, 4D uh-ra, remélem sikerül jó felvételeket készíteni, és nem járok úgy, hogy pont akkor fog aludni a kispiszok, mert Bogi mindig olyankor aludt, amikor próbáltuk meglesni. Bár a pici sokkal mozgékonyabb, mint a nagylány volt. Most is feszíti a hasamat, alig bírok ülni!
Üdv mindenkinek:
Andi